עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Shasoosh,

מישהו יכול להמליץ על מספר חנויות שאפשר לעשות בהן סקר שוק? תודה

2. Started by rotman,

כמובן ללא מסך וללא שום אביזר נלווה. עוצמת הרעש חשובה מאד זכרון לא מתחת ל 4 ג'יגה נפח אחסון לא פחות מ 1 TB וכמו שאמרתי , אני רוצה מחשב כמה שיותר תותח למשחקים וכו' תודה רבה רבה

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  3. אני מחפש מפרט למחשב לעריכת וידיאו עד 6000 שקל +- כולל מסך, אודה למי שימליץ לי

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  4. כמו שכתבתי בכותרת מחשב נייד בסביבות ה3K לעבודה משרדית וקצת שטויות כלומר קצת סרטים,מוזיקה אבל בעיקר אינטרנט חובה חדש חובה WIFI (אני לא יודע אם יש היום מחשבים חדשים בלי...) וכמה שאפשר שהיה קל וסוללה חזקה.. אני יודע הרבה דרישות שברור לי שכנראה לא יהיה אפשר לענות על כולן... :-[ תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  5. השימושים שלי זה בעיקר משחקים וקצת סרטים יש לי מסך LED של LG רזולוציה 1920/1080 אני במשחק בהגדרות גבוהות של משחקים בלי ציוד הקפי למה אני משדרג את המחשב שלי פשוט משאיר את הכוננים קשיחים לא חשוב לי השקט של המחשב שלא יהיה רעש יותר מדי מ1 עד 10 6 אני מחפש שהמחשב שלי גם יכלול חיבור 3USB לעתיד אני בנתיים קניתי את הכרטיס מסך ואת הספק מכל המפרט הזה כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD4870 X2 2GB PCIe ספק כוח Enermax Revolution 85+ 1050W Retail לוח Rampage II Extreme מעבד I7 920 זכרונות KINGSONTE DDR3 2G X3 2000MHZ אני מחפש המלצה על מארז מתאים וגם לדעת אולי יש משהו להוסיף או לשנות

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  6. Started by boya,

מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים גודל המסך: 15.6. רצוי כמה שיותר קל ויותר חיי סוללה, אך לא קריטי. יציאות: כונן DVD, צורב האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן, רצוי ווינדוס 7 עדיף של dell, asus, hp בעיקרון נדלקתי על ארבעה מחשבים: Dell Inspiron 3521 IN-RD09-6502 | מחשבים ניידים | מחשבים וציוד היקפי: מחשב נייד HP SleekBook 15-B005EJ C6K92EA מחשב נייד Dell Inspiron 5520 IN-RD33-6121 מחשב נייד Asus K55VD-SX134H אסוס - זאפ איזה מביניהם עדיף? ובנוסף שמעתי מכמה אנשים שהמחשבים של דל מתחממים ונהרסים מהר יותר משאר החברות ולכן כדאי להתרחק. האם הדבר נכון? תודה רבה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  7. שלום רב לחברי הפורום הנכבדים מה דעתכם על המפרט הבא? AMD Athlon 64 (4200+) (65W) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL 276.03 ש"ח 1 GIGABYTE GA-MA78GM-S2H (AMD 780G) - mATX 449.00 ש"ח 1 OCZ DDR2 VISTA PERFORMANCE 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL 510.77 ש"ח 1 GIGABYTE 4850 512MB GDDR3 - RETAIL 969.00 ש"ח 1 Seagate Barrcuda7200.11 500GB 32mb - Sata 353.00 ש"ח 1 PIONEER DVR-215DBKx20 (BLACK) DUAL LAYER -SATA- BULK 126.61 ש"ח 1 ANTEC MicroATX tower case NSK3480 - 380W - mATX 388.77 ש"ח סך הכל לתשלום: 3,073.18 ש"ח המחשב ישמש את אחי בעיקר למשחקים ועבודה משרדית (גלישה, עבודות לביה"ס וכדומה). לא החלטתי עדיין אם יריץ XP או ויסטה 1. לקחתי את ה-4200 משום שהוא…

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  8. Started by oriki9999,

שלום לכולם! אני מחפש אלטרנטיבות לAlienware m11x, שהוא סוג נטבוק שמיועד למשחקים. התקשתי למצוא אופציות אחרות. האם יש בכלל?, אשמח לראות כמה במידה ויש! תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  9. תקציב: 4,000 - 5,000 (מכוון ל-4,200) מערכת הפעלה: Ubuntu תוכנות: Steam שימוש: משחקים משחקים לדוגמא: SC2 רזולוציה טבעית: 1920x1200 הגדרות גרפיות: גבוהות ציוד הקפי: אין צורך אין צורך בצורב חשיבות השקט בסולם של 1 עד 10: 3 אוברקלוק: ללא בקשות מיוחדות: ללא אופק שדרוג המחשב: ללא מפרט (הורכב ב-Ivory) מעבד (930): Intel Core i5-3470 Ivy Bridge קירור למעבד(121): Arctic CoolingFreezer 7 PRO Rev. 2 לוח אם (525): Gigabyte GA-H77-D3H זכרון (285): Corsair DDR3 CMX8GX3M2A1600C9 - 1600MHz, 2x4GB כ. מסך (1075): Zotac Nvidia GeForce GTX660 2GB GDDR5 דיסק קשיח (385): Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB מארז מחשב (445): Antec Nine Hundred Two ספק כח (440): Seasonic M12II-620 Bronze 620W …

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  10. Started by idomerkel,

שלום חברים יש לי עסק שדורש גם רינדור של סרטים גם רינדור של אנימציות של solidworks או מאיה והכי כבד אני עושה סימולציות של פיזיקה בsolidworks וב - realflow וכאלה בסגנון שעוד אלמד החלטתי להשקיע 10 אלף ולהביא כמה שיותר ושיחזיק לכמה שיותר שנים מבחינת חדשנות ועמידה עם תוכנות חדשות הכנתי מפרט קטן ואשמח לביקורת שיפורים או המלצות [ATTACH=CONFIG]3280[/ATTACH] תודה

11. חשוב שיהיה מחשב חזק ומהיר, שיחזיק לפחות 6-7 שנים קדימה, ויידע להריץ גם משחקים כגון elite dangerous, fallout 4' gta' וגם מידי פעם תוכנות עריכה בסיסיות כמו photoshop ו sony vegas pro. להלן המפרט מאתר אייבורי: מארז INWIN דגם EC021 הכולל יציאות USB קדמיות ספק כח מותג בטכנולוגיית Active PFC ספק כח FSP 350W דגם FSP350-60HCN הכולל שנתיים אחריות Intel® Core i7-6700 3.4GHz Skylake Quad Core | 8MB Cache 3 שנות אחריות למעבד כולל מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 לוח Asus דגם H110M-A DDR4 הכולל HDMI זכרון Kingston 16GB DDR4 2133MHz צורב LG SATA DVDמהירות צריבה מקסימלית X24 דיסק…

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  12. Started by guyl3,

דרוש מפרט לגיימינג + מסך שהיה במפרט *מארז FULL TOWER !!- של Thermaltake דגם VH6000BWS *מסך 24 לרזולוציה גבוהה למשחקים - במידה ולא מצאתם אז 22 ( עדיפות לסמסונג) *כרטיס מסך חזק במיוחד של NVIDIA !!! כמובן שיתאים למסך ! בעל חיבור FULL HD * הרבה RAM !! בקצבי רענון מהירים -תדר גבוה - שיעבוד בDUAL CHANNEL * שכל הכוננים יעבדו ב SATA *פאנל בקרה של טמפרטורה ו מהירות מאוררים * דיסק קשיח חצי טרה או יותר - BIG BUFFER + RPM - חשבתי במקום זה SSD - אני יודע שהוא לא יהיה באותו נפח דיסק - מישהו מכיר מחירים ? * לוח אם של ASUS בלבד !!!! יש לי נסיון רע עם לוחות אחרים ב OC שכחתי משהו ? תודה ;D

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  13. Started by sushi1,

שלום חברים קראתי שבאירופה החלו למכור את המחשב החדש של חברת טושיבהQosmio G40-108 במפעיל היבואן המקומי אין עדיין השערה לגבי מועד הגעתו לארץ האם קיימת דרך ליבוא אישי דרך אתר מכירות בריטי והאם המחיר לשיווק לארץ פטור ממע"מ בריטי ומחוייב במע"מ בארץ וכן האם יחולו מסים אחרים והאם לבד מהטבעת העברית במקלדת קימים הבדלים שיקשו עלי בשמוש בו מצורף קישור לאתר המכירה http://www.gultronics.co.uk/og/index1.asp Intel Core 2 Duo T7700 (2.4Ghz), 800MHz FSB 4MB L2 Cache, 2048MB DDR2 1024MB Intel Turbo Memory RAM, (200GB+200GB) HDD, 17" TFT TruBrite WUXGA+, NVIDIA GeForce 8600M GT with 512MB dedicated video memory, HD DVD/R- SuperMulti(DL) +R, Integrated WiFi 802.11a/g/n, Bluetooth, Digi…

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  14. Started by RapToR350,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ברמה גבוהה כגון כרייסיס אססין קריד וכו' ימוש יומיומי של גלישה ושימוש בתכני המחשב הבסיסיים (אופיס וכו') א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך "17 1024X768 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? פירטתי למעלה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (…

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  15. שלום, כפי שציינתי בכותרת, אשמח אם תמליצו לי על מחשב נייד לגיימר הממוצע - מחשב שיוכל להריץ משחקים מהדור הנוכחי בלי לבייש את בעליו. התקציב שלי הוא עד 7000 ש"ח, חריגות של כמה מאות שקלים מקובלות. חיפוש מהיר שעשיתי בזאפ העלה את האפשרות של המחשב הזה: Toshiba Satellite A300-15C מה דעתכם? אודה לכל המגיבים.

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  16. * היה לי פעם ליד השעון מן סמל של המקשי מגע שברגע שאני זז עם המשטח מגע (עם העכבר של האצבע) אז היה סמל של מחשב וכל פעם שהשתמשתי עם האצבע הוא היה נדלק בצבע ירוק.. והיום לא.. ונכנסתי להגדרות וב"הגדרות התקן" הגדרתי בלחצן במקום שיהיה מונפש שלא יופיע יותר, איך אני מחזיר אותו בחזרה ? כי אני לא יודע איך להגיע שוב ל"הגדרות התקן".. איפה לחפש את זה, בלוח בקרה ? אם כן תחת איזה שם ? נעלם לי האייקון ואני רוצה להחזיר אותו.. * עוד תקלונת - החיבור של האינטרנט (האייקון של המחשבים - כאילו מחובר) כבר לא מופיע ליד השעון ופעם הוא היה מופיע.. ואני מחובר והכל רק אין את האייקון.. מה קרה לו ? * אני לא מצליח לשלוח קבצים מהמחשב לפלאפון (דרך השן הכחולה) והצלחתי עד לפני כמה ימים.. ומשום מה אני לא מצל…

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  17. היום הולדת שלי קרבה(ה30 לאוקטובר),ואח שלי נמצא בארה"ב כרגע ובדקתי באינטרנט כמה כל החלקים אמורים לצאת +- אם אח שלי יקנה לי אותם מארה"ב ויביא אותם לארץ איתו שהוא חוזר ויצא קצת פחות מ4000 ש"ח. אח שלי כנראה יוכל להביא רק את החלקים שלא שוקלים הרבה והם לא גדולים,אני כרגע לא יודע איזה מהחלקים כבדים ואיזה לא,אבל מה שיהיה כבד אני אצטרך לקנות בארץ. המפרט: את החלקים הנ"ל אח שלי אקנה לי דרך אמאזון/אייבי או בחנויות בארה"ב. PROCESSOR: Intel Core i5-3450 Quad-Core Processor 3.1 GHz 6MB Cache LGA 1155 - BX80637I53450 MOTHERBOARD: Gigabyte GA-H77-D3H MEMORY RAM: Kingston Kit (4GBx2) Hyper-X XMP GRAPHICS: GIGABYTE GV-N670OC-2GD GeForce GTX 670 Windforce OC 2048MB GDDR5 256-bit …

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  18. שלום לפני כמה ימים הלך לי המחשב ועכשיו אני אצטרך מחשב חדש. אני יכול להסתדר איזה חודש או חודשיים עם לפטופ שיש בבית, אבל השאלה אם אמורה לצאת בקרוב חומרה חדשה שתוזיל קצת את המחירים. התיכנון שלי זה לקנות מחשב רציני הפעם, זאת אומרת מעבד 4 ליבות ואחד הדגמים האחרונים של גיפורס. כמה דבר כזה יכול לעלות? אני הרכבתי איזה מחשב והגעתי ל- 4600 בערך. צריך מקלדת ועכבר רצוי אלחוטיים. צריך כרטיס קול לא הכי טוב, אבל משהו לא רע. לא צריך כונן דיסקטים. אה ומסך כבר יש לי אז אני לא צריך. נושא הקירור חשוב, אבל לא מתכוון להשקיע על זה יותר מדי והעיצוב פחות חשוב. העדפה לחברות: מעבד - רק אינטל. כרטיסי מסך רק - nvidia. לוח אם - העדפה ל- gigabyte. בקיצור מה אתם ממליצים לי לעשות?

• 10 תגובות
    • 809 צפיות
  19. לא משהו מיוחד.. לעבודה באינטרנט.. וככה.. אופיס אולי קצת.. לראות סרטים.. זה לסבא שלי

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  20. שלום יש לי מחשב: לוח אם: G31M-ES2C מעבד: CORE 2 DUE 7500 זיכרון: 2GB כרטיס מסך: GEFORCE 8400GS האם אני צריך לשנות משהו במחשב שלי ואם לא מבקש מיפרט מלא של מחשב (החברה שלי לחצת עלי כי עוד מעט יוצא GTA 5) תודה

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  21. היי. יש לי מחשב נייד מדגם ASUS X54C בעל נפח זיכרון פנימי 2GB - מפרט. לשימושי המולטיטאסקינג שלי בWIN 7 הזיכרון לא כל כך מספיק . הייתי שמח לקבל המלצה מה לעשות? - לפתוח בבית או להתקין בחברה (כדוגמת אייבורי/ksp)? - האם להוציא את המודול הקיים (או שמדובר על בכרטיס מולחם ללוח?) ולהכניס 4GB או להכניס מודול נוסף של 2GB או בכלל להכניס מודול נוסף של 4GB ? תודה.

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  22. האם ניתן לבצע RECOVERY באמצעות תיקיה ולא מחיצה, כלומר בחיבור קשיח חיצוני ובו תיקיה ספציפית או שחייבים ממש מחיצה נפרדת. תודה

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  23. 1. תקציב - 3K-5K 2. שימושי המחשב - בסה"כ בסיסיים, VC, צפיה בסרטים , עריכת תמונות ביתית. 3. מסך - גדול. 15 אינץ ומעלה 4. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין בעיה עם משקל, ,עדיפות למקלדת מוארת. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? בעקרון יש לי ערכה מקורית של office 7 אך אין התנגדות שתהיה מערכת הפעלה חדשה. 8. הנטיה היא ל- LENOVO. יש לי ניסיון עבר עם THINKPAD. 9. חשוב ביותר -שירות התיקונים , איכות המחשב/החומרה, רזולוציה גבוהה ואיכות מסך.

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  24. אהלן, אני לוחם לקראת שחרור ורוצה להתחיל ללמוד לפסיכומטרי/להתכונן לתואר באמצעות המחשב. יש לי מחשב נייח לא רע בבית (E8400, HD4870) ועבודה על כל מיני נטבוקים ממוצעים עשתה לי דיי חררה. לכן אני רוצה מחשב שייתן לי חווית שימוש מהירה וזורמת, מכאן נובע הרצון שלי להתקדם ל-SSD (כי אם כבר אז כבר), וכדאי שגם יהיה מעבד קצת מעל הממוצע. כמו כן לא קשה לנחש שהעתיד נמצא במגע. עם יציאת ווינדוס 8 שמהווה את שריקת הפתיחה של מעבר המיינסטרים למסכי מגע, הייתי רוצה שהמחשב יהיה מה שנקרא Future Proof. המחשב ישמש לסרטים, גלישה אינטסיבית, Matlab וקצת משחקים בינוניים. (Deus Ex:HR,Diablo 3, PCSX2) משקל ומראה לא חשובים לי כמעט בכלל, כנ"ל זמן בטרייה. עדיף שלא יהיה כונן דיסקים בכלל (דיי מיותר בימינו) וגם לא…

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  25. Started by Br33z3R,

לא ידעתי באיזה פורום לרשום את ההודעה, אבל אם זה לא מתאים לכאן - להעביר. תודה וסליחה. שלום, הפתיעו אותי עם קניית מחשב נייד LG L.A2ABE 1.6GHz עם ויסטה BASIC ורציתי לברר כמה דברים: 1) במפרט היה כתוב 120GB ואולם רשום רק 110GB כללי . יש רק מחיצה אחת אז אני לא מבין לאן נעלמו 10GB , כשבדרך כלל יש סטייה של עד 5GB. 2) המחשב מגיע עם סלוט אחד של 1GB זכרון - מישהו יודע כמה עולה סולט נוסף במהירות 667MHZ ? האם אלו אותם זכרונות כמו במחשב נייח? 3) אני מעוניין בעתיד (אחרי שאראה שהכל בסדר עם המחשב) למחוק את הויסטה ולהתקין XP PRO , כי הויסטה ממש כבדה. אולם שמעתי על כל מיני בעיות של המחשב הזה עם XP: א. האם בכלל ניתן למחוק את הויסטה ולהתקין את הXP ? כלומר, האם עם דיסק התקנה של XP אוכל להגיע ל…

• 4 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים