ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מפרטים לשני מחשבים, הראשון למשחקים, כמה שאפשר, מסך 19 1440x900 ב2200 ש"ח ... והשני לשימוש כללי ב 1500, לשני המחשבים יש מסך. אני קונה בKSP (כן אני יודע...), תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
אני לא מתכנן oc בכלל.. לא זקוק לרמקולים.. אני צריך בעיקר למשחקים כבדים... בניתי משהו כזה: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1095 לוח אם: ABIT IB9 מחיר: ¤579 מסך: DELL LCD 19" E197FP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITOR מחיר: ¤1289 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1777 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤716 מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BL…
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים,אין לי שום ידע במחשבים ולכן פה אתם נכנסים : איזה מחשב יתאים לתקציב 3000 -4000 לסטודנט מתחיל להנדסה - אינטרנט , - מסמכים ,-אלמד שפת C ואשתמש בתוכנות מסויימות להנדסה ושירטוט שלא ברור לי כמה הן משפיעות ואם בכלל יש לסטודנט הנדסה (הנדסת מכונות) צורך לעשות בהן שימוש בנייד האישי שלו-אולי לכם יש ידע בנושא ? כמו כן שהיה אמין .מעוניין בחיבור אלחוטי פרקטי אשמח אם תשפכו על זה קצת אור (כרטיס רשת ,שן כחולה ,B ,וכו') (ואיך אדע אם למחשב יש חיבור ישיר לטלויזיה) וחיי סוללה פרקטים. תודה רבה ממש!
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3500 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקרון אינטרנט,אופיס, משחקים קלים - בינוניים, צפייה בסרטים באיכות מעולה. 3. גודל המסך? 15+ 4. משקל רצוי? לא משנה 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא יודע 6. יציאות מיוחדות? מזתומרת? 7. בלוטות? בגלל האינטרנט נראלי שכה 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 250+ 9. צורב DVD? כן 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? ממ לא, אבל שתהיה חברה טובה, והציעו לי ללכת על COMPAQ אגב, אני קונה מKSP..והציעו לי תמפרט הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8265 מה אומרים? תודה מראש ^^
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד לשימושים בסיסיים (לא משחקים ) איכות בניה וכוח זה העדיפות העליונה .... ראיתי את זה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKA310 זה משתלם ? האם אפשר במחיר של 2500 שקל לקנות משהוא יותר טוב ? אני רוצה לקנות מחשב כמה שיותר חזק תחת מסגרת התקציב ... אפשר טיפה חריגה הוא צריך להיות 14" או 13.3" תודה !
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
צריך מחשב פשוט לעבודה משרדית. לא כולל מסך אבל עם עכבר ומקלדת אלחוטיים וגם רמקולים פשוטים. (מעדיף שהמפרט יהיה מפנדה מחשבים) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
1.האם כדאי לי לעשות OC 2.מה כדאי לשנות מטרת המחשב עיקרית זה משחקי רשת וסרטים תודה מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤781 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם ASUS P5QL-E ¤529 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31253 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤367 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL 5-5-5-15 Value ¤260 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe ¤655 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=LV470 צורב LG GSA-GH22N X22 DVD ¤128 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA…
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום , הייתי רוצה המלצה למחשב נייד ללימודים - צריך שהוא יהיה קל , עם סוללה שמחזיקה הרבה זמן - משהו בסנגון של 6-9 שעות ביום , נוח לכתיבה ועם אינטרנט אלחוטי. כול זה בתקציב סביר (עד 4000 שקל בערך) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
על איזה הייתם ממליצים? תכונות נדרשות: הקלטה וצפיה באיכות גבוהה באמת (יש לי YES). אין לי צורך (יכול להיות נחמד, אבל רק אם לא על חשבון האיכות) בצפיה בערוץ אחד בזמן שמקליט ערוץ אחר. המחשב לא משמש כ HTPC, ומערכת ההפעלה היא XP רגילה (PRO). תודה!
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מחשב למשחקים וסרטים, oc בסיסי כמה דגשים חשובים אבל: צריך להיות בנוי מ LOGICPC בבקשה לכלול 8800GTS 320MB ספק איכותי, המחשב פועל כל הזמן ואני לא יודע מה אני יוסיף לו עוד שנה... את המארז הזה Thermaltake VB1000SWS Silver (אם זה לא הולך טוב עם הכרטיס מסך, אז אפשר לשים משהו אחר באותו מחיר פחות או יותר) המסך: 19 או 20 אינטש רחב, השימוש בעיקר ל 60% סרטים 40% משחקים (אם אפשר שהמסך לא יעבור את ה 2000 שקל ועדיף שיהיה מלוגי'ק אם יש משהו אחר יותר טוב אז בסדר. (אם אפשר לתת בכל מקרה מסך גם מלוג'יק) ) בלי ציוד הקפי תודה.
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום רב אודה לכם אם תמליצו לי על נייד שאמור להחליף את הנייח הישן שלי * מטרות המחשב- עבודות משרדיות ,צפיה בסרטים, עריכה גרפית תלת מימד * גודל המסך-15-17 * משקל רצוי-2.5קג * זמן סוללה ארוך- 4-6 ש' * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- לא * בלוטות- כן * גודל מינימלי של כונן קשיח-500-750 7200rpm * כונן CD/DVD? צורב- כן * כונן Bluray- לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית - עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה-כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- לא תודה.
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
במדור המפרטים המומלצים יש ארבע קטגוריות: 1. מפרט לעבודה משרדית 2. מפרט לקולנוע ביתי 3. מפרט לעריכה גרפית 4. משחקים מה עם המשתמשים הביתיים? אני רוצה לקנות מחשב לבית שיתאים לשימושים משפחתיים: - אינטרנט - עריכת מסמכים - הורדת תמונות וסרטים ממצלמת סטילס ווידאו למחשב וצפייה בהם - הורדה וצפייה בסרטים באיכות HD - משחקים לילדים אין לי צורך בציוד היקפי וגם לא בצורב ובדיסק קשיח אותם אעביר מהחשב הישן. אני צריך: - לוח אם - מעבד - זיכרון - מארז שחור - ספק תודה רבה לעונים
-
- 10 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אבקש מכם לבנות לי מפרט שמיועד למשחקים ואינטרנט . איני מתכוון לעשות OC בשום צורה כלשהי. אני צריך שיהיו את החלקים הבאים : מעבד קונרוי 6400. ביג טייפון החדש - יצאה גירסא חדשה(אם למישהו יש את הדגם שיכתוב). 80 גיגה בלבד לדיסק קשיח ! עדיף 2 גיגה ראם. מסך 19 אינץ CRT MAG. מארז- שיהיה עם הרבה מאווררים(ושיהיו שקטים !) ספק כח - ENERMAX LIBERTY 400W. בתודה yo0924 .
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל לטובת המעבד וכ. מסך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, אופיס, וקצת משחקים(COD וכדו') א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).אינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? CALL OF DUTY ועוד בסגנון * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינונית 3. האם יש צורך בציוד היקפי …
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב מKSP פשוט אני לא מבין גדול בזה אז אני צריך שמישהו יבנה לי מחשב מKSP ב4000 ש"ח בלי מסך שיהיה בשביל משחקים אני מעדיף אינטל אבל אם AMD זה יותר טוב אז תעשו בזה אבל רק אם אני יוכל להפעיל כרטיסי DDR II בAMD כי כבר יש לי בבית 512 מ"ב של DDR II ואני לא רוצה סתם לבזבז אותם כי כבר קניתי אותם אז אני רוצה להשתמש בהם נ.ב ראיתי אנשים שאמרו שהם קונים גם KSP את רוב המחשב וגם חלקים בנפרד ולא הבנתי למה הם עושים את זה אז אם מישהו מוכן בבקשה להסביר לי אז אולי גם אנהי יעשה את זה
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
בדפי הנתונים של ניידי compacq מופיע: תוכנת מנהל התקן של כונן אופטי: Windows Media Player Windows Photo Gallery Windows Movie Maker, Windows DVD Maker Windows Media Center Cyberlink DVD Suite DVD Play אני מניח שכל התוכנות שמתחילות במילה windows הן ממילא תוכנות של ה vista. שתי התוכנות האחרונות הן של צד שלישי. האם זהו בונוס אמיתי או שאני מוצא אותו בכל נייד אחר כמו dell או lenovo?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום, אשמח לדעת את דעתכם על המפרט המצורף, התקציב שלי הוא 5000 +/- עד תיקרה של 6 אלף. השימוש העיקרי למחשב הינו עריכה של תמונות סטילס בפוטושופ, בנוסף עריכת תמונות פנורמה ברזולוציה גבוהה. מדי פעם המחשב ישמש גם לעריכת ודאיו אבל זהו אינו השימוש העיקרי בו. **אם תשימו לב תראו שאני מתלבט בין שני דגמים של כרטסי מסך, אשמח לדעת מה דעתכם. [table] [tr] [td] [table] [tr] [td]פריט[/t][/t][/t] [/td][/tr][/table] דגם [/td][/tr] [tr] [td] ספק כוח [/td] [td] Enermax 450W A.PFC [/td] [/tr] [tr] [td] מעבד [/td] [td] Intel® Core® i7 3770 3.4GHz [/td] [/tr] [tr] [td] מאוורר למעבד [/td] [td] Arctic Cooling Alpine 11 [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם [/td] [td] Gigabyte GA-H77-D3H [/td…
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 8K לשני מחשבים הראשון למשרד לשימוש בתוכנות אופיס למינהן ואינטרנט חשבתי להקציב לו כ1500 ש"ח כדי שישאר לי סכום מכובד למחשב השני אבל יש כמה דרישות שמקשות * צריך להיות מבוסס על לפחות AMDX2 3800 או המקביל שלו מאינטל E2160 [שיותר טוב לשימושי משרד אבל גם דורש תוספת של כ100 שקלים לתקציב] *כרטיס מסך OB *מספיק ארדיסק מינימלי של 80GB המחשב השני יהיה לבית לצרכי משחקים בתקציב שנשאר כ6000 ש"ח *אין צורך במרובע ליבות * כרטיס מסך עדיפות לאחד מה8800GTS [אין לי צורך בGTX ] יכול להיות גם 2900 מתוכנן OC קל תודה מראש אני נ.ב אם אפשר לתת לי יותר מאופציה אחת כי אני קונה מספק ספציפי ולא בטוח שיש לו את כל הרכיבים מכל הסוגים תוספת עריכה: אין צורך בציוד היקפי או בתוכנות …
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
במידה ויש לי אפשרות ( עזבו לרגע את העלות ) האם מחשב עם Dual Xeon ו 2GB זיכרון יכולים להועיל למכונת משחקים ? או שכדאי לעזוב ולהתמקד במפרטים שמופעים כאן עבור המשחקים .
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
המפרט הכי טוב שאני אוכל להשיג ב2500 ש"ח למשחקים. אין צורך במסך או בכל ציוד היקפי. תודה.
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
תשמעו לאח שלי יש בר מצווה יש לו 5000 לקנות מחשב חדש (: בעיקרון הוא צריך את זה למשחקים לא כבדים ממש אבל הקטע שיחזיק הרבה זמן יש את המפרט במפרטים המומלצים באתר מעבד Intel Core 2 Duo E6300 (S775) - 1.8GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty 1100 לוח אם LGA775 Intel945P ASUS P5LD2 SE/C/ ALBATRON 945P/ABIT IL9 PRO - 3Y Warranty 525 זיכרון פנימי DDR-2 - 512mb PC4300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 533mhz - 3Y Warranty 300 זיכרון פנימי - מודול שני DDR-2 - 512mb PC4300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 533mhz - 3Y Warranty 300 דיסק קשיח 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD2500KS - 3Y Warranty 430 צורב DVDRW BLACK LG H10N O…
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הרכבתי לעצמי מחשב חדש שבמקור מיועד לעריכה (אבל גם שיהיה סבבה למשחקים), עם כמה לקחים מהמחשב שקיים היום, והגעתי למפרט שמצורף למטה, אבל כשהתחלתי לחקור כל פריט ופריט לעומק הגעתי למספר שאלות שלא מצאתי עליהן תשובה ברורה. :s05: *חשוב לי להדגיש כי אני רוצה לעשות אוברקלוקינג, אבל לא משהו משמעותי (לא לאמץ אותו מעבר ל-3GHZ). *כל מחשב עריכה זקוק ל-FIREWIRE אבל כעת יש לי כרטיס PCI שתומך בזה (ופשוט חשבתי להעביר אותו ולחסוך לוח-אם יקר יותר). *בנוגע לטכנולוגיות של דיסקים קשיחים, אני לא בקיא מספיק בטכנולוגיות כמו SATAII או eSata, אבל מכל המבחנים שראיתי ברשת אין הפרש ביצועים כזה גדול שמצדיק שינוי מופרז במחיר, אבל אתם מוזמנים לתקן אותי כי כמו שציינתי אני לא בקיא במיוחד. *אני לא הולך לקנ…
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אהלן, מדובר על מחשב שיריץ סרטי Full HD, יש צורך בכונן טרה אחד בלבד (יש לי אצלי עוד 2). המחשב יתחבר גם לטלויזיה 40" וגם למסך רגיל למטרת גלישה באינטרנט. אני מעדיף לא לקחת את המינימום על-מנת להריץ FullHD בשביל להיות על הצד הבטוח בזמן הרצת סרטים כבדים מהרגיל.. אין צורך באוברקלוק ובציוד היקפי, רק הקופסא (כולל מארז HTPC), תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל להתבאס לבנות מחשב לבד... פעם אחרונה שעשיתי את זה ה AGP היה חזק בתמונה אשמח לקבל עזרה בנושא. מה שחשוב לי הוא שכרטיס המסך יהיה חזק - לפחות 8800 GT עם 512MB, או קרוסספייר עם יכולות דומות. ושהמעבד יהיה לפחות Q6600. לגבי לוח אם - לא ברור לי אם באופן כללי אני צריך בו קרוספייר (אלא אם תמליצו לי) ... וכן האם צריך מערכות קרור נוספות. זיכרון 2 GB לפחות HD - 320 GB מספיק לא צריך מקלדת, עכבר, כונני CD או DVD, מסך,כרטיסי רשת,רמקולים ואל פסק מישהו אמר לי שהיה מחכה עד שתצא סדרת ה-Q9xxx של אינטל - למה הוא התכוון ? לגבי הזכרונות , אשמח לקבל הבהרה לגבי מה זה CL ומה עדיף ? האם לחכות עוד קצת ל780G\V: ערכות השבבים של AMD ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
קיבלתי מפרט הוא קצת כללי אני רוצה לדעת אם יש מקום לשפר וגם הכוונה במקומות הכלליים על דגם מסוים מעבד intel e6320 -מחיר בערך 950 שקל זיכרון 1024mb*2 800mhz - אני צריך הכוונה על דגם וגם מחיר סביר, cl5 זה חלש מדי או שזה בסדר? נ.ב. מחיר סביר זה עד 500 שקל ואם אין אפשר להוריד מה 800MHz כרטיס מסך 8800gts leadtek 320mb-1700 shekel \ 640 mb 2000 shekel - שווה להוציא עוד 300-400 שקל בשביל ה640? ומאיזה חברה כדאי לקחת? דיסק קשיח 250 ג'יגה חשבתי ללכת על wd2500ks שהוא 16mb המחיר שלו הוא 350 בערך צורב די.וי.די תתנו לי משהו הכי טוב שאפשר להשיג בסביבות 220 שקל לוח אם תתנו לי משהו טוב שיתאים למפרט מארז וספק אתם המומחים המחיר אמור לצאת עד 5,400 בלי חריגות מעל יותר מ100 שקל ועוד שאלה …
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-