עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by rotman,

כמובן ללא מסך וללא שום אביזר נלווה. עוצמת הרעש חשובה מאד זכרון לא מתחת ל 4 ג'יגה נפח אחסון לא פחות מ 1 TB וכמו שאמרתי , אני רוצה מחשב כמה שיותר תותח למשחקים וכו' תודה רבה רבה

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  2. Started by XsqlL,

חברה אני רוצה שכינו לי מפרט ב6 אלף כולל ציוד היקפי חוץ מרמקולים אני דורש שתכינו לי מהחנויות האלה KSP ו זיגזג עריכה : שחחכתי לצין אני משחק במחשב וגולש באינטרנט אני בקיצר אחד שקורע את המחשב

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  3. Started by mosheva,

שלום לכולם! רציתי לדעת האם יותר שווה לקנות מחשב נייד בארה"ב ובכלל מה אני צריך לדעת לפני קניית מחשב נייד שם... אני רוצה מחשב חזק עם מצלמה מובנת... כרגע עוד אין טווח מחירים מפני שאני לא יודע מה עלות מחשב נייד שם... אשמח לקבל לינקים לחנויות באזור פלורידה (פורט לוטרדל) ובכלל לינקים למחשבים משתלמים... זה ממש דחוף לי הטיסה בקרוב... תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  4. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2000 במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות ועריכה גרפית 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה …

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  5. קשה לי לציין תקציב בגלל שבן דוד רוצה משהו טוב, אבל שיהיה גם משתלם לכן אני מבקש ממכם לבנות מפרט, וגם אם אפשר רק משלושתם החנויות האלה: www.ksp.co.il www.logicpc.co.il www.gamapc.co.il (או כמובן אם יש חנויות אחרות זולות באזור ת"א זה יהיה טוב) אין תקציב מסויים, מה שמשתלם זה מה קונים, אבל אני חושב שבערך 7000 ש"ח זה הגג שגם לא מומלץ להגיע. עניין האחריות חשוב מאוד, ואני מעוניין בהרכבה עצמית, אז כנראה שKSP יורד מהפרק? (אלא אם כן בKSP יצא אותו המחיר לעומת שאר החנויות כולל הרכבה) המחשב מתוכנן לעבודות, משחקים, גלישה באינטרנט, חיבורו למקרן, ובקיצור למשתמשים שהם לא הכי מבינים במחשב, בגלל זה כרטיס מסך עדיף לא לקחת משהו יקר, כי גם ככה לא ממש משנה להם אם הפילטרים מופעלים או לא. OC ממש לא…

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  6. חבר רוצה להזמין מחשב חדש 2500 ש"ח מזומן, שיהיה שקט, לא לסרטים ולא למשחקים. מדי פעם פה ושם משהו נחמד אבל לא רציני. המחשב בעיקר ללימודים - תוכנה, כתיבת תוכנות C (עושה הנדסאי + שנה א' וב' הנדסה) יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  7. Started by dotan3310,

רכשתי נייד של HP לפני כשנה דגם G62, סה"כ אני מאוד מרוצה ממנו... רציתי לדעת האם יש דרך לקפל את המסך כדי שרק המסך יכבה והמחשב ימשיך לעבוד כרגיל או אפילו בלי לקפל את המסך רק לעשות משהו כדי לכבות את המסך בלבד אני יודע שבDELL יש אפשרות כזו עזרה בבקשה... דותן

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  8. מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3200+ (S-939) 1060 1 1060 לוחות אם למעבדי ?AMD? MSI Price Units Total K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra) 860 1 860 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA /VT 245 2 490 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) Price Units Total RADEON X800XL TV,DVI 256MB PCI-E 2280 1 2280 דיסקים קשיחים? SEAGATE Price Units Total 120GB SATA 540 1 540 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 (Black) 60 1 60 צורבים? DVD Recorders Price Units Total LG 4163B +x16 -X8 Dual x4 360 1 360 מארזים? Price Units Total Thermaltake Sviking VA4000BWS 460 1 460 מארזים? Power Supply Price Units Total HEC 475W (True Watts) 370 1 3…

• 13 תגובות
    • 767 צפיות
  9. Started by aracer,

שלום אני צריך מפרט טוב למשחקים.. תודה מראש. אני רוצה שיהיה לפחות ג'יגה זכרון DDR2 לא יותר מ120 ג'יגה מקום אחסון ושיהיה לו מערכת קירור טובה...

• 14 תגובות
    • 767 צפיות
  10. Started by eyarit,

שלום לכולם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת הדמיות/אוטוקאד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחפש גם מסך מומלץ HDMI 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  11. אהלן, אני צריך מפרט למחשב ללא כל ציוד הקפי ובלי מסך. השימושים העיקריים הם: הרצה של תוכנות גראפיקה כבדות כמו: סטודיו מקס, אילוסטריטור פלאש ופוטושופ בו זמנית. התקציב שלי הוא עד 4500 ש"ח גג. אני צריך להשיג עם זה את הכי טוב שניתן. תודה.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  12. יש לי כרגע מפרט עם כמה לבטים בו ! לכן אני מעוניין בעזרתכם לעזור לי להחליט!. והם יש לכם הצעות אשמח לדעת עם נימוק כמובן !!! חברה אני מצרף פה מפרט מסויים שקיבלתי וגם נעזרתי בכם כמובן!! והייתי רוצה את חוות דעתכם לגבי הרכיבים בו ולסגור את ההתלבטיות שנשארו לי בו אשמח לקבל את הערות שלכם (עם הסבר כמובן !) עלמנת שאוכל לבצע שינויים עם יש צורך בכך! מעבד - 920 Core i7 2.66 G מחיר 1,350 ש"ח לוח-אם - Asus MB P6T DELUXE מחיר 1,235 ש"ח ראיתי ששמתם לוח של GIGABYTE הייתי רוצה לדעת מה יותר טוב? זיכרון - KIT TRIPLE GOLD OCZ 6GB DDR3 1600MHZ מחיר 990 ש"ח יש התלבטותOCZ עם CORSAIR או G.SKILL דיסק קשיח - W.D. 1TB WD1001FALS Caviar BLACK מחיר 586 ש"ח צורב - SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK מחיר 1…

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  13. שלום, מחפש המלצות על מפרט של מחשב חזק מאוד, לביצוע חישובים (לא גיימינג) - שרת OPETRON למשל, רצוי עם מספר מעבדים / כפולי ליבות, אפשר אינטל או AMD, התקציב, נניח עד 20,000 ש"ח (לא חייבים למצות את הסכום הזה כמובן) אם יש לינק לאתר שמוכר את החומרה - יתקבל בברכה. תודה.

14. תעזרו לי עם מפרט לחבר ב2000 שקל, אפשר עם חריגה ל2500 רק אם יש צורך ממשי. שימוש משרדי, כמעט ללא משחקים, בעיקר עבודה עם פוטושופ. נקודות מפתח: חובה דיסק 1TB צורב כרטיס מסך בינוני (בטווח ה500 שקלים) אם אפשר, לבנות בKSP. ללא ציוד היקפי. תודה.

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  15. Started by VoLcAnO11,

מה היתרונות של המחשבים האלה ? יותר טוב ממחשב נייד רגיל לשימושי גיימינג ושימושים שוטפים? אני מחפש משהו בסביבות ה3 אלף שקל תודה

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  16. Started by 1stcowgirl,

שלום, (אני מקווה שאני בפורום הנכון ואם לא אז כוונו אותי בבקשה) רציתי לדעת אם GTX680 יוכל לעבוד של ספק 550W? הספק המדובר הוא : Antec Basiq 550W Active PFC 12cm PSU VP550P (Retail)

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  17. Started by drorhazan,

אפשר לקבל חוות דעת על מפרט שהרכבתי? לוח אם: ASUS P6T Deluxe (iX58 Core i7 DDR3) 2x L1G +FW + Raid +2xSaS מעבד: Intel Core i7 2.66GHz (920/s 1366) 8MB 1333FSB צורב DVD: NEC DVDRW 7200S SATA x20 (bulk2yw) צורב שחור כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX 280 1GB DDR3 (512bit) DUAL DVI+HDMI זכרון: Kingston DDR3 2GB 1333MHz PC10600 ספק למארז: CORSAIR 750W CMPSU-750TX System Integrated Version (5yw) מארז כסוף ללא ספק: Thermaltake Soprano VB1000SWS הארד דיסק: WD 500GB 7200RPM 16MB SATA2 (KS-3yw) מאוורר למעבד Intel Socket 1366 מה אתם אומרים? זה מפרט שאני הרכבתי ואמרתי למוכרים בדיוק את הרכיבים שאני רוצה (ידעתי איזה לוח, מעבד, כרטיס מסך וכו') והם רק נתנו הצעת מחיר. מה אתם אומרים? חשבתי …

18. Started by gallevy,

שלום לכולם.. אני צריך עזרה במפרט לעבודה משרדית שהכי חשוב זה שקט.. התקציב כמעט לא מוגבל (עד5k) שזה המון למחשב לעבודה משרדית... וחשוב שיהיה במפרט vista ו office ברישיון. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  19. היי. יש לי מחשב נייד מדגם ASUS X54C בעל נפח זיכרון פנימי 2GB - מפרט. לשימושי המולטיטאסקינג שלי בWIN 7 הזיכרון לא כל כך מספיק . הייתי שמח לקבל המלצה מה לעשות? - לפתוח בבית או להתקין בחברה (כדוגמת אייבורי/ksp)? - האם להוציא את המודול הקיים (או שמדובר על בכרטיס מולחם ללוח?) ולהכניס 4GB או להכניס מודול נוסף של 2GB או בכלל להכניס מודול נוסף של 4GB ? תודה.

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  20. Started by LioBir,

אני רוצה לקנות מחשב נייד, והייתי רוצה שיהיו לו יכולות גרפיות מינימליות של הצגת סרטים והרצת משחקים נורמלים (GTA vice city וכו') האם המפרט הזה מספיק? Intel® Core Duo processor T2300 1.66GHz 15.4" 1280x800 Intel Graphics Media Accelerator 950 אם לא, אני אשמח לקבל המלצות לניידים שכן יעמדו בזה (עד 8000 שקל) תודה!

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  21. Started by yakir4u,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים ולימודים מול אופיס ובאנטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים בהגדרות המקס' שניתן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מקסימליות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינינות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  22. היי אני מחפש מפרט שישמש אותי בעיקר למשחקים, עריכות וידאו וליום יום.. התקציב הוא עד 3000.. רזולוציית המסך היא 1024 *1208 אני רוצה שתהיה את האפשרות גם לראות HD במחשב ושאוכל לחבר אותו גם לטלויזיה.. ואם אפשר להמליץ לי על חנות באיזור נתניה זה יהיה מעולה!! תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by almog4615,

המחשב שיש לי עכשיו: http://imageshack.us/photo/my-images/195/stam1.jpg/ אני רוצה לשדרג את המחשב עד 2000 ש"ח, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך, את הזכרונות,ואולי גם את המעבד שלי, לא בטוח בקשר למעבד מה שאתם תגידו. הבנתי גם שעם אני משדרג את המעבד אני צריך גם להחליף לוח אם?, אשמח אם תגידו לי. מעדיף חנויות שקרובות לראשון לציון, תודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  24. Started by SoapSeller,

אני זקוק למעשה לשני מחשבים, כול אחד בעד-5000 ש"ח. יריצו ישומים עסקיים כבדים יחסית(מסדי נתונים וכו') בנוסף לעבודה משרדית שוטפת. ינויידו הרבה, ולכן אם אפשר לא במשקלים כבדים מדי. אחד מהמחשבים ישמש גם למצגות מזדמנות, אז אשמח לקבל הצעות גם למחשבים עם מסכים בטווח ה-13-15. יש שום צורך בכרטיס מסך לתלת מימד וכו'. בתודה מראש,

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  25. Started by drago,

הרבה אנשים שאלו את השאלה אם המחשבים שיש להם את הכרטיס המבונה INTEL 945 יעבוד להם הויסטה, בדקתי את הנושא להלן התוצאות

• 2 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.