ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
איך לגלות את המפרט המלא שלי כולל מאווררים והכל ואני גם לא ממש זוכר מה הוא (אם מישהו מכיר דרך לגלות ממש לפרטים את המפרט אני אשמח לדעת) אבל הבסיס הוא 2100 3.10ghz intel core i3 sapphire hd5850 xtreme 1gb 1-TB מארז של ANTEC נראה לי 300 קראו לו מאוורר עליון וצדדי במארז + מאוורר למעבד KATANA נראה לי כרטיס רשת + אנטנה לוח אם ASROCK H67M-GE צורב די וי די של סאמסונג זיכרון 4GB RAM DDR3 + מקלדת ועכבר אלחוטיים של A4TECH עד 15 מטר אני אתן אותו גם עם רשימת משחקים חדשים ארוכה ואיכותית כבר על המחשב זה בערך אשמח להערכת מחיר תודה
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
- גודל מסך סטנדרטי (15.4") - עדיפות למחשב קל - עדיפות ליותר מ4 גיגה זיכרון אשמח אם תתנו לי כמה דגמים מומלצים, ולא רק אחד. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים,matlab * גודל המסך? סטנדרטי 15.4" האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מאוד חשוב, כמובן, עדיף מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי, עדיף 1366X768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? רצוי קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא קריטי …
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי. יש לי LENOVO 3000 N200 ויש לי VISTA ואני יודע שזה לא נייד של גיימינג אבל אני אוהב לשחק משחקים ו VISTA פשוט מוריד לי ביצועים.. יש אפשרות לשדרג ל WIN7 או משהו? אני לא ממש מבין בזה.. אני לא אאבד אחריות וכ'ו?
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
כולל מסך LCD 17 לא כולל מקלדת, עכבר ורמקולים. צריך מפרט אחד AMD ואחד אינטל. נראה לי שמספיק 512 RAM ודיסק קטן תודה לכולכם קיבלתי את המפרט הבא" מעבדי AMD Athlon 64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי AMD ASUS M2A-VM AM2, 690G, DDRII 800, X1250 VGA, PCI-E זכרונות DDR II 667 512MB NCP דיסקים קשיחים Western Digital 80GB 7200RPM, SATA כוננים- SONY AD-7170A DVD±RW x18, DL x8 מארזים Vertigo-2 MIDI 400W Silver PROVIEW 17 TFT 5MS מחיר 2485 ₪ מחנות אמינה בשרות (כבר קניתי מס' מחשבים שם לחברה') רק המפרט... יש הערות? (כאילו שיכול להיות שלא יהיו...) נ.ב. הנה מפרט לאינטל, אותו אני פחות אוהב... מעבדי אינטל Pentium 4 3.0Ghz, s775, 631) …
-
- 9 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום רב אשמח להמלצה למחשב נייד לשימושים שרשמתי תקציב עד 2500 +- מסך לפחות 15.6 משקל 2.5 +- לא מתחמם אחריות 3 שנים
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום ליושבי הפורום, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב עבור הבן של השכנים (נער בן 12, אם אני לא טועה). עיקר השימושים הם לצרכים ביתיים, אינטרנט והורדות. בנוסף הבחור מתעסק קצת במוזיקה (מנגן על גיטרה) ועובד עם התוכנה Guitar pro (לא מכיר אותה באופן אישי ולא יודע מה הדרישות מבחינת חומרה) מבחינת משחקים הוא משחק בעיקר בסימולטורים, כשהנוכחי הוא Microsoft flight simulator (לא יודע איזו גרסה, אני מניח שהאחרונה). בקיצור, צריך מפרט מחשב שיתאים לשימושים האלו, בטווח ה-2000 ש"ח. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
1.התקציב: 2000 ש"ח 2. המחשב נועד לעבודות ,לעיתים על יישומים גראפיים קלים-בינונים...לא נועד למשחקים אך רצוי שיהיה כרטיס גראפי אפילו טיפה נורמאלי... 3.ציוד היקפי:מקלדת ועכבר....רגילים.. 4.רצוי שיהיה מעבד AMD 5.מראה וקירור אינם חשובים כל עוד המחשב מתפקד 6.זקוק להרכבה במעבדה והתקנה חוקית של OS ושאר ירקות המחשב נועד לעבודה.[חוזר ואומר] כרגע יש לי הצעת מפרט מKSP,אבל אני ממש לא חושב שהיא כדאית: AMD Sempron 2500 [סוקט 754]-השאלה היא האם המעבד הזה שווה קנייה? ASROCK K8NF4G [עם NF4 וPCI-E] -אני מפחד מהיצרנית הזו,היא אמינה? Twinmos 400mhz 512MB DDR RAM מארז מפואר +DIGITAL 8666 ספק 400-שוב פעם-חושש מהספק מאז MAGA STD 2202 כחול [לא ברור לי למה נתנו מארז פעמיים,ייתכן כי מדובר באפשרות…
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לעצמי מחשב נייד. השימוש שלי הוא קל, בסופו של דבר גלישה באינטרנט, קצת הורדות של שירים וכאלה...לא משהו אינטנסיבי יותר מדי. זה נייד ראשון שאני רוכש ואני לא כלכך בקיא בתחום. מבחינת זכרון אני מחפש לא פחות מ512מגה..אם מתאפשר במסגרת התקציב גם ג'יגה חברה אמינה וטובה, בעלת שם, דגם שידוע כאמין, אחריות ארוכה. מבחינת סוללה אני לא יודע מה הזמן סוללה הממוצע אבל הייתי מעדיף מן הסתם שתהיה חזקה. מסך טוב - שלא יהרוס לי את העיניים יותר מדי... תמיכה ברשת אלחוטית דיי טריוויאלי, אבל בכל-זאת אני אציין זאת. הרדיסק גדול, מהיר. צורב דיוידי נראה לי גם דבר דיי טריוויאלי אבל לא יודע איך זה בשוק הניידים. משדר שן כחולה יכול להיות שימושי. מעבר לזה? שלא ישקול כמו בלטה. בנוסף אני אציין שאני…
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אהלן, סוף כל סוף החלטתי לקנות מחשב חדש זה המפרט ואודה על חוות דעת/המלצות: מארז Compucase 6A19 ספק כח Enermax 520W לוח אם Asus P5LD2 Deluxe מעבד Intel P-4 3.0Ghz LGA775,2MB מאוורר Termaltake - Big Typhoon זיכרון Samsung 667Mhz 512MB DDR2 כפול 2 (סה"כ 1GB) כרטיס מסך Gigabyte Gforce 6600GT 256MB+DVI PCI-X דיסק קשיח WD 80GB +8MB SATA2 דיסק קשיח WD 200GB +8MB SATA2 צורב DVD של LG כפול 16 כונן TEAC 1.44 עכבר Logitech MX-510 מקלדת מולטימדיה Microsoft בקשר למסך אני עדיין מתלבט אבל כהראה אלך על Viewsonic G90F אז מה אתם אומרים? שווה?
-
- 13 תגובות
- 784 צפיות
-
-
ללא צרכים מיוחדים מבחינת ביצועים, שיריץ Windows 7 חלק. כן חשוב שיהיה: קל. אלגנטי (בכל זאת, לחברה שלי). עדיפות גדולה מאוד מאוד ל-KEYPAD. מסך 15". התקציב: סביבות ה-3000 שקלים. תודה מראש ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
קודם כל מה שאני מחפש מהנייד שלי זה דבר ראשון אמינות ועמידות שאני לא יתחיל לטייל איתו במעבדות לא יוצא הרבה מהבית רוצה מסך 15 שימושים עיקריים: אינטרנט תוכנות אמיול אופיס מעט משחקים ומוזיקה הרוב הגדול זה גלישה באינטרנט חשבתי על המפרט הבא שהוא בטח מעולה על הנייר, השאלה איך האיכות והאמינות Gigabyte W566N-P83T2 Model W566N-P83T2 CPU Intel® Core 2Duo Processor T8300,3MB L2 Cache,2.4GHz,800MHz FSB Memory 2GB DDR2 800MHz (Up to 4GB) (2 x 1024MB) HD 250GB SATA 5400 RPM Display 15.4 inches TFT-LCD WXGA, 1280x800, Glare type GPU NVIDIA GeForce 8400M GS 256MB Optical Device DVD RW Dual/ Super Multi 12.7mm slim Lan PCI-E Ethernet 10/1…
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה למחשב נייד עד 1000$ מארה"ב חשוב שתהיה לו אחריות גם בארץ, גודל מסך 15' משקל לא קריטי במיוחד (אבל עדיף קל מן הסתם...) השימושים העיקריים יהיו תוכנות ועיבוד אבל גם משחקים ככה שמעבד חזק הוא בעדיפות עליונה (i5?)אבל גם ישחקו עליו ככה שמעבד גרפי גם צריך לקחת בחשבון. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לפורום הנכבד! אני סטודנט שמחפש מחשב נייד עם מסך בגודל של 13-14' עם חיי סוללה ארוכים. לאחר בדיקה של מחשבים בתווך המחירים שאני יכול להרשות לעצמי (מ-2,800 עד איזור ה-3,500) ובחברות המועדפות עליי (DELL, HP, ASUS) הגעתי לשני דגמים שנראים לי מתאימים: 1. DELL INSPIRON 3420 2. ASUS USD30 האסוס יקר ב-500 ש"ח יותר (3,600) והמליצו לי עליו כעל בעל חיי סוללה ארוכים של כ8 שעות, על הדל לא הצלחתי למצוא אינדקציה לגבי אורך חיי הסוללה שלו. מה אתם אומרים? כדאי להשקיע יותר כדי ללכת על בטוח (שיתכן כי אין באמת הבדל בין שני הדגמים במציאות)? :-\ המון המון תודה לעונים!!
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, אני לא צריך כרטיס מסך למשחקים, אבל אני כן רוצה לעבוד חלק לגמרי (שדברים "יטוסו") על רזולוציה של 1920x1200 גם כאשר כל האפקטים של ממשקי חלונות/תוכנות מאופשרים, וגם אם יש לי עשרות אתרים עם אנימציות ופלאש ברקע. האם כרטיס של GIGABYTE על בסיס 9500GT עם זכרון DDR2 1024MB במחיר יחסית זול של 359 ש"ח באייבורי הוא בחירה טובה? אם לאו, בבקשה המליצו על כרטיסים שניתן למצוא באייבורי - אין להם לשמל את כל הסדרות של ZOTAC. כמו"כ אני יודע שה-9600GT עדיף הרבה יותר מה-9500GT - זה משמעותי גם אם אני לא משחק? תודה! * השאלה היא כחלק מבניית מפרט מחשב שלם, לכן אני כבר די נעול על אייבורי.
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אהלן חברים, צריך מפרט לחבר ב-2000 שקל רק מארז קומפלט בלי שום ציוד היקפי המחשב צריך לשמש גם למשחקים בסגנון Half-Life 2 תודה
-
- 9 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי מגבר שמחוברים עלו 2 רמקולים גדולים רמקול סנטר ו2 אחוריים בעבר הוא היה מחובר למחשב שולחני ועכשו אני רוצה לחבר אותו לנייד יש אפשרות כזו אם כן איך נ.ב יש לי רק יציאה לאוזניות ומיקרופון
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
ערב טוב. אחרי לא מעט חפירות[תמיד זה סיפור אצלי כשזה קשור במחשבים... אפילו אם זה קניית עכבר ] , החלטתי ללכת על נייד של Dell. אין לי דגם ספציפי. מחיפושים רבים קיבלתי פחות או יותר מושג מה טוב ומה פחות, אך עדיין לא ברמה של להחליט במדוייק. מה שחשוב לי: - המחשב ישמש אותי ללמידה...[בדיוק התחלתי ללמוד HTML], אני אעבוד עליו די הרבה וחשוב שלא יתחמם כל כך. - הרבה גלישה באינטרנט...[צפיה בסרטונים, מוזיקה]. - משחקים, לא משהו רציני. - הרבה זכרון. - שהמסך יהיה איכותי [יחסית לנייד....], שלא יעשה בעיות באור יום וכ'ו... - שיהיה אמין חיצונית, שלא יתקלף לי אחרי כמה חודשים, שיהיה ניתן לנקות...[לא יודעת קראתי שיש דגמים שמתלכלכים מהר וקשה לנקות :-X]. - ראיתי שהם גם באים עם צבעים שונים…
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה מתוכננת 2. מה שימושי המחשב? גיימינג כבד ועבודה משרדית רגילה לחלוטין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 BC2 GTA IV MAX PAYNE 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' רזולוציה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בי…
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בשדרוג מחשב קיים לצרכי משחקים. מחשב קיים מעבד: Intel Core 2 Duo E4300 OC 3.2 Ghz קירור למעבד: Tuinq Tower 120 לוח אם: Gigabyte 965P-DS3 Rev 2.00 זכרון: 1GB כרטיס מסך: ATI Radeon X800XT דיסקים קשיחים : 120GB X 4 RAID0 ספק: HEC WinPower 550W מארז: ThermalTake Xaser III מערכת הפעלה : Win XP PRO מה אתם מציעים? איך לשדרג את המחשב עד 2000 ש"ח ? תודה
-
- 12 תגובות
- 784 צפיות
-
-
איך המפרט? מבחינת ביצועים? שווה את המחיר? האם להתקין עליו מערכת 64BIT או 32BIT?
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
ראיתי את המחשב הזה הוא נראה זול מידי לi7 האם אני צודק? https://ksp.co.il/?uin=49763 ודבר נוסף שאני קונה מחשב יד 2 איך אני בודק אותו?
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה בבקשה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימיג כבד, משחקים כמו BF3. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ומשחקים ברמה הזאת. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). זה מסך של מחשב וטלויזיה והוא 32אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 11 תגובות
- 784 צפיות
-
-
התקציב עדיין לא סגור אז להלן 2 מפרטים עם תקציב פוטנציאלי, אשמח לתגובות על 2 המפרטים : מעבד AMD Athlon II X4 640 Box ₪505 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX640WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-880GM-UD2H ₪435 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950800 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪192 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Samsung DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪235 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=D32G1333SA כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5750 Display Port 512MB DDR5 PCIe ₪620 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S5750M5 צורב Asus DRW-24B1LT X24 SATA DVD ₪162 כמות: 1 htt…
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
המטרה של המחשב היא להריץ Remote Desktop דרישות מהמחשב: - מאוד עמיד ואמין - קל - סוללה חזקה - 2GB זיכרון
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אז ככה.... לדעתי מסך 10 סוללה 6 תאים HD מעל 120 לצורכי "סטודנט".... התקציב 2K.... חשבתי על הלנובו/אייסר/אסוס/אמאסאיי... מה אתם אומרים?...הדרישות בסדר??
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-