ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אין צורך במסך. מעוניין לקנות את המחשב בKSP או ב skypc. המטרה בגדול של המחשב היא שישמש לאינטרנט ומשחקים בינוניים בסביבות 4-5 שנים. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי ! לאחר שאלות ללא סוף רכשתי את המחשב HP DV6 1299ea, וואלה תענוג המחשב, אני נהנה ממנו ולא שם לב להאטה או משהו שגורם לי לעצבים ;D אז רציתי להודות לפורום הזה ובמיוחד - תודה אישית ל-QttP על מתן העזרה והסבלנות והאדיבות ורק שאלה קטנטנה - יש למישהו דרך להמליץ לי להעביר חלק מהדברים שבנייח לנייד במהירות ולא בצריבת המון המון המון דיסקים ? תודה ענקית שוב לפורום ושוב - למנהל שוואלה אני אסיר תודה
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
ללא צרכים מיוחדים מבחינת ביצועים, שיריץ Windows 7 חלק. כן חשוב שיהיה: קל. אלגנטי (בכל זאת, לחברה שלי). עדיפות גדולה מאוד מאוד ל-KEYPAD. מסך 15". התקציב: סביבות ה-3000 שקלים. תודה מראש ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה למחשב נייד עד 1000$ מארה"ב חשוב שתהיה לו אחריות גם בארץ, גודל מסך 15' משקל לא קריטי במיוחד (אבל עדיף קל מן הסתם...) השימושים העיקריים יהיו תוכנות ועיבוד אבל גם משחקים ככה שמעבד חזק הוא בעדיפות עליונה (i5?)אבל גם ישחקו עליו ככה שמעבד גרפי גם צריך לקחת בחשבון. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, דרוש מחשב, עדיף לפטופ (כמובן בשביל ניידות) לעבודה של מעצב מוצר לתוכנות 3DMAX, SOLID WORKS ועוד. דרישות לפי האתרים של התוכנ ות : intel pentium 4, 1gb ram, open gl, dvd drive מסך 17 אינץ' כמובן שגם כרטיס מסך חזק לתלת מימד ורינדורים בזמן אמת. אשמח לשמוע הצעות מהמומחים. (עד עכשיו היה לי presario 700, ממש ישן, הזיכרון לא מספיק לכלום, המסך כבר לא מראה צבעים טוב, ה-cd לא עובד והוא לא סוחב 3dmax.)
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
המפרט עבור חבר כולל מסך 20" LCD (שאפשר גם לחבר לטלויזיה) אז תציעו לי משהו . משחקים - שיוכל להריץ ברמה סבירה (רמה סבבה במשחק כדוגמת FIFA ולא ברמת FEAR למשל ). כל השאר זה אינטרנט, סרטים וכל השאר
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נייד, התקציב די מוגבל.. באזור ה4000-5000 ש"ח (עדיף כמה שפחות...) השימוש העיקרי הוא גלישה באינטרנט/מסנג'ר/תוכנות אופיס לא למשחקים ולא לצרכי מולטימדיה כבדים העניין הוא שהמחשבים הכי זולים היום באים עם מעבד סלרון M.. ברגע שאני עושה קפיצה קטנה לפנטיום M המחיר עולה בכאלף ש"ח (על החדשים אני בכלל לא מדבר..) כמובן שאני ארצה להריץ עליו חלונות ויסטה בהמשך ואת האופיס החדש.. זיכרון לא בעיה להגדיל לג'גה השאלה על איזה מעבד כדאי ללכת?... שיהיה זול כמה שניתן אבל במקביל ידע להריץ את התוכנות הבסיסיות בעתיד וגם כ. מסך אני מבין שצריך להיות לפחות 128MB?
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
השימושים הם: משחקים, סרטי FHD על מסך LCD 42 אינץ', עריכה גראפית ברמת הפוטושופ, עבודה יומיומית. studio 15: Intel® Core 2 Duo T9600 (2.8GHz/1066Mhz FSB/6MB cache) 15.6 Full High Definition (1080p) High Brightness LED Display with TrueLife and Camera 6GB Shared Dual Channel DDR2 at 800MHz Speed: 500GB SATA Hard Drive (7200RPM) with Free Fall Sensor 512MB ATI Mobility Radeon HD 4570 8X Slot Load Super Multi (DL DVD+/-R Drive + RAM support) 85 WHr Lithium Ion Battery (9 cell) Dell Wireless 1397 802.11g Half Mini-Card Dell Wireless 370 Bluetooth Internal (2.1) High Definition Audio 2.0 Back-lit Keyboard או studio XPS 16 Intel® Core 2 Duo T9600 (6MB cache/2.8GHz/1066Mhz FSB) Edg…
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני זקוק למפרט...המפרט עצמו הוא לשימושיים של איייסיקיו אינטרנט משחקים של וואלה...מוזיקה וכו' ממש לא משחקים כבדים או משחקי גרפיקה וממש לא לאוברקלוק!! אז ככה מעבד יש לי Intel 2.4 והלוח אם הזה: Intel Rexburg D845GRG אני צריך את כל השאר... בקשר לתקציב אין ממש...כאילו תתנו מפרטים כמה שיותר זולים!! וכרטיס מסך ממש לא משהו לכיוון של גרפיקה...אפילו ג'יפה 4 יספיק אני חושב העיקר פה הוא ההוזלה של המפרט...תודה רבה לכל העוזרים! *עריכה* כמו כן לא צריך שום ציוד היקפי! כמו כן לא צריך צורב! רק כונן רגיל וזול וכונן דיסקטים!
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה מפרט למחשב חדש , לא צריך זכרון , צורב די וי די רק אם נכנס בתקציב . צריך רק מסך דק , לא צריך לא מקלדת לא עכבר , חשבתי על שתי אופציות וחשוב לציין רק מ KSP אני גיימר כבד , וכולל הרכבה חריגה של עד מקסימום 200 ש"ח לא יותר. מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 990 1 990 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 700 1 700 כרטיסי מסך? Price Units Total eVGA 6800GS 256MB DVI, PCI-E 1490 1 1490 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 160GB SATA II 7200RPM 8MB 530 1 530 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 265 1 265 מארזים? Price Units Tot…
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי, צריך עזרה ברכישת נייד לגרפיקה כבדה ועריכת סרטים. המחשב מיועד לשימוש מקצועי באופן כבד בתוכנות פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, פלאש, פרימייר, אפטר אפקט ובעתיד הקרוב גם תוכנות תלת מימד. תקציב: עד 4500. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים ותלת מימד) * גודל המסך? בסביבות 15.6 * משקל רצוי? קל עד בינוני. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ארוך (6 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. * בלוטות? כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750GB * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון ל…
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב לגיימינג בעיקר ואני מוכן להשקיע עד כ - 14K שישמש אותי לטווח ארוך. אין צורך ב- OC, אני מעוניין בקירור נוזלי ובניתי את המפרט הזה - אשמח לביקרת והערות. מתכנן לרכוש באופן מיידי תודה מראש מפרט זה הורכב ב - [url]www.wellcom.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבדים:[/b] [url=https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103540]AMD Ryzen 5 5600X AM4 Box[/url] כמות: 1 - מחיר: ₪ 1460 [b]קירור למעבדים:[/b] [url=https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=102127]NZXT Kraken Water Cooler X73[/url] כמות: 1 - מחיר: ₪ 742 [b]לוחות אם…
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפעמים יש הפתעות בחיים. אמא שלי, בשנות השישים לחייה, התמכרה למחשב. לפני כן, לא היה לה מושג, לא התעסקה, לא מבינה. ולאט לאט היא משתלבת. הבעיה, שהמחשב הנייד שנתנו לה, הוא ישן ומאד איטי. מאד כל דף אינטרנט נטען באיטיות מזעזעת. לכן, רציתי לקנות לה מתנה מחשב נייד. המחשב נועד אך ורק לאינטרנט: גלישה, סרטונים ביו טיוב, זה הכל. אולי מידי פעם היא תצטרך וורד, אבל לעיתים ממש רחוקות. התקציב לא בשמיים, 4000-5000 ש"ח. אשמח להמלצות
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 (S775) - 2.4GHz 1066MHz 8MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty (G0 Stepping also available) 1550 גוף קירור למעבד Thermaltake V1 290 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS4 Intel Socket 775 ATX Motherboard - Heatpipes 1050 זיכרון פנימי 1GB OCZ Value Series - Life Time Warranty 260 דיסק קשיח 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II - 3Y Warranty 580 צורב DVDRW BLACK - SATA - LITEON LH-20A1SX20 200 כרטיס מסך 8500GT 256MB DDRII TV, DVI, PCI- 500 point of view מארז Thermaltake Eureka Silver\Black VC8000BWA 860 ספק כח 400W DUAL RAIL Enermax Power Supply E400AWT Liberty 20/24Pin 420 הכל 5600 ש"ח מה אתם אומרים לשדרג
-
- 10 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני צריך מחשב עד 3000 שקל למישחקים כבדים בלי דברים מיותרים רק את המחשב עצמו (כרטיס מסך ,לוח אם ,מעבד, זיכרון ,מארז,הארד דיסק{בלי מקלדת עכבר כונן CD}) תודה רבה למי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שרת ראשון: יהווה שרת APACHE - WEB שרת שני: שרת DB - MYSQL כמות משתמשים התחלתית כ-15 עתידית 50-70 התקציב צריך להיות מינימאלי. הומלץ לי בעבר על Dual core & RAM 4GB + לראשון ו-Quad & 8GB לשני בנוסף מעוניין לשמוע לגבי הפעלת RAID0 לראשון ו-RAID5 או RAID10 לשני - מבוסס חומרה/תוכנה. נפח 5 00GB HD אמור להספיק, מדובר על תצורת TOWER. המערכת אמורה לשמש כשלב ביניים לפני מעבר למערכות כבדות יותר כשירבו המשתמשים / הצורך בנוסף הארכיטקטורה מבצעת גיבוי REPLICATION של ה-DB למיקום מרוחק. אשמח מענה מקיף תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
ממה שהבנתי מוכרים אותו בארץ רק עם סוללה של 48, מה שמספיק ל10 שעות +-, אבל זה עדיין הרבה מאד. יש מחשבים אחרים יותר מומלצים בקטגוריה של ה-10 אינץ'? כמובן שהמחשב הוא לצורכי אופיס מיילים וגלישה באינטרנט בלבד.
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בבניית מפרט למחשב. שימושים: צפייה בסרטים בכלל ובסרטי HD גבוהי-רזולוציה בפרט, משחקים ועבודה שוטפת ומהירה עם תוכנות שונות בו-זמנית. דרוש דיסק קשיח של 500GB. על המחשב להיות שקט ככל האפשר. אפשרות לOC בעתיד. אין צורך בציוד היקפי. תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור!
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא משוכנע שזהו המקום אך הכי קרוב שראיתי לנכון. רציתי לדעת האם יש אתר או תוכנה כלשהי שניתן להזין את רכיבי המחשב ולקבל ציון/ניקוד לכל רכיב בנפרד וביחד, לדעת איזה רכיב "מעכב" או לא תואם לרמת הרכיבים האחרים. לצורך העניין יש לי מחשב נייח וגם נייד שרציתי לדעת אילו רכיבים שקיימים בהם שווים או מצריכים שדרוג. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
- 1 follower
-
-
התלבטתי לגבי כמה לוחות: "GIGABYTE" * EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E * EX58-UD4P s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2100, 3xPCI-E * EX58-EXTREME s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2100+, 3xPCI-E שהמחירים שלהם נעים בין 1000 ל 1600 ואז ראיתי מאמר "בטום הרד-וור" שמשווה בין כמה לוחות שבניהם נמצאים EX58-UD3R של GIGABYTE ו- P45XE של ASROCK. לבסוף ASROCK ניצח את 6 הלוחות האחרים. בדקתי את המחיר שלו והמחיר זעום (569שח) לעומת "גיגה בייט" וגם יש לו מערכת שנקראת "אינסטנט בוט" שמפעילה את הווינדוס תוך 4 שניות השאלה הלוח מתאים למחשב I7 חזק ואם הלוח והחברה הזאת שווים משהוא לעומת גיגה בייט? והאם פער המחירים משתלם? ואם הוא טוב וזול למה לא כל החנויות בארץ לא מחזקים…
-
- 13 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מטרות המחשב? משחקים , צפיה בסרטים, עבודה משרדית/תכנות * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיפות לזמן סוללה גבוהה -5-7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI , USB3 * בלוטות? אפשרי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? אפשרי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? חושב לקנות בחו"ל אז מעדיף שתכלול אחריות בינלאומית גם לארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חשבתי על המחשב הבא מה דעתכם? ASUS G75VW-TS72 Gaming Notebook - 3rd generation Intel Core i7-3610QM 2.3GHz, 16GB DDR3, 750GB HDD, Blu-ray Player/DVDRW, 3GB NVIDIA GeForc…
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
בלי מסך, בלי רמקולים, בלי מלקדת, בלי עכבר. רק מחשב. היא גולשת באנטרנט, אייסקיו מסנג'ר וכו. לא משחקת משחקים. המפרט שבמומלצים לא נראה לי... אני מעדיף מעבד מסדרות הדגל ולא סמפרון. עדיף המפרטו שתביאו יהיה מלוג'יק http://logicpc.co.il/heb/default.aspx, כי משם אני מעדיף לקנות. תודה.
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מטרת המחשב בעיקר לגיימינג ובנוסף לעבודה עם מכונות וירטואליות. אתם יכולים להתייחס למפרט ללא / או עם המסך ולתת חוות דעת לגביו. http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=58df7cc9db485 תודה.
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי, חבר שלי ביקש את המלצתי בין שני מעבדים מוכרים, i5 http://www.ret.co.il/products/56880-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-intel-core-i5-2500k-box.aspx לבין i7 http://www.ret.co.il/products/60501-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-intel-core-i7-2600k-box.aspx האם יש טעם להשקיע עבור ה I7 בשביל משחקים? הI5 נותן תמורה טובה לכסף, ואת העודף כדאי להשקיע בכרטיס מסך לא? מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
המחשב בעיקר למשחקים. הבעיה היא שאני לא יודע איפה לקנות את המחשב כי אני מעוניין באחריות ושהחנות תדאג לי גם אחרי הקנייה הייתי ב-ksp ועמדתי לקנות את המחשב שילמתי מקדמה וכו' אבל יום לאחר מכן התחלתי לדבר איתם ועלו הרבה ספקות בקשר ליושר הלב של המוכר ועכשיו אני מחפש איפה לקנות את המחשב בחנות שתיהיה אמינה שלא תיהיה לי בעיית אחריות אשמח אם תוכלו לעזור בסוגייה הזאתי וגם לתת לי מפרט מחשב מבוסס amd 64 bit תודה לכל מי שעזר בפתירת הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-