ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך מחשב למשחקים ללא ציוד הקפי ומסך משחקים כגון fifa, assassin's creed וכו.... איך המפרט הבא : [ מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Mugen 3 CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P67A-D3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX כרטיסי מסך: Sapphire HD 6770 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E צורבי DVD: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) מארזים: Antec Three Hundred Midi Tower Gamer Black Case (No PSU) ספקי כוח: Antec Basiq 550W Active…
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום, לאחר שהתקלקל לי הלוח אם של הפנטיום, החלטתי לעבור לעידן המחשבים החדש ולקנות מחשב. בגלל שזאת הוצאה דיי פתאומית התקציב שלי מוגבל ואני ממש לא יכול לחרוג (זאת בעצם כבר חריגה). השימושים שלי במחשב הם בעיקר בניית אתרים, עריכת סרטים ושימוש בPS. שימוש רגיל באינטרנט ושמיעת שירים. מבחינת משחקים, אני לא גיימר רציני אבל מידי פעם אני משחק. חשוב לי שהמחשב יהיה סוס עבודה, ז"א שאם אני אפעיל PS וPREMIERE המחשב לא יקרוס. אני בד"כ מחבר את הטלויזיה למחשב וככה אני רואה סרטים ככה שאני צריך שהכרטיס מסך יתמוך באופציה הזו וגם שיריץ משחקים בצורה סבירה + (העדפה לNvidia). אשמח לעזרתכם בבנית מפרט מתאים.
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום רלכולם, רציתי לדעת האם יש הבדל משמעותי על מהותי בין בועיו של דיסק קשיח 2.5 בנפח 320 ג'יגה ומהירות של 5400 סל"ד לבין כונן של 200/250 ג'יגה 7200 סל"ד, אם כן במה זה יבוא לידי ביטוי ומהם ההבדלי ביצועים המדוברים, בהנחה ואני קונה לפטופ למשחקים עם זיכרון גדול כרטיס מסך חזק מעבד חזק מאוד (hp dv5 1190 ej ככל הנראה שהוא בעל דיסק קשיח 320 5400 סל"ד ) , ברצוני לדעת האם באמת זה יאט את המחשב ויפחית את ביצועיו בצורה משמעותית לעומת אותו מפרט עם הכונן הקטן והיותר מהיר . תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד של hp probook 4330 עם מפרט I5 2340 4gb ram 320 hdd מסך 13.3 אינץ כרטיס גרפי מובנה והדברים הרגילים.. קניתי אותו לפני כשנתיים ויש לו עדיין אחריות לעוד שנה כמה לדעתכם אוכל למכור אותו במידה ואחליט? לפני כשנתיים מחירו היה באזור ה3000 שקלים תודה.
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, אבקש לדעת דעתכם על המפרט הנ"ל ידוע לי המעבד עדיין לא זמין לרכישה בחודש הקרוב (כבר הושק) ידוע לי שגם הכ.מסך לא זמין בזמן הקרוב שימושים ותקציב: 1. התקציב המקסימאלי 2500 +- 10% 2. שימושי המחשב HTPC / GAMEING Gaming: TombRaider - 2013, WatchDogs, Starcraft2, NFS - 2013 Screen: 1080p Res: Mid-High 3. ללא ציוד היקפי 4. ללא מארז 5. שקט - 8 6. ללא OC 7. ללא מע' הפעלה / הרכבה 8. אין העדפה לחנות 9. המע' תוכנס למארז In-Win BP655-300w PSU ITX 10. המחשב ישודרג עד להחלפת 1155 המפרט: cpu - intel - Intel Core i5-3470T cpu fan -Zalman CNPS8900 Quiet mb - ASUS - P8H77-I gcard - Sapphire Radeon HD 7750 LP 1GDDR5 memory - Corsair CMZ8GX3M2A1600C9 storge - Western Digital 1TB WD10EA…
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
אחיינים שלי אספו כסף למחשב בחופש, ורוצים מחשב נוסף, התקציב שלהם הוא בסביבות 3000 ל- 3500 ש"ח. הם רוצים לשחק משחקים יחסית קלים כמו פורטנייט, מיינקראפט וכו ולערוך סרטונים לערוץ יוטיוב שלהם עם Adobe premiere. יכול להיות שהם ירצו להריץ משחקים כבדים יותר אז הם רוצים לנצל את התקציב במלואו. כבר יש מסך, מקלדת, עכבר וכו. אני מבין מעט בחלקי מחשב אז הרכבתי מפרט בסיסי שקרוב למה שאני רוצה ואני ישמח לתגובות ותיקונים: https://www.tms.co.il/69604 בעיקר אני לא בטוח בקשר ללוח אם, למאווררים,וספק כוח. צריך גם אפשרות להתחבר לWIFI, כי יכול להיות שאין גישה בכבל לראוטר. במה שווה לחסוך ואיזה חלקים עדיפים? אני ישמח להוריד את מחיר המפרט ב100-200 ש"ח …
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד, דרישותי הם: מסך 17 אינטץ' חובה, מעבד DUO 2 5600+ , זיכרון: 1GB+ , כרטיס מסך חביב וטוב. יש עדיפות למצלמה מובנית. חייב להיות של חברה מבית טוב. עלו בראשי 2 אופציות , אשמח לקבל עוד הצעות ותגובות בנוסף לכך. :: דגם אחד של חברת HP : http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=491966 ודגם של שני של חברת ACER: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=472488 רציתי לדעת אם שווה ללכת על ה ACER שעונה על רוב דרשותיי או על HP או שיש לכם דגמים אחרים להציע, תודה.
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב מחברת אני מאוד מתלבט לגבי MSI WIND 100U. מצאתי כמה מאמרים שלאחר שמעדכנים את הביוס יש אפשרות לאוברקלוקינג. להלן לינק למאמר. ניסיתי להתיעץ עם איבורי אבל הם לא מכירים דבר כזה. http://hothardware.com/Articles/MSI-Wind-U100-Netbook/?page=5 או http://www.electricvagabond.com/2008/10/msi-wind-bios-109-update-overclock-and.html האם יש מישהו כאן באתר שעדכן את הביוס. תודה
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
כשאני קונה מחשב נייד, האחריות במקרה של תקלה היא מול החנות או מול היצרן? האם אני יכול לגשת ישירות למעבדת היצרן למימוש האחריות ובכך לדלג על חנויות "בעייתיות" מבחינת אחריות?
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
היי, צריך עזרה ברכישת נייד לגרפיקה כבדה ועריכת סרטים. המחשב מיועד לשימוש מקצועי באופן כבד בתוכנות פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, פלאש, פרימייר, אפטר אפקט ובעתיד הקרוב גם תוכנות תלת מימד. תקציב: עד 4500. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים ותלת מימד) * גודל המסך? בסביבות 15.6 * משקל רצוי? קל עד בינוני. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ארוך (6 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. * בלוטות? כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750GB * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון ל…
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להחליט על דגם של דל, שאני קונה בארהב במחירים שמופיעים באתר המחשב הוא לצורך הורדות שירים (הרבה) סרטים (הרבה) אינטרנט (הרבה חלונות בו זמנית) ותוכנות (קלות וכבדות) וכל אלה צריכים לעבוד יחד בביצועים טובים אני מתלבט בין הדגמים הנ"ל, אם מישהו יוכל להסתכל על המפרטים ולהסביר במה הם שונים האם שווה להשקיע לסטודיו כ100 דולר נוספים תודה
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מה עדיף (למחשב נייד)? 802.11A/B/G/N Wireless Card Intel 6200 Wireless Advanced Card Intel 6300 Wireless Advanced Card ובקשר לזכרון: 8gb DDR3 1066MHZ (4x2gb) 4gb DDR3 1333mhz תודה רבה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הי, מחפש לרכוש מחשב נייד שהוא יחסית חזק, אמין, ומתאים למשחקים - בעיקר משחקי ספורט ומרוצי מכוניות. חשוב שהמחשב יהיה קל (לא מעל 3 קילו) ומסך עד 17". השימוש העיקרי יהיה אופיס ועבודה אבל מדי פעם משחקי ספורט אצל חברים . האם מישהו מכיר או יכול להמליץ? אפשרי גם להביא מארה"ב... תודה! תשובות לשאלון מהפורום: * מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (ספורט ומרוצי מכוניות - לא כבדים אבל לא קלים), צפיה בסרטים * גודל המסך - לא משנה * רזולוציית המסך - מ 1080P ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - אין * משקל רצוי - מקסימום 3.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך - מעל שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - עדיפות לניידים עם HDMI או MINI HDMI ו SPDIF * גודל מינ…
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הי, אני צריך מפרט מחשב לעבודה משרדית עם יכולת מחשוב גבוהה וכן להתמודדות מוצלחת עם אינטרנט, תוכנות VOIP ו P2P. מה שחשבתי עליו עד עכשיו: מעבד: E8400 לוח אם: ASUS P5K-E / WIFI-AP זכרון: כלשהוא 1024X2 800MHZ כונן קשיח: 2XWD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS (בשביל RAID 1). ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W מארז כלשהוא מסך - לא יודע איזה, LCD 19 אינץ', לא רחב ולא מבריק - זה מיועד לאדם מבוגר. ציוד היקפי: רמקולים כלשהם 2.1 ערוצים (סאב+2 רמקולים, בעלי עוצמה ואיכות), אוזניה עם מיקרופון, סט מקלדת ועכבר לייזר (אם אלחוטי, אז נטען). וצורב DVD SATA סטדנרטי (X20 DL) דגשים: לא רוצה מעבד של AMD, אוהב לוחות אם של ASUS, ואם ממש אין מנוס ניתן לחרוג מהתקציב עד 500 ש"ח למעלה, אבל עד…
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מפרט למחשב לעבודות אנימציה ווידאו ומסך -5000 ש"ח. עבודות אנימציה בסטופ מושן- דגימה ממצלמה, רינדור ומולטיטסק. אנני לא בטוח נראה לי שאינטל עדיפים לעבודה מהסוג הזה. לא יהיה שימוש במשחקים. עדיף כרטיס מסך עם VIVO לאופציה לדגימה אנלוגית, או כרטיס מסך פלוס כרטיס לדגימה( כרטיס טלויזיה יספיק). דרוש חיבור צורב וציוד היקפיFIREWIRE מה הצעתכם.
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש ברשותי מחשב ACER ASPIRE 5720 רציתי לדעת , האם יש אפשרות להרחיב את הזיכרון של המאיץ הגרפי ? בדקתי בביוס ואין לי שום אפשרות , אבל מה שכן ראיתי במפרט שלו שהוא יכול לתפוס עד 128 הדגם שלו הוא X3100 לפי מה שהבנתי . נכון לעכשיו הוא לוקח רק 8 MB וזה מבאס על כמה משחקים שזה בקושי זז כמו NFS MW ..NFS CARDON .. FLATOUT 2 דרייבר עידכנתי דרך האתר של אינטל לגירסה 14.31 לווינדוס XP . אז יש אפשרות להאיץ את כמות הזיכרון של המאיץ הגרפי ?! תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
צריך רק קופסה של מחשב... בלי שום דבר אחר.. צריך שיהיה שקט כמה שיותר... ונדרש קירור למעבד שקט גם כן. מעבד 4 ליבות.. מחיר +- 300 שח. תודה נ.ב. חנות במרכז הארץ... ולא להיתקמצן על מחיר.. שיגיע לפחות ל 5500 עד כמה שאשפר חלקים טובים יותר עוד משהו .. גובה של מארז שלא יהיה מעל 47 סמ ... חשוב מאוד!!
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
ברשותי 2 מחשבים, עם מעבד Core i7-4770 בעל תושבת LGA1150 וזיכרונות DDR3 בתדר 1,600 MHz, שביניהם אני מעביר את דיסק מערכת ההפעלה ואת הדיסקים האחרים, לפי הצורך. עם המחשב שאתו אני עובד, אני עורך בשלב זה ווידיאו HD (2K) (בנוסף לגלישה באינטרנט). בשני המחשבים לוח האם עושה בעיות ויש צורך להחליפו. בנוסף, יש תוכנה מסוימת ודרייברים מסוימים שאיני יכול להתקין, כך שעלי לעשות התקנה חדשה של Windows 10 64bit . מחשב אחד הפסיק לעבוד לחלוטין, איני יודע אם זה ספק המתח, או לוח האם, או המעבד - וזה לא משנה לי, כי ממילא עליי לשדרג את המחשב. כרגע התקציב שלי מוגבל, בעוד כחודשיים עד שלושה התקציב שלי לא יהיה מוגבל כלל. גם המעבר מ- HD ל- 4K יהיה רק בעוד כמה חודשים. לכן חשבתי לבצע את השדרוג בשני שלב…
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום כנראה הגעתי למפרט הסופי אני ממש מקווה =\ אני קונה את המחשב השבוע כל החלקים מKSP פרט לכרטיס מסך מפנדה.. KSP: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 1020 1 1020 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 620 1 620 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 450 3 1350 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 120GB SATA 610 1 610 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total Toshiba X16 170 1 170 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 מחירון עבודות במעבדה? Price Units Total Assembly Computer (new compon.) 190 1 190 Total price 4350 ¤ בקשר למארז המארז הזה בKSP בא עם שני מאווררים..…
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הי, אני מחפש להורים netbook חדש בתקציב עד 2000 הדרישות ממנו שיהיה כמה שיותר קל\נוח\מהיר תודה
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
תוכלו לבנות בבקשה מחשב עד 2500 שקל לאינטרנט סרטים ומטלב ? תודה
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, אני צריך ללימודים מחשב נייד בעל מסך של 10-12 אינץ'. תקציב הוא בערך כ 2000 שקל מה שחשוב שיהיה לפחות 2 GB RAM ו 250 HD תודה
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, בזמן הקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש, הציוד ההיקפי הדרוש הוא מסך בלבד ולא מתוכנן OC. השימושים העיקריים שלי במחשב הם לתיכנות, להורדות (24/7) ולמשחקים (גם משחקים כבדים) וכמובן אינטרנט, סרטים, גרפיקה ומה לא? אני מתכוון להתקין עליו בדואל בוט לינוקס וויסטה (לא לכלול את ויסטה בתקציב). יש לי גם הרדדיסק מהמחשב הנוכחי שלי של 250GB שאני שומר בו את המידע שלי שאני מתכוון להעביר למחשב הבא. חשוב לי שהמחשב יהיה יחסית שקט כי אני יושן איתו באוות החדר. אני רוצה לקנות מחשב משתלם ככה שאפשר לעלות או לרדת בתקציב אם זה משתלם יותר. אני די מתלבט אם כדאי לקחת מסך רחב או לא ובאיזה גודל ולא יודע בדיוק מה יותר יתאים לי, אבל נראה לי שעדיף לי לקחת מסך רחב :s05: ובנוסף גם שאלה קטנה: עד היום …
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
רציתי לקנות מחשב ALL IN ONE של HP (קניתי לפני חצי שנה לאמא שלי ורציתי לקנות גם לעצמי). שמתי לב באתר של HP למחשב מיני שנתלה מאחורי המסך הרגיל ובעצם זה ממש מחשב רגיל ועוצמתי (שימוש ביתי בסיסי הכולל עריכת וידאו קלה של סרטונים משפחתיים). מחשב AIO עולה כ 5000 ש"ח (i5 מגע) ומכיל ממש הכל, המחשב השני לצערי חוץ מהאתר של HP לא ממש ראיתי באינטרנט. השאלה היא כמובן מה לקנות (בהנחה שמסך מחשב תקין יש לי, אם אבחר במחשב השני). http://www8.hp.com/il/he/products/desktops/product-detail.html?oid=7077090#!tab=features
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום חברים לפני מספר ימים הזמנתי נייד חדש של פוג'יטסו דרך סניף בסט ביי בנתניה ,הנייד הגיעה לאחר כ יומיים והיום אספתי אותו ,הקטע במעצבן שחוץ מ העתק של תופס משלוח ו תופס הזמנה ,ותופס הקניה (פרסתי ל 10 צ'קים) אמרו לי שזה מפסיק בשביל האחריות ,חשבתי WTF הרי עם כל מוצר שעד ביום רכשתי מלאתי או קיבלתי תעודת אחריות שחתומה ע"י חנות ,או שבמקרה שלי אני צריך לפנות לאמטל ? על הקופסה של הנייד יש מדבקה שללא הסרטה לא ניתן לפתוח אותה ,אז אנימאמין שתופס האחריות בפנים ? בכל מקרה אתם ממליצים לברר ב אמטל ?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-