ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
מעוניין לטובת סטודנטית לעיצוב גרפי
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב לעריכת וידאו. אני מתחילה ללמוד קולנוע וצריכה משהו שיתאים לי בשביל לעבוד עם תוכנות כמו PREMIER, AVID, וכדומה. התקציב הוא עד 3.5 לא כולל מסך וציוד נלווה - מקלדת עכבר רמקולים... נטו מחשב (האמת שספק יש לי אז גם זה לא צריך) אם יש פרטים נוספים שלא ציינתי... תודיעו לי ואני אוסיף תודה מראש. נטלי
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
היי, אני מחר בבוקר הולך לקנות מחשב חדש ושמח אם תוכלו לעזור לי בלסגור את המפרט. 1. מה התקציב המקסימלי? התקציב הוא עד 5.5K, לנסות לחסוך.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? השימוש העיקרי הוא כמובן משחקים כבדים, סרטים ושימוש בסיסי. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). המסך לא כלול במחיר, המסך שלי הוא ברזלוציה 1920 x 1200 with, אינצ' 24. למשחקים כבדים בהגדרות גרפיות הכי גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? דיסקטים... 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. I7 2600K כלול 6. עד …
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn BOX לוח אם: Gigabyte GA-EP 35C - DS3R מארז: Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Side Fan Black ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 CL5 *2 קשיח למחשב שולחני: WD 320 GB SATA II 16MB AAKS כרטיס מסך: Palit 9800GT 512MB Retail כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות סה"כ: ש"ח 3000 + מע"מ מחיר מזומן
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
צריך מפרט ב-6000 כולל מסך דק 17 אינץ אני צריך אותו למשחקים סרטים ואינטרנט
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
אני משתחרר עוד כמה ימים. השימוש שלי יהיה צפייה בסרטים וסדרות hd מהמחשב למסך טלוויזה 42 ".וכמו כן גלישה באינטרנט ואופיס. (המחשב צריך גם להתאים לכך שבשנה הקרובה אני אתחיל ללמוד באוניברסיטה.) אני מעביר את השידור לטלוויזיה בכבל 10 מטר hdmi אם זה משנה. התקציב הוא 2000 שח ויכול לחרוג בעוד 600 שח למעלה. אני מרכיב את המחשב לבד. אני מבצע את החילוף עקב כך שהמחשב הישן מלפני חמש שני לא עובד עקב בעיה בלוח אם. אז יש לי מארז מחשב וכונן ארדיסק. כמו כן 2 דיסקים קשיחים כל אחד 400 גב
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול אתכם מה דעתכם על המחשב הזה מבחינת מחיר וחומרה? האם המחיר שווה את הרכיבים? והאם החומרה טובה (אני לא מעודכן בכל מה שקשור לחומרה...) אני מחפש מחשב למטרת משחקים קישור: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6619&perur=2&t=1&c=180 תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 815 צפיות
-
-
ראיתי את המפרט הזה לגיימינג לפני כמה ימים באחד מהנושאים בפורום: AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM2 BOX , יחידות 1 ¤687 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=811 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤411 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 OCZ 2GB DDR2 800Mhz Value, יחידות 2 ¤284 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=575 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata HD103UJ, יחידות 1 ¤440 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=502 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ¤122 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=844 HEC 450TE-2WX 450W ספק כוח, יחידות 1 ¤233 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=894 Rai…
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
טוב אז אני צריך עזרה בבניית מפרט מחשב שישמש בעיקר למשחקים כבדים ... תקציב - עד 10,000 ש"ח ציוד היקפי - רמקולים: Altec Lansing ATP3 2.1 עכבר: מתלבט בין MX518 לבין G5 , או שאתם תציעו משהו טוב מקלדת: לא צריך מסך: גם לא צריך העדפות לחברות/חלקים: מעבד - שיהיה AMD , צורב דיוידי - NEC 4550 DVD±R Dual Layer , לוח אם: nForce4 Ultra ... קירור ועיצוב: שיהיה מארז יפה (בסגנון חללי/חייזרי/בדיוני) ועדיף שיהיה חצי שקוף צרכים מיוחדים: לא ממש ... המחשב ישמש בעיקר למשחקים כבדים ושאלה - שמעתי ש 2 סטיקים של 512MB ראם מריצים טוב יותר משחקים מאשר סטיק אחד של 1GB ראם ? האם זה נכון ?
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט לחבר (יותר נכון אחותו) שלחוצה בכסף... אז ככה אני צריך מפרט לא כולל1.מסך 2. מקלדת+עכבר.. ב 2000-2200 שקל! רצוי שיהיה מאותה חנות .. תודה מראש לעוזרים השימושים הם לאינטרנט בעיקר.. אבל שתהיה אופציה להריץ משחקים קלילים וכו'..
-
- 10 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש (כל שלוש שנים ) הפעם החלטתי להתעסק במחשב המיועד ל OC אז הנה הדרישות למחשב - מעבד: INTEL, הסדרה החדשה, 1700 ש"ח + - מדרבורד: שיהיה של ASUS, DDR3,PCI-E2, (גם מהסדרה החדשה ביותר) - 1800 + - ראם: DDR3, מהירות כמובן כמה גבוהה שאפשר,( 2GB (1X2 גג 2000 ש"ח - האם יש בכלל כבר DDR3 למכירה? הרדיסק: 500 GB - גג 700 שקל (סומך עליכם שיהיה מהיר ) - כמובן SATA2. כרטיס מסך: לא חשוב ATI או NVIDIA, רק שיהיה HIGH END. - גג 3500ש"ח (גם של אסוס אם אפשר, יש לי חיבה אליהם) ספק: כל חברה שתרצו, רק שיהיה הרבה וואט ומקצועי - גג 800 ש"ח מארז: מיועד ל OC, גדול. - גג 700 ש"ח יצא בערך 11 אלף ולא 10000 אז אם אפשר שיהיה טיפה זולן יותר. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
טוב חברה, הגיע הזמן המכריע, קניית מערכת חדשה התקציב שבחרתי לזה הוא 5.5K יעוד? מחשב ראשי - משחקים, סרטי HD וכו'.. הנה המפרט שבחרתי + חלקים שכבר יש (מסומנים בכחול) מעבד E8400 ב 815 ש"ח לוח אם Asus P5Q Pro ב 670ש"ח זכרון - 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition ב375ש"ח כ.מסך - club3d 4850 דיסק קשיח- wd3200aaks ב220ש"ח דיסק קשיח - ST31500341AS *4 ב2740 ש"ח צורב - Asus DRW-20B1LT ב150ש"ח מארז - P180/6A19 ספק - VX450 קירור- Ninja 2 ב175ש"ח סה"כ יצא לי 5145 ש"ח אבל בגלל שאני ואינטל לא מסתדרים אז אני משאיר את התקציב פתוח ל5.5 במידת הצורך. ה4 כונני 1.5 אמורים לעבוד עם הבקר PERC 5/I (באמת הגיע הזמן) בגלל זה הדרישה העיקרית היא ללוח אם עם 2 PCI-E*16 או אם יש PCI-E*8 יעודי, העדפה שיוכל לפעו…
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
ישמש בעיקר לעבודה משרדית, אך גם לקצת משחקים ... [table][tr][td][table][tr][td]מסך[/td][/tr][/table][table][tr][td]DELL ULTRASHARP 21.5" U2211H[/td][/tr][/table][table][tr][td]955₪[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]שלוש שנים[/td][/tr][/table][table][tr][td]7178[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז[/td][/tr][/table][table][tr][td]LIAN LI PC-V351B w/o PSU[/td][/tr][/table][table][tr][td]580₪[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]שנה[/td][/tr][/table][table][tr][td]6500[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]דיסק קשיח[/td][/tr][/table][table][tr][td]SAMSUNG F…
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבניית מפרט חדש למטרת משחקים : 1. מה התקציב המקסימלי? - התקציב הוא 4500 ש"ח ללא חריגה בבקשה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? - השימוש העיקרי יהיה משחקים \ המסך שלי הוא 22 אינץ ברזולוציה של 1680X1050 והמשחקים שאני מתכנן לשחק בהם הם המשחקים שיצאו לאחרונה כמו COD black Ops , Star Wars , Gothic 4 וכו' 3. האם יש צורך בציוד היקפי? - אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? - צריך הכל 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? - לא מפריע לי מחשב מרעיש כל עוד זה לא ברמות מוגזמות 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? - לא יודע איך לבצע אוברקלול ולא מתכנן 8.…
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
זה המצב כרגע www.tms.co.il [table][tr] [td]מק"ט[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]C3570KT[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪1044 [/td][/tr][tr][td]MZ77AG43[/td][td]MSI Z77A-G43 Sata3 Usb3 VGA/DVI/HDMI[/td][td] 1 [/td][td] ₪565 [/td][/tr][tr][td]K4G1600HXB[/td][td]4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 2 [/td][td] ₪230 [/td][/tr][tr][td]M785TF2GHDNW[/td][td]MSI 7850 2GB GDDR5 TwinFrozer 2 Retail - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪1289 [/td][/tr][tr][td]DEF-R3-USB3-BL[/td][td]Fractal Desing Define R3[/td][td] 1 [/td][td] ₪503 [/td][/tr][tr][td…
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני צריך מחשב חדש למשחקים בעיקר. תקציב 5000 גג רוב השימוש הוא למשחקים אבל גם סרטי HD, המחשב הולך להיות מחובר לטלוויזיה FHD. ציוד היקפי יש. רצוי מארז לא גדול מידי ומחשב לא רועש מידי. תודה
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, מה תיחשב רזולוציה "הכי נוחה" או אופטימלית לשימושים כלליים ואינטרנט בפרט במסך בגודל 13.3 1200 800? 1360 760? יותר? םחות? אני מחפש את הפשרה בין איכות תמונה לגודל פונט ( שלא יהיה קטן מדי ) בברכה,
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לשדרג את המחשב שלו הוא רוצה לקנות בסכום של 4K את המוצרים הבאים מעבד לוח אם כרטיס מסך זכרונות מארז וספק מה אתם מציעים ? תודה
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
בוקר טוב נתחיל בשאלון : * מטרות המחשב? לימודים + עבודה (הרבה סרטים , משחקים קלים/ישנים) * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא מספיק מבין בשביל לומר, מה שיכנס במסגרת התקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?מישהו יוכל להסביר מה זה אמצעי קלט? * משקל רצוי?לא משנה לי , קילו לפה קילו לשם לא יהרגו אותי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר (במסגרת התקציב הדל כמובן) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? קורא כרטיס זיכרון * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינמום של 500GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, ללא מערכת הפעלה *…
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי כולם חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד עד 4000 שקל הוא מתכנן לעבוד איתו בתאורה ולשימוש עצמי (סרטים, מוזיקה, אינטרנט וכו' - הוא לא הולך לשחק איתו [לפחות לא משהו כבד]) יוכל לעזור מאוד אם תוכלו לתת חנות מומלצת לקנות ממנה (שלא יתיחסו אליו כמו אל זבל אחרי שהוא שילם) בכללי אנחנו מאזור המרכז תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
היי, אני עומד לרכוש מחשב עבורי. אני לא מתכנן לעשות אובר קלוקינג אבל חשובה לי המהירות של המחשב (בכל היבט) מבחינת גרפיקה, אני לא גיימר, אבלפעם בכמה זמן אני משחק במשחק אני יכול לקנות: i7-3770 + DZ77BH-55K מעבד + לוח אינטל עבור 1800 ש"ח או: i7-3770S + DH77DF + 180 GB 520 Series מעבד + לוח אינטל + SSD ב 2200 ההתלבטות נובעת מהעובדה שאני מתכנן לקנות SSD בכל אופן, והכי זול שמצאתי היה 400 שקלים. והדבר שהכי מפריע לי זה שבלוח הראשון אין חיבור DVI ולכן אצטרך להשקיע בכרטיס מסך. השאלה שליה היא מה טיבו של כרטיס המסך on board בלוח DH77DF? מה אפשר להריץ איתו? תודה
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום אני מעונייין בנייד לשימושים דיי בסיסיים. אינטרנט, סרטים, ומשחקים.. לא כבדים במיוחד סימולטורים שרצים על פנטיום 4 וג'י פורס אני בהחלט אסתפק ב I3. אחריות לשלוש שנים. גודל מסך 15.6 משקל וזמן סוללה לא קריטיים כי המחשב מיעוד לשימוש ביתי. כונן די די וי אין צורך בבלו ריי. רצוי מאוד מערכת הפעלה כלולה. הייתי רוצה להבין אם אני חייב כרטיס מסך שהוא לא און בורד שאני יכול להסתפק בכאלה גם?
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
CPU: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz(E8400) 1333MHz/FSB 6MB 45nm MB: gigabyte GA-EX38-DS4 GPU: gigabyte GV-NX88S512H-B Body: Antec P182 DVD: LG DVD±RW GH20NS x20 Black SATA HDD: Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II RAM: OCZ DDR2 Reaper HPC 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZ CL5 CPU COOLER: SCYTHE INFINITY - 5 HEAT PIPES CPU COOLER + 1FAN PSU: ENERMAX LIBERTY 400W : ELT400AWT המחשב מיועד למשחקים, אני רוצה לעשותOC למעבד עד ל3.6GHZ יש משהו לשנות? האם למישהו יש המלצה לחנות זולה שתמכור את החלקים האלה?
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, לאחר שהתקלקל לי הלוח אם של הפנטיום, החלטתי לעבור לעידן המחשבים החדש ולקנות מחשב. בגלל שזאת הוצאה דיי פתאומית התקציב שלי מוגבל ואני ממש לא יכול לחרוג (זאת בעצם כבר חריגה). השימושים שלי במחשב הם בעיקר בניית אתרים, עריכת סרטים ושימוש בPS. שימוש רגיל באינטרנט ושמיעת שירים. מבחינת משחקים, אני לא גיימר רציני אבל מידי פעם אני משחק. חשוב לי שהמחשב יהיה סוס עבודה, ז"א שאם אני אפעיל PS וPREMIERE המחשב לא יקרוס. אני בד"כ מחבר את הטלויזיה למחשב וככה אני רואה סרטים ככה שאני צריך שהכרטיס מסך יתמוך באופציה הזו וגם שיריץ משחקים בצורה סבירה + (העדפה לNvidia). אשמח לעזרתכם בבנית מפרט מתאים.
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
* תקציב? עד 2,000 ש"ח. * מטרות המחשב? שימוש בסיסי שכולל: גלישה באינטרנט, עבודה ב WORD, צפיה בסירטונים ביוטיוב. * גודל המסך? סורי לא מבין בזה, אבל שיהיה קטן. המטרה של המחשב היא שיהיה אפשר לקחת אותו בקלות ולא יכביד עלי. * רזולוציית המסך? לא נראה לי שמשנה לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא כבד, מדובר על מחשב קטן. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן שזמן סוללה ארוך יהיה מבורך... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר שאפשר להכניס בתקציב. אני מניח שנגיע ל500GB? * כונן אופטי? צריך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למ…
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-