עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום הזמנתי את המפרט הנ'ל השימו שקצת למשחקים ולעבודה כללית ותכנות אני לא שקט האם היתם ממליצים על רכיב אחר.חברה אחרת-עדין זה סכום לא קטן למחשב q6600 QUAD intel msi p35neo 7.1 ocz ddr2 800 2G (שני סטיקים של שתי גיגה ביחד 4 גיגה) msi geForce Nx8600GT PCIE הרדיסק סיגייט 500 GB מארז אנטק סונטה עם ספק 500 צורב DVD LG סהכ 4800 אשמח לתגובות כי אני אמור לקבל המחשב לאחר החג אולי אעשה עוד שינויים תודה וחג שמח!

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  2. תשמעו התיכנון היה T220P במסך, ולקחת 4870X2, ירדתי מזה. פניתי לGTX275 ולקחתי מסך עם פאנל IPS של DELL. מה אתם אומרים? - הספק הוא יותר מדי או בסדר? - הזיכרונות אחלה? אני לא עושה OC, אבל אל תגידו לי לרדת ל920, אני רוצה ת'940 O: מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 QUAD CORE 940 (3.0GHz) BLACK EDITION : HDZ940XCGIBOX - BOX ¤1272 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA770-UD3 ¤439 מסך: [..] DELL ULTRASHARP 22" 2209WA - זמין במלאי ¤1683 כרטיס מסך: [..] GAINWARD PCI-EX 2.0 GeForce GTX275 896MB DDR3 - RETAIL - זמין במלאי ¤1428 דיסק קשיח: [..] WD 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD6400AAKS ¤360 צורב: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤128 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-64…

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  3. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש (כולל מסך LCD) בסכום של כ-5K (אפשר לחרוג מעט אחורה או קדימה בתקציב). השימושים שלי במחשב החדש הם פחות או יותר שימושים של מחשב סטנדרטי ממוצע : גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, משחקים וכד'.... חשוב לי להדגיש כי המחשב החדש לא עומד להתחלף בכ 3-4 שנים שאחרי הקנייה. עדיין אין לי כיוון בכלל בנוגע לשום חלק במפרט הרצוי, מקווה לקבל כאן את הכיוון הכללי. תודה מראש, גיא.

• 10 תגובות
    • 781 צפיות
  4. Started by anatoli,

שלום שוב חברים, אחרי שקצת עזרתם לפני בנושא דומה לפני כשבועיים, ואחרי כמה דברים שהבנתי, החלטתי לשנות מעט את הדרישות שלי מהמחשב וכעת הן הבאות: - עד 3500 שקלים פחות או יותר - 15" בערך - מבחינת משקל וניידות משהו ממוצע יספיק לי. כל ההתניידות תהייה אחת לשבוע ברכבת - שיהיה אמין כמה שניתן, ושלא יתחמם יותר מדיי (לא כזה שהמאוורר בו עובד בלי הפסקה, הרעש משגע אותי) - חיבור HDMI חובה - אני לא מתכוון לשחק הרבה, אבל אני כן אשמח לחומרה כמה שיותר חזקה בתקציב הנתון. 3-4GB זיכרון זה משהו שאני לא מוכן לוותר עליו, ככה אני אוכל להריץ את הסימולציות של הלימודים מבלי להשבית את המחשב לשימושים אחרים. מבחינת כרטיס גרפי, כל הסימולציות שלי לא עובדות על זה, אז לא רלוונטי. אני כן אשמח למשהו מעט מעל הממו…

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  5. אני מעוניין להרכיב מחשב כאשר כבר יש לי כרטיס מסך מאוד חזק סוקט AGP. יש לי כרגע AMD 2400 עם לוח אם ABIT NF7 וגיגה זיכרון. מעוניין להרכיב מחשב נורמאלי, לא משהו מפוץ עם לוח אם ומעבד חדשים עם AGP. רעיונות חברה? תודה

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  6. שלום לכולם! אני על סף קניית נייד. אני מתלבט בין FUJITSU SIEMENS V3405 לבין LG K2-226DE. המפרטים סה"כ דומים, יש הבדל באינץ' בודד במסך וקריאת כרטיסי זיכרון בLG. לא דברים קריטייםץ כמובן שלLG יש תוספת שנה אחריות מעבר. מה לדעתכם עדיף? למה? תודה רבה! בן.

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  7. לילדה בת 12 שמשחקת במחשב מחשב ללא מסך עד 3000 ש"ח לא יותר תודה

• 11 תגובות
    • 780 צפיות
  8. Started by MetalHead,

שלום רב. לאחר הרבה לבטים התבייתתי על המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/ml1485qu בנוסף לזכרונות Gskill Ripjaws x 4x4 2133mhz שכבר יש ברשותי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, עבודה עם דו ותלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3DSmax, photoshop, UDK, AfterEffects. למטרות פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק שניתן להעלות על הדעת. -מה…

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  9. Started by XybeR,

http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3532&catcode=507 ראיתי את הנייד הנ"ל ורציתי לדעת איך אייסר בניידים ,מבחינת איכות ומינימום תקלות (יש לנו נייד של HP ואני מאוד מרוצה ממנו..). העובדה שיש לכרטיס מסך רק 128 מ"ב והשאר משותפים תגביל את ביצועי המחשב במשחקים? בעיקרון אני מחפש מחשב נייד לישומי גראפיקה (פוטושופ וכו') ולמשחקים פה ושם (בעיקר חדשים), יש עוד המלצות לתקציב של 8000+- ש"ח? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  10. שלום, אני מחפש אחר מחשב נייד עבור סטודונטית לאמנות, שמיועד בעיקר לעריכה בפוטושופ. גודל המסך, זמן סוללה ומשקל לא קריטים- אני מחפש אחר הביצועים הגבוהים ביותר בפוטושופ שניתן לקבל בתקציב זה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  11. Started by SyndromE,

אני בונה מפרט לחבר, ב-tmsfox. הצצתי בכמה דיונים פה ובינתיים יש לי פחות או יותר מפרט, אבל הייתי רוצה שתתקנו אם צריך, פתוח להצעות. אני לא סגור על המארז\ספק... והלוח אם (הצצתי בביוס שלו ל-OC ונהיה לי חום). כרטיס מסך כנראה נקנה מנועה כי אנחנו צריכים gtx260 זול (למשל 192sp) ואין ב-fox אפשר גם לקצץ בכונן קשיח (עד היום הוא הסתדר עם 80GB) אם צריך. בלי ציוד היקיפי\מסך. Intel® Pentium® Dual-Core E5200 2.5GHZ BOX LGA775 ¤359 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1380 Xigmatek HDT-S963 H.D.C CPU Cooler ¤120 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?ProductID=1692 DFI LANPARTY UT UT P35-T2R Socket 775 ¤375 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=190 Antec Three Hundred No…

• 13 תגובות
    • 780 צפיות
  12. Started by nati086,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות לחברה שלי מחשב נייד בתקציב של עד 2500 עם מסך בגודל 13-14 אינץ' עכשיו השימושים שלה זה גלישה באינטרנט ושימוש ללימודים. עכשיו מצאתי דגם של אסוס X454LA-VX203H עכשיו האם הוא מחשב אמין האם הוא כבד והאם הסלולה שלו מחזיקה מעמד ובכללי איך המחשבים של אסוס והשירות שלהם באינטרנט? תודה רבה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  13. Started by katzos,

שלום לכולם, אני רוצה לעשות שרת וריטואליזציה ל-SOHO. בגדול יריץ עד כ-5 עותקים של וינדוס XP (כל אחד מהם עובד בעיקר באקסל, קצת דוס ואוטלוק ותוכנות בסיסיות), בנוסף אינסטס של שרת גיבוי (הגיבוי עצמו מתבצע למחשב אחר). בעתיד ייתכן גם אולי שרתון לדואר אלקטרוני. מבחינת מערכת הפעלה לבסיס, אני חושב שאני אלך על centos (או אולי אובונטו, אבל נראה לי centos טוב יותר), ותוכנת וירטואליזציה אני אלך כנראה על virtualbox (אם יש יתרון לגירסא החינמית של vmware במקרה של כל כך מעט שרתים אשמח לדעת). כעקרון דרישות הביצועים די נמוכות, אז חשבתי על המפרט הבא - מעבד i7. לוח אם Z97 תומך עד 32 גיגה ראם ורשת גיגה ביט, וגם תומך RAID. 2x8 גיגה זיכרון (בעתיד יורחב עם התגברות הדרישה, אני מודע שזה יחסית גבולי …

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  14. Started by yair456,

הזמנתי את המחשב הבא: מארז COOLERMASTER CM 690 שחור ספק כוח CMPSU-650TX 650W CORSAIR לוח ג'יגהבייט GA-EX58-UD4P מעבד אינטל BOX 2.66GH 8MB CORE I7 QUAD I920 זיכרון KIT PLZ OCZ 3GB DDR3 1600MHZ כרטיס מסך NBIDIA GEFORCE GTX 260 896MB-3 GAINWARD דיסק קשיח פנימי 500GB SATA2 WESTERN DIGITAL צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS + תוכנת אנטיוירוס OEM NORTON 2009 + תוכנת MICROSOFT OEM VISTA HOME BASIC ENG עכשיו השאלה שלי היא ככה: לגבי הווינדוס - מה עדיף לקחת? XP או ויסטה? אני מבקש שמבינים בתחום יענו לי בקשר לשאלה הזאת, מבחינת נוחות אני מעדיף את XP כי איתה עבדתי כל השנים, אבל המוכר אמר לי שויסטה ידע לנצל את המחשב הזה בצורה הכי טוב שיש? האם זה נכון? כי מחבר שמעתי שויסטה עושה בעיות ובאג…

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1300 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי HD,אינטרנט,מוזיקה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 17 אינצ' רחב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8.5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל-בינוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנ…

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  16. Started by SOME12,

שלום, לפני כ5-6 שנים רכשתי את הנייד שלי (IBM THINKPAD T43P). הרכישה כללה אחריות מורחבת ל5 שנים, וזיכרון (אז זה היה הרבה) של 2GB. היום אני מרגיש שהגיע הזמן להחליף את הנייד למשהו חדש. אני מרוצה מאוד מTHINKPAD וחשבתי לרכוש אותו שוב, העניין הוא שמאז שIBM מכרה את חטיבת הניידים שלה לLENOVO קיבלתי הרבה פידבקים מעמיתים שאיכות המחשבים שלהם ירדה. (אין לי מושג אם זה נכון אבל זה מה שאומרים...) אני אשמח להמלצה על מחשב נייד. התקציב הוא סביב 10000 ש"ח. שימושים עיקריים: הרצת מערכת ההפעלה UBUNTU בעיקר. חשוב שיגיע בנוסף עם חלונות 7 ולא עם גרסאות קודמות. חלונות 7 צריכה להיות לא HOME. יישומים משרדיים (גלישה, הרצת תוכנות ניהול עסק, אופיס וכדומה). יכולת להריץ סרטי HD באיכות של 108…

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  17. שלום, אני צריך הצעה למחשב שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, אולי קצת משחקים קלים לילדים, ללא מסך, אבל עם מדפסת, צורב DVD, וציוד היקפי בסיסי (עכבר\מקלדת\רמקולים) תקציב: 2000 ש"ח, רצוי מאוד מחנות באיזור המרכז (גוש דן) תודה

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  18. Started by NikkieMotors,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6-7 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם לא נדרשת באמת תוספת. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 7 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : fallout, black ops, gta, witcher -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בנתיים יש לי מסך פשוט 24״ 1920X1080 אבל מתכנן ללכת על משהו יותר גדול כמו 27״ 2560x1440 או אולי 4k -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…

19. מעבד AMD Athlon AMD2 3800+ x 2 2GHz , 2x512KB Cache, Socket AM2 לוח אם GIGABYTE GA-M55plus-S3G זיכרון 1024MB (512X2) DDR2 667MHz CL4 כרטיס גרפי PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL מארז PT ATX 520W+USB FRONT PRESCOTT דיסק קשיח WD 160GB 7200 8mb buffer SATA 2 הערות/הארות/טיפים/הצעות לשינוי, הכל יתקבל בברכה! תודה

• 14 תגובות
    • 780 צפיות
  20. Started by BandiT,

אנשים אני הולך לקנות מחר מחשב... תגידו לי אם הוא בסדר? אולי צריך להחליף איזה חלק...אבל שלא יעלה במחיר בצורה משמעותית.. Athlon64 3000+ (S-939) 830 K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 621 256Mb 400MHz Kingston CL3 256Mb 400MHz Kingston CL3 310 xfx 6600 256MB DVI,TV,PCI-E 715 160GB SATA 7200 8MB WD1600JD 510 HEC Compucase CI-6A21 400W 361

• 11 תגובות
    • 780 צפיות
  21. Started by bendan7,

מה דעתכם על המפרט הזה ? לוח אם: ללוח אם MSI CHIPSET INTEL 915P עם כרטיס רשת 10/100/1000, עם כרטיס קול 8 ערוצים (7.1),תומך בזכרון DUAL DDR2 533 מעבד: מעבד אינטל פנטיום 4 2.8GHZ 530 HT800 1MB cache (לא 478) דיסק קשיח: Western Digital® 80GB 7200 R.P.M - ATA 8M Buffer זיכרון: זכרון DDR 1024Mb 400MHz Kingston כרטיס מסך: Chipset ATI RADEON 9600 PRO Memory 256 MB Memory Bus 128 bit BUS AGP 8X Memory Type DDR 16Mx16 D-SUB TV-OUT DVI Port MultiView כונן DVD: DVD 16x48 LiteOn צורב: LiteON SOHW-1633S DVD±RW x16 Dual Layer כונן דיסקטים 1.44: Alps Floppy 1.44MB מארז Sunbeam® Samurai - אדום

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  22. היי, אני מעונין לקנות מחשב בתקציב 4-4.5 אלף ש"ח ללא חריגות. לא מתוכנן OC, המחשב עצמו מיועד למשחקים וסרטים, אבל אני ממש לא גיימר רציני. אין צורך בכרטיס DX10 מאחר שהבנתי שה1950XT/PRO משתלמים יותר כרגע. אין צורך בציוד היקפי פרט לצורב דיוידי (אם אתם מכלילים את זה בקטגוריה הזאת). לא משנה לי אם הוא יהיה מבוסס AMD או אינטל. חשוב שהמחשב יהיה שקט. עדיפות לKSP כי מהם אני כנראה אקנה את המחשב (סניף ת"א). תודה מראש לעוזרים. בבקשה בלי חריגות כי 4,500 זה באמת המקסימום שאני יכול להוציא.

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  23. Started by radiohead,

http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/vostronb_1310?c=us&cs=04&l=en&s=bsd (ההצעה ב-600 דולר) המחשב הנ"ל אמור לשמש לתכנות, שימושים סטודנטיאלים כללים, ניגון סרטים וכו'. חשיבות לנוחות, ניידות ,זמן סוללה. קנייה בארה"ב מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  24. שלום לכל חברי הפורום אני מעוניין לקנות מחשב חדש במחיר של 2500ש"ח פחות או יותר <ללא מסך> והייתי מעוניין לקבל את חוות דעתכם המקצועית. אני צריך את המחשב לדברים הבאים בלבד: 1.אינטרנט. 2.סרטי DVD .<בוא נאמר 2 סרטים לשבוע> 3.ממש לא משחקים!! אז לסיכום ככה:אני רוצה לקנות מחשב לשלוש שנים שקטות<קצת הגזמתי?(:> שאני אוכל לראות בו סרטים בצורה חדה וברורה ולגלוש באינטרנט במהירות גבוהה משהו כמו שעה וחצי ביום. בתודה מראש לכל העונים שי נ.ב-אין צורך במסך. נ.ב2-אני חייב לציין במלוא הבושה שכיום אני משתמש בפנטיום1...ככה שאני רוצה לעבור כמה דרגות טובות ולישון בשקט עם מחשב לשלוש שנים פחות או יותר עם רכיבים טובים ואמינות ללא בעיות.

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  25. Started by galgalgal2001,

לאחרונה אני מחפש מחשב שיהיה נוח קל קטן מימדים ללימודים וגם סצת למשחקים ראיתי את המחשב של חברת asus מדגם 10j מה דעתכם עליו? האם הוא שווה את המחיר או שעלי להתפשר על מחשב כבד יותר גדול יותר (15.4 אינצ') ולקבל ביצועים טובים יותר? האם יש מחשבים באותו הגודל שנותנים ביצועים טובים יותר? מבחינת המשחקים בלבד. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים