ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
בכותרת רק המארז בלי שטויות למשחקים, מבוסס אינטל, בתודה מראש
-
- 14 תגובות
- 781 צפיות
-
-
התקציב 6500. מחר אני קונה. לא עושה OC מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤1050 לוח אם: ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? ¤580 כרטיס מסך: ??X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E? Powercolor 1200 דיסק קשיח: 405 WD ?250GB 7200RPM, 16MB? SATA2 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL4 ¤1260 צורב DVD: ?LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8? ¤185 ספק: ?HEC 450TW-TF 450W 12cm fan 24pin? 260 מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA ¤360 מסך LCD: ?CMV 946D 19'' LCD 2ms DVI? ¤1250 סה"כ 6550
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב מפרט פשוט, עד 2000 שקלים, בלמיר. www.lamir.co.il. המפרט לא צריך לכלול מסך מקלדת ועכבר, אך כן צריך לכלול הרכבה. יש בלמיר מחשב מורכב, ב1900 שקלים בערך - האם מדובר באופציה סבירה או שכדאי להרכיב משהו אחר? הצרכים: גלישה באינטרנט, מעט הורדות באימיול, מעט צריבות של דיסקים. ללא משחקים. הבעיה שלי עם המחשב המורכב - מכיל רק 256M זיכרון. נראה לי מעט מדי, לא? אשמח לחוות דעתכם. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום רב, בכוונתי לרכוש מחשב חדש, ייעוד המחשב הוא לא למשחקים אלא אחת ל.. הרוב רץ על ה PS3. ייעוד המחשב הוא ל OC, ושימוש משרדי + המרות קבצים גדולים. סגנון mkv2mp4 וכו'. אודה לתגובתכם המהירה. כן צריך את התייחסותכם בנוגע ללוח אם מבחינת OC כי לא מצאתי בגוגל ביקורות על הלוח הזה בהם הם עשו OC. תודה! עריכה: הרגע למדתי שבשביל OC יהיה עדיף לי בהרבה ה 3570K. קחו בחשבון שהמפרט הרגע צמח ב-200 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב ביתי חדש - שישמש אותי בעיקר לאינטרנט, ולכל היותר בנוסף גם שימושי אופיס בסיסיים. בנוסף - אני מעוניין שיהיה בו כרטיס מסך מספיק טוב כדי שאוכל לצפות באיכות HD ביוטיוב או בסרטים על המחשב, ושאוכל אפילו לחבר לטלוויזיה אם ארצה. (בנוסף כמובן אני רוצה ווינדוס, וגם מקלדת חדשה - פשוטה כמה שאפשר ואלחוטית) 1. תקציב מקסימלי - בעיקרון אין ממש תקציב מקסימלי, אבל לדעתי המחשב עצמו (ללא המקלדת, עם הווינדוס) אמור להיות בסביבות גג 3000 אז אני מעדיף מחירים באיזור הזה. אני מעדיף לנסות לחסוך במידה ואפשר - אבל אין צורך להתפשר סתם. אם יש משהו שישפר את ביצועי המחשב בצורה טובה בהרבה והוא עדיין יעלה עד 3000 - אני מעוניין בו. 2. שימושי המחשב - פירטתי. אינטרנט וצפייה …
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח לשמוע את דעתכם והמלצותיכם לגבי מחשב נייד שאני מחפש. אין לי בעיה לקנות את המחשב בחו"ל ושישלחו אותו לארץ. נק' חשובות: + מסך 13 או 14. + משקל 2 ק"ג. + איכות מסך גבוהה (ברמה של סוני או אפל) + 4 GB זיכרון לפחות. + מצלמת וידאו. + ניידות גבוהה (4- 7 שע') + פעולה שקטה. + שלא יחמם את איזור שבו הידיים מונחות ע"מ להקליד. + אחריות בינלאומית של 3 שנים. אני לא מתחבר למק-בוק אייר או פרו. תודה רבה על העזרה! גלעד
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברשותי מחשב נייד של טושיבה p200-10c. אני משתמש בתוכנות אנימציה של תלת מימד לעיתים קרובות ובעת הרנדרים (הוצאת תמונה - חישובי תאורה וכו') המחשב מגיע למאמץ מקסימלי. הקטע הוא שאני מקבל קריאה שהמחשב מגיע ל100 מעלות (וזאת גם ההגבלה על פי אינטל-טושיבה למחשב הזה). ממה שהבנתי זה לא אמור לקרות, המאווררים עובדים בסדר, אבל מה שהכי מוזר - המחשב לא מדווח על התחממות יתר, ולא עובר את ה100 מעלות. אחד האפקטי-לוואי שיש זה גליצ'ים (העלמות ו'פאקים') בחלונות וגרפיקה דו מימדית, שאני חושב שנובעת מ'קציצה' של היכולת עיבוד (כלומר ההגבלה שיש על המעבד בשל הטמפרטורה, אבל יכול להיות שאני טועה) אני מבקש את העזרה של מי שמבין בנושא לתת לי עצות לגבי העניין, תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
צהריים טובים, מעוניין לעבור מאקסבוקס למחשב גיימינג לחווית משחק יותר טובה! (שאלתי בפורום לפני מס׳ חודשים אבל לא עקבתי אחרי הנושא עד הסוף דאז) בעיקר אוהב Fortnite, אבל אולי בהמשך אתחיל להיסחף עם עוד משחקים דומים (ואולי כבדים יותר?) התחלתי לקרוא קצת מדריכים באינטרנט על רכיבים מומלצים. אשמח לעיצתכם בנוסף. לציין שקניתי לפני מס׳ חודשים מסך, BENQ RL2455 24inch שעובד עם רזולוציה של 1920x1080 עם 60Hz. בהמשך גליתי שהמסך הנ״ל מוגבל מבחינת ביצועים של FPS. התהייה שלי אם להסתפק במוניטור הנ״ל או לשדרג לאחד עם FPS גבוה יותר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקצי…
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
תקציב: 1200-1400 ש"ח. צורך: עיבוד פוטושופ. זקוק ל: 1. מעבד 2. לוח אם (עם כרטיס גרפי מובנה) 3. זכרונות לגבי 1. עיקר ההתלבטות היא בין: א. AMD Athlon 64bit 6400 2MB - ב450 ש"ח ב. AMD Phenom II X3 710 2600mhz 6MB - ב650 ש"ח אשמח למילת ייעוץ (אפילו המלצה אחרת?) והתאמת לוח אם וזכרונות בהתאם למחיר ולמעבד. תודה! איתן.
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב שישמש לעבודות אופיס אבל גם מעט משחקים ויאפשר עריכת וידאו בתוכנת liquid למשל. האם המחשבים האלה יתאימו http://www.mashav.com/hardware/notebook_data.htm#A100-847 http://www.mashav.com/hardware/notebook_data.htm#IN-RC03-1288 עם הרחבת זיכרון של 1g הכרטיס מסך בטושיבה הרבה יותר מוצלח וגם המסך עצמו שבדל הוא קצת בעייתי ונראית השתקפות רבה.
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי! אשמח לקבל מפרט עד סכום של 2600 ש"ח ללא מסך רצוי מעבד אינטל 775 לוח אם O\B קשיח-80 ג'יגה.צורב DVD זיכרון 256M .השימוש במחשב זה לצורך עבודה משרדית אופיס. תודה!
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מחפשת מחשב עד 3000 ש"ח עם יציאת HDMI לעבודה משרדית וצרכים ביתיים (סרטים, מוזיקה, תמונות...) אשמח לתשובתכם בהקדם, תודה.
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד בארה"ב אני מעוניין להשקיע באזור ה600$ . איזה סדרת מעבדים תתן לי את התמורה הטובה ביותר לכספי? כל האפשרויות פתוחות אין לי בעיה עם AMD או INTEL. בתודה מראש לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
המפרט הוא לא לי,אלא לקרוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3650 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, אבל לא על חשבון דברים קריטיים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ,אילוסטרייטר,ActionScript-בקיצור כל תוכנות עיצוב הגרפי [לא עריכת וידיאו] ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בינוני -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סקיירים,SC2,דיאבלו3,DRAGON AGE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך חדש בגודל 21-22 אינץ' מקסימום,רזולצייה- 1080X1920 שייקנה בנפרד.. -ל…
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי עליו וינדוס 7 (קודם היה מותקן ויסטה) הבעיה שלי היא עם התקנת מודם סלולארי (mobilink lite) של פלאפון. אני לא מצליח להתקין אותו. המחשב מזהה אותו, מתחיל את ההתקנה אולם מפסיק באמצע ורושם שגיאה, שאומרת שהוא לא הותקן כמו שצריך ולנסות להתקין שוב. ניסיתי להיכנס לאתר של DELL ולנסות להוריד דרייבר מתאים (אולי הבעיה היא עם דרייבר חסר...) בכל מקרה לא מצאתי מה אמור לפתור את הבעיה הזו. בבקשה עזרתכם... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אהלן! לפני שלוש שנים לערך, בעזרת הפורום כמובן, קניתי את המחשב הנייח שלי, שמשמש אותי עד היום בנאמנות! אך, עברו השנים והעסק מתחיל טיפה לקרטע, ורציתי לשאול ולהתייעץ האם קיים פונטיציאל לשדרוג המחשב הנוכחי, או שעדיף לשמור את הכסף? אנסה לענות על השאלות הרלוונטיות מהפורמט המומלץ: מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ניצול מלא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גימיינג בנוני ועבודה משרדית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.שואף להריץ את הGTA החדש,COD החדש,NBA2K14 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימ…
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
היי, לפני כ4 חודשים קניתי מחשב לפי המפרט הבא : מעבד AMD 5200 לוח GA-MA78GM-S2H זיכרון 2G OCZ מארז EZCOOL 350W REAL המחשב נקנה לצורך Media Center והוא אכן עובד ומנגן סרטי FHD 1080P בלי בעיות. - על המחשב מותקן Vista Ultimate לאחרונה היה לי קצת זמן פנוי ורציתי לנצל את המחשב למשחקים... הורדתי את spiderman web of shadows - ותבעסתי שזה מקרטע... 1. אם אני יחזור ל XP יש סיכוי שיותר משאבים יתפנו לטובת משחקים???? 2. במידה ולא האם כדאי לקנות איזשהו כרטיס מסך שיוכל לעבוד עם המפרט הנ"ל (מעבד 5200 וספק 350 ) ויוכל להריץ משחקים ... - הבנתי שהכרטיסים החדשים דורשים ספקי כח חזקים ואני לא יודע אם שלי יוכל לחזיק - או שאולי המפרט הזה לא מתאים למשחקים בכלל ועדיף לוותר על ההרפתקה מראש... אין ל…
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום,ההיתי רוצה המלצה על מחשב נייד בסביבות ה15 אינץ', בעיקר לעבודות לבית ספר,למשחקים באינטרנט,למוסיקה ולפעמים לסרטים. ההיתי רוצה בזה מערכת הפעלה חלונות 8 החדשה ו5 אינטל, שיהיה עם 4 gb זיכרון,שיהיה לו סוללה ארוכת טווח ושיהיה בסביבות ה2.5 ק"ג. שיהיה מובנה מצלמה,בלוטוס מאיץ גרפי HD. שיהיה עם שפות אנגלית ועברית במקלדת ובמחשב והכי הכי חשוב שתיהיה לו אחריות. תודה רבה רבה לכל העוזרים .
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
קשה לי לציין תקציב בגלל שבן דוד רוצה משהו טוב, אבל שיהיה גם משתלם לכן אני מבקש ממכם לבנות מפרט, וגם אם אפשר רק משלושתם החנויות האלה: www.ksp.co.il www.logicpc.co.il www.gamapc.co.il (או כמובן אם יש חנויות אחרות זולות באזור ת"א זה יהיה טוב) אין תקציב מסויים, מה שמשתלם זה מה קונים, אבל אני חושב שבערך 7000 ש"ח זה הגג שגם לא מומלץ להגיע. עניין האחריות חשוב מאוד, ואני מעוניין בהרכבה עצמית, אז כנראה שKSP יורד מהפרק? (אלא אם כן בKSP יצא אותו המחיר לעומת שאר החנויות כולל הרכבה) המחשב מתוכנן לעבודות, משחקים, גלישה באינטרנט, חיבורו למקרן, ובקיצור למשתמשים שהם לא הכי מבינים במחשב, בגלל זה כרטיס מסך עדיף לא לקחת משהו יקר, כי גם ככה לא ממש משנה להם אם הפילטרים מופעלים או לא. OC ממש לא…
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA4, COD black ops ll, Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' ברזולוציה 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי חברים. אני רוצה להגדיל את נפח האכסון של המחשב נייד שלי. כיום יש לי דיסק קשיח SATA (לא יודע אם זה SATA 1 או 2) של 60 GB. המחשב שלי הוא R60e של IBM Lenovo - ThinkPad. א) איפה אני בודק אם הדיסק הוא SATA 1 או SATA 2? ב) איפה אני בודק אם המחשב שלי בכלל תומך בSATA 2? ג) אם מחשב תומך בSATA 2, זה אומר שהוא תומך גם בSATA 1? תודה רבה חברים!
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
תתעלמו מהדברים שלא קשורים כמו רמקולים אוזניות עכבר וכו'. המפרט מיועד למשחקים כבדים כמו קרייסיס COD4 וכו'. ואיך המסך ד"א? הוא מתאים למשחקים וזה? ד"א כבר הזמנתי את המחשב היום ^^ תודה ולילה טוב.
-
- 8 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש אלטרנטיבות לAlienware m11x, שהוא סוג נטבוק שמיועד למשחקים. התקשתי למצוא אופציות אחרות. האם יש בכלל?, אשמח לראות כמה במידה ויש! תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום וברכה. אני מחפש מחשב שישמש אותי לשנים הקרובות, התקציב הוא בעיקרון עד 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה, אך אני אשמח לא לנצל את כולו. גודל המסך חייב להיות 15.6. המחשב ישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט, עבודה באופיס וצפיה בסרטים. אני צריך הרד דיסק שיהיה גדול - כלומר לפחות יותר מ1 ג'יגה. המחשב יהיה הרבה בתנועה, אז אני צריך זמן סוללה טוב, ומשקל לא כבד במיוחד. אני מקווה לקנות מחשב שישרת אותי לאורך זמן, כך שאני מוכן לחרוג מהתקציב אם אני אוכל להבטיח זאת. אני גם מעדיף שהוא יגיע ללא מערכת הפעלה, אם זה יוזיל את מחירו. תודה מראש, ושבת שלום. אנשים יקרים שלי.
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב חדש כמו כולם עשיתי קצת סקר ובדקתי גם פה באתר כול מיני מפרטים של אנשים ומה שהמלצתם להם המפרט בלי מקלדת עכבר ורמקולים ומתוכנן OC!! מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר=1050 לוח אם: ?IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E? מחיר=650 זיכרון : ? TwinMOS TwiSTER? 2 DDR 800 כפול 2 מחיר 1380 כרטיס מסך: ?X1950XT 256MB GDDR3, 2xDVI, VIVO PCI-E? מחיר=1490 מKSP ספק:? מארז:? הראדיסק: Western Digital WD2500YS 16MB 250GBאחריות 5 שנים מחיר=490 מסך: Sony SDMX95F=1470 סה"כ 6530 וזה בלי ספק ומארז סביר צריך עזרה בנושא??!! עכשיו לשאלות העם הזיכרון יתאים לי או שעדיף משהו אחר אולי יותר תקציבי מזה? העם אתם מכירים מחירים מחניות יותר זולות ואמינות של ה…
-
- 10 תגובות
- 781 צפיות
-