ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE i7 S1156 2.93GHz 870 - TRAY אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1335 לוח אם: ASUS P7P55D PRO אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪987 זיכרון: G.SKILL "RM" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪536 כרטיס מסך: GAINWARD GTX470 1280MB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1292 מארז: ANTEC NINE HUNDRED II w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪569 ספק כוח: ANTEC EARTHWATTS 750W אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪565 קרור למעבד: NOCTUA NH-D14 אחריות: שנה. מחיר: ₪319 הרכבת מחשב: הרכבה + בדיקות יציבות (מוזל מ3000ש"חּ או ברכישת מ.הפעלה) מחיר: ₪45 מחיר סופי: ₪5648 --אין צורך במסך,דיסק קשיח וציוד היקפי. המח…
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד כמתנה לאדם שיוצא לגמלאות אני קצת בדקתי באינטרנט פשוט אני לא כל כך מבין בזה וידעתי שפה בטוח יש אנשים שמבינים יותר ממני מאוד חשוב שלמחשב יהיה מסך 15" הסדר גודל במחיר אמור להיות 2000 אפשר טיפה לחרוג הדבר המאוד עיקרי הוא שיהיה סניף באיזור חיפה במקרה שהוא ירצה להחליף או לתקן השימוש במחשב לא יהיה יותר מדי מדובר בבן אדם מבוגר הוא לא הולך לשחק או משהו , מאוד חשוב אבל שיסחוב אינטרנט אופיס וכו... שיגיע עם מערכת הפעלה ואחריות של 3 שנים מאוד המליצו לי ללכת על DELL אז אשמח אם זה יהיה מחשב של DELL אבל אם אתם יודעים שיש משהו יותר טוב אז אשמח להצעות. תודה רבה אשמח לתשובות שיהיה יום טוב .
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום רב. לפטופ בין שנתיים אני חושב. במצב מעולה, מעולם לא הוצא מהבית. Dell Inspiron 1525 מפרט בתמונה: הארדיסק 150 גיגה בייט מסך 15.6 אינצ'
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד אזור ה-3700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב:CRYSIS2,BFBC3,COD4/6/7. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)-אני עדיין לא יודע כי אני עוד לא סגור על מסך אבל סביר להניח שזה יהיה 22\23 אניצ' ופול HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך…
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אז יש את המפרט הבא מTMS CPU Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 M boards Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ¤ 663 Cases NZXT Apollo No PSU Black ¤ 400 CPU Cooling Sunbeam Tuniq Tower 120mm ¤ 267 PSU Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 399 Memory Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 6400C4 ¤ 650 Desktop Hdd Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 VGA Cards XFX Nvidia Geforce 8800GTS 320MB XXX Edition ¤ 1789 ב6060 שקל מTMS כאמור. הסיפור כאן כזה: TMS נמצאים בטיזנאמו ואני נמצא במרכז הארץ, ואני ממש לא רואה את עצמי נוסע אליהם או משלם על משלוח על כל שטיק קטן שקורה לאחד הרכיבים. אי לכך ובהתאם לזאת אני …
-
- 13 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מעוניין במסך 4K עם או בלי חיבורי USB .מבקש המלצות
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם, חברה שלי צריכה מחשב חדש. השימושים שלה פשוטים יחסית (אופיס ואינטרנט בעיקר). ההתלבטות שלי היא בין אינטל ל-AMD. הבנתי מצד אחד שהמעבדים הזולים של אינטל כמו ה-E6300 עדיפים, אבל מצד שני שלא יהיה אפשר לשדרג בעתיד בגלל התושבת שהפסיקו לייצר עבורה מעבדים. השאלה שלי היא האם במפרט זול מבוסס AMD יהיה אפשר נניח עוד שנה-שנתיים, לשדרג או שגם זו תושבת שהגיעה לסוף דרכה. האם בהתחשב בכל השיקולים האלה תוכלו להמליץ לי על מפרט? 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית (אופיס ואינטרנט) 3. האם יש צורך בציוד היקפי? אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? צריך הכל חוץ מציוד הקפי 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10…
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - באטלפילד 3, COD 4, CRYSIS 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צ…
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום! המחשב מיועד לסבא שלי כך שכל השימוש הוא משרדי בסיסי ביותר, לאינטרנט ואופיס התקציב 2000-2500 אין צורך בציוד היקפי אין צורך בכרטיס מסך לא on board והארדיסק מספיק המינימום 100/200 ג'יגה המסך שלו הוא dell 22009wa נראה לי שעדיף להשקיע את רוב התקציב במעבד וזכרון כדי שהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן תודה!
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב?2000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?500שימושים מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום גלישה באינטרנט האזנה למוסיקה וצפייה בסרטים וקריאת ספרים השימוש העיקרי הוא גלישה באינטרנט באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32bit או 64bit?32 שימושים מיוחדיםהאם תבצע Overclock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים?לא האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD - כרגע או בעתיד?לא מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתוב את גודל המסך במקום -בין 22 אינטש ל24 אני עדיין מתלבט בין מסכיםהאם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב?2.1 ובעתיד 5.1 חומרה אופציונלית האם ברצונך לקנות צורב (כונן…
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי מחשב DELL 1525 לאחר שהחלפתי אותו עדיין ארד דיסק מרעיש ייש לי מישהו המלצה ואם אפשר קישור לאתר שבודק את עוצמת הרעש אני פשוט לא יכול לסבול את הרעש הזה
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מחפש נייד שיהווה תחליף למחשב שולחני, וגם יהיה מרכז מולטימדיה - כלאמר שאוכל לחבר לטלוויזיה/מקרן או צג יותר גדול. נשמע לי שהיום הגיוני לדרוש לשם כך חיבור וידאו דיגיטלי - כך גם כשהמחשב כבר יהיה ישן (בן שנתיים) הוא יוכל לעשות את זה בצורה טובה. ולתחושתי יש גם צורך בכרטיס מסך יותר מהבסיסי, וכמובן אחריות רצינית לשלוש שנים. עד עכשיו מצאתי בעצם רק שניים שעונים לדרישות: acer 5684 dell 9400 (אגב - למה באירופה - לא בארה"ב - אפשר לקנות כזה מהאתר הרשמי של דל במחירים שפויים, ובארץ למרות הכתבה איתם מסוף אפריל אין זכר במפיצים המורשים ובמקומות אחרים המחירים גבוהים בכ30%?) עוד רעיונות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבנתי שהתאמת מפרט דגמים של לנובו T400 או דל E6400 היא משהו שזמין רק בארצות הברית.. בלנובו: הדגמים (המורכבים מראש) שזמינים בישראל דרך יבואנים או מפיצים רשמיים (עם אחריות רשמית כמובן) הם אותם דגמים שזמינים באירופה ושניתן לראות את רשימתם דרך אתר לנובו.. 1. האם זה נכון מה שרשמתי?? 2. מה עם דל? לא מצאתי שום רשימה של דגמים מורכבים מראש.. מחכה לעזרתכם תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר לא מעודכן בשיט על טכנולוגיות ולכן אני נאלץ לפנות לחכמים ממני אני מחפש מחשב לאחותי וגיסי לשימושים של אינטרנט משרד וסרטים כלומר הארדיסק 250 גיגה לפחות ו2 גיגה זיכרון [למרות שזו לא בעיה..המחירים היום ברצפה] אשמח לקבל הצעות מחנויות אמינות [sKYPC ודומיו] תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 791 צפיות
-
-
המפרט הוא לא לי,אלא לקרוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3650 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, אבל לא על חשבון דברים קריטיים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ,אילוסטרייטר,ActionScript-בקיצור כל תוכנות עיצוב הגרפי [לא עריכת וידיאו] ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בינוני -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סקיירים,SC2,דיאבלו3,DRAGON AGE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך חדש בגודל 21-22 אינץ' מקסימום,רזולצייה- 1080X1920 שייקנה בנפרד.. -ל…
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
זה? מעבד AMD Phenom II X4 945 Box ₪854 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDX945WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P ₪503 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38498 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪463 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...0666CL9D-4GBRL כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ₪834 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4870M5 מארז ללא ספק Antec Three Hundred ₪312 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=THREE-HUNDRED ספק כח FSP Everest 500W ₪382 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EVE8500 מאורר למארז Scythe Sleap Stream SY1225SL12H 1600rpm 120mm ₪48 כמות…
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
הייי מחפש להחליף את ה DEL XPS שלי 12" במחשב חדש דגש על ניידות=קלות משקל ומעבד חזק
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום חברם, קבלתי 2 הצעות מחשב לעריכה, ווידאו , פרימייר ופטושופ בעיקר. מה אתם אומרים ? זה אחד לוח : GA-Z68AP-D3 מעבד: INTEL I7-2600 דיסק קשיח: 1TB זיכרון פנימי : 8GB מארז :NZXT SOURCE 210 + PSU 550W (שחור או לבן) זה השני לוח : GA-Z68AP-D3 מעבד: INTEL I7-2600 דיסק קשיח: 1TB זיכרון פנימי : 8GB מארז :NZXT SOURCE 210 + PSU 550W (שחור או לבן) 3300 ש"ח בערך מה אתם אומרים, האם הכרטיס המסך המובנה מספיק טוב לצורך עריכת וודאו וגראפיקה?
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב נייד, אני כרגע בצבא וסוגר הרבה אז ככה שאני צריך את המחשב..... אני רוצה את המחשב לצורך אינטרנט, עיבוד תמונות (לא על ידי תוכנות כבדות Photoimpact גג) סרטים ומשחקים, משחקים לא כבדים בעיקר משחקי אסטרטגיה למיניהם ואולי משחקי יריות. תודה רבה מראש על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני שוב נעזרת בידע שלכם, הפעם כדי לבחור מחשב לחמי וחמותי. חמי חובב צילום ועריכה, ולכן אנחנו צריכים HD גדול לכל התמונות שלו, וכן יכולת להריץ פוטושופ בקלות. התקציב הוא 1,500 ש"ח. אם אפשר לנסות ולחסוך נשמח, כיוון שמדובר במתנה משלושת הילדים. אין צורך בציוד היקפי, יש עדיפות למחשב שקט וכן צורך במערכת הפעלה. אין צורך באופיס. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
אין דרישות מיוחדות בנוסף לכך. כל הניידים שנתקלתי בהם עם מסך מט ורזולוציה גבוהה מ- 1366*768 (שאני לא מבין איך אפשר להסתדר איתה...) הם מהסדרות העסקיות היקרות יחסית. האם יש משהו במחיר יותר "עממי"? תודה.
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
אהלן יש לאח של חבר שלי יומהולדת (14) רוצים לקנות לו מחשב..... ביקשו ממני עזרה הם צריכים מחשב כולל מסך ורמקולים שיריץ משחקים (לא דום 3 אבל שיריץ למשל CALL OF DUTY בצורה נורמלית+). AMD 64 נראה לי לא יכנס לתקציב אז או 2.6C או 2.5B (בקשר לB אני לא זוכר כמה מגה הרץ הוא אבל או 2.5 או 2.66 לא זוכר בדיוק...) תודה רבה מראש!!!
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
תקציב: • התקציב לרכישת המחשב:5,000 • חריגה מקסימלית מהתקציב:5,700 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: כל החדשים (gta cod bf the division) •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט):64מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.5GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנדרטיים כיום עובדים עם יותר מ-3.25GB זיכרון ראם, ולכן לרוב יהיה עדיף להשתמש במערכת הפעלה 64BIT. • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא):לאיש…
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בכרטיסי המסך של מחשביםן ניידים. * מטרות המחשב: צפיה בסרטים משחקים (כבדים): חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ משחקים כמו פרו אבלושן , קרייס, הלף לייף , ביושוק. * גודל המסך: 13-15 * משקל רצוי: לא כבד מידיי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כדאי * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח:120GB ומעלה * צורב DVD:כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית:לא מבין בזה. העיקר שיהיה למי לפנות כשיהיו תקלות. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא ממש. לא מבין בכלל בתחום הניידים אז תמליצו מה שאתם חושבים, כמובן שאם המחיר לא הגיוני אז תמליצו את המחיר הזול ביותר למפרט הזה.
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-