עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Nimale,

עריכה: צרפתי קובץ שמסביר בפירוט רק את המפרטים אז בבקשה להתעלם מהמפרטים שלמטה, תודה! ---------------------------------------------------------------------------------------------------- היי, אני מתכנן הביא לארץ בעזרת ה' שאמא שלי תיסע אחד מהניידים בכותרת ואני מאוד מתלבט בזמן האחרון בין שני ניידים מאוד מכובדים אפשר להגיד, הראשון הוא ה-Dell XPS M1530 והרי המפרט: SYSTEM COLOR Midnight Blue PROCESSOR Intel® Core 2 Duo Processor T8300 (2.4GHz/800Mhz FSB, 3MB Cache) OPERATING SYSTEM Genuine Windows Vista® Home Premium Edition LCD AND CAMERA High Resolution, glossy widescreen 15.4 inch LCD(1440x900) & 2MP Camera MEMORY 4GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz (2 Di…

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  2. Started by d1a1n0,

תתנו לי כאן את המפרט הכי טוב ב-7K ללא ציוד היקפי ומסך. לא מתכנן OC בעתיד הקרוב.

• 10 תגובות
    • 819 צפיות
  3. Started by davidreznic,

מבקש המלצה לנטבוק. לצרכי גלישה בעיקר. בלוטוס יהיה טוב מאוד. WI FI חובה (אבל נראה לי שזה קיים בכולם). חיי סוללה פחות חשובים כי הוא ינוייד בין הבית לעבודה ושם יש שקע. איכות בניה לא חשובה מאוד. מסך עדיף שלא יהיה יותר מדי קטן. חשבתי על ה ASUS EEE אבל אני לא מכיר מפרטים של מחשבים אחרים בתחום

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  4. Started by det0x,

שלום, יש לי לפטופ HP intel dual core 4300T 3g זיכרון. עשיתי פירמוט התקנתי עליו WIN7. הוא נתקע לי בכל פתיחת אפליקציות אחרי כמה שניות NOT RESPONDING עד שהוא מסתתדר אחרי זה שוב אני פותח דפדפן או OUTLOOK נתקע לפרק זמן. שאני מעלה עם המערכת השניה שהיא לינוקס הכל עובד בסדר. חשוב לציין שזה קרה מאז שהוא חזר מתיקון במעבדה של HP לפני כמה ימים בגלל בעיה במגנט של המסך. אז מה שנראה לי שפתחו אותו לא חיברו נכון את הזיכרון או את הארד דיסק\הלוח... זה מחשב שעבד יפה מאוד לפני שנשלח לתיקון ועוד אחרי פירמוט התקנה מ0 חשוב לי עוד משהו לציין..באמצע שאני מקליד פה את הערתי נתקע לי שוב הדפדפן ב Not responding עם מירב ניסיוני לא נתקלתי בזה.. מבחינת ה taskmgr מראה נתונים דיי בסדר. אשמח לתשובה מקצ…

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  5. אהלן , אשמח אם תוכלו לעזור לי לקנות מחשב נייד חדש. תודה! בנוסף, איך הדגם הזה לצרכים שלי ובכלל: Toshiba Satellite L750-171 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=810985 מחיר: עד 3500 * מטרות המחשב: תכנות - הרצת תוכנות כמו visual studio 2010, צפייה בסרטים HD (וחיבור לטלוויזיה), אינטרנט ואופיס. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי, הולך להיות נייח רוב הזמן!! * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות (סטנדרטי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI לחבר לטלוויזיה * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לפחות 3 שנים אחריות- לא חייב בינלאומי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?…

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  6. Started by tehnodrom,

רוב העבודה איתו תהיה איי סי קיו אינטרנט וסרטים אבל שיריץ משחקים חדשים תודה

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  7. Started by pitter,

אהלן, מבקש המלצות למחשב נייד בתקציב של עד 6000 ש"ח. אפשרית חריגה של כ 500 ש"ח. עיקר השימושים הם למטרות לימודים (אוניברסיטה) שכוללים קימפולים של תוכנות. פה ושם בסופי שבוע הרצה של משחקים (cod 3, crysis). מעדיף שהמשקל יהיה בסביבות הסטנדרט של היום של כ 2.6ק"ג. עדיפות למחשבים של טושיבה.. גודל דיסק קשיח: 500 ג"ב ומעלה... צבע וכו' - לא רלוונטי, רק לא של כוסיות פיטר.

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  8. שלום לכולם, המחשב שלי (מפרט בהמשך) הורכב בעזרתכם לפני 4 שנים והגיע הזמן לשדרג. בעיקר אחרי שרכשתי את GTA 4 החדש רק כדי לגלות שהמחשב שלי לא עומד בתנאי הסף להתקנה... 1. מה התקציב המקסימלי? עדיף עד 1000 ש"ח, במקרה הצורך עד 1500 ש"ח לכל היותר. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר שימוש ביתי (מעט אופיס והרבה גלישה), צפיה בוידאו ברשת. בנוסף משחקים, אבל לא גיימינג כבד. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית של המסך הקיים? המסך הקיים 19 אינטש שטוח רזולוציה 1440X900 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא כבדים. בעצם עד עכשיו כל המשחקים עבדו טוב, כאמור GTA4 הוא הכי מתקדם שיהיה בזמן הקרוב. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות…

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  9. Started by Itaylasman,

אהלן, סוף כל סוף החלטתי לקנות מחשב חדש זה המפרט ואודה על חוות דעת/המלצות: מארז Compucase 6A19 ספק כח Enermax 520W לוח אם Asus P5LD2 Deluxe מעבד Intel P-4 3.0Ghz LGA775,2MB מאוורר Termaltake - Big Typhoon זיכרון Samsung 667Mhz 512MB DDR2 כפול 2 (סה"כ 1GB) כרטיס מסך Gigabyte Gforce 6600GT 256MB+DVI PCI-X דיסק קשיח WD 80GB +8MB SATA2 דיסק קשיח WD 200GB +8MB SATA2 צורב DVD של LG כפול 16 כונן TEAC 1.44 עכבר Logitech MX-510 מקלדת מולטימדיה Microsoft בקשר למסך אני עדיין מתלבט אבל כהראה אלך על Viewsonic G90F אז מה אתם אומרים? שווה?

• 13 תגובות
    • 819 צפיות
  10. תציעו לי מחיר על המחשב כולו או שתכלו לקנות אותו בחלקים לא משנה לי .. הכרטיס מסך הוא די חדש אבל אין לי מושג איפה הקבלה .. Operating System Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 CPU Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.16GHz 56 °C Wolfdale 45nm Technology RAM ‎4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 332MHz (5-5-5-15) Motherboard MSI P45C Neo-FIR (MS-7572 (CPU 1) 49 °C Graphics L22T-3 LED (1920x1080@60Hz) 1024MB GeForce GTX 550 Ti (CardExpert Technology) 49 °C Hard Drives 298GB Hitachi HDT721032SLA360 ATA Device (SATA) 41 °C Optical Drives HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40 ATA Device Audio C-Media PCI Audio Device

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  11. יש לי HP PAVILION 6680 עם חיבור HDMI, השאלה שאלה אם החיבור מעביר גם סאונד? ואיך אפשר לשמוע דרך הרמקולים שמחוברים לרסיבר מה שמועבר במחשב תודה.

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  12. יש לי כבר רעיון לאחד פה: http://www.costco.com/CTO/HPConfigurator.aspx?Prodid=10029570&search=990012&Mo=0&cm_re=1-_-Top_Left_Nav-_-Top_search&Nr=P_CatalogName%3aBC&Sp=S&N=0&whse=&Dx=mode+matchallpartial&Ntk=Text_Search&Dr=P_CatalogName%3aBC&Ne=4000000&D=990012&Ntt=990012&No=0&Ntx=mode+matchallpartial&Nty=1&topnav=&s=1&model=FF047AV כעיקרון אני מכוון ל 1400 כי אחרי מיסים זה יגיע ל 1500. חשוב לי שיריץ לי משחקים כבדים far cry 2, ut3 etc המשקל פחות קריטי. עכשיו אני לא ממש יודע אם מסך 17 זה משמעותי לעומת מסך 16 במחשבים ניידים, שכן אין לי ניסיון איתם בכלל. מה אתם חושבים? אני מבין שגם הכרחי שירוץ ע…

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  13. הרכבתי את המפרט הבא תיקונים ותוספים מתקבלים מה שלא הוספתי במפרט אנא תוסיפו מטרת המחשב לימודים וגלישה לפעמים משחקים מה שניקר מחשב כלבו. מעבדי אינטל - אחריות לכל החיים Core 2 Duo E8200, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P35C-DS3R s775 1333Mhz, Intel P35, DDR2, DDR3, PCI-E זכרונות - אחריות לכל החיים DDR II 800Mhz 4x1GB Kingston HyperX CL4 דיסקים קשיחים Western Digital - שלוש שנות אחריות 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך ASUS 8600GTS 256MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E כוננים- ‏‎1.44, CD-ROM, DVD‎ FLOPPY none כרטיסי קול Creative X-Fi Xtreme Audio כוננים- ‏‎1.44, CD-ROM, DVD‎ LG DVD±RW GH20NS x20 Black SATA מארזים Sigma Luna-WB Aluminum Black,…

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  14. Started by VortexD,

כותרת

• 11 תגובות
    • 819 צפיות
  15. Started by aviv_ni,

שלום יש לי מחשב נייד חדש תמיד החום שלו שנוגעים היה גבוה היום עשיתי בדיקה ורשום לי 63 מעלות המחשב עובד חלק ובלי רעשים מה עושים ? http://www.up2me.co.il/v.php?file=25327115.jpg

16. היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד כשהעבודה העיקרית היא עיצוב אינטראקטיב. פלאש, פוטושופ אילוסטרייטור וגם אפטר ו3D MAX. אני חדש מאוד בתחום רק סיימתי את הלימודים ושקלתי לקנות macbook ולא בגלל שכל המעצבים מתלהבים ממנו אלא יותר כי אני רוצה להתנסות בעבודה איתו כי הרבה משרדים עובדים בסביבת MAC. בכל אופן אני מניח שהוא גם יכול לתת לי תמורה למה שאני מחפש כי בכל מקרה את רוב העבודה אני יעשה על הנייח. העניין הוא שאני מתלבט נורא אם לקנות MAC רק בשביל שיהיה לי ניסיון עליו כאשר אני יכול לקנות באותו מחיר מחשב מבוסס INTEL הרבה יותר חזק ויעיל. אשמח להארות בנושא ולהמלצות על דגמים מסויימים. התקציב הוא הוא כ-5500 ש"ח עם חריגה ל-6000 (זה גם המחיר של המק בוק הכי זול בארץ) ואני מעדיף קנייה מהארץ. …

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  17. מעבד: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE -ADO4600CUBOX - BOX מחיר: ¤661 לוח אם, אני מתלבטת בין: SocketAM2 - ASUS M2N-E מחיר: ¤527 ALBATRON K8NF4-AM2 מחיר: ¤365 זכרון פנימי: TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤390 דיסק קשיח: 160GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - Western Digital WD1600JS - 3Y Warranty מחיר: ¤334 צורב: DVDRW BLACK LG H10N OEM DVD-RAM מחיר: ¤219 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 7600GS SUPER 512MB DDR2 128 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר: ¤607 מארז: FOXCONN TLA436 FSP300-6THA PSU+ CPU V-TUB מחיר: ¤229 מסך: CRT 17 inch - LG T710SH מחיר: ¤603 רמקולים: Creative SBS 2.1 380 black מחיר: ¤192 הקצבתי לה 85 ש"ח למקלדת ו-200 ש"ח לעכבר אופטי ט…

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  18. שלום חבר שלי רוצה לבנות מחשב חדש חשבנו ללכת על המעבד intel core I7 3770 רציתי לדעת אם הלוח אם GA-Z77X-UP4 TH יעבוד ויהיה מתאים למעבד (http://ksp.co.il/?uin=16682 זה הלוח אם אם הבאתי את השם לא נכון ) תודה מראש ושבת שלום לכולם (:

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד, שתכליתו העיקרית עבודה על אופיס ואינטרנט, אבל שיאפשר גם צפייה איכותית בסרטים, כולל HD (לפחות 720P). חשוב שיהיה קל. חשוב לי שאת השימושים הבסיסיים הללו הוא יוכל לבצע היטב (בקיצור, שלא יתחיל להיתקע רק כיוון שפתחתי ארבעה טאבים בדפדפן, השארתי מסמך וורד פתוח ואני צופה בסרט). * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט וסרטים. * גודל המסך? כמה שיותר (שיתאים גם לסרטים). לאור המשקל הרצוי, אני מניח ש-13". * משקל רצוי? כמה שפחות. לא יותר מ-2 ק"ג (משהו שלא יציק בגב יותר מדי גם במסלול בית-עבודה-אוניברסיטה-קניות-בית. הייתי שמח למשהו קל באמת אבל חוששני שאין לי תקציב לזה). * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זה יהיה נחמד, אבל לא חי…

20. Started by username80,

שלום לכולם, אני מתלבט בין שני המחשבי הבאים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3108&scat=313&tcat= http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4058&catcode=130&AdCat=&parentid= המחשב שאני מחפש ישמש בעיקר לאינטרנט, אופיס, סרטים ומשחקים קלים. המפרט והמחיר של שני המחשבים די דומה. אשמח לקבל תגובות. תודה

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  21. Started by ביצה,

מה אתם אומרים על המחשב הזה? http://ksp.co.il/?uin=18189 המלצות? דעות?

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  22. יש ל Atlon Xp 2700+ GeForSe 4Si 4800 Ti 512 MB DDR מה עוד צריך? עכשיו כמה אני צריך כסף בשביל לשפר אותו אבל אין לי נגיד 3000 שח משהו עד 1500 שיעזור או לעשות OC?!!?!?

• 12 תגובות
    • 819 צפיות
  23. Started by alonkl,

http://skypc.co.il/pl_product~M725R~14~0.htm זה כדאי המחשב בהרכבה אישית הזה? עם הרכחבים הכי זולים חוץ מ1ג'יגה זיכרון? עכשיו השאלה היא אם אפשר בפחות כסף מחשב שישמש לדברים קלים מאוד: וורד, אינטרנט, והמקסימום של המקסימום פיפא 2002.

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל במלואו, תלוי אם יש צורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג. אבל שוב... תלוי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב-תכליתי (ללא עבודה עם תוכנות גרפיות כבדות ומשחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע המשחק הכי כבד שאני משחק בו הוא Civ. אבל אשמח אם משחקים דומים ואולי אפילו טיפה יותר כבדים יעבדו על המחשב בצורה טובה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  25. Started by מאני,

היי... אני צריכה עזרה!!! המחשב שלי אחרי שעות עבודה ממושכות נתקע פתאום ואז מופיע מסך כחול עם כל מיני משפטים שלא ממש הבנתי ואז הוא מתחיל לספור משהו (כמו 123......) ובסוף נכבה ונדלק מחדש.. שלחתי את זה לאיזה שהיא מעבדה והם אמרו שהם לא מצאו מה הבעיה חוץ מהסוללה שצריך להחליף.. החלפתי סוללה ועדיין אותה בעיה.. מישהו יכול לעזור?!? תודה

• 0 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים