עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מתלבט בין 2 מחשבים של ASUS שכרגע אני יכול להשיג במחיר טוב אחד זה F5SL מפרט: מעבד INTEL Core 2 Duo T5750 2.0GHz חבילת זיכרון 2048MB DDRII 667MHz דיסק קשיח 250GB כרטיס מסך ATI HD 3470 256MB מצלמת אינטרנט מובנת תקשורת אלחוטית Wi-Fi, BlueTooth מחיר:3,000 שקל השני X59SR מפרט מעבד intel Core 2 Duo P8400 זיכרון 3G מובנה כרטיס מסך ATI HD 3470 512MB דיסק קשיח 320GB מחיר:4000 שקל עכשיו כפי שאתם רואים שההבדל המשמעותי פה מעבד ,זיכרון של בכרטיס מסך ,והזיכרון השאלה אם זה שווה את ההפרש או בכלל את המחיר אני יכול לקנות מחשב של חברה אחרת במחיר דומה

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  2. Started by ESUser,

שלום לכולם, לא משוכנע שזהו המקום אך הכי קרוב שראיתי לנכון. רציתי לדעת האם יש אתר או תוכנה כלשהי שניתן להזין את רכיבי המחשב ולקבל ציון/ניקוד לכל רכיב בנפרד וביחד, לדעת איזה רכיב "מעכב" או לא תואם לרמת הרכיבים האחרים. לצורך העניין יש לי מחשב נייח וגם נייד שרציתי לדעת אילו רכיבים שקיימים בהם שווים או מצריכים שדרוג. תודה מראש.

3. Started by oded6188,

מסך 13 אינצ' - מט (לא מבריק) עד 2 קילו זמן סוללה ארוך יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית - אינטרנט, אופיס וכו'. אם יש אפשרות להרכיב מפרט שיעבדו בו גם משחקים ברמה סבירה - מה טוב. 3. אין צורך במסך מחשב, CD ROM, מקלדת ועכבר 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? שלא יהיה טרקטור אבל שלא יבוא על חשבון ביצועי המחשב. 9. עדיפות לחנות בתל-אביב. 12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? לא קריטי תודה רבה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  5. Started by azorabi,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ומשרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, Dragon Age 3, skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 Samsung 2253BW - המסך כנראה ישודרג בקרוב, אז רצוי שתהיה תמיכה לרזולוציות גבוהות יותר (לפחות FullHD). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  6. Started by elad_jacoby,

64 bit הרבה זמן לא התעדכנתי אז שימו לי מסך טוב LCD שיהיה עם צבעים טובים והכל.. תודה

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  7. אהלן אני מחפש מחשב (לא מסך או ציוד היקפי) תחת התקציב של 2500 שקלים, אפשר חריגה של 100\200 שקלים אם השדרוג הוא מהותי. דרוש זכרון RAM נכבד, נפח דיסק של לפחות 500 ג'יגה ומומלץ אף יותר, מעבד חזק וכרטיס גרפי טוב (אם נכנס במסגרת התקציב- אחד שיעודי לעריכה ועיצוב). תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  8. רציתי לדעת איפה אפשר לקנות מחשב לא כל כך משוכלל באזור ירושלים לא באינטרנט

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  9. Started by Teac,

1. מה התקציב?מזומן 5000ש"ח מקסימום 5500. 2. מטרות המחשב?משחקים כבדים כמו- GTA IV,Need for speed Undercover,Crysis [both] and more. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול.. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?מעבד רק של אינטל. רק! ומארז TEMPEST[/ b] 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא מדאיג אותי אם המחשב ירה טילים מצידי העיקר יעבוד חלק וטוב. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? יש לי מי שמרכיב לי את המחשב 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא ממש 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא מדאיג אותי כ"כ הרעש. 10. האם מתוכנן OC?איני מעוניין ב- OC. 11. במפרט למשחקים - המשחקים שהצג…

• 10 תגובות
    • 794 צפיות
  10. אני לא מצליח למצוא את המפרט הזה... מישהו מכיר דגם כזה? כמה חזק כרטיס המסך הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  11. Started by andrey66,

שלום לכולם, אני מעוניין לשתרג את המחשב שלי, הצורך העיקרי שלי הוא עבודה בתלת מימד, מעבד כמה שיותר חזק אני מעוניין לשתרג את המעבד, לוח אם וזיכרון וכמובן מאורר למעבד, ספק יש לי 650W של קרוסאיר, מארז של גיגבייט שקט שאני מרוצה ממנו ודיסק קשיח אחד טרה שמספיק לי כרגע הכרטיס מסך שלי הוא GTX460 שגם מספק אותי כרגע, לא חובב משחקים למעט SMITE דבר נוסף המארז שיש לי הוא פול טאוור אני לא יודע אם זה חשוב או לא [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cart…

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  12. Started by cobmetal,

שלום ! לאחר לבטים רבים ואחרי שהXORO שלי מת סופית החלטתי ללכת על HTPC , רכשתי לאחרונה את הX10 של פנסוניק, אני מעוניין במערכת HTPC לסלון שתוכל להריץ סרטי FHD חלק דרך הדיסק הקשיח , כמו כן המערכת אמורה להתחבר לראוטר כדאי שאוכל להעביר סרטים ומוסיקה דרך רשת אלחוטית , התקציב שלי הוא בסביבות ה 2000+- , כמו כן מעוניין במקדלת\שלט כדאי שאוכל לשלוט על המחשב ממרחק של כ 5 מטר . מה תוכלו להציע במחיר זה ? תודה .

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  13. Started by omerpaz,

מה המצב? יש משהו שאפשר לכוון בהגדרות על מנת שיהיה לצפות בלנובו בתמונה כזו למשל: http://www.emodels-il.com/dugmaniyot/viewtopic.php?f=3&t=18 ובמקום לראות רקע שחור לראות את הפנים של הדוגמנית כמו שאני רואה במקרה ואני מחבר את המחשב לצג CRT או שמסך המחשב הנייד הנ"ל הוא פשוט גרוע ואין מה לעשות בנידון? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  14. Started by oreon,

שלום לכולם! משתמש חדש כאן- ראשית רציתי לומר כל הכבוד על האתר וח"ח למשתמשים בקהילה על העזרה. שימוש: עבודה ללא תקיעות מעצבנות בהפעלה מרובה של תוכניות בסיסיות במהלך הגלישה, לא משהו בשמים. חשוב מאוד יכולות גרפיות העומדות במינימום התקן הנוכחי של משחקי המחשב בשוק היום. תקציב: 3,000 ש"ח עם אפשרות חריגה מינימלית מכיוון ואני משלם מכיסי האישי. דיסק קשיח: 160GB ויותר גודל: סטנדרטי "15.6 או "15.4 אין לי כרגע עדיפות לחברה כלשהי, אני גם ככה לא בקיא בעניין החברות בתחום הזה. אך 2 אפשרויות מעניינות מאוד שמצאו חן בעיני: Acer Aspire 5738 ZG Intel Dual Core T4400 2.2GHz 4GB DDR3 ATI Radeon HD 4570 320GB HDD 15.6" 2940 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4881&CatCode=315 Len…

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  15. Started by yair456,

הזמנתי את המחשב הבא: מארז COOLERMASTER CM 690 שחור ספק כוח CMPSU-650TX 650W CORSAIR לוח ג'יגהבייט GA-EX58-UD4P מעבד אינטל BOX 2.66GH 8MB CORE I7 QUAD I920 זיכרון KIT PLZ OCZ 3GB DDR3 1600MHZ כרטיס מסך NBIDIA GEFORCE GTX 260 896MB-3 GAINWARD דיסק קשיח פנימי 500GB SATA2 WESTERN DIGITAL צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS + תוכנת אנטיוירוס OEM NORTON 2009 + תוכנת MICROSOFT OEM VISTA HOME BASIC ENG עכשיו השאלה שלי היא ככה: לגבי הווינדוס - מה עדיף לקחת? XP או ויסטה? אני מבקש שמבינים בתחום יענו לי בקשר לשאלה הזאת, מבחינת נוחות אני מעדיף את XP כי איתה עבדתי כל השנים, אבל המוכר אמר לי שויסטה ידע לנצל את המחשב הזה בצורה הכי טוב שיש? האם זה נכון? כי מחבר שמעתי שויסטה עושה בעיות ובאג…

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  16. Started by galgalgal2001,

שלום לכולם. אני התקנתי ווינדוס 7 ועכשיו אני רואה שהמחשב שלי פשוט לא זז בגלל הדרישות הקשות של תוכנה זו. יש לי מחשב של אסוס eee 1000he ואני רוצה לעשות לו פורמט. כשאני מפעיל את ההתקנה דרך הדיסק מופיע לי המסך הכחול ולאחר מכן הודעה שלא נמצא התקן הארד דיסק. דבר זה נובע מחוסר דרייברים של התקני הSATA. אני צריך BOOT DRIVER של SATA שאני מכניס לתוך הפלופי (קונן A) או פיתרון אחר שיעזר לי להגדיר את הSATA כשאני עושה את הפורמט. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  17. המחשב צריך להיות 14 אינץ' מיועד לסרטים אופיס אינטרנט וקצת משחקים לא משהו ברמה גבוהה דיסק קשיח מספיק 250 זיכרון מתחיל מ2 ג'יגה אם צריך עוד פרטים אני יוסיף... תודה רבה לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  18. אהלן. לפני מספר ימים שלחתי בקשה למפרט של מחשב, אך הומלץ לי לפעול לפי השאלון. אז תודה רבה מראש למי שיוכל לעזור לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כמה שימושים: הכי חשוב הוא יצירה והפקה (Cubase) והפעלת פרוייקטים כבדים. בנוסף לגיימינג מקצועי, כרטיס מסך בסביבות הרמה של GTX550Ti וגם עבודה בפוטושופ ואפטר אפקטס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase, After Effects, Photoshop, Sony Vegas ב) במידה והמחשב …

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  19. ראשית, שלום לכולכם! אני עוסק בימים האלו בחיפוש אחרי מחשב בעל יכולות טובות. את המחשב אני מחפש בחברת dell כאן בניו יורק. הצרכים שעליהם המחשב אמור לענות הוא עיבוד וגרפיקה עם יכולות לעריכת וידאו. מחשב בעל יכולות רציניות במיוחד. מסגרת התקציב שאני מתכוון להוציא על המחשב, הוא בסביבות ה-3000$. ההתלבטות שלי היא בין שני מחשבים. האחד הוא Inspiron XPS M1710 והשני הוא Latitude D820. שניהם מחשבים חזקים. מה דעתכם בעניין. קראתי רבות שהמחשב של XPS יועד מראש לגיימרים ושחקנים כבדים שהכניסו בו שיפורים של צבעים אורות וצלילים ברמה גבוהה שאת זה אני לא צריך, ואילו המחשב השני ה- D820 נועד יותר לעסקים ועיצובו יפה וסולידי. מעבר לכך שקיים הבדל בין שני המחשבים של גודל המסך, המשקל ותצרוכת גבוהה יותר ש…

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  20. Started by bendan7,

מה דעתכם על המפרט הזה ? לוח אם: ללוח אם MSI CHIPSET INTEL 915P עם כרטיס רשת 10/100/1000, עם כרטיס קול 8 ערוצים (7.1),תומך בזכרון DUAL DDR2 533 מעבד: מעבד אינטל פנטיום 4 2.8GHZ 530 HT800 1MB cache (לא 478) דיסק קשיח: Western Digital® 80GB 7200 R.P.M - ATA 8M Buffer זיכרון: זכרון DDR 1024Mb 400MHz Kingston כרטיס מסך: Chipset ATI RADEON 9600 PRO Memory 256 MB Memory Bus 128 bit BUS AGP 8X Memory Type DDR 16Mx16 D-SUB TV-OUT DVI Port MultiView כונן DVD: DVD 16x48 LiteOn צורב: LiteON SOHW-1633S DVD±RW x16 Dual Layer כונן דיסקטים 1.44: Alps Floppy 1.44MB מארז Sunbeam® Samurai - אדום

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  21. שלום, מעוניינים לרכוש מחשב נייח לשימוש קל מאוד (מיילים, קצת גלישה, ואופיס. בלי סרטים ומולטימדיה) שיחליף את הגרוטאה הישנה. מצאנו את זה: http://ksp.co.il/?uin=15931 האם טוב? האם יש משהו יותר משלם ומומלץ בטווח המחיר? תודה

22. Started by eliyaex,

אתם יכולים לתת לי תאתר הכי זול לרכיבי מחשב?כי אני צריך לחסוך במחיר כמה שיותר

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  23. שלום, אני רוצה לקנות נטבוק חדש,, המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ולסירטונים\סררימינג ברשת ואולי לקצת וורד. דירושת מערכת: מסך"10-12 אינץ שיהיה עליו NVIDIA ION מעבד כפול ליבה ATOM 1-2 גיגה זיכרון פנימי. י*יציאת HDMI תיהיה בונוס נחמד. *תקציב גמיש(לא הייתי רוצה לעבור את ה2.5K) אין לי שום בעיה להזמין מחול אם המחיר בארץ גבוהה מדיי או אם לחלופין לא מוכרים אותו בארץ. לני כחצי שנה רכשתי את ה ASROCK ION 330 שהינו מחשב קטן לסלון ובזכות רכיב הION שלו והמעבד כפול הליבה שלו הוא סוחב הכול כולל FULL HD. תודה מראש לעונים!

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  24. Started by nadavor,

הי, מחפש מחשב למשחקים בסביבות 3500 ש"ח . יש לי מסך , עכבר , מקלדת וצורב . חשבתי על מפרט הנ"ל : הרכבת מחשב במעבדה 185 ש"ח Compucase super Midi Tower CI 6A19 315 ש"ח AMD ATHLON XP 2600 ORIGINAL BOX 590 ש"ח Abit NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 505 ש"ח WD SATA 80GB 8MB 7200 RPM 415 ש"ח ELSA FALCOX 960XT 128MB ViVo 999 ש"ח PQI 512MB DDR 400MHz PC3200 Gunmetal 2.5-3-3-7 570 ש"ח האם כדאי SAMPRON על AXP ? האם הכרטיס מסך מספיק חזק ? סה"כ 3,579 ש"ח

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  25. Started by bbtb,

יש לי לפטופ של hp שהתקלקל בו הלוח אם והוצאתי ממנו את הההרדיסק לשימוש אחר. לפני כן הוא עבד בצורה תקינה. האם זה אפשרי למכור את החלקים הנותרים - מסך, זיכרון וכו'? ואם כן מה סדר גודל הסכום שאפשר לבקש עליהם? תודה

• 0 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים