עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. נתקלתי בבעיה מוזרה כאשר אני מנסה להתקין תוכנה במחשב מיני נייד. חלון ההתקנה שנפתח ארוך ואני לא מסוגל לראות את הכפתורים למטה "NEXT". אני לא יכול להמשיך את ההתקנה. ניסיתי לשנות רזולוציה אך לדעתי המחשב לא תומך ברזולוציה גבוהה מ-1200X576. גם כאשר אני מזיז את החלון הכי מעלה שאפשר עדיין לא רואים את הכפתורים. כרטיס מסך : intel GMA 950 מה אפשר לעשות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  2. Started by kuBBia,

שלום! המחשב מיועד לסבא שלי כך שכל השימוש הוא משרדי בסיסי ביותר, לאינטרנט ואופיס התקציב 2000-2500 אין צורך בציוד היקפי אין צורך בכרטיס מסך לא on board והארדיסק מספיק המינימום 100/200 ג'יגה המסך שלו הוא dell 22009wa נראה לי שעדיף להשקיע את רוב התקציב במעבד וזכרון כדי שהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן תודה!

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  3. שלום לכולם, לאחר בחינה מעמיקה של הפורום, בניתי מפרט סביב ה- 1700 ש"ח. יש לי מספר התלבטויות לגביו, שאשמח לשמוע את דעתכם. המחשב באופן כללי נועד בעיקר לאינטרנט, אופיס, הורדות, וקצת סרטים. אין חשיבות גדולה לשדרוג עתידי, ועדיף רמת שקט סבירה (7/10). זה המפרט שבניתי (בהתאם למה שקראתי כאן) וההתלבטויות בתוכו: AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪393 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1212 או [glow=red,2,300]להסתפק בכפול ליבה של AMD (מה הרווח שלי בשימושים היחסית בסיסים שלי בליבה משולשת)[/glow] Gigabyte GA-MA78LM-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪324 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1541 או [glow=red,2,300]GIGABYTE GA-73PVM-S2H (כמו שמופיע במפ…

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  4. Started by Or4more,

זה משתמש של חבר מרוצה מהעזרה שלכם והוא המליץ לי לפתוח פה אשכול טוב אני צריך מפרט של HTPC ב2500 שקל ללא ציוד היקפי הטופס : 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים - FIFA PES NFS (cod ו GTA IV על מידיום) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך LCD 42 INCH * לאיזה סוג משחקים המפ…

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  5. Started by Sifo Jen,

היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד ומאחר ואין לי מושג בתחום הזה אני צריך המלצה לפי הפרמטרים הבאים: חייב להיות IBM (LENOVO( טווח מחירים בין 5000-6000. פיטצ'רים שחייבים להיות כלולים , סנטרינו (לא סלרון), בלוטוט, WIFI, זמן בטריה טוב, משקל עדיף כמה שפחות אבל לא על חשבון פיזור חום או דברים אחרים. שימושים: משחק מחשב אחד, זה משחק מחשב שרץ מצויין על VOODOO5 5500 לכן אני כמעט בטוח שזו לא בקשה גדולה למצוא בטווח מחירים הזה מחשב שיריץ משחק תלת מימד שכזה. מעבר לכך, צפיה בסירטי HDTV ועובדה מהירה בוינדוס - אופיס, אקספלורר אאוטלוק ועוד כל מיני תוכנות סטודנטים דוגמאת מטלאב וC. תודה!!!, יאיר.

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  6. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 6000 ש"ח. המחשב למטרות אינטרנט, סרטים ומשחקים (לא ממש כבדים). אני מתלבט בין שני הניידים הנ"ל: dell 1535 http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productid=2572 או hp dv5 http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productid=2573 אשמח לקבל חוות דעת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  7. Started by daniel5,

שלום אני מעוניין לקנות בשבוע שבועיים הקרובים מחשב נייד לקראת תואר מדעי המחשב ..לא חושב שאני צריך משהו כל כך רציני נראלי בסביבות 3000 ..תקנו אותי אם אני טועה. * מטרות המחשב? לימודים סרטים מוזיקה.. * גודל המסך? משהו ממוצע אני לא מבין כל כך בזה * רזולוציית המסך? משהו ממוצע אני לא מבין כל כך בזה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? צריך להסחב עם המחשב ללימודים אז כמה שיותר קל יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן ,5-6 שעות בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB HDMI וכל השאר לא קריטי כל כך * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB נראלי מספיק ואפילו יותר מידי * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית …

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  8. Started by Classify,

שאלתי שאלה זו בעבר אבל הנושא סטה למקום אחר אז אנסה שוב. יש לי עכבר BT ואני רוצה לעשות DISABLE לטאצ'פד כשאני משתמש בעכבר, ב DEVICE MANAGER תחת MOUSE יש לי 2 עכברים: 1. העכבר של ה-BT 2. ps/2 compatible mouse לראשון אני יכול לעשות DISABLE אבל לשני לא. יש דרך כלשהי לכבות את הטאצ'פד הזה?

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  9. אני מחפש מחשב נייד שאמור להחליף את המחשב הנייח בבית. * מטרות המחשב? המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, קריאת וכתיבת מסמכים, משחקי דפדפן, סקייפ, קצת סרטים וכו' * גודל המסך? 15.6+ * משקל רצוי? המשקל לא רלוונטי מאחר והוא יהיה רוב הזמן בבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כנ"ל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD לא משנה מה הגודל. * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף ללא מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אלה הדרישות פחות או יותר.. בתודה וט"ו בשבת שמח, עובד.

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  10. Started by Zufp333,

אם אני קונה בחול מחשב נייד שלהם, למשל את הBLADE, יש אפשרות לתיקונים בארץ? אני מאמין שאין פה אחריות רשמית. מומלץ לסמוך על טכנאים פרטיים? יש כאלו בכלל? מיותר להביא כזה לארץ? אשמח לשמוע את דעתכם תודה! אגב, אני מודע ליחס בין המחיר לתכלס, השאלה אם באמת שווה, (אשמח לשמוע על ניידים מומלצים באותה קטגוריה סתם אם עולים לכם לראש)

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  11. משהו בסיסי 2+גיגהרץ, 512 מגה זיכרון, 40+ גיגה הרד דיסק 7200 סיבובים חובה, לוח אם כולל סאונד בסיסי, וידאו בסיסי, כרטיס רשת 100מגביט, floppy... ללא מסך. ללא מערכת הפעלה. ללא צורב/קורא דיסקים. ללא מקלדת/עכבר. נראה לי שזה אפשרי בתקציב הנקבע. אולי אפשר אפילו חדש/מחודש?? זה בשביל חברה טובה שלי באיזור י-ם (אך בשביל דיל טוב, נשלח אותה לטייל בארץ). תנקס!

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  12. איך המפרט הבא לעבודה משרדית? מעבד TRAY AMD ATHLON 64 2800 + SOCKET 754 לוח אם Gigabyte GA-K8VM800M + VGA Socket 754 Bulk Motherboard זכרון SAMSUNG 512 MB 400 ORGINAL מאוורר למעבד Zalman CNPS7000B-Cu Cooler for PIV/AMD דיסק קשיח W.D. SATA 80GB 8MB 7200 RPM כרטיס מסך מובנה מארז לא משנה... Keyboard and mouse Microsoft wireless multimedia keyboard+mouse הכל ביחד 2000.... בלי המקלדת והעכבר אני חושב.... איך זה?? תודה מראש, ניר.

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  13. לסטודנט המתחיל לימודי הנדסאי תו"נ במגמת IT, שימוש כללי + אופיס כולל אקסס וכתיבה לאקסל + קצת לימודי תיכנות + קצת בסיסי נתונים וגם קצת תוכנות יעודיות כמו תוכנת ERP בתחנה בודדת (וגם כאמולציה למסוף למחשב מרוחק). קצת להנות מסרט מדי פעם. כהחלטה אין נטיה למשחקים עתירי גרפיקה וכד' . רצוי מקום קניה אחד לכל המערכת. אפשר RSM.CO.IL כי זה קרוב לבית. התקציב בכותרת רק לקופסה והתוכן שלה, בלי מקלדת/עכבר/מסך וכיוב"א. המחשב יהיה בחדר העבודה בבית כך שהשקט פחות קריטי כמו בחדר שינה או מחשב לקולנוע ביתי, שיקול ברמת עדיפות בינונית. צפי אורך חיים שימושי עד החלפה 4 שנים. חשבתי שאין לו צורך לרוץ למעבדי i וניתן להסתפק במעבד C2D או C2Q משיקולי עלות מול תמורה ועצם הצורך בהתחשבה ביישום הצפוי. מכא…

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  14. בגלל שההודעה הקודמת ירדה אני פותח הודעה חדשה עם המסקנות וההמלצות החדשות השימוש במחשב הוא גם למשחקי רשת וגם משחקים כבדים, וגם שימוש כללי, חשוב לי שיהיה דיסק קשיח SSD כדי שהוינדוס יעלה מהר וגם המשחקים או המפות בתוך המשחקים ובכלל תגובות מהירות. מסך כרגע יש 23" אבל זה יכול להשתנות בטווח של חצי שנה - שנה, (לגדול לעוד מסך נוסף גדול יותר) המחשב אמור להריץ כל משחק חדש בשנתיים הקרובות בהגדרות תצוגה מקסימליות.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, אבל לא נורא אם התקציב ינוצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מפורט למעלה 3. האם יש צורך ב…

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  15. כבר כתבתי כאן לפני יומיים- אבל עדיין לא החלטתי) אני מחפש מחשב ללימודים בעיקר ולצפייה בסרטים מדי פעם ושימוש באי-מיול. אני מתלבט בעיקר בין מחשב שנחשב פחות טוב אבל יותר חזק - msi עם מעבד c2d T5750 2.0 GHz ודיסק קשיח של 250 GB לבין מחשב שנחשב יותר טוב אבל פחות חזק- acer עם מעבד dual core T3200 2.0 GHz ודיסק קשיח של 160GB. שני המחשבים הם בעלי מפרט די דומה למעט כרטיס המסך- ב acer הוא יותר מתקדם, 4500 , אבל זה לא מאוד משמעותי מבחינתי. ה acer זול מה msi בכ- 350 שקלים. כמו שכתבתי, אני צריך את המחשב בעיקר לגלישה באינטרנט, לימודים (בלי תוכנות מפוצצות), לראות סרטים מדי פעם ולהוריד סרטים באי-מיול. האם ה acer עם המעבד הנ"ל יוכל לאפשר לי הורדת קבצים ובמקביל גלישה באינטרנט במהירות ס…

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  16. Started by mushon,

שלום לכולם המפרט הוא עבור חבר, אני יודע שכולם בפורום ממליצים בחום על ה-AMD אבל אם תוכלו אני אשמח למפרט מבוסס אינטל לא הכי סגור מבחינת תקציב אבל בסביבות ה- 3,000 ש"ח + עכשיו המחשב הוא עבור גלישה, אולי קצת גרפיקה (לא רצינית) * מעוניין במעבד אינטל לא הכי חדש אבל נראה לי ש- 2800 או 3000 MHZ * צורב DVD * דיסק קשיח 80GB מספיק * רמקולים של CREATIVE אבל עדיין לא סגור אני אשמח להמלצות על רמקולים 2.1 או 5.1 * זכרון 512 * כרטיס מסך לא יודע אם צריך משהו פשוט או ON BOARD אשמח להמלצה גם פה * מקלדת + עכבר - אבל לא סטים של מקלדת ועכבר קצת יותר טוב. מסך יש כבר שטוח LCD תודה לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  17. Started by metison,

1. לנצל את התקציב במלואו, חריגה? עד 99 שח 2. עבודה משרדית, סרטים, אינטרנט. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. מחשב קומפלט כולל הכל מלבד מסך. 5. חשיבות השקט - 6-7 6. אין צורך במערכת הפעלה, הרכבת המחשב באה בחשבון (לא נכללת בתקציב). עדיפות לRSM. 7. קירור חביב למעבד, מעבד AMD בלבד ואם אפשר לדחוף 4GB בכל הסיפור אז בכלל מצוין. תודה רבה חברים.

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם יש אפשרות אז לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,סרטים. -Fraps/live streaming ל World of warcraft -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Gta V, World of warcraft, Battlefield 3, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קיים Dell 2209wa -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - ללא ציוד היקפי. 4. האם…

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  19. הדרישות הן: חשוב שיהיה למשחקים ויריץ משחקים סבבה ניידות לא קריטית. ישמש כתחליף לשולחני אבל גם אם יהיה נייד לא בעייה של משקל אבל כמובן שלא יהיה כבד יותר מדי זמן סוללה ארוך לא כל כך קריטי. מה שכן חשוב שההארד דיסק יהיה גדול. ומהירות 7200RPM מצאתי את המחשבים הבאים: MSI http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3303&CatCode=315 HP http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2997&CatCode=315 כעיקרון הבנתי שהמחשבים של MSI מצויינים אבל המליצו לי גם על לנובו אבל אומרים שהשירות שלהם על הפנים. אשמח לחיזוקים. העדיפות היא לMSI

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  20. Started by Mantis,

1-AMD ATHLON XP ORIGINAL 64BIT 939 3000+ 2-THARMALTAKE ORIGINAL K8 FAN COOPER 3-DDR HYUNIX ORIGINAL BUS400MHz 512MB (256X2) FOR DUAL CHANEL / A-DATA 512MB BUS 400 MHz 4-DVDR-W NEC 3520-A MODEL X 16 DUAL BLACK 5-HD WD 160GB SATA 150 8MB BUFFER 6-FLOPPY 1.44 NEC BLACK 7-GIGABYTE MB GA-K8NF-9 1600MHz N.FORCE 4 8-GIGABYTE G.FORCE 6600GT 128MB DDR III 9-CASE FOXCONN DIABOLIC 400W TOTAL 4775 NIS FOR CASH שווה? והמארז מספק ביצועים מספקים ביחס למחיר? (כמה אני משלם על ה"יופי" שלו) ואיזה זכרון עדיף?(יונדאי בעל אחריות לכל החיים D: ) תודה

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  21. מחפש נייד שיהיה המחשב היחיד שלי שאיתו גם אערוך סרטים,חשוב לי שיהיו יציאות למסכים שונים ושהכל יעבוד, בקיצור, תחליף אמיתי לשולחני. הוצא לי בערך ב 8000 ש"ח: Acer Aspire 5684WLMi http://www.pcmarket.co.il/product.asp?id=920 או Acer Aspire 9424WSMi http://www.pcmarket.co.il/product.asp?id=909

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  22. Started by Yehudaa,

http://www.adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=6241 וכצפוי המחיר שלו אטרקטיבי במיוחד !

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  23. ֿשלום חברים, אני נמצא כרגע בארה״ב, וחשבתי לנצל את ההזדמנות ולהתחדש בלפטופ. המחיר הוא בדולרים, ואני לא מאוד נייד אז קיימת עדיפות לחנויות באזור מנהטן / הזמנה מאמזון וכיו״ב (מצד שני, בשביל מציאות אולי שווה להתנייד). כמו כן, אם אפשר לחסוך בתקציב - עדיף מאוד! השימוש בלפטופ הוא בעיקר בנסיעות לחו״ל וכאלה, אני אמנם רוצה חוויית שימוש טובה ונעימה (סרטים שלא נתקעים וגלישה חלקה יחסית) אבל מעבר לכך אין לי דרישות כבדות. תודה! * מטרות המחשב? בעיקר צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט, מדובר במחשב לטיסות לחו״ל וכדומה. * גודל המסך? לפחות 13״ (כולל). * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שיותר קטן, כמובן. הלפטופ ישמש בעיקר כמחשב נייד, ולא הייתי רוצה לסחוב ע…

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  24. Started by nburyan,

שלום!! בעקבות העזרה שקיבלתי בפורום חבר שלי החליט להתייעץ גם פה לגבי מחשב חדש. חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש עד 4000 שח למשחקים כבדים, אבל יש לו כמה דרישות: 1.שהחנות תהיה באזור הרצליה רמת השרון כמו TMS 2. כרטיס מסך GTX260 או HD4870, מעבד E8400 ו4 ג'יגה ראם. אתגר לא קטן בסכום הזה אך אני יודע שתצליחו לעזור לנו. (יש לו מסך 22 אינץ'). תודה מראש!!!

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  25. Started by zagreb,

לעבודה עם אופיס, אינטרנט ומשחקים. המפרט שחשבתי הוא זה: אבל נאמר לי שלא כדאי לקנות את הזכרון הזה.. יש לכם הצעות לגבי זכרון או שאר החלקים..? מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 1 900 900 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 1 610 610 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB 400MHz V-DATA 2 260 520 כרטיסי מסך? כמות מחיר סה"כ Powercolor X800GT 256mb DDRIII PCI-E 1 1090 1090 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 160GB SATA II 7200RPM 8MB 1 490 490 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 1 255 255 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6919 …

• 6 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים