עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים (אני סטודנט) .. אין לי שמץ במחשבים ניידים וכאן בדיוק מתחילה הבעיה מה שחשוב לי במחשב הנייד שאני קונה: -משקל לא כבד (חשוב!) -זמן סוללה גבוהה (חשוב מאד!) -גודל מסך נורמלי 14 אינץ' נראה לי או גם 15 טוב לא מבריק (ועדיף לא רחב) -אמינות אמינות אמינות ממש חשוב לי... חשוב לי לקנות את המחשב מנותן שירות טוב בארץ... -מעבד Core 2 Duo -יכולת עבודה מהירה גם בתוכנות כבדות של חישובים.. - Wifi מובנה וBT עם אפשרות לחיבור כבל רשת רגיל גם -צורב DVD -זיכרון ג'יגה דיסק קשיח - מעל 100 ג'יגה אלה הדרישות שלי פחות או יותר.. אין לי שום מושג על מחשיבם ניידים.. קראתי את הט'רדים בפורום.. והם נתנו לי כיוון פתיחה של מה אני רוצה ומחפש

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  2. אני רוצה להרכיב מחשב לאבא שלי לעבודה משרדית פשוטה מאוד כשוורד זה האפלקציה הכי כבדה שהוא מריץ וזה גם פעם בחודש. הוא משתמש בכל מיני תוכנות יעודיות שהיו מבוססות פעם על דוס, כך שהמחשב צריך להיות פשוט מאוד. התקציב הוא 2500 ש"ח כולל מסך 19", אני יודע שזה נמוך אבל אין צורך ביותר מזה, ואני מוכן לשלם קצת יותר ולא לרכוש זבל מ...(אתם יודעים איפה). אני מעדיף שזה יהיה אינטל וגם אם ניתן להכניס סט מקלדת ועכבר פשוטים אז עוד יותר טוב.

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  3. Started by Yehudaa,

http://www.adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=6241 וכצפוי המחיר שלו אטרקטיבי במיוחד !

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  4. Started by ido-nava,

שלום אני צריך מפרט עד 6500 שקל למשחקים. לא מתוכנן אוברקלוק. צריך להיות מקלדת ועכבר אלחוטיים + רמקולים פשוטים (לא לי). המפרט שאני בניתי: ד"א לא מעונין בכרטיס מסך DX10 ... באחד מן הימים אני יקנה אבל לא עכשיו. ריטים מק"ט תיאור הפריט סכום ביניים לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 - ¤684.00 מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box - ¤1,787.00 זכרון G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 - ¤1,506.00 דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB - ¤405.00 כרטיס מסך GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 PCI-E - ¤1,081.00 צורב LG GSA-H22 X18 DVD - ¤214.00 מארז מחשב HEC 6A19B-NPS - ¤219.00 ספק כח Antec BP500U -EC 500W - ¤350.00 מקלדת Logitech Cordless Desktop EX110 - ¤202.00 רמקולים Logitech R-10 - ¤120.00 …

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  5. אני לא ממש מבין בכרטיסי המסך של מחשביםן ניידים. * מטרות המחשב: צפיה בסרטים משחקים (כבדים): חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ משחקים כמו פרו אבלושן , קרייס, הלף לייף , ביושוק. * גודל המסך: 13-15 * משקל רצוי: לא כבד מידיי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כדאי * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח:120GB ומעלה * צורב DVD:כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית:לא מבין בזה. העיקר שיהיה למי לפנות כשיהיו תקלות. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא ממש. לא מבין בכלל בתחום הניידים אז תמליצו מה שאתם חושבים, כמובן שאם המחיר לא הגיוני אז תמליצו את המחיר הזול ביותר למפרט הזה.

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  6. שלום רב, אני מעוניין להרכיב מחשב קטן מבוסס את'לון 64 שישמש בעיקר לצפייה בוידאו divx , אינטרנט וכיו"ב. באפשרותי להביא את רוב החלקים הדרושים למחשב מארה"ב, ושאלותיי הן : 1. קודם כל, איך המפרט? MSI RS480M2-IL Socket 939 ATI Radeon XPRESS 200 Micro ATX AMD Motherboard - Retail 86 $ Maxtor DiamondMax 10 6B200M0 200GB 7200 RPM Serial ATA150 Hard Drive - OEM 106 $ AMD Athlon 64 3000+ Venice Integrated into Chip FSB Socket 939 Processor Model ADA3000BPBOX - Retail 149 $ NEC Black IDE DVD Burner Model ND-3540A - OEM 63 $ A-DATA 512MB 184-Pin DDR SDRAM DDR 400 (PC 3200) Unbuffered System Memory Model VDBGB1916 - OEM 37 $ בארץ כנראה שאקנה את המארז של קומפיוקייס Compucase 6K31 Mic…

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  7. Started by ac1240,

איך הכרטיס G105 לעומת 4530? תודה

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  8. Started by xTz,

אני רוצה להרחיב את אופקיי, כרגע תאורטית לפחות, בתחום המחשבים הניידים. יש למישהו אתרים מומלצים? תודה

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  9. אז ככה.. מעבד amd athlon64 (3000+) s939 . לוח אם gigabyte K8NSC-939 (s939) nForce3? זכרון 512MB adata/vt 400MHZ מארז עכשיו השאלה הקשה... הציעו לי מארז של E-STAR 380 W ב180 ש"ח . שווה ? בכל אופן כל השאר כבר יש לי... איך הלוח אם והמעבד ?

• 10 תגובות
    • 778 צפיות
  10. Started by bh1983,

שלום, רציתי לדעת האם אחד מהדגמים למטה שווים לעבודה כשרת ביתי, שנועד יותר לתרגול התקנת שרתים (ואולי קצת שימוש בסיס). הדגמים הינם: 1. 2U Rackable Server 2x AMD Opteron 250 2.4Ghz Chassis 2. IBM HS20 DUAL XEON 3.2GHZ 2GB BLADE SERVER 8843-45U תודה מראש

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  11. שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב חדש כמו כולם עשיתי קצת סקר ובדקתי גם פה באתר כול מיני מפרטים של אנשים ומה שהמלצתם להם המפרט בלי מקלדת עכבר ורמקולים ומתוכנן OC!! מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר=1050 לוח אם: ?IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E? מחיר=650 זיכרון : ? TwinMOS TwiSTER? 2 DDR 800 כפול 2 מחיר 1380 כרטיס מסך: ?X1950XT 256MB GDDR3, 2xDVI, VIVO PCI-E? מחיר=1490 מKSP ספק:? מארז:? הראדיסק: Western Digital WD2500YS 16MB 250GBאחריות 5 שנים מחיר=490 מסך: Sony SDMX95F=1470 סה"כ 6530 וזה בלי ספק ומארז סביר צריך עזרה בנושא??!! עכשיו לשאלות העם הזיכרון יתאים לי או שעדיף משהו אחר אולי יותר תקציבי מזה? העם אתם מכירים מחירים מחניות יותר זולות ואמינות של ה…

• 10 תגובות
    • 778 צפיות
  12. היי לכולם, אני מחפש לקנות מחשב נייח, מה שמתברר כקשה יותר ככל שעובר הזמן. אשמח להמלצות על מורכבים או מפרטל לפי ההנחיות הבאות: מעבד i7 זיכרון 8 או 16 ג'יגה כונן קשיח שכולו SSD או לפחות חלק גדול ממנו (256 לפחות) כרטיס מסך טוב התקציב הוא 3500 - 4000. האם זה אפשרי? בעיקרון אלה הדרישות ואשמח לקבל המלצה. תודה רבה!

13. שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב ולהזמין אם אפשר כבר היום מחשב במחיר של עד 4000 ש"ח. ללא ציוד היקפי וללא מסך (רק מחשב). המחשב מיועד לנער ולכן הכרחי שיריץ משחקים כבדים. אין חובה OC . חשוב שמארז יהיה שקט ,גדול ומרווח. 4 ג'יגה זכרון ו- HD של כ - 500GB בערך. כמובן שכרטיס מסך ,ספק ולוח טובים כדי להריץ משחקים אלו. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 778 צפיות
  14. Started by areaking,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אבל אם שווה את זה עד 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד\קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב BF3, MW3, COD4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה לקנות מסך חדש בסביבות ה600-700 אם אפשרי משהו יותר זול וטוב אז גם. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  15. שלום אני מעוניין למכור תמחשב שלי ואני מעוניין לדעת כמה הוא שווה היום ואם בכלל שווה לי למכור אותו תודה לכולם על העזרה מראש cpu:core2dueE7500 motherboard:p5p43td memory:6gb ddr3 1333 הזיכרון מגיע ב-3 סטיקים כל סטיק 2 gb 1333mhz kingston gpu:gtx460 1gb zotac cpu cooler: ‏Arctic Freezer 13 Limited Edition ספק: chieftec 650w

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  16. Started by רועי אלגרבלי,

זה מפרט לשימוש ביתי ומשרדי כמו גלישה באינטרנט שימוש באופיס וצפייה בסרטים המפרט בנוי בעיקר על ביצועים ושקט והתקציב שלו עד 2500 שקל מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 3220 3.3Ghz HyperThreading 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪565 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪357 מארז: באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W שחור - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪650 זיכרון: Samsung 4GB DDR3 1600 1.35V כמות: 2 - מחיר: ₪133 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪401 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 …

17. Started by gevAA,

אהלן, אני מתחיל ללמוד בקרוב ואני רוצה מחשב חדש ללימודים. השימושים העיקרים שלי הם סרטים, עבודה מרובה עם האינטרנט(אני יכול לעבוד עם 20 דפי אינטרנט פתוחים כולל Youtube) וכמובן עבודה עם Office. מאוד חשוב לי שהמחשב " יסחב" את זה. מה שחשוב לי: מסך 15.6 - אני יודע שזה מעלה את המחיר ואת המשקל אבל זה חשוב לי. כמובן כמה שיותר קל. מצלמה, מיקרופון ורמקולים בנויים. צורב DVD\CD. מערכת הפעלה. ועוד בקשה חשובה שהמחשב יראה טוב. שלא יהיה סתם שחור כמו המחשבי עבודה אלא יותר בסגנון, כמו המחשבים של Dell או HP. אלה הדברים שחשובים לי, כונן קשיח מספיק לי 320. תודה רבה לעוזרים, אני רוצה ממש בקרוב לרכוש את המחשב.

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  18. Started by איילה יזרעאלי,

אני מחפשת מחשב נייד ללמוד עיצוב גרפי המלצות מתקבלות בברכה וחוות דעת על המחשב Dell vosro v3568-8002

19. המחשב שלי...(בתמונה){אם יש נתון שלא צילמתי תגידו אני אביא...} אני רוצה את השיפור המקסימלי שניתן לעשות ב1000-1500 שקל בערך. אני חשבתי על להוסיף זכרונות ולהחליף כרטיס מסך... מה אתם ממליצים ***אני צריך גם מאווררים חדשים הם שלי עושים רעש*** עריכה:שמתי גם תמונה של הטמפ' במחשב שלי אחרי ניקוי המאוורירים (ביצועי מקס) [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 778 צפיות
  20. שלום אשמח להעזר בנוגע למחשב הבא. תשובות לשאלות: 1. מה התקציב המקסימלי? 2.3K (אפשר לחרוג מעט בשביל שינוי משמעותי) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, מטלב (שימוש בינוני) וקצת סרטים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. דרוש מפרט מלא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 - שקט חשוב 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? אין צורך בOC 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצ…

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  21. Started by tehnodrom,

אני צריך 5 דברים במפרט : מעבד לוח אם זכרונות כרטיס מסך וספק - יש לי ספק של 420 וואט של tt הוא יכול להחזיק מערכת חדשה? אם לא אז אני צריך גם ספק . אני לא מתכוון לעשות oc ,

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  22. בס"ד שלום אני רוצה מחשב שקט (חשוב מאוד) שיוכל להפעיל FULL HD קצת משחקים של הדור הנוכחי ושלא יתקע לי שאני מפעיל משחק סרט וגולש ביחד, לא נועד למשחקים כבדים (CRYSIS), חשוב לי שיהיה לו DVI HDMI VGA (אפשר בכרטיס מסך), אופטי וקואקסיאלי (מה יותר טוב?) זיכרון 1TB ן4GB RAM מארז קטן ואם אפשר המלצות על כונן בלו רי צורב\ולא צורב, ולא צריך ציוד היקפי תודה וערב טוב לכם

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  23. שלום רב, המחשב נייד שלי בן ה-8 שנים, תותח שהתחיל לדעוך ולקראת סיום חייו אני מחפשת מחשב נייד עד מחיר 4.5K * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית (סרטונים ותמונות) * גודל המסך: מסך מאט 14-15.6" * רזולוציית המסך: FHD 1920x1080 או יותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אפשר מקלדת מלאה אבל לא חייב - העיקר שהמקלדת תהיה נוחה * משקל רצוי: עד 2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא, רוב השימוש המחשב יהיה מחובר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: כן בתקן הכי אחרון של eSATA, HDMI, קורא כרטיסים, ולפחות 3 חריצי USB 3.0 * Bluetooth: לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: SSD 256GB ומעלה * כונן אופטי: לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודי…

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  24. שלום לכולם אני צריך לרכוש מחשב למשתמש sony vegas מכיוון שאינני מבין בצרכי החומרה אשמח לקבל את עצתכם. אם חשוב שיהיה hd ssd עבור מערכת ההפעלה ואחד של 1TB אז להוסיף בבקשה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). sony vegas ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  25. Started by Br33z3R,

לא ידעתי באיזה פורום לרשום את ההודעה, אבל אם זה לא מתאים לכאן - להעביר. תודה וסליחה. שלום, הפתיעו אותי עם קניית מחשב נייד LG L.A2ABE 1.6GHz עם ויסטה BASIC ורציתי לברר כמה דברים: 1) במפרט היה כתוב 120GB ואולם רשום רק 110GB כללי . יש רק מחיצה אחת אז אני לא מבין לאן נעלמו 10GB , כשבדרך כלל יש סטייה של עד 5GB. 2) המחשב מגיע עם סלוט אחד של 1GB זכרון - מישהו יודע כמה עולה סולט נוסף במהירות 667MHZ ? האם אלו אותם זכרונות כמו במחשב נייח? 3) אני מעוניין בעתיד (אחרי שאראה שהכל בסדר עם המחשב) למחוק את הויסטה ולהתקין XP PRO , כי הויסטה ממש כבדה. אולם שמעתי על כל מיני בעיות של המחשב הזה עם XP: א. האם בכלל ניתן למחוק את הויסטה ולהתקין את הXP ? כלומר, האם עם דיסק התקנה של XP אוכל להגיע ל…

• 4 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.