ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
מעבד Intel Core i5-750 Tray קרור למעבד Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev. 2 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 זיכרון Kingston DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-27 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD5550 Silent 512MB DDR3 PCIe כונן קשיח Hitachi Deskstar HDS721010CLA332 3.5" 1000GB SATA2 32MB צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ספק כח Chieftec Turbo Modular 600W מה דעתכם? המטרות של המחשב הן לחבר 2 מסכים, צפייה בסרטים, עבודות פיתוח וגראפיקה. [Eclipse, Photoshop..]
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
לפני שאני אפרט את המפרט הבא אני רוצה להגיד מה הדרישות \ מה רוצים : - מעבד INTEL I7 - GTX 470 ואם אפשר אפילו לדחוף ה GTX 480 ( אל תדאגו לגודל המסך וכל זה - למעוינים - מסך 22 דק כרגע ) - 4GB RAM מינימום - עדיפות ליותר - לפי רפרוף קל ראיתי שיש המצלות רבות לכונן קשיח של SAMSUNG F3 32 MB - קירור למעבד קיבלתי הצעה כזאת בהנחה בסה"כ 6000 שקל את המפרט הבא : Intel Core i7-930 Box Asus P7P55D GeForce GTX 275 896MB DDR3 OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 7-7-7-24 Platinum Seagate ST31000520AS Barracuda LP 3.5" 1000GB SATA2 32MB Chieftec Turbo 700W Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev. 2 Antec / Arctic Cooling XClio A380 תגידו לי חוות דעת על המפרט מעליי - אם זה שווה או לא ( או טוב …
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
לצערי הרבה, יש לי אפשרות לקנות את המחשב החדש שלי רק בטרקלין חשמל (אפשרות טובה לתשלומים - 10 צ'קים ללא ריבית). באתי לחנות, אמרתי למוכר מה אני רוצה (בהתחלה הוא התחיל להציע לי Intel כמובן) וזה מה שהוא הציע לי בסוף: AMD A64 3000 - לא בטוח אם זה Venice 160GB SATA - לא אמר לי איזה חברה, אמרתי לו שאני רוצה SATA2 לוח אם - אמרתי לו DFI LanParty וזה מה שהוא שם ככל הנראה, רק לא בטוח אם זה Ultra-D 512MB זכרון x2 - לא ידוע איזה חברה, נראה לי שזה ג'נרי Gigabyte 6600 128MB - אמרתי לו שאני רוצה Leadtek אבל אין, כמובן שאמרתי שאני רוצה GT (נראה לי הוא פשוט התבלבל כשרשם) מארז Compucase 6919 - לא בטוח אם ספק הכוח הוא HEC צורב DVD - הוא אמר לי שאין משמעות לחברה, אבל אני אבקש את ה-NEC מחיר: 42…
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש מפרט למחשב בסכום של 3500-3999 ש"ח אני לא צריך מסך, צורב DVD והארדיסק ולא ציוד היקפי.(מקלדת עכבר רמקולים מדפסת ושות') משמש בעיקר לתוכנות אופיס ואדובי (אקרובט, פוטושופ וכו') אבל גם מאיה לפעמים... כולל גלישה באינטרנט והורדות של סרטים ומוזיקה. מעבד CONROE אינטל ולוח אם תואם חובה! בגלל זה חיכיתי עד עכשיו תאימות למשחקים בעדיפות נמוכה ביותר. אך שיוכל להחזיק גרפיקה ברמה טובה ואת ויסטה כמובן! אפשרויות לשדרוג רבות ככל שניתן בעתיד. עדיפות למארז שקט מאוד (אם יש דבר כזה וניתן לצפות אותו מראש) ודי חשוב שיהיה במקום שנותן תשלומים (עד 500 ש"ח הבדל לטובת חנות שנותנת תשלומים אפילו שיצא יותר יקר) [move][glow=red,2,300]תודה רבה תודה רבה תודה רבה תודה רבה תו…
-
- 11 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני שוקל למכור את מחשבי, להוסיף עוד 1500 - 2000 ש"ח ולקנות מחשב חדש. המפרט: מעבד: AMD Athlon XP 3200 לוח אם: Abit NF7 2.0 זיכרון: 512X2 DDR 400 G.SKILL (מגיע עם אחריות מנועה מחשבים) כרטיס מסך: GeForce 5900XT (מגיע עם קירור Thermaltake) כונן קשיח: Maxtor 40GB צורב: TECH X52 ספק כוח: Thermaltake 400W מארז: מארז ישן ומכוער מתקופת P3 כמה שווה מחשב כזה?
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט, ומחפש מחשב נייד.. תקציב 2000 שקל, באילת (ksp/ivory) * מטרות המחשב? לימודים (שלא דורשים תוכנות מסובכות), וראיית סרטים (משמש) * גודל המסך? 14 אינץ', לא חשוב מבריק או מאט * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף קל, לסחיבה ללימודים.. לא הכי קריטי בעולם * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן.. לא יודע בדיוק להגדיר כמה זה ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 250GB לפחות, אם זה SSD אז כמובן פחות, אבל אני לא מאמין שייכנס בתקציב * כונן אופטי? לא צריך, אם זה מוריד במשקל אז עדיף בלי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך…
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אוקי התקציב שלי הוא עד 5000 כולל מסך, אז משהוא כמו מפרט מחשב של עד 4300 שח ואולי איזה 100 שקל פלוס מינוס. בכל מקרה הייתי רוצה שזה יהיה מחשב כללי שכן לא רק לגיימינג, כך שלא תיהיה כל ההששקעה על כרטיס מסך על חשבון רכיבים אחרים. חשוב שהמחשב יהיה שקט מאד. משהוא כמו 9/10. בכל מקרה אני מבקש שהכרטיס מסך יהיה של חברת nVidia אני פשוט חושב שהם יותר טובים (תקנו אותי אם אני טועה). בנוסף ניסיתי להרכיב בעצמי מפרט אבל אני לא מבין בתחום הזה בכלל. להלן המפרט: מעבד AMD Phenom II X4 945 Box ₪839 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDX945WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P ₪502 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38498 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB …
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לקחת אחד משני הניידים האלה במחיר טוב מאוד כ4000 ש"ח (מחול), ה HP יותר יקר ב כ 300 שקל. שימוש: לרוב עבודות ואינטרנט אבל גם קצת משחקים וסרטים. חשוב לי: איכות הבניה, ושהוא יחיה הרבה זמן. נייד ראשון: HP Pavilion dv7t Quad Edition customizable Notebook PC - QJ892AV steel gray Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit 2nd generation Intel® Core i7-2670QM (2.2 GHz, 6MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 3.1 GHz 1GB Radeon HD 6770M GDDR5 Graphics [HDMI, VGA] FREE UPGRADE to 8GB DDR3 System Memory (2 Dimm) 750GB 5400 rpm Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection 50% OFF One 6 Cell and One 9 Cell Lithium Ion Battery 17.3" Full HD BrightView Infinity LED(1920x1…
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
+ARCTIC COOLING Freezer 7 הלוח תומך במעבד ??? ??? ??? תודה
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם המפרט הבא הוא טוב ושווה את המחיר. כמו כן, האם אתם חושבים שאפשר להקטין את המחיר, על ידי שינוי ריכיבים מסויימים (מעבד אחר, פחות זיכרון פנימי, כרטיס מסך אחר)? הנה השימושים שלי כמו שכתבתי לפני כמה ימים... 1. מה התקציב? 2500 ש"ח +/-, אין בעיה למזומן. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים (לא גיימר מושבע, בעיקר אוהב לשחק משחקים שיצאו לפני 2-3 שנים), צפיה בסרטים, הורדות, מוזיקה, פוטושופ. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך, יש הכל מהמחשב הקודם. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא משהו שאני יכול לחשוב עליו... 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא ממש. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם, האם צריכה להיות התאמ…
-
- 13 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום כולם, קניתי את האולטרה בוק של סמסונג והנפח של ההארד דיסק הוא רק 92 למרות שבdevice manager רשום שזה 128 של סאן דיסק ... (אני מדבר על הנפח הכולל, לא הפנוי.. הפנוי היה איזה 60) , למישהו יש רעיון למה זה ?
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום בניתי מפרט ורציתי את חוות דעתכם עליו... המפרט הוא בעיקר למשחקים כבדים... התקציב שלי הוא בסביבות ה5000 וזה מה שבניתי... דיסק קשיח - Westren Digital WD2500KS - 250GB SATA II 7200RPM 16MB 434 ש"ח זיכרון - זיכרון TWINMOS PC5300 - 512MB DDR2 667MHz cl 4 (X2)257 ש"ח צורב - SONY DWQ30 DVD±R/RW X16 180 ש"ח כ.מ - Leadtek WinFast PX7900GT TDH 256M PCI-E 1537 ש"ח ספק כח - HEC 400W HEC-400TRT 260 ש"ח מארז - MAGNETICS + USB 150 ש"ח לוח אם ASUS M2N-E 680 ש"ח מעבד - Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 965 ש"ח נ.ב אני יודע שלא הגעתי ל5000... זה ביגלל שאני עדיין לא החלטתי על מקלדת ועכבר והשארתי להם נתח מהתקציב...
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי מחשב DELL 1525 לאחר שהחלפתי אותו עדיין ארד דיסק מרעיש ייש לי מישהו המלצה ואם אפשר קישור לאתר שבודק את עוצמת הרעש אני פשוט לא יכול לסבול את הרעש הזה
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי, אני צריך מפרט לתכנות ובעל כח עיבוד יחסית חזק, כאשר המחשב בכלל לא מיועד למשחקים, אז אין צורך בכרטיס מסך יעודי. מסך LCD 17' יתאים, אין צורך ב19 אינץ', ויש גם צורך במקלדת ועכבר. כמו כן, אם אפשר בפחות מ4000 ש"ח אז אשמח.
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות בשבוע שבועיים הקרובים מחשב נייד לקראת תואר מדעי המחשב ..לא חושב שאני צריך משהו כל כך רציני נראלי בסביבות 3000 ..תקנו אותי אם אני טועה. * מטרות המחשב? לימודים סרטים מוזיקה.. * גודל המסך? משהו ממוצע אני לא מבין כל כך בזה * רזולוציית המסך? משהו ממוצע אני לא מבין כל כך בזה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? צריך להסחב עם המחשב ללימודים אז כמה שיותר קל יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן ,5-6 שעות בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB HDMI וכל השאר לא קריטי כל כך * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB נראלי מספיק ואפילו יותר מידי * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית …
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבנתי שהתאמת מפרט דגמים של לנובו T400 או דל E6400 היא משהו שזמין רק בארצות הברית.. בלנובו: הדגמים (המורכבים מראש) שזמינים בישראל דרך יבואנים או מפיצים רשמיים (עם אחריות רשמית כמובן) הם אותם דגמים שזמינים באירופה ושניתן לראות את רשימתם דרך אתר לנובו.. 1. האם זה נכון מה שרשמתי?? 2. מה עם דל? לא מצאתי שום רשימה של דגמים מורכבים מראש.. מחכה לעזרתכם תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אחרי יותר מחצי עשור (הפוסט האחרון שלי מ-2009 , ואללה השתנה פה קצת מאז) שהמחשב הקודם שבניתי מהמלצות פה שבק חיים, הגיע הזמן להחליף אותו. בקצרה - מחשב לגיימינג ותכנות, בעיקרון אני זורם על המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/14 מאיזה חנות בסביבת תל אביב-גבעתיים-רמת גן. כמו כן יש תקציב נפרד למסך איכותי, עם אופציה לסובב אותו שיהיה אנכי (כלומר ככה [] במקום ככה <> ). 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 למחשב, 1000 למסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו, אבל לא לעבור ביותר מדי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח תוכנה (אז מעבד …
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי, בחברה שלי יש 12 משתמשים ב 12 תחנות קצה (WIN XP) עכשיו כיום יש לנו WIN2003 SEVER על מחשב ישן p4 2.8 עם 1ג'יגה זכרון האם כדאי לקנות מחשב חדש מודרני (להרכיב לבד) או שחייבים ללכת על מחשב מותג יקר כאשר מדובר במחשבים המיועדים לעבוד כשרתים? אציין רק, כי המחשב 2.8 עשה את העבודה מצוין, כי המחשב משמש בעיקר כשרת קבצים, וקצת SQL SERVER. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד ל החברה Lenovo ואני צריכה עזרה דחוף ! המחשב שלי לא מגיב אני לא מצליחה להתחבר לאינטרנט וגם לא מצליחה להיכנס לגוגל והמצלמה של המחשב שלי לא נמחקה לגמרי מהמחשב ! איך אני יכולה להחזיר/להוריד את המצלמה שוב למחשב ? ואיך מפרמטים מחשב נייד של Levono ? צריכה עזרה דחוף ותודה לעוזרים - - - תגובה אוחדה: - - - *של
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי,אני מתכוון לקנות מחשב גיימינג חדש ואשמח לייעוץ לפני רכישה... בעיקרון התקציב שלי זה באזור ה5500 ש"ח וניתן לחרוג איזור 500 ש"ח במידת הצורך... המחשב שאני צריך זה מחשב בעיקר בעיקר לגיימינג ומדי פעם עבודה משרדית די קלה... חשוב לי שהמחשב יהיה חזק כמה שיותר בתוך טווח המחיר הזה... תודה רבה רבה רבה מראש לעוזרים!!!!!...
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אז ככה, ה X31 שלי (תהיה מנוחתו עדן) חווה פגישה לא נעימה עם הריצפה ... ולכן אני מחפש מחשב חדש. השימושים הם בעיקר לתיכנות, אינטרנט ומיילים. בכל אופן זה לא הולך להיות מחשב עיקרי. הביצועים של ה X31 והגודל שלו היו מושלמים, ככה שאני מחפש משהוא בסגנון. יש המלצות ? חשבתי על ה SL300 אבל ראיתי שזו סידרה עם כלכך הרבה תתי דגמים שהלכתי לאיבוד. (או לחילופין- במידה ומישהוא מוכר לוח אם ל X31 אני גם אשמח לדעת..) וכמה אילוצים: מסך מט, שלילה מוחלטת של חברות חדשות (גיג'הבייט,MSI,LG,סמסונג,טושיבה ועוד כל מיני המצאות...) והמשקל כאמור מתחת ל 2.1KG
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב חזק ואמין שיחזיק להרבה זמן+בבקשה לקחת בחשבון מסך 21 אינץ' במפרט. תודה רבה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 3600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסביבה ממוחשבת (אינרנט וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות …
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני שוב נעזרת בידע שלכם, הפעם כדי לבחור מחשב לחמי וחמותי. חמי חובב צילום ועריכה, ולכן אנחנו צריכים HD גדול לכל התמונות שלו, וכן יכולת להריץ פוטושופ בקלות. התקציב הוא 1,500 ש"ח. אם אפשר לנסות ולחסוך נשמח, כיוון שמדובר במתנה משלושת הילדים. אין צורך בציוד היקפי, יש עדיפות למחשב שקט וכן צורך במערכת הפעלה. אין צורך באופיס. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
אהלן לא מזמן רכשתי נייד חדש מבית( HP (TX2520 כאשר הבאתי אותו למכללה כולם התחילו להיתלהב ממנו והרבה אנשים שעלו איזה מעבד יש לו רק הזכרתי AMD הם כבר לא היו מעוניינים כי כולם יודעים את הדגמים של INTEL ואז הבנתי שגם אני לא יודע מה המקביל שלו באינטל... אם מישהו יודע או מכיר אתר להשוואת מעבדים תרגישו חופשי לשטף.
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
http://tms.co.il/preview/spec/6mbkw3t8/1 סך הכל אני רוצה לדעת אם המחשב הזה תואם להכל ולא יהיו בעיות אל תפחדו מהתקציב,סך הכל נטו על המחשב עצמו הולך בסביבות ה 8,500 שקלים יש הרבה דברים מסביב האם הקירורים שקטים?
-
- 10 תגובות
- 786 צפיות
-