עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? - כ3,200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נגיד עד 350 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Rome 2- Total war -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך -. מסך 23", 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר בתקציב כזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי- לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 (לא רוצה צלילי קדיחה אבל לא מפריע לילשמוע את המאוורר פועל ברקע) 6. האם מתוכנן אוברקלוק ? לא. 7. האם …

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  2. Started by iVdWo,

היי,אני מתכוון לקנות מחשב גיימינג חדש ואשמח לייעוץ לפני רכישה... בעיקרון התקציב שלי זה באזור ה5500 ש"ח וניתן לחרוג איזור 500 ש"ח במידת הצורך... המחשב שאני צריך זה מחשב בעיקר בעיקר לגיימינג ומדי פעם עבודה משרדית די קלה... חשוב לי שהמחשב יהיה חזק כמה שיותר בתוך טווח המחיר הזה... תודה רבה רבה רבה מראש לעוזרים!!!!!...

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  3. בס"ד שלום לכולם. אני רוצה לבנות מחשב ללמודי\עבודה גרפיקה ממוחשבת (עיקר העיסוק) ולמישחקים קלים יש בבית PS2. אני רוצה לבנות מחשב בססי טוב שיהיה אפשר בעתיד לשדרג אותו (מעבד כרטיס מסך). לגבי מסך יש לי 21" לא צריך מקלדת ועכבר. תקציב 2000-2500 (לדעתכם זה מספיק?). תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  4. Started by keren83,

אהלן חברים, אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הממפרט הבא: מחשב נייד DELL XPS 1330 כולל חיבור HDMI גודל מסך 13.3 " מעבד מתקדם Intel Core 2 Duo T6400 2.0GHz זיכרון 4096MB DDR2 667MHz דיסק קשיח 320GB סוללה בעלת 9 תאים לזמן עבודה ממושך! כרטיס מסך מתקדם NVIDIA GeForce 8400M GS תקשורת אלחוטית Wi-Fi + BlueTooth קורא כרטיסים 8 ב- 1 חיבור HDMI מובנה צורב DVD SLIM - קל משקל קורא טביעות אצבע - לאבטחה מתקדמת! מערכת הפעלה Win Vista Premium בעברית שלט רחוק מצלמה מובנית 2.0MP 3 שנות אחריות ע"י DELL ישראל מחיר: 4500 ש"ח השימושים העיקריים שלי הם גלישה באינטרנט, אופיס, פוטושופ, פלאש וקצת בניית אתרים, מוזיקה, צפייה בסרטים וזהו בגדול.. אשמח לשמוע מה דעתכם על המחשב הנ"ל, האם הו…

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  5. Started by pcmania,

בניתי מפרט מפלצתי שאני מתכנן הרבה זמן הוא עולה בין 10-12 אלף. אשמח לשמוע דעות לגבי מפרט זה מעבד Intel Core I7 950 Processor 3.06GHZ 8MB 1366 BOX 3102 שקל מאוורר ZALMAN CNPS9900 Led 360 שקל לוח אם ASUS Rampage II Extreme s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E 1890 שקל זיכרון MUSHKIN DDR3 4096X2 1600MHZ CL 787 1170 שקל כונן קשיח SAMSUNG 1TB 32MB 7200RPM SATA 2 RAID HE103UJ SPINPOINT F1 520 שקל כרטיס מסך XFX GEFORCE GTX295 1792MB HDMI 2375 שקל צורב דיוידי SAMSUNG DVD-RW SH S223FX22 SATA REATIL 170 שקל מארז THERMALTAKE KANDALF BLACK+ WINDOW VA9000BWS 1008 שקל ספק כח Hiper 880WAT HPU 5K880 1030 שקל כל המפרט יוצא 11,625 שקל רק שהצלחתי להוריד ל11 אלף 200 עם האתר של זאפ בכל…

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  6. שלום לכולם, זאת הפעם הראשונה שאני כותב פה אבל בשבועיים האחרונים קראתי פה הרבה, מפרט לשדרוג בשביל חבר שלי (בקרוב בשבילי). וזה הסיפור, החבר שלי הוא בזבזן לא קטן ויש לו מחשב מלפני שנתיים שהוא קנה בזמנו הכי הכי, ועכשיו הגיע הזמן לשדרג, והוא כמובן רוצה הכי הכי וקשה מאוד לשכנע אותו אחרת אפילו שהכסף אצלו לא נשפך מכל הכיוונים, אז ההשיג הגדול שלי הוא שהצלחתי להוריד אותו מהQX למניהם וסגרנו על Q9450 עכשיו אנחנו צריכים לבחור לוח (עד 2000 ש"ח בערך) וזכרונות (נכון לכרגע הוא מתעקש על 4G DDR3 1600Mhz לפחות). כרגע הכרטיס מסך שנמצא אצלו הוא WinFast nVidia GeForce 8800GTS 640 mb בשבוע האחרון אנחנו מתמקדים בלוחות אם ולא ממש מצליחים למצוא ראש מכל הסיפור הזה, כמובן שהלוח צריך לתמוך בכמה שיותר…

• 14 תגובות
    • 779 צפיות
  7. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב:5,000 • חריגה מקסימלית מהתקציב:5,700 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: כל החדשים (gta cod bf the division) •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט):64מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.5GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנדרטיים כיום עובדים עם יותר מ-3.25GB זיכרון ראם, ולכן לרוב יהיה עדיף להשתמש במערכת הפעלה 64BIT. • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא):לאיש…

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  8. Started by elad-k1,

שלום אני צריך מפרט עד 5000 שקל ברובו לצורכי אינטרנט ו-word וקצת למשחקים. שיכלול בתוכו! . מסך LCD 17 לוח אם מעבד זכרונות (לוח אם,מעבד,זכרונות, שיהיו חזקים כמה שיותר) הארד דיסק 80 גיגה מימינום כרטיס מסך (כרטיס מסך עדיף fx6600 אם יש משו יותר עדיף תגידו) ספק כנון דיסקטים(פלופי) מארז רמקולים 2.1 לפחות. עם נישאר כסף אז שיהיה מקלדת ועכבר אלחוטי תודה רבה (ללא צורב או כונן cd )

• 10 תגובות
    • 779 צפיות
  9. שלום לחברי הפורום, כבר מספר חודשים שהנני מתלבט איזה מחשב נייד לרכוש בטוווח המחירים הנ"ל במסגרת המבחר הדל יחסית שיש בארץ ושיביא לתמורה המקסימלית לכספי. חשוב לציין מראש ששימושו של המחשב הוא לצרכים הבאים (על פי סדר חשיבות): משימות מרובות, עבודות גרפיקה תוך שימוש בתוכנות כגון קורל דרו, פריהנד והדומות להן, מעט משחקים כגון Americas Army, Fifa, NBA וכן צפיה בסרטי DVD. לאחר סקרים שביצעתי במשך מספר חודשים שכללו קריאת ביקורות ובדיקות ביצועים שונות הגעתי להחלטה לרכוש את הנייד מדגם Dell Inspiron 6400 הכולל: 1. מעבד - Intel® CoreTM 2 DUO Processor 2.0GHz T7200 2. כ. מסך - ATI Mobility™ Radeon® X1400, זיכרון 256 עם טכנולוגיהHyperMemory™ 3. זיכרון - 512MB DDR2 667MHz 8.5 GB/s with dual …

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  10. היי שלום , ככל הנראה אני מחר הולך לקנות מחשב ואני חייב תשובה מהירה איך המפרט המחשב בתקציב של 2500 ש"ח בלבד ( אחרי חריגה ) כעיקרון הוא הולך להיות מחשב לגיימינג משחקים חדשים / ישנים משחקים של השנה 2009-2012/11 אני מקווה לפחות שיחזיק , כמו GTA IV / COD / FIFA2011 / METRO / DARKSIDERS וכדומה אין צורך בציוד היקפי יש לי כבר הכל. חשוב שיהיו ביצועים למשחקים אני משחק גם משחקי רשת , שהוא יהיה שקט כי אני משאיר תמחשב כמעט כל הזמן דלוק כעיקרון השימוש בו הוא לא GAMING משחקים. ואין לי שום העדפה מיוחדת שוב אני חוזר התקציב הוא 2500 ש"ח בלבד כולל חריגה השתמשמות מלאה בכל התקציב שימוש עיקרי - משחקים המסך לא כולל במפרט והוא גודל 23 INCH של PHILIPHS חדש המפרט מיועד להגדרות גרפיות בינו…

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  11. שלום, אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לנסיעות בחו"ל שיהיה מהיר, שהבטריה שלו תחזיק להרבה זמן ושיהיה קל. דרישות מערכת- לפחות 2GB של זיכרון, 250GB דיסק קשיח, גודל מסך עד 15.4 אני לא מבין כל כך במחשבים ניידים אני רק יודע שזה עובד לפי מותג. אז איזה מותג משתלם לקנייה? ועוד שאלה אחת, הסנטרינו 2 יצא כבר אם אכן אפשר לשלב אותו במערכת? אם לא מתי הוא יוצא? והאם כדאי לחכות? תודה מראש, שרון.

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  12. Started by shnaq,

האם רק נוצץ או מומלץ

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  13. רוצה לחבר כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד ישן, איזשהו סלרון... ראיתי שהכניסה של הכרטיס היא עבה פי 3 בערך מהכניסה לכרטיס חיצוני שאני מכיר מחשבים חדשים השאלה היא האם היו אז חיבורים אחרים ? כי לא ממש נראה לי .....

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  14. מעבד: Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE לוח אם: ASUS A8N-VM nVidia 6100, GBL זכרון: 2X 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 דיסק: WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB צורב: DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 מארז: HEC Compucase CI-6A21 400W המחשב מיועד ל-office, a little matlab, P2P וקצת מאוד משחקים (בעיקר fifa)

• 11 תגובות
    • 779 צפיות
  15. M52L-S3 Gigabyte AMD Athlon 64 X2 Dual Core 2700 MHz Processor 5200+ 256 NVIDIA GeForce 8600 GTS mb Corsair CM2X1024-6400 ezcooll 450 אני מעוניין לדעת האם כדי לי לשדרג את המיפרט אני אוהב לשחק לא גיימר אבל חובב משחקים, וסרטים אני רואה המון אהה ויש לי מסך 22 אינץ 1680/1050. ואני לא מתכנן אוברקלוק כי אני לא יודע ??? תודה לעוזרים...

• 12 תגובות
    • 779 צפיות
  16. Started by sheffer22,

יש לי תקציב של 5k-6k אני מחפש מחשב שיכול להריץ גם משחקים אני יודע שבתקציב כזה זה בעייתי אבל אם יש משהו בכל זאת (משחקים בסגנון Command & Conquer 3 Tiberium Wars) ואם יש למישהו עצות כלליות לגבי הקנייה אז גם יעזור לי מאוד.

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  17. Started by shabi08,

הביאו לי מחשב נייד HP PAVILION dv5-1002nr להתקין בו XP. הכנסתי דיסק התקנה הוא קורא אותו כותב לי,לחץ כל מקש כדי להתחיל אני לוחץ ומשם הוא נתקע. כמה שאלות: איך נכנסים לביוס?{לא עובד del,f1} יש דרייברים לxp למחשב הזה? דרייבר להארדיסק יש? תודה

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  18. Started by leah,

שלום! אשמח קבל מכם כיוון למחשב מומלץ לקנות בשביל להתחיל לעבוד בגרפיקה מהבית (הייתי מעדיפה מחשב נייד אם אפשרי)... אין לי הרבה מושג בעול המחשים זקוקה למחשב אמין שישרת כראויי.... וחשוב לי בין היתר מסך איכותי שלא יעייף את עייני... אשמח גם לקבל בנוסף לשם ודגם- מה בער המחיר... בברכה לאה

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  19. ללא מסך, לא למשחקים. רק אינטרנט, ועריכת מסמכים פשוטה. המסך שיחובר אליו 19". אין העדפה בין AMD/INTEL, מה שיותר זול. גם אין לי בעיה לקנות בKSP או אייבורי אם החלקים הבסיסיים שם יותר זולים. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  20. Started by itay-s,

אמרו לי ליקנות את הספק הזה : ENERMAX EG375P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series * הוא יספיק לכרטיס מסך radeon x800 xl * ועוד שאלה הלוח אם הזה : K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra) תומך ב ddr 2 ? * שאלה אחרונה הרבה חברות בארץ מוכנות להרכיב את המחשב רק עם אני קונה את כל המפרט דרכם עכשיו עם אני יקנה רק ספק ומארז דרך מקום אחר אז לדעתכם הם יסכימו ליבנות לי את המחשב ? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  21. Started by Gilo2005,

אז ככה אני מתכון ללכת לעבוד בחופש ולהרויח איזה משהו כמו 2500 -3000 שח ואחרי החופש יש לי יום הולדת אז יצא לי קצת כסף מזה גם אז ככה הלך לי המחשב לפני כמה זמן ורציתי לקבל מפרט למחשב חדש במחיר הזה שלמעלה כמה דרישות:מעבד AMD 64 BIT וכמובן לוח אם שיתמוך בו עדיפ GIGABYTE כרטיס מסך שיהיה משהו טוב עד 1500 שח מסך נחמד לא דק! ספק כוח טוב לא יקר! מארז נחמד איזשהו גם לא יקר שיהייה!

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  22. מארז DEFINE R4 USB3 FRACTAL DESIGN שחור לוח אם Z87-G45 GAMNIG HASWELL 1150 MSI מעבד אינטל 3.5GHz 8MB CORE I7 1150 QUAD 4770K ספק כח A.PFC 80+ CX750M 750W MODULAR CORSAIR מאוורר למעבד FREEZER I30 AC זכרון KHX BEAST KINGSTON 2X8GB DDR3 1600MHZ כ.מסך Nvidia GeForce GTX770 OC 4GB-5 GIGABYTE דיסק קשיח פנימי 3Y 1TB S3 7200 64MB SEAGATE דיסק SAMSUNG 840 2.5" SATA3 120GB SSD

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  23. שלום לכולם , המחשב הישן שלי הפסיק לעבוד ואני זקוק למפרט חדש , ראיתי שיש Black Friday במספר חנויות אז החלטתי שאולי זו הזדמנות . 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים , תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

24. היי אני מחפש לרכוש מחשב נייד, דבר ריאשון והכי חשוב חשוב לי שיוכל להריץ MATLAB בצורה מספקת, כמובן מעבר לזה עבודות משרדיות, וכמובן סרטים גודל מסך רצוי, 13.3 (בשביל להגיע למשקל נשיאה נמוך) משקל נשיאה פחות מ2 קילו זמן סוללה, אם זה זמן עבודה רציף, לפחות 4 לגבי כונן קשיח, אני מבין שלא אצליח להגיע למחשב ברמה כזאת שיתן לי בנפרד SSD וHDD, אז כונן MSATA או לפחות אפשרות להתקנת כונן MSATA יהיה מעולה עם ובסיס של HDD צורב יהיה מבורך מערכת הפעלה כלולה בתקציב אחריות עם עדיפות ל3 שנים לפחות 4GB זכרון פנימי (כמובן עם אפשרות לשדרוג ל8GB) מעבד אני מבין שבתקציב הזה אצטרך להתפשר על I5, אז שיהיה מהסדרה החדשה (3) כרטיס מסך, בשום אופן לא כרטיס של אינטל, יותר לכיוון Gefoce 610M/630M עם עדיפות ל2GB…

25. Started by Ghosthunter,

כלשהו. כמובן עדיך עם לוח אם טוב, מסך, מקלדת ועכבר ורמקולים ועם כל שאר הרכיבים הטובים.

• 3 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.