ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל חברי הפורום אני צריך שני מפרטים , שניהם מיועדים למשחקים ולהפעלת תוכנות וירטואליזציה כבדות מפרט אחד מבוסס AMD P2X4 והשני INTEL I5 SB ללא כל ציוד היקפי [מסך מקלדת עכבר וכו . . ] אך ורק מארז התקציב לא גבוה3000-3500 ש'ח לכל היותר תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מתחיל ללמוד מדעי המחשב, מחפש לקנות מחשב נייד לטווח ארוך שישמש אותי בתואר. בעיקרון מתלבט בין dell inspiron 3521 מעבד i7 לבין Lenovo idea pad s310 5937-4232 מעבד i5. זה המחשבים שהגעתי אליהם לאחר סינון שלי, טווח המחירים הוא 2.7-3.2 פחות או יותר. אשמח לתגובות וגם להצעות שונות אם יש לכם. תודה עידן - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי לציין שהמחירים רלוונטיים לקניה באילת
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות מחשב למטרות גיימינג כבד, והוא מעוניין לקנות אותו דווקא מאייבורי מחשבים (שיקולי מיקום וכדומה). המפרט הכי טוב שהצלחתי להרכיב לו בתקציב הנ"ל (עדיף לא לחרוג) הוא: Amd Phenom 2 9550 לוח אם Gigabyte דגם GA-MA790X-UD4P 4 GB זיכרון קינגסטון 800 MHZ. Radeon HD 4870 Vapor-X 1024MB GDDR5 HD WD 500GB ספק כוח HEC 500 WATT מארז Thermaltake WingRS 201 סה"כ מחיר למפרט הנ"ל: 3,500 ש"ח. יש לכם הצעות לשינויים שלא ייקרו משמעותית את מחיר המחשב? ויש לי התלבטות נוספת לגבי הזכרון. האם כדאי לקחת לוח אם שתומך ב-DDR3? ואם כן איזה? נ.ב אל תציעו חנויות אחרות הוא סגור על סניף מסוים של אייבורי.
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: ivory, office depot, bigbox, bug מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ, רק ממודיעין (החנויות שציינתי נמצאות שם). מתי מתוכננת הרכישה: בחודש הקרוב תקציב: עד 3000 שקל יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: תלוי. יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר. חברת המחשב הניד המועדפת: מוכרים כמו dell, hp, toshiba, apple, מה שמומלץ. מערכת הפעלה מועדפת: windows 8\7\mac גודל כונן קשיח מועדף: 500GB ומעלה משקל הנייד המועדף: לא משנה, עדיף קל D: גודל הצג: בינוני כזה, לא קטן ולא גדול מדי, באמצע כזה.. זמן סוללה רצוי: כמה שיותר. צבע המחשב הרצוי: כסוף, לבן. אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה DVD, ומחשב טוב! מה מטרת שימוש המחשב? …
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
זקוק למחשב משחקים ב3.4K מקסימום ממש מקסימום בלי חריגות ב3.5K. ללא ציוד היקפי, ללא צורב DVD וללא OC. אני מעוניין בלוח אם עם אפשרות לCF בעתיד, כרטיס מסך חזק, זה חשוב לי נורא מכיוון שבעתיד כשהמחשב יתחלש אוכל לשפר את המעבד ולהוסיף כרטיס מסך בהתאם, חשבתי על הלוח אם EP45-DS3 בנוסף, יש לי עוד הדיסק קשיח של 150GB שאני מעוניין לצרף למחשב, אז זה יכול אולי לחסוך קצת. עוד משהו, אני מעוניין במארז Raidmax Sagitta (לא 2) ו4GB זיכרון RAM אם יש אפשרות גם להוסיף קורא כרטיסים פנימי 3.5" אבל זה ממש לא חובה. אני הרכבתי את המפרט הבא: אך נתקעתי בספק, האם יתאים בעתיד לCF וגם בקשר למעבד אני קצת לא החלטי.. (מאתר www.cobrapc.co.il ) RAIDMAX SAGITTA ₪338.00 1 ₪338.00 GIGABYTE GA-EP45-DS3 ₪643.0…
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום... בידי מחשב DELL INSPIRON והוא פועל רק כאשר הוא מחובר ישירות לחשמל, הסוללה לא נטענת והיא נשארת על 0%, כבר חשבתי שהסוללה הלכה ולפנות לאחריות או לקנות חדשה אבל קרה לי רק פעם אחת שהיא כן נטענה, הבעיה מוכרת וניתן לטיפול? תודה
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש מחשב נייד בשביל סטודנט לאנימציה אני מעוניין שהמחשב יריץ משחקים יחסית חדשים אני מחפש מחשב בגודל 15.4 בתקציב של 7K חשוב לי שהמחשב יהיה ממש חזק מבחינת מעבד זיכרון 4 ג'גיגה וכרטיס מסך חזק ופה הבעיה כי אני מעוניין רק בדגמים של DELL או LENOVO ואין הרבה מבחר של כרטיס מסך חוץ מ 3450 של ATI או 8400M של NVIDIA האם יש לי עוד אופציות? וכמה ה 3450 של ATI רחוק בביצועים מ ATI 1950XT ? תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
המחשב מיועד לגרפיקה 2D \ פוטושופ וכו' חשוב שהוא יהיה יפה חיצונית איכותי וכמובן עם רכיבים ביחס למחיר. המשקל פחות משחק תפקיד ושאלה: http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-1520-8600-120.htm http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-1520+160GB.htm שני המחשבים הנ"ל ניראים לי אותו דבר חוץ מהכרטיס מסך, האם הדבר מצדיק הפרש של 4000 שקל?? * היום ראיתי בערוץ הקניות מחשב נייד ב 5700 ש"ח עם המעבד המתקדם של אינטל. CELERON . איזה חוצפה יש לאנשים.... בכל אופן, תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני קראתי בפורום על זה ולא הצלחתי להבין..אני יכול לחבר לכל כרטיס מסך מסדרת 9m של nvidia עוד אחד? ואם כן אז איזה כרטיס? והאם הוא ישפר לי בצועים ברמה ממש יותר טובה? במחשב הזה אני יכול לעשות מערך כזה gigabyte w576v 65R2? תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, וגם צפייה בסרטים/סדרות ב-HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקי ה-FPS החדשים (כולל משחקים כמו: borderlands 2, rage וכו' ) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מתכנן לקנות מסך בעתיד (בין 22-24 אינץ') -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני צריך UltraBook בתקציב סביב ה5K שמיועד בעיקר לוירטואליזציה + כל הדברים הרגילים כמו אופיס, גלישה באינטרנט וכו'. חשוב לי שהמסך לא יהיה מאוד מבריק ובעל איכות טובה. ההעדפה היא בין 13-14 אינ'ץ גג 15. שהמעבד יהיה מהדור האחרון והחסכוני HASWELL לפחות i5 + זיכרון של 8GB לפחות בשביל הוירטואליזציה. שיהיה מבוסס SSD 256GB. חשבתי על המקבוקים של אפל אבל לא יודע כמה OS X תתאים לי כי העבודה צריכה להתנהל ברוב על windows.. אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב מדיה סנטר עדיף של אינטל אני צריך שיהיה בו כרטיס טלויזיה כרטיס מסך שיריץ משחקים בקטנה.. ומארז קטן תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 , חריגה קטנה של עד 100-200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גיימינג קל . 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את …
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש מחשב שיחליף את הלפטופ-טאבלט HP הישן שלי שכבר עומד למות... אני צריך אותו ללימודי עיצוב גרפי, ומה שאני מחפש: טווח מחירים- 4000-5500 (מוכן להשקיע יותר אם באמת יהיה בדיוק מה שאני מחפש...) - 13"-14" (מוכן ללכת על 15" אם כל שאר הקריטריונים מצדיקים את זה) - מסך כמה שיותר איכותי (LED, צבעים אמיתיים, קונטרסט טוב וזוויות צפייה טובות... רזולוציה פחות עקרוני) - כמה שיותר קל, עדיף פחות מ2 קילו -i5 - i7 (מוכן להתפשר על i5 אם המשקל מצדיק את זה) - 4GB RAM + (מובן מאליו... עדיפות ל8 GB) - מבחינת כונן קשיח, עדיפות ל SSD, ואם לא אז 7200 RPM- כמות הזכרון לא חשובה לי. - סוללה שמספיקה ל5 שעות+ כדי שהסיכוי שאצטרך לסחוב ללימודים את המטען יהיה כמה שיותר נמוך... עד כה, שקלתי את המחש…
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
המחשב ישמש כמעט רק לעריכת תמונות וצריבת DVD לגיבוי בעיקר פוטושופ CS של אדובי המחשב הזה יצטרף ל"צוות" מחשבים שכבר יש לנו ובשל ההבדלים הקטנים בינהם יש לנו מעט התנגדויות לדברים מסוימים לגבי המעבד בהתחלה חשבנו על AMD אבל לפי חיפשו קל ברשת הבנתי שעדיף INTEL חשוב לציין שאחד הדברים הכי הכי חשובים זה מולטי טסקינג על המחשב לא יעשה לצערי הרב OC זה לא אפשרות בכלל הנה מה שחשבתי עליו כרגע מעבד 820 - הלוח הזה GA-8I945PG - אם יש לכם משהוא עדיף סבבה כי אין בעיה להקפיץ את המחיר למעלה לפחות 2 גיגה זיכרון 667 של חברה טובה(הסבר בהמשך) 2 HD של 250GB לפחות כרטיס מסך לא ממש משנה- ומארז וספק כבר יש לנו בחירה השאלה שלי זה אם המעבד מתהים ןמה יהיה ההבדל בינו לבין 920 או830 וכו או ב…
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שבת שלום ולילה טוב כבר כמה חודשים אני מתכנן לבנות מדיה סנטר לסלון רק לא יודע מאיפה להתחיל ולא ממש מתמצא במפרטים אני מעוניין במפרט שיוכל להתמודד עם סרטים בפורמט HD 1080i קליטת שידורי יס באיכות טובה שיכלול אפשרות רשת אלחוטית שלט ששולט על הכל לא מרעיש ואם אפשר שיהיה במארז שוכב אבל לא חייב במידה וזה מייקר את המפרט שיכלול צורב ומה שאפשר לנצל ממדיה סנטר עד 1500 ש"ח יש אפשרות כזאת? בתודה מראש אלירן
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על שני אלו? האם המיפרט הוא מיטבי? :s05: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤1579 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1348 GIGABYTE GA-EP45-UD3P Core 2 Quad P45 DDR2-1366, יחידות 1 ¤690 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1465 G.skill DDR2 4096MB 1066MHZ PI CL5-5-5-15, יחידות 1 ¤599 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1258 ASUS ATI Radeon HD4870 1GB DDR5 PCIe, יחידות 1 ¤1680 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1489 Western Digital 640GB 7200RPM 16MB SATAII WD6400AAKS, יחידות 1 ¤375 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1405 צורב ASUS-2014S1T DVD-RW SATA X20, יחידות 1 ¤154 http://www.foxp…
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי שכחתי לשאול בהודעה הקודמת לגבי החנות KSP (יש לה סניפים רבים לא נכנס לפרטים) שמתי לב שלא כל כך אוהבים אותה בפורום , אפשר לדעת למה יש דיעה כזאת עליה ? האים היו מקרים ספציפיים הקשורים אליה בהם נתקלו הכותבים - או שזה סתם דעה קדומה ? אני שואל כי ברצוני לרכוש מחשב - ולפי בדיקות שונות - המחירים שם בסדר גמור , אז מה אתם אומרים
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי חברים! אני האמת כבר את המפרט שלי הרכבתי ורכשתי, לאחר ששיגעתי פה לכמה אנשים את השכל. עכשיו חבר שלי ביקש ממני עזרה לגבי בניית מפרט למחשב HTPC סלוני שיחובר למקרן FULL HD! ראיתי כמה מהמפרטים המורכבים שיש בסטיקי, שנראים אחלה. הייתי שמח לעזרה לפי תקציב ודרישות. אז ראשית הפורמט המוכר : . מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח גג האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מחשב HTPC סלוני, תכני FHD, הקלטת תוכניות דרך כרטיס טלויזיה מחובר לממיר, חיבור למקרן איכותי וגדול ברזולוציה של FULL HD! א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימ…
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מחשב נייד בסיסי שישמש אותי אך ורק לדיבור בסקייפ לא מתמצא בתחום המחשבים הניידים אשמח לקבל קצת עזרה הערה : המחשב ישמש את סבתא וסבא שלי אם זה משנה משהו.
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
איך החלקים האלה ? מעבד Intel Pentium 4 630 3.0Ghz 2M LGA775 FSB800 *64 bit* BOX לוח אם Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Socket 775, SATAII, PATA, PCI-Express, Dual DDR2, LAN כרטיס מסך Sapphire ATI X800GT 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express Retail סה'כ 2829 ש'ח יש תקציב עד 2900 חריגה גגג עד 3000 והמחירים מ WWW.DIGMA.CO.IL אם יש לכם הצעות לשיפור בבקשה להציע
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
מפרט מחשב עד 3000 שח ללא חריגות אפשר גם פחות במחיר תלוי במי מרכיב את המחשב המחשב הוא לגיימינג משחקים כגון COD6 BFBC2 ו COUNTER STRIKE SOURCE מתכוון לעשות OC למעבד עדיפות מעבד INTEL קירור למעבד מעדיף FREEZER REVv2 שעולה 300 שקל בתודה מראש דני.
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
קונה מחשב התקציב הוא 10 אלף גמיש במחיר.. רוצה מפרט חייה שתכינו לי בבקשה ואני רוצה חוות דעת על זה: לוח אמ-gigabyte ge-ex38-ds4 מעבד-intel q9300 כרטיס קשיח-nvidia 8800gts 512mb זיכרון-ddr2 4g 800mhz gingstong צורב lg dvd מארז שחור gigabyte 3s aurora 570s ספק כח 460w zalman מסך 22" l226wtq LG עכבר g5 מקלדת media keyboard רמקולים x240 אני קונה את המחשב בעיקר למשחקים ...
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני שוקל להזמין אותו בימים הקרובים והוא מיועד למשחקים: 590 =Intel Avalon D915GAV - No Lan -לוח אם 1,077=Intel P-4 3.0 Ghz 800 FSB LGA770 -מעבד 250 Elixir 256MB DDR 400 - זכרון X2= 500 240=מארז Gamer 400 Watt -מארז 353=D 80GB 7200 8MB Buffer -דיסק קשיח 1155=GF- 6600GT כרטיס מסך סה"כ --------- 3900 ש"ח מה אתם אומרים כדאי או לא?
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-