עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by id3232,

בעקבות הצעות בפורום בניתי מפרט בחנות P SEE ירושלים ב3300 שקל. אחלה מפרט מאוד מאוזן וחזק. AMD Athlon 2 X4 635 2.9Ghz Quad Core AM3 BOX Gigabyte 770UDT Cooler Master Elite 335 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI A-DATA 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333 Enermax 400W LG GH22 SATA x 22 Black אני אישית ממליץ על החנות הם מבינים עניין והאחריות מכוסה... תודה על העצות! שבוע טוב

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  2. Started by hutorihunzu,

אוקי התקציב שלי הוא עד 5000 כולל מסך, אז משהוא כמו מפרט מחשב של עד 4300 שח ואולי איזה 100 שקל פלוס מינוס. בכל מקרה הייתי רוצה שזה יהיה מחשב כללי שכן לא רק לגיימינג, כך שלא תיהיה כל ההששקעה על כרטיס מסך על חשבון רכיבים אחרים. חשוב שהמחשב יהיה שקט מאד. משהוא כמו 9/10. בכל מקרה אני מבקש שהכרטיס מסך יהיה של חברת nVidia אני פשוט חושב שהם יותר טובים (תקנו אותי אם אני טועה). בנוסף ניסיתי להרכיב בעצמי מפרט אבל אני לא מבין בתחום הזה בכלל. להלן המפרט: מעבד AMD Phenom II X4 945 Box ₪839 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDX945WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P ₪502 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38498 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB …

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  3. Started by yuvalki,

שלום לפני מספר חודשים רכשתי כרטיס חדש רציתי לדעת אם הוא מתאים למפרט ואיך המפרט בכללי לוח gigabyte GA-P35-DS3L מעבד Q6600 זכרון OCZ XTC PLATINUM DDR2800 ספק thermaltake 500 watt real מארז antec כרטיס מסך ASUS GTX 285 תודה

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  4. Started by Baga,

כמה זמן לא הייתי פה(שנה ככה חחח...כבר שחכתי תמשתמש הישן שלי...אז פתחתי חדש) טוב אז ככה... יש לי 2000 דולר למפרט...אנלא קונה מהארץ אני קונה מ NEWEGG עכשיו אנלא צריך: מסך צורבים(דיווידי או רגילים) ודברים שיחרגו מהתקציב... אבל מה שאני כן צריך: מעבד לוח זכרונות מארז (כמה יותר גדול ככה יותר טוב) גוף קירור נוסף כ.מסך (HIGH END) כ.קול - שיהיה מעולה...אני חולה על סאונד...ואני צריך משו גם להקלטות(בעיקר חשוב לי שהוא יהיה יותר להקלטות) HD את המחשב אני צריך כעיקרון בשביל: משחקים עריכת סאונד/הפקה טיפה OC אבא שלי אוהב עריכת וידאו אבל בקטנה אז הוא גם ישתמש במחשב יענו כדי לערוך עכשיו אני חשבתי משו בסגנון של המפרט הבא הקטע שלא סיימתי אותו...אנלא בטוח בקשר למארז ו…

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  5. מחשב נייד עדיף 14 - 12 אינץ , אני סוכן שטח עיקר עבודת המחשב היא אווטלוק, אקסל, וורד , פוואר פוינט , והוא נמצא עלי בתוך התיק רב היום פיזית לכן הדברים החשובים ביותר הם המשקל והגודל ? אחר כך ביצועים ןאחר כך אחריות . אני לא מתעסק בכלל עם גרפיקה או משחקים מקסימום מצגות פה ושם. לגביי המחיר עם בהבדל של 1000ש"חל יש הדל תהומי בין טכנולוגיות אז אני גם אפשרי אני שמעתי שLG שווים מבחינת אחריות וטכנולוגיה אבל הם קצת יקרים חשוב לי היחס מחיר תמורה . תודה רבה ויקטור www.nadlanos.co.il

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  6. יש לי מחשב DELL 1525 לאחר שהחלפתי אותו עדיין ארד דיסק מרעיש ייש לי מישהו המלצה ואם אפשר קישור לאתר שבודק את עוצמת הרעש אני פשוט לא יכול לסבול את הרעש הזה

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  7. אחרי יותר מחצי עשור (הפוסט האחרון שלי מ-2009 , ואללה השתנה פה קצת מאז) שהמחשב הקודם שבניתי מהמלצות פה שבק חיים, הגיע הזמן להחליף אותו. בקצרה - מחשב לגיימינג ותכנות, בעיקרון אני זורם על המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/14 מאיזה חנות בסביבת תל אביב-גבעתיים-רמת גן. כמו כן יש תקציב נפרד למסך איכותי, עם אופציה לסובב אותו שיהיה אנכי (כלומר ככה [] במקום ככה <> ). 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 למחשב, 1000 למסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו, אבל לא לעבור ביותר מדי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח תוכנה (אז מעבד …

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  8. בניתי שני מיפרטים לחבר שלי שלא מבין כלום במחשבים אחד שלINTEL ואחד של AMD בניתי אחד של AMD בגלל שקראתי שהסידרה השנייה של הפאנום טובים הם ב45NM ואוברקלוקרים יחסית טובים המפרט של AMD זול ב800 מזה של אינטל בגלל שבחרתי בלוח אם עם ציפסת 790 שיש לו לוח אם מובנה והרבה פונקציות אוברקלוק רציתי לשאול אם שווה לחקות לקיץ שיצאו כרטיסים חדשים ולבנתיים לחסוך את ה800 שקל בגלל שהוא ממלה לחוץ בכסף והוא גם לא משיק במשחקים עם גרפיקה הוא משחק במשחקים כמו CONTER STRIKE נ.ב. איך האוברקלוק מSKYPC והאם המפרטים שקטים ולאיזה כרטיס משתווה האון בורד והינה המפרטים AMD מעבד AMD Phenom II X3 720 Black Edition Box ¤774 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1293 לוח אם Gigabyte GA-MA790GP-UD4H…

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  9. Started by Mindistortion,

שלום לכולם בעיקר לעוזרים אני מעוניין לבנות לאחי מחשב (כנראה אני לא אבנה לבד) תלוי בכם בוא ניגש לעניין אחי צעיר חמוד ומעוניין בבחו......באא תקציב 2500 ואני צריך: מעבד AMD חובה! ככה משו *3000 לוח אם תומך AMD וכו... DDR כרטיס מסך משו כמו Gforce 6200 וחשוב שלא יחרוג מאקס' 880 ש"ח ואם נשאר משו בכיס זכרון DDR מהחדשים (אני לא מבין, לא לכעוס) תודה רבה לכם אתם לא מסינים כמה אתם עוזרים לי. אולי כן?

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  10. אהלן לא מזמן רכשתי נייד חדש מבית( HP (TX2520 כאשר הבאתי אותו למכללה כולם התחילו להיתלהב ממנו והרבה אנשים שעלו איזה מעבד יש לו רק הזכרתי AMD הם כבר לא היו מעוניינים כי כולם יודעים את הדגמים של INTEL ואז הבנתי שגם אני לא יודע מה המקביל שלו באינטל... אם מישהו יודע או מכיר אתר להשוואת מעבדים תרגישו חופשי לשטף.

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  11. http://tms.co.il/preview/spec/6mbkw3t8/1 סך הכל אני רוצה לדעת אם המחשב הזה תואם להכל ולא יהיו בעיות אל תפחדו מהתקציב,סך הכל נטו על המחשב עצמו הולך בסביבות ה 8,500 שקלים יש הרבה דברים מסביב האם הקירורים שקטים?

• 10 תגובות
    • 780 צפיות
  12. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , אני צריך המלצה למחשב נייד עד 7000 ש"ח. שיהיה עם המעבד החדש של אינטל לניידים שכבר יצא ... תקנו אותי אם אני טועה המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט שירים וסרטים .. בלי משחקים שיוכל להריץ Vista ... (אם זה לא יותר מדי) שיהיה עם HD גדול , צורב DVD זמן סוללה ומשקל לא ממש משנה ... תודה !

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  13. השימושים שלי זה בעיקר משחקים וקצת סרטים יש לי מסך LED של LG רזולוציה 1920/1080 אני במשחק בהגדרות גבוהות של משחקים בלי ציוד הקפי למה אני משדרג את המחשב שלי פשוט משאיר את הכוננים קשיחים לא חשוב לי השקט של המחשב שלא יהיה רעש יותר מדי מ1 עד 10 6 אני מחפש שהמחשב שלי גם יכלול חיבור 3USB לעתיד אני בנתיים קניתי את הכרטיס מסך ואת הספק מכל המפרט הזה כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD4870 X2 2GB PCIe ספק כוח Enermax Revolution 85+ 1050W Retail לוח Rampage II Extreme מעבד I7 920 זכרונות KINGSONTE DDR3 2G X3 2000MHZ אני מחפש המלצה על מארז מתאים וגם לדעת אולי יש משהו להוסיף או לשנות

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  14. Started by enosh05,

מפרטים מ-KSP במבצע . מבקש דעתכם על המפרטים בעיקר על המעבד לוח אם מארז וכ' . מקלדת ועכבר אקנה בנפרד . כמו כן למה כל מפרט מתאים?! תודה מראש . מעבדי אינטל P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 8I915P DUO-A S775 DDR1+2 זכרונות DDR II 533 256MB A-DATA דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 7K250 80GB Sata Hitachi/IBM כרטיסי מסך PINE xfx 6200 (Max 256MB) TurboCache,PCI-E כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים DVD Recorders NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 2202 ATX MIDI PFC, usb מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים DAEWOO 17'' Flat מחיר 3520 ¤ מעבדי ?AMD Athlon 64 3200+ (S-939)…

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  15. Started by liorbm,

לכל באי הפורום שלום רב. רציתי לקבל את המלצותיכם בנוגע למחשב לסטודנטית. הדרישות הן כדלקמן: תקציב - 3700 ש"ח. מטרות המחשב - עבודה משרדית, צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה גלישה באינטרנט ומעט משחקים קלים. גודל מסך - 15.6, ניידות זוכה במקרה זה לעדיפות משנית שכן הסטודנטית אינה הולכת להתנייד איתו הרבה וגודל המסך משמעותי עבורה. משקל - רצוי כמה שיותר נמוך. זמן סוללה - לפחות 3-4 שעות ללא טעינה. יציאות מיוחדות - אין צורך ביציאות מיוחדות. בלוטות' - רצוי, אך לא הכרחי. צורב DVD - רצוי, לא הכרחי. אחריות - לפחות שלוש שנים. אין העדפה לחברה כלשהי. בתודה מראש לכל העונים והמסייעים, ליאור.

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  16. מעבד : ?AMD Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE לוח : ASUS A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra זכרון :1024 OCZ EL DDR PC-3200 Gold GX XTC Dual Channel (512x2) כרטיס מסך : eVGA GeForce 7900GT 256MB PCI-E לכל שאר הירקות כגון : דיסק קשיח מארז וספק דאגתי כבר. אני לא ממש מת על הרעיון של לקנות את ה7900... בעיקרון זה לא מחשב רק למשחקים או משהו כזה.. הייתי חותר אפילו יותר בשביל עבודה ובשביל זה בא הרעיון של המעבד... בקיצור... יש חו"ד על הלוח אם.. ו/או על המפרט כולו?

• 13 תגובות
    • 780 צפיות
  17. Started by doldol360,

אני רוצה מפרט למחשב ב5-6 אלף ש"ח ללא מסך למשחקים חזקים שיעבדו לי בגרפיקה ורזולוציה גבוה ללא OC למעבד\כרטיס מסך ממש לא משנה איך המחשב יראה.. העיקר שיהיה חזק ויש לי 2 שאלות האם כדאי להשקיע בקירור אם אני לא מתכנן OC למעבד?! והאם כדאי להשקיע במארז איזה 600-800 ש"ח אם אני לא עושה OC (כאילו בגלל הקירור וכל זה) לא אכפת לי להוסיף עוד איזה 500-600 אם זה מה שיביא שיפור משמעותי בביצועים

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  18. אהלן פורום נכבד, זהו, אני קונה מחשב!!!. עכשיו הבעיה היא, איזה חומרה אני צריך על מנת שאני יוכל להנות מהמחשב שלי לפחות שלוש שנים מעכשיו ולהיות פחות או יותר בראש שקט. במפרט שלי אני צריך: מעבד (רק AMD) זיכרונות כרטיס מסך לוח אם - של תושבת AMD מארז. ספק כוח בנפרד. תודה מראש, גל.

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  19. אז ככה.. אני מחפש מפרט טוב ושקט למשחקים במחיר של 5K .. ללא ציוד היקפי .. אני מתכוון גם לקנות מסך LCD לחדר 32" ולחבר אותו למחשב לצורך צפייה בHD ומשחקים .. ה8800GT יכול להציג על רזולוציה כזאת או שצריך לקחת את הGTS ? לא מתוכנן OC .. לפחות לא כרגע.. אנחנו מתכננים לעשות רשת אלחוטית .. אז צריך גם כרטיס רשת אלחוטי .. ורציתי הסבר קצר על HTPC .. מהם היתרונות והאם כדאי לשלב את זה במחשב הזה ? תודה מראש למי שיעזור

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  20. אחרי חיפושים רבים וכאבי ראש,זאת ההצעה שקבלתי מ KSP תגידו לי אם יש משהו מיותר שאפשר לחסוך בכסף ואיך המחיר והתמורה... השימושים הם יותר ל עריכת מוזיקה,קיובייס,וקצת לצפיה בסרטים גם.. core i5 s1156'8mb tray arctic cooling freezer 7 pro rev .2 cpu fan asus p7h55-m pro s1156 core i3/i5/i7 'intel h55 ddr 3 1600 ddr 3 1333 mhz 2 gb kingston *2 seagate 500GB saqpphire hd 4650 ultimate 1 gb gddr2 dx 10.1 hdtv 2* dvi hdmi lg dvd gh22ns *22 sata coolmaster elite 335 black (no psu thermaltake tr2 power w0070 430 w silent כל זה ב 3525 אם יש משהו שלא נראה או משהו שסתם עולה יקר ואני לא יהנה ממנו אז אני אשמח שתפרטו לי ואם יש מקום יותר זול גם אשמח השימושים הם בעיקר לעבודה עם עריכת מוזיקה,קי…

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  21. Started by hosham,

לשימושי סטודנט + מוזיקה סרטים וכו'... תודה. חוות דעת על המחשב הבא+אופציה לשדרוג לג'יגה זיכרון. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2046 או זה: http://www.officedepot.co.il/(rm4kfq2ud0aad3jxanix0w55)/catalogFamily.aspx?ID=593433&CID=100

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  22. לא משהו מיוחד.. לעבודה באינטרנט.. וככה.. אופיס אולי קצת.. לראות סרטים.. זה לסבא שלי

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  23. האלן, בקנית המחשב היה לי HD של 80DG שמתכום 5GB נתפסים ע"י הrecovery system ועל השאר זה פרטישיון של ווינודס VISTA חילקתי את הפרטיטיות הזה לשניים (לי לפרמט) והתקנתי על השני את XP מעכשיו אני יכול להיכנס רק ל Windows XP והוא לא נותן לי לבחור באפשרויות בחירה את VISTA (ניסיתי לשנות את BOOT.INI וזה לא עזר..) כמו כן אני גם לא מצליח להיכנס לrecovery, אני לוחץ על הכפתור הכחול הגדול על הנייד והוא נותן לי רק שתי אופציות: כניסה לבסיוס \ הגדרת התקני BOOT אני כבר לא יודע מה לעשות.. תעזרו לי בבקשה!

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  24. שלום יש לי מחשב: לוח אם: G31M-ES2C מעבד: CORE 2 DUE 7500 זיכרון: 2GB כרטיס מסך: GEFORCE 8400GS האם אני צריך לשנות משהו במחשב שלי ואם לא מבקש מיפרט מלא של מחשב (החברה שלי לחצת עלי כי עוד מעט יוצא GTA 5) תודה

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  25. Started by idDFdd,

אז ככה..... אני צריך מפרט חזק מאוד בעיקר לסימולטור טיסה FSX בדקתי הרבה על הנושא של המעבד והכרטיס מסך, וכדי שיהיו מקסימום ביצועים (וזה מה שאני רוצה, לא מתפשר) רצוי לקחת 2600K וGTX580 אעבוד על רזולוציה FHD אז איך המפרט הזה, מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core i7 2600K 3.4GHZ 1155 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1399 קירור למעבד: Scythe JAPAN YASYA 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪203 לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪604 מארז: Thermaltake Spedo Advanced 2x230mm + 1x140mm + 2x120mm Full Tower + Window כמות: 1 - מחיר: ₪623 ספק כוח: Seasonic 850Watt, Active PFC, 80PLUS Silver, 120mm Fan, 2…

• 7 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.