ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה: לוח ASUS P4P800 DELUXE מעבד INTEL 2.8 HT זכרון 512 DDR DUAL CANNAL מארז MIDI ATX ספק 400 וואט סידי רום DVD TOSHIBA צורב ASUS 52X32X52 מסך LG FLATRON הארד SEAGATE 120 GB SATA כרטיס מסך READON 9600 128 DDR ASUS כל זה 5500 שח כולל מעם מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, אחי העני מחפש מחשב נייד משומש למטרות בסיסיות. הדרישות: מעבד: לפי מה שהבנתי, לפחות Celeron M ומעלה (למרות שאין לי מושג איזה מעבדים יש מעליו). מסך: עדיפות למסך 14 אינ'ץ, דיסק קשיח: לפחות 20 גי'גה, מהירות: לפחות 5,400 סל"ד, עם זיכרון מטמון לפחות 8 מגה. זכרון ראם: יותר מ250 מגה. כרטיס רשת אלחוטי: חובה משקל: לא משנה. מקש העכבר: עדיפות לג'וייסטיק במקום משטח נגיעה. סוללה: שתספיק לפחות לשעה. רשת אלחוטית: 802.11b ו-802.11g במהירויות תאורטיות של 11Mbit ו-54Mbit. Bluetooth - לא חובה. מטרות: עבודה עם מסמכי WORD ואקסל, צפייה בסירטי DIVX. אשמח לקבל טיפים איזה מחשבים ניידים בידיוק לחפש ביד שנייה... ממה להיזהר וממה לא
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני טס לתאילנד מחר ואמרו לי שכדאי לי להביא מחשב נייד (כי שלי כבר ישן ולא מתפקד) . המליצו לי על HP כי החברה מייצרת שם את המחשבים שלה. לי היה בעבר מחשב של לנובו 3000 N200- מחשב כבד מאוד להתנייד עימו. הצרכים שלי הינם: מחשב לעבודה להתניידות רבה אך גם לעבודה מסיבית של שעות רבות בבית (משקל סביר לסחיבה בתיק). מחשב שיחזיק מעמד זמן רב ללא צורך בהטענה אינטרנט אופיס מצגות בפני לקוחות במשרדים אך גם במקומות פתוחים. אשמח לשמוע דעתכם על דגם מסויים שהינכם ממליצים עליו מתוך סידרת elitebook. מכירים מישהו שקנה מחשב נייד בתאילנד? אשמח לשמוע את דעתכם והאם אתם חושבים שכדאי לקנות שם (שהבנתי שהמחיר יכול להיות זול ב-40 אחוז מבארץ). והאם האחריות הבינלאומית שמקבלים שם תיהיה בת…
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד בשביל עריכת ווידאו ואשמח עם תעזרו לי. בשביל לחסוך בשורות, כל מה שהתשובה היא "לא יודע לא מבין בזה\לא משנה" לא רשמתי. אני מקווה שזה בסדר. * מטרות המחשב? עריכת ווידאו HD עם פריימיר * גודל המסך? לא כ"כ מבין בזה אבל שיהיה גדול * כונן אופטי? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, שיגיע עם מערכת הפעלה ודבר אחרון, יש לי כרגע חבר שנמצא בסין. אם יש איזה משהו שאפשר לקנות משם אני אשמח, אם לא אני אקנה בארץ. תודה
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, תקציב עד 3000, המטרות זה משחקים (לא מתכוון לשחק על גרפיקה הכי גבוהה או רזולוציה הכי גבוהה), גרפיקה תלת מימדית, וכל מה שמסביב. כמה דברים: - לא צריך ספק - לא צריך צורב - כונן קשיח מספיק 160GB (יש לי חיצוני של 500). - מארז, חשבתי על NZXT Tempest או משהו בסגנון. - זיכרון אני חושב שאני יצטרך 4 בשביל גרפיקה 3D... - אני לא מתכנן לעשות OC - בנוגע לכרטיס מסך - יש לי מסך 22' זה הכל אני חושב... תודה רבה על זמנכם!
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום מחשב משחקים ב2500 מתאים לנו אבל מכיון שהמחשב פועל ברציפות רוב הזמן ( הורדות קבצים ) צריכת החשמל לאחר מספר שנים היא אלפי שקלים. האם ניתן לבחור רכיבים שיקצצו את צריכת החשמל? מחשב נייד למשל הוא חסכוני בצריכת חשמל. האם כדאי? תודה יהודה
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת התקציב שלי הוא 4500 שח, ואני מחפש נייד חזק, רצוי עם המעבדים החדשים של אינטל (מסדרת P) חשוב שיהיה זמן סוללה טוב, 4 ג'יגה זיכרון, שיריץ תוכנות כבדות בלי לעשות הרבה רעש וחום, אם יש אפשרות לכרטיס מסך טוב במחיר הזה שיאפשר גם לשחק אז מה טוב.... חשוב שהלפטופ יחזיק לי לאורך שנים, לכן אני רוצה לקנות מוצר איכותי. חשבתי על gigabyte אך לא מצאתי הרבה פרטים או ביקורות באינטרנט http://www.skypc.co.il/pl_product~71619~14~0.htm האם מישהו התנסה איתו ויכול להמליץ? איך האחריות שלהם? בכל זאת קצת מוזר שלפטופ עם מפרט כזה זול מאוד יחסית למתחרים עם מפרטים זהים (hp, dell...) אגב יש מצב שהוא בא בלי מערכת הפעלה?! (טוב נו... )
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לקנות מחשב נייד לצורך הקלטה ועריכה של שירים שלי. רציתי שתיבנו לי מפרט למחשב שגם בעתיד אוכל להשתמש בו לצורך לימודים באוניברסיטה. אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר וחזק שהאינטרנט יעוף לי שהעבודה בו תיהיה מהירה ונעימה. יש לי כבר כרטיס קול מקצועי שקניתי בלמעלה מ-1000 ש"ח. אם תוכלו להמליץ על אוזניות ורמקולים נחמדים ובאיזה סכום גם אשמח. תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם לאור מחשבה רבה האם להשקיע בלפטופ מאק פרו או PC נייח מפלצת החלטתי ללכת על המפלצת, לצורך עבודות מגוונות של גרפיקה - אך עם דגש לעבודות מסך - אנימציה (וקטורית ותלת), עיצוב אתרים, וידיאו HD עם זאת, מאוד חשובה לי הורסטיליות ושכן אוכל להינות מיצירת עבודות דפוס. 1. תקציב מקסימלי - 7000 (שוב, כולל מסך) 2. לנצל את כל התקציב (לא ניתן לחרוג) 3. כאמור, מטרות גרפיות ורסטיליות, אך חשיבות עליונה לעבודות מסך 4. תוכנות: פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזיין, אפטר אפקטס, פרימייר, פלאש cinema 4d Ableton live Node box אופן השימוש בהם תדיר מאוד (סטודנט שנפלט לשוק עוד שנתיים) 5. מסך 1920x1080 - עד 4K (אם עומד בתקציב…
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן ככל הנראה... 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים,עד ההכי כבדים שיש[אני כבר לא רוצה להגיד תשם של המשחק הזה יותר] , משרדיות , הורדות קצת. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא אין צורך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה…
-
- 10 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לשרדג מחשב קיים שיש לו רק 256 זיכרון ו80 ג'יגה נפח דיסק קשיח, וכרטיס מסך geforce 4 mx. ופנטיום 4- 3 ג'יגה הרץ. אני רוצה רק לקנות לו כרטיס מסך שיהיה סבבה להפעיל את unreal 3 וגם להוסיף זיכרון ואיזה 80-120 לנפח. חוץ מזה לקנות מחשב עם כל הציוד ההיקפי שהוא צריך כולל מסך כמובן, ושיהיה אם יש מצב geforce 8400. תוכלו לעזור לי?
-
- 11 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות כאשר הראשונה היא השאלה שנשאלת בנושא והיא באיזה חנות אתם ממליצים לקנות מחשב נייד של hp ? השאלה שנייה שלי היא נגיד ואני קונה מחשב נייד ב KSP ואני מבקש לשדרג את הזיכרון מ gb 1 כלומר שני של 512 ל 2 GB שלומר פעמיים 1 GB, אז מי עושה לי את השדרוג HP או KSP? יגאל
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
טוב אז ככה לפני מס' ימים התקנתי WIN 7 כמובן מקורי בערכת השדרוג שקיבלתי מ HP הכל עבד מצויין. עכשיו נוצרה בעייה שמחשב מסרב להכנס למצב שינה עצמאי, אם אני ילחץ על לחצן השינה הוא ייכנס אך אם אני מגדיר לו להכנס כעבור חצי שעה לשינה זה לא קורה. תיקנתי בהגדרות הכל, אפשרתי לו גם במצב של שיתוף מדיה להכנס למצב שינה. אני אובד עצות אני משתמש תמיד באופצייה הזו ועכשיו היא לא פועלת והמחשה נשאר דולק שעות! מה עוד יכול להיות? תודה רן
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את הrazer blade עם המפרט הבא - האתר היחיד שיש לו את המכשיר בישראל כפי שאתם רואים המחיר די אבסורדי - 17490 ש"ח, כשבאתר הרשמי של החברה, אותו מכשיר בדיוק יעלה 2100 דולר, כלומר 7335 ש"ח,חסכון של בערך 10K. (וגם יש להם אותו בלבן, בניגוד לאתר הישראלי) השאלה שלי, האם כדאי לי להזמין מחו"ל ולבצע חריטה למקלדת בעברית פשוט, והאם יש דברים שאני לא חושב עליהם שיכולים להשתבש כשאני עושה את ההזמנה מחו"ל? בנוסף, האם אני אצטרך מתאם רגיל או שנאי מתח מיוחד? תודה!
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
- 1 follower
-
-
היי מה נשמע? הציעו לי תמפרט הטכני הזה ורציתי לדעת מהוא האם הוא טוב ומה דעתכם. http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=56&subcatid=81&prodid=290&keySearch= מה דעתכם האם הוא טוב????? אני לא מבין כלום מה הכוונה Santa Rosa זה מעבד טוב איכותי חזק? הכרטיס מסך הוא טוב ? המסך בכלל טוב מה הכוונה במה שרשום עליו? האם הזיכרון מספיק חזק? בכלל מה דעתכם על המחשב הזה? הדרישות שלי מההמחשב : שיעבוד תחת משחקים סאונד באיכות גבוה בעיקרון מחשב ללימודים ולמשחקים תודה
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אהלן יש לחבר שרוצה לשדרג את המחשב שלו זהו המפרט: i5 2310 asus p8h61 M LX 4GB RAM power man 300w gigabyte 430gt השדרוג שהצעתי לו הוא: nvidia 660gtx -1070 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8986 4gb ram -165 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7621 בנוגע לספק הוא עדיין לא החליט תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הדל סטודיו שלי (פנטיום דואל קור אם אני זוכר נכון P8800) שבק חיים, לטענת המעבדה, נשרף הלוח אם, ולטענתי התיקון יקר ולא בא בחשבון. עבור הבדיקה הם רוצים 100ש"ח 1. יש לי אפשרות להשאיר את המחשב בידיהם, או לקבל אותו תמורת תשלום הבדיקה.. אך יש מה לעשות עם הגרוטאה? כרגע אני נוטה לוותר עליו.. אני בספק שמישהו ירצה לקנות מחשב ישן ולא מתפקד.. - אני מתכנת שעובד עם התוכנות הרגילות.. ונאלץ לקמפל קבצים כבדים במיוחד.. בעבודה אני עובד על נייד HP ELITE בעל מעבד I7, חיית ביצועים אני מעוניין לרכוש מחשב לבית שישרת אותי גם לעבודה, 2. ולכן כרגע מתלבט בין I5 ו-I7, כמה משמעותיים הם ההבדלים למטרותיי? אם מדובר בדיליי קל בזמני ההמתנה.. אין לכך חשיבות בעיניי. - ולבסוף, שימוש נוסף אחרון שי…
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבניית מפרט למחשב המיועד לעבודה משרדית כבדה. חשוב שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר. בנוסף, דרוש גם מסך 19" שיתאים לעבודה משרדית ממושכת. אם התקציב אינו מספיק לדרישות, הודיעו לי בבקשה. תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מפרט לעבודה משרדים, כל שאר הרכיבים יש לי כבר. יש לי זכרון SDRAM, ככה שהלוח צריך לתמוך בו. כמו כן, אני מעוניין במעבד AXP מהנמוכים (1700+-1800+) ולוח אם שיש בו כ. מסך מובנה. ההארדדיסק צריך להיות 20-40 גיגה, לא חייב 8 מ"C קאש, למרות שבמחירים של היום, אני לא רואה סיבה למה לא. תקציב: הכי נמוך שתוכלו לרדת. ספק ג'נארי יספיק כאן ללא ספק. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
היי, קונים לאחי מחשב חדש, התקציב הוא 2400 שקל, כל מה שאחי עושה במחשב זה לשמוע מוזיקה, לראות סרטים וקצת לקודד ולהוסיף כתוביות, שום דבר רציני. יש כמה נקודות חשובות שאני רוצה לציין: - אל תכניסו למפרט דיסק קשיח או ציוד היקפי. - אחי הוא חולה מוסיקה וחייב לשמוע מוזיקה באיכות גבוהה, לכן אני שואל אולי כדאי להוסיף במפרט כרטיס קול, יש לו בנתיים ( במחשב הישן, והוא יכול להעביר לחדש ) כרטיס קול של creaive, אני חושב ש- Creative SoundBlaster 5.1, הוא מחבר למחשב שלו שני סטים של רמקולים שכל אחד מהם הוא 2.1, כך שקחו את זה בחשבון בקשר לכרטיס קול אם צריך ( אם יש כרטיס קול יקר, שיתן לו פונקציות מיוחדות, תציינו זאת ואולי אני אכלול את זה מחוץ למפרט ). - בקשר לכרטיס מסך, אני רוצה להתייעץ אי…
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
הי, התקציב הוא במזומן שטרות. מטרות המחשב הן: עבודה משרדית, קולנוע ביתי (המחשב יחובר לטלויזית lcd) והאזנה למוזיקה. ציוד היקפי נדרש: מסך 22"-איכותי ללא פשרות, צורב dvd , מקלדת ועכבר אלחוטיים. דגשים שחשובים לי: 1. שקט, אם יש אפשרות שלא ישמעו אותו בכלל מה טוב. 2. כרטיס קול איכותי, המטרה להשתמש בכרטיס קול כרסיבר. 2.5. סאונד נקי שאוכל להינות מאוסף המוסיקה האינסופי שלי. 3. תמיכה בשני מסכי LCD בעת ובעונה אחת. תודה רבה :-*.
-
- 9 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב בהשקעה של כ- 5,000 ש"ח פלוס מינוס לא כולל מסך. המחשב מיועד לעבודה עם תוכנות סאונד, עבודה באינטרנט, הפעלת משחקים לא ממש מחייב משהו חזק אלה משהו שיפעיל את המשחקים הנמצאים כרגע בשוק. כמו כן, אם ישנם מארזים מומלצים ודברים כאלו ששוה לשים עליהם דגש בבקשה הוסיפו. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אסטרטגיב בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפר…
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי, המחשב השולחני שלי כבר מעלה אבק ומתקשה לסחוב אז החלטתי לקנות מחשב חדש. הרבה זמן לא התעדכנתי בתחום החומרה ולכן אשמח אם תוכלו לייעץ לי. שימוש: בעיקר תכנות (כולל להריץ IDEים כבדים כמו Visual Studio, Eclipse ועוד כמה תוכנות במקביל כמו Notepad++, דפדפנים וכו'..) מדי פעם גם לצפות בסרט ב-HD ומן הסתם עבודה משרדית (הרצת Outlook 2010). חוץ מזה אני גם מריץ VMים על המחשב. תקציב: 2500 - 3500 ש"ח חשוב לציין שאני מעוניין לקנות מחשב נייד ולא שולחני. הסתכלתי קצת על מפרטים וראיתי כמה דברים מעניינים בטווח מחירים הזה, אשמח אם תגידו לי האם המפרט הבא נשמע לכם מספיק: Intel® Core i5-2430M (2.30/2.90 Turbo GHz) 4GB (4+0) up to 8GB DDR3 HDD 640Gb (5400 RPM) התלבטויות: 1. האם המפרט שציינ…
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-