ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות בקרוב מחשב חדש ויש לי כמה שאלות, קודם כל לגבי המפרט: Ryzen 3700x מעבד Noctua NH-U12S קירור למעבד ASUS B450m-a Prime לוח אם Team T-FORCE Vulcan Z 64GB DDR4 3200mhz RAM זיכרון Radeon RX550 כרטיס מסך Antec NX120 מארז Antec VP500P 500w ספק כוח 1TB HDD וכונן SSD Crucial MX100 שירדו מהמחשב הישן שלי ולא מוצא צורך לשדרג. בעיקרון השימוש הכמעט בלעדי במחשב הוא עבודה עם תוכנת עיבוד וניתוח נתונים שמצריכה המון זיכרון ומעבד חזק וכמו שניתן לראות אלה נקודות החוזק של המפרט, השימוש הנוסף למחשב אם בכלל הוא גיימינג קל מאוד ברמת ה-CSGO,FM21,Among us ובאטלפילד 1. בהזדמנות זו אשאל האם RX550 מספיק ל-BF1? לא מח…
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
אם תוכלו לעזור לי במפרט מחשב.. מעבד ליבה כפולה זיכרון ג'יגה ביית דיסק קשיח 160 ג'יגה ביית מעבד+לוח טובים כרטיס מסך אין צורך בציוד היקפי.
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
בבקשה http://www.tms.co.il/preview/spec/95ab3d4u מחשב משרדי חזק יחסית ללא צורך במשחקים. תשומת לבכם למארז ולזיכרון. אשמח להערותיכם. תודה
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3000 ABIT NF8 nForce3 250 Support: Sata, Raid WD 160G + 8MB Buffer SATA KINGSTON CL3 Dual channel kit 512Mb (256X2) DDR 400MHz Sapphire ATI 9800 Pro 128Mb 128 bit +DVI + TV OUT 1.44 G-Bit 10/100 On board DVDRW LG GSA4161B x16 DUAL LAYER Case: CHEBRO XSPIDER II PSU Thermaltake TT420APD PFC 420 WATT 2 FAN 6 Channels onboard / SPDIF
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מחפש נייד בתקציב של עד 3500 ש"ח, נתקלתי בהצעה הזאת: http://www.computerland.co.il/Product.asp?Pid=GR649EA&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he# האם ההצעה הזאת טובה? והאם יש לכם הצעות למחשבים אחרים? השימושים למחשב הם גלישה באינטרנט ותוכנות כמו אופיס אבל בכל מקרה לא משחקים, ראיתי עוד כמה הצעות שנראות סבירות אבל המעבדים לא היו Core 2 Duo אלא Core Duo, האם ההתעקשות שלי על סדרה 2 מוצדקת? בנוסף אני מעדיף שתדירות המעבד תהיה לפחות 2.0Ghz. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
מפרט מחשב עד 3000 שח ללא חריגות אפשר גם פחות במחיר תלוי במי מרכיב את המחשב המחשב הוא לגיימינג משחקים כגון COD6 BFBC2 ו COUNTER STRIKE SOURCE מתכוון לעשות OC למעבד עדיפות מעבד INTEL קירור למעבד מעדיף FREEZER REVv2 שעולה 300 שקל בתודה מראש דני.
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
האם הנטבוקים הנמכרים בארץ מגיעים עם אותה סוללה כמו שהם נמכרים בחו"ל? אני שואל זאת משום שלא פעם ראיתי נטבוקים שמגיעים לארץ עם סוללת 48W/H כשבחו"ל הם נמכרים עם סוללת 63W/H בחו"ל...
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב חדש הדרישות: עד 3000 ש"ח ללא ציוד היקפי שיהיה שקט מאוד ושהמארז יהיה יפה שיהיה הכי טוב שאפשר למשחקים! ורצוי מחנות tms תודה !
-
- 13 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מצאתי 2 מחשבים באתר של hp, הראשון עולה סביבות 3700 והוא מחשב כלול במסך .. http://www.shopping.hp.com/en_US/home-office/-/products/Desktops/HP-ENVY-All-in-One/H4A31AA השני עולה סביבות 4300 והוא רק מחשב http://www.shopping.hp.com/en_US/home-office/-/products/Desktops/HP-ENVY-Phoenix/H4A27AA אשמח לייעוץ על אחד מבין 2 המחשבים האלה (אם יש לכם אפילו מחשב לדעתכם יותר טוב במחיר הזה אשמח לקבל קישור, אבל רק של hp, כי אני מאוד אוהב את השירות ואת האחריות שלהם לעומת חברות אחרות) הדרישה שלי ממחשב זה מחשב שיחזיק הרבה שנים, אחריות טובה, שיהיה מהיר בכל מצב. בעיקרון המחשב דרוש לעבודה משרדית(אני מתכנת אתרים במקצועי), אך גם לעיתים אשחק בו אולי משחקים קלים. חשוב שיהיה לו כרטיס מסך טוב שאו…
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
כרגע זה המפרט הנוכחי שלי: כרטיס מסך: gtx 750 ti 2gb מעבד: i5 6400 skylake לוח אם: h110 של gigabyte זיכרון ראם: 12gb ddr3 עכשיו ככה אני רוצה לשפר את כרטיס המסך שלי תקציב עד 1350 שקל. וחשבתי להביא את הכרטיס gtx 960 4gb מה דעתכם? להביא אותו? אני לא רוצה radeon רק nvidia מה אני יכול להביא עד 1350 שקל?
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
COMPAQ N800C P4M/2.0GHz מעבד סנטרינו מתקדם 256MB DDR400 40GB 15.0''TFT)1400 X 1050) CDRW.DVD COMBO 2X USB 2.0 PORTS כרטיס רשת 10/100 WIN XP PRO מחשב נייד COMPAQ מתצוגה ! מעבד אינטל מקורי בתדר 2 גיגה הרץ מדגם סנטרינו 256MB DDR400 זכרון פנימי דיסק קשיח 40 גיגה כונן קומבו CD-RW + DVD מסך 15.1'' מגיע לרזולוציה 1400x1050 מערכת הפעלה XP PRO כרטיס רשת 10/100 כרטיס מסך 7500 RA ----------------------------- המפרט ב-3000 שקל...מה דעתכם? השימושים הם אינטרנט ואולי משחקים "קלים".....
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
עדכון לפי חוקי הפורום: 1. התקציב כפי שרשום בכותרת. 2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים רוצה להנות מהאיכות הכי גבוהה שניתן, צפיה בסרטים, הרצת מס' מערכות הפעלה במקביל כולל תכנות VS2008 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. נושא הקירור חשוב - מתוכנן OC בינוני והמטרה שהמחשב יהיה שקט מאוד. 5. המשחקים והכל ירוצו על מסך DEL 24 או בעתיד מסך 26 לא ידוע עדיין. תודה לכל העונים, מצטער על הבלבול. ואמרתי לו שאין דבר כזה מחשב ל10 שנים....
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי מעבד intel quad extreme qx9770 ואני מנסה להתאים לו מפרט all-around (בעיקר שימוש עבור תוכנות עיבוד קול מקצועי). מה דעתכם על מפרט זה, והאם כדאי או ניתן להוזיל עליות (בלי פגיעה באמינות המערכת). מעבד: qx9770 extreme - 0 nis + קירור של arctic cooling freezer pro 7 לוח אם: GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR (P45) - ATX - 673 nis זיכרון: OCZ DDR3 Platinum 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1333MHZ CL7 - 422 nis כרטיס מסך: GAINWARD 9400GT 1GB silent DDR2 HDMI TV/O, DVI - PCX - retail - 263 nis ספק: Thermaltake Toughpower 600W ATX 12V 2.2 & EPS 12V - 534 nis מארז: ANTEC P193 Advanced Super Mid Tower - 964 nis אני מוגבל בגובה למקס' 55 ס"מ וברוחב למקס' 25 ס"מ דעתכם חשו…
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, יש לי מחשב נייד עם מסך 15.6 אינץ' ורזולוצית מסך 1366X768 אתמול נסיתי לחבר את המחשב לטלביזיה בגודל 37 אינץ' עם כבל HDMI והתמונה שהתקבלה לא היתה על מסך מלא לאחר ששחקתי עם ההגדרות של כרטיס המסך במחשב הצלחתי להגדיל את התמונה למסך מלא שאלתי היא האם בגלל שהרזולוציה הגבוהה ביותר של הכרטיס מסך היא 1366X768 (או שזה בעצם תלוי ביכולת של המסך עצמו?!) אז אין באפשרותי להריץ על הטלביזיה סרטים באיכות FULL HD, כלומר 1080P?!?! האם למעשה הכרטיס מסך מסוגל לשדר לטלביזיה עד רזולוציה של 720P ??? (כלומר HD READY) או שאני לא מבין נכון איך הדברים האלה עובדים..... אני יודע שהטלביזיה הינה FULL HD ואם אני זוכר נכון הרזולוציה שלה מגיעה עד 1900X1080 האם יש דרך לגרום לכרטיס מסך של המחש…
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מחשב נייד עדיף 14 - 12 אינץ , אני סוכן שטח עיקר עבודת המחשב היא אווטלוק, אקסל, וורד , פוואר פוינט , והוא נמצא עלי בתוך התיק רב היום פיזית לכן הדברים החשובים ביותר הם המשקל והגודל ? אחר כך ביצועים ןאחר כך אחריות . אני לא מתעסק בכלל עם גרפיקה או משחקים מקסימום מצגות פה ושם. לגביי המחיר עם בהבדל של 1000ש"חל יש הדל תהומי בין טכנולוגיות אז אני גם אפשרי אני שמעתי שLG שווים מבחינת אחריות וטכנולוגיה אבל הם קצת יקרים חשוב לי היחס מחיר תמורה . תודה רבה ויקטור www.nadlanos.co.il
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות בשבוע שבועיים הקרובים מחשב נייד לקראת תואר מדעי המחשב ..לא חושב שאני צריך משהו כל כך רציני נראלי בסביבות 3000 ..תקנו אותי אם אני טועה. * מטרות המחשב? לימודים סרטים מוזיקה.. * גודל המסך? משהו ממוצע אני לא מבין כל כך בזה * רזולוציית המסך? משהו ממוצע אני לא מבין כל כך בזה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? צריך להסחב עם המחשב ללימודים אז כמה שיותר קל יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן ,5-6 שעות בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB HDMI וכל השאר לא קריטי כל כך * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB נראלי מספיק ואפילו יותר מידי * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית …
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד אזור 3750 ללא חריגות (עדיף פחות אפילו) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים , כרגע בעיקר מיינקרפט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מ…
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום,הנני מתכוון לקנות INSPIRON N3010 יש אופציה של שדרוג ממעבד Core i3 330M 2.13GHz ל Core i3 350M 2.26GHz תמורת 150 שח,שווה? פירטתי את הדרישות שלי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=476422.0 בנוסף,יש אופציה של שדרוג מ2 ג'יגה RAM ל4 ג'יגה RAM תמורת 385 שח,עכשיו ראיתי שזכרון כזה עולה אצלם 240.לשים את הזכרון במחשב באמת עולה 150 שקל? כמה זה קשה להתקין זכרון? ולדעתי אני לא באמת צריך 4 ג'יגה אלא 3 יספיקו לי,לא עדיף לקנות עוד כרטיס של 1 ג'יגה איפשהו ולבקש ממישהו שיתקין לי?
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית ברמת PS ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, COD וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). SAMSUNG 2333T -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
ללא ציוד היקפי. תקציב 3700 עדיף ללא חריגה אם לא קריטי. מיועד למשחקים חזקים RPG / 3d shooters / strategy games 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מבקש גם המלצה למסך 21-22-23 שיתאים טוב לכרטיס מסך. ללא קשר לתקציב 3700. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך צורב. 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. יש כבר כונן קשיח SATA וצורב, האם חנויות מחשבים יקחו אותם וירכיבו אותו בחינם ? 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7-8. אבל לא על חשבון רכיבים חשובים יותר. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברק…
-
- 9 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום. אני קונה לי מחשב שיהיה מיועד בעיקר לאינרטנט ומשחקים חדשים קלים, אין לי צורך בכרטיס מסך מפוצץ, שכן למעט GTA אני לא חובב משחקי FPS, בעיקר אני משחק משחקי אסטרטגיה כך שכרטיס מסך מטורף לא צריך אולי OB יספיק אפילו. אגב נא לא לחרוג, אבל אם זה ממש שווה אז תגידו (יותר מ200 ש"ח חריגה לא תתקבל). המחשב אמור לסחוב הכל לשנה הקרובה מבחינת משחקים, מצדי שיהיה על סופר דופר LOW ורז' של 640-400. שאלה נוספת מה יותר טוב? X4500 מובנה של אינטל, HD4200, או 8300GT
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב חזק ואמין שיחזיק להרבה זמן+בבקשה לקחת בחשבון מסך 21 אינץ' במפרט. תודה רבה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 3600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסביבה ממוחשבת (אינרנט וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות …
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום חברים , אני צריך המלצה למחשב נייד עד 7000 ש"ח. שיהיה עם המעבד החדש של אינטל לניידים שכבר יצא ... תקנו אותי אם אני טועה המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט שירים וסרטים .. בלי משחקים שיוכל להריץ Vista ... (אם זה לא יותר מדי) שיהיה עם HD גדול , צורב DVD זמן סוללה ומשקל לא ממש משנה ... תודה !
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
1-AMD ATHLON XP ORIGINAL 64BIT 939 3000+ 2-THARMALTAKE ORIGINAL K8 FAN COOPER 3-DDR HYUNIX ORIGINAL BUS400MHz 512MB (256X2) FOR DUAL CHANEL / A-DATA 512MB BUS 400 MHz 4-DVDR-W NEC 3520-A MODEL X 16 DUAL BLACK 5-HD WD 160GB SATA 150 8MB BUFFER 6-FLOPPY 1.44 NEC BLACK 7-GIGABYTE MB GA-K8NF-9 1600MHz N.FORCE 4 8-GIGABYTE G.FORCE 6600GT 128MB DDR III 9-CASE FOXCONN DIABOLIC 400W TOTAL 4775 NIS FOR CASH שווה? והמארז מספק ביצועים מספקים ביחס למחיר? (כמה אני משלם על ה"יופי" שלו) ואיזה זכרון עדיף?(יונדאי בעל אחריות לכל החיים D: ) תודה
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-