ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
איזה מחשב כדאי לקנות בסכום של 4000+- שקל מחשב לסטודנטית לא למשחקים אלא לעבדות משרדיות. תודה
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
עד 500 שקל שמעתי שה פיוניר טוב מה אתם ממליצים לי מה הכי טוב לקנות היום !
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
איפה אני מוצא דריבירים של כרטיס קול ומסך למחשב נייד IBM? באתר IBM?
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אז ככה, מזל טוב לאח שלי על הגיעו לגיל מצוות. עכשיו צריך להרכיב לו מחשב חדש וטוב. חשוב שיהיה טוב למשחקים ואינטרנט וכל מה שהוא עושה. וגם, למרות שזה סותר את הצורך למשחקים, רצוי מסך LCD. כמו שנאמר התקציב הוא בין 4000 ל5000. הבנתי שמעבד כפול ליבה זה העתיד ואם מעוניינים לשדרג את המחשב בעתיד זו בהחלט הדרך.. אם כן זה גם חשוב.. ראיתי את המפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/view/17/ והוא מצא חן בעיני כמו כן המפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/view/4/ אז אני צריך משהו באמצע ועם מסך LCD. ולא צריך רמקולים... בתודה מראש מוטי אגב, האם מעבד כפול ליבה באמת כזה משמעותי?
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אהלן...יש לי amd 1700 לוח של ג'יגהבייט 512 radeon 9600xt רוצה לשפר שהלוח יתמוך גם בAGP וגם בPCI תקציב בלי חריגות (50 שקל מקס) אני מתכנן לקנות דרך KSP תודה לכל העוזרים..
-
- 11 תגובות
- 822 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, אולי קטנה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים ותכנות, לרוב פתוחים הרבה דברים אז אני מניח שהרבה ראם זה חשוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים כרטיס מסך rtx 3080 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ברמה שפויה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא ממש 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה…
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב טוב ב5000-5500 בלי ציוד הקפי מטרת המחשב הוא גיימינג ועם אפשר עד מפרט באותו תקציב שבו יהיה מעבד e6600
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
ראיתי את השאלות האלה ועניתי עליהן למטה. א. מה התקציב? ב. מטרות המחשב?(לדוגמא: OC, עבודה משרדית, משחקים[קלים/כבדים] - ניתן לבחור יותר מאחד). ג. האם אתה צריך ציוד הקפי?( כגון מסך, כונן DVD, צורב DVD, צורב CD, מקלדת, עכבר, רמקולים, כרטיס טלוויזיה וכו'...). ד. האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו? ה. האם נושא הקירור והיופי חשובים לך?(על מנת שנוכל להתאים לך מארז או אביזרים אחרים). ו. האם צריך מערכת הפעלה? ז. האם צריך הרכבה של המחשב במעבדה ו/או התקנה של מערכת הפעלה?(לרוב התקנה של מערכת הפעלה כרוך בתשלום נוסף). ח. מהי שיטת התשלום?(ויזה, מזומן, תשלומים - לעיתים מעלה את המחיר הכללי). ט. הערות- ? אז ככה: א.עד 5000 בערך ב.אני אמור לשחק על המחשב הזה משחקים(כבדים)וסרטים. ג.אני …
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מפרט כמו בכותרת רק בלי מסך בלי מארז ובלי מיקלדת רמקולים ועכבר שיהיה כרטיס קול די טוב ל5.1 עדיף 7.1 שישמעו יותר טוב לא ליצירה מבוסס קונרו 2 גיגה זיכרון בעיקר למישחקים אה הרד דיסק כבר יש אז רק איזה 120-160 גיגה ככה
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
בהמשך לנושא הקודם שלי... התקציב השתנה מאוד, כך גם המפרט. צריך חוות דעת על המפרט הנ"ל. תודה רבה לעוזרים. מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1371 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Asus P5N-D כמות: 1 - מחיר: ¤801 מארז: Raidmax Sagitta II Black 2x120MM ALL LED 23CM Side Fan NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤347 ספק כוח: Thermaltake 550W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails כמות: 1 - מחיר: ¤405 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤414 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤422 כרטיס מסך: Twintech 9600GT XT Coolermaster OC 512MB X2 SLI Kit כמות: 1 - מחיר: …
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, אני מחשב לקנות מחשב חדש לאחי הקטן - מחשב בעיקר למשחקים... צריך להיות משהו טוב ועמיד - זה ילד קטן ככה שהמחשב יעבור הרבה אם זה RESETS ומלא תוכנות ודברים ווירוסים וכו... ככה שצריך משהו עמיד בנוסף אין צורך בOC. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח - ניתן לחרוג ב200-300 ש"ח אבל לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מאמין ש900X1600, מסך נורמאלי של 22 אינצ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בעיקרון גבוהות אבל תלוי במשחק... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום מחפש מפרט מחשב עד 12000 שח לסימולטורי טיסה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12000, אפשרי לחרוג אם באמת שווה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג וסימולטור טיסה/נהיגה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 2 מסכים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורו…
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
יש לי מחשב DELL Inspiron 1545 T6400 250 GB 2GB זיכרון מחשב ממש חדש מהקופסא , שמתי לו XP ועוד לא מילאתי אותו במידע עכשיו כשאני עושה לו הפעלה מחדש אז המחשב נתקע בערך 30 שניות ואפילו יותר על השולחן עבודה (עוד לא מראה אייקונים) , ורק אחר כך יש אז הצליל הזה של כניסה לווינדווס מה יכולה להיות הסיבה לכך ?
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי הרכיב מחשב לפי מפרט שלכם לפני זמן מה ואני הייתי שמח לייעוץ גם כן. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל לא קריטי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cs:go, injustice -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ג…
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
היי, נוסע בקרוב לארה"ב וחשבתי להביא משם מחשב חדש. הדרישות שלי: - מסך 12.1 אינץ' - Windows 7 - סוללה 7 שעות ומעלה - יכולת ניגון סרטי FHD - עד 800 דולר אופציה: -תאורת מקשים מעדיף את אסוס, אבל אם קיימים דגמים טובים יותר - בכיף קיים דבר כזה?
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לשדרג את המחשב שלי ללא ציוד הקיפי. המחשב מיועד הרוב למשחקים החדשים כמו: Battlefield Bad Company 2, Call Of Duty Black Ops שירוץ חלק על ההגדרות המקסימליות. מפרט המחשב הקיים: CPU - Intel® Pentium® Dual CPU E2160 1.80Ghz CPU Cooler - Thermaltake V1 MotherBoard - Gigabyte P35-DSL3 Memory - Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX 800MHZ CL4 Hard Drive - Westren Digital 640GB 32MB Video Card - NVIDIA Sparkle Geforce 8800GT 512MB Chassis - NZXT Apollo Black No PSU Power Supply - Enermax Liberty 400W 30A @ 12V DVD Writer - LG DVDRW H66NK X18 Monitor - Samsung SyncMaster 2443BW 24 תודה.
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מחשב גיימרים בעיקר עבור: Battlefield 3, Crysis 2, Rage רזולוצית משחק רצויה 1920x1080 או גבוהה יותר ציוד היקפי בשימוש: מסך - LG IPS236V, גודל 23" שימוש באוזניות - Triton PC510HDa קונפיגורציה רצויה: מחיר מסגרת – 7000 ש"ח א. כרטיס מסך – GTX 580, 3GB On board memory (עם אפשרות עתידית לחיבור שני כרטיסים) תוצרת nvidia ו-chip-set של ASUS ב. מעבד – Intel I7, תצורה ??? ג. לוח אם - ??? ד. זכרון – לפחות 8MB וסוג ??? ה. כרטיס קול 5.2 או טוב יותר- ??? ו. כונן קשיח – 1TB תוצרת וביצועים כגון RPM וכו' - ??? ז. צורב ??? ח. מארז עם עם חיבורים קדמיים ט. תוספות - רק במידת הצורך ??? י. שדרוג עתידי: לוח אם, מעבד וכו' ש…
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
כרגע יש לי i5-750 2.6, hd5850, 2x2gb ram 1333 pcie 2.0 / 1556 socket ולוח אם מוגבל עם בהתחלה חשבתי לשדרג רק כ. מסך, אבל אז החלטתי להשקיע לרגל צאתו של קרייסיס 3 זה המפרט שחשבתי עליו GZ-Z77-D3H-MVP לוח i7 – 3770 ivy bridge 3.4ghz BOX מעבד 2X4GB 1600Mhz RAM זכרונות Sapphire HD7970 3GB oc w/Boost כ. מסך ANTEC HCG 750 ספק NZXT PHANTOM 410 מארז המחשבה היא בעתיד לשדרג את המסך ל 27 (כרגע יש לי dell 2007 wfp), ובעתיד הקצת יותר רחוק להוסיף עוד hd7970 - לכן הלכתי על ספק של 750. מה דעתכם? פעם ראשונה שאני מזמין רכיבים בודדים ומרכיב לבד. על מה לא חשבתי? תודה רבה מראש...
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? -3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 minecraft, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 25 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צו…
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מיועד לשימוש בלימודים בבית ספר למוזיקה ולכן חשוב שיתאים גם לתוכנות הקלטה ועריכת אודיו כמו CUBASE לדוגמא. שמתי עיין על ZENBOOK דגם UX305LA אלא שהדגם עם מעבד I5 אזל במלאי איפה שחיפשתי. יש לי אפשרות לרכוש באילת בשבוע הבא. גודל רצוי הוא 13.3-14 ומשקל פחות מ1.5 קילו. לא צריך טאצ'. מה הייתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב מזדקן שהתכולה הראשית שלו היא E6300 C2D, 4GB DDR2, Radeon 5770 וספק כוח 500W של אנרמקס. כאשר הרדאון וספק הכוח חדשים יחסית (בני שנה). בהתחשב בעובדה שמשחקים חדשים כמו Witcher וCrysis2 כבר מקרטעים לאללה אני מניח שהגיע הזמן לשילוש מעבד-לוח-אם-זכרון חדש. (הכרטיס מסך אמור להיות עוד סביר איכשהו אלא אם אני טועה) השידרוג הוא למטרות משחקים (למרות שהמחשב ישמש גם לעבודה, אינטרנט וסרטים). אין צורך בשום אביזר היקפי. רק בשדרוג שפוי אם זה אפשרי בטווח המחיר. אין מקום לחריגה מהתקציב.
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב שאבא שלי משתמש בו לשם עריכת ווידאו, זה לא היה היעוד המקורי של המחשב והוא טיפה מיושן לכן הוא ביקש ממני לברר מה הכי יעזור לשם שיפור הביצועים של המחשב מעבד פנטיום 4 2GHZ (נורטווד, באס 400) לוח אם של אביט מבוסס צ'יפסט 848P 512MB זכרון 400MHZ הארדיסק 60GB של מקסטור כרטיס מסך GF4MX הקלט הוא מכרטיס טלויזיה או DV אנחנו מעוניינים בכ1000 ש"ח לשדרג את המחשב כדי שיתפקד טוב יותר לשם עריכת וידאו, אין שימוש במחשב הזה למשחקים בכלל או למשימות אחרות מעבר לגלישה באינטרנט. האם ניתן לדחוף תוספת הארדיסק בתקציב הזה ולקבל שיפור מסויים או שאין סיכוי? כמו כן יש לי בבית מערכת של AMD 2600+ ולוח מבוסס NFORCE 2. האם יש יותר פוטנציאל בשימוש במפרט בסיס כזה לשם שדרוג?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
טוב כמו שאמרתי מחשב של אינטל dual core e8400 כרטיס מסך Nvidia Geforce 9800GT 2GB זיכרון 320 דיסק קשיח ובעיקרון זהו.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני להתייעץ לפני קניית רכיבים למחשב יש ברשותי לוח אם: Gigabyte Ax370 gaming k7 וכרטיס מסך: Radeon nitro 5700 וכעט אני צריך להשלים את שאר הדברים. השאלה שלי היא איזה מעבד כדי לשים(רוצה לציין שזה לילד בן 10) ואיזה ספק כוח ובכלל מה עוד צריך לדעת? אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
- 1 follower
-
-
[table] [tr] [td] [table][tr][td]מק"ט[/td][td]מוצרים[/td][td]כמות[/t] [/td][td] מחיר [/td][/tr] [tr] [td]C2100T[/td] [td]Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics tray[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪493 [/td][/tr] [tr] [td]SCKTN3000I[/td] [td]Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪116 [/td][/tr] [tr] [td]GH61MS2VB3[/td] [td]Gigabyte GA-H61M-S2V-B3[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪316 [/td][/tr] [tr] [td]BUNDEL500W[/td] [td]SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪480 [/td][/tr] [tr] [td]C2G1333[/td] [td]Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select[/td] [td] 2 [/td] [td] ₪132 [/t…
-
- 10 תגובות
- 822 צפיות
-