עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בוקר טוב נתחיל בשאלון : * מטרות המחשב? לימודים + עבודה (הרבה סרטים , משחקים קלים/ישנים) * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא מספיק מבין בשביל לומר, מה שיכנס במסגרת התקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?מישהו יוכל להסביר מה זה אמצעי קלט? * משקל רצוי?לא משנה לי , קילו לפה קילו לשם לא יהרגו אותי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר (במסגרת התקציב הדל כמובן) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? קורא כרטיס זיכרון * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינמום של 500GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, ללא מערכת הפעלה *…

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  2. אני מעוניין לרכוש את הrazer blade עם המפרט הבא - האתר היחיד שיש לו את המכשיר בישראל כפי שאתם רואים המחיר די אבסורדי - 17490 ש"ח, כשבאתר הרשמי של החברה, אותו מכשיר בדיוק יעלה 2100 דולר, כלומר 7335 ש"ח,חסכון של בערך 10K. (וגם יש להם אותו בלבן, בניגוד לאתר הישראלי) השאלה שלי, האם כדאי לי להזמין מחו"ל ולבצע חריטה למקלדת בעברית פשוט, והאם יש דברים שאני לא חושב עליהם שיכולים להשתבש כשאני עושה את ההזמנה מחו"ל? בנוסף, האם אני אצטרך מתאם רגיל או שנאי מתח מיוחד? תודה!

3. Started by Palarya,

שלום, לאחרונה הדל סטודיו שלי (פנטיום דואל קור אם אני זוכר נכון P8800) שבק חיים, לטענת המעבדה, נשרף הלוח אם, ולטענתי התיקון יקר ולא בא בחשבון. עבור הבדיקה הם רוצים 100ש"ח 1. יש לי אפשרות להשאיר את המחשב בידיהם, או לקבל אותו תמורת תשלום הבדיקה.. אך יש מה לעשות עם הגרוטאה? כרגע אני נוטה לוותר עליו.. אני בספק שמישהו ירצה לקנות מחשב ישן ולא מתפקד.. - אני מתכנת שעובד עם התוכנות הרגילות.. ונאלץ לקמפל קבצים כבדים במיוחד.. בעבודה אני עובד על נייד HP ELITE בעל מעבד I7, חיית ביצועים אני מעוניין לרכוש מחשב לבית שישרת אותי גם לעבודה, 2. ולכן כרגע מתלבט בין I5 ו-I7, כמה משמעותיים הם ההבדלים למטרותיי? אם מדובר בדיליי קל בזמני ההמתנה.. אין לכך חשיבות בעיניי. - ולבסוף, שימוש נוסף אחרון שי…

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  4. שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבניית מפרט למחשב המיועד לעבודה משרדית כבדה. חשוב שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר. בנוסף, דרוש גם מסך 19" שיתאים לעבודה משרדית ממושכת. אם התקציב אינו מספיק לדרישות, הודיעו לי בבקשה. תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 782 צפיות
  5. שלום שלום איך המחשב הזה: לוח אם -775DUAL-915GL וAsrock עולה 540 שקל מארז: 444 ש"ח-THERMALTAKE SOPRANO מעבד:1178 ש"ח- INTEL CORE 2 DUO E6400 מאוורר למעבד: INTEL COOLER 775 זכרון: DDR2 2048MB 800MHZ CL5 וKretonו- 1184 ש"ח כרטיס מסך:1441 ש"ח- NIVIDIA GEFORCE 7950GT S12MB דיסק קשיח: 400 ש"ח-WESTERN DIGITAL 250G צורב: -179 ש"ח -LG DVDRW H10AK תודה רז יחזקאל[br]פורסם בתאריך: 3.01.2007 בשעה 09:53:02 מה המחשב הכי טוב שאני יכול עד 5400 שקל?

6. התקציב עד 3500 ש"ח (3.5K) 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? * משחקים * תכני HD במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920x1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו? NBA 2K10 , CRYSIS , NEED FOR SPEED SHIFT , PRO 2010 משהו בסגנון הזה * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? ללא כונן דיסקטים…

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  7. Started by tomtom29,

גודל המסך? 15 אינצ * משקל רצוי? לא קריטי שלא יעבור את ה2.8 קילו בערך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שתיהיה סוללה טובה מעל 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 גיגה * צורב DVD? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?[b * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אין העדפה רק שתיהיה חברה בעלת אחריות רצינית בארץ עוד נקודות שחשובות לי : מעבד i3 i5 לא קריטי לי משניהם זכרון 4 גיג , דיסק קשיח כפי שמצויין למעלה מסך איכותי לא חובה hd אבל שיהיה טוב מקלדת נוחה, אני לא כותב סיכומים על המחשב אבל בכלליות שהמקלדת תיהיה יחסית נוחה. תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  8. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואני צריך עזרה בהרכבת מפרט, מילאתי פה את כל הפרטים, אשמח לעזרה. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3K+- וכנראה שזה יהיה באשראי, לא במזומן. 2. מטרות המחשב? בעיקרון זה לעבודות משרדיות (ככה לפחות אתם קוראים לזה חח) + משחקים בינוניים (משהו סטייל WarRock ..) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אני כן צריך כונן וצורב DVD. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? עדיף מעבד של אינטל. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? הקירור חשוב, העיצוב פחות. התאמה של צבעים לא חייב, ועדיף שיהיה די …

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  9. Started by NAZRAK,

התקציב הוא 5K בעיקר לסרטים, מוזיקה, כתיבה רבה בוורד וקצת משחקים, למשל DEVIL MAY CRY 4 לא משהו רציני ועדכני זה המפרט http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/he/product/Satellite-L650-10D/1085925/toshibaShop/false/ למישהו יש ניסיון איתו? מבחינת נתונים יבשים הוא די מרשים אותי. המקלדת עם כפתורים בולטים ונוחים (חשוב לי שהמקלדת מלאה). למישהו יצא לעבוד איתו? איך המקלדת בעבודה ממושכת? בדגם INSPRION 2100 הישן שלי היה קשה להקליד הרבה זמן וגם קל ללחוץ בטעות על כפתורים אחרים מה שהקשה על הקלדה ממושכת. אשמח לתגובות

10. Started by dzbeda,

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה ואפשר למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לרוב עבודת אינטרנט אבל מעוניין להריץ עליו משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו call of duty וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

11. Started by Myt0s,

אם אפשר את הייעוץ שלכם במפרט הבא: (לא כולל מסך, לא כולל עכבר, ולא כולל רמקולים) CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1115.79 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) [ ¤ 779.58 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory w/Heat Spreader [ ¤ 636.28 ] 2 Hard Disks : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 501.49 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [ ¤ 1564.18 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 82.29 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteon 16/48 - Black ! [ ¤ 221…

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, וכל משחק כבד בשנים בקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  13. אני מעדיף אינטל כמו e6750 או מרובע יותר טוב וגם שיכלול 320 גיגה 2 מגה זיכרון 8800gs כל השאר לבחירתכם.. המטרות משחקים והכי חשוב שיתמוך במלואו בויסטה בהגדדרות הכי גבוהות ויהיה צומך בטוב ב dx10 אני צריך גם לאינטרנט ליישומי מחשב ולהורדות וסרטים.... תודההההה ..........

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  14. Started by Rafi921,

שלום עוד מעט אני מתחיל ללמוד בטכניון ונתקלתי בחיפושי אחר מחשב נייד במוצר digimemo קישור: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5534&perur=4 שאלתי: האם למישהו יצאה להשתמש במוצר? עד כמה הוא פרקטי ונוח? האם אתם מכירים תוכנה טובה לזיהוי כתב יד (שיכולה "ללמוד" את כתב היד) שאתם ממליצים? שמעו אני יודע שזה לא מחשב נייד אבל נראה לי שזה הפורום הכי מתאים אם לא אז בבקשה להעביר לפורום המתאים תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  15. Started by shhfcon,

היי אני רוצה לקנות מחשב ולא כל כך מבין אם תוכלו לעזור אני אשמח... 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2700 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Crysis 2 וכל הכבדים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  16. Started by pure perfection,

מה קורה ?? יש לי מחשב ASUS 1005PG המסך שלו תקול , עכשיו אני לא יודע איזה מסך יש לו 10.1 או 10.2 ?? תודה

17. הי חברים, חברה שלי סוף סוף החליטה להפטר מהמחשב העתיק שלה (אוי הוא כל כך איטייי), ולרכוש מערכת חדשה. המפרט יושב אצלי בראש כבר כמה ימים, ומחר-מחרתיים אני יוצא לחנויות להזמין. אז רגע לפני, אמרתי בוא נתייעץ עם החבר'ה, נראה מה דעתם המלומדת שימושים ותקציב - גלישה, מדיה (לא HD) ומשחקים קלים (דו-מימד/תלת-מימד פשוטים, מסך '17) - 1600 שקל - מארז בלבד מחיר: מוצר: AMD ATHLON X2 5050e 333 Gigabyte MA780G-UD3H 480 G.SKILL 1024MBX2 F2-6400CL4D-2GBPK 4-4-4-12 188 ‎WD 320GB 3200AAKS 230 LG DVDRW GH-22NS40 X22 105 Cooler Master Elite 335 CASE 180 FSP300-60HCN A.PFC 127 - אני מתכנן את המחשב מראש להיות שקט וחסכוני במידת האפשר (אבל אין צורך בקירורים מיוחדים). - לא יבוצע אוברקל…

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  18. Started by TALTOL15,

שלום לכולם. ברשותי המחשב HP Pavilion DV3 2090EJ. המחשב מעולה באמת והכל. אך סליחה על הבורות אבל שמתי לב שיש לו כניסה מוזרה, מישהו יודע מה היא? יכול להיות שזה סתם משהו שולי ולא חשוב, אבל אני עדיין רוצה לדעת. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  19. שלום לכולם, ברשותי המחשב הנ"ל והתקנתי עליו XP SP3 ויש דרייברים שאפילו בחיפוש נרחב בDELL SUPPORT העלה חרס בממצאים. האם מסתובבים להם אי שם ברחבי הרשת דרייברים תקינים לWIFI של הנייד הזה..יש לציין שBT פועל ורק עם הWIFI ישנה בעיה. כל דרייבר שהורדתי מהאתר הרשמי לא תקין/לא תואם את הנייד. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  20. היי. אני צריך מעט עזרה, אני מעוניין למכור את המחשב הנייח שלי, מפני שקיבלתי מחשב נייד שמספיק לצרכים שלי כרגע... אשמח לקבל חוות דעת מה הטווח של מחירים שאוכל לקבל על כל הערכה, קחו בחשבון שאני סטודנט שחוזר רק סופ"שים, בקושי נגעתי במחשב והמחשב ברשותי חצי שנה בלבד הכל עם קבלות ואחריות מחנות מבוססת ואחת שתומכת בלקוחותיה, להלן המפרט: מעבד: Intel Core i7 920 2.67GHz לוח-אם: ASUS P6T Deluxe זיכרון: OCZ XTC Platinum 2GBX3 DDR3 (6GB) כרטיס-מסך: Gigabyte GeForce GTX 275 הארד-דיסק: WD Caviar Black 1 TB SATA Hard Drives WD1001FALS מארז: Antec Three Hundred Tower ספק: OCZ 600W StealthXStream צורב: Samsung Black S-ATA Bulk DVD±R/RW Lightscribe בנוסף אני מוכר את זה עם: המסך של…

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  21. Started by SUNDUCK,

אנשים אני עומד לקנות מחשב חדש... הרכבתי לי מפרט ואני רוצה תחוות דעת שלכם AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box ASUS A8N-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 Leadtek WinFast PX6600GT PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB RAIDMAX Scorpio 868 Blue 420 Watt NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk PQI 1024MB DDR 400MHz PC3200 Dual Channel (2x512MB) Platinum 2-3-2-6 *אני במיוחד רוצה חוות דעת על המארז... אם הוא שקט ולא מרעיש. ועל הזכרנות לדעת אם התזמון שלהם טוב ואם יש משהו אחר שיותר טוב וכדאי לי............ תודה מראש לעוזרים !!!

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  22. התקציב הוא 2700 אבל אפשר חריגה עד 500 ש"ח. מטרות המחשב: משחקים כעיקר שיריץ משחקים כבדים טוב(עד כמה שניתן בתקציב כזה). לא צריך בכלל ציוד היקפי. שיהיה מחשב שקט אבל לא חייב שקט במיוחד. אני מעוניין שהמעבד יהיה Quad.

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  23. Started by Ngel,

אני ועוד כמה ששמעתי עליהם שמוכרים את המחשב המעולה הזה בyad2, בעלי המחשב המעולה הזה, נקנה די בזול (אלף דולר) בארה"ב לפני כחצי שנה, ומריץ את כללל המשחקים בלי להריף עףעף (מספלינטר סל החדש לכל מה שיצא עד כה), על המקס ד"א. כמובן שמי שמכיר את המחשב יודע שהבעייה שלו היא המעבד, 2GHz Core 2 Duo P7350 לאומת הכרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 260M השיפורים שעשיתי לו הם בסה"כ הוספתי עוד כונן קשיח, ואני שוקל ברצינות בקרוב להביא כונן SSD כמו שצריך של 64 גיגה יהיה נחמד, וגם הוספתי לגוף קירור משטחי קירור נחמדים שקניתי באיביי, מאוד עוזרים. כמובן שאני לא עושה OC רציני (ממש בקטנה) השיפור שאני רוצה: שדרוג מעבד! אבל אני לא מצליח להבין לאיזה מעבד אני יכול להחליף. ואני יכול להחליף כי יש לו…

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  24. לאחר ההכרזה בתערוכת CES 2016, בסמסונג מתחילים לשווק רשמית את הטאבלטים מסדרת ה-Galaxy TabPro S החדשה שלה מיקרוסופט עשתה הרבה מאוד דברים נכונים עם משפחת מכשירי ה-Surface Pro שלה – וההוכחות החותכות לכך כוללות הכנסות שצומחות ומפתיעות בכל דיווח רבעוני, לצד מגוון הולך וגדל של מכשירים בסגנון וגישה דומים מאוד, אשר מתחילים להגיע אלינו כמעט מכל יצרניות המחשבים האישיים. מי שמצטרפת למסיבה הזאת עתה היא סמסונג, שמתחילה למכור את ה-Galaxy TabPro S שלה ברחבי אירופה וארה"ב, במטרה להוות אלטרנטיבה קלילה ומעוצבת עוד יותר לדגמי הדור הרביעי של מיקרוסופט עצמה. הטאבלט של סמסונג יציע מסך Super AMOLED בוהק ומתקדם בגודל 12.2 אינץ' וברזולוציה של 1,440×2,160 פיקסלים (כן, אותו יחס …

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  25. אני מחפש את הHTPC הכי חלש והכי זול שאפשר להקים שישמש גם כשרת קבצים (לטורנטים וכו'). אין תקציב מוגדר, אבל לא להגזים. בניתי את המפרט הזה לבינתיים: לוח אם Gigabyte GA-M85M-US2H 345.68 ש"ח מעבד AMD Athlon™ II X2 2.8GHz 278.4 ש"ח זכרונות Kingston DDR2 2GB 800mhz CL6400 219.24 ש"ח כ. מסך PowerColor ATI Radeon HD4350 Silent 512MB 177 ש"ח דיסקים קשיחים (X4) Samsung Spinpoint F3 1TB 32MB 1672 ש"ח כ. טלויזיה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE 429 ש"ח מארז Thermaltake Bach 504.6 ש"ח ספק Seasonic SS-400ET 400W 245 ש"ח סה"כ 3870.92 ש"ח כמה נקודות: *המחשב יחובר לטלויזית CRT שיש לה רק כניסת SVIDEO אז בגלל זה הכרטיס מסך הנוסף. אולי בעתיד יהיה צורך בניגון FHD. *ארבעה הארד ד…

• 5 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.