עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי אנשים, כמו שציינתי בנושא, יש כבר מעבד ולוח אם ולכן התקציב מתייחס לשאר הרכיבים. המעבד: i5-2500K הלוח אם: Intel DH67BL Media Series Motherboard את הלוח אם אני יכול לשדרג ל-DH67GD, DH67CLB3 או DZ68DB במחיר מאוד נוח אז אם כדאי אשמח לשמוע. בקשר לשאר המפרט: במידה והתקציב נמוך מדי, ניתן להתפשר על כרטיס מסך, תמיד אפשר לשדרג בעתיד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך אם עדיין יתאים לדרישות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, HD Streaming א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימ…

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  2. Started by Dimebag Darrell,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 בעיקרון. רק אפשר לחרוג ל3500 או קצת יותר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמו שאמרתי. אפשר לחרוג. אז אני מניח שכן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא להגיע ל3800. התקציב בגדול הוא 3000 לא לשכוח חח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש הוא לסאונד בעיקר(קיובייס ופרוטולס). וגם ללינוקס (אובונטו/דביאן) ככה שחשוב שכל החומרה תתמוך. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא למשחקים בכלל! שהכרטיס מסך יהיה מובנה בלוח/מעבד! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. X -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 אני חושב. לא …

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  3. אהלן, יש לי ACER 5745G המבוסס על HYBRID SLI עם הכרטיס המובנה של המעבד(I5-350) וה330M של NVIDIA.. עכשיו הדרייבר של ה330M הוא 188.. אני רוצה לשדרג אותו ל258.. אבל אין אפשרות כי הדרייבר החדש יותר לא מזהה כרטיס של NVIDIA במערכת.. על פי קריאה באינטרנט הבנתי שאפשר להתקין דרייבר מעודכן רק דרך האתר של ACER.. וזה דבילי כי הכי מעודכן שם זה 188.. מצאתי עוד דרך והיא בעצם לשכתב את קובץ הNVAC.INF של NVIDIA המצוי בכל דרייבר ולהחליף את הDEVICE ID של 330M הרגיל בDEVICE ID של ה330M המצוי במערכת שלי(330M של ACER כביכול) עשיתי את זה.. הדרייבר הותקן בהצלחה וגם יכולתי לראות בGPU-Z שמותקן דרייבר 258 אבל הוא לא ידע לעבוד עם הכרטיס ואפילו הAERO לא עבד ולא יכולתי לעלות לרזולוציה גבוהה מ1024X768...

4. אהלן חברים, הגיע שוב הזמן להחליף את המחשב, ואין מקום יותר טוב למצוא מפרט מאשר פה. אני מחפש מחשב שישמש לעבודות רגילות - אופיס, פוטושופ וכו', וגם להרבה ניגון HD (מחובר למסך LCD נוסף). אני מניח שמחשב בתקציב הזה מספיק חזק בשביל משחקים פה ושם, אבל זה לא השיקול העקרי. חשוב לי גם שיהיה שקט אז מארז וקירור מתאימים זה נחוץ. לא צריכה להיות בעיה מיוחדת בחיבור ההארד דרייבס מהמחשב הנוכחי למחשב החדש (הווינדווס כמובן על מחיצה נפרדת) נכון? אז אין צורך בדיסק מעל חצי טרה... אשמח גם להמלצה לחנות טובה ואמינה (אני כבר לא כ"כ מעורב בתחום ואין לי מושג איזה חנויות טובות יש היום) תודה רבה לכל העוזרים!

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  5. שלום לכולם , שמעתי על הקהילה רבות וזוהי הודעתי הראשונה. מקווה לשיתוף פעולה אני מעוניין לרכוש מחשב נייד למטרת החלפת מחשב נייח , השימושים העיקריים הם לאינטרנט , סרטים , מוזיקה , לימודים ומשחקים. הכוונה למשחקים היא לא שאני גיימר כבד אבל שתהיה לי את האופציה לשחק אם ארצה במשחקים כבדים (בעיקר אני משחק במשחקי ספורט או מכוניות , אבל שתהיה את האופציה למשחקי פעולה למיניהם באיכות בינונית + - ) * גודל המסך? 15.6 או 17.3 * משקל רצוי? לא משנה לי אבל הבנתי שזה בערך עד 3. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?זמן עבודה בערך 5-7 שעות ללא טעינה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) hdmi כן , השא…

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  6. Started by eli33,

ראיתי פה הרבה מפרטים ב 3000 שקל אבל אף אחד לא מKSP ומכיון שאני מתכוון לקנות מ KSP (אני יודע שהם לא כל כך מומלצים אבל יש לי זיכוי רציני שמה) אני מבקש מפרטים רק מKSP בבקשה. ניסיתי לשנות את המפרטים בערך שתיאימו למוצרים של KSP אבל לפעמים אין את אותו הספק או אותו חברת זיכרון או מארז מומלץ וכן הלאה.. ואני לא יודע כל כך מה מומלץ. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  7. לפני כשבוע פתחתי כאן דיון בקשר לעזרה בבניית מפרט למטרות גיימינג החבר'ה כאן עשו עבודה מדהימה ובנו לי אחלה מפרט שכמעט כל בנאדם שמבין בעניין כשבדקתי איתו הצהיר שזה מפרט מעולה אך כאשר באתי לחנות RSM הצהיר בפני המוכר (האדיב למדי יש לציין) שביכולתו לבנות לי מפרט מחשב מבוסס אינטל במחיר יותר זול ושיעמוד בכל הדרישות שלי (להזכירכם - הדיון המקורי שבו הוצע לי המפרט הראשון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=482526.msg4128254#msg4128254) אז בלי חפירות מיותרות- הנה שני המפרטים, הראשון המפרט שהציעו לי כאן והשני המפרט של המוכר מRSM: מפרט מבוסס AMD ע"פ HWZONE: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪750 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927…

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  8. http://www.ctm.co.il/product.asp?id=739 המחשב מיועד לאינטרנט + office + משחקי פלאש קטנים. אין דרישה לגרפיקה רצינית או תכנות כבדות במיוחד אני אשמח להצעות למחשבים נוספים ואולי טובים יותר בתקציב הנ"ל. תודה

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  9. שלום חיפשתי ברשת דיסק קשיח חדש ללפטופ, וראיתי שהכל מתחיל ב200 ש"ח ו120 GB. אני לא צריך כל כך הרבה זיכרון, מספיק לי גם תוספת של 60. נזכרתי ששוכב אצלינו בבית מחשב ישן עם דיסק קשיח בדיוק בנפח שאני צריך. הדיסק הקשיח הישן כבן 8 שנים. האם ניתן לפרק אותו מהמחשב הנייח ולחבר אותו למחשב הנייד? אני צריך את הדיסק הקשיח לטעמי גיבוי, ולא שישמש אותי כדיסק קשיח נוסף "מן המניין". אולי עדיף בעצם לוותר על כל הבלאגן ולקנות אחד חדש וזהו? כמה הדיסק הקשיח המחודש יוכל להיות אמין, והאם שימוש באחד שכזה לא מצריך הסתבכויות פנימיות והלחמות. תודה על כל עזרה

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  10. האם קיים משו כזה? מה הכי טוב לתקציב נ"ל?

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  11. Started by maginero,

אני משתחרר עוד כמה ימים. השימוש שלי יהיה צפייה בסרטים וסדרות hd מהמחשב למסך טלוויזה 42 ".וכמו כן גלישה באינטרנט ואופיס. (המחשב צריך גם להתאים לכך שבשנה הקרובה אני אתחיל ללמוד באוניברסיטה.) אני מעביר את השידור לטלוויזיה בכבל 10 מטר hdmi אם זה משנה. התקציב הוא 2000 שח ויכול לחרוג בעוד 600 שח למעלה. אני מרכיב את המחשב לבד. אני מבצע את החילוף עקב כך שהמחשב הישן מלפני חמש שני לא עובד עקב בעיה בלוח אם. אז יש לי מארז מחשב וכונן ארדיסק. כמו כן 2 דיסקים קשיחים כל אחד 400 גב

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  12. ההורים שלי הקציבו לי 10.000 ש"ח לקנית מחשב חדש ואני צריך עזרה ממכם בבנית המפרט... הדברים שחשובים לי: הרבה זיכרון (גג 120 ג'יגה) כרטיס מסך מעולה! כרטיס קול טוב מהירות גבוהה של המחשב לוח אם שלא משולב עם כלום! לא צריך רמקולים לא צריך מקלדת ועכבר מסך רגיל לא דק אבל באיכות גבוהה לא צריך להשקיע במארז וכל השאר אתם כבר מבינים לבד...... תודה מראש לעוזרים!!!

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  13. Started by שון לוין,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כדי לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה דו ותלת מימדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לרוב אני משתשתמש ברוב התוכנות לעריכה דו מימדית של אדובי (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, קצת אפטר אפקטס, וקצת דימוויבר) בנוסף אני רוצה שהמחשב יריץ באופן טוב תוכנות לעריכה תלת מימדית. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 1: 1920*1080 מסך 2: 1280*1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  14. Started by GT.N,

אהלן, המחשב הנוכחי שלי בן 7.5 ומראה לאחרונה סימני עייפות, בעיקר המארז (כפתור power לא תקין, יציאות audio שלא עובדות ועוד). הייתי שמח לעשות upgrade לרכיבים שלו אך לאחר שוטטויות רבות בפורומים, הגעתי למסקנה שכדאי להרכיב מפרט חדש. אם למישהו יש רעיון איך לשפר את המפרט הנוכחי בתקציב נמוך ממפרט חדש אשמח לשמוע אותו. מפרט נוכחי: CPU: Core 2 Quad Q9300 2.5Ghz Mobo: Asus P5Q DDR2 Memory: Corsair DHX 2x3GB DDR II 800Mhz CL4 GPU: MSI HD6850 OC HHD: Seagate Barracuda 500GB 7200RPM 32MB SATA II+WD mypassport 500GB Cooler: ThermalTake Golden ORB II Case: ThermalTake M9 Mid Tower PSU: ThermalTake TR2 550W Silent PSU 24pin Optical Drive: Asus DRW-2014LlT DVD+-RW Black LightScribe Sata Mon…

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  15. זה המפרט שלי רציתי לראות מה אתם חושבים עליו..... האם יש מקום לשיפור(ותיהיו ריאליסטים). Processor Model : Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz Speed : 2.41GHz Performance Rating : PR2652 (estimated) Type : Standard L2 On-board Cache : 512kB ECC Synchronous ATC (8-way sectored, 64 byte line size) Mainboard Bus(es) : ISA AGP PCI IMB USB i2c/SMBus MP Support : 1 CPU(s) MP APIC : Yes System BIOS : American Megatrends Inc. V1.0 Mainboard : MICRO-STAR INC. MS-6728 Total Memory : 255MB DDR-SDRAM Chipset 1 Model : Intel Corporation 82865G/PE/P, 82848P DRAM Controller / Host-Hub Interface Front Side Bus Speed : 4x 134MHz (536MHz data rate) Total Memory : 256MB DDR-SDRAM Memory Bus Speed…

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  16. שלום לכולם לאור מחשבה רבה האם להשקיע בלפטופ מאק פרו או PC נייח מפלצת החלטתי ללכת על המפלצת, לצורך עבודות מגוונות של גרפיקה - אך עם דגש לעבודות מסך - אנימציה (וקטורית ותלת), עיצוב אתרים, וידיאו HD עם זאת, מאוד חשובה לי הורסטיליות ושכן אוכל להינות מיצירת עבודות דפוס. 1. תקציב מקסימלי - 7000 (שוב, כולל מסך) 2. לנצל את כל התקציב (לא ניתן לחרוג) 3. כאמור, מטרות גרפיות ורסטיליות, אך חשיבות עליונה לעבודות מסך 4. תוכנות: פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזיין, אפטר אפקטס, פרימייר, פלאש cinema 4d Ableton live Node box אופן השימוש בהם תדיר מאוד (סטודנט שנפלט לשוק עוד שנתיים) 5. מסך 1920x1080 - עד 4K (אם עומד בתקציב…

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  17. שלום, אני מחפש לרכוש מחשב נייד שמתאים מצד אחד לעבודה אקדמאית - תוכנות אופיס, גלישה באינטרנט וכו'; ומצד שני לילד בן 10 שצופה בו בסרטי DVD או באינטרנט, משחק משחקים באינטרנט, ובהמשך יהיו בטח משחקים קצת יותר "רציניים" (לא כל כך מבין בזה...). השימוש העיקרי במחשב יהיה בבית, כאשר אני מחבר אותו למסך חיצוני, עכבר ומקלדת. בנוסף המחשב ישמש אותי לנסיעות מספר פעמים בשבוע. גודל המסך הרצוי - 14 או 15 - מה לדעתכם עדיף לדרישות אלה? מעבד - מספיק i3 או שצריך i5? זיכרון - מספיק 4GB או שצריך יותר? זמן סוללה - לא נדרש זמן ארוך מעבר לסטנדרט (3-4 שעות?). יציאות מיוחדות - רצוי HDMI. בלוטות - אין צורך. כונן קשיח - אני חושב שמספיק 500GB - לא? אחריות בינלאומית לא מחוייבת, אבל רצוי מאוד שתה…

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  18. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  19. Started by bublik1,

יש לי PENTIUM 4 3.00GHZ Intel Corp. d915GAV כ.מסך ON BOARD (760MB DDR 333 (256X3 HD80GB אני רוצה לשדרג אותו קצת שמשחקים כבדים יעבדו לי ואני רוצה לדעת עם הלוח תומך PCI E וDDR2 ואיזה כרטיסי מסך יעבדו עליו בעקרון אני רוצה לקנות כרטיס מסך נורמלי ואיזה 2 ג'יגה RAM או יותר וכונן קשיח של 160G אני רוצה לקנות עכשיו כרטיס מסך וזיכרון ובחודש הבא את הדיסק קשיח אני רוצה סרטיס מסך לא יקר כל כך. היה לי פעם 7300 GT נראה לי אני רוצה משהו יותר טוב באיזה 600 שקל+-.ביצועים טובים מחיר נמוך. איזה אתם מציעים לי?ואפשר ליראות השוואות של FPS של משחקים כבדים? וגם לגבי זכרונות חשבתי על TRANSCEND הם זולים גם אגב אני רוצה לקנות מפנדה מחשבים כי החנות ליד הבית שלי. חחח איזה כתיבה מכוערת…

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  20. Started by nazgull,

שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של 800 דולר , חריגה של 50$ גג. הקנייה תתבצע בניו יורק ע"י משפחה. והם יביאו את המחשב לארץ. (אז אני רוצה מחשב מחנות בניו יורק כמובן) המחשב מיועד לגיימינג בעיקר, גלישה ועבודה. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  21. למשחקים ועריכה, ללא O.C. , דרוש קירור רציני . תודה מראש לכל מי שיכול לעזורץ מעדיף חנות מאיזור המרכז : תל אביב, ראשון.

• 11 תגובות
    • 799 צפיות
  22. Started by joni69,

אני מתעסק בגרפיקה בתוכנות כמו פוטשופ פלאש עיצובים ובניית אתרים...(בין השאר אינטרנט,מוזיקה,וסרטים ) יש לי מסך אלסידי של דל 22" ואני לא משחק במשחקים על המחשב.... עכשיו המפרט של המחשב הנוכחי שלי ממש ישן ואני עובד איתו מצויין(מחשב מלפני 3 וחצי שנים..פנטיום 4..750 זיכרון..כ.מסך FX5200 הבנתם בערך) עכשיו אני רוצה להביא מחשב חדש ואת זה להעביר לאחיות... לפי היגיון כל מחשב נייד שהביא היום יעיף מבחינת ביצועים את המחשב הנוכחי שלי אז למה לא להביא נייד אני ישתמש בו בתור המחשב הביתי שלי אני יחבר לו תמסך דל 22 שלי והבונוס יהיה שאני אוכל לסחוב אותו איתי והוא יחסוך לי הרבה מקום על השולחן השאלה שלי אם זה הגיוני בכלל להשקיע עוד 2000 או 1500 במחשב נייד או ללכת על מחשב רגיל? כי במילא הדי…

• 11 תגובות
    • 799 צפיות
  23. שימושי המחשב: תכנות פיתוח - Visual Studio, Eclipse, MatLab ודומיהם גלישה באינטרנט צפייה בתכני HD, הן על המחשב והן על מסך חיצוני דרישות נוספות: גודל מסך 13.3 משקל עד 2Kg 5 שעות עבודה ללא טעינה צורב DVD תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כול התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים .סרטים .עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1366X768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. הא…

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  25. Started by Baz34,

שלום לכולם, אחרי המלצות חמות שוות זהב מהחברים בפורום (במיוחד רבי-הכוכבים) קניתי את כל מרכיבי המחשב החדש שלי 1. מעבד (הפריט החסר ממתין לעדכון מחירים , כנראה E6600) מחיר: ??? 1.1 קירור למעבד: sunbeam tuniq מחיר: 220 שח 2. לוח: GA-965P-DS3 3.3 מחיר: 670 שח 3. זיכרון G.SKILL 2G 667 CL5 מחיר: 708 שח 4. כ"מ: EVGA 8800GTS 320 SC מחיר: 1200 שח (נרכש ב-AMAZON והגיע עם חבר) 5. ספק: LIBERTY 400W מחיר: 421 שח סה"כ למערכת: 4500 שח (בהנחה שהמעבד יהיה בסביבות 1200 שח) תודה רבה לכל הממליצים שעזרו לי לעמוד בתקציב , אגב, הכל עדין סגור באריזה מקורית ככה שאשמח מאוד עדין לקבל הערות

• 3 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים