עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eli33,

ראיתי פה הרבה מפרטים ב 3000 שקל אבל אף אחד לא מKSP ומכיון שאני מתכוון לקנות מ KSP (אני יודע שהם לא כל כך מומלצים אבל יש לי זיכוי רציני שמה) אני מבקש מפרטים רק מKSP בבקשה. ניסיתי לשנות את המפרטים בערך שתיאימו למוצרים של KSP אבל לפעמים אין את אותו הספק או אותו חברת זיכרון או מארז מומלץ וכן הלאה.. ואני לא יודע כל כך מה מומלץ. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  2. לפני כשבוע פתחתי כאן דיון בקשר לעזרה בבניית מפרט למטרות גיימינג החבר'ה כאן עשו עבודה מדהימה ובנו לי אחלה מפרט שכמעט כל בנאדם שמבין בעניין כשבדקתי איתו הצהיר שזה מפרט מעולה אך כאשר באתי לחנות RSM הצהיר בפני המוכר (האדיב למדי יש לציין) שביכולתו לבנות לי מפרט מחשב מבוסס אינטל במחיר יותר זול ושיעמוד בכל הדרישות שלי (להזכירכם - הדיון המקורי שבו הוצע לי המפרט הראשון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=482526.msg4128254#msg4128254) אז בלי חפירות מיותרות- הנה שני המפרטים, הראשון המפרט שהציעו לי כאן והשני המפרט של המוכר מRSM: מפרט מבוסס AMD ע"פ HWZONE: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪750 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927…

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  3. http://www.ctm.co.il/product.asp?id=739 המחשב מיועד לאינטרנט + office + משחקי פלאש קטנים. אין דרישה לגרפיקה רצינית או תכנות כבדות במיוחד אני אשמח להצעות למחשבים נוספים ואולי טובים יותר בתקציב הנ"ל. תודה

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  4. האם קיים משו כזה? מה הכי טוב לתקציב נ"ל?

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  5. ההורים שלי הקציבו לי 10.000 ש"ח לקנית מחשב חדש ואני צריך עזרה ממכם בבנית המפרט... הדברים שחשובים לי: הרבה זיכרון (גג 120 ג'יגה) כרטיס מסך מעולה! כרטיס קול טוב מהירות גבוהה של המחשב לוח אם שלא משולב עם כלום! לא צריך רמקולים לא צריך מקלדת ועכבר מסך רגיל לא דק אבל באיכות גבוהה לא צריך להשקיע במארז וכל השאר אתם כבר מבינים לבד...... תודה מראש לעוזרים!!!

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  6. Started by שון לוין,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כדי לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה דו ותלת מימדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לרוב אני משתשתמש ברוב התוכנות לעריכה דו מימדית של אדובי (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, קצת אפטר אפקטס, וקצת דימוויבר) בנוסף אני רוצה שהמחשב יריץ באופן טוב תוכנות לעריכה תלת מימדית. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 1: 1920*1080 מסך 2: 1280*1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  7. זה המפרט שלי רציתי לראות מה אתם חושבים עליו..... האם יש מקום לשיפור(ותיהיו ריאליסטים). Processor Model : Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz Speed : 2.41GHz Performance Rating : PR2652 (estimated) Type : Standard L2 On-board Cache : 512kB ECC Synchronous ATC (8-way sectored, 64 byte line size) Mainboard Bus(es) : ISA AGP PCI IMB USB i2c/SMBus MP Support : 1 CPU(s) MP APIC : Yes System BIOS : American Megatrends Inc. V1.0 Mainboard : MICRO-STAR INC. MS-6728 Total Memory : 255MB DDR-SDRAM Chipset 1 Model : Intel Corporation 82865G/PE/P, 82848P DRAM Controller / Host-Hub Interface Front Side Bus Speed : 4x 134MHz (536MHz data rate) Total Memory : 256MB DDR-SDRAM Memory Bus Speed…

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  8. שלום לכולם לאור מחשבה רבה האם להשקיע בלפטופ מאק פרו או PC נייח מפלצת החלטתי ללכת על המפלצת, לצורך עבודות מגוונות של גרפיקה - אך עם דגש לעבודות מסך - אנימציה (וקטורית ותלת), עיצוב אתרים, וידיאו HD עם זאת, מאוד חשובה לי הורסטיליות ושכן אוכל להינות מיצירת עבודות דפוס. 1. תקציב מקסימלי - 7000 (שוב, כולל מסך) 2. לנצל את כל התקציב (לא ניתן לחרוג) 3. כאמור, מטרות גרפיות ורסטיליות, אך חשיבות עליונה לעבודות מסך 4. תוכנות: פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזיין, אפטר אפקטס, פרימייר, פלאש cinema 4d Ableton live Node box אופן השימוש בהם תדיר מאוד (סטודנט שנפלט לשוק עוד שנתיים) 5. מסך 1920x1080 - עד 4K (אם עומד בתקציב…

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  9. שלום, אני מחפש לרכוש מחשב נייד שמתאים מצד אחד לעבודה אקדמאית - תוכנות אופיס, גלישה באינטרנט וכו'; ומצד שני לילד בן 10 שצופה בו בסרטי DVD או באינטרנט, משחק משחקים באינטרנט, ובהמשך יהיו בטח משחקים קצת יותר "רציניים" (לא כל כך מבין בזה...). השימוש העיקרי במחשב יהיה בבית, כאשר אני מחבר אותו למסך חיצוני, עכבר ומקלדת. בנוסף המחשב ישמש אותי לנסיעות מספר פעמים בשבוע. גודל המסך הרצוי - 14 או 15 - מה לדעתכם עדיף לדרישות אלה? מעבד - מספיק i3 או שצריך i5? זיכרון - מספיק 4GB או שצריך יותר? זמן סוללה - לא נדרש זמן ארוך מעבר לסטנדרט (3-4 שעות?). יציאות מיוחדות - רצוי HDMI. בלוטות - אין צורך. כונן קשיח - אני חושב שמספיק 500GB - לא? אחריות בינלאומית לא מחוייבת, אבל רצוי מאוד שתה…

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  10. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  11. Started by bublik1,

יש לי PENTIUM 4 3.00GHZ Intel Corp. d915GAV כ.מסך ON BOARD (760MB DDR 333 (256X3 HD80GB אני רוצה לשדרג אותו קצת שמשחקים כבדים יעבדו לי ואני רוצה לדעת עם הלוח תומך PCI E וDDR2 ואיזה כרטיסי מסך יעבדו עליו בעקרון אני רוצה לקנות כרטיס מסך נורמלי ואיזה 2 ג'יגה RAM או יותר וכונן קשיח של 160G אני רוצה לקנות עכשיו כרטיס מסך וזיכרון ובחודש הבא את הדיסק קשיח אני רוצה סרטיס מסך לא יקר כל כך. היה לי פעם 7300 GT נראה לי אני רוצה משהו יותר טוב באיזה 600 שקל+-.ביצועים טובים מחיר נמוך. איזה אתם מציעים לי?ואפשר ליראות השוואות של FPS של משחקים כבדים? וגם לגבי זכרונות חשבתי על TRANSCEND הם זולים גם אגב אני רוצה לקנות מפנדה מחשבים כי החנות ליד הבית שלי. חחח איזה כתיבה מכוערת…

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  12. Started by nazgull,

שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של 800 דולר , חריגה של 50$ גג. הקנייה תתבצע בניו יורק ע"י משפחה. והם יביאו את המחשב לארץ. (אז אני רוצה מחשב מחנות בניו יורק כמובן) המחשב מיועד לגיימינג בעיקר, גלישה ועבודה. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  13. למשחקים ועריכה, ללא O.C. , דרוש קירור רציני . תודה מראש לכל מי שיכול לעזורץ מעדיף חנות מאיזור המרכז : תל אביב, ראשון.

• 11 תגובות
    • 799 צפיות
  14. שימושי המחשב: תכנות פיתוח - Visual Studio, Eclipse, MatLab ודומיהם גלישה באינטרנט צפייה בתכני HD, הן על המחשב והן על מסך חיצוני דרישות נוספות: גודל מסך 13.3 משקל עד 2Kg 5 שעות עבודה ללא טעינה צורב DVD תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כול התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים .סרטים .עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1366X768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. הא…

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  16. Started by Baz34,

שלום לכולם, אחרי המלצות חמות שוות זהב מהחברים בפורום (במיוחד רבי-הכוכבים) קניתי את כל מרכיבי המחשב החדש שלי 1. מעבד (הפריט החסר ממתין לעדכון מחירים , כנראה E6600) מחיר: ??? 1.1 קירור למעבד: sunbeam tuniq מחיר: 220 שח 2. לוח: GA-965P-DS3 3.3 מחיר: 670 שח 3. זיכרון G.SKILL 2G 667 CL5 מחיר: 708 שח 4. כ"מ: EVGA 8800GTS 320 SC מחיר: 1200 שח (נרכש ב-AMAZON והגיע עם חבר) 5. ספק: LIBERTY 400W מחיר: 421 שח סה"כ למערכת: 4500 שח (בהנחה שהמעבד יהיה בסביבות 1200 שח) תודה רבה לכל הממליצים שעזרו לי לעמוד בתקציב , אגב, הכל עדין סגור באריזה מקורית ככה שאשמח מאוד עדין לקבל הערות

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000-3200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב וכדומה)?משחקים בעיקר א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למשחקים * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?מסך שלי 19 אינץ של LG * באיזה סוג משחקים תשחקו?חדשים בעיקר * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני ומעלה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא …

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  18. שלום, התקנתי על מחשב נייד עם ווינדוס ויסטה את התוכנה Alcohol 120%, תוכנת ההתקנה ביקשה להתקין דרייבר מסויים ואישרתי את העניין, לאחר מכן ההתקנה לא הסתיימה והמחשב קרס(מסך כחול). לאחר אתחול המחשב הווינדוס עולה אך קורס כמה שניות לאחר מכן לאותו מסך כחול ושוב מאתחל את עצמו. כיצד אני יכול להסיר את התוכנה/הדרייבר? או לעשות RECOVERY למצב שלפני התקנת התוכנה? אודה לעזרתכם.

19. שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבניית מפרט למחשב המיועד לעבודה משרדית כבדה. חשוב שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר. בנוסף, דרוש גם מסך 19" שיתאים לעבודה משרדית ממושכת. אם התקציב אינו מספיק לדרישות, הודיעו לי בבקשה. תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 799 צפיות
  20. היי ! לאחר שאלות ללא סוף רכשתי את המחשב HP DV6 1299ea, וואלה תענוג המחשב, אני נהנה ממנו ולא שם לב להאטה או משהו שגורם לי לעצבים ;D אז רציתי להודות לפורום הזה ובמיוחד - תודה אישית ל-QttP על מתן העזרה והסבלנות והאדיבות ורק שאלה קטנטנה - יש למישהו דרך להמליץ לי להעביר חלק מהדברים שבנייח לנייד במהירות ולא בצריבת המון המון המון דיסקים ? תודה ענקית שוב לפורום ושוב - למנהל שוואלה אני אסיר תודה

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  21. תציעו לי מחיר על המחשב כולו או שתכלו לקנות אותו בחלקים לא משנה לי .. הכרטיס מסך הוא די חדש אבל אין לי מושג איפה הקבלה .. Operating System Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 CPU Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.16GHz 56 °C Wolfdale 45nm Technology RAM ‎4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 332MHz (5-5-5-15) Motherboard MSI P45C Neo-FIR (MS-7572 (CPU 1) 49 °C Graphics L22T-3 LED (1920x1080@60Hz) 1024MB GeForce GTX 550 Ti (CardExpert Technology) 49 °C Hard Drives 298GB Hitachi HDT721032SLA360 ATA Device (SATA) 41 °C Optical Drives HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40 ATA Device Audio C-Media PCI Audio Device

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  22. היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד כשהעבודה העיקרית היא עיצוב אינטראקטיב. פלאש, פוטושופ אילוסטרייטור וגם אפטר ו3D MAX. אני חדש מאוד בתחום רק סיימתי את הלימודים ושקלתי לקנות macbook ולא בגלל שכל המעצבים מתלהבים ממנו אלא יותר כי אני רוצה להתנסות בעבודה איתו כי הרבה משרדים עובדים בסביבת MAC. בכל אופן אני מניח שהוא גם יכול לתת לי תמורה למה שאני מחפש כי בכל מקרה את רוב העבודה אני יעשה על הנייח. העניין הוא שאני מתלבט נורא אם לקנות MAC רק בשביל שיהיה לי ניסיון עליו כאשר אני יכול לקנות באותו מחיר מחשב מבוסס INTEL הרבה יותר חזק ויעיל. אשמח להארות בנושא ולהמלצות על דגמים מסויימים. התקציב הוא הוא כ-5500 ש"ח עם חריגה ל-6000 (זה גם המחיר של המק בוק הכי זול בארץ) ואני מעדיף קנייה מהארץ. …

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  23. שלום חבר שלי רוצה לבנות מחשב חדש חשבנו ללכת על המעבד intel core I7 3770 רציתי לדעת אם הלוח אם GA-Z77X-UP4 TH יעבוד ויהיה מתאים למעבד (http://ksp.co.il/?uin=16682 זה הלוח אם אם הבאתי את השם לא נכון ) תודה מראש ושבת שלום לכולם (:

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  24. שלום, מחפש מפרט למחשב שקט לשימוש משרדי בכ- 1500 (אם זה אפשרי) יש לי הארד דיסק,DVD, מסך וכל הציוד נלווה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ממש לא אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  25. שלום כולם, הדרישות הן שהמארז יהיה מארז HTPC נמוך ושקט. שיוכל לנגן סרטי 1080HD ולתפעל אינטרנט בקלות. כולל צורב DVD כונן קשיח גדול (מעל 500 ג'יגה) רצוי כרטיס מסך חיצוני מבית ATI אבל לא חובה אם הכרטיס המובנה בלוח אם יספיק לתכני FULL HD. ללא כרטיס עריכה או טלויזיה. ללא ציוד היקפי וללא מסך. בבקשה עד 2000 שקלים, אפשר לנצל את כל התקציב. תודה רבה לעוזרים, עידו.

• 4 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים