עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אחרי 3 שנים... הגיע הזמן לשדרג המחשב אני עובד מהבית בעסק קטן שלי והמחשב הישן כבר מרעיש ומלא אבק.. יש לי מסך 19 של LG ואני מרוצה ממנו כמו כן יש לי גם XP השימוש העיקרי במחשב: אינטרנט 60% WORD+גרפיקה ממוחשבת 10% צפיה בסרטים 30% אני מוריד הרבה סרטים ועל כן אזדקק לנפח דיסק גדול וזכרון שיאפשר לי עבודה במקביל ללא האטת המחשב נקודה חשובה לי ביותר... שקט האם יש אפשרות להשתיק את הרעש הבוקע מהמחשב ע"י המארז או המאווררים? דבר נוסף שאזדקק לו זה דיסק חיצוני לגיבוי. מחיר... כמובן שאעדיף מפרט לא יקר ודיל טוב.. אני מקווה שתענו לי עוד היום מאחר ואני רוצה להזמין כבר מחר מחשב. שאלה נוספת.. האם יש דרך להתקין את הדיסק הישן (שבו יש לי את כל החומר) על המחשב החדש? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 800 צפיות
  2. Started by astmgk,

שלום לכולם! מבקש עזרה בהכנת מפרט למחשב למטרת משחקים (בשאיפה כבדים) בתקציב של עד 4500. 1. יש כבר מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. 2. מעבד: עדיף מעבד אינטל על AMD. 3. כרטיס מסך: תומך DX10 . עדיפות לבעל יציאת VGA (זה מה שיש למסך). עדיף radeon אבל לא עקרוני. 4. לוח אם: אין צורך בFireWire וב SLI/CrossFire. 5. צורב DVD רגיל. 6. הרד דיסק בערך 250G. 7. לא למטרות אוברקלוקינג כלשהן. 8. והכי חשוב - שקט כמו הקבר! בתודה מראש...

• 10 תגובות
    • 800 צפיות
  3. Started by Peri228,

שלום ! אני מעוניין להחליף את המחשב, ולצורך העניין יש לי כ-3500 ש"ח (גמיש, אבל לא יותר מידי) . אין לי יותר מידי דרישות פרט לHD של 500 ג'יגה, ומארז שקט וקטן. אין לי כוונה לעשות OC. המחשב ישמש בעיקר לעבודות משרדיות (גלישה באינטרנט, Word, Photoshop וכו'), אבל צריך להתמודד עם מספר רב של חלונות במקביל. כמו כן הוא ישמש את אחי הקטן למשחקים, כך שצריך כרטיס מסך שיחזיק .. תודה מראש עריכה : שכחתי לציין שלא צריך מסך, רמקולים או כל ציוד היקפי אחר..

• 11 תגובות
    • 800 צפיות
  4. Started by omer2007,

שלום, חבר שלי מחפש מפרט, חשוב לו שתהיה יציאת HDMI ונפח של 300GB מעבר לזה אין דרישות מיוחדות. חשוב להשתדל לרדת כמה שאפשר התקציב, הוא מחפש את המחשב הזול ביותר שעונה על הדרישות. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפייה בסרטים, פייסבוק וכו' * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? סטנדרטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לt…

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  5. Started by eydelda,

היי, אני צריכה מחשב חדש למטרות לימודים (לומדת תכנות php) רק עכשיו נכנסתי לתחום ואני לא כל כך מבינה בקניית מחשבים - אשמח לעזרה ההתלבטות שלי היא בין macbook air לsamsung ultra series 9 אני לא סגורה דווקא על הסמסונג אבל זה מה שהומלץ לי על ידי חבר כששאלתי לגבי מחשב ווינדוס טוב העיניין הוא שהבנתי שמאק עדיף אבל אני לא כל כך מבינה בתפעול שלו... התקציב שלי הוא 6000 - 70000 ש״ח צריכה מחשב קל (אני בחורה וצריכה לקחת אותו ממקום למקום) משהו חזק.. אשמח להצעות או לדעות לגבי ההתלבטות שלי יום טוב

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  6. Started by Pie007,

אני שוקל להזמין אותו בימים הקרובים והוא מיועד למשחקים: 590 =Intel Avalon D915GAV - No Lan -לוח אם 1,077=Intel P-4 3.0 Ghz 800 FSB LGA770 -מעבד 250 Elixir 256MB DDR 400 - זכרון X2= 500 240=מארז Gamer 400 Watt -מארז 353=D 80GB 7200 8MB Buffer -דיסק קשיח 1155=GF- 6600GT כרטיס מסך סה"כ --------- 3900 ש"ח מה אתם אומרים כדאי או לא?

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  7. זהו שקע טעינה (אתם יודעים, נו, איפה שמכניסים את הצ'ופצ'יק של המטען) של מחשב נייד די ישן (לפחות 3-4 שנים) מחברת ניורון. הבן-אלף נשבר, ואמרו לי שזה קורה הרבה. הקטע הוא שאני הולך ממעבדה למעבדה, ואף אחד לא מחזיק כזה דבר בכלל. בינתיים, אצל כל מי שבדקתי (2-3 מעבדות בירושלים) - הם עושים 'עבודת נגרות' - מחליפים לשקע אחר, בעל 2 רגליים במקום 3, וחותכים את ספק הכח. אפילו ל'כשיוף' למי שמכיר - אין את החלק הזה. עבודה כזאת לוקחת זמן (וכסף. הרבה כסף), ואני, בכלל, אני רוצה לעשות את זה לבד. Just For Fun. פירקתי את המחשב לבד, ואני רוצה לתקן אותו לבד. אז למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג חלקי אלקטרוניקה כגון דא? אשמח לשמוע. תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  8. שלום חברה אני צריך מחשב נייד עדיף מוכן בתקציב הנ"ל והוא ישמש אותי בעיקר לתוכנות גרפיות כגון אוטוקד ועוד תוכנות כבדות עם רינדורים לתלת מימד עדיף מחשב שבא מוכן. אני מחפש המלצה למחשב ספציפי. תודה

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  9. שלום רב, ברצוני לקנות מחשב נייד סביבות ה 3500 ש"ח אם חריגה של 100 ש"ח שימוש במחשב נייד : גלישה באינטרנט בעיקר. סרטים באיכות HD לפעמים. גודל מסך = 14 הוא יהיה נייד לנסיעות מידי כמה חודשים שתיהיה יציאת HDMI חשוב מאוד. כדי שיהיה אפשר לצפות בסרטי HD דרך הטלויזיה בסלון BLUETOOTH - פרט נחמד.אך אם אין לא נורא כרטיס רשת 10.100.1000 שיתמוך בתקן N חשוב מאוד ! חיי הסוללה ארוכים אם יש המלצה על מחשב נייד מ EBAY למשל.שתכלול אחריות גם בארץ. אני מוכן להזמין תודה רבה לכולם, המשך יום נעים

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  10. שלום. בבעלותי מחשב נייד חדש מסוג: HP Pavilion dv6-1362nr המפרט מאוד מרשים: T6600 ATI Radeon HD 4650 1gig Dedicated ושאר ירקות טריים וטובים. לצערי, למרות שהמחשב נקנה למטרות גרפיקה (סטודנט בבצלאל), אני לא זקוק לו כלל, ולא עשיתי בו שימוש. אני מבקש למכור אותו, ואשמח אם תעזרו לגבי שוויו - בכמה למכור מחשב נייד זה? תודה רבה על העזרה

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  11. Started by Sunny Jim,

היי, אני צריך מפרט לתכנות ובעל כח עיבוד יחסית חזק, כאשר המחשב בכלל לא מיועד למשחקים, אז אין צורך בכרטיס מסך יעודי. מסך LCD 17' יתאים, אין צורך ב19 אינץ', ויש גם צורך במקלדת ועכבר. כמו כן, אם אפשר בפחות מ4000 ש"ח אז אשמח.

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  12. קודם כל תודה לעוזרים ולאלה שניסו.. העניין הוא כזה - אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיהיה בעיקר לאינטרנט תוכנות כמו סקייפ מוזיקה וסרטים. אני חשבתי על מפרט מסויים ורציתי לראות את דעתם עליו..כמו כן חשוב לי שהמחשב יחזיק זמן רב. מעבד: Intel® Core™ i3-350M Processor 2.26GHz זיכרון: 4096MB DDR3 1333 כרטיס מסך: לא מובנה - צריך המלצה דיסק קשיח: 500GB SATA 7200RPM כונן אופטי: צורב dvd יציאות: USB 2.0 x 3, D-Sub, Audio, eSATA, HDMI קורא כרטיסי זכרון, יציאת רשת ועכבר Touch תקשורת: כרטיס רשת אלחוטי (IEEE 802.11b/g/n (draft כרטיס רשת LAN Bluetooth תודה רבה לכולכם!

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  13. Started by צומפי,

שלום אני מחפש עבור ידידה מחשב נייד אודה לכם אם תוכלו לעזור. גודל מסך-12-13.3 מעבד - דו ליבתי, כמה שיותר חלש וחסכוני- יישומי אופיס ואינטרנט. משקל-קטן מ 2 קילו מראה חיצוני-דק כמה שיותר. זמן סוללה- 4.5 שעות, אם אין אחד כזה אז גם 3 שעות יספיק. כרטיס גרפי- ללא , לא ישמש למשחקים. מחיר 3500-4000 עם אפשרות לחריגה. אין צורך בסידירום. מצאתי את ה-2930Z של ACER שכמעט עונה לכל הצרכים למעט זמן סוללה והעובדה שהוא לא כל כך דק. תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  14. שלום, לפני 3 או 4 שנים רכשתי את המחשב שלי במפרט הבא: לוח אם: Intel Avalon D915GAV ראם: 512 מגה ב2 סלוטים של 256 כרטיס גרפי: Nvidia Geforce PCX5300 עם 128MB מעבד: Intel 3G (מה שכתוב בחשבונית קנייה. אני חושב שמדובר ב3 ג'יגה הרץ, וידוע לי שהמעבד שלי הוא במהירות כזו) מזה זמן רב שאני מתכנן שדרוג למחשב והדברים שרציתי לשדרג הם: הראם: 2GB בסלוט 1, אם אפשרי להשאיר את אחד הסלוטים של ה256 וכרטיס גרפי: Gigabyte Nvidia Gefoce 9600GT 1GB אחרי חיפוש קצר אחרי לוח האם שלי, נפלה לי אבן גדולה על הלב: הD915GAV (לוח אם) תומך DDR בעוד שה9600GT בכלל תומך בDDR2 וDDR3 אם זכרוני אינו מטעה אותי. אני חושב שגם לגבי הRAM יש אותה בעיה- לא נראה לי שהעגלה שלי תסחוב יותר מג'יגה.. מה אני יכול לעשות כדי לשד…

• 13 תגובות
    • 800 צפיות
  15. Started by yosikoch,

שלום לכולם, לאחר המתנה רבה ומכירת המחשב הנייד לפני מספר חודשים עקב מערכת הפעלה VISTA ואי רצון לאבד את אחריות היצרן,מכרתי את המחשב הנייד שלי. אני מתעניין בדגם בפציפי של חברת HP סדרת HP Compaq Presario דגם:CQ61-320EJ עם מערת הפעלה Windows® 7 Home Premium (64-bit להלן המפרט המלא: מעבד INTEL CORE 2 DOU T6600 מעבד 2.2GHZ מהירות 2MB זכרון מטמון זיכרון (MB (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB 3072 נפח DDR2 מהירות זיכרון 0 חריצי זיכרון פנויים 2 חריצי זיכרון נגישים 8GB קיבולת זכרון מקסימלית איחסון 320GB גודל דיסק 5400 RPM מהירות דיסק כוננים YES DVD Multi Burner מסך Single channel LVDS HD BrightView סוג 15.6" גודל 1366x768 רזולוציה Yes מצלמה תקשורת 802.11b/g WLAN Wirele…

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  16. Started by alex28,

שלום אני הולך לקנות את מחשב זה אז אני צריך את חוות דעת שלכם אם אני צריך לשנות משהו כי חלק לא טוב או משהו אחר תודה המפרט: לוח האם Gigabyte GA-H77-D3H מעבד Intel Core i5-3570 Tray קירור למעבד Arctic Freezer 13 זיכרון G.Skill DDR3 8GB (2x4GB) 1600MHz 9-9-9-24 Ares מארז Thermaltake Commander MS-I Black דיסק קשיח Seagate Barracuda ST1000DM003 3.5" 1TB 64MB SATA3 ספק Seasonic S12II 620W כרטיס מסך Sapphire Radeon HD6870 1GB GDDR5 PCIe

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  17. בס"ד שלום לכולם. אני רוצה לבנות מחשב ללמודי\עבודה גרפיקה ממוחשבת (עיקר העיסוק) ולמישחקים קלים יש בבית PS2. אני רוצה לבנות מחשב בססי טוב שיהיה אפשר בעתיד לשדרג אותו (מעבד כרטיס מסך). לגבי מסך יש לי 21" לא צריך מקלדת ועכבר. תקציב 2000-2500 (לדעתכם זה מספיק?). תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  18. Started by phanatic89,

אני יתחיל בלהגיד שאני לא חדש בתחום, ואני הולך נטו על AMD. 8) מעבד: FX x6 Six-Core FX-6100 AM3+ 3.3GHz Box או FX 8150 x8 3.6GHz לוח אם: Gigabyte 990XA-UD3, DDR3 1866, 3xPCI-E, Cross, SLI קירור למעבד: Antec KUHLER H20 620 Liquid Cooling System זכרון: Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 1600MHz כרטיס מסך: Radeon HD 7850 2GB GDDR5 DX11 או שניים של Radeon 7770 OC 1GB GDDR5 דיסק קשיח: WD Black 1TB 7200RPM דיסק ס.ס.די: Corsair Neutron Series 120GB SSD Sata III MLC כרטיס רשת: Edimax EW-7612PIN V2 N300 ספק כוח: SeaSonic 600W Active PFC 80+ OEM מארז: Antec LanBoy Blue מאווררים למארז: 2xNoctua NF-P12 PWM 120mm Case 1300RPM מחיר למעבד 6100 וכרטיס מסך אחד של 7850: 5764 ש"…

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  19. Started by Styx,

שלום חברים אני מחפש מחשב לעבודה מישרדית אינטרנט ואוטלוק עד עד 3K עדיפות ל אז אני מחפש מחשב לאבא שלי סביב 3-3.5K עם התכונות הבאות: * מטרות המחשב: עבודה משרדית, מ * גודל המסך: 15.4/15.6" * משקל רצוי: קל ככל האפשר * זמן סוללה לפחות שעתיים * בלוטות' אפשרי *כונן מעל 100 GB * מקלדת גדולה ככל האפשר ונוחה

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  20. לאחר שהמחשב נייד שהזמנתי ASUS F8VR לא הגיע תוך חודש מאז ההזמנה נאלצתי לבטל. אבקש המלצות למחשב נייד למטרת חיבור לטלוויזיה לניגון HD ועבודות סטודנט כגון אופיס וכדומה זיכרון פנימי והארד דיסק גם רצוי הרבה. ושתהיה סוללה שתחזיק כמה שיותר זמן אודה למס' המלצות גם EEE מתקבל כי בהם אני לא מבין כל כך. תקציב עד 4000 כולל מע' הפעלה תודה.

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  21. הדרישות הן: חשוב שיהיה למשחקים ויריץ משחקים סבבה ניידות לא קריטית. ישמש כתחליף לשולחני אבל גם אם יהיה נייד לא בעייה של משקל אבל כמובן שלא יהיה כבד יותר מדי זמן סוללה ארוך לא כל כך קריטי. מה שכן חשוב שההארד דיסק יהיה גדול. ומהירות 7200RPM מצאתי את המחשבים הבאים: MSI http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3303&CatCode=315 HP http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2997&CatCode=315 כעיקרון הבנתי שהמחשבים של MSI מצויינים אבל המליצו לי גם על לנובו אבל אומרים שהשירות שלהם על הפנים. אשמח לחיזוקים. העדיפות היא לMSI

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  22. אני רוצה לקשר את התרד הקודם שפתחתי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=549437.0;topicseen אני רוצה לבקש את חוות דעתכם על המפרט שהרכבתי המופיע בתרד כמו כן הצעות לשיפור המפרט.. תודה..

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  23. Started by elad-k1,

שלום אני צריך מפרט עד 5000 שקל ברובו לצורכי אינטרנט ו-word וקצת למשחקים. שיכלול בתוכו! . מסך LCD 17 לוח אם מעבד זכרונות (לוח אם,מעבד,זכרונות, שיהיו חזקים כמה שיותר) הארד דיסק 80 גיגה מימינום כרטיס מסך (כרטיס מסך עדיף fx6600 אם יש משו יותר עדיף תגידו) ספק כנון דיסקטים(פלופי) מארז רמקולים 2.1 לפחות. עם נישאר כסף אז שיהיה מקלדת ועכבר אלחוטי תודה רבה (ללא צורב או כונן cd )

• 10 תגובות
    • 800 צפיות
  24. Started by eranmor,

אני קונה מחשב חדש וחשבתי על החלקים הבאים: מעבד E6300 לוח אם של אסוס P5ND2 SLI DUAL CORE שני סטיקים של 512 או 1 של 1GB של CORSAIR במהירות 667MHZ HD של WD 160GB SATA2 ומארז כלשהו שאני צריך לבחור (עדיפות למשהו זול אבל באיכות נורמלית. לא צפוי מודינג כלשהו. לא חובה ספק) יש לי כרגע 6800GT שיעבור למחשב הזה ובעתיד מתכנן לקנות עוד אחד כדי לקבל מערך SLI. המחיר של החלקים הנ"ל הוא קצת פחות מ3000 ש"ח מKSP שם אני אקנה את המפרט אני רוצה בעיקר לשמוע דעות על הלוח כיוון שאני לא בקיא כלכך בנושא וגם חיפוש בגוגל העלה הרבה דעות שנויות במחלוקת לגבי הלוח ואם אפשר אז המלצה חמה על מארז קריר מודה לכם מראש

• 10 תגובות
    • 800 צפיות
  25. ֿשלום חברים, אני נמצא כרגע בארה״ב, וחשבתי לנצל את ההזדמנות ולהתחדש בלפטופ. המחיר הוא בדולרים, ואני לא מאוד נייד אז קיימת עדיפות לחנויות באזור מנהטן / הזמנה מאמזון וכיו״ב (מצד שני, בשביל מציאות אולי שווה להתנייד). כמו כן, אם אפשר לחסוך בתקציב - עדיף מאוד! השימוש בלפטופ הוא בעיקר בנסיעות לחו״ל וכאלה, אני אמנם רוצה חוויית שימוש טובה ונעימה (סרטים שלא נתקעים וגלישה חלקה יחסית) אבל מעבר לכך אין לי דרישות כבדות. תודה! * מטרות המחשב? בעיקר צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט, מדובר במחשב לטיסות לחו״ל וכדומה. * גודל המסך? לפחות 13״ (כולל). * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שיותר קטן, כמובן. הלפטופ ישמש בעיקר כמחשב נייד, ולא הייתי רוצה לסחוב ע…

• 0 תגובות
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים