ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,432 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , שמעתי על הקהילה רבות וזוהי הודעתי הראשונה. מקווה לשיתוף פעולה אני מעוניין לרכוש מחשב נייד למטרת החלפת מחשב נייח , השימושים העיקריים הם לאינטרנט , סרטים , מוזיקה , לימודים ומשחקים. הכוונה למשחקים היא לא שאני גיימר כבד אבל שתהיה לי את האופציה לשחק אם ארצה במשחקים כבדים (בעיקר אני משחק במשחקי ספורט או מכוניות , אבל שתהיה את האופציה למשחקי פעולה למיניהם באיכות בינונית + - ) * גודל המסך? 15.6 או 17.3 * משקל רצוי? לא משנה לי אבל הבנתי שזה בערך עד 3. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?זמן עבודה בערך 5-7 שעות ללא טעינה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) hdmi כן , השא…
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הלכתי לחנות וזה המפרט שהם נתנו לי : לוח GIGABYTE B75M מעבד Intel® Core™ i5-3470 זיכרון ADATA 8GB DDR3 1600 מארז COOLER MASTER ELITE 311 כונן קשיח HITACHI / WD / SEAGATE 500GB כונן אופטי ASUS DRW-24B5ST X24 DVDRW-DL כרטיס מסך sparkle GTX560 1.5GB ספק כוח SEASONIC 500w eco Active PFC סה"כ כולל מע"מ : 3400 המפרט הזה הוא ב3400 ש"ח לפי מה שהם טוענים למשחקים .האם המפרט הזה הוא באמת למשחקים? מה אפשר לשפר? ואיזה מפרט אחר אפשר לעשות אשמח לחוות דעת . תודה יפתח.
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום אני רוצה מחשב הכי טוב שתוכלו לדחוס במסגרת התקציב חשבתי על משהו בסיגנון הזה: מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-939) לוחות אם למעבדי ?AMD GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250 זכרונות DDR 400 512MB Kingmax BGA דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 160 GB 7200 ATA-100 (8MB) כרטיסי מסך PINE xfx 6800GT 256MB DVI,TV כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 כרטיסי קול CREATIVE 5.1 Live Value כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD Recorders NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 מארזים HEC Compucase CI-6A19 מחיר 6070 ¤ המפרט נלקח מ-ksp עכשיו יש לי כמה שאלות: 1.הלוח אם שבחרתי טוב? והאם יש לו כרטיס קול מובנה? 2.האם המארז שבמפרט בא עם ספק תתיחסו לזה שאני חדש בבניית מ…
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום ביום שישי הבא אני הולך בעזרת השם לאייבורי לקנות משם מחשב אשמח אם תריכבו לי מחשב ולא משנה מאיזה אתר אני פשוט יקח תחלקים (בתקווה שיש גם לאייבורי חח) פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? 2500-אשראי ( חריגה עד 200) 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כן, כרטיס מסך 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן-לוח האם רק של החברה GigaByte ומעבד של אינטל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? ממש לא כמה שיותר זול המארז יותר טוב חח 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעב…
-
- 10 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני טס לתאילנד מחר ואמרו לי שכדאי לי להביא מחשב נייד (כי שלי כבר ישן ולא מתפקד) . המליצו לי על HP כי החברה מייצרת שם את המחשבים שלה. לי היה בעבר מחשב של לנובו 3000 N200- מחשב כבד מאוד להתנייד עימו. הצרכים שלי הינם: מחשב לעבודה להתניידות רבה אך גם לעבודה מסיבית של שעות רבות בבית (משקל סביר לסחיבה בתיק). מחשב שיחזיק מעמד זמן רב ללא צורך בהטענה אינטרנט אופיס מצגות בפני לקוחות במשרדים אך גם במקומות פתוחים. אשמח לשמוע דעתכם על דגם מסויים שהינכם ממליצים עליו מתוך סידרת elitebook. מכירים מישהו שקנה מחשב נייד בתאילנד? אשמח לשמוע את דעתכם והאם אתם חושבים שכדאי לקנות שם (שהבנתי שהמחיר יכול להיות זול ב-40 אחוז מבארץ). והאם האחריות הבינלאומית שמקבלים שם תיהיה בת…
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כדי לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה דו ותלת מימדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לרוב אני משתשתמש ברוב התוכנות לעריכה דו מימדית של אדובי (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, קצת אפטר אפקטס, וקצת דימוויבר) בנוסף אני רוצה שהמחשב יריץ באופן טוב תוכנות לעריכה תלת מימדית. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 1: 1920*1080 מסך 2: 1280*1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם לאור מחשבה רבה האם להשקיע בלפטופ מאק פרו או PC נייח מפלצת החלטתי ללכת על המפלצת, לצורך עבודות מגוונות של גרפיקה - אך עם דגש לעבודות מסך - אנימציה (וקטורית ותלת), עיצוב אתרים, וידיאו HD עם זאת, מאוד חשובה לי הורסטיליות ושכן אוכל להינות מיצירת עבודות דפוס. 1. תקציב מקסימלי - 7000 (שוב, כולל מסך) 2. לנצל את כל התקציב (לא ניתן לחרוג) 3. כאמור, מטרות גרפיות ורסטיליות, אך חשיבות עליונה לעבודות מסך 4. תוכנות: פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזיין, אפטר אפקטס, פרימייר, פלאש cinema 4d Ableton live Node box אופן השימוש בהם תדיר מאוד (סטודנט שנפלט לשוק עוד שנתיים) 5. מסך 1920x1080 - עד 4K (אם עומד בתקציב…
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לרכוש מחשב נייד שמתאים מצד אחד לעבודה אקדמאית - תוכנות אופיס, גלישה באינטרנט וכו'; ומצד שני לילד בן 10 שצופה בו בסרטי DVD או באינטרנט, משחק משחקים באינטרנט, ובהמשך יהיו בטח משחקים קצת יותר "רציניים" (לא כל כך מבין בזה...). השימוש העיקרי במחשב יהיה בבית, כאשר אני מחבר אותו למסך חיצוני, עכבר ומקלדת. בנוסף המחשב ישמש אותי לנסיעות מספר פעמים בשבוע. גודל המסך הרצוי - 14 או 15 - מה לדעתכם עדיף לדרישות אלה? מעבד - מספיק i3 או שצריך i5? זיכרון - מספיק 4GB או שצריך יותר? זמן סוללה - לא נדרש זמן ארוך מעבר לסטנדרט (3-4 שעות?). יציאות מיוחדות - רצוי HDMI. בלוטות - אין צורך. כונן קשיח - אני חושב שמספיק 500GB - לא? אחריות בינלאומית לא מחוייבת, אבל רצוי מאוד שתה…
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מפרט למשחקים כבדים במיוחד ולתוכנות כבדות...בסכום של 6000 בלי מסך,רמקולים,מקלדת,עכבר,וכרטיס קול רצוי שלא יהיה צורב dvd או כונן די וי די תודה מכול הלב וחייב לכם טובה ענקית תומר.
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לשרדג מחשב קיים שיש לו רק 256 זיכרון ו80 ג'יגה נפח דיסק קשיח, וכרטיס מסך geforce 4 mx. ופנטיום 4- 3 ג'יגה הרץ. אני רוצה רק לקנות לו כרטיס מסך שיהיה סבבה להפעיל את unreal 3 וגם להוסיף זיכרון ואיזה 80-120 לנפח. חוץ מזה לקנות מחשב עם כל הציוד ההיקפי שהוא צריך כולל מסך כמובן, ושיהיה אם יש מצב geforce 8400. תוכלו לעזור לי?
-
- 11 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי PENTIUM 4 3.00GHZ Intel Corp. d915GAV כ.מסך ON BOARD (760MB DDR 333 (256X3 HD80GB אני רוצה לשדרג אותו קצת שמשחקים כבדים יעבדו לי ואני רוצה לדעת עם הלוח תומך PCI E וDDR2 ואיזה כרטיסי מסך יעבדו עליו בעקרון אני רוצה לקנות כרטיס מסך נורמלי ואיזה 2 ג'יגה RAM או יותר וכונן קשיח של 160G אני רוצה לקנות עכשיו כרטיס מסך וזיכרון ובחודש הבא את הדיסק קשיח אני רוצה סרטיס מסך לא יקר כל כך. היה לי פעם 7300 GT נראה לי אני רוצה משהו יותר טוב באיזה 600 שקל+-.ביצועים טובים מחיר נמוך. איזה אתם מציעים לי?ואפשר ליראות השוואות של FPS של משחקים כבדים? וגם לגבי זכרונות חשבתי על TRANSCEND הם זולים גם אגב אני רוצה לקנות מפנדה מחשבים כי החנות ליד הבית שלי. חחח איזה כתיבה מכוערת…
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה: מעבד INTEL CORE 2 DUO E6400 לוח אם INTEL WESTCHESTER DG965WHMKR זכרון SUPER TALENT 2x512MB 667MHZ דיסק קשיח WD SATA2 250GB 16MB 250KS 7200 צורב DVDRW LG GAS-H10A כ.מסך XPERTVISION 7300GT 256MB DDR2 מארז HEC 6A19+300W מה דעתכם על מחשב זה? בעיקר על לוח האם... תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 785 צפיות
-
-
למשחקים ועריכה, ללא O.C. , דרוש קירור רציני . תודה מראש לכל מי שיכול לעזורץ מעדיף חנות מאיזור המרכז : תל אביב, ראשון.
-
- 11 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה לכרטיס מסך עד סכום של 400 ש"ח. מבקש שיהיה מבוסס GeForce. כרגע יש לי GeForce 7950 GT והוא לא תומך ב-DIRECTX11. הכרטיס למטרות משחק. מצד שני, אני לא גיימר גדול. אני חי בסרט? אם כן, מה הדבר הריאלי ביותר עבורי? תודה
-
- 11 תגובות
- 785 צפיות
-
-
ראו את תמונות המפרט המצורפים בזאת למטה. שימו לב שאומנם עלות המפרט המופיע הוא רק 3500 אבל את יתר החלקים הנחוצים כמו ספק וכרטיס מסך כבר קניתי. חסר לי רק 2 דיסקים קשיחים שאני צריך בשביל להקים מערך raid-1 ואותם אני אקנה בחנות אחרת משיקולים של זמינות ומחיר(תוספת של 1340 ). החלטתי שמיותר להוסיף את ההפרש עבור דיסקים ייעודיים למערכי raid (sata raid edition ) היות וממילא זמן האחריות זהה (5 שנים ) וכנראה שאיכות הבנייה זהה, כך שזה נראה כמו סתם גימיק להוציא כסף מכיסיהם של לקוחות טיפשים. דעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות כאשר הראשונה היא השאלה שנשאלת בנושא והיא באיזה חנות אתם ממליצים לקנות מחשב נייד של hp ? השאלה שנייה שלי היא נגיד ואני קונה מחשב נייד ב KSP ואני מבקש לשדרג את הזיכרון מ gb 1 כלומר שני של 512 ל 2 GB שלומר פעמיים 1 GB, אז מי עושה לי את השדרוג HP או KSP? יגאל
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
טוב אז ככה לפני מס' ימים התקנתי WIN 7 כמובן מקורי בערכת השדרוג שקיבלתי מ HP הכל עבד מצויין. עכשיו נוצרה בעייה שמחשב מסרב להכנס למצב שינה עצמאי, אם אני ילחץ על לחצן השינה הוא ייכנס אך אם אני מגדיר לו להכנס כעבור חצי שעה לשינה זה לא קורה. תיקנתי בהגדרות הכל, אפשרתי לו גם במצב של שיתוף מדיה להכנס למצב שינה. אני אובד עצות אני משתמש תמיד באופצייה הזו ועכשיו היא לא פועלת והמחשה נשאר דולק שעות! מה עוד יכול להיות? תודה רן
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי המלצות חמות שוות זהב מהחברים בפורום (במיוחד רבי-הכוכבים) קניתי את כל מרכיבי המחשב החדש שלי 1. מעבד (הפריט החסר ממתין לעדכון מחירים , כנראה E6600) מחיר: ??? 1.1 קירור למעבד: sunbeam tuniq מחיר: 220 שח 2. לוח: GA-965P-DS3 3.3 מחיר: 670 שח 3. זיכרון G.SKILL 2G 667 CL5 מחיר: 708 שח 4. כ"מ: EVGA 8800GTS 320 SC מחיר: 1200 שח (נרכש ב-AMAZON והגיע עם חבר) 5. ספק: LIBERTY 400W מחיר: 421 שח סה"כ למערכת: 4500 שח (בהנחה שהמעבד יהיה בסביבות 1200 שח) תודה רבה לכל הממליצים שעזרו לי לעמוד בתקציב , אגב, הכל עדין סגור באריזה מקורית ככה שאשמח מאוד עדין לקבל הערות
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הי, ניסיתי בעצמי לבנות מפרט מבוסס I5. מספר שאלות וחוסרים שבהם אני זקוק לעזרה: המטרות: מחשב לשימוש כללי, סרטים, עריכת וידאו וקצת משחקים. ללא OC. חשוב שיהיה שקט. מסך 24". מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪922 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 ₪734 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950202 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪430 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 3072MB (1024MBx3) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ ₪376 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9T-3GBNQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe ₪584 כמות:1 http://www.s…
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הי, התקציב הוא במזומן שטרות. מטרות המחשב הן: עבודה משרדית, קולנוע ביתי (המחשב יחובר לטלויזית lcd) והאזנה למוזיקה. ציוד היקפי נדרש: מסך 22"-איכותי ללא פשרות, צורב dvd , מקלדת ועכבר אלחוטיים. דגשים שחשובים לי: 1. שקט, אם יש אפשרות שלא ישמעו אותו בכלל מה טוב. 2. כרטיס קול איכותי, המטרה להשתמש בכרטיס קול כרסיבר. 2.5. סאונד נקי שאוכל להינות מאוסף המוסיקה האינסופי שלי. 3. תמיכה בשני מסכי LCD בעת ובעונה אחת. תודה רבה :-*.
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני קונה מחשב ואני צריך מפרט טוב ^^" 1. תקציב: 6000 ש"ח. 2. מטרות המחשב? משחקים, צפיה בסרטים, הורדות, ועריכת סרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן: מסך, מקלדת ועכבר, צורב... רמקולים לא חייב... 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? - 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? - 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא ממש, אבל רצוי שיהיה התאמה בין הצבעים. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא אכפת לי... 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? - מקווה שתוכלו לעזור =]
-
- 10 תגובות
- 785 צפיות
-
-
השתגעתי כבר.. היתי בחנות, סגרתי על המפרט : I5 3.4 gb Ivy bridge - זה עם ה"K" בדגם - מכפלה פתוחה. לוח אם GB Z77 זכרונות.. ועכשיו נותר לי כרטיס מסך. ההתלבטות שלי היא : Ati 7870 Ati 7950 nVidia 600Ti מה אתם אומרים ?? אני משחק בעיקר ב Guild wars 2 \ Battle field 3 \ WOW נכון לעכשיו... בעתיד מאמין שאשאר עם FPS games/ נ.ב - ספק כח Crossair true power 550w תודה. עריכה : נראה לי יותר מתאים הפורום לכרטיסי מסך מאשר מפרטי מחשב. אם אפשר נא להעביר.
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נייד, התקציב די מוגבל.. באזור ה4000-5000 ש"ח (עדיף כמה שפחות...) השימוש העיקרי הוא גלישה באינטרנט/מסנג'ר/תוכנות אופיס לא למשחקים ולא לצרכי מולטימדיה כבדים העניין הוא שהמחשבים הכי זולים היום באים עם מעבד סלרון M.. ברגע שאני עושה קפיצה קטנה לפנטיום M המחיר עולה בכאלף ש"ח (על החדשים אני בכלל לא מדבר..) כמובן שאני ארצה להריץ עליו חלונות ויסטה בהמשך ואת האופיס החדש.. זיכרון לא בעיה להגדיל לג'גה השאלה על איזה מעבד כדאי ללכת?... שיהיה זול כמה שניתן אבל במקביל ידע להריץ את התוכנות הבסיסיות בעתיד וגם כ. מסך אני מבין שצריך להיות לפחות 128MB?
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לבנות מחשב חדש חשבנו ללכת על המעבד intel core I7 3770 רציתי לדעת אם הלוח אם GA-Z77X-UP4 TH יעבוד ויהיה מתאים למעבד (http://ksp.co.il/?uin=16682 זה הלוח אם אם הבאתי את השם לא נכון ) תודה מראש ושבת שלום לכולם (:
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
ראיתי פה אצל מישהו את המפרט, איך הוא ? המפרט : מארז Raidmax Apex Black, יחידות 1 ₪154 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=126 ספק-כוח FSP FSP350-60HCN 350W - 120mm-Fan 336W@12V Active-PFC, יחידות 1 ₪129 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1069 לוח-ראשי Gigabyte GA-M720-US3, יחידות 1 ₪354 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=848 מעבד-ראשי AMD Athlon II X3 #425 Triple-Core 2.7GHz 512KB/Core_L2-Cache 2GT/s/Direction-Bus Tray, יחידות 1 ₪388 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1213 פתרון-קירור למעבד Arctic Cooling Alpine 64, יחידות 1 ₪54 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1216 זיכרון-ראשי Transcend 2GB DDR2 800MHz, יחידות 1 ₪215 http://w…
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-