ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק בשביל windows 7 ואופיס 2013 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GTA IV, Battlefield 4, Mass Effect 3, Splinter Cell: Blacklist -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי מפרט למחשב רציתי לשאול כמה שאלות, המפרט הוא כרגע כזה: מעבד: e6600 לוח: gigabyte ga-965p-DQ6 כ' מסך: sapphire X1950pro 256mb gddr3 זיכרון: Geil 1gb DRR2 800MHZ (cas 5) דיסק קשיח: Wd 320GB YS מארז: A-top Xblade 500W 120MM סה"כ 6300 לפני הנחה :] עכשיו שאלה קטנה, כמה הבדל אני ארגיש, בין אם זה במשחקים ובין בעבודה שוטפת בין זכרון בתזמונים של 4 לזכרונות בתזמונים של 5 ? כמה הבדל אני ארגיש בין 667MHZ ל-800, והאם שווה לרדת ל- 667 ולקחת 2GB ? או פשוט לחכות שהמחירים של ה-800 ירדו ואז לקנות עוד? ועוד דבר אחד, מאוד רציתי את המארז X-1 של RaidMax, אבל אין לאף אחד במלאי... יש משהו אחר שהייתם מציעים במקום Xblade ?, באותה קטגוריית מחיר ועם ספק כוח. ? תודה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אהלן חברים, הגיע שוב הזמן להחליף את המחשב, ואין מקום יותר טוב למצוא מפרט מאשר פה. אני מחפש מחשב שישמש לעבודות רגילות - אופיס, פוטושופ וכו', וגם להרבה ניגון HD (מחובר למסך LCD נוסף). אני מניח שמחשב בתקציב הזה מספיק חזק בשביל משחקים פה ושם, אבל זה לא השיקול העקרי. חשוב לי גם שיהיה שקט אז מארז וקירור מתאימים זה נחוץ. לא צריכה להיות בעיה מיוחדת בחיבור ההארד דרייבס מהמחשב הנוכחי למחשב החדש (הווינדווס כמובן על מחיצה נפרדת) נכון? אז אין צורך בדיסק מעל חצי טרה... אשמח גם להמלצה לחנות טובה ואמינה (אני כבר לא כ"כ מעורב בתחום ואין לי מושג איזה חנויות טובות יש היום) תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
תקציב: 2100 ש"ח. המפרט נבנה ע"י: hw_joe. המחשב הולך להריץ משחקים בינוניים וטיפה כבדים, לדוגמא GTA IV, Assain's Creed 1+2, Red Alert 3, CNC 4... מארז Raidmax Apex Black, יחידות 1 ₪154 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=126 ספק-כוח FSP FSP350-60HCN 350W - 120mm-Fan 336W@12V Active-PFC, יחידות 1 ₪129 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1069 לוח-ראשי Gigabyte GA-M720-US3, יחידות 1 ₪354 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=848 מעבד-ראשי AMD Athlon II X3 #425 Triple-Core 2.7GHz 512KB/Core_L2-Cache 2GT/s/Direction-Bus Tray, יחידות 1 ₪388 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1213 פתרון-קירור למעבד Arctic Cooling Alpine 64, יחידות 1 ₪54 http://www.rs…
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
זה לחבר הוא משחק הרבה הוא מתעסק בפוטושופ והוא שומע המון מוזיקה הוא רצה LCD מקלדת ועכבר אלחוטיים זה המפרט שהרכבתי לו [עוד לא הראיתי לו אני קודם מתייעץ]:
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
האם זה משתלם? רוצה מעבד אינטל , שקט חשוב עד רמה 7 . איך המארז והספק? ולוח האם? 1.3 מחשב דגם M490G תוצרת ACER כולל: 2415.00 ש"ח מעבד I5-650 תוצרת Intel זיכרון פנימי GB2 כונן DVDR דיסק קשיח GB500 מסוג SATA מערכת הפעלה MS Windows 7 Pro תוכנה MS Office 2010 Starter ( Word + Excel) תוכנת אנטיוירוס MS מארז Midi Tower המחיר לפני מעמ ואני לא זקוק למערכת הפעלה.אנטי וירוס ואופיס. כמה ניתן להוריד , להפחית במחיר? משתמשים ב תוכנת עריכה audacity
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
ללא רמקולים. לא צריך כרטיס מסך חזק במיוחד (לא מיועד בעיקר למשחקים...) אך שעדיין יפעיל את המשחקים האחרונים בצורה סבירה. אני לא בטוח לגבי המעבד (נטייה לכיוון הamd). מה שהוא רוצה זה בעיקר מחשב "מהיר" כהגדרתו ולא מפלצת משחקים.
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום ביום שישי הבא אני הולך בעזרת השם לאייבורי לקנות משם מחשב אשמח אם תריכבו לי מחשב ולא משנה מאיזה אתר אני פשוט יקח תחלקים (בתקווה שיש גם לאייבורי חח) פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? 2500-אשראי ( חריגה עד 200) 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כן, כרטיס מסך 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן-לוח האם רק של החברה GigaByte ומעבד של אינטל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? ממש לא כמה שיותר זול המארז יותר טוב חח 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעב…
-
- 10 תגובות
- 792 צפיות
-
-
ברצוני להחליף את הכרטיס רשת אלחוטי הפנימי שבא ללוח .. עכשיו יש לי 2שאלות 1-האם תקן N ביכולת האלחוטית בכרטיס ישפר משהו והנתב עדיין משדר G ואם לא אפשר מחשבה עתידית בהחלפת הנתב לשידור N 2-ראיתי שבכרטיס תקן N יש 3 אפשרויות של פינים לחיבור כבלי האנטנה ובעוד תקן G יש רק 2 כבלי אנטנה אצלי יש G וראיתי 2 כבלי אנטנה אז השאלה אם אקנה תקן N ויש לו 3 פינים לאנטנה ואתה מחבר רק 2 כי זה מה שיש במחשב האם זה יעבוד בסדר או יחסר איזה משהו בשידור ותיפקוד הכרטיס , ניסיתי לראות בהוראות הרכבה של מחשב חדש אז רשום שם לחבר או באופצייה של 2 או 3 מה שיש במחשב אבל לא רשום אם זה יתפקד טוב או לא כל כך טוב בפחות כבל אחד , וגם לא רשום אם יש 2 כבלים לאיזה מתוך ה 3 לחבר ? אצרף תמונה דוגמא ,,,שימו לב לסד…
-
- 9 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום חברות וחברים, אני מעוניין לקנות מחשב קטן מאוד לסלון. המחשב ישמש להורדה וצפיה בסרטים. גלישה באינטרנט. הדרישות: כאמור, מארז שיהיה מה שיותר קטן. עדיפות למשהו אסטטי. נפח HD מה שיותר גדול. יכול להיות גם חיצוני אם זה נחוץ. זיכרון של לפחות 4GB. ישדר בפורמט HD. שקט יחסי. אין לי מושג מאיפה להתחיל. אם יש פורום מתאים יותר, אשמח להפניה. תודה
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
תקציב: 2550 ש"ח. (אפשר להוסיף עוד 100/50, לא יותר) מטרות/שימושי המחשב: משחקי רשת, משחקים בינוניים וטיפה כבדים (לדוגמא GTA IV, Assassin's Creed 1/2 - לא מחייב גראפיקה גבוהה). חלקים שכבר יש [לא צריך אותם]: צורב DVD. רמת שקט: לא הכי קריטי, עדיף כמה שיותר שקט אבל אם זה לא משפיע על המחיר. אובר קלוק: לא, אין מצב. חנות: משהו באיזור באר שבע... רק שיהיה משהו אמין וטוב (עדיפות לאייבורי). הערות: מינימום זיכרון 2GB, אם יש מצב לתמרן וזה לא ישפיע יותר מדי על המחיר אז 3GB או 4GB... (תכתבו לי כמה יעלה לי לשדרג לזה) המליצו לי לעבוד ב Dual channel בזיכרונות, אם זה נחוץ ויעזור אז בסדר. הולך להתחבר מסך 19 אינץ' CRT (עווה), בעתיד 19/20/21/22 אינץ' LCD. צריך דיסק קשיח של 500GB. שהכר…
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום,הנני סטודנט שנה שנייה לאווירונאוטיקה בטכניון. מחפש לפטופ בתקציב של עד 3500 שקל... השימושים הם:MATHLAB-לא יודע כמה זה רלוונטי אבל לכל מקרה,אולי SOLIDWORKS במידה ואצטרך להשתמש בתוכנה בהמשך התואר,וכמובן שימושים סטודנטיאליים אחרים שאולי אני לא מדוע אליהם אבל אתם כן כעקרון שמעתי ש DELL הם מעולים,וגם יש לאחי DELL והוא מרוצה. לכן מצאתי את המחשב הבא: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=123707 אשמח אם תביעו את דעתכם/תציעו אלטרנטיבות תודה רבה נ.ב מטרות המחשב? כמו שאמרתי למעלה+אשמח להריץ משחקים לא כבדים מדי פעם+צפייה בסרטים והרצאות מוקלטות * גודל המסך? בסביבות ה13 אינץ' * משקל רצוי? רצוי כמה שיותר קל,מבדיקה שערכתי זה יוצא בסביבות ה2 קילו * האם נדרש …
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי מה המצב מחפש מחשב בתקציב של עד 7.5K המחשב מיודע לעריכת וידיאו על תוכנת AVID MEDIA COMPOSER 1. לא מתאפשרת חריגה בכסף 2. המחשב מיועד לעריכה גרפית ברזולציה של 4K 3.לא צריך ציוד הקפי. 4. המחשב לא מיועד לOC. 5.לא צריך תוכנות נוספות חוץ מ וינדוס 10. 6. חשוב לי חיבורים מהירים כגוון USB TYPE C
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כדי לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה דו ותלת מימדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לרוב אני משתשתמש ברוב התוכנות לעריכה דו מימדית של אדובי (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, קצת אפטר אפקטס, וקצת דימוויבר) בנוסף אני רוצה שהמחשב יריץ באופן טוב תוכנות לעריכה תלת מימדית. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 1: 1920*1080 מסך 2: 1280*1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין במחשב VOSTRO 1320 , והעניין הוא שבזמן הקרוב המחליף שלו ה3300 אמור להכנס. האם יש סיבה לחכות? אני יודע שהמעבד עובר לI5 הזכרון לDDR3 וכו.. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן ככל הנראה... 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים,עד ההכי כבדים שיש[אני כבר לא רוצה להגיד תשם של המשחק הזה יותר] , משרדיות , הורדות קצת. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא אין צורך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה…
-
- 10 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי PENTIUM 4 3.00GHZ Intel Corp. d915GAV כ.מסך ON BOARD (760MB DDR 333 (256X3 HD80GB אני רוצה לשדרג אותו קצת שמשחקים כבדים יעבדו לי ואני רוצה לדעת עם הלוח תומך PCI E וDDR2 ואיזה כרטיסי מסך יעבדו עליו בעקרון אני רוצה לקנות כרטיס מסך נורמלי ואיזה 2 ג'יגה RAM או יותר וכונן קשיח של 160G אני רוצה לקנות עכשיו כרטיס מסך וזיכרון ובחודש הבא את הדיסק קשיח אני רוצה סרטיס מסך לא יקר כל כך. היה לי פעם 7300 GT נראה לי אני רוצה משהו יותר טוב באיזה 600 שקל+-.ביצועים טובים מחיר נמוך. איזה אתם מציעים לי?ואפשר ליראות השוואות של FPS של משחקים כבדים? וגם לגבי זכרונות חשבתי על TRANSCEND הם זולים גם אגב אני רוצה לקנות מפנדה מחשבים כי החנות ליד הבית שלי. חחח איזה כתיבה מכוערת…
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של 800 דולר , חריגה של 50$ גג. הקנייה תתבצע בניו יורק ע"י משפחה. והם יביאו את המחשב לארץ. (אז אני רוצה מחשב מחנות בניו יורק כמובן) המחשב מיועד לגיימינג בעיקר, גלישה ועבודה. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
ראו את תמונות המפרט המצורפים בזאת למטה. שימו לב שאומנם עלות המפרט המופיע הוא רק 3500 אבל את יתר החלקים הנחוצים כמו ספק וכרטיס מסך כבר קניתי. חסר לי רק 2 דיסקים קשיחים שאני צריך בשביל להקים מערך raid-1 ואותם אני אקנה בחנות אחרת משיקולים של זמינות ומחיר(תוספת של 1340 ). החלטתי שמיותר להוסיף את ההפרש עבור דיסקים ייעודיים למערכי raid (sata raid edition ) היות וממילא זמן האחריות זהה (5 שנים ) וכנראה שאיכות הבנייה זהה, כך שזה נראה כמו סתם גימיק להוציא כסף מכיסיהם של לקוחות טיפשים. דעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום רציתי לבקש מפרט למשחקים כבדים...יש לי כבר מעבד E6600 וכרטיס מסך 7950GX2 עכשיו אני צריך את כל שאר החלקים-לא כולל מסך. לפחות 250 ג'יגה-דיסק קשיח ולפחות 1024 זכרון RAM ואם אפשר לוח אם התומך בשני כרטיס מסך. התקציב שלי- 4000 תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 792 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כול התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים .סרטים .עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1366X768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. הא…
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי המלצות חמות שוות זהב מהחברים בפורום (במיוחד רבי-הכוכבים) קניתי את כל מרכיבי המחשב החדש שלי 1. מעבד (הפריט החסר ממתין לעדכון מחירים , כנראה E6600) מחיר: ??? 1.1 קירור למעבד: sunbeam tuniq מחיר: 220 שח 2. לוח: GA-965P-DS3 3.3 מחיר: 670 שח 3. זיכרון G.SKILL 2G 667 CL5 מחיר: 708 שח 4. כ"מ: EVGA 8800GTS 320 SC מחיר: 1200 שח (נרכש ב-AMAZON והגיע עם חבר) 5. ספק: LIBERTY 400W מחיר: 421 שח סה"כ למערכת: 4500 שח (בהנחה שהמעבד יהיה בסביבות 1200 שח) תודה רבה לכל הממליצים שעזרו לי לעמוד בתקציב , אגב, הכל עדין סגור באריזה מקורית ככה שאשמח מאוד עדין לקבל הערות
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הי, ניסיתי בעצמי לבנות מפרט מבוסס I5. מספר שאלות וחוסרים שבהם אני זקוק לעזרה: המטרות: מחשב לשימוש כללי, סרטים, עריכת וידאו וקצת משחקים. ללא OC. חשוב שיהיה שקט. מסך 24". מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪922 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 ₪734 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950202 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪430 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 3072MB (1024MBx3) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ ₪376 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9T-3GBNQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe ₪584 כמות:1 http://www.s…
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מחפש מיני נייד נוח וקל לעבודה, אינטרנט אופיס ומוסיקה. (לא חובה על המחשב עצמו, כונן חיצוני) חשבתי על הACER ONE או על הEEE PC 1000 אבל פתוח לרעיונות
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-