עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by hearyourorphanedch,

שלום אני צריך מפרט מאוד זול (מקסימום 3500-4000) כולל מסך, אבל בלי מקלדת/עכבר/רמקולים, בשביל משחקים. אני יודע שבסכום הזה אי אפשר לקנות את הכרטיסים הכי טובים אבל אני צריך משהו שיחזיק מעמד בצורה סבירה שנה שנתיים. אה ד"א, אני גר בחיפה ולא קונה מהאינטרנט. אז כל מיני חומרות למיניהן שמצאתם בחנויות לא חיפאיות לא יעזרו לי ממש. תודה רבה מראש.

2. שלום לכולם תודה מראש על העזרה אני צריך מפרט ב-4000 ש"ח(לא צריך מסך וצורב) מטרת המחשב היא בעיקר למשחקים וגם למוזיקה. תודה לעוזרים .

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של Dell מדגם Inspiron 1000, מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איזה סוג של זיכרון יש לו (DDR,DDR,SDRAM) ועד לאיזה גודל אני יכול להרחיב אותו (1GB / 512MB וכו') תודה רבה רבה לעוזרים! בבקשה זה קצת דחוף אני יום ראשון רוצה ללכת לקנות את הזיכרון..

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  4. Started by Gil28,

ל-OC ומשחקים מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1089 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R ¤863 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39213 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤428 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 ¤640 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2P800R22GK כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1706 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380 צורב LiteOn LH-20A1P X20 DVD ¤177 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LH-20A1P מארז ללא ספק NZXT Hush ¤505 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NZHush ספק כח Enermax Liberty 400W ¤423 http://skypc.co.il/product.asp?pid…

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  5. Started by GLP,

שלום, בשמחה וששון קניתי דיסק קשיח חדש בגודל 160GB לנייד מסוג LG LS50. אך בביוס כתוב לי רק 137GB. האם יש צורך לעשות הגדרות כלשהן או לעדכן את הביוס? אולי הכונן פשוט גדול על המחשב שלי? ד"א ניסיתי לחפש עדכוני ביוס באתר של LG אך לא מצאתי, אז אם אתם מכירים משהו תרשמו במידת הצורך. תודה

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  6. Started by פתח הדביר,

תוכלו להמליץ לי בבקשה היכן הכי כדאי לקנות מחשב נייד? ישנן חנויות מוכרות כאיכותיות וזולות באופן משמעותי?

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  7. Started by barak_11,

שלום כולם, אני צריך המלצה לנייד ב6K (עם עדיפות למחיר נמוך יותר אם אפשר). השימושים שלו יהיו בעיקר עבודה בVISUAL STUDIO 2005 ויש דרישה לעבודה מהירה חלקה ונוחה וכמובן למסך ברור שיהיה אפשר לשבת מולו מספר שעות... דרישות חומרה: מעבד כפול ליבה (T2250/T2300/T2400) ו1GB ראם. אם אפשר חנות מאזור שבין נתניה לחיפה זה יהיה מעולה.... תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  8. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1296&CatCode=3 ראיתי שממליצים בפורום עם מחשבים שעולים כ 1,700 - 1,900 ש"ח לאותה מטרה, אבל לא הבנתי מה רע במחשב הנ"ל שעולה חצי...

• 11 תגובות
    • 801 צפיות
  9. Started by bogdant,

אז זהו אני קונה E6300 ASRock ConRoeXFire-eSATA2 160GB SATA2 7600GS DDR II 667MHz?512MB TwinMOS? ??RockeTeer II 400W Silent (24pin)? הם מפרט זה יעבוד טוב לא מתכון לאוברקלוק אבל שידרוגים עתידים ל E6800 וגם כרטיס מסך ASROCK מספק את כול הסחורה ?

• 10 תגובות
    • 801 צפיות
  10. שלום אחרי הרבה כאבי ראש מצאתי מיפרט שניראה לי טוב למדי בשביל הצרכים שלי (המחשב בעיקר למשחקים ואינטרנט ) האם הרכיבים מספיקים או שהיגזמתי? אתם יכולים בבקשה לאמר לי האם המיפרט הזה מספיק ואין בו יותר מידי דברים שמייקרים את המחיר? האם אפשר להיתפשר בכמה דברים כדי שיצא זול יותר? תודה לעוזרים ד"א אני לא מתכון לעשות O.C מחיר מקסימלי: 5,500 אולי אולי אם באמת צריך אז 6,000 למפרט: שמתי לב שאתה מבין במיפרטים של מחשבים ורציתי לשאול אותך איך המיפרט הזה... זה כמעט אותו מפרט שעשית למישהו פה בפורום... רק שהוספתי לוח אם יותר מיתקדם ואני לא יודע אם זה ממש שווה... p45 במקום p43 שהיצעת וזהו רק אני רוצה לברר כמה פלוס מינוס יצא המחיר והאם יש דברים שכדאי לוותר כדי שהמחיר לא יהיה כ"…

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  11. זה המפרט הנוכחי שאני רוצה לקנות, הוא לא כולל הארד דיסק, וצורב כי יש לי כאלה חדשים.. המחשב אמור להחזיק משחקים כבדים, COD קרייסיס FAR CRY 2, וכל אלה.. מעבד AMD5200+AM2 לוח ASUS M2N-X זיכרון 667 DDR2 1GB -------- ישודרג ל 2GB כ. מסך GeForce 8500 512MB -------- ישודרג ל GeForce 8600 מה צריך עוד לשדרג? ואם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט למחשב גיימרים עד 4500 ש"ח לא כולל צורב והארד דיסק.. תודה מראש =] רותם

• 12 תגובות
    • 801 צפיות
  12. Started by aa aa aa,

קניתי מחשב acer aspire 5735z ובתוכו היה מובנה מערכת הפעלה vista פירמטתי את המחשב והתקנתי עליו xp pro sp2 אחרי שהתקנתי את כל הדריברים כולל המתאם תצוגה ועם כל זה עדיין כשאני מעביר את המחשב למצב המתנה או מצב שינה המערכת לא חוזרת לעצמה וצריך לכבות ולהדליק מחדש אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי .

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  13. Started by DsDs,

ביקשתי מחשב שיפיעל משחקים טובים, אבל לא של גיימרים.. ושיהיה חזק מהיר.. זה מה שקיבלתי: מעבד - E4400 לוח- B5P ASUS זיכרון - 2G 667 - קינגסטון דיסק קשיח - W.D. 160GB כרטיס מסך - RADEON 2400 PRO 256 המחיר: 2700 ש"ח.. איך החשב הזה?? שווה? כדי לשנות משהו? במיוחד ההתלבטות היא לגבי הכרטיס מסך? תודה מראש,

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  14. Started by rangolan2,

אני מחפש מחשב ב-2500 ש"ח חשוב שיהיה מעבד חזק וכרטיס מסך בינוני ומעלה שיעלה משחקים חדשים .(אם אפשר גם כרטיס קול להכניס ) אין צורך בהארד ודיסק ובזיכרון ראם. תודה למי שעוזר!.

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  15. Started by h_yoav,

עדיפות לksp או לפנדה רק מחשב בלי שום ציוד נוסף תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  16. Started by navit1,

שלום רב אני מנסה לפרמט מחשב של hp. יש עליו ויסטה ואני רוצה לשים עליו xp. הבעיה היא אחרי שאני מכניסה את הדיסק של המערכת הפעלה , הוא מעלה את הקבצים ואז הוא נותן לי הודעת שגיאה שהוא לא מוצא את ההארד דיסק של המחשב. למרות שאם אני יוצאת מההתקנה ונותנת למחשב לעלות רגיל , הוא עעולה בלי שום בעיה עם הויסטה. ניסיתי להתקין את ה- xp מתוך הדיסק אחרי שהמחשב עולה , זה גם לא נותן ליהוא נותן לי בעיה של חוסר תאימות. אמרו לבדוק combtibility ב- bios אבל אני לא מוצאת אופציה כזו . אמרו לי בפורום לעשות את הדברים הבאים :1.התקן דריבר SATA בהצלחה או לשנות הגדרות בביוס. לא מצאתי אופציה להגדיר sata ואין לי מושג מאיפה להוריד דרייבר ל- sata אשמח לכל עזרה נוית

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  17. שלום לכולם, ושוב הזמן הגיע לקנות מחשב חדש אחרי 5 שנים... יעוד המחשב הוא עריכת וידאו (פרמייר)+משחקים+שוטף אז אני יכתוב את הרכיבים שנראים לי, אני ישמח לקבל ממכם תגובות: 1. האם המפרט מאוזן. 2. רכיבים כדאיים או שטעיתי. 3. שמץ של סיכוי שאני יעמוד בתקציב במידה ולא אילו שינויים לעשות כדי לעמוד? טוב לעסק... 1. מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box לא היו ממש התלבטויות פה. 2. לוח אם ASUS p5bDLX wi-fi יקר אני יודע אבל חוסך לי ראוטר לנייד ומאפשר OC בכיף וסתם סבבה של לוח לפי דעתי. 3. דיסק קשיח ST3250620AS Seagate בפחות מ 500 שקל אני לא רואה משהו יותר טוב בנפח הזה, תקנו אותי במידה ואני טועה. 4. זכרון לא בררן 2X1GB CL5 800HZ אין לי סנטמנטים לאף חברה כל עוד לא ג'נרי …

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  18. שלום, רציתי את דעתכם המלומדת לגבי מפרט מהאינטרנט לעבודה משרדית מינימלית. כדי לחסוך את הטרחה, צריך להגיע עם מערכת ההפעלה כדי שיושקע מינימום מאמץ. אם מפרט זה לא טוב, הייתי שמח לשמוע על מפרט עדיף. * מעבד כפול ליבה Intel® Dual Core E5700 במהירות 3.0GHz * זיכרון מהיר בנפח גדול 2GB DDR 3 במהירות 1333Mhz * דיסק קשיח SAMSUNG 500GB 16MB S.ATA 3 * לוח אם מתקדם Intel® Warm River * צ'יפסט חדיש Intel® G41WV * צורב DVD דו שכבתי SAMSUNG - במהירות X22 בנוסף, שלל הטבות בלעדיות לרוכשים: 1. שדרוג לזיכרון בנפח 4GB DDR3 (במקום 2GB) ב- 149 ש"ח ! 2. מערכת הפעלה - Windows 7 ® Home Premium Hebrew (כולל התקנה ודיסק) במחיר בלעדי, רק 299 ₪ ! תודה לכל המגיבים והעוזרים.

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  19. בס"ד שלום לכולם קבלתי הצעה מחנות מחשבים,המחשב מיועד לאינטרנט עבודות משרדיות וקצת מישחקים אם: Intel® Desktop Board DP35DP . מעבד: E7300 Intel® Pentium® Dual-Core. זיכרון: DDR II 800MHZ GB 2. דיסק קשיח7200 SATA II : .320 GB צורב: DVD x 22 sata SAMSUNG . מסך: "22 ViewSonic VX2240W עכבר אופטי + מקלדת - לוגיטק רשת: 10/100 כרטיס קול O/B כרטיס מסך: RADEON HD3450, 512MB DDR2 מארז: מפואר \ איכותי ושקט. מערכת הפעלה WINDOWS XP HOME המחיר 4150 (יקר\זול?) תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  20. המחשב שלי - עם מעבד אינטל P4, לוח אם ASUS , 1 ג'יגה זיכרון של קינגסטון וכרטיס מסך של MATROX (משהו פרה-היסטורי משנת 2001) עומד למות. הוא בן 5 ועבד יפה עד לפני שבוע. אנחנו משתמשים בו לעריכות וידאו (פרימייר) בממוצע אחת לחודש - כלומר אנחנו לא עורכי וידאו שמשתמשים כל יום בגרפיקה , אבל עדיין חייבים מחשב חזק וכרטיס מסך טוב. לא מיועד למשחקים. אפשר לקבל מפרט עבור תקציב - לא כולל מסך - של 2500 ש"ח?

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  21. עריכה: שיניתי את הכותרת מ4500 כולל מסך ל- 3000 לא כולל מסך. המסך זה לדיון נפרד. אם אפשר להוריד את המחיר במקומות מסוימים, בלי לפגוע בביצועים יותר מדי, אז עדיף. אז ככה, לא משנה לי AMD/Intel, אני מעדיף גם שיהיו שתי אופציות אם אפשר. לוח אם לא צריך משהו מיוחד, רק שיהיה יציב. אני לא מתכנן OC או חיבור Firewire. רק שיהיה חריץ PCI שאפשר יהיה לחבר את הכרטיס קול שלי. קירור - רק אם הסטוק לא מספיק והוא רועש, אז אני מוכן לקנות קירור רק בשביל השקט. זכרון - 2GB. אולי אפשר להוריד ל1GB? למה בעצם צריך 2GB בימינו? יש משחקים או תוכנות שצריכות כ"כ הרבה זכרון, חוץ מVista שאותה אני לא מתכנן להריץ בשנה הקרובה. כרטיס מסך - אני לא סגור על זה. בתכלס אני לא מתכנן לשחק יותר מדי אבל אני רוצה שתהיה לי א…

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  22. Started by minkmink,

לפני כשבוע ביקשתי כאן המלצה למחשב נייד קטן אך חזק לשימושים של אופיס, אינטרנט, מולטי טאסקינג, ועריכת תמונות וסרטים בסיסית. המליצו לי על האסוס U31F. עכשיו אני מתלבט בין האסוס לבין ה lenovo thinkpad edge 13 027-3BG, שחוץ מזה שהוא יותר קל, אני לא רואה הרבה הבדל ביניהם. גם המחיר אותו דבר. יש לכם דעה איזה מהם עדיף ולמה? תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  23. שלום לכולם... החלטתי לקנות מחשב חדש עקב גסיסתו ההדרגתית של מחשבי הנאמן בן ה7 שנים... לצערי הרב, הן מבחינת זמן והן מבחינה כלכלית אין ביכולתי לעמוד במחשב יקר ומגניב ולכן אני מכוון למשהו יותר זול אך אמין... השימוש שלו יהיה בעיקר משחקים, לא חייב להיות המשחקים הכי חדשים ברזולוציה הכי גבוהה... גם אם אני אצטרך להריץ אותם ברזולוציה יותר נמוכה ואפילו הנמוכה ביותר, העיקר שהם ירוצו חלק ונחמד ולא יתקעו לי כל שניה ויגרמו לי לחשוב מחשבות בהן מעורבת צניחת המחשב מחלון חדרי... בכל אופן, המחשב צריך לשמש גם לשימוש יומיומי של גלישה באינטרנט והורדה שטויות... עכשיו, אין לי שום צורך בציוד היקפי, לא מסך לא עכבר לא רמקולים ולא כלום... כמו כן, הנפח של ההארד דיסק לא חייב להיות כזה גדול כי השניה קני…

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  24. Started by manahama1,

אוקיי אז ככה.. הייתי בכמה חנויות מחשבים וקיבלתי מפרטים שונים ומשונים. המפרט שהכי המליצו לי עליו זה המפרט הבא, הייתי רוצה שתגידו לי אם הוא מספיק חזק למחשקים ואם הוא באמת שווה את המחיר וההשקעה! תודה רבה רבה! 1 Intel Core I5 760 2.8GHz 8MB LGA1156 - TRAY - קירור מצויין למעבד לא תודה 932 ש"ח 1 Arctic-Cooling Freezer 7 Pro - 1366 / 1156 / 775 / AM2 / AM3- Rev.2 129 ש"ח 1 INTEL BLKDP55WB (DP55) I5 - mATX 512 ש"ח 1 2x2GB TRANSCEND DDR 3 - 1333 - TRANSCEND Original - שניים יותר טוב מאחד 298 ש"ח 1 SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 295 ש"ח 1 PowerColor ATI Radeon HD6870 1GB DDR5 256BIT - RETAIL - עד גמר המלאי בלב…

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  25. Started by eyahalom,

שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב מפרט פשוט, עד 2000 שקלים, בלמיר. www.lamir.co.il. המפרט לא צריך לכלול מסך מקלדת ועכבר, אך כן צריך לכלול הרכבה. יש בלמיר מחשב מורכב, ב1900 שקלים בערך - האם מדובר באופציה סבירה או שכדאי להרכיב משהו אחר? הצרכים: גלישה באינטרנט, מעט הורדות באימיול, מעט צריבות של דיסקים. ללא משחקים. הבעיה שלי עם המחשב המורכב - מכיל רק 256M זיכרון. נראה לי מעט מדי, לא? אשמח לחוות דעתכם. תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים