ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אני רק רוצה להגיד שאני חדש פה ושניכנסתי לאתר שלכם לפני כשבוע והאתר פשוט פצצה מה שיש פה! עכשיו אני הולך לקנות מחשב חדש-ללא מסך בסכום של עד 5000 שקל ואני צריך מפרט מה לקנות. עכשיו אני צריך את המחשב ל: 1. אינטרנט וסרטים ושיהיה טוב גם למשחקים 2. מוזיקה - עריכת מוזיקה 3. צריבות - ראיתי עכשיו צורב NEC 8.5 gb ב600 שקל - האם טוב? 4. דיסק קשיח 120GB 5. מעבד אינטל אם אפשר בתקציב 2.8 ומעלה הייתי רוצה גם מארז מפואר עם לדים ואפשרות להוספת דברים בעתיד (ספק גדול...) שיהיה עם בקר מאוררים וקירור למעבד - תודה מראש פה לאנשים!
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
היי מחפש מחשב לשימוש בצפיה בסרטים בחיבור לטלוויזיה, וגם שימושים כלליים. צריך מסך גדול יחסית, חשוב שיהיה עמיד מבחינת הפיזיות שלו ויראה טוב גם לאחר תקופה ארוכה. תודה מראש לעוזרים. * מטרות המחשב? חיבור לטלוויזית HD וצפייה בסרטים באיכות הגבוהה ביותר,כמו כן שימושים כלליים כמו גלישה באינטרנט ואופיס. * גודל מסך ? מעל 6'15 * משקל רצוי? לא כזה חשוב, רצוי פחות מ 4 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אזור 4 שעות נראה לי סביר, אם יותר אז יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) כן HDMI מן הסתם כי הוא מיועד לסרטים * בלוטות? אפשר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1 TERA * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות ב…
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות נייד עד 3500 ש"ח. משחקים, אינטרנט, מצגוטת וקצת סרטים. ניסיתי לבדוק בםורום כאן בהודעות ולא מצאתי תשובה חד משמעית. האם משתלם היום להביא נייד מארה"ב של חברות ידועות? טושיבה, לנובו או דל. לא רק מבחינת המחיר, אלא גם מבחינת האחריות. איך אני יכול לדעת אם על הדגם שיתכן ואקנה תהיה אחריות בארץ עם כל ההבטחות לאחריות "בינלאומית"? באיזה שיטה בודקים אם יש גם אחריות בארץ? עברית הבנתי שצריך לחרוט בעלות של 200 ש"ח. אשמח לדעת ממי שיודע או כבר הביא. תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
המפרט: לוח: p45 neo-f 7.1 1glan msi צורב : satanec dvdx22 dl מעבד :q8200 core2 quad אינטל ספק כח: ezcool led 12cmf500w real מארז :עם usb קידמי שחור ללא ספק זכרון : צלע קירור אלומיניום 2g ddr 2 800mhz geil דיסק קשיח 500GB 32MB SATA2 SEAGATE כ.מסך HDMI HDCP D.DVI DDR3 9800GT 512MB PCIE מאוורר למעבד: heatpipe socket 775 ocz בבקשה תעזרולי בהקדם האפשרי המחשב בתקציב של 3500 המחשב הוא למטרת סרטים מישחקים ואני מדגיש אני הולך לחבר ל lcd 32 אינץ מה אני צריך לשנות ולמה
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות ורק אם יהיה הבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות(קל) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3 black desert ark survival evolved Guild Wars 2 Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited The Forest Dark Souls III Attack on Titan Assassin's Creed Syndicate …
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
זה המפרט שאני חושב עליו מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box ¤411 לוח אם ASUS M2N-E ¤542 כונן קשיח Westren Digital 1600AVJS 160GB ¤275 זיכרון OCZ DDR2 1024MB 667Mhz CL5 ¤167 זיכרון OCZ DDR2 1024MB 667Mhz CL5 ¤167 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe ¤810 צורב Sony Nec - Optiarc AD-7170SB X18 DVD ¤155 מארז ללא ספק Raidmax APEX ¤207 ספק כח HEC 450TDT 450W ¤259 סה"כ מחיר לכל המוצרים:2993¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il רציתי לשאול שאלה קטנה ראיתי שרובכם מציעים לוח אם של ג'יגהבייט לא יודע איזה מה עדיף מה שאני לקחתי או מה שאתם מציעים תודה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 826 צפיות
-
-
טוב אז ככה הגיע לידי מחשב DELL 1557 המחשב עם I7 ומפרט חזק למדי סך הכל גם ביחס לדגמים עדכניים אבל מי שמכיר אותו יודע שהוא מחשב חורפי כלומר הוא מתחמם בטירוף! עכשיו חשבתי האם כדאי לנסות לשים בו כונן SSD קטן של 40-60 ג'יגה שלא מתחמם בכלל. הדבר גם לא יבטל את האחריות על המחשב (יש עדיין שנה וחצי אחריות עליו. מבחינת המחשב אני מניח שתוספת ביצועים לא תהיה מזיקה אבל השאלה שלי היא האם זה יעזור מבחינת חום!
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500-5000 גג. (עדיף שזה יהיה באיזור ה4000 אבל אם באמת צריך אז אפשר לחרוג..) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף שזה יהיה באיזור ה4000 אבל אם באמת צריך אז אפשר לחרוג.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מעל 5000 בשום מצב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. שיריץ את כל המשחקים החדשים על ההגדרות הכי גבוהות, ושיחזיק ל3-4 שנים הקרובות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיוצאים. -מהי …
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום. אני טס ללימודים בארה"ב- וצריך לקנות שם מחשב (מן הסתם נייד). הדרישות שלי מהמחשב הן לא גבוהות, אבל כן עלולות להיות מורכבות. העבודה עליו תהיה סטנדרטית למדי: גלישה באינטרנט, סרטים, ללא תוכנות כבדות, ללא משחקים. הדגש הראשון הוא: משך חיים כמה שיותר ארוך- כלומר שאוכל להישאר עם המחשב הזה כמה שיותר שנים. שני: אורך סוללה וניידות (משקל)- מה הגודל ( 13,14או 15 inch) שנותן הכי הרבה ניידות אל מול נוחות עבודה (צריך מקלדת בגודל סביר)- אני אשתמש בו גם כמחשב נייד אבל גם כמחשב שולחני (גם סרטים מן הסתם). שלישי: אחריות כמה שיותר ארוכה +בינלאומית (כלומר לישראל) רביעי: עלות- אם אפשר להוריד עלויות מתחת ל750 $ זה יהיה מבורך. ואם יש לכם רעיונות לדגמים ספציפיים מוצלחים- זה יהיה מבורך. מלא מלא…
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט למחשב למשחקים עד 2500 ש״ ח + מסך 22״ , אפשר לחרוג עד 2900. אני גר בסביבות קרית גת אפשר להרכיב מהחנויות , ksp,iqpc , או משהו מהאיזורר.
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מחשב בשביל אחי הגדול. השימוש שלו יהיה להיות בסלון, להתחבר לטלוויזיה לגלוש באינטרנט ולראות סרטים. אז בעיקרון התקציב מוגבל עד 1200 ש"ח גג. אז כמובן שצריך שיהיה למחשב חיבור HDMI. אשמח לקבל את המפרט הטוב ביותר בתקציב הזה לשימושים האלו. אשמח אם תבנו את זה ב KSP. מכיוון והחנות קרובה לביתי. תודה נ.ב כמובן לא צריך מסך-מקלדת-עכבר-מערכת הפעלה-כונני דיסקים. וחשוב לציין שאני צריך שיהיה לו כרטיס רשת אלחוטי.
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
טוב החנות TMS מוכרת את המוצרים שלה ממש בזול נדהמתי לראות כמה זולים הם אז אני רוצה אם מישהו יכול להביא לי ביקורת על החנות ויש לי שאלה בקשר למעבד במפרט האם הוא יגרום לצוואר בקבוק? מתוכנן OC לכרטיס מסך בעתיד ואולי עוד שנה SLI עם החלפת רכיבים כמובן --יקנה קירור לכ.מ בעתיד-- ------עוד שאלה : לקנות מIQPC או מTMS?-------- המפרט: מTMS כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail ₪1611 1 אחלה חברה אחלה כרטיס מקבלים קונברטור ל VGA-DVI? מעבדים Athlon 64Bit AM2 3800 DualCore OEM AM238DCT ₪419 1 יכול לגרום לצוואר בקבוק? אין להם אותו בBOX לוחות אם Gigabyte M55SLI-S4 AM2 GM55SLIS4 ₪463 1 אני לא סגור עליו.. זיכרונות G.Skill 2GB DDR2-667 DualKit (2x1GB) …
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי אני זקוק למחשב עם מסך רחב ואיכותי לסרטים ופוטושופ. משחקים לא ממש מעניינים אותי, ואם כבר אז רק משחקים ישנים שלא דורשים יותר מדיי. תודה
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום אני צריך את עזרתכם בבחירת מחשב נייד שיעמוד בדרישות הבאות(אני יכול גם להביא מחו"ל אם המחיר זול יותר): מטרות המחשב- עבודות משרדיות, תכנות וצפיה בסרטים גודל המסך- 14 ומעדיף מסך מאט. רזולוצייה פחות משנה אבל לפחות שיהיה HD. משקל- 1.5-2 קילו. זמן סוללה- צריך שיחזיק 4 שעות לפחות. יציאות מיוחדות - HDMI כונן אופטי-לא תחנת עגינה-לא אחריות בינלאומית-עדיף שכן אבל לא קריטי רישיון מערכת הפעלה-לא העדפה לחברה כלשהיא-dell דרישות נוספות - אין
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אשמח להמלצות לנייד חדשמטרות- בעיקר עבודה אינטנסיבית ביותר עם אופיס ואינטרנט מינימום משקל חשוב מאוד אפשרי כונן SSD יש המלצות? תודה
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
תקציב מקסימלי 5k כולל 7 windows . משחק במשחקי מחשב כבדים לעיתים די נדירות אך אחת לכמה זמן כן. מטרה עיקרית מחשב שמשחקים יתפקדו עילו לתקופה הארוכה ביותר מבלי צורך בשידרוגים (גם אם זה אומר לא לשחק ברזולציה הגבוהה ביותר בוכו' בהמשך הזמן. ושיתפקד כמה שיותר זמן מבלי צורך בתיקונים והחלפות. מסך LG W2261VP LCD רזולוציה מקסימלית: 1920x1080. אין צורך בציוד הקפי. שקט חשוב במידה בינונית עד בינונית נמוכה. לא מתוכן אוברקלוק כרגע אולי בעתיד הרחוק. מעבדי אינטל Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB Kingston …
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, ברכישת מחשב נייד לשימושים משרד ואינטרנט - האם יהיה הבדל משמעותי בין המעבדים הללו? 5750 http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLA4D 2390 http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLA4H תודה,
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 1500 ש"ח. ניתן לחרוג מעט. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך אם אפשרי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? מחשב לגלישה באינטרנט, מוזיקה, סרטים, הורדות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך יש הכל. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב דיוידי 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? בלי אוברקלוק 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במ"ה, כן לגבי הרכבת מחשב בחנות 7. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אין חנות מועדפת. אזור צפון, KSP בעיקר.
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם, הצורב במחשב הפסיק לעבוד (מחשב עסקי של HP). ישנה דרך לפתור את הבעיה, או שצריך לקנות חדש, אם בכלל אפשר לקנות? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
צירפתי תמונה רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אוקי לאחר מספר שבועות שאני עושה סקר שוק באינטרנט הגעתי לשני הניידים הבאים DELL STUDIO XPS 1645 Operating System Genuine Windows 7 Professional Memory 4 GB DDR3 SDRAM 1333MHz (2 DIMMs) Hard Disk Drive 500 GB SATA Hard Drive (7200RPM) with Free Fall Sensor Video 1 GB ATI Mobility Radeon HD 4670 8X DVD+/- RW(DVD/CD read/write) Slot Load DriveHardware Upgrade 9 Cell, 85 WHr Lithium Ion Primary Battery 90W AC Adapter 125V Power CordLaptop Screen 15.6 inch Edge-to-Edge FHD Widescreen WLED LCD (1920x1080) Bluetooth Wireless Dell Wireless 370 Bluetooth ModuleNetwork Interface Card Intel WiFi Link 5300 802.11a/g/n Draft Mini CardProcessor Processor: Intel Core i7-72…
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי תקציב של כ 3500 למחשב לשימוש עיקרי של משחקים ואפשרות חריגה של עד 300 שח אין לי צורך במסך או ציוד היקפי אני משתמש בטלוויזית LCD 22 ' בתור מסך וזה המפרט שהציעו לי ב IQPC : מעבד: AMD PHENOM II X4 970 (3.5GHz) - BLACK EDITION - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪986 לוח אם: GIGABYTE GA-880GA-UD3H אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪578 זיכרון: KINGSTON HYPER-X 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9 - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪380 כרטיס מסך: POWER COLOR 6850 1GB DDR5 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪977 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי אחריות: שנתיים. מחיר: ₪117 מארז: COOLERMASTER ELITE 310 BLUE w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪176 ספק כוח: THERMALTAKE LITEPOWER…
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
לכל באי הפורום שלום רב. רציתי לקבל את המלצותיכם בנוגע למחשב לסטודנטית. הדרישות הן כדלקמן: תקציב - 3700 ש"ח. מטרות המחשב - עבודה משרדית, צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה גלישה באינטרנט ומעט משחקים קלים. גודל מסך - 15.6, ניידות זוכה במקרה זה לעדיפות משנית שכן הסטודנטית אינה הולכת להתנייד איתו הרבה וגודל המסך משמעותי עבורה. משקל - רצוי כמה שיותר נמוך. זמן סוללה - לפחות 3-4 שעות ללא טעינה. יציאות מיוחדות - אין צורך ביציאות מיוחדות. בלוטות' - רצוי, אך לא הכרחי. צורב DVD - רצוי, לא הכרחי. אחריות - לפחות שלוש שנים. אין העדפה לחברה כלשהי. בתודה מראש לכל העונים והמסייעים, ליאור.
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר התייעצויות כאן בפורום החלטתי להזמין את המחשב המדובר מבאתר של סוני וכפי שהבטחתי אני אתן את חוות דעתי עליו. המפרט שלו הוא: VGN-SR190 Configure-to-Order Customization Details * Microsoft® Office Home and Student Edition 2007 * No Fresh Start * Photo Standard * 160 GB SATA Hard Disk Drive [5400 rpm] * Black DLNA / SU08-IRX4280 * Standard Capacity Lithium-ion Battery (BPS13A/B) * Video Standard * No Engraving * QuickBooks Simple Start * No Gift Box * Wireless LAN (802.11a/b/g/n) with integrated Bluetooth® technology * ATI Mobility Radeon HD 3470 * Intel® Core 2 Duo Processor P8400 (2.26GHz) * VGN-SR190(0563) * DVD±R DL / DVD±RW / …
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-