ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,432 דיונים בפורום זה
-
אז כרגע אני יושב על פנטיום 4 3.0GHZ אשר התחיל לקרטע בזמן האחרון וגם אינו מספק מבחינת צפיה בסרטים באיכות HD. לכן ברצוני לשדרגו. ברשותי: מארז, ספק של 420 וואט מבית ENERMAX (NOISETAKER 2). הארדיסקים וצורבים. ז"א שאני צריך זכרון, מעבד, לוח אם ומעבד. אין לי העדפה מסוימת למערכת מבוססת INTEL או AMD. הכוונה היא שהמחשב יהווה השלמה למחשב השני שנמצא ברשותי (המחשב מבוסס על E8400 ) המשמש לעריכת וידאו. המחשב החדש אמור לשמש אותי בשימושים ביתיים (צפייה בסרטים עד איכות HD), קצת משחקים ברמה של COD4 וCOD5. + פוטושופ + עריכה על פריימייר CS4\3. + הקלטות קול. מבחינת כרטיסי מסך אני מעדיף כרטיסים המבוססים על מעבדי ATI. המחשב יהיה מחובר לשני מסכים של ''20. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אחים שליי בקרוב אני קונה בחו"ל ,מעבד , זיכרון , לוח אם , מארז וספק . עכשיו אני החלטתי ללכת על הדברים הבאים : מעבד - AMD 64 3500 (הסוקט החדש 939 ) זיכרון - OCZ PC4000 Gold 512x2 לוח אם -ASUS A8V Deluxe (היחידי שייצא לסוקט החדש ) כרטיס מסך - X800XT מארז וספק - לא בחרתי שום דבר תמליצו על משהו טוב המחיר לא חשוב . השאלה שלי היא ככה : 1 . האם לקחת את הלוח החדש של ASUS , והאם הוא יהיה בין הטובים לסוקט ? או לחכות ולראות שייצאו לוחות אחרים לסוקט הזה (אין לי ממש כוח לחכות ) 2 . בנוגע לזכרונות איך הם מבחינת תיזמונים ? (מבחינת OC אני יודע לפי הביקורת באתר שהוא הכי טוב ) והאם לקחת זיכרונות אחרים שהם יותר טובים מבחינת תיזמונים ומבחינת OC או שהלא מצויינים מבחינת הכול ?
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
ללא ציוד היקפי. תקציב 3700 עדיף ללא חריגה אם לא קריטי. מיועד למשחקים חזקים RPG / 3d shooters / strategy games 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מבקש גם המלצה למסך 21-22-23 שיתאים טוב לכרטיס מסך. ללא קשר לתקציב 3700. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך צורב. 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. יש כבר כונן קשיח SATA וצורב, האם חנויות מחשבים יקחו אותם וירכיבו אותו בחינם ? 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7-8. אבל לא על חשבון רכיבים חשובים יותר. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברק…
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים, מה נשמע? רציתי לקבל חוות דעת מהמומחים כאן בפורום על מפרט שהורכב. האם הוא מנצל את התקציב כמו שצריך? האם החלקים טובים?
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
אני לא מבין הרבה במחשבים ניידים, אין לי הרבה ניסיון עבודה איתם. אבל אני צריך מחשב נייד דחוף שיהיה מסוגל לעבד נתונים גרפיים במהירות סבירה (מדובר לא במשחקים, אלא בתוכנות זיהוי גרפי ופוטושופים למיניהם). תקציב עומד על 4000 ש"ח, במקרים חיוניים אוכל להוסיף עוד כמה גרושים. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט מתאים ואם אפשר גם על חנות. מצפה לעצותיכם בכליון עיניים. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש.. עכשיו לא ברור לי אם אני קונה מסך 3D אם אני צריך את ה 3D VISION או שמספיק המשפקיים שמגיעות עם המסך ... תודה.
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
התקציב: 2000-3000 דרישות: מעבד + לוח אם של אינטל . כרטיס מסך שיריץ משחקים ברזולוציה 1920X1200 אך גרפיקה נמוכה. שיהיה שקט במיוחד. אין צורך בציוד היקפי. נ.ב. פורום מדהים יש לכם עם המון מידע חשוב. כל הכבוד!. תודה רבה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 785 צפיות
-
-
צירפתי תמונה רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 785 צפיות
-
-
לאחר שהמחשב נייד שהזמנתי ASUS F8VR לא הגיע תוך חודש מאז ההזמנה נאלצתי לבטל. אבקש המלצות למחשב נייד למטרת חיבור לטלוויזיה לניגון HD ועבודות סטודנט כגון אופיס וכדומה זיכרון פנימי והארד דיסק גם רצוי הרבה. ושתהיה סוללה שתחזיק כמה שיותר זמן אודה למס' המלצות גם EEE מתקבל כי בהם אני לא מבין כל כך. תקציב עד 4000 כולל מע' הפעלה תודה.
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
לא ידעתי אם זה פה או בפורום השני אבל שיהיה. המצב כזה, יש CD, HD כרטיס מסך, ספק, עכבר, מקלדת והכל חדש, הבעיה היא שהמחשב ממש ישן ואמא שלה שידרגה את כל החלקים חוץ מהבסיס. המחשב פנטיום 2 ואתם מבינים שאין טעם לשחק בקקה וצריך לקנות לוח + מעבד + זכרון חדשים וכמובן מסונכרנים ביחד. הדרישה היחידה היא שהלוח יהיה עם AGP ואם לא אז עם כ.מסך מובנה וזול ככל האפשר, ז"א מחשב שריץ משחקים של ילדה בת 7 ואינטרנט בצורה נורמלית. תקציב כמו שאמרתי כמה שפחות. מקסימום 800...
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12946 זה למשחקים כמוTDU2 קול אוף דיוטי ניד פור ספיד ועוד..
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מפרט כמו בכותרת רק בלי מסך בלי מארז ובלי מיקלדת רמקולים ועכבר שיהיה כרטיס קול די טוב ל5.1 עדיף 7.1 שישמעו יותר טוב לא ליצירה מבוסס קונרו 2 גיגה זיכרון בעיקר למישחקים אה הרד דיסק כבר יש אז רק איזה 120-160 גיגה ככה
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לעזרתכם ברכישת מחשב נייד חדש בתקציב של סביבות ה3,000. אני מאוד (מאוד) לא מבין בעניין ולכן אשמח לעזרה. השימוש העיקרי של המחשב יהיה בגלישה באינטרנט, צפייה של סרטים/סדרות (לרוב העדפה תהיה לחבר את המחשב לטלוויזיה, בHDMI) ובשנה הקרובה גם ללימודים (תוכנות אופיס למיניהם). חשוב לי שהמחשב יוכל לספוג, עד כמה שאפשר, שעות עבודה מרובות וחיי סוללה יחסית סבירים. משחקים וכד' לא ירוצו עליו, אך ורק מה שציינתי למעלה. גודל מסך מועדף בין 15.6 ל13. עד לא מזמן היה לי toshiba satellite c650-179, שבסה"כ הייתי מרוצה ממנו (חוץ מהיעדר יציאת HDMI) עד שהוא שבק חיים. אז אחרי כל החפירה- יש המלצה לדגם מועדף בסביבות התקציב הזה? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מעבד: INTEL core 2 duo conroe e6300 לוח אם: MSI p965 neo-f 7.1 1GLAN דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 160GB 8mb sata2 7200rpm מארז שחור כסוף משהו פשוט: led+25cm fan זיכרון: 512MB ddr-2 667mhz חברה כלשהי מסך: LG 17" lcd l1752tq אודה לכם נורא אם תוכלו להגיד לי כמה שווה פחות או יותר המפרט הזה... תודה!
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חזק (לא למשחקים), השימוש העיקרי הוא לתכנות שזה כולל הרצה של תוכנות כבדות במקביל ואמולטורים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל (עדיף עד 4K) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual sudio, eclipse. שימוש תדיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת פשוטה ונוחה להקלדה מרובה (אם זולה עדיף אלחוטי). לא חובה. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. …
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
חברה אני לפעמים לא מצליח להפעיל את האפשרות של אינטרנט אלחוטי זה עושה לי בעיות למישהו יש מושג אם יש דרייבר חדש לכרטיס רשת האלחוטי של המחשב הזה?תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט מחפש מחשב נייד קל וקטן. סביבות 13 אינץ עד 2 קילו. סוללה שתחזיק יחסית הרבה זמן מעמד והכי חשוב - מהירות, לפחות 2GH. מעדיף מערכת הפעלה XP ולא ויסטה. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהמליץ לי ........ תודה רבה!!!!!
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אוקיי, החלטתי ללכת באמת על המפרט הנ"ל ואני קונה מ KSP. ולקחתי מארז וספק של HEC. האם זו החלטה טובה? ואני צריך שתמליצו לי על כרטיס מסך מ-KSP, משהו לא חזק מדי, עד 350 ש"ח בערך. ועוד משהו, למה ההחלטה לפצל את הזכרון לשני סטיקים של 512, לא כדאי ללכת על אחד של 1 GB ואז בבוא היום להוסיף? והאם גם אפשר בינתיים להסתפק ב-512 RAM? או שזה לא מומלץ. ורק כדי להיות בטוח, הלוח אם בא כבר עם כרטיס רשת וכרטיס קול , נכון? ובלי כרטיס מסך עליו? תודה לכולם על העזרה. המפרט הסופי: K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700 Price list updated 31-12-2006 מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1040 1 1040 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT Price Units…
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש באתר וקיבלתי המלצה חמה מאוד על איכות האתר וכותביו. אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש בעיקר למשחקים. התקציב שלי הוא 5000 ש"ח בלי מסך וציוד הקפי. אני צריך מפרט שיכלול: מעבד, לוח אם, זכרון, כרטיס מסך, מארז+ספק, קירור במידת הצורך, דיסק קשיח וCDROM/צורב. שאלה נוספת שתשמע לכם די מטומטמת, מה החשיבות בתמיכה ב DX 10, המשחקים הקרובים שיצאו לא יתמכו יותר ב- DX9c? והאם מומלץ לעשות OVERCLOCKING למערכת? נ.ב. אני גר באשדוד ואני מעוניין לרכוש את המחשב בIVORY, לאור נסיונכם, האם הרשת הזו אמינה או שיש לכם המלצה טובה יותר מבחינת מחיר ואיכות. תודה רבה לכל המשיבים.
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימניג בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) המשחקים החדשים ביותר והדורשי חומרה ביותר. תנסו להרכיב את המחשב החזק ביותר לגיימינג 1650:1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
מה שלומכם חברים? אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת מחשב נייד.. כמו שכתבתי בכותרת, התקציב שלי נע בין 4000~4500 ש"ח. המחשב כעקרון יתחבר בעתיד לטלוויזיה שתהיה תלויה בחדר כדי שאוכל גם להנות ממסך גדול יותר וגם להנות מהניידות שלו, אך אני אשמח שהמסך שלו יהיה מספק בפני עצמו. לא קטן ולא ענק, עם שטח מסך רחב וקל. אשמח אם הפתחי אוורור של המחשב יהיו בצידי המחשב ולא מתחתיו למען התחממות מועטה יותר. המחשב הנייד הקודם שלי היה HP Pavilion 9750.. הוא היה מחשב מצויין עד שהחליט להתאבד ולשרוף לעצמו את הכרטיס מסך (המולחם..). יאמר לזכותו שהוא חיי חיים ארוכים ומלאים של כ-5 שנים. אחת הסיבות שציינתי שאני לא רוצה להתקרב ל-HP הנה בגלל ההתחממות ייתר. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנ…
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק בשביל windows 7 ואופיס 2013 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GTA IV, Battlefield 4, Mass Effect 3, Splinter Cell: Blacklist -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
היי,אני רוצה לקנות נטבוק ונתקלתי בשני המעבדים הבאים,מה ההבדל בינהם?כמה ליבות יש למעבדים מסוג כזה או דומה?
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה, קניתי מחשב חדש! מעבד: E8400 מארז: EZCOOL H-550+מאורר 25 ס"מ www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=1&hSubTypeID=10&hProdID=153 ספק כוח EZCOOL 500W LED http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=2&hSubTypeID=13&hProdID=162 לוח אם: MSI P7N PLATINUM CHIPSET 750I http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1373&maincat_no=1 דיסק קשיח SEAGATE 500GB 32M זיכרון: OCZ 2048MB (1GBX2) DDR II 800MHz צורב: DVD NEC 7200s כרטיס מסך: MSI NX8800GT 512MB OC http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1343&maincat_no=130 מסך: AOC 22' inch דגם 2217PWC כולל מצלמה 1.3MP+ …
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אהלן חברים, הגיע שוב הזמן להחליף את המחשב, ואין מקום יותר טוב למצוא מפרט מאשר פה. אני מחפש מחשב שישמש לעבודות רגילות - אופיס, פוטושופ וכו', וגם להרבה ניגון HD (מחובר למסך LCD נוסף). אני מניח שמחשב בתקציב הזה מספיק חזק בשביל משחקים פה ושם, אבל זה לא השיקול העקרי. חשוב לי גם שיהיה שקט אז מארז וקירור מתאימים זה נחוץ. לא צריכה להיות בעיה מיוחדת בחיבור ההארד דרייבס מהמחשב הנוכחי למחשב החדש (הווינדווס כמובן על מחיצה נפרדת) נכון? אז אין צורך בדיסק מעל חצי טרה... אשמח גם להמלצה לחנות טובה ואמינה (אני כבר לא כ"כ מעורב בתחום ואין לי מושג איזה חנויות טובות יש היום) תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-