עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dvido,

כמה אמור לעלות הלפטופ הבא? מעבד: INTEL CELERON M 360 1.4GHZ; זיכרון: 512MB DDR; דיסק קשיח: 60GB; כרטיס מסך אינטגרלי UNICHROME PRO 3D/2D UP TO 64MB; צורב DVD: DVD DUAL LAYER ; כרטיס רשת 10/100; כרטיס רשת: אלחוטית מובנה 802.11 B/G; מודם: V.90 56K; מסך: 15.1" מסוג XGA (1024X768); יציאות: 4יציאות USB (2.0); יציאות לרמקולים ומיקרופון חיצוני; יציאת S-VIDEO; PCMCIA. משקל: 2.9 ק"ג. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  2. Started by wisha,

שלום קיבלתי הצעת מחיר למחשב על מפרט שבניתי בערך לפי משהו שהמליצו לי, הייתי רוצה לדעת אם זה טוב. אני לא בטוח בעיקר בקשר לתוספות ולמקלדת ועכבר. תודה מראש [table][tr] [td] לוח אם ראשי מסוג BLKH67BL INTEL [/td] [td] 450 ₪ [/td] [/tr] [tr] [td] מעבד BOX INTEL CORE I 5 -2500 INTEL אינטל מקורי [/td] [td] 1095 ₪ [/td] [/tr] [tr] [td] זיכרון פנימיGB DDR3 4MHZ 1333 KINGSTON [/td] [td] 125 ₪ [/td] [/tr] [tr] [td] כונן קשיח TB 1 III SATARPM 7200 SAMSUNG [/td] [td] 570 ₪ [/td] [/tr] [tr] [td] כרטיס מסך 1GB DDR5 GTX560Ti PalitGEFORCE [/td] [td] 1275 ₪ [/td] [/tr] [tr] [td] מארז THERMALTEAK ELEMENT S [/td] [td] 459 ₪ [/td] [/tr] [tr] [td] ספ…

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  3. Started by gilzissu,

אני רוצה לקנות מחשב נייד hp dv6160 ויש לי כמה שאלות לגביי הקניה הראשונה שלי (: זמן הפעילות של המחשב "במנוחה" לפי הביקורות ולפי הבירור שלי עם היצרן הוא כשעתיים, האם ניתן לקנות סוללה חזקה יותר? מה מחירה בקירוב? ואם יש דרך אחרת לגרום למחשב לעבוד למשך זמן ארוך יותר? תודה רבה! גיל

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  4. אוקיי , מפרט למחשב הכי טוב שאני יכול להוציא בתשלום הזה! שיהיה הכרטיס מסך הכי טוב שיש בשוק כרגע [אם אפשר] זכרון 2GB + הארד דיסק כמה שיותר גדול קירור וכל הדברים האלו... מפרטים למשחקים כבדים ושיחזיק לאורך שנים. לא צריך ציוד עקפי כמו : מסך , מקלדת , עכבר , רמקולים , וכו'... רק מחשב!. תודה =] - ד"א קיבלתי הצעה [7002ש"ח כולל משלוח] על : AMD 5200 64X2 AM2 SOCKETED 2xGB 800 MHZ XMS2 PRO CORSAIR eVGA 8800 GTS 320 160 GB SATA 2 לוח אם נורמלי , לא זול מידי , לא יקר מידי [500 ש"ח ככה]... - מקווה לקבל תהצעה הטובה ביותר למחיר שהבאתי . תודה

• 13 תגובות
    • 795 צפיות
  5. אני יודע שחסרים כמה פרטים כמו החברה שמיצרת את הזיכרון או דגם המעבד אבל תנסו מהפרטים שיש http://www.exlmarket.co.il/index-new.html זה המחשב בצד שמאל ב3590 ש"ח

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  6. Started by Gil7843,

שלום לכולם ברצוני להתייעץ לפני קניית רכיבים למחשב יש ברשותי לוח אם: Gigabyte Ax370 gaming k7 וכרטיס מסך: Radeon nitro 5700 וכעט אני צריך להשלים את שאר הדברים. השאלה שלי היא איזה מעבד כדי לשים(רוצה לציין שזה לילד בן 10) ואיזה ספק כוח ובכלל מה עוד צריך לדעת? אשמח לעזרה

7. תכננתי לקנות מחשב מתי שמחרים של כפולי הלביה ירדו למחיר הגיוני עכשיו ראיתי מודעה לחנות מחשבים שיותר זולה מKSP מה שיוכל לגרום לכך שאקנה את המחשב יותר מקודם לדוגמא מעבד AMD 3800 כפול ליבה עולה 1999 הבדל של 90 שקל זכרון PQI אני לא מכיר אותם שמעתי עלהים פעם אז אם מישהו יכול להגיד לי איך הם נחשבים זכרון PQI 1024 DDR 400 עולה 480 שקל עכשיו חוץ מאלה רוב החלקים האחרים בחנות די דפוקים לוחות אם של אסרוק אני שם פה את הכתבות של אתר לא כדי לפרסם אותו אלא כדי שתכול להגיד לי אם בטוח לקנות ואם זה באמת זול אם יש בעיה אם זה ששמתי את הכתבות של אתר אז שיגיד לי תודה לעונים http://www.pcdiscount.co.il

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  8. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? שיהיה נחמד לירעות סרט * משקל רצוי? יחסית קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) דיי * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 120 לפחות * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אכי חשוב שיהיה אמין כמה שאפשר לא יתחחם יותר מידי(לסים על ברכיים)

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  9. Started by faingeizcht,

הלכתי לחנות וזה המפרט שהם נתנו לי : לוח GIGABYTE B75M מעבד Intel® Core™ i5-3470 זיכרון ADATA 8GB DDR3 1600 מארז COOLER MASTER ELITE 311 כונן קשיח HITACHI / WD / SEAGATE 500GB כונן אופטי ASUS DRW-24B5ST X24 DVDRW-DL כרטיס מסך sparkle GTX560 1.5GB ספק כוח SEASONIC 500w eco Active PFC סה"כ כולל מע"מ : 3400 המפרט הזה הוא ב3400 ש"ח לפי מה שהם טוענים למשחקים .האם המפרט הזה הוא באמת למשחקים? מה אפשר לשפר? ואיזה מפרט אחר אפשר לעשות אשמח לחוות דעת . תודה יפתח.

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  10. אורח Mj #2
    Started by אורח Mj #2,

מערכת ראשונה: מעבד אינטל 2.8 פרסקוט עם לוח Asus תואם (משהו זול) זכרון 512 מגה ג'נרי כרטיס מסך FX5200 קשיח 120GB סידי צורב מארז פשוט וכל השאר. מסך מאג 17" פשוט או: מעבד XP1800+ DLT3C עם קירור AX7+SF2 לוח EPOX 8RDA+ 2.1 זכרון Twister 4000 ddR 500MHZ שני סטיקים של 256 מ"ב כ"א כרטיס מסך FX5700 Ultra DDR II או FX5900XT או 9600XT קשיח 80 ג'יגה 8 מגה סידי צורב מארז צ'יפטק כחול עם חלון ומסך LG FLATRON 795FT PLUS 17" אה, וספק ThermalTake 420W אני לא מתלבט בין שני מערכות מה לקנות אתם מבינים.. סתם שאלה. המחשב השני הוא המחשב שלי.

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  11. Started by Stinga,

מפרט לגיימינג, ב7500 ש"ח, בלי יותר מדי חריגות, עד 250 ככה, בלי ציוד היקפי, מפרט וזהו. כרגע אין אפשרות לחכות לקונרו, לחוץ. אז אם אפשר בלי תגובות בקשר לקונרו, אם יהיה זמן, תאמינו לי שאני אתאים מחשב חדש אליו. אז פלייייז, לחוץ לי, כנראה שכבר ביום ראשון המחשב יוזמן.. פרגנו לי :]. קיצור תודה לעוזרים ! לא צריך צורב שכחתי לציין.

• 13 תגובות
    • 795 צפיות
  12. המחשב מיועד לילד בכיתה ד'. המפרט חייב להיות מבוסס אינטל... הכרטיס מסך לא צריך להיות משהו עצבני... משהו בינוני שיחזיק לפחות תשנה-שנתיים. לא ממש צריך הרבה זיכרון- 256 יספיקו. גם הרד דיסק לא צריך להיות ממש גדול-40 ג'יגה יעשו את העבודה. רצוי שיהיה כרטיס קול 5.1 ערוצים מובנה על הלוח אם. לא כולל מסך! לא כולל צורב! ולא כולל רמקולים! (אל תנסו לתת מפרט מבוסס AMD כי פשוט החנות שאני מחוייב לקנות בה לא מוכרת AMD.) תודה מראש- שגיא!

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  13. שלום. הסתדרתי עם הפרמוט והתקנה של ה DELL VOSTRO של ידידה שלי אבל יש לי בעיה אחרת. נכנסתי לאתר של DELL והורדתי דרייברים של ה VOSTRO A860 והכל הותקן כמו שצריך פרט ל NETWORK CONTROLLER שעושה לי בעיות ובלעדיו אין רשת אלחוטית. זה מה שהוא רושם לי כשאני מנסה להתקין : No Compatible hardware found. The software you are attemting to install is not supported on this system. The software will not be installed. Setup will now exit. המערכת היא ויסטה 32 ביט ובאתר דל רשום שזה מתאים לויסטה. ניסיתי גם compatibility mode ולא עזר. חייב את הדרייבר הזה , ואשמח אם מישהו יעזור לי בכך במהירות האפשרית. תודה

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  14. Started by רמידורון,

שלום הוצא לי מפרט מחשב , מה דעתכם על המחיר? ו הפריטים במחשב: 1. לוח אם P5GD1 של ASUS 2. מעבד P4 של אינטל 775 , 3GB עם זכרון מטמון 1MB 3. דיסק קשיח 160GB של MAXTOR SATA 8MB 4. כרטיס מסך RADEON X700 PRO 256 MB VIVO 5. זכרון 1GB - ארבע זכרונות של 256MB כל אחד של KINGSTONE

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  15. היי אני כבר כמה ימים יושב על נסיון לבנות שילוש טוב .. על מעבד אני דיי סגור I5 3570K לוח כרגע אני חושב ללכת על הG1.SNIPER M3 מבחינת השבב של הסאונד הוא די קונה אותי אבל אני מקווה שלא יגביל אותי בOC מה גם שיש לי תצורת רייד0 + שני הרדיסקים וסידירום, מה שאומר שכל חריצי הSATA יהיו תפוסים :-\ זכרונות אני ראיתי 16GB 1600MHZ ב500 שקל שזה נראלי ממש משתלם, במיוחד שראיתי שאין הבדלים בין המהירויות השונות אחרת הייתי קונה 8GB עם 1866 או 2133 .. דבר אחרון שאני ממש מתקשה לבחור - קירור למעבד! אני רוצה קירור טוב כי כמובן מתוכנן OC אבל כל הרציניים שראיתי ענקיים ומגושמים, יש לי מארז מספיק גדול זה לא הבעיה, זה פשוט מגביל מידי כשאני מנקה את המארז כל 2-3 חודשים. התקציב הכללי הוא 3000 שח ללא ח…

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  16. שלום רב, אני מעוניין במחשב שישמש אותי הן לעריכת ווידאו מקצועית (בתוכנות Premier ו- Avid Express), והן להקלטת סאונד מקצועית (Cubase ו- Reason). יש ברשותי כיום כרטיס סאונד + מידי (Maya44 MKII 1.30 ) שמשתמש אותי להקלטות, כך שאין צורך להוסיף כרטיס מסוג זה למפרט. מחיר מקסימלי: 5000 ש"ח - בלי מסך כמובן. בנוסף, הייתי שמח לקבל דגשים ממי שמבין בתחום (אבל בבקשה רק ממי שמבין) לגבי מה חשוב יותר וחשוב פחות במחשב מהסוג הזה. שוב אני מזכיר, אני צריך את המחשב גם לעריכת סאונד וגם לעריכת וידאו. תודה רבה, שפן כיס

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  17. Started by gogi,

הכנתי לי מפרט כמעט סופי בSKYPC, אני אשתמש במחשב לגלישה באינטנרט, משחקים ועריכת סרטים. פריטים מק"ט תיאור הפריט סכום ביניים -------------------------------------------------------------------------------- 1 IE6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box - ¤1,078.00 ¤1,078.00 1 39250 לוח אם GIGABYTE GA-945P-S3 - ¤607.00 ¤607.00 2 T667UA512C זכרון למחשב SUPER TALENT 512MB 667MHZ - ¤330.00 ¤660.00 1 160js דיסק קשיח Westren Digital WD1600JS 160GB - ¤327.00 ¤327.00 1 LV156 כרטיס מסך WinFast PX7600 GT TDH Extreme TDV256MB - ¤950.00 ¤950.00 1 4167B צורב LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 - ¤184.00 ¤184.00 1 mpf-920z1 כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB - ¤39.00 ¤39.00 1 6A19B מ…

• 10 תגובות
    • 795 צפיות
  18. ללא מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים HD נפח80GB תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  19. יש לי ספק כח FSP 420W מהמחשב המת שלי (הספק חי!), כך שאוכל להעביר אותו למחשב החדש אני חושב. כמו כן, אעביר מהמחשב שלי גם כונן קשיח sata בגודל 3.5 אינץ' כך שאני צריך שתהיה הכנה לזה במארז (אוכל להכניס לבד, רק צריך את הכבל המתאים אני מניח). לא צריך מקלדת, עכבר, מסך, או כל ציוד היקפי כלשהו. גם לא מערכת הפעלה (מתכנן להתקין לינוקס) צריך רק את הקופסה ומה שבתוכה. לא מתוכנן אוברקלוקינג וגם לא צריך אופק שדרוג (אולי כרטיס מסך. בהמשך...). אני לא משחק, אבל רוצה לשמור אופציה לעתיד כלומר אני מניח שבעיקרון זה אומר שהלוח אם אמור להתאים (?) אם ארצה אי פעם להוסיף כרטיס מסך ואולי גם לקנות ספק חדש. אבל שוב, כרגע אני לא מתכוון לקנות כרטיס מסך כך שהספק הנוכחי של…

20. Started by davidreznic,

מבקש המלצה לנטבוק. לצרכי גלישה בעיקר. בלוטוס יהיה טוב מאוד. WI FI חובה (אבל נראה לי שזה קיים בכולם). חיי סוללה פחות חשובים כי הוא ינוייד בין הבית לעבודה ושם יש שקע. איכות בניה לא חשובה מאוד. מסך עדיף שלא יהיה יותר מדי קטן. חשבתי על ה ASUS EEE אבל אני לא מכיר מפרטים של מחשבים אחרים בתחום

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  21. שלום, התקנתי על מחשב נייד עם ווינדוס ויסטה את התוכנה Alcohol 120%, תוכנת ההתקנה ביקשה להתקין דרייבר מסויים ואישרתי את העניין, לאחר מכן ההתקנה לא הסתיימה והמחשב קרס(מסך כחול). לאחר אתחול המחשב הווינדוס עולה אך קורס כמה שניות לאחר מכן לאותו מסך כחול ושוב מאתחל את עצמו. כיצד אני יכול להסיר את התוכנה/הדרייבר? או לעשות RECOVERY למצב שלפני התקנת התוכנה? אודה לעזרתכם.

22. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא עד 3000 ש"ח עדיף בתשלומים ללא ריבית. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר משחקי אסטרטגיה (אבל שתיהיה לי אפשרות לשחק במשחקים כבדים אם אני ירצה) וגם למטרות צפייה בסרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כן אני צריך את כל הציוד ההקפי אבל את זה בבקשה לא לכלול במפרט את זה כבר אני יקנה אחר כך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך קו…

• 12 תגובות
    • 795 צפיות
  23. Started by AlphaRomeo,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080P (טלוויזיה 42") -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  24. היי, אני צריך מפרט בכ3000 שקלים (צריך לצאת 4000~ עם מערכת הפעלה ומסך), המפרט בנוי בעיקר לעבודה משרדית אבל גם למשחקים, גם הם לא כבדים, משחקי ספורט למיניהם. חשוב לשמור על סטנדרטים במפרט כמו דואל צ'נל, צ'יפסט חדש ולא לערב כרטיסי מסך מסדרת הFX. לא משנה למפרט אינטל או אמד, שניהם יתקבלו בברכה כל עוד יעמדו בתקציב ובסטנדרטים הנ"ל... והכי חשוב, תודה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים