עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מעוניין לקנות שני שרתי היעוד שלהם לשמש כשרתי WEB, מערכת הפעלה לינוקס, פדורה 10 מחשב 1 ישמש עשרות בודדות של משתמשים בו זמנית, 20-40 מחשב 2 ישמש מאות בודדות של משתמשים בו זמנית, 200-400 ההתלבטות 1 בין שרתי מותג לבין שרתים, כמו שמציעים באייבורי (ראיתי עליהם ביקורות שליליות אבל אני עובד איתם מס' שנים ובס"ה היו איתי בסדר, חוץ מתור אחרון במעבדה) התלבטות 2 בין מעבדים, XEON, DUAL, Quad נא התייחסותכם לאל פסק מתאים, כמות זכרון מומלצת, ספק כח וכל עניין רלוונטי שלא התייחסתי אליו תודה איל

• 7 תגובות
    • 574 צפיות
  2. Started by lampit,

שלום שלום אני צריך להזמין מחר מחשב- הוא צריך להגיע מKSP בקריות קודם כל, אם למישהו יש חוות דעת עליהם, דבר שני, זה המפרט שנראה לי השימושים של המחשב הם ביתיים בלבד- מייל, קצת סרטים, קצת אינטרנט, רק שהוא יהיה מחובר לdell 2209 השאלות העיקריות הן : 1)האם הכרטיס מסך המובנה של לוח האם יהיה מספיק, אם לא- איזה לוח אם אחר עם כ. מסך פשוט יוכלו להוות תחליף ? 2)האם המפרט עלול ליצור בעיה עם המסך, רזולוציה וכו' ? חרשתי את הפורום וזה הכי טוב שנראה לי במחיר אבל אם יש למישהו רעיונות יותר טובים- אשמח לשמוע (לא יכול לאפשר חריגות) זה המפרט: Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל ‏73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630i, DDRII 800, GF7100, PCI-E, HDMI‎ זכרונות DD…

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  3. איך המחשב הבא למשחקים כגון FIFA , call of dute redalert .... Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz 3Mb 1066mhz BOX Arctic Cooling Alpine 7 PRO CPU COOLER OEM GIGABYTE EP43-DS3L Intel P43 DDR2 2048MB 800MHZ CL5 kingsthon\sumsung\pqi WD 320GB 7200RPM 16MB SATA2 SAMSUNG DVDRW SH-S223F BLACK 22X DUAL LAYER SATA ‏9800GT Synergy 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI ‎ כ.מסך ZOTEC COMPUCASE 6C28 Black+‏500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin‎ יחובר למסך 2233 סאמסונג תודה

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  4. שלום אחי מעוניין לרכוש מחשב נייד והוא ביקש ממני להמליץ לו עכשיו ככה זה תחום שמעולם לא התעסקתי איתו ופה אתם נכנסים לתמונה דרישות מסך רחב כרטיס מסך חזק שיריץ משחקים כבדים צורב DVD 4 GB זיכרון הארדסיק מינימום 250 GB כרטיס רשת אלחוטי WI-FI יציאת S VIDEO ו - VGA מעבד רק אינטל מצלמת אינטרנט תודה מראש לכל הממליצים

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  5. Started by einipeini,

לצורכי לימודים בסיסיים ללא שימוש בתוכנות מיוחדות מידי פעם צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט. הבעיה העיקרית שלי בהחלטה היא שנאמר לי כי לא פעם, היו בעיות עם MSI לגבי חימום יתר שגרמו לתקיעות ותקלות מרובות של המחשב...והמחיר הוא בהפרש ניכר מטושיבה.. יחד עם זאת המפרט של טושיבה נשמע לא רע, ועומד בתקציב שלי. ועוד שאלה-למה יש התנגדות כזו גדולה לגבי קנייה באיבורי? תודה!

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  6. היי כולם,אני קורא מזדמן שנהפך לכותב היום כי אני זקוק לייעוץ,אני יודע שיש כאן כמה מומחים ומקווה שתוכלו לעזור. זכיתי בפרס כלשהו (טלויזיה גדולה)ויש לי אפשרות להמיר אותו למחשב נייד של חברת FUJICOM מדגם SLM10AL אפשר לראות את המפרט המלא שלו פה: http://www.fujicom.co.il/web/Catalog.aspx?Page=Brands&Brand=Laptops הידע שלי במחשבים ניידים די מוגבל ולכן רציתי לשאול: 1)כמה להערכתם מחשב כזה שווה?אם מישהו קונה אותו בכסף. 2)האם הוא נחשב טוב/בנוני/חלש?מה היתרונות והחסרונות הבולטים?המסך די קטנטן,את זה הבנתי כבר. האם הייתם ממליצים למישהו על מחשב כזה גם אם לא היה זוכה בו?..אני שואל כדי שאוכל להחליט אם כדאי לי להמיר את הפרס שלי ולבקש את המחשב הנ"ל. אני מבין שחברת פוג'יקום זה לא בדיוק שם …

7. אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, השימושים שלי הם דיי בסיסיים- תוכנות מסרים, אופיס, דפדפן , אולי קצת פוטושופ וכמובן הדברים הבסיסיים של הווינדווס. - אשמח לקבל מפרט למחשב כזה. בנוגע למסך, רציתי לקנות מסך גדול שישמש אותי גם לטלוויזיה, אפשרי ? אם כן, על איזה מסך אתם ממליצים ? התקציב שלי הוא דיי גמיש, אז אשמח אם תוכלו לתת לי תשובות לדרישות שלי. תקציב למחשב- 1-2.5 K תקציב למסך - 1-3 K (תלוי באיזה גודל...) תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 554 צפיות
  8. היי,פתחתי ת'רד מקודם על המלצה למחשב שנתנו לי בסקאיי אבל זה היה נגד חוקי הפורום אז אני פותח חדש מעודכן. מקווה שזה יותר מפורט 1.תקציב עד 3800 כולל מסך. 2.מטרות המחשב:סרטים/סדרות,אופיס,הורדות,אינטרנט,מוזיקה וכמובן משחקים. רזולוציה של משחקים וסגנון: לא קריטי לי,אני אוכל להתפשר נגיד על מדיום לא חייב שזה יהיה על high בכל קטגוריה, העיקר שירוץ חלק... משחקים כגון פיפ"א,cod,fallout3 וקווסטים חדשים למיניהם... זה הסגנון. 3.ציוד היקפי שצריך זה מסך בין20-22 אינץ' עדיפות ל22' 4.העיצוב ממש לא משנה,וקירור אני לא מבין בזה כל כך משהו שיתאים למפרט שלא יתחמם יותר מידי. ובנוגע לשקט אז שיהיה קצת שקט... לא חייב שיהיה שקט לגמרי אני מוכן להתפשר על זה 5.בלי מערכת הפעלה (יש כבר) והרכבה בחנות כי אי…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. עשיתי הזמנה של המחשב הזה והבנתי שהוא לא הכי טוב והרבה לא מרוצים ממנו. זה מה שהזמנתי: אני רוצה לשמוע הצעות דחופות כי יום ראשון אני אמור לקבל את המחשב בבקשה ואני רוצה כמה שיותר מהר להתחרט ולהחליף רכיבים המקסימום שלי הוא 3000 שקל והוא כולל את הרכיבים הבאים בלבד ללא תוספת של רכיבים בבקשה: לוח אם כרטיס מסך זכרון מעבד מארז ספק. המחשב מיועד בעיקר למשחקים כמו: GTA5 FARCRY2 וכו' שהם משחקים די כבדים אבל גם מיועד לאינטרנט ואופיס בבקשה חברים זה דחוף לי מנהלים אם חרגתי מתחנן לא לנעול בבקשה לתת מפרט רק של נועה מחשבים בבקשה[br]פורסם בתאריך: 2.04.2009 בשעה 19:29:39 זה הלינק לבניית המחשב:http://www.noacomp.co.il/smartconfigurator.aspx

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by Cereal Killer,

אהלן, אני לא בטוח אם זו בעיה או לא... יש לי E6400 עם מסך לד ברזולוציה 800*1280 (עפ"י מנהל ההתקנים הפאנל תוצרת LG) עכשיו קטע הזוי... המסף נורא fהה (גם לאחר שגם בביוס וגם בתוכנת שליטה העלתי בהירות למקסימום) והצבעים... לא משהו... מישהו נתקל בזה?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  11. מסך : 20"-22" מקלדת : Logitech Ultra Flat Keyboard עכבר : Logitech G5 פאד : SteelSeries QcK להוריד 50 ש"ח מהתקציב עבור הוצאה צדדית. לא מתוכנן OC. מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Tray ¤950 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500tray לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤506 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 3.5" 640GB SATA2 16MB ¤430 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1210 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤264 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-7200CL4D-4GBPI-B כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTX 260 896MB DDR3 PCIe ¤1140 כמות:1 http://www.skypc.co.i…

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  12. Started by דידוש,

מצאתי את זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3159 סה"כ המחשב יהיה ביתי למשחקי אינטרנט (פוקר וכאלה) עבודות באופיס סרטים ומוזיקה שווה את ההשקעה או שאפשר למצוא מחשב נייד יותר מעניין במחיר הזה? תודהמראש[br]פורסם בתאריך: 2.04.2009 בשעה 14:40:52 ראיתי עוד מחשבhttp://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3083 מה אתם אומרים עליו?

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  13. Started by sgsg,

אני מתעניין בנייד חדש ונתקלתי ב- N500 הבעייה שהוא מגיע בהמון תצורות שונות. את רוב רכיבי החומרה אני מכיר אבל אני לא מסתדר עם כל דגמי המעבדים. מה ההבדלים בין: T4200, T3400, T5670 ? או כל אחת מסדרת האלפיות. ועוד משהו, יש כבר ניידים עם זיכרון פנימי (לא BUS) במהירות 800MHZ? כי אני חושב שראיתי באיזה אתר.

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  14. Started by tweety,

טוב, בתור לא מבינה כזאת ענקית במחשבים אנסה לפרט עד כמה שאני יכולה מה אני צריכה מהמחשב. אני אשתמש בו לאינטרנט והורדות מהאינטרנט, גם של מוזיקה וסרטים, ומן הסתם צפייה בסרטים. חוצמזה, שיהיה אופיס. אין צורך בתוכנות ספציפיות ואולי גם אופציה קטנטנה למשחקים אבל ממש בלייט. מבחינת ציוד היקפי יהיה מסך LCD שעדיין לא קניתי אז אני לא יודעת מאיזה דגם, רמקולים ומדפסת. יש לציין שהמחשב ישב בסלון ככה שחשוב לי גם שלא יהיה רועש מדי. בהתאם לזה אני צריכה המלצה על כל חלקי המחשב כולל צורב DVD אך ללא הציוד ההיקפי האחר. התקציב שלי הוא עד 1800 ש"ח אבל כמובן שאשמח להצטמצם עם זה ככל האפשר. זהו, תודה רבה לכל מי שיכול להמליץ ויום טוב

• 5 תגובות
    • 502 צפיות
  15. שלום לכולם! אני מחפש נייד חדש, הצרכים שלי הם כאלו: 1- תקציב: עד 5 אלף 2- ניידות: בית-משרד, לא מעבר 3- צרכים: אופיס אנטרנט ומוסיקה. 5- מסך" בסיביבות ה 14-15? (פחות מ 17 אבל גדול מ 13) אין לי אפילו כיוון, אשמח לעזרה וטיפים. תודה רבה! * הסתכלתי על Gigabyte W567M Intel® T5800 והוא נראה עם מפרט מכובד במחיר סביר ואחריות ל שנתיים. חשבתי גם על הט'ינקפאדים של לאוונו אבל בשביל להאריך להם אחריות מ 1 ל 3 צריך לשלם עוד 900 ש"ח ואז כבר המפרט שלהם ירוד ביחס למחיר. נוסף על כך ב Gigabyte W567M Intel® T5800 יש מסך "גלוסי" השאלה עם בעבודה במשרד זה יפריע לי? בקיצור, אני מחפש מחשב בסגנון הזה... שמעתי על כך שלמודלים שונים אמינות שונה מנסיון, מה הייתם אומרים על הנייד הזה? ובכלל אילו מודלים היית…

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  16. Started by itai_1813,

שלום לכולם. אני מחפש לאחיות שלי מחשב נייד, התקציב הוא 2800 ש"ח. אני יודע שהתקציב די מגביל אבל אני מקווה שתעזרו לי למצוא את הטוב ביותר במחיר הזה. חשוב לי שיהיה במחשב: *כרטיס רשת אלחוטי מובנה. *מתאם BlueTooth מובנה. *לפחות 2 כניסות USB (אני מניח שיש את זה בכל מחשב ניייד). *והכי חשוב - שהמחשב יהיה עמיד ואמין. תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  17. לא מתוכנן OC, חשוב לי נפח מספיק גדול להורדת המון סרטים/סדרות ואני רוצה לשלם כמה שפחות, אני צריך גם מקלדת ועכבר, מעבר לכך לא צריך ציוד היקפי כלשהו, יש לי מסך 22 אינץ' של סמסונג רזולוציה 1680X1050 הרכבתי את המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm 895 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel® P43 Express Chipset LGA 775 525 ש"ח זיכרון: G.Skill 4GB Kit F2-6400CL4D-4GBHK DDR2 PC6400 800Mhz 4-4-4-12 270 ש"ח כרטיס מסך: Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden Sample 995 ש"ח כונן קשיח: Samsung 750GB 32MB 7200RPM SATA II HD753LJ Spinpoint F1 399 ש"ח צורב Samsung DVD-RW SH-S223F x22 SATA White Oem 129 ש"ח מארז+ספק: RAIDMAX Sagitta II Black Win…

• 5 תגובות
    • 539 צפיות
  18. מבקש עזרה למפרט מחשב ב6000 +/- + מבוסס I7 לצרכי משחקים וסרטים כבדים ואינטרנט. ושאני יוכל לעבוד במחשב עם כמה פעולות בו זמנית ושהמחשב יעבוד חלק ללא ציוד היקפי נוסף. אפשרות לOC בינני - גבוה בעתיד, שיהיה שקט במידת האפשר. ובמחשבה לעתיד שעם שדרוג קל וOC בעוד שלוש שנים המחשב עדיין יענה על הצרכים המצויינים למעלה המחשב יהיה מחובר למסך 19" ולמסך 32" לצורך סרטים בעיקר (ול22" בעתיד הלא רחוק).

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום רב, אשמח אם תוכלול עזור לי בחוו"ד לגבי מחשב לנובו מדגם NS776IV לעומת מחשב NS74DIV/2G. שני המחשבים עולים באתרים מכרזים ומכירות מקוונות כ-2,555 ש"ח. הצרכים הנדרשים הם רק גלישה באינטרנט וכמה יישומי אופיס, לא מעבר לכך. בנוסף, אשמח לשמוע האם הויסטה מועדפת על ה-XP והאם אפשר בכלל לבקש שלא לשים ויסטה מראש? תודה, ינון

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  20. יש לי: q6600 gigabyte p35ds3p corsair 2048 ddr 800 geforce 8800gts 320m enermax liberety 400W wd 320 gb wd 500 gb ex antec p182 se זה מספיק לHTPC? בעיקר לHD ומשחקים

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  21. Started by XDude,

שלום, אני לפני קניית מחשב יד שניה של acer 5920.. המוכר הוא אמריקאי דתי שעלה לארץ ומוכר אותו במחיר של 2000 שקל. המחשב בלי בעיות בכלל ויש אחריות לחצי שנה אבל לא בארץ כנראה.. אלא אם כן האחריות בן לאומית. מה אתם אומרים בכללי עסקה טובה גם בלי אחריות? איך המחשב? האם ניתן לקנות אחריות כאן? כמה זה עולה וכמה עולה חריטה לעברית? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  22. אני, אני פעם ראשונה בים. הייתי שמח להוציא 5K+- אבל אם צריך קצת יותר, אז צריך...אני אוכל למשוך עד 7K. אשמח להמלצות על גודל וסוג מסך, רכיבים וכו'. מדובר בשימוש כתחנת עבודה ליצירת מפות בתוכנות GIS 'כבדות', יחד עם עוד תוכנות גרפיות. אולי גם קצת 3D אבל לא זה עיקר העניין. בגלל חוסר ניסיון קשה לי להעריך את צרכי הרזולוציה שלי. אמנם אני אקח אותו מפה לשם כל הזמן, אבל פחות מטריד אותי הגודל והמשקל. אין גם צורך חריג בחיי סוללה ארוכים במיוחד. מה שכן, יש לי טראומה מנייד שניסה לעקר אותי על ידי התחממות יתר. בתודה מראש יוסי

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  23. שלום לכולם לאחר דיונים ארוכים בפורום אני מתלבטת בין שני המחשבים המוזכרים בכותרת. הסיבות שבעטיין אני נוטה ל-latitude - משקלו הקל חיי הסוללה הארוכים גודל המסך והעובדה שלמיטב הבנתי מדובר במחשב "חזק" יותר. מדובר במחשב שהולך להיות המחשב העיקרי שלי. כמו כן, אני מבלה זמן רב בנסיעות באוטובוסים / העתקת מקום מגורים. ולכן חשוב לי משקלו של המחשב ושאוכל לסמוך עליו. אני עובדת מול האינטרנט (מעלה תכנים לאתרים) וסטודנטית במשרה מלאה. כמובן שהחסרון היחיד הוא מחירו היקר של ה- latitude לעצתכם הטובה אודה עינת

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  24. Started by avatar123,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)בעיקר כתיבה עליו צפייה בסרטים ועבודה משרדית כזאת בקשר למשחקים משחקים קלים זאת לא ממש המטרה שלו * גודל המסך?שיהיה מעל 10 * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)לא יודע מה זה * בלוטות?לא ניראה לי * גודל מינימלי של כונן קשיח?160 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית?תלוי באמינות המחשב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא

• 7 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.