ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום... הגיע הזמן להחליף מחשב,אני זקוק למחשב בעיקר למשחקים,המחשב יריץ בעיקר את FSX .אני זקוק רק ל: לוח אם,מעבד,זיכרון-וכמובן כרטיס מסך. תודה מראש לכל העונים....
-
- 11 תגובות
- 790 צפיות
-
-
. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2.5K, ניתן לחרוג אם זה ממש נדרש, כמובן עדיש שלא 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) קולנוע ביתי וגיימינג קל 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כרטיס טלוויזיה+שלט לויסטה מדיה סנטר(ניתן לוותר על דברים אלה אם התקציב חונק, אני אוסיף אותם בהמשך במידת הצורך.) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? בעיקרון עדיפות לאי…
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אחותי מתחילה ללמוד ומחפשת נייד עליו תריץ אוטוקד, קצת סרטים ושימוש בסיסי של אינטרנט ותוכנות הלימודים שלה. היא מחפשת את המחשב בעל המחיר המינימלי אשר יהיה מסוגל להריץ בצורה חלקה את השימושים האלה מסך עדיפות ל13.3 תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מפרט לגיימינג, ב7500 ש"ח, בלי יותר מדי חריגות, עד 250 ככה, בלי ציוד היקפי, מפרט וזהו. כרגע אין אפשרות לחכות לקונרו, לחוץ. אז אם אפשר בלי תגובות בקשר לקונרו, אם יהיה זמן, תאמינו לי שאני אתאים מחשב חדש אליו. אז פלייייז, לחוץ לי, כנראה שכבר ביום ראשון המחשב יוזמן.. פרגנו לי :]. קיצור תודה לעוזרים ! לא צריך צורב שכחתי לציין.
-
- 13 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אח שלי צריך מחשב בעיקר לגלישה באינטרנט וקצת לילדים שלו למשחקים (ילדים קטנים, הם לא כאלו שמחפשים האף לייף 2 ב200FPS) ב4200 חובה גם שיהיה PCI-EXPRESS זהו..
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום. הסתדרתי עם הפרמוט והתקנה של ה DELL VOSTRO של ידידה שלי אבל יש לי בעיה אחרת. נכנסתי לאתר של DELL והורדתי דרייברים של ה VOSTRO A860 והכל הותקן כמו שצריך פרט ל NETWORK CONTROLLER שעושה לי בעיות ובלעדיו אין רשת אלחוטית. זה מה שהוא רושם לי כשאני מנסה להתקין : No Compatible hardware found. The software you are attemting to install is not supported on this system. The software will not be installed. Setup will now exit. המערכת היא ויסטה 32 ביט ובאתר דל רשום שזה מתאים לויסטה. ניסיתי גם compatibility mode ולא עזר. חייב את הדרייבר הזה , ואשמח אם מישהו יעזור לי בכך במהירות האפשרית. תודה
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל עזרה בהרכבת מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בלי לפגוע משמעותית בביצועים אז סבבה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (בעיקר) ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, COD MW3, וכל מה שיוצא בקרוב... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שאיפה לגבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
המחשב ישמש לעבודה משרדית, עבודה גראפית, תכנות וקצת משחקים, תחת גם לינוקס וגם ווינדוס. הרכבתי את המפרט הבא מהדובים, מכיוון שהם היחידים שמחזיקים את המארז הזה, עד כמה שידוע לי. הערות הארות ומפרטים חלופיים בתקציב הנ"ל יתקבלו בברכה. (אולי כדאי לשקול משהו מבוסס פרסקוט וPCIe?) כמות. מוצרים סה"כ 1 ProLink PixelView GeForce 6600 GT AGP 128MB DDR III 1,292 ש"ח 1 Shuttle XPC SN95G5 Socket 939 AMD Athlon 64 2,099 ש"ח 1 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 595 ש"ח 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 1,050 ש"ח 1 Samsung 80GB 7200 RPM SATA 150 490 ש"ח סה"כ 5,525 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Pentium 4 3.2 Ghz S-775 2M Cache 64 bit 1 1678 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 8I915P DUO-A S775 DDR1+2 1 607 זכרונות? DDR II 533 כמות מחיר סה"כ 512MB Elixir 2 82 82 164 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E 1 1041 מארזים? כמות מחיר סה"כ Thermaltake Shark VA7000BWA/SWA 1 653 מקלדות? כמות מחיר סה"כ MS Internet + MS Mouse Wireless Optical 1 225 SYSTEM ASSEMLY 190 סה"כ 4558 414X12=4968 כן, כן, אני אכן מתעקש לקנות מעבד אינטל.[b/] אשמח לקבל את חוות דעתכם עליו.
-
- 11 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני קורא 'ותיק' בפורום, משתדל להישאר על הדופק ומרוב ביקורות, המלצות וכתבות דיי איבדתי את עצמי לדעת ברגע שאני רוצה לבחור לעצמי מחשב. אני מחפש בעקרון מחשב סטודנטיאלי - אך שיריץ ( ומעלה HD (4500MHD. אני יודע שלרוב ההמלצה תהיה מחשב SL אבל מה אומר לכם, לנובו, דיי משעממים אותי (למרות שכן אודה שהם איכותיים, יש לי T61 מהעבודה). השאלה היא, האם אין בשוק מחשבים טובים דיים כדי להתחרות בחצי עסקיים של לנובו? למשל סדרת טייםליין החדשה של ACER שנראים נהדר או HP ProBook 4310s שנראה מדהים. (אם רק E6400 בקונפ' נחמדה היה מתאים לי לתקציב, לא הייתי צריך להתייסר P: כלכך.. ) אגב אם לא מובן פה בין השורות, אז ניידות זה הדבר השני הכי חשוב לי אחרי הרצת HD.
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
חבר שלי מתכנן לקנות מחשב למשחקים הוא רוצה C2D,250HD,9600GT , 2GB RAM עד 3700 שח תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית, מעט משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך, מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 - לא קריטי במיוחד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא 10. האם חשוב לש…
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
חדש ומשומש Intel Pentium 4, 2666 MHz Asus P4S533-MX NVIDIA Geforce 6600GT with AGP8X 128 MB [Zalman VF700-Cu] DIMM1: Kingston K 512 MB PC3200 DDR SDRAM DIMM2: Kingston K 512 MB PC3200 DDR SDRAM WDC WD800JB-00ETA0 (74 GB, IDE) WDC WD800BB-00CAA1 (74 GB, IDE) HL-DT-ST GCE-8526B 52x/32x/52x CD-RW כולל מסך Preview 17
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית(אינטרנט ואופיס), קצת תכנות ב C ומאטלאב (לא משהו ב RT) , צפיה בסרטים (רצוי ב HD אבל לא חובה) * גודל המסך 15" * משקל רצוי? לא משנה, הנייד יבלה בעיקר בבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רצוי VGA וגם אבל פחות svideo * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * צורב DVD? כן, חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא העדיפות הראשונה והכי חשובה מהכל היא מחשב נייד שישרוד ויוכל לתפקד 4 שנים כאשר עדיף שיוכל לעבוד על ווינדוס 7 בעתיד. העדיפות השניה היא המחיר, כמה שיותר נמוך. וכל השאר מתואר שם ובא אחרי שתי עדיפויות אלו. והמון תודה=)
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-
-
סבא שלי רוצה להחליף את המחשב שלו לעבודה משרדית, הוא רוצה גם מסך דק מישהו יכול להרכיב לי מפרט, דברים שלא יתקלקלו הרבה דברים איכותיים... תודה !
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, זה המפרט של המחשב שלי כרגע: לוח אם ASUS P5L-VM 1394 ספק כח HEC 400TRT 400W מעבד Intel Core 2 Duo E4400 Box כרטיס מסך Nvidia 9800 GT זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 אני משתמש במסך של 22" כלומר רזולוציה של 1680 * 1050 במשחקים חדשים עם גרפיקה תובענית המפרט מתמודד בסדר אם אני מוריד את רוב ההגדרות לבינוני פלוס מינוס. אבל במשחקים מסוימים כמו באד קומפני 2 המשחק די מקרטע על פריימים של 23 לשניה. חשבתי אולי לקנות כרטיס מסך חזק יותר אבל השאלה היא האם במפרט הנוכחי אני גם אצטרך מעבד חזק יותר שלא יהיה צוואר בקבוק למערכת וגם ספק כוח חזק יותר. הלוח אם די ישן אז אני לא יודע אם הוא באמת יתמוך במעבדים חדשים יחסית. התקציב שלי די גמיש אבל בסביבות 1500שח. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מישהו יכול להרכיב לי את המחשב הכי טוב שאפשר להרכיב בסכום של 3000 ש"ח? (כולל מסך)
-
- 11 תגובות
- 790 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, ויזואל סטודיו. * גודל המסך? 13.3-14 * משקל רצוי? רצוי עד 2ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סטנדרטי, לא מעבר למשהו רגיל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA HDMI וכו)HDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320 ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש לי חבר בעל מעבדת תיקון מחשבים והוא יכול לתת לי את הדגם הבא :ProBook 5320m WS995EA http://www.wisebuy.co.il/r_productdetails.aspx?pcatid=453&mid=787774 ב 3…
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
כותרת.. לא שאני מתקוון לקנות אבל סתם לראות מה אפשר לא בהזמנה מיוחדת
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי ! לאחר שאלות ללא סוף רכשתי את המחשב HP DV6 1299ea, וואלה תענוג המחשב, אני נהנה ממנו ולא שם לב להאטה או משהו שגורם לי לעצבים ;D אז רציתי להודות לפורום הזה ובמיוחד - תודה אישית ל-QttP על מתן העזרה והסבלנות והאדיבות ורק שאלה קטנטנה - יש למישהו דרך להמליץ לי להעביר חלק מהדברים שבנייח לנייד במהירות ולא בצריבת המון המון המון דיסקים ? תודה ענקית שוב לפורום ושוב - למנהל שוואלה אני אסיר תודה
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין למכור את המחשב שלי ורציתי לדעת כמה לדעתכם הוא שווה: intel core 2 dual 2.8 8600GT gigabyte 256 MB חדש לגמרי 2 צורבי DVD של LG זיכרון 1GB KINGSTON ספק ג'נרי 500W מארז פשוט עם 2 יציאות USB מקדימה כרטיס רשת כרטיס קול מובנה HD sata 80GB מקווה שלא שכחתי כלום, ותודה מראש לעונים
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד לצורך בניית אתרים על תוכנת wordpress. בגדול התקציב שלי גג עד 5,000 חשבתי לקנות מעבד i7 וחשוב שיהיה עם כונן ssd. בנוסף חשבתי לקנות מחנות ksp 1.https://ksp.co.il/?uin=47996 2. https://ksp.co.il/?uin=47306 מתלבטת בין שני הדגמים מה עדיף הראשון או השני? בנוסף אשמח למפרט מתאים ולהמלצות והכוונה בנושא נ.ב כרגע אני לא משתמשת בתוכנות גרפיות אבל אולי אשתמש בהמשך קצת בפוטושופ
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מה חשוב במחשב? חיי סוללה סבירים שיחזיק לי לתקופה ארוכה ככל האפשר שיוכל להריץ משחקים כמו PES13 על איכות הכי גבוהה וPES14 על איכות בינונית בלי בעיה. שיהיה נוח לגלישה וכתיבה שיציג סרטים בצורה טובה(בקיצור מסך איכותי..) קודם כל שאלה חשובה, מה ההבדל בין 2 המחשבים הללו חוץ משם הדגם והמחיר?!??!?! NP350V5C-S0AIL http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12691 NP350V5C-S0BIL http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12340 רשימת המחשבים(מסודרים לפי המחירים): Toshiba L855-10R מעבד 2540, כ.מסך 7670M מחיר: 2928 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12246 LENOVO G580 218999IV מעבד 3230M, כ.מסך GT630M מחיר: 3251 http://www.nayadnayad.co.il/Product.as…
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. גיימינג כבד ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.1200X1900 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?כונן דיסקטים... 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?7 …
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אהלן אני צריך מחשב משרדי ב1200 ש"ח: מה התקציב המקסימאלי? 1200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? בעיקר להורדות, קצת לעבודת אינטרנט (אימליים וכדומה) ואופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול ב…
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-