עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך מחשב ניד שאותו אני קונה מחו"ל (איזה חנות מומלצת אגב?) אני יכול לשלם עד 500$, אני משתמש בו בעיקר ללימודים (כלומר OFFICE וכדומה) אני ישתמש בו באינטרנט כי אני טס הרבה לחו"ל אז האינטרנט חובה, מבחינת גובה או עובי המחשב, שלא יהיה ממש כמו לבנה אבל שלא יהיה מיני לפטופ, אני צריך שהוא יהיה נייד בכל המובנים, לא כבד כי אני לוקח אותו איתי לכל מקום אבל לא מיני כי אני הייתי רוצה לראות מה שאני עושה במחשב בלי להשתמש במשקפים :. אני מתכנן לצפות בו בסרטים שיהיה בו מספיק מקום לעבודות של הלימודים לסרטים ודומה. תודה גיל

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by NDickler,

שלום לכולם, אני בעלים של Compaq Presario 2500 ישן (אני חושב שבן 4) ואני רוצה לשדרג אותו מעט היום הסוללה מחזיקה לרבע שעה אני חושב, אני משתמש בו רק עם חשמל ומזיז אותו יחסית מעט, והוא כבר מעט איטי בשבילי ולכן רציתי לשמוע הצעות כיצד להפוך אותו לשימושי יותר (חבל לי לוותר עליו) נתונים: מעבד : Intel P4 2.4 זיכרון: 2X256 (333Mhz) הארד דיסק : 30G מ"ה : Win Xp Home חשבתי להתקין את הגירסא הקלה של Xp ( לא זוכר איך קוראים לה ,אם משהו יכול להגיד לי) ולהחליף את הזכרונות מה אתם יכולים להציע לי ?

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  3. אני לא צריך OC, ללא ציוד הקפי או מסך, ללא דיסק קשיח או צורב המחשב הוא לשימוש HTPC, וקצת משחקים, אני רוצה שיתמוך במשחקים חדשים ולא מעניין אותי האיכות או פיצרים, רק שיתמוך ויפעיל אותם בסבבה. זה מה שהציעו לי ואמרו לי שזה הכי טוב שניתן להשיג בתקציב הנ"ל סוג דגם מחיר מארז AVC-M1 ב 766 לוח אם P5Q-VM ב 627 מעבד E8400 ב 799 כ.מסך EN9600GT MG/HTDP/512M2/A ב 624 זיכרון Transcend DDR3 2048MB 1333MHz CL9 מספר יחידות 2 ב 390 סה"כ 3206 את המארז הזמנתי כבר ! והוא מתאים ללוחות UATX בלבד כמו כן אני צריך קרור שקט למעבד בתקציב של 150 ש"ח,…

• 10 תגובות
    • 691 צפיות
  4. Started by Cereal Killer,

אהלן, חיברתי את ה E6400 שלי לטלויזיה (LCD LG 26 - לא זוכר דגם מדויק) באמצעות כבל DP 2 HDMI התמונה עוברת מצויין הסאונד עובר אבל בנוסף לסאונד המקורי עוברת גם סוג של צרימה נורא מעצבנת (לא ברקע, באותה העוצמה כמו הצליל) כאשר המחשב לא אמור להשמיע צליל, אין את הרעש, הוא מתלווה אך ורק לצלילים שהמחשב אמור להפיק, יש למישהו רעיון מה לעשות? ד"א אני הסרתי את הדרייברים של IDT כי הצליל איתם פשוט גרוע. אני משתמש בדרייבר המובנה של ויסטה.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  5. Started by idan_1995,

חשוב שיהיה במפרט : מעבד : Intel Core 2 Quad כרטיס מסך : GTX 285 זיכרון ראם :4 ג'יגה

• 10 תגובות
    • 842 צפיות
  6. שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש לצרכים של עריכה מיקצועית דרוש מעבד חזק מאד שיתאים לי לתוכנות חדשות והכי מקצועיות היום בשוק כמו פרימיר וגאס וכדומה... (אני עוסק בתחום הקולנוע לכן אני צריך מעבד חזק במיוחד) וגם שיהיה מצוין למשחקים כבדים שיריץ לי משחקים על חלק ושספיק לי לפחות ל4 השנים הקרובות.. התקציב שלי הוא 8000 שקל ללא ציוד היקפי יש לי מסך 22 אינץ דרוש שהמחשב יהיה שקט מאד בגלל שהוא בחדר שינה.. לא יודע אם אני יעשה o.c אולי בעתיד הקרוב... ומעדיך מעבד של i7 ... וזה מפרט שבנתי בבקשה אם יש לכם מפרטים טובים יותר או לתקן דברים מהפרט שלי אני ישמח!.... Intel Core i7 940 2.93Ghz 8MB Cache BOX, יחידות 1 ¤3120 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4334 Thermaltake V1 Cpu Fan, יח…

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם ,אני מתלבט בין 2 המחשבים האלו : הראשון,LG http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=7638 והשני של חברה Gigabyte http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=7162 המפרט של שני המחשבים כמעט וזהה,מה שמטריד אותי כרגע זה על מי לסמוך יותר.מצד אחד ניסיתי את הג'יגהבייט הנ"ל והמחשב הזה סוס עבודה וממש התלהבתי,מצד שני אשמח לשמוע מעוד אנשים שיש להם את המחשב הזה תקופה.בנוסף יהמר לזכותו של הLG שאפשר להאריך את האחריות משנתיים ל3 שנים בתוספת של 180+- שח...מה דעתכם ?תודה לעונים מראש

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  8. חשוב כמובן שלא היו בעיות בזמן העבודה, לכן האם יש חשיבות למעבד\זיכרון ואלו יציעות אני חייב לבדוק שיש. כמו כן לעיתיים אני עובד בחוץ האם זה מחייב מסך מט ? גודל המסך, סוללות, משקל, אינטרנט וכו' לא משחקים תפקיד . אחריות בכול מקרה תורחב לפחות לשלוש שנים. תודה למי שיש ניסיון או הצעות .

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  9. מעבד Q9550 QUAD CORE לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L הרדיסק WD 150G VelociRaptor זכרונות 4G KIT 800 A-DATA CL4 צורב LG DVD-RW X22 כרטיס מסך RADEON 4870 512 GDDR5 HDMI GIGABYTE ספק כח + מארז Thermaltake M5 + FSP 600W סה"כ : 5500 ש"ח האם יש מה לשפר ? המחיר טוב ? השימוש שלי הוא לעריכת וידאו , ומשחקים ,אינטרנט , אופיס אני לא צריך ציוד הקפי כגון מסך , מקלדת ,עכבר , רמקולים תקציב 6500 מקסימום { בהנחה שאני יקבל את מה שאני צריך } זה מזומן אני גם צריך מחשב שקט רצוי קירור מים או מאוורר שלא עושה הרבה רעש תודה רבה

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  10. INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX - זמין במלאי אחריות: אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤908 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤452 כרטיס מסך: INNOVISION PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 SP192 CORE 896MB GDDR3 - RETAIL - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤893 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 1TB 32MB SATA2 NCQ - ST31000340AS אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤550 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 900 CL4-4-4-12 - F2-7200CL4D-4GBPI-B אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤335 כונן DVD: LG DVD ROM GDRH20N - SATA - BLACK אחריות: שנתיים. מחיר: ¤119 מארז: NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ¤452 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING …

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  11. מבחינת כל שאר מהפרט וגם מבחינת הביצועים הם כמעט אותו דבר נכון? וגם מבחית רמת רעש שהם עושים הם אותו דבר? מודה מראש לכל העונים. אשמח לקבל תגובות כמה שיותר מהירות מפני שכנראה מחר אני קונה את 1160EJ!

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  12. Started by Cheetah,

ממש מוזר, ועדיין לא נתקלתי בתופעה הזו.. פרמטתי את ההרדיסק דרך פרטישן מג'יק , חילקתי למחיצות (גם NTFS וגם FAT32) הכל מזוהה יופי ועובד מושלם (גם בביוס) אך בהתקנה של XP כשמגיעים לשלב בחירת המיקום, הוא טוען שהוא לא מזהה שום הרדיסק על המחשב הזה.. איך זה יכול להיות? הזוי לגמרי.. ניסיתי גם לחפש איזשהי הגנה בביוס אבל לא מצאתי כלום. זהו לאפטופ של IBM. יש רעיונות?

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  13. שלום אחי רוכש נייד וביקש ממני המלצה עד 10K אני מעולם לא התעסקתי עם ניידים שני החברות מוכרות לי היטב ואני יודע שהם טובות אבל אין לי מושג עד כמה הם טובים בעולם הניידים ממה שמצאת יש שני דגמים Toshiba Qosmio G50 12I Sony VAIO VGN-AW125J המחשב הוא לצורכים עסקיים וביתיים תנו את חוות דעתכם על מה יותר עדיף תודה

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  14. מחשב נייד TOSHIBAL300-1EF 133 ¤ לחודש X 24 תשלומים! (=3192) * מעבד מהסדרה החדשה Intel® Pentium® Dual-Core Processor T3400 2.16GH 667Mhz * זיכרון 4096MB DDR2 במהירות 800Mhz לביצועים מהירים! * דיסק קשיח בנפח גדול במיוחד 250GB! * כולל את מערכת ההפעלה החדשנית Windows VISTA Home Premium. * מצלמת אינטרנט מובנית! * כרטיס גרפי Intel® GMA 4500M מתקדם. * בעל צורב DVD Super-Multi DL בפורמטים DVD±R/RW. * חבילת תוכנות כולל אנטי ווירוס, מתנה. * שנתיים אחריות בינלאומית. * ביטוח מקיף לנייד, לשנה חינם! * גודל מסך 15.4 אינצ', משקל 2.5 ק"ג ומקבלים מתנה תיק למחשב. כדאי? לא כדאי? אני אשמח לתגובות... תודה לעוזרים =]

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  15. ישמש לעבודה משרדית, אינטרנט ומשחקים "קלים". לוח Gigabyte Ga-EP45-UD3L מעבד Q9400. מאוורר למעבד PRO 775 ARCTIC COOLING מאוורר למארז שקט 12CM כ.מסך Gigabyte HD 4670 דיסק קשיח פנימי 500GB SATA2 Western Digital צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS זכרון ULTRA DUAL KIT 4G DDR2 800MHZ GEIL יש משהו שהייתם משנים/מחליפים/משדרגים? תודה

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  16. Started by Aner,

מתכנן לרכוש בשבועיים הקרובים לפטופ חדש וראשון בעקרון התבייטתי על הSTUDIO 1537 P84000 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-p8400.htm +שדרוג של זכרון ל-4GB מה שביאס קצת זה שמתברר שהוא לא בא עם התאורת מקלדת והקורא טביעות אצבע...(או שכן ומישהו שקנה אותו שם יתקן אותי) יש דגמים נוספים שנותנים כזו תמורה של מפרט\אחריות\פיצ'רים לתקציב? מה שחשוב לי זה "בית טוב" במקרה של תקלות ותיקונים המחשב ינויד בין הבית שלי לבית של החברה ובתוך הבית, ובעתיד בין הבית לאוניברסיטה. אין בעיה עם משקל. השימושים הם אינטרנט (מלא טאבים וPDFים פתוחים), סרטים והרבה, תכנות ווב ותכנות VISUAL STUDIO, הרצת VM וגם משחקים פה ושם (מנג'ר, GTA VICE CITY וכו', לא משהו כבד) האם ההבדל בין P8400 ל-T5800 שווה 7…

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  17. שלום לכולם לאחר ההמלצות קיבלתי את המפרט הבא ב 2150 עליו אוסיף עוד HD ב 550 השימושים הם בעיקר להקרנת סרטים ב HD (בעיקר MKV, קצת BR) מעבדי אינטל Pentium E5200 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q-EM s775 C2Q 1600Mhz, Intel G45, DDR2 800, PCI-E, X4500HD זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II - ישמש למערכת ההפעלה ולהורדות סרטים Samsung 103J 1TB - ישמש כספרייה לאחסון ולהקרנת הסרטים כרטיס מסך OnBoard Intel GMA X4500HD DVI HDMI כרטיס קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים Pioneer DVR-216DBK DVD±RW x20 Black Sata מארזים DiamondStone Lascala SST-LC17B HTPC Black ספק כוח Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan 24pin שא…

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  18. Started by tg,

אני מחפש מחשב נייד קל אבל חזק שיכול להריץ ישומי וידאו (הדמיות רפואיות) ללא בעיה גודל המסך לא חשוב עדיף גדול יותר מ 12 אינץ אבל קודם כל שיהיה קל משקל רצוי פחות מ 1.5 ק"ג לא נדרש זמן סוללה ארוך יש צורך ביציאת VGA לפחות לא חייב בלוטות כונן קשיח 128 ומעלה עדיף כ 200 צריך צורב DVD אין העדפה לחברה או בעיות אחריות , יקנה באופן רשמי מספק מורשה על המחשב להיות מסוגל להריץ ישומי דו מימד ותלת מימד רפואיים , יש ככול הנראה עדיפות לכרטיסי קוואדרו של NVIDIA חשבתי על ה לנובו X301 אבל כרטיס המסך שלו חלש יחסית (כך נראה לי) האם יש מתחרים אחרים שיכולים להיות קלים אך חזקים וגם זולים מזה ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום.... התקציב הוא 2500 ש"ח (ללא מארז) יש לי כבר את המארז AVC-M1 ולכן אני צריך לוח אם מסוג מיקרו ATX או שנקרא גם UATX אין לי שום עניין בOC, המחשב לשימוש HTPC עיקרי, וחשוב תמיכה (בלבד) במשחקים החדשים בעקרון יש 2 לוחות שמעניינים אותי PQ5-EM או PQ5-VM, מה ההבדל בניהם ומי מהם יותר טוב. כול אחד מהם עולה לי 700 ש"ח מעבד: שיהיה מהיר מספיק לשימוש של משחקים ושל HTPC אין לי צורך במרובע ליבות בכלל! זיכרון: מספיק לי רגיל וטוב לשימושים הנ"ל, אין דרישה מיוחדת. כרטיס מסך: אינני גיימר ואין לי דרישה לנצל את כול הפיצרים של משחק חשוב לי שהכרטיס יתמוך במשחקים החדשים אבל אין לי שום עניין ב FPS או פיצרים מעבר למשחק עצמו מספיק שיתמוך בהם בסבבה. כמו כן חשוב תמיכה מלאה בHIGH DEF !! יצאית HDMI לט…

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Started by SenDeR,

שלום אני צריך מפרט למחשב למשחקים, אין צורך בOC, אין צורך בציוד היקפי.. שיהיה מהחנות הכי זולה, וכמה יעלה לעשות אותו צת שקט ? תודה :] *שוקל לקנות איתו מסך 22 רחב אז שיתאים

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  21. Started by roma31,

היי חברה אני רוצה לשדרג את המחשב. כרגע יש לי: מארז CoolerMaster -CM690 כרטיס מסך- ATI 4850 אני צריך מעבד + לוח אם + זכרון +ספק+דיסק קשיח. המחשב נועד למשחקים (Call Of Duty,Fallout3, Crysis, World in Conflict, וכד') וסרטים בעיקר. כמו כן, הייתי רוצה חלקים שקטים יחסית (בעיקר ספק). אני לא מתכנן לעשות OC. העדפה לדיסק קשיח- 500-640GB, זכרון 4GB. לגבי המעבד, מה עדיף, 2 ליבות (כגון 8400) או 4 (כגון 9400)? תודה רבה ;D

• 7 תגובות
    • 567 צפיות
  22. שלום כולם, הרכבתי מפרט i7 עם ראייה לטווח הארוך (אני קונה מחשב בתקציב גבוה עכשיו ושיחזיק מספר רב של שנים עם ביצועים טובים). המפרט הוא : מעבד Intel Core i7 920 לוח אם GIGABYTE GA-EX58-UD3R דיסק קשיח 500GB 16MB SATA II 7200 KS WD כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD4870 256Bit 1GB זכרונות 3x1GB OCZ Platinum XTC DDR3 1333MHz רציתי לדעת מה דעתכם בעניין. כמה הערות - לא, אני לא מתכוון להרכיב מפרט שהוא לא מבוסס i7. התקציב שלי הוא בסביבות ה4500 ש"ח. שוב, שמתי לב שאנשים לא אוהבים פה את המפרטים עם הi7 אז אני מציין שוב - אני לא ארד מרעיון של i7 לא לOC. לא חשוב קירור. לא חשוב שקט ו/או עיצוב. ללא ציוד היקפי. משלם במזומן ומרכיב לבד. הולך לעבוד עם מסך 19". תודה לכל העוזרים.…

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  23. Started by vadiklip,

שלום למומחים. אני מעוניין במפרט בסביבות 2.5k חריגה עד 300 ש"ח. השימוש המרכזי הוא גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וגם שיהיה ניתן לשחק עליו משחקים ברמה סבירה+. חשוב שהציוד הקפי ובכלל כל הרכבים במפרט מחברה טובה ובאיכות טובה גם כולל את המארז ואם יש צורך גם ספק כוח טוב חשוב... מסך מחשב לא נחוץ. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  24. שלום לכם, אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד עד לסכום של 4000 ש"ח. הניידות שלו היא לא הדבר החשוב, אבל ברור שעדיף שיהיה קל. ''14.1 ומעלה... אני בעקרון צריכה את המחשב להפעלה של אינטרנט, אופיס ברמה גבוהה, פוטושופ ופלאש (לא ברמות מאוד גבוהות). מעדיפה מסך מאט ו- Trackpoint (אם התקציב מסתדר). כמובן שעדיף מחשב כמה שיותר חזק במסגרת התקציב מבחינת מעבד וזיכרון... אם יש לכם הצעות... תודה תודה תודה, ליאת

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  25. הרכבתי מפרט, אשמח לחוות דעת עליו. לא מתוכנן OC. אשמח גם להמלצה על מסך למשחקים, בתקציב של כ-800 ש"ח נוספים. גודל החל מ-20" ועד מה שבא לכם. האם יש הבדל משמעותי בין צ'יפסט G41 ל-P43? כמו כן אוסיף מאוורר או שניים למארז. תודה וחג שמח.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.