עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולכם מה דעתכם על המפרט שקיבלתי? - המחשב שחדש שלי לא מיועד למשחקים או עריכה גראפית אלא לעבודה שוטפת בלבד. אך בכל זאת רציתי שיכלול "רכיבים טובים" שיהיה אקטואלי עוד לזמן רב האם לדעתכם התמחור הוא סביר לרכיבים המוצעים תודה ניצן מצורף מפרט: (התמחור אגב האו כללי ולא לכל פריט כמקובל) מערכת מחשב PENTIUM 4 CORE 2 DU0 64BIT INTEL מחיר ב-$ סה"כ $ לוח אם INTEL G33 CORE 2 DOU 775 SATA2 DDR2 מעבד INTEL CORE 2 DUO E6320/E4600 775 64BIT מאוורר למעבד Core2Duo Intel Original דיסק קשיח SATA 2 1TB U/DMA 7200 W.D RPM זיכרוןG DDR2 800 KINGSTON 4 כרטיס מסך 8400GT 256MB memory,GigaThread Dual-Link DVI with awe-inspiring 2560x1600 resolution,DirectX® 10,Integrated HDTV …

2. הי, יש לי ניד LG E500. הזמנתי עבורו סוללה מאיביי. במקום סוללה 10.8 וולט קיבלתי סוללה של 11.1 וולט (שניהם מסוג ליתיום 4800MAH). הסוללה מתאימה למחשב מבחינת גודל וחיבור. האם ניתן להתשמש בסוללה שקיבלתי ?

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  3. Started by n_da,

היי, אשמח לקבל עזרה בהרכבת מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בלי לפגוע משמעותית בביצועים אז סבבה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (בעיקר) ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, COD MW3, וכל מה שיוצא בקרוב... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שאיפה לגבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  4. אם טעיתי בפורום אשמח שהועבר על מנהלים למקום הנכון כי לא ידעתי היכן להעלות שאלתי זו. מחשב כדוגמת זה: https://www.amazon.com/ZOTAC-Skylake-i5-6400T-GeForce-ZBOX-EN1060-U/dp/B01M3062Z5/ref=pd_rhf_gw_p_img_1?_encoding=UTF8&refRID=3YQKNR8BDNTPFGP9SQPB&th=1 היכן החולשה שלו מול מחשב באותו רמת מחיר ובמפרט זהה אבל שולחני-רגיל עבור גיימר ? זה שהצליחו לדחוס אותו למארז קטקנטן זו עובדה !!! אבל היכן אני אתחיל לחוש מצוקה/צוואר בקבוק, אם בכלל ? (למרות שהמוצר הוא עובדה אני נדהם עד חוסר אמון למשל ביחס לספק כוח, במחשב שולחני רגיל הספק הוא ענק ! וזה לא סתם ופה במיני PC הוא מוזער תמיהתי חלה גם על שאר הרכיבים שבד"כ הם גדולים: לוח אם, כרטיס מסך או שמא כרטיסי…

5. הרעיון הקודם לרכישת מחשב עד 1.5K נגנז. עליתי עכשיו ל-2500 ש"ח (עם עדיפות ללמטה). שימושים: פוטושופ (גרפיקה דו-מימדית). משחקים: GTA החדש וסדרות NFS. זהו. אין לי זמן למשהו אחר (וגם לא יהיה לי בקרוב). לא אכפת לי אם לא רץ על המקסימום. מתלבט בין 4670 ל-9600. סרטים: יש לי ASUS 22 אבל אני לא רואה סרטי HD, לא פוסל אפשרות לראות בעתיד. שקט: יושב אצלי בחדר, אבל אני לא הרבה בבית, אז לא הכי חשוב בעולם. תאימות: יש לי HD ב-IDE/PATA, אשמח לשלב אותו במחשב החדש. אשמח לחנות באיזור נתניה. עוד משהו: אני שונא לשדרג. אז אם אפשר משהו שיחזיק מעמד בשנים הקרובות תודה!

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  6. Started by talke,

מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! ~2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - שימושי אינטרנט, הקלטת סאונד לקיובייס , אולי בהמשך ארצה להוריד דברים אבל זה לא השימוש יעד העיקרי.. לא רוצה פשוט לשלול או שלא יהיה אפשרי.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: - לא מיועד * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מק…

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  7. Started by ramtag,

שלום, אחרי כמעט חמש שנים המחשב שלי (xps 1530m) שוקע לאיטו לתרדמה תמידית. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, עניין התקציב הוא די גמיש. לצרכים: *מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - בגדול מעבר לשימושים רגילים אני עובד בעריכה גרפית לדפוס - קבצים גדולים ברזולוציה גבוה בתוכנות אדובי * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * גודל מינימלי וסוג של כ ונן קשיח? (HDD,SSD, או שילוב - דורש mSata) - מעדיף או ssd או כונן משולב * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומי…

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  8. * מטרות המחשב? אינטרנט, ויזואל סטודיו. * גודל המסך? 13.3-14 * משקל רצוי? רצוי עד 2ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סטנדרטי, לא מעבר למשהו רגיל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA HDMI וכו)HDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320 ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש לי חבר בעל מעבדת תיקון מחשבים והוא יכול לתת לי את הדגם הבא :ProBook 5320m WS995EA http://www.wisebuy.co.il/r_productdetails.aspx?pcatid=453&mid=787774 ב 3…

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  9. שלום לכולם בבקשה עזרה עם מפרט מחשב נייח לפוטושופ ועריכת וידאו. תקציב 7000-10000 לא חייבים לנצל את כל התקציב דגש על מוצרים עם יבואן עם שרות טוב בארץ 64 ג'יגה זיכרון

10. שלום אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 3500-4000 ש"ח. הדרישות פחות או יותר הם: 4גיגה זכרון, מסך 15.4 אינץ'. עדיפות למחשבים של DELL. עדיפות למחשב ללא מערכת הפעלה (קיים סיכוי שאתקין עליו לינוקס ולכן אני לא מעוניין לשלם על חלונות). המחשב יהיה מיועד לצפייה בסרטים, נגינת מוזיקה, הרצת remote desktops וכנראה גם VIRTUAL MACHINE (בגלל זה אני מעדיף מעבד של אינטל שתומך וירטואליזציה [intel-v?]), קידוד בכל מיני שפות. משחקים כנראה לא אריץ אליו (אולי כאלה שלא חדשים) בגלל זה אסתפק בכרטיס מסך מובנה של אינטל. חשבתי על הנייד הבא: http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-t58.htm עם הרחבה ל 4 גיגה זה יוצא בסביבות ה 3800. אשמח לחוות דעת על המחשב הזה והמלצות למחשבים אחרים. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  11. מתלבט בין: Dell Vostro V3450-2450 Dell Inspiron N411Z-2430 Asus U31SG-RX103V‎ בגדול, זה התקציב והסוג דרישות +\- , המחשב מיועד ללימודים, משחקים בקטנה, סרטים ואינטרנט. יש עדיפות ל 14 אינץ אבל אם הווסטרו הרבה יותר מומלץ לדעתכם ארד ל 13.3. מאד מאד אודה למי שיתרום מזמנו ומהידע שלו. במידה ויש למישהו המלצה למחשב באותו טווח מחירים שהרבה יותר מומלץ לדעתו זה יתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  12. Started by Ezana,

שלום, ברשותי מחשב בן כמה שנים שאני רוצה לשדרג קצת בכדי שיריץ לי משחקים לפחות מהר. המפרט שלי הוא : מעבד e2200 זיכרון 2g כרטיס מסך חדש יחסית GT610 לוח אם של אינטל וספק 300 וואט של OZ החלקים צריכים להיות יד 2 בכדי להוזיל מחירים. כרגע אני בצבא לכן אני רוצה לחכות קצת עם רכישה של מחשב חדש. אני מצטער אם הפרטים קצת מעורפלים אבל אין לי איך להביא מידע מאחר ואני כמעט לא בבית. כבר שמתי עין על מעבד e8400 ב200 שח. מתכנן להריץ גם ארמא 3 אפילו בהגדרות ורוזוחוציה נמוכה. רק תתנו לי חלקים שיתאימו כמה שיותר לגיימינג בתקציב הזה. תודה.

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  13. Started by פתח הדביר,

במידה ואני משתמש במחשב הנייד בבית/במקום עם שקעים האם להשתמש בו בסוללה שלו או לחבר אותו לחשמל?

14. Started by groy71a,

שלום, רציתי לשאול ולקבל מידע על המחשבים הניידים של טושיבה? ואיזה מחשב נייד מומלץ לרכוש עד 4900 ש"ח? תודה מראש רועי

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  15. Started by guylederer0,

שלום רציתי לקבל חוות דעת בקשר ל2 מפרטים אחד בניתי השני ראיתי הכיוון שלי הוא משחקים ושיחזיק לתקופה יחסית ארוכה http://lidor.net/p/?p=FHF8l# המפרט שאני בניתי http://www.skypc.co.il/pl_product~sky250~88~0.htm חשוב לי לדעת איזה מן המעבדים יותר טוב ולוקח בביצועים ה i7 או ה QUAD המחיר הוא פחות או יותר בסביבה שלהם אם אפשר להתייחס לשאר המפרט אז מצויין גם תודה לעוזרים :]

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  16. Started by blabla2002,

אז כך אני צריך לדוד שלי מחשב הינה מה שהוא רוצה 1 gb זכרון dual ddr כלומר שני סטיקים של 512 80 גיגה של הרד דיסק sata מעבד אינטלי 2.6 אם אפשר יותר אז בסדר לוח אם אם כרטיס מסך onboard פלופי ומארז אם ספק כוח חזק תודה ועד 4,500 שקל כלל מע"מ

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  17. Started by Nihility,

http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3343298 ב900 דולר יש משהו בארץ שיותר כדאי מזה? המעבד הזה הוא גרוע כמו שאני חושב? מה לגבי ביצועי תלת מימד של האון בורד ביחס לאון בורד אחרים? עריכה: יש מצב ל ?OC

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  18. אז ככה הנייד הוא http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20349&cf=zap מקט IN-RD33-6171 הוא אמור להיות להפעלת VMWARE ו צפייה בסרטים בעיקרון.

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  19. Started by ababc9,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4k-5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שיותר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3,GTA IV,Skyrim -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש צורך לקנות מסך עם המחשב עד 5k -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  20. Started by eyalb70,

שלום, אני מתכוון לקנות 2 מחשבים ניידים בBlack Friday הקרוב. אשמח לעזרתכם למציאת מחשבים מומלצים. מצרף הסבר ע"פ הפורמט למחשב אחד, השני בפוסט נפרד. 1. תקציב - 2,400-3,000 ש"ח. (ללא חריגות) 2. שימושי המחשב - אופיס וגלישה ללא תוכנות כבדות 3. בציוד הקפי - ללא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? - לא 5.פעולה שקטה - ייתרון, אך לא חובה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. מערכת הפעלה/אופיס - בעדיפות למחשב ללא מערכת ואופיס 8. העדפה לחנות/אזור - מרכז/צפון, לא רלוונטית החנות 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? Black Friday, או עד סוף השנה 10. חיבורים …

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  21. שלום חברים, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט עבור אמא שלי לצורך עבודה בתקציב של כ-3500 ש"ח. המפרט כולל הכל ואמור להיות לשימושים פשוטים יחסית. עדיפות לרכיבים איכותיים ביניהם מארז, ספק כוח וגוף קירור. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך, אך אם שדרוג ספציפי שווה את הכסף ניתן לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים משרדיים פשוטים, תוכנות אופיס וגלישה באינטרנט, סרטים ברזולוציית 1080p. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, י…

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  22. היי, אני צריך שתמליצו לי על מחשב נייד, עד 4000 שקל (עם אפשרות חריגה ל5000, אך רצוי שלא) בעיקר לעבודה משרדית (הורים ואחות). צריך להיות מינימום 1GB, c2d, wifi וbt חובה. מסך צריך להיות 15.4/15, עדיפות לWS. אם הדרישות לא עומדות בתקציב, אשמח לשמוע גם המלצות אחרות. עדיף שיהיה כמה שיותר קל, אך זה ממש לא שיקול חשוב. אחריות בינלאומית תהיה יתרון. תודה. עריכה: הורדתי את הקטע של הגיימינג, כי אני פשוט לא רואה איך זה יכנס בתקציב הזה.

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  23. Started by Paci,

מפרט קיים: Intel Core2 Duo E7400(2.8Ghz) MSI G31M2 V1 ASUS GeForce GTS 450 Direct CU Silent ספק כח ג'נרי (כנראה 450W) GeiL DDR2 800 2*2Gb SDRAM הלוח אם לא תומך בOC. מחובר למסך 22" ברזולוציית FHD. אני רוצה להשקיע משהו בסביבות ה1000 , אפשר עם חריגה, כדי לשדרג על מנת להריץ משחקים כמה שיותר טוב. כרגע המשחקים רצים על בינוני-נמוך עם נפילות. עוד 8 חודש אני מתחיל ללמוד ולכן אני לא מעוניין כרגע במחשב חדש. תודה.

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  24. אהלן חברים בנוסף למחשב שרכשתי כאמור מחו"ל, קניתי סטיק של 2 ג'יגה במהירות 667 מה"צ (המחשב אינו מגיע עם 2 ג'יגה, צריך לרכוש בנפרד). למרות שביררתי שהזכרון שקניתי מתאים לו, רציתי לשאול האם יש הבדל משמעותי בין מהירות בתדר 667 מה"צ לעומת מהירות בתדר 800 מה"צ? במחשבים שולחניים אני מבין טוב יחסית, ואני יודע שההבדל אינו משמעותי. עם זאת, בניידים אני טירון מוחלט, ולכן אני שואל אתכם-האם יש הבדל רציני ומשמעותי, מכל בחינה שהיא? תודה מראש, המשך יום מצוין נ.ב. המחשב עצמו מגיע עם זכרון 1 ג'יגה במהירות 667 מה"צ

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  25. שלום, אני מחפשת לקנות מחשב נייד חדש לצורכי עבודה - עריכה גרפית (כאשר כמה תוכנות פועלות במקביל) קיבלתי המלצות על 2 דגמים : http://www.microcenter.com/product/4..._Gray_Aluminum לעומת http://www8.hp.com/il/en/products/la...587#!tab=specs מבחינת מחיר - את ה ASUS אחותי הביאה לעצמה מחו"ל ב 1000 דולר, ואולי תיהיה לי אפשרות גם להביא בעתיד (אגב, לא מצאתי את הדגם הזה בארץ) את ה HP דווקא לא הצלחתי למצוא בחו"ל, בארץ הכי זול שמצאתי היה 6400 שקל. חברים שונים העלו טענות שונות כמו ה HP אומנם עם מעבד פחות חזק, אבל יש לו כרטיס מסך של 4גיגה (לעומת 2 באסוס) וSSD שמפצים על זה היתרון היחידי כרגע שאני רואה לאסוס הוא שהמעבד חזק יותר, אבל מפחדת מהתחממות של הארד דיסק (סיבובים לעומת פלאש ב HP) מב…

• 0 תגובות
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים