עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by QASHOA,

בזמן האחרון אני נתקל בבעיה שאני לוחץ על קישור או דף של אינטרנט המחשב לא מגיב והמסך נהיה בצבע שחור ונתקע ואז אני מוכרח ללחוץ על האיקס האדום בשבל לסגןר את הדף ולהתחיל מחדש זה קורה לי הרבה ומאוד מעצבן מה הסיבה לכך?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  2. Started by ofcourse,

היי אני אנסה לענות על כל השאלות, אמשח לעזרה. . מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן 1400 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אך ורק לגלישה באינטרנט וצפיה במצגות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי DVD יהיה נחמד 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה…

• 12 תגובות
    • 812 צפיות
  3. שלום רב ! יש לי בעיה במחשב נייד של טושיבה דגם : A300-1EC, הבעיה בעיקר מתרחשת באתר של פייסבוק שהעמוד הבית לא מראה לי את העדכונים המיידים וברשימת חברים אני לא יכול לרשום שם ולחפש כי זה מקליד את השם אבל באפור ואני לא יכול ללחוץ על כפתור החיפוש, שאני מקבל הודעות בתיבת דואר אני לא יכול להשיב, את הצ'אט אני לא יכול לפתוח בכלל... ובאתרים כמו וואלה ויוטיוב סרטונים לא עובדים, ובאתרי הורדה כמו F2H ועוד כמה גם אם אני מחכה את כל השניות שצריך לחכות ואז להוריד - אני לא יכול ללחוץ להוריד... תסכול רציני. התקנתי פלאש פלייר ומקרומדיה אבל זה לא ממש עזר ואני לא מבין מה הולך שם... מישהו יכול לייעץ ? להדריך ? לפתור את זה ? ואם לא - מישהו יודע איך מבצעים פירמוט למחשב ? שרכשתי אותו בבאג נאמר …

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. השימושים הם אינטרנט עבודה עם מסמכים סרטים (כוללHD) משחקים בקטנה (הירוס 5). יצאת HDMI חשובה.(אם לא עז SVIDIO) המחשב הוא רוב הזמן בבית לכן ניידות היא לא מרכיב חשוב אני חשבתי על מסך 15 אינצ' +-. יש לי הנחנה של 10% במחסני חשמל אם שווה לקנות דגם מסויים משם!? תודה רבה לעוזרים וחג שמח!!!

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  5. יש לי מחשב נייד T42. לאחרונה פירמטי אותו והתקנתי חלונות XP (מקורי). לפני הפרמוט המחשב קלט אינרטנט אלחוטי. עכשיו הוא לא קולט. ניסתי להקים רשת ביתית אלחוטית (יש לי גם מחשב נייח שבעזרתו הקמתי רשת שכזו) אבל אני לא מצליח. זה כותב לי במחשב הנייד שאני צריך "מתאם רשת אלחוטי". איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת?

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  6. היי אני צריך המלצה למחשב נייד התקציב הוא 5-6K כמובן שעדיף פחות אבל ניתן לחרוג אם יש צורך של ממש. המחשב מיועד לסבתא שהמחשב הנייד שלה (מחשב ישן של IBM, פנטיום 3, 128 מ"ב RAM) מת בשיבה טובה =] * מטרות המחשב? לדוגמה: המחשב מיועד לעריכת טקסט, מיילים ועבודה מול מאגרי נתונים היסטוריים (קצת תמונות) * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? לא הולך לעבור ניוד, רק מהחדר עבודה לגינה וחזרה, אבל עדיף לא כבד במיוחד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, בגלל שרוב העבודה היא בגינה לי מקור חשמל עדיף שיוכל לשרוד לפחות שעתיים שלוש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא. * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 80 GB * צורב DVD? אני חושב שזה די סטנדרטי, חבל לוותר על זה. * האם נדרשת אחריות ב…

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  7. צריך מפרט הורדות כבדות באימיול וגיימינג(crysis,gta iv,virtua tennis,pes2009 ועוד) עד 3700 ש"ח לא כולל ציוד היקפי.. לא מתוכנן oc והשקט חדוב.. עם זה ממש הכרחי אז חריגה של עד 100-150 ש"ח..

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  8. Started by DjBlack,

היי אני מחפש נייד ב3 אלף הנייד לשימוש אינטרנט ומשחקים בינונים(Guildwars ו CSS) ויש לי שאלה ראיתי נייד אם כרטיס מסך Intel GMA X4500 הזה טוב ?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  9. Started by alon2k2,

שלום! אני קצת חדש בזה אבל יש לי GTAVI ו Call of Duty: At WOrld והמחשב שלי חלש בשביל המשחקים האלה. מישו יכול להמליץ לי על מחשב בסכום 2500 שקל טוב שיוכל להריץ את המשחקים האלה חלק. זה לא רק למשחקים האלה זה בכללי שיעבוד חלק על כל מיני משחקים מהסוג הזה.

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  10. Started by darkeli,

אני מוגבל ע"י הטלוויזיה (CRT בת יותר מ6 שנים) לחיבור composite ולרזולוציה מקסימלית של DVD. לכן, המחשב לא צריך להיות חזק (הרי 720 על 480 לא צריך להוות בעייה). מצד שני, המחשב חייב יציאה S-video שקל להמיר לcomposite, יציאות אחרות צריכות ממיר שפשוט עולה יותר מדי. המחשב יריץ MythTV על אובונטו. המחשב צריך להיות שקט ככל האפשר. (ומכאן שאוברקלוק לא מתוכנן) לכן, אני מבין ש AVerTV Super 007 FM יספיק גם כדי לתת למחשב יכולת להקליט וגם יש לו שלט. אבל, אינני בטוח לגבי כל שאר רכיבי המפרט. האם מישהו יכול להרכיב בבקשה מפרט מתאים?

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  11. Started by ravid,

שלום לכולם אני בונה מפרט לצורך משחקים בעיקר, מהסוג הכבד ביותר. OC לא חושב במיוחד. ללא צורך בציוד הקפי. קיבלתי הצעת מחיר למפרט שאני אביא לכם שנראה לי כרגע. המחיר שקיבלתי נראה הגיוני אחרי שהשוואתי בשאר החנויות. לוח אם אני רוצה של ASUS. המפרט: מעבד אינטל Q9550, לוח אם אסוס P5Q3, זיכרון קינגסטון DDR3 1033 בגודל 2GB כפול 2, כרטיס מסך Geforce GTX260 896MB של חברת Gainward, ארד דיסק חצי טרה של היטאצי, עם מארז Huntkey, ספק 550W של טרמלטק. הצעת מחיר: 5981 לאחר שיכנועים רבים... שאלות מפתח- האם החלקים נותנים תמורה למחיר? האם הם טובים ומתאימים אחד לשני? האם הצעת המחיר הגיונית? שמתי לב שרוב המפרטים מבוססים על DDR2 שהוא גם זול הרבה יותר, איזה מהם עדיף? הלוח תומך ב Crossfire של ATI והכר…

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  12. אהלן חברה, אני רוצה לדעת מה צריך לשדרג במחשב הנוכחי לצורך הפעלת הGTA באיכות מלאה המפרט של המחשב הנוכחי: מעבד: AMD ATHLON 6000+ X2 לוח אם: asus m2n32-sli premium vista edition זיכרון: ocz 2gb kit cl 4-4-3-15 כרטיס מסך: leadtek geforce 8600gts 256mb ספק כוח: corsair 520W HX קירור למעבד: big typoon vx תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  13. אני גר באשדוד , אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני לא יודע מאיפה לקנות ואיזה מחשב לקנות כי אני לא כל כך מבין במחשבים. אני קונה מחשב בעיקר למשחקים חזקים וסרטים

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  14. אני גר באשדוד , אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני לא יודע מאיפה לקנות ואיזה מחשב לקנות כי אני לא כל כך מבין במחשבים. אני קונה מחשב בעיקר למשחקים חזקים וסרטים

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  15. Started by KF,

שלום לכולם, אשמח לקבל מפרט עד התקציב הנ"ל (ללא ציוד היקפי),השימושים יהיו אינטרנט ומשחקים. אין צורך מיותר מ250GB אפילו פחות.. המחשב יחובר לטלויזיה LCD 26. לא מתוכנן OC. *יש לי את הספק הזה בבית,האם הוא יוכל לעשות את העבודה ? אם כן,אפשר להוריד את הספק מהמפרט. http://tms.co.il/product/6108 עדיפות לTMS. תודה!

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  16. כותרת מחשב טוב?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם,אני צריך מחשב לסרטים,אינטרנט,משחקים,הורדות. אני קונה את הכל מ ksp אם צריך להחליף משהו? מה חסר ומה מיותר? תודה! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  18. שלום אני קצת לא מעודכן בכל מה שהולך בחומרה של היום... רציתי בקשת עזרה למפרט מחשב מבוסס Shuttle Barebone כי חשוב לי החסכון במקום ואני יודע שזו החברה הכי איכותית למחשבי Barebone אבל אם ידוע לכם על מתחרים לא רעים אני לא יתנגד... אז ככה אני צריך שהמחשב יהיה חזק לעבודה משרדית שוטפת, בנוסף חשוב שמשחקים חדשים יעבדו עליו כמו שצריך... מסך לא צריך, אבל אם יש איזה סט של עכבר ומקלדת תוסיפי, אני אוהב את המראה המינימלי אז קחו את זה בחשבון... אה וכמובן צריך מצלמת רשת טובה לשיחות ועידה בוידאו... תודה רבה

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  19. Started by danieltrt,

בניתי את המפרט הזה לעיבוד גרפיקה ווידיאו בתוכנות STUDIO 12 וPHOTOSHOP מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Box ¤658 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400 לוח אם Gigabyte GA-EP43C-DS3 ¤587 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39475 מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ¤361 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=RC-690 ספק כח HEC Raptor 450W ¤267 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=RAPTOR-R450 סה"כ מחיר לכל המוצרים:1873¤ המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il מה דעתכם והאם כדי להשקיעה במעבד ולקחת לוח זול יותר חשוב ליFIREWIRE בגלל שיש לימכשיר שמחובר למחשב קבועה

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  20. ידיד שלי יש לו את הטושיבה A300-149. הוא לא מסתדר עם מערכת ההפעלה הויסטה המותקנת בנייד, והוא מעוניין להתקין עותק של XP במקום הויסטה. האם Windows Vista® Home Premium Edition שמותקנת לו הוא לא זכאי לשנמוך נכון? הוא אמר שהוא ניסה למחוק את ויסטה אבל ה-RECOVERY של הויסטה תמיד עולה בחזרה. איך אפשר למחוק לגמרי את הויסטה ולהתקין XP, הוא הוריד כבר את הדריברים של XP למחשב שלו מאתר טושיבה. והאם צריך לשנות משהו בהגדרות של הביוס גם לגבי סוג הקשיח שהוא SATA? אשמח לכל כיוונון או עצה לפני שאני ''מתנפלת'' לו על המחשב...... חג שמח ח'ברה בבקשה עזרה ח'ברה מישהו התעסק עם סדרת A300 של טושיבה מבחינת מחיקת הויסטה והתקנת XP?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by NDickler,

שלום לכולם, אני בעלים של Compaq Presario 2500 ישן (אני חושב שבן 4) ואני רוצה לשדרג אותו מעט היום הסוללה מחזיקה לרבע שעה אני חושב, אני משתמש בו רק עם חשמל ומזיז אותו יחסית מעט, והוא כבר מעט איטי בשבילי ולכן רציתי לשמוע הצעות כיצד להפוך אותו לשימושי יותר (חבל לי לוותר עליו) נתונים: מעבד : Intel P4 2.4 זיכרון: 2X256 (333Mhz) הארד דיסק : 30G מ"ה : Win Xp Home חשבתי להתקין את הגירסא הקלה של Xp ( לא זוכר איך קוראים לה ,אם משהו יכול להגיד לי) ולהחליף את הזכרונות מה אתם יכולים להציע לי ?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  22. אני צריך רק מחשב ללא מסך. יש לי מסך של סמסונג 19 אינצ' אם כבר אז שווה אולי את ה- ATI HD 4890

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  23. יש לי HP PAVILION DV6000 ביצעתי RECOVERY (עשיתי את זה כאשר הדלקתי את המחשב ולחצי בחלון הטעינה ESC) עכשיו הוא עשה את הRECOVERY אבל יש מלא דברים בכונן C שהוא לא מחק,כך שיש לי תוכנות עובדות ותוכנות לא עובדות ,ורציתי לדעת איך אני מוחק את כל הדברים שנמצאים שם? (מוחק את רוב הדברים מכונן C) (והוא לא מזהה אותם בADD OR REMOVE PROGRAM) תודה.

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  24. המחשב שלי מת (יום קשה) ואני הולך לקנות חדש ביום ראשון. הצרכים שלי: סרטי HD, הרבה תוכנות במקביל (EMULE, ביטורנט, דפדפן, wmplayer) ושיהיה שקט. אני מעדיף להשקיע ב-QUAD טוב. כרטיס מסך קצת פחות חשוב לי. העיקר שאני אוכל לחבר אותו לטלויזיה. אין צורך בציוד היקפי. תוכלו לסייע לי עם מפרט? אני רוצה לקנות בחנות באזור השרון: רעננה, הרצליה, הוד השרון וכו'. תודה

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  25. אהלן אצלי בחדר יש PC די מקרטע (קניתי אותו בשביל half life 2 לפני שהוא יצא) שמחובר למסך LCD. חשבתי להיפטר מהמחשב הנייח ולקנות נייד כדי לחסוך במקום. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1) זה בעייתי לחבר לפטופ למסך גדול? זה נוח? כדאי לקנות עם זה גם מקלדת ניידת? 2) השימוש שלי במחשב הוא לא רציני. המשחק היחיד שאני משחק זה סיביליזיישן וחוץ ממנו אין לי דרישות גראפיות גבוהות. אני מתעסק עם תוכנות כמו פטושופ ואילוסטרייטור, אבל יש לי כבר לפטופ מאוד פשוט שמצליח לעמוד יפה במשימה הזאת אז אני לא דואג, חוץ מזה הדבר היחיד שאני עושה זה אינטרנט. התקציב שלי יהיה כ-3000 ש"ח. בתקציב הזה עדיף נייח או לפטופ? הבנתי שהיום המחירים של המחשבים הנייחים ירדו משמעותית ואפשר לקנות דברים לא רעים בזול, אבל אולי בגלל שנ…

דיונים חדשים בפורומים