ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
1. לנצל את התקציב במלואו, חריגה? עד 99 שח 2. עבודה משרדית, סרטים, אינטרנט. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. מחשב קומפלט כולל הכל מלבד מסך. 5. חשיבות השקט - 6-7 6. אין צורך במערכת הפעלה, הרכבת המחשב באה בחשבון (לא נכללת בתקציב). עדיפות לRSM. 7. קירור חביב למעבד, מעבד AMD בלבד ואם אפשר לדחוף 4GB בכל הסיפור אז בכלל מצוין. תודה רבה חברים.
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
כמו שכתבתי למעלה צריך מפרט בסביבות הסכום הזהאפשר חריגה בקטנה אבל רק אם זה יהיה משמעותי רצח למחשב. המחשב מיועד בעיקר למשחקים ואינטרנט. חשוב לי להתמקד במעבד חזק כרטיס מסך מעולה שיסחוב יותר מחצי שנה, שנה. וכמובן זיכרון שיריץ לי את המחשב והמשחקים בקלות. כמובן שהכוונה היא רק למפרט (כונן) ללא מסך, עכבר או מקלדת. בתודה מראש חברים.
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי לעצמי מפרט למחשב שאמור להריץ משחקים (בעיקר משחקי תפקידים בסגנון Dragon age II), וגם לנושאים מקצועיים כגון החזקת מכונות וירטואליות לצרכי לימוד (hyper-v, vmware), מה דעתכם? דגם מחשב: computer מעבדי AMD: Phenom II x6 Six Core 1055T Socket AM3 2.8Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10270 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For AM2/AM3 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8290 לוחות אם למעבדי AMD: ASUS Crosshair IV Formula AM3, 890FX, DDR3 1333, ATI CrossFireX, X-Fi Audio, 1394a http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10217 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13421 זכרונות: DDR3…
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מחפש נייד שיהיה המחשב היחיד שלי שאיתו גם אערוך סרטים,חשוב לי שיהיו יציאות למסכים שונים ושהכל יעבוד, בקיצור, תחליף אמיתי לשולחני. הוצא לי בערך ב 8000 ש"ח: Acer Aspire 5684WLMi http://www.pcmarket.co.il/product.asp?id=920 או Acer Aspire 9424WSMi http://www.pcmarket.co.il/product.asp?id=909
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב תחליף נייח לסטודנטית. המשקל לא משמעותי, גודל המסך צריך להיות 15.6 וצפונה. שימושים לא כבדים מידיי לכן לדעתי I3 מהסדרה החדשה מספיק+ 4 או 6 ג'יגה RAM. לי חשוב מאוד נושא האמינות והאחריות לשלוש שנים, כמו גם בנייה איכותית. לה חשוב מאוד עיצוב המחשב והיא מעדיפה מחשב בצבע לבן או שחור. כמובן שבמידה ותהיה הצעה לצבע אחר, היא גם תישקל * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, בעיקר תוכנות אופיס, צפיה בסרטי HD. * גודל המסך? 15.6 עד 17 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכ…
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 10000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידה ויש צורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית: 3ds Max,Maya2012,PHOTOSHOP cs5 after effects cs5 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.DIABLO 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- מסך 1(בינתיים) בגודל 22-23 אינ'ץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?מקלדת 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. …
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
האם יש מקומות לשיפור? - מנסה להשאר באזור ה4500 אלא אם יש סיבה ממש טובה לעלות מעל. לא צריך ציוד הקפי בכלל.
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
- 1 follower
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך?עד 13.3 * משקל רצוי?עד 2 וחיצ קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HD * בלוטות?לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 * צורב DVD? אם אפשר אז כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא עד 3500 שקל
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מחשב למטרות עיצוב, פוטושופ, מאייה , אדוב וכו אם יש אפשרות למערך SLI עם שני כ.מסך נראה לי יהיה טוב תפציצו תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מישהו נתן לי presario 700. אני חושב שצריך PC133. אבל אני לא יודע אם זה sdram או ddr1. הסלוט מתאים לכרטיס עם שקע אחד. לSDRAM אמורים להיות שני שקעים לא? או שזה רק בSDRAM לנייחים? והאם יש הגבלת זיכרון?
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט, לצערי אני כבר לא כל כך מעודכן בחומרה הקיימת (מלבד תחום הSSD). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500- 1000 (תלוי עד כמה זה יעשה את ההבדל) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, מכונות וירטואליות, בוט מכמה מערכות הפעלה. גיימינג קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סקיירים, ויטצ'ר 3. אמנם ישנים, אבל עדיין חשובה לי היכולת לשחק גם בחד…
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!עד 7000 ש,ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? בעיקר גלישה באינטרנט, משחקים,סרטים באיכות גבוהה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים,אופיס,Bsplayer,פוטושופ,פיירפוקס ב) במידה והמחשב מיועד גם למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני רוצה לקנות מסך חדש * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקי תלת מימד חדשים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?מסך מעדיף גדול ולד האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן…
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי dell n3010 ואני מרוצה ממנו מאוד. בזמן האחרון קצת נמאס לי לסחוב איתי מטען לעבודה וכל יום לחבר אותו ולנתק אותו. רציתי לשאול אם יש מטענים חלופיים (שאפשר לסמוך עליהם) שאפשר לקנות כדי לשים אותו קבוע בעבודה שלא אצטרך לסחוב ולחבר כל יום. ואם לא חלופי, האם אפשר לקנות מטען מקורי, וכמה זה צריך לעלות? תודה רבה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח לעזרה בהרכבת מפרט למחשב במחיר של עד 3500 שקל עם מסך לדרישות הבאות: 1. תמיכה מקסימלית בלינוקס. העדפה לרכיבים שלא דורשים התקנת דרייברים, או פרוצדורות קינפוג מאתגרות. אין צורך לציין שאני לא מעוניין לרכוש מערכת הפעלה, ולא מעניינת אותי תאימות לויסטה, רק ללינוקס. 2. השימושים של המחשב אמורים להיות די Low-Edge: אינטרנט, אופיס, מוזיקה. אולי בעתיד אני אשקיע בחומרה להקלטה ועריכת סאונד, אבל לא רלוונטי לעכשיו. 3. אין צורך בחומרה היקפית מלבד מסך. 4. המחשב אמור לשבת בחדר השינה שלי, והבעיה העיקרית עם המחשב הישן זה הרעש הנוראי שהוא משמיע. 5. חשוב לי מאוד פתרון גיבוי במחיר שפוי. הלכו לי כמה הארדיסקים בעבר בגלל תקלות חומרה סופניות ובכל המקרים המידע החשוב לי ניצל בזכות ש…
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות מחשב חדש בתקציב של 6K (פלוס מינוס) על מנת לשחק משחקים כבדים (שיריץ מהר משחקים עם גרפיקה מעולה). אני לא מבין באוברקלוקינג ואני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג. לגבי ציוד הקפי, אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת חדשים (מתלבט אם שווה לקנות אלחוטיים), רמקולים חדשים (מתלבט אם ללכת על סראונד) אבל אני לא יודע אם שווה לקנות מסך חדש כי יש לי מסך 19 אינץ' full_details=1'>samsung syncmaster 913N אין לי העדפה לחברות מסוימות (בכלל). נושא הקירור חשוב לי ונושא השקט חשוב לי עוד יותר. מערכת הפעלה אני כבר אתקין בעצמי, כנראה XP. הערה: החשיבות הכי גבוהה מבחינתי זה לכך שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים בצורה טובה (בלי לקרטע), למשך כמה שיותר זמן. אם דרוש תקציב נוסף על מנת לעמוד בדרי…
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?ai=2602220&cfm=האם המחיר הזול מטעה? איך האיכות בנייה של המחשב? ושאלה נוספת: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1OK530U3CA03IL יש האם יש הבדל משמעותי בביצועים בין הדגם 3217U לבין ה 2370 במעבדים?
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
טוב כמו שאמרתי מחשב של אינטל dual core e8400 כרטיס מסך Nvidia Geforce 9800GT 2GB זיכרון 320 דיסק קשיח ובעיקרון זהו.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
המחשב שלי הוא הLG RD580, שכולל את הג'יפורס 130M. הסרתי אתמול את הדרייבר הישן, השתמשתי בדרייבר Sweeper, והתקנתי את הדרייבר החדש, 197.16. הכל עבד כמו שצריך (בניגוד ל195 שלא הצליח לעבוד על המחשב שלי) חוץ מזה שאני לא יכול כעת לשנות את הבהירות - מקשי הfunction לא עובדים, וגם שינוי הבהירות דרך "אפשרויות צריכת חשמל" בלוח הבקרה לא עובד. ניתן לשנות דרך הדרייבר של nVidia אבל זה לא נותן את אותה התוצאה. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך אז בבקשה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 2, cod -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
לאחר הרבה שוטטויות בפורומים השונים השגתי את התקציב הנ"ל לרכישת מחשב חדש. צרכים ודרישות (לא עפ"י סדר חשיבות כלשהו). 1. משחקים. 2. יכולת OC מינמלית (מעוניין ללמוד את התחום אבל לא מתכוון לשבור שיאים או אפילו להתקרב אליהם). 3. שקט. 4. ביצועים (מערך RAID 0). 5. קניה מרוכזת בחנות אחת כולל התקנה. חשוב לי שהחנות תהיה אמינה. מסך יירכש בחנות אחרת (DELL 2007WFT). 6. אין צורך בצורב DVD. המפרט שאליו הגעתי בעצמי תוך שימוש בהמלצות חברי הפורום: חנות זיגזג: כמות מוצרים סה"כ 1 Intel Core 2 Duo 6300 - 1.86 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 1,066.66 ש"ח 1 GIGABYTE GA-965G-DS3 (965G) - ATX 942.81 ש"ח 2 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original 888.29 ש"ח 1 Leadtek GeForce PX8800GTS 3…
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 (בלי המסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסבתא: אינטרנט, סרטים (קונצרטים, צריך איכות צליל ומראה טובה), תמונות של הנכדים וכאלה. אולי מעט word. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן צריך הכל, כולל מסך (שאינו בתקציב לעיל) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ממש לא 7. האם האם י…
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
מחשב נייד לעבודת אינטרנט מוסיקה סרטים- בקיצור בסיסי ביותר תקציב 4500-5000 חיפשתי בפורום ולא מצאתי מידע או פוסטים(רק מ2003) אז.. בבקשה גם קצת מידע על תצורת החומרה והמעבדים מה עדיף אינטל או AMD ? מחכה להצעותיכם והסברכם תודה עומר
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, לאחר פירמוט המחשב והתקנת הקבצים שלאחר מכן אמורה להתחיל ההתקנה של הווינדוס עצמה (אני מדגיש כי אין לי CD אלה הפירמוט נערך באמצעות USB שהכנתי במחשב אחר*) כאשר ההתקנה צריכה להתחיל אחרי הריסט .. הוא כותב לי ניסיתי לשחזר את הקובץ במחשב התקין וזה לא עוזר ניסיתי לערוך את הBOOT.INI אך ללא הצלחה מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,streaming א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב:metro 2033,BF3,SC2,LoL -מהי הרזולוציה הטבעית (1080p) של המסך שיחובר למחשב (23inch). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלו…
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלם לכולם אני מעוניין בהצעה למפרט מחשב לשימוש ביתי כללי ללא משחקים הנותן את התמורה הטובה ביותר לתקציב של 1500 - 2000 ש"ח (עדיף כמה שיותר נמוך) הכולל את החלקים הבאים: מעבד + קירור, לוח טוב בעל כרטיס מסך מובנה, זכרונות, מארז + ספק. תודה מראש על כל עצה.
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-