עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ללא מסך. שימוש המחשב הוא שימוש ביתי כמו אופיס אינטרנט אולי טיפה משחקים. והחנות ממנה אקנה היא KSP. תודה מראש! ;D

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  2. Started by GW,

AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard A-Data 512 MB DDR Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA radeon x600 pro nec 3540 צורב dvd מארז אני לא סגור אז תעזרו לי בזה בקשה

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  3. שלום ושבוע טוב לכולם, אני מתעניין בקנית מחשב חדש בתקציב של עד 5000 ש"ח. השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט , פוטושופ וחשוב שהמחשב יוכל להריץ טוב משחקים. הנק' הבאות חשובות וצריך שיהיו כלולות במפרט : *מעבד חזק וטוב מבית אינטל *כרטיס מסך חזק מבית ATI *זיכרון גדול בנוסף חשוב שהמחשב יהיה שקט. אבקש גם המלצות לחנויות שעדיף לקנות מהן את המחשב באזור ירושלים/המרכז. תודה .

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  4. כמה דברים: 1. אני לא צריך הארד דיסק גדול יותר. עכשיו יש לי 80GB וזה מספיק לי. לקחתי 160, בגלל שההפרש בינו לבין ה-80 היה מצחיק. 2.יש לי צורב מהמחשב הישן.... 3.למרות שכתבתי 4.5K, אני מנסה להתקרב כמה שאפשר ל4K, מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1020 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤578 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤252 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB*2 667Mhz CL5 ¤140 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TMOS1GBDDR2-667 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1533 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37341 מארז כולל ספק Antec SONAT…

• 14 תגובות
    • 807 צפיות
  5. Started by Max Maxspeed,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב מיועד גם לגיימינג(,CoD,gw2,fc3,crysis וכו') עכשיו יש מסך 22אינץ' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  6. Started by RonenIL,

הסר כמות מוצרים סה"כ INTEL Pentium D - 2.8 (920) DUAL CORE- 2X2MB Cache, 800Mhz-775PI 1,715.12 ש"ח GIGABYTE GA-8I945PG (945P) - DDR2 - ATX 610.88 ש"ח 512MB Samsung DDR II - 667- Samsung Original 699.55 ש"ח GIGABYTE - aluminum 3D AURORA series Super Tower - BLACK 684.30 ש"ח Thermaltake TR2 470W - PFC - ATX 2.01 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 416.14 ש"ח Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tech 242.42 ש"ח בגדול הכל עלה 4300, אבל צריך להוסיף עוד כ. מסך 7600GT שיעלה בסביבות 1200 ש"ח. השאלה אם אפשר להוזיל את המפרט ע"מ לצמצם עלויות כמו לרדת במעבד ל-820???(והמחשב עדיין ירוץ טוב בשנים הקרובות) או בספק קצת?? כל תגובה תעזור.... בגדול …

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  7. היי, מעוניין לרכוש חלקים בסיסים למחשב חדש על מנת להריץ מספר מחשבים(וירוזלציה) ובנוסף משחקים כמו פיפא NBA2K וכו'. חוץ מלוח והמאוור - הכל ירכש בארה"ב כך שאין צורך להסתכל על המחירים. עשיתי לעצמי מפרט אשמח לדעתכם דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: מאורר למעבד Arctic Freezer 13 Pro 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair 2x8GB Vengeance DDR3 1600MHZ Dual Channel CL10-10-10-27 1 כונני SSD: Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 1 תודה משה

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  8. Started by roei_b,

שלום, בן דוד שלי מעוניין במחשב למשחקים עם המינימום הבא: מעבד לאוברקלוקינג 4mb 1066mhz לוח אם לאוברקלוקינג תומך 1333mhz כרטיס מסך תומך dx10 חזק כרגע הוא הולך על אלה, אלא אם יש לכם משהו טוב יותר להציע: 600שח -OCZ PLATINUM 2G KIT DDR2 800 300שח - Seagate 250GB 7200RPM, 16MB SATA II * בלי מסך, מארז, צורב וציוד היקפי ד"א בכמה בערך יצנחו המחירים של המעבדים ב22 ביולי? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  9. שלום חברים, בעבר כבר עזרתם לי לבחור מחשב מ א ו ל ה ולמדתי לסמוך על דעתכם ב-100% . הפעם אני מחפש מפרט לעריכת וידאו HD עם מעבד חזק, דיסק גדול, והרבה זיכרון - וכל זה בתקציב מוגבל יחסית. אין צורך בחיבור firewire או ציוד הקפי כלשהו. והני השאלון: ------------ . מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (עבודה משרדית, צפיה בתכני HD, משחקים, עריכת HD) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר בפרמייר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסי…

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  10. Started by sera,

שלום לכולם, שמי שרה ואני מחפשת מחשב נייד לטובת עריכה גרפית דו ממדית. * מטרות המחשב? עריכה גרפית דו מימדית וסרטים - PHOTOSHOP, ILLUSTRATOR, IN DESIGN * גודל המסך? 14-15.6 * משקל רצוי? עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מאחר ומדובר במחשב עבור מעצב גרפי יש חשיבות מסוימת לעיצוב נאה של המחשב. זו הפעם השלישית בשלוש שנים שאני מחפשת מחשב ני…

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  11. כבר כמה חודשים אני מתכונן לקנות מחשב חדש. ועכשיו/בקרוב מאוד נראה לי תזמון לא רע (G92, R670 ,Phenom, יחד עם סוף השנה). השימושים שלי הם משחקים (ביושוק מחכה לי על השולחן כבר חודשיים), סרטים, תכנות והרצת סימולציות, ומדי פעם גרפיקה תלת-מימדית. אז לפחות לגרפיקה ולסימולציות נראה לי שדי שימושי Quad-Core, למשחקים זה כנראה פחות יעזור. OC לא מתוכנן, וחשוב לי שיהיה שקט במידה סבירה. משחקים - לא הכרחי לי שיעבוד על ההגדרות הכי גבוהות, אבל שיהיה playable במידה סבירה. שדרוגים עתידיים שבאים בחשבון (בעוד שנה-שנתיים)- זיכרון, דיסק קשיח, כרטיס מסך. ההתלבטויות שלי הן: 2 או 4 ג'יגה זיכרון? (ברור לי שכדי לנצל 4 ג'יגה אני אצטרך מערכת הפעלה 64 ביט, אני חושב להתקין במקביל XP רגיל ו- Vista 64bit). 8…

• 14 תגובות
    • 807 צפיות
  12. Started by crovei,

אחותי מתחילה ללמוד בב"ש בקרוב והיא ביקשה ממני לעזור לחפש מחשב נייד, ואני אשמח אם תוכלו לעזור בחיפושים(: בעיקרון המחשב הוא לעבודה משרדית (אופיס וכד') + מסנג'ר/סקייפ (שיחות ווידאו/קול) + צפייה מדי פעם באיזה סרט dvd (אבל מסך רחב לא ממש הכרחי). הדרישות: המחשב לא צריך לשקול מעט, ואין טעם לשלם יותר על פחות משקל. אם המחשב כולל מצלמת אינטרנט ומיקרופון בנויים זה בונוס גדול. צורב dvd. לא מאוד משנה אם המחשב בא עם ויסטה או XP. ואם הוא בא עם ויסטה זה רק בתנאי שהיא תרוץ כמו שצריך. כונן קשיח - בסביבות ה-80 עד 120 גיג'ה. אין צורך בכרטיס מסך מטורף, אם יש כרטיס לא מובנה ופשוט זה יהיה נחמד. זיכרון - ג'יגה לפחות כדי שהמחשב ירוץ חלק (וזה לגבי ה-XP, אני לא יודע כמה הויסטה צריך בשביל זה..) אין …

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מחפש המלצה למחשב עם זמן סוללה מרשים (מעל 6 שעות עבודה). שיהיה Dual Core והארד דיסק של מינימום 500GB, גודל מסך 13". שימושים עיקריים: אינטרנט, אופיס, לימודים. אם אין משהו שכזה בתקציב שציינתי, אשמח להמלצות למחשבים עם זמן סוללה ארוך (לא "הרגילים" של שעתיים) תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי?6000שקל! א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג בכלל! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימוש לכל הדברים החדשים! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל החדשים אין צורך לכתוב שמות של כולם! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל מסך 22-23 אינץ רזולוציה רגילה של המסך ניראלי סטנדרט! -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.מסך…

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  15. Started by bora-aa,

המחשב ישמש בשביל סרטים,עבודות עם האופיס. נכון לעכשיו לא חשוב לי כרטיס מסך. לא כולל מסך מחשב. הדברים שצריכים להיות זה 4 GB ראם ו 1TB מעבד. תקציב- 2000-2300 במידה וזה לא יספיק וצריך לחרוג,תפרסמו ואני אראה. אשמח לחנות במרכז. שבת שלום.

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  16. Started by enter,

מה התקציב המקסימאלי? בגדול האזור זה 5-5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף להוציא את המקסימום באזור הזה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נגיד עוד 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3 DIABLO 3 וכל החדשים שיצאו.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 40" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות , רמקולים ועוד)? לא …

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  17. Started by gurd,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD , ומחשק אחד בלבד NBA2K14 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - משחק אחד בלבד NBA2K14 מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  18. Started by avivinv,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? רציתי סביב 3000 שקל אבל הבנתי שזה לא מאד ריאלי, כרגע הציעו לי 2 מחשבים במחיר סביב 4000 שקל. מצרף את הפירוט למטה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדתית, אינטרנט, תכנות פייתון, עבודה עם מערכות מסחר, לעיתים מאד רחוקות עובד עם lightroom 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי דיסק של SSD, לא חייב להעביר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב …

19. שבת שלום.. אני צריך להרכיב מחשב לעבודה משרדית, אינטרנט, אופיס ומשחקים וובים לילדים. שום דבר גרפי. מעוניין להוציא עד 2000, כולל מסך LCD. תודה מראש ושבת שלום.

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  20. טוב אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש .. התקציב הוא 3000 / 3500 ש"ח . אז ככה . אני רוצה מפרט למחשב AMD ! אז ככה תראו אני "פריק סרטים" זאת אומרת שאני חולה על סרטים כל סרט שיוצא אני מוריד כמובן סרטים חדשים ויפים ( לא כל סרט מעפן ) . עכשיו המחשב יהיה לצורכי .. - לצפייה בסרטים . - משחקים כמו : Unreal Tournament , Red Alert 2 - רק שני אלה בעיקר כי אלה משחקים שאני חולה עליהם ברשת .. - גלישה באינטרנט = צ'אטים , איסיקיו ואינטרנט בעיקר .. עכשיו המחשב יכלול הכל ! חלקים יש לי עדיפות : 1. HD - 120 giga 7200 8MB RPm 2. מעבד , לוח אם וזיכרון שיהיו חזקים אני רוצה !!! 3. כרטיס מסך אני רוצה רדאון לא משהו יקר מספיק לי 9200 ! 4. מסך לא משהו יקר הכי פשוט מצידי 17 אינץ' . 5. וכל השאר מה שצריך ..…

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  21. Started by avinoamp,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TZ3EG המחשב הזה נראה סבבה. האם זה מספיק לצרכים של סטודנט? וורד, אקסל, אינטרנט, סרטים, קצת משחקים. הדברים האלה יעבדו מהר במחשב הזה?

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  22. שלום, במסגרת החיפושים אחר מחשב נייד אני מוצא שיש דגמים שלהם GPU שהוא לא אינטגרלי (לדוגמא NVIDIA® GeForce® MX350) ויאפשר ביצועי גרפיקה ומשחק טובים יותר. האם בהכרח לתוספת GPU שהוא לא אינטגרלי תהיה השפעה גם בשימושי המחשב הרגילים על איכות הצבעים ואיכות התצוגה של המסך? האם ל-GPU יש השפעה על התחממות של המחשב? האם ההעדפה צריכה להיות תמיד ל-GPU שהוא לא אינטגרלי או רק במידה ואני מייעד את המחשב למשחקים וגרפיקה? בברכה

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  23. אני קונה מחשב תוך שבוע שבועיים. אני לא בקטע של OC רציני, אולי משהו צנוע, אבל כנראה שלא. מעדיף nVidia על ATI בד"כ אלא אם כן יש ממש סיבה טובה. מדובר במשהו כמו 80% משחקים ועוד 20% על photoshop ו-3dsmax/Maya. הנה מה שחשבתי עליו בינתיים: Processor: Core 2 Quad Q6600 Mobo: ASUS P5N-D s775, 1333Mhz, nForce 750i SLI, DDRII 800, 2xPCI-E RAM: 2x2GB Corsair XMS2 TwinX CL5 G-card: GIGABYTE GV-NX88S512H-B 8800GTS 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E HDD: 2XWD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II CASE: Thermaltake M9 VI1000BWS Power supply: ThermalTake TR2 Power W0101 550W Silent (24pin) לא ממש משמעותי איזה מארז וספק, אבל שיהיו איכותיים ומרווחים מספיק. הסיבה שאני הולך על לוח אם ע…

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  24. * מטרות המחשב? לימודים,סרטים,משחקים קלים + (בעיקר FPS) * גודל המסך? 14-15 * משקל רצוי? עד 2 קילו, חשוב שיהיה עד כמה דק שאפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סטנדרטי יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD או מערך היברידי של 128 ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כל חברה שהיא אמינה ומספקת אחריות "איכותית" תספיק הציעו לי את המחשב הזה: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=QSNP900X4D&cfm=7E05AFD1 אשמח לקבל אלטרנטיבות, תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  25. Started by keldad27,

שלום לכל העוזרים. לפני 3 חודשים קיבלתי כאן קצת עזרה לגבי מפרט, אבל מאז לא הייתי בארץ. מיד אחרי החג אני מתכוון להזמין מחשב חדש. אשמח לקבל המלצותיכם, ושיפור המפרט שהוצע לפני 3 חודשים - מבוסס INTEL, גיימינג עד 4,500, השקט מאוד חשוב, OC לא מתוכנן בשלב הזה, העדפה ל- NVIDIA (אני לא מעודכן במה שקרה בתחום בחודשים האחרונים) מודה לכם על העזרה, גמר חתימה טובה אלדד: 1. מה התקציב המקסימלי? 4,500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אין צורך לנצל בכוח, אבל גם אין מקום לחסוך אם צריך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (עבודה משרדית, תכני HD, משחקים) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. פוטשופ, אופיס מרובה חלונות, חלק מהעבו…

• 4 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים