ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי מחשב נייד מסוג Dell Inspiron 1525 וקניתי עכבר Microsoft Bluetoouth Notebook Mouse 5000 המחשב לא מזהה אותו. העכבר דלוק וגם נורית ה-bluetooth דולקת במחשב הנייד. הלכתי ל-Services כדי לוודא שהשירות של ה-bluetooth עובד, אך הוא בכלל לא מופיע. אבל אני לא יודע איזה דרייבר להוריד ל-Dell 1525 בשביל ה-bluetooth. עברתי על כל הדרייברים באתר של dell http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?os=WW1&osl=EN&catid=-1&impid=-1&servicetag=&SystemID=INS_PNT_PM_1525&hidos=WLH&hidlang=en&TabIndex= אבל אף אחד מהם לא נראה לי הנכון. תודה על העזרה...!
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני צריך מפרט למחשב עיצוב גרפי,התוכנות שיעבדו איתם הם: Photoshop Free Hand וכו.... התקציב הוא 4,600ש"ח כולל מסך. תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
האם יש תאימות בין החלקים במפרט מעבדי אינטל Pentium E2160, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 965GM-S2 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 1GB Kingston Value כרטיסי מסך GIGABYTE HD 2400 Pro 256MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E דיסקים קשיחים Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II צורבים LG DVD±RW GSA-H54NB x18 White מארזים Spire Swirl SP-7062B Black (No PSU)
-
- 11 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג קצת את המחשב הנייד שלי שמשרת אותי נאמנה, המפרט שלו די ישן, בגבול עתיק P3 500 256MB SDRAM 20GB HDD 4200RPM הוספתי לו עוד PCMCIA->4USB2.0 PORT וגם כרטיס רשת אלחוטי אני רוצה לשדרג למחשב את הדיסק הקשיח, כי לדעתי המחשב די זוחל בגללו, כי שאני מעתיק משהו לUSB, נראה כאילו המהירות הכתיבה והקריאה מUSB גבוהה יותר מקריאה וכתיבה לדיסק קשיח ופה אני רוצה לשדרג לדיסק קשיח שעובד ב5400RPM לפחות לדוגמא http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6975 מבחינת הנפח, לא אכפת לי כלל, רק חשוב לי שהדיסק קשיח יהיה ביצוועיסטי יותר עכשיו הבעיה היא כזאת: ההתקן היחיד שיכול לעשות בוט זה הכונן הדיסקטים שיש לנייד הזה המחשב מאפשר לעשות בוט רק מHDD, FLOPPY,סידירום שמתחבר לכבל מיוחד(חסר…
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב למטרות משחקים ושישצש גם למטרות של תכנות. הוא מיועד להריץ שתי מערכות הפעלה XP ו-LINUX כלשהו (כנראה DEBIAN). כמו-כן, בגלל בעיות צפיפות, יש חשיבות לכמות הרעש ולאסטטיות של המארז. אין צורך בהמהרה או בציוד הקפי כלשהו. חשבתי בתור נקודת מוצא על משהו כמו: E6300 של INTEL במהירות 1.8 מגה-הרץ עם לוח אם PSLD2 של ASUS. שני כרטיסי זיכרון של 1 ג'יגה. הרד-דיסק של 250 ג'יגה SATA-II יחד עם צורב DVD. כרטיס מסך GEFORCE 7900GS של EVGA. מארז סונטה 2 עם ספק של 450W. כפי שאפשר להתרשם, מדובר בכיוון כללי בלבד (מה גם שהפרט הזה הוא עדיין זול יותר מהמחיר שאני מוכן להשקיע). כל צעה לשיפור/תוספת תתקבל בברכה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום רב. ברשותי נייד מסוג DV6515 פביליון עם צ'יפסט 965. בדקתי במס' תוכנות וגם באתר של אינטל אבל לא הצלחתי להבין בצורה חד משמעית האם אוכל להתקין מודלי זכרון של 2X2GB בתדר 800MHZ או בשם אחר PC6400. כרגע יש לי במחשב 2X1GB מסוג 5300 או 667MHZ. פשוט חשבתי אולי לשדרג ל4GB בעקבות מחירי השפל ובתור מחשב לעתיד,גם ככה הויסטה קצת זוחלת לפעמים עם 2 ג'יגה,וכן ידועה לי המגבלה של ה32ביט. אשמח למישהו שאוכל לתת תשובה חד משמעית,אולי PIKA,נתקלתי פעם נראה לי באיזה דיון שהמלצת למישהו לקנות את המערך הנ"ל מנועה כי המחירים היו ברצפה.
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך?עד 13.3 * משקל רצוי?עד 2 וחיצ קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HD * בלוטות?לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 * צורב DVD? אם אפשר אז כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא עד 3500 שקל
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם, מתכנן לקנות מחשב חדש שימוש עיקרי זה משחקים. אין צורך בחלקים נוספים מאשר מה שרשמתי במפרט יש ברשותי היום מארז Gigabyte 3D Aurora שאיתו אני ממשיך: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5002. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע 1680X1050 אבל אני מתכנן לקנות מסך HD חדש בקרוב * לאילו הג…
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד - לרוב עובד בעמדה עם מסך אבל רוצה את האפשרות לעבוד בסלון - לשימוש יום יומי. עיקר השימוש שלי בו זה גלישה רגילה, עבודה משרדית, תכנות ועיבוד נתונים. אני עובד עם UBUNTU ומשימות קשות של עיבוד נתונים אני עושה ב COLAB, אז אני לא צריך כרטיס מסך או מעבד חזקים במיוחד. חשוב לי בעיקר שהמחשב יעבוד חלק (לקריאת כתבות, צפייה ביוטיוב, תפעול VSCODE, חיבורי WIFI/BLUETOOTH/..). המחשבים הקודמים שלי: THINKPAD P14S - מעבד RYZEN 7 PRO עם 16 ליבות ו 32 ראם. אני מחליף אותו כי אני צריך להחזיר אותו לעבודה. השתמשתי בכל הליבות והראם של המחשב הזה אולי פעמיים בשנה האחרונה וגם אז לא באמת הייתי חייב את כל המשאבים האלה. IDEAPAD 510S - מעבד I3 דור 6 עם 8 ראם. הוא עדיין עובד אבל הוא עושה …
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
- 2 followers
-
-
מה אתם אומרים על זה? IBM X60 tablet מה דעתכם? אשמח אם תתנו דעה השימוש שלי במחשב הוא לצרכי אינטרנט וקצת סרטים וכאלה, לא יותר
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש כאן אבל לא כ"כ חדש בתחום. אם כי אני לא יכול לתאר את עצמי כ- "מקצוען". בכל מקרה, עברתי על עשרות מפרטים שונים (כולל מה שנמצא כאן באתר) עם המון המלצות או אי המלצות ויצאתי קצת מבולבל. התקציב שלי הוא באזור ה- 10,000 ש"ח. זה לא אומר שהוא חייב להיות 10,000 אבל אני פשוט עייף מלהחליף מחשב כול איזה שנתיים - אני פשוט רוצה משהו שיחזיק לי קצת יותר זמן (5-6 שנים בשקט). מה שחשוב לי הוא קודם כל משחקים, דבר שני סרטים ובכלל הזרמת מדיה (אני מזרים ל- PS3 בסלון), קצת עריכת ווידאו וסאונד (לא משהו באופן קבוע ומקצועי מדי) ועבודה עם המון חלונות ותוכנות ברקע. חשוב לי מאוד גם שתהיה לי יציאת HDMI מכטיס המסך (או מאחד מהם) עבור HTPC בסלון (ככה זה עובד היום). דבר נוסף, אני מתכנן מתי…
-
- 11 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!עד 7000 ש,ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? בעיקר גלישה באינטרנט, משחקים,סרטים באיכות גבוהה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים,אופיס,Bsplayer,פוטושופ,פיירפוקס ב) במידה והמחשב מיועד גם למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני רוצה לקנות מסך חדש * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקי תלת מימד חדשים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?מסך מעדיף גדול ולד האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן…
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש. אשמח לקבל את חוות דעתכם על שני מפרטים. בעקרון יש לי עדיפות קלה TMS (המון נסיון חיובי עם החנות בכלל וקיריל בפרט) אבל לא בכל מחיר כמובן. המחשב ישמש לפיתוח בתוכנות כגון Visual Studio ומשחקים קלים כגון League of Legends, אולי Battlefield מדי פעם. רזו' המסך היא 1920x1080. אני שם דגש על שקט מוחלט של המערכת. אני כל היום לומד ועובד עם המחשב, ורעש מוציא אותי מדעתי. TMS [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel i5-6600 3.3Ghz(3.9Ghz Turbo) Skylake LGA1151 …
-
- 11 תגובות
- 808 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ארכיטקטורה ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. …
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי, דרישות: *קל לנשיאה *זמן סוללה ארוך (עדיפות) *מסך איכותי LED כמה שיותר חד לעין (HD) *נוח להקלדה שימושים: גלישה באינטרנט ואופיס בגדול.
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי, נוסע בקרוב לארה"ב וחשבתי להביא משם מחשב חדש. הדרישות שלי: - מסך 12.1 אינץ' - Windows 7 - סוללה 7 שעות ומעלה - יכולת ניגון סרטי FHD - עד 800 דולר אופציה: -תאורת מקשים מעדיף את אסוס, אבל אם קיימים דגמים טובים יותר - בכיף קיים דבר כזה?
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
זהו המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤838 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤493 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤296 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤288 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ¤1472 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S4871GD5 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤123 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק Antec Three Hundred ¤309 כמות:1 …
-
- 11 תגובות
- 808 צפיות
-
-
האם שווה לרכוש מחשב מסדרת Sony Vaio כשאפשר לקנות מחשב עם מפרט זהה במחצית מהכסף?
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום צריך מחשב לעבודה כללית בבית (גם למשחקים אבל פחות חשוב) 2500 שקל ללא ציוד הקפי (מסך מקלדת עכבר רמקולים..) תודה. חשוב מאוד שהמחשב ירכש מאזור השרון (הוד השרון,כפר-סבא,רעננה)תודה.
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות מחשב חדש בתקציב של 6K (פלוס מינוס) על מנת לשחק משחקים כבדים (שיריץ מהר משחקים עם גרפיקה מעולה). אני לא מבין באוברקלוקינג ואני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג. לגבי ציוד הקפי, אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת חדשים (מתלבט אם שווה לקנות אלחוטיים), רמקולים חדשים (מתלבט אם ללכת על סראונד) אבל אני לא יודע אם שווה לקנות מסך חדש כי יש לי מסך 19 אינץ' full_details=1'>samsung syncmaster 913N אין לי העדפה לחברות מסוימות (בכלל). נושא הקירור חשוב לי ונושא השקט חשוב לי עוד יותר. מערכת הפעלה אני כבר אתקין בעצמי, כנראה XP. הערה: החשיבות הכי גבוהה מבחינתי זה לכך שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים בצורה טובה (בלי לקרטע), למשך כמה שיותר זמן. אם דרוש תקציב נוסף על מנת לעמוד בדרי…
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי , רציתי לשמוע חוות דעת לגבי שידרוג מחשב קיים . כרגע בשביל להגיע ל 144 HZ במשחקים אני מוריד הגדרות ל LOW מפרט i5 16Gb זיכרון ( למיטב זכרוני DD3 ) nvidia 970 Thermaltake 750W SSD שימושים : משחקים כבדים ב 144hz מוזיקה )cubase /reason adobe premiere האם זה הזמן לשדרג ?תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי אני מתכנן ליקנות מחשב שייועד בעיקר לסרטים וגלישה, בנוסף הייתי רוצה להריץ משחקים קלים! וספציפית את LINEAGE 2:FINAL GRACIA. המחשבים שחשבתי עלייהם: MSI BRAVO EX623- נחמד מאוד אבל הבנתי שהוא לא יריץ XP ורצוי לעבוד על VISTA איתו לא רוצה אלה אם כן לא יהיו אפשרויות אחרות MSI PR601- בערך באותו מחיר ומיפרט די דומה יחסית חוץ מהכרטיס מסך שלא נותן לי מנוחה אין לי שום דרך להעמיד את טיבו במבחן... אולי עוד משו שתציעו... הדרישות מערכץ של המשחק הן Lineage II: Gracia Final Minimum System Rrequirements Microsoft Windows XP/Vista 2.0 GHz Intel Pentium 4 or equivalent AMD processor 512MB of RAM or more NVIDIA GeForceFX 5700 series or equivalent ATI brand 3D graphics card 10GB of hard…
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P7P55D s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E [ - זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston - *2 דיסקים קשיחים Samsung 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB Sata II HD105SI כרטיסי מסך ASUS GTS450 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E צורבי DVD LG DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE (Oem) מארזים CoolerMaster CM 690 II Plus Black ATX Case (No PSU ) ספקי כוח SeaSonic 620W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-620 (Retail סה"כ - 3400 ש"ח *יש לי מעבד אינטל I5 - 750 המלצות לשינויים ושידרוגים יתקבלו בברכה , תודה
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך אז בבקשה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 2, cod -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-