ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אז ככה ברצוני לקנות מחשב נייד למשחקים בארה"ב שם אני נמצא בחודש הבא ואני מתלבט בין שניים: 1.(חיפוש בגוגל)Toshiba P105-S9337 2.ASUS G2P-7R009C(חיפוש בגוגל) אז השאלה שלי היא איזה מכרטיסי המסך חזק יותר ובכלל איזה מחשב עדיף??והאם הם מחשבים טובים בכלל?? תודה מראש לעוזרים!! :)
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב נייד בימים הקרובים, ורוצה לדעת אם מישהו יכול להמליץ על חנויות שכדאי יותר או פחות לקנות בהן. באופן ספציפי מעניין אותי - כדאיות מבחינת רמת מחירים, אמינות, שירות (תיקונים וכו'), יחס ללקוח וכד'. הכוונה היא לחנויות אינטרנט וחנויות אמיתיות גם יחד... תודה
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי - המחשב הוא בשביל חבר בתקציב 3.5K עם אפשרות לחריגה -קלה-(100-200) מטרת המחשב היא משחקים - בינוני-כבד - צפיית סרטים וכללי - בעקרון הוא לא משחק הרבה משחקים ובעיקר לא כאלו כבדים- בעקרון אפשר להגיד שכל משחק שיוצא עכשיו הוא משחק כבד? : החלטנו ללכת על מסך 22 אינץ של Samsung כי זה טוב והכי זול משאר החברות - וכן - גם אם זה לא למשחקים (גם אם כן,לא ישחק רזולוציה הכי גבוהה) עדיין הוא רוצה מס7ך כזה אממ כרגע לא OC אולי בהמשך - בכל זאת עדיף- אם כן או לא עדיף קירור למעבד בסביבות 100 שח בעקרון אני אישית מעדיף 4 ליבות כלשהוא או את ה e8400 - אני רואה שה 5200 עדיין מופיע בהבה מפרטים זולים עד 3 - האם זה יהיה חזק עדיין? הרכבתי 4 מפרטים מ4 חנויות שונות - תמליצו מה הכי כדאי או מה כדאי …
-
- 12 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת על המפרט ואם יש תיקונים אני אשמח לקבל אותם עם העדפה לקנייה מSKYPC תודה! המחשב הוא מחשב ביתי בלי משחקים וכאלה אבל אני רוצה שהוא יהיה טוב לתקופה ארוכה יחסית ושקט כמובן גם יחסי אני רוצה לקנות אותו בימים הקרובים אז אני צריך חוות דעת עליו די בדחיפות...... מעבד AMD Athlon II X4 645 Box ₪565 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX645WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-880GM-UD2H ₪422 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950800 כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB ₪299 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD10EARS זיכרון Mushkin DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Silverline ₪224 כמות: 1 http://www.sk…
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום. מעוניין לרכוש מחשב לחיבור הטלוויזיה לתלת מימד. תקציב עד 2000 ש"ח לא נדרש ציוד היקפי. שיהיה למחשב יציאת HDMI ושיוכל להקרין סרטי תלת מימד בטלוויזיה. הטלוויזיה היא של lg דגם 47la461y, סמארט ותלת מימד. תודה
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחבר ב 350שקל מחשב למשחקים ישנים. המפרט: פנטיום 1 מעבד 166 32 מגה זיכרון כרטיס מסך של ATI משהו בומבה 8 מגה דיסק קשיח 860 מגה כונן 1.44 סי דירום- *8 ומסך 15 אינץ האם המחיר הוא טוב למכונת ביצועים שכזאת?
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני סוחב כבר הרבה שנים את המסך Samsung 2243BW ורציתי להשתדרג למסך גדול יותר. יש לי אפשרות לקבל (מתנה ) מסך בתקציב 3K וחשבתי על הDell U2715H CPU : Intel Quad Core I5 2500K 3.3GHZ 6MB Motherboard : Gigabyte GA-Z68XP-UD3 PSU : Seasonic 620W GPU #1 : Gigabyte 660 OC Windforce GPU #2 : Gigabyte 660 OC Windforce Memory : Corsair Vengeance LP (2*4GB) CL-9 רציתי להתייעץ, אני כבר משחק הרבה פחות מבעבר, אבל עדיין לא מוותר על זה לגמרי... א. האם הSLI 660 שלי לא יסחוב כלום ברזולוציה הזו? ב. האם שווה לי להשקיע הרבה פחות במסך 1080P ואת העודף בכרטיס מסך חדש? ג. פחחחחחחחחח, המחשב שלך פח, צבע אותו בכחול וזרוק לים
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אהלן חברים יש ברשותי מחשב סוני ואיו שרכשתי בארה"ב לפני כשנתיים ומאז לא ממש עשיתי בו שימוש. שם הדגם כפי שכתוב על המחשב עצמו הוא PCG-661L אך מחיפוש באינטרנט אני מבינה שהוא מקביל או נקרא גם בשם PCG-V505AX. רציתי לדעת האם מישהו מכיר את המחשב ומה דעתכם עליו... (נראה לי שהוא לא נמכר בארץ). כמו כן אשמח אם מישהו יוכל לבאר לי את המפרט של המחשב כפי שמצאתי באחד האתרים: Sony VAIO PCG-V505AX 1.8-GHz Pentium 4-M processor, 512MB of DDR266 SDRAM, Windows XP Home, 12.1-inch active-matrix screen, ATI Mobility Radeon graphics using main memory, 40GB hard drive, 8X DVD-ROM and 24X/10X/24X CD-RW combination drive, built-in V.90 modem, built-in network adapter, touchpad pointing device,…
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד זול עד כמה שאפשר(2K-3K אולי אפילו פחות מ2K אם יש חיה כזו).. יש לי כרגע מחשב ישן(בן 5 לדעתי) שך LENOVO מדגם 3000 N100 אשמח לדעת בכמה אפשר למכור אותו? * מטרות המחשב: בעיקר יכולת לעבודת עם תוכנות CAD כגון SOLIDWORKS ו תוכנות עיצוב כגון PHOTOSHOP ו ILLUSTRATOR כמו כן שיוכל להתמודד עם וידאו בFULL HD(למרות שבטח כל מחשב מודרני מסוגל לזה) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט מסך של מקסימום 13 אינץ' ולא חשוב האם מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? FULL HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כרגע יש…
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
המחשב ישמש לאינטרנט, סרטים, פוטושופ, עריכת וידאו. תקציב עד 10000 ש"ח. האם המפרט טוב ונכון? תודה, יובל קטגורית מוצר שם מוצר אחריות מחיר מעבד : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX (למזמינים מחשב בלבד) ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. ¤ 1458 לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3 שלוש שנים. ¤ 675 כרטיס מסך : SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2600XT 256MB DDR3 128 BIT TV/O HDMI DVI - DX10 - RETAIL שלוש שנים. ¤ 608 דיסק קשיח : WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS שלוש שנים. ¤ 639 דיסק קשיח : WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS שלוש שנים. ¤ 639 צורב DVD : LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA שנתיים. ¤ 192 זיכרון : G.SKILL 4096MB (2048MBX2) D…
-
- 11 תגובות
- 792 צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי: 6000 ש"ח ללא חריגות! 2. שימושי מחשב: עבודה גראפית וסאונד עם תוכנות של APPLE – MAC 3. יש צורך בציוד היקפי איכותי של MAC 4. לא דרוש כונן דיסקטים 5. המפרט אינו חלקי! 6. רמת השקט הנדרשת של המחשב מ-1 עד10 היא: 10! 7. לא מתוכנן שם OC! 8. רצויה מערכת הפעלה אך ורק של MAC OS X SNOW LEOPARD. 9. אין העדפה לחנות ספציפית תהיו חופשיים! 10. וכן דרישה למארז קומפקטי ואיכות במיוחד! 11. לא מתוכנן שם שדורג למחשב, אולי בעתיק הרחוק הרחבת זכרון קשיח! 12. לא חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד או לזכרון!
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלםו אני מחפש מפרט ב 2700-3000 ש"ח כולל הרכבה בלי מסך ובלי חריגה, ובלי ציוד הקפי... לעבודה משרדית, עם כרטיס מסך DVI+TV OUT. עדיף מלוג'יק.... תודה!
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום חברה. אני סטודנט תפרן בטכניון, זקוק למחשב לעבודה בלבד, לא חשובים ביצועי גרפיקה למיניהם. מה שכן חשוב היא המהירות. כלומר זיכרון מינימום 512 ומעבד חזק . (עובד עם תוכנות כגון matlab ו- solidworks די הרבה, למי שמכיר...) והמחיר הזה צריך לכלול מסך (17" רגיל..). המון תודה .
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הי מדובר על מחשב בסדר גודל של 4000-4500 שח הוא מיועד לאינטרנט, עבודה וקצת משחקים - פיפא וכאלה יש לי כבר מסך, מקלדת , עכבר, רמקולים וצורב DVDRW מה אתם אומרים על המפרט הבא: 1GB KINGSTON DDR II - 667 - KINGSTON Original X 2 457.99 ש"ח Intel Core 2 Duo 6550 - 2.33 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 998.00 ש"ח GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX 597.00 ש"ח WD 250GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 380.04 ש"ח GIGABYTE GeForce 8600 GT 256MB SP-II DDR III - PCX - BULK 729.39 ש"ח התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 169.99 ש"ח (חסר לי שם ספק כח+מארז - צריך המלצה - לא מבין בזה כלום) אז מה דעתכם? תודה
-
- 10 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, אחי סטודנט לתואר שני לאומנות בארצות הברית מחפש מחשב טוב ל5-7 שנים עם מעבד חזק שאפשר להתקין עליו את שלל תוכנות אילוסטרייטור אינדיזיין וכו' המליצו לו על DELL PERCISION 3530 בעלות של 8000 + ש" כולל מע"מ האם מכירים אלטרנטיבות או מקבילות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
למוסד לימודים קיבלנו מחשבים נייחים של dell דגם: OPTIPLEX MT 7050 המפרט שלהם: ללי DELL יצרן OPTIPLEX MT 7050 דגם MT סוג המארז מערכת הפעלה מסופקת על ידי הלקוח גרפיקה Integrated Intel® HD Graphics כרטיס גרפי לוח אם Intel® Q270 Chipset ערכת שבבים מעבד i7-7700 מעבד זיכרון 16GB (4x4GB) 2400MHz DDR4 זיכרון אחסון DVDRW כוננים אופטיים SSD 240 גודל דיסק מאפייני הרחבה 4 2.0 USB 6 USB 3.0 1 HDMI 2 DisplayPort 1 RJ-45 1 יציאה סיריאלית (RS232) …
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אם אין כרטיס קול ורשת במפרט של מחשב, זה אומר שלא יהיה חיבורים לסאונד והוא לא יקלוט WIFI? או גם בכבל? תודה
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו להפנות אותי למחשב מומלץ בתקציב של עד 4000 ש"ח ללא ציוד נוסף. הדרישות שלי מהמחשב הם בגדול, ביום יום הוא יעבוד כמחשב בסיסי (אופיס + אינטרנט) אך צריך שתהיה לו האפשרות גם להפעיל מידי פעם תוכנות כבדות כמו אוטוקד סקצאפ ופוטושופ. בנוסף למחשב יהיה מחובר תמיד 2 מסכים עם עדיפות ליציאות של DVI/HDMI וכן שיהיה כונן SSD. וכונן נוסף של 1TB בנוסף רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב שבתמונה המצורפת. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום חברים, בעבר כבר עזרתם לי לבחור מחשב מ א ו ל ה ולמדתי לסמוך על דעתכם ב-100% . הפעם אני מחפש מפרט לעריכת וידאו HD עם מעבד חזק, דיסק גדול, והרבה זיכרון - וכל זה בתקציב מוגבל יחסית. אין צורך בחיבור firewire או ציוד הקפי כלשהו. והני השאלון: ------------ . מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (עבודה משרדית, צפיה בתכני HD, משחקים, עריכת HD) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר בפרמייר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסי…
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי שרה ואני מחפשת מחשב נייד לטובת עריכה גרפית דו ממדית. * מטרות המחשב? עריכה גרפית דו מימדית וסרטים - PHOTOSHOP, ILLUSTRATOR, IN DESIGN * גודל המסך? 14-15.6 * משקל רצוי? עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מאחר ומדובר במחשב עבור מעצב גרפי יש חשיבות מסוימת לעיצוב נאה של המחשב. זו הפעם השלישית בשלוש שנים שאני מחפשת מחשב ני…
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
כבר כמה חודשים אני מתכונן לקנות מחשב חדש. ועכשיו/בקרוב מאוד נראה לי תזמון לא רע (G92, R670 ,Phenom, יחד עם סוף השנה). השימושים שלי הם משחקים (ביושוק מחכה לי על השולחן כבר חודשיים), סרטים, תכנות והרצת סימולציות, ומדי פעם גרפיקה תלת-מימדית. אז לפחות לגרפיקה ולסימולציות נראה לי שדי שימושי Quad-Core, למשחקים זה כנראה פחות יעזור. OC לא מתוכנן, וחשוב לי שיהיה שקט במידה סבירה. משחקים - לא הכרחי לי שיעבוד על ההגדרות הכי גבוהות, אבל שיהיה playable במידה סבירה. שדרוגים עתידיים שבאים בחשבון (בעוד שנה-שנתיים)- זיכרון, דיסק קשיח, כרטיס מסך. ההתלבטויות שלי הן: 2 או 4 ג'יגה זיכרון? (ברור לי שכדי לנצל 4 ג'יגה אני אצטרך מערכת הפעלה 64 ביט, אני חושב להתקין במקביל XP רגיל ו- Vista 64bit). 8…
-
- 14 תגובות
- 792 צפיות
-
-
רכשתי אתמול את המחשב... הכל נהדר. חוץ מדבר אחד שאני לא בטוח אם זה אמור להיות ככה או לא. לי נראה שלא. הפאנל העליון של המסך, גם אם אני בקושי נוגע בו.. בצד השמאלי של הפאנל העליון זה נראה כאילו הוא נלחץ... ממש, על כל תזוזה. זה נראה לי מוזר מאוד. (כשאתם לוחצים עם האצבע, המסך מתעוות... דבר כזה קורה רק מנגיעה קטנה בכל חלק מהמסך) ציון : אני לא נוגע במסך עצמו, בפאנל, מסביב. כל תזוזה קלה גורמת לכך. יש פה מישהו שיכול לוודא כי גם אצלו ישנה הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אחותי מתחילה ללמוד בב"ש בקרוב והיא ביקשה ממני לעזור לחפש מחשב נייד, ואני אשמח אם תוכלו לעזור בחיפושים(: בעיקרון המחשב הוא לעבודה משרדית (אופיס וכד') + מסנג'ר/סקייפ (שיחות ווידאו/קול) + צפייה מדי פעם באיזה סרט dvd (אבל מסך רחב לא ממש הכרחי). הדרישות: המחשב לא צריך לשקול מעט, ואין טעם לשלם יותר על פחות משקל. אם המחשב כולל מצלמת אינטרנט ומיקרופון בנויים זה בונוס גדול. צורב dvd. לא מאוד משנה אם המחשב בא עם ויסטה או XP. ואם הוא בא עם ויסטה זה רק בתנאי שהיא תרוץ כמו שצריך. כונן קשיח - בסביבות ה-80 עד 120 גיג'ה. אין צורך בכרטיס מסך מטורף, אם יש כרטיס לא מובנה ופשוט זה יהיה נחמד. זיכרון - ג'יגה לפחות כדי שהמחשב ירוץ חלק (וזה לגבי ה-XP, אני לא יודע כמה הויסטה צריך בשביל זה..) אין …
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. diablo, Call of duty, mass effect -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p, מסך 46 אינץ' (טלויזיה בסלון) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-