ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
בקשה למפרט מחשב ב 2500 ש"ח - אנא המליצו!!! <blockquote>1. התקציב: 2300 ₪ (חריגה 200 ₪)השימושים של המחשב:מחשב ביתי למטרות אינטרנט אופיס משחקים (CALL OF DUTY , FIFA וכד') צפייה בHD ומעט עריכת וידאו וסאונד גודל דיסק - 750 ג"ב צורב DVD רגיל מה גודל המסך הנוכחי שלכם? (לא רלוונטי אם בנוסף למחשב קונים מסך) 20" קנייה ותשלום: איפה אתם גרים: סמן פה ראשון לציון האם הקונה זקוק להרכבת המחשב ע"י החנות (הרכבת החומרה): סמן פה כן </blockquote>
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 6000 ש"ח. המחשב למטרות אינטרנט, סרטים ומשחקים (לא ממש כבדים). אני מתלבט בין שני הניידים הנ"ל: dell 1535 http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productid=2572 או hp dv5 http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productid=2573 אשמח לקבל חוות דעת תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר אז לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן\תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. C&C הגדרות FPS מירוצים וכולי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
רק מחשב ללא מסך מקלדת עכברו וכו. מיועד למשחקים גלישה וסרטים. עד 5000 שקלים.
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
תקציב מקסימלי 5k כולל 7 windows . משחק במשחקי מחשב כבדים לעיתים די נדירות אך אחת לכמה זמן כן. מטרה עיקרית מחשב שמשחקים יתפקדו עילו לתקופה הארוכה ביותר מבלי צורך בשידרוגים (גם אם זה אומר לא לשחק ברזולציה הגבוהה ביותר בוכו' בהמשך הזמן. ושיתפקד כמה שיותר זמן מבלי צורך בתיקונים והחלפות. מסך LG W2261VP LCD רזולוציה מקסימלית: 1920x1080. אין צורך בציוד הקפי. שקט חשוב במידה בינונית עד בינונית נמוכה. לא מתוכן אוברקלוק כרגע אולי בעתיד הרחוק. מעבדי אינטל Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB Kingston …
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני אינני מבין כל כך גדול במחשבים הניידים, לכן אני צריך את עזרתכם, אני רוצה לקנות מחשב נייד, בארה''ב, בסביבות ה700-900 דולר, אני רוצה רק פנטיום M , וזיכרון של מינימום ג'יגה. אה ומחשב של חברת ACER, אם תוכלו להציע לי מחשבים, אני אשמח מאוד ואודה לכם על כך
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo 6300 - 1.86 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 1,066.66 ש"ח GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX 697.00 ש"ח 2GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original 797.21 ש"ח ASUS SILENT Geforce 7300 GT 256MB DDR (128bit) TV OUT/DVI - RET 543.18 ש"ח Seagate 250GB NCQ 16MB 7200RPM S-ATA II 459.77 ש"ח LG DVD-RW GSA-H42N x18 DUAL LAYER (black) - bulk 217.99 ש"ח COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE 319.78 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,101.59 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 3,978.54 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אהלן, כמה זמן לא כתבתי כאן... בקצרה: אני שוקל לקנות את דגם ה-17, ואחד השיקולים הוא אם המחשב ייכנס לי לתיק או לא. כן, התיק קובע, הוא עלה לי מספיק... בדקתי את המידות כמובן, וזה עניין של חצי ס"מ - או שיידחף פנימה, או שלא. גם הפינות של הXPS עגולות יחסית. אם למישהו כאן יש את המחשב, וגר באיזור ת"א, אשמח אם תצרו איתי קשר, אני רק צריך לבוא ולמדוד לרגע. תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד מסוג Dell Inspiron 1525 וקניתי עכבר Microsoft Bluetoouth Notebook Mouse 5000 המחשב לא מזהה אותו. העכבר דלוק וגם נורית ה-bluetooth דולקת במחשב הנייד. הלכתי ל-Services כדי לוודא שהשירות של ה-bluetooth עובד, אך הוא בכלל לא מופיע. אבל אני לא יודע איזה דרייבר להוריד ל-Dell 1525 בשביל ה-bluetooth. עברתי על כל הדרייברים באתר של dell http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?os=WW1&osl=EN&catid=-1&impid=-1&servicetag=&SystemID=INS_PNT_PM_1525&hidos=WLH&hidlang=en&TabIndex= אבל אף אחד מהם לא נראה לי הנכון. תודה על העזרה...!
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לפטופ בסדר גודל של כ6000 ש"ח. שמעתי מהרבה אנשים שלא כדאי לקנות של HP או DELL, ומחיפוש באינטרנט מצאתי כמה דגמים של L.G ו Fujitsu שנראו לי מתאימים. לכן רציתי לשאול אם יש מישהו שמכיר מחשבים של החברות האלה ויודע כמה הם אמינים, ובפרט הדגם LS 40 של LG (אני מצרף קישור למפרט שלו). בנוסף, שמתי לב שרוב אתרי האינטרנט מוכרים את המחשבים עם שנה אחריות בלבד, ורציתי לשאול אם אתם ממליצים להרחיב את תקופת האחריות. http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=789 :LG LS40
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
הי, אשמח עם מישהו יוכל להמליץ לי משתי האתרים שאני יביא על מחשב נייד שמיועד לגלישה באינטרנט ראיית סרטים במחשב הפעלת תוכנות בסיסיות במחשב ומוזיקה. אשמח לקבל את הקישור של אותו מחשב או את הדגם שלו על מנת שאוכל למצוא אותו אני גר בב"ש זה שני החברות שמהם ארצה לקנות http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva http://www.ivory.co.il/ הסכום של המחשב עד 3000 שקל . שימוש כמו שנאמר :אינטרנט גלישה סרטים במחשב מוזיקה והפעלת תוכנות בסיסות במחשב. המון תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אז ככה, התקציב שלי הוא סביבות 3,000 שקל וצמצמתי את האפשרויות לשלושה ניידים די דומים מבחינת מפרט. עכשיו אני צריך את העזרה שלכם כדי להחליט אם יש הבדל קריטי, איזה חברה עדיפה ובכלל מה העדיף מביניהם אלו הם שלושת הדגמים המדוברים, אשמח לעזרה! http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=937552,937100,931772
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין להרכיב מפרט למחשב חזק למשחקים ושימושים יומיים שאני אוכל בבוא העת לשדרג למשהו יותר חזק בעוד שנה, שנתיים ע"פ דרישה שלי.. שדרוגים אפשריים - הכנסת מעבד מהיר יותר, כרטיס מסך נוסף, מעבר מDDR2 לDD3 (כשהמחירים יותר שפויים). אבל קודם כל שאלה - האם זה בכלל שווה את זה? אני לא עוקב אחרי הרבה באנצ'מרקים, אז האם יש שיפור כ"כ גדול בין כרטיס מסך בודד לשתים במקביל? והאם DDR3 טוב יותר בDDR2? אני מניח שאבן הפינה למפרט צריך להיות לוח אם בעל כל הפיצ'רים הנ"ל והוא יכול להיות לא זול, אז אני מניח שתקציב התחלתי שלי הוא בין 4 ל5 אלף ש"ח. אודה על תשובות ענייניות .
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג קצת את המחשב הנייד שלי שמשרת אותי נאמנה, המפרט שלו די ישן, בגבול עתיק P3 500 256MB SDRAM 20GB HDD 4200RPM הוספתי לו עוד PCMCIA->4USB2.0 PORT וגם כרטיס רשת אלחוטי אני רוצה לשדרג למחשב את הדיסק הקשיח, כי לדעתי המחשב די זוחל בגללו, כי שאני מעתיק משהו לUSB, נראה כאילו המהירות הכתיבה והקריאה מUSB גבוהה יותר מקריאה וכתיבה לדיסק קשיח ופה אני רוצה לשדרג לדיסק קשיח שעובד ב5400RPM לפחות לדוגמא http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6975 מבחינת הנפח, לא אכפת לי כלל, רק חשוב לי שהדיסק קשיח יהיה ביצוועיסטי יותר עכשיו הבעיה היא כזאת: ההתקן היחיד שיכול לעשות בוט זה הכונן הדיסקטים שיש לנייד הזה המחשב מאפשר לעשות בוט רק מHDD, FLOPPY,סידירום שמתחבר לכבל מיוחד(חסר…
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שניהם לצרכים משרדיים, ומולטימדיה מזדמנת. הראשון צריך להיות באיזור ה14.1". השני 12.1-13.1". התקציב לכל אחד מהם עומד על 6K +- והם לא יכולים להיות HP (יש לנו נסיון גרוע עם הניידים שלהם).
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי מחשב של סמסונג N150 Plus אני מחפש בשבילו מטען ראיתי כאן ב 180 ש"ח מצאתי כאן http://www.ebay.com/itm/180895568961?_trksid=p5197.c0.m619 האם זה מתאים מבחינת מתח וכו'(יש לי את המתאם לחיבור לשקע של הארץ) תודה אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי חברה רציתי לשאול אותכם אם המחשב שלי טוב למשחקים? לעבודה? וכו'? אני מצפה לתגובות ואם צריך שיפור תגידו לי מה אני יכולה לקנות:[b/] מפרט המחשב הוא: AMD Athlon XP 1700+ Tray CPU+tray cpu- 0.13 micron ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory Thermaltake Volcano 6CU CPU Cooler for AMD Western Digital 40GB 7200 rpm ATA100 HDD Innovision Geforce 4 MX440-8X 128MB DDR TV-Out Retail VideoCard Genius KB-09 PS2 Eng/Heb Internet Keyboard + Pad Genius Netscroll+ EYE PS2 Retail Mouse Genius SP-G06 Hi-Fi Multimedia 120 Watt Speakers Frontier AIR Midi Tower Front USB 2.0 300W Silver Case
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש כאן אבל לא כ"כ חדש בתחום. אם כי אני לא יכול לתאר את עצמי כ- "מקצוען". בכל מקרה, עברתי על עשרות מפרטים שונים (כולל מה שנמצא כאן באתר) עם המון המלצות או אי המלצות ויצאתי קצת מבולבל. התקציב שלי הוא באזור ה- 10,000 ש"ח. זה לא אומר שהוא חייב להיות 10,000 אבל אני פשוט עייף מלהחליף מחשב כול איזה שנתיים - אני פשוט רוצה משהו שיחזיק לי קצת יותר זמן (5-6 שנים בשקט). מה שחשוב לי הוא קודם כל משחקים, דבר שני סרטים ובכלל הזרמת מדיה (אני מזרים ל- PS3 בסלון), קצת עריכת ווידאו וסאונד (לא משהו באופן קבוע ומקצועי מדי) ועבודה עם המון חלונות ותוכנות ברקע. חשוב לי מאוד גם שתהיה לי יציאת HDMI מכטיס המסך (או מאחד מהם) עבור HTPC בסלון (ככה זה עובד היום). דבר נוסף, אני מתכנן מתי…
-
- 11 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לבת דודה שלי שצריכה מחשב בסיסי בלי יותר מדי פיצ'רים, פשוט כמו שאומרים לאינטרנט ואופיס. בהתחלה חשבתי על ה5730 של ACER אחרי זה אמרתי אולי ה120 החדש של קומפק ועכשיו קיבלתי הצעה מצויינת על הASUS. על הנייר האסוס הוא הטוב ביותר, עם מעבד P7350 , זכרון 3 גיגה ודיסק קשיח 250, שנתיים אחריות, תיק של אסוס ועכבר של לוגיטק כל זה בתוך הערכה. יש לי אפשרות לקנות אותו בפחות מ4 למרות שמחיר מדף שלו הוא 4800. השאלה איך המחשבים של אסוס והאם יש משהו מקביל מהחברות הבאות-ACER-DELL-HP-COMPAQ-ASUS-LENOVO שעדיף, ואני מחפש לפחות 3 שנים אחריות. אין בעיה להציע מחשבים שגם עולים 4.5 בחנות. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ארכיטקטורה ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. …
-
- 9 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי, דרישות: *קל לנשיאה *זמן סוללה ארוך (עדיפות) *מסך איכותי LED כמה שיותר חד לעין (HD) *נוח להקלדה שימושים: גלישה באינטרנט ואופיס בגדול.
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש לפטופ ללימודים, שיהיה קל משקל ובעל סוללה ארוכה. המחשב יקנה בארה"ב. עדיפות למסך 14 אינצ'. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
מחשב גיימרים בעיקר עבור: Battlefield 3, Crysis 2, Rage רזולוצית משחק רצויה 1920x1080 או גבוהה יותר ציוד היקפי בשימוש: מסך - LG IPS236V, גודל 23" שימוש באוזניות - Triton PC510HDa קונפיגורציה רצויה: מחיר מסגרת – 7000 ש"ח א. כרטיס מסך – GTX 580, 3GB On board memory (עם אפשרות עתידית לחיבור שני כרטיסים) תוצרת nvidia ו-chip-set של ASUS ב. מעבד – Intel I7, תצורה ??? ג. לוח אם - ??? ד. זכרון – לפחות 8MB וסוג ??? ה. כרטיס קול 5.2 או טוב יותר- ??? ו. כונן קשיח – 1TB תוצרת וביצועים כגון RPM וכו' - ??? ז. צורב ??? ח. מארז עם עם חיבורים קדמיים ט. תוספות - רק במידת הצורך ??? י. שדרוג עתידי: לוח אם, מעבד וכו' ש…
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מסך למחשב , זה יהיה מסך נוסף למה שיש לי - כרגע יש לי מסך של DELL פאנל IPS 2K . אני חשבתי על מסך 144HZ והוא יהיה יותר מיועד למשחקי המחשב . כרגע אני עם ה-GTX 970 אבל אני מתכנן לשדרג אותו מתי שהוא יפסיק לסחוב משחקים חדשים (שנה - שנה וחצי ). אשמח לשמוע המלצות מכם , התקציב הוא עד 2080 ש"ח , ועדיף כמה שיותר לחסוך. אני אישית נתקלתי במס' מסכים : SAMSUNG : https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=949527 שמעתי עליו דברים טובים. ויש גם את זה - אבל זה ממש לגרד את הכיס בשבילו - השאלה אם זה מצדיק את זה: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=933505 (מצאתי חנות שמוכרת ב-2080). אשמח לשמוע המלצות שלכם - מה לעשות . תודה…
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי לכולם, קניתי מחשב נייד ואמרו לי שאני חייב להטעין את סוללה 24 שעות בלי להדליק את המחשב, האם זה נכון?? ואם כן האם מישהו מוכן להסביר איך זה עוזר?
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-