עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המפרט הסופי: חנות: SkyPC ראשל"צ (אחלה חנות, ולמוכר היה המון סבלנות..! שזה חשוב!) מחר אני אקבל דיווח אם הכל זמין, או לא.. ככה שאולי אני אצטרך את העזרה שלכם עוד טיפה, אבל כעיקרון הוא אמר שאין בעיה ככה שסבבה אני מקווה תודה לכולכם על כל ההמלצות... דרך אגב בגלל שמחר זו המילה הסופית, עדיין יש מקום לשינויים של פה ושם... אז אני אשמח להמלצות למרות שלא נראה לי שיש - כמובן הכל במסגרת התקציב! תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  2. Started by headg,

אודה לעזרתכם על מחשב נייד לעיבוד תמונות צילום חובבני, התקציב 3500 ~ חשוב שיהיה קליטת WIFI טובה. * מטרות המחשב? עיבוד תמונות, אינטרנט YouTube, משחקי פלש, טקסטים סרטים, אבל אני רושצה לרכוש מחשב שישמש לאורך זמן וסרטים HD ready, OFFICE * גודל המסך? 15אינצ צפונה * משקל רצוי?לא כבד מדי, אבל אם כבד הוא יותר יקר אז שיהיה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI שיוכל להצחבר לטלביזיה * בלוטות?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 צפונה * כונן CD/DVD? צורב? בלי * כונן Bluray? בלי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא - אחריות בארץ עדיף 5 שנים לפחות 3 * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למער…

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  3. שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד חדש, בעקבות השולחני שהלך לעולמו, ואני די אבוד בים הפרטים והמפרטים, כך שאני זקוק לעזרתכם במציאת המחשב שיענה על הדרישות הבאות: שימושים - גלישה, מוזיקה, סרטים, ועבודה משרדית כבדה (מצגות כבדות, גליונות נתונים גדולים וכו') רצוי שיוכל להריץ AUTOCAD אבל לא מחייב. דרישות בסיסיות: מסך - 15.6", HD, LED, ציפוי מט. מארז - מסיבי עד כמה שאפשר (ראיתי כאלה מתכתיים. נראה לי נחמד מאוד אבל לא מחייב), עם יציאת HDMI ולפחות 3 כניסות USB. מקלדת - שוב, מסיבית, מלאה (חובה!), עם כפתורים מרווחים. משטח מגע עם תמיכה בMULTITOUCH (זה כבר סטנדרט?). תקשורת - רצוי BLUETOOTH, רצוי NETSTICK פנימי. בנוגע למפרט הטכני אני ממש לא מבין בזה, ואין לי מושג מה אני צריך.... כמובן שכמה ש…

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  4. Started by ranv9,

שלום לכולם אני זקוק לעזרה מהירה. אני רוצה לקנות מחשב נייד די פשוט סה"כ השימוש העיקרי והיחידי זה קצת אינטרנט ואימיילים לא משהו שיעבוד כל הזמן בלי הפסקה ,אלא מחשב לשימוש ביתי בלבד . התקציב הוא גג 2200-2300. הבקשה ההכרחית שלי היא שהמחשב יהיה אמין ,כמה שפחות תקלות ויעבוד טוב. החלטתי לרכוש את המחשב הזה HP G62-B50SJ LD655EA קישור למפרט:http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=8119 בסופו של דבר התברר שהמחשב "אזל במלאי " וזה מחשב מאוד "ישן " ואז הוצע לי המחשב הזה Lenovo G570 4334-AAG http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=11041 משום מה המוכר מתעקש שאני יקנה b960 הוא טוען שזה מעבד הדור השני ,הרבה יותר טוב מ-i3 בכל אופן כבר החלטתי לעשות עוד קצת חיפוש ומצא…

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  5. Started by HellBoY,

הרבה זמן לא התעדכנתי בנושא החומרה ואני צריך מפרט מחשב לחבר שלי למשחקים ב 5 אלף שקל. בלי מסך בלי מקלדת בלי עכבר ובלי רמקולים.רק המארז ומה שבתוכו. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  6. Started by adam2008,

יש לי מגבר שמחוברים עלו 2 רמקולים גדולים רמקול סנטר ו2 אחוריים בעבר הוא היה מחובר למחשב שולחני ועכשו אני רוצה לחבר אותו לנייד יש אפשרות כזו אם כן איך נ.ב יש לי רק יציאה לאוזניות ומיקרופון

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  7. TOSHIBA SATELLITE C660-1ML - מעבד Core i3-2310M זיכרון 4GB וכרטיס מסך GeForce 315M. עם שנתיים אחריות בינ"ל. Lenovo G570 4334-4YG M514YIV - מעבד Core i5-2410M זיכרון 4GB וכרטיס מסך Radeon HD 6370 1024MB. שנה אחריות נמכר בתקציב אצל Ivory. Asus K53SJ - מעבד Core i3-2310M זיכרון 4GB וכרטיס מסך GeForce 520M. אחריות 3 שנים. אלה הפיינליסטים מבחינתי. במידה ויש מחשבים טובים יותר בתקציב שפסחתי עליהם אני אשמח לשמוע עליהם. תודה רבה מראש.

8. Started by Guri,

שלום פורום יקר, אני זקוק למפרט מחשב למחשב אשר יעודו בעיקר גיימינג בתקציב של 3400-3500 ש"ח [ולא שקל יותר] אני לא צריך ציוד היקפי. ואם זה מועיל אז יש לי מסך 22' [רזולוציה 1680x1050]. אני צריך מחשב טוב עם ביצועים כמה שיותר גבוהים. תודה רבה לכל אחד שיוכל לעזור לי להרכיב את המחשב הבא שלי.

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  9. שלום לפורום, אני סטודנט שנה א' לאדריכלות ואני מחפש מחשב נייד. תקציב של כ- 5000 ש"ח (עם גמישות של עוד 1000 אך עדיף לחסוך) שימוש עיקרי: בניית מודלים ב Skethcup, הדמיות (Render) ב - Vray וגם פוטושופ שימוש משני: מחשב כללי לאינטרנט, סרטים, ומשחקים גודל רצוי: 15-16 אינטש + - הרבה מהזמן המחשב יהיה בנשיאה ולכן צריך לקחת בחשבון את המשקל והגודל. מסך: מסך LED עם רוזולוציה גבוהה (יש צורך בכמה שיותר שטח עבודה במסך) ביצועים כלליים: מעבד מהיר i7 ומקביל, זיכרון מטמון גבוהה, זיכרון RAM 6 ומעלה כרטיס גרפי: כרטיס תומך בהדמיות ובמשחקים חדשים ( BF3 לדוגמא, למרות שהעדיפות היא יותר לעבודה פחות למשחקים) *אני בטוח ששכחתי נתונים רבים אך בבקשה תתייחסו אל זה רק ככיוון כללי, כי אני לא ממש בקיע בתחום…

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  10. אהלן שוב אני :] קודם כל שלום לכולם.. עד לפני יומיים ככה בניתי לי מפרט שלפי דעתי אני חושב שהוא טוב אבל אין כמו לשאול עוד אנשים שיכולים לתמוך בך.. אז הנה המפרט תנו לי חוות דעת כנה המסך לא מעניין אותי מאיזה פאנל הוא. אני יודע שזה מסך טוב ואני לא מעוניין להחליפו.. העכבר אולי אתם תיהיו נגדו אבל זה אחלה עכבר אני מאוד אוהב את הצורה שלו ואני כבר רגיל אליו מכך שהלכתי לחבר שלי ויש לו עכבר כזה.. אז גם אותו איני מעוניין להחליף.. יאללה שוט.. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz(E8400) 1333MHz/FSB 6MB 45nm - BOX ¤986 לוח אם: ASUS P5KR ¤617 מסך: DELL 19" E198WFP ¤1121 כרטיס מסך: BFG PCI-EX 2.0 GeForce 8800GT OC2 512MB GDDR3 - RETAIL ¤1404 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 720…

• 11 תגובות
    • 834 צפיות
  11. Started by tvdh.tomer@gmail.com,

שלום לכולם, אח שלי הוא סטודנט והוא צריך לקנות מחשב נייד. הצרכים שלו הם צרכים לימודיים והוא צריך להשתמש באופיס,לגלוש באינטרנט וגם הוא רוצה לראות סרטים וסדרות שהוא מוריד במחשב הנייד בלי שיהיו לו תקיעות כך שגם כרטיס המסך צריך לאפשר את זה. יש לו מערכת הפעלה עם רישיון כך שהוא לא צריך. התקציב שלו: כ 3000 שקל. אודה לכם על המלצות למחשב נייד.

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב בסביבות 3K שמיועד בעיקר להרצת הדמיות בmatlab, לכתיבת מאמרים (Latex), גלישה באינטרנט וקצת משחקים (לא צריך את המילה האחרונה רק שירוצו משחקים מזדמנים). יש לי (ועל כן לא צריך):צורב DVD, מערכת הפעלה, מסך, רמקולים, עכבר, מקלדת. אם אפשר (לא חובה אם לא נכנס לתקציב) שיהיה שקט לא מתוכנן OC תודה מראש לכל המגיבים והעונים

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  13. Started by yanivdanan,

שלום קניתי כרטיס מסך SAPPHIRE R9 290 4GB GDDR5 המידות שלו הם: 277 ממ אורך 104 ממ רוחב ו-35 ממ גובה את הכרטיס הזה חשבתי לשים במחשב הזה: [TABLE=width: 705] [TR] [TD=align: right]מעבד אינטל[/TD] [TD=align: right]‏Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray‎[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מאוורר למעבד[/TD] [TD=align: right]‏Scythe Shuriken Rev. B CPU Cooler‎[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD=align: right]‏Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E,VGA, DVI, HDMI‎[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]זכרונות[/TD] [TD=align: right]‏G.Skill Aegis 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28‎[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: righ…

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  14. Started by Eran-s,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב (לא mini) שהדברים שלהלן חשובים: 1. לא מתחמם יותר מדי. 2. שהסוללה תחזיק מעמד. 3. לא כרטיס מסך חזק אבל לא חלש מדי. שיהיה מסוגל להריץ משחקים כגון PES. תודה מראש, ערן.

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  15. Started by Lotar_88,

שלום לכולם כרגע יש לי מערכת מבוססת כרטיס מסך agp וכבר המשחקים ניהיו לו קשים, ואני מעוניין לשדג למערכת מבוססת pci-e למטרת משחקים אני צריך מעבד לוח זכרון כרטיס מסך תקציב 3000-3500 יש לי ספק כוח Coolermaster 380 מחיר למזומן תודה מראש

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  16. שלום לכולם, אני רוצה לרכוש מחשב חדש לשימוש ביתי. עיקר השימוש משחקים (לא משהו יוצא דופן), מעבר לזה גלישה וצפיה בסרטים (אני צופה דרך טלוויזה שמחוברת למחשב דרך יציאת SCART 21 פינים אז אצטרך גם מתאם מHDMI לזה). מה התקציב המקסימאלי? - 1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מקסימום האפשרי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - מקסימום עוד 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - משחקים, גלישה, צפיה בסרטים (לא HD) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מחשב בלבד, לא זקוק למסך או כל ציוד היקפי אחר. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ל…

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  17. שלום רב, לאחר כמה וכמה נסיונות הרכבתי את המפרט הנ"ל. מעבד AMD Athlon II X2 250 Box ₪351 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX250OCGQBOX לוח אם Gigabyte GA-MA78LM-S2 ₪347 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950760 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ₪237 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ₪280 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-2GBNT מארז ללא ספק HEC 6C28 Black ₪171 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CI-6C28B-NPS ספק כח Seasonic SS-350ET 350W ₪182 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SS-350ET קרור למעבד GlacialTe…

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  18. Started by ThomasB,

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  19. Started by PsyDream86,

יש לי מחשב נייד lenovo g550 מחקתי בלי כוונה את כונן השחזור שלי יש מצב להחזיר אותו במורה כלשהי?

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  20. הי יש צי מחשב נייד דגם טושיבה והילד נעל אותו ברמת ביוס אולי מישהו יכול לעזור הפל' שלי 0542036580

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  21. Started by avipaz,

יש לי מחשב עם מעבד dual core E2160T לפי כל הסימנים לוח האם התקלקל האם עדיף לקנות לוח אם מתאים למעבד זה או כבר לשדרג ללוח אם עם מעבד חזק יותר אשמח להמלצה

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  22. Started by ranhap,

שלום רציתי לשאול איך אני יכול לחבר את המחשב למגבר לא דרך האוזניות שנמצעות בקדמת המחשב וגם מה עדיף ויסטה בעיברת או באנגלית או שאין הבדל תודה מראש

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  23. Started by Yoav,

שלום, ככל הנראה בקרוב אנחנו קונים מחשב חדש לאחי. הדרישות הבסיסיות שלו הן משחקים. אבל בנוסף, כמה דברים חשובים שיש צורך להקפיד עליהם: 1. קירור - המחשב יושב בתוך מקום שבו יהיה למחשב חם. אין אפשרות למקם אותו במקום אחר, ולכן על המחשב להיות מקורר מאוד (כרגע אם תשימו את היד בפנים, תקבלו כוויה..). 2. מיקום החנות - בעיקרון אין בעיה להזמין חלקים מחנויות שונות ברחבי הארץ, אבל אנחנו מעדיפים שהחנות תהיה באזור חיפה. עד כמה שאני יודע, החנויות הטובות בסביבה הן TMS, נועה מחשבים ופנדה. 3. אין צורך בעכבר, מקלדת, רמקולים, מסך וכל ציוד היקפי אחר. ראם - 4 ג'יגה, ככל הנראה תותקן על המחשב ויסטה. המחשב יחובר למסך 20", ולכן כרטיס המסך צריך להיות מסוגל לעבוד ברזולוציה 1680*1050. אני לא מאמין שהוא י…

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  24. Started by preachers,

שלום לכולם, אני סטודנט שנה א' למדעי המחשב ואני מעוניין לקנות מחשה נייד שיתאים לי לצרכים שלי שהם בעיקר תכנות לא מאד כבד ושאר שימושים כמו גלישה מרובת כרטיסיות וכו'. -חשוב לציין כי המחשב לא ייסחב איתי למכללה ולכן המשקל פחות משחק תפקיד, עד 3 ק"ג זה מעולה! -אין לי בעיה גם להזמין מ-ebay אם זה מוזיל עלויות בצורה משמעותית ובתנאי שהמוכר הוא אמין ושיש אחריות בינלאומית! * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים, גלישה ותכנות * גודל המסך? מינימום 15 עדיף 17 * משקל רצוי? עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (כדאי שיהיה פעיל מעל 4 שעות? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן ( ESATA HDMI, USB3) * בלוטות? כן *…

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  25. המחשב אמור להיות לסרטים גלישה בסיסית באינטרנט ועריכות תמונות בפוטושופ אשמח אם מישהו יתן לי עליו חוות דעת כי שמעתי שהמחשבים הניידים של ג'יגה בייט לא משהו ביכלל למרות שאני יודע ששאר המוצרים שלהם מצויינים תודה רבה לכל העוזרים! http://www.skypc.co.il/pl_product~70626~14~0.htm

• 6 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים