עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by maximrl,

שלום! אני מחפש חמשב נייד בתקציב של 6000 ש"ח. השימוש שלו יהיה בעיקר לעבודה עם פוטושופ ותוכנות גרפיות דומות. עד עכשיו מצאתי שני דגמים שמתאימים גם מבחינת מפרט וגם מבחינת מחיר. הדגמים הם hp pavilion 6515 ו dell inspiron 1520. המפרט של דל : ‎Dell Inspiron 1520 IN-RC03-1636‎ ‎Model Name‎ ‎IN-RC03-1636 Black‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7300 2.0GHz ,800MHz FSB , 4MB L2 Cache‎ ‎ Memory‎ ‎1024MB 667MHz (2X512)‎ ‎ HD‎ ‎120GB 5400 rpm‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' Wide Screen XGA (1280 X 800)‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA® GeForceTM Go 8400M GS with 128MB DDR2 dedicated graphic memory ‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD Multi Burner‎ ‎ Wireless‎ ‎Dell Wireless 1390 802.11b/g Mini-PCI Car…

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  2. אני נוסע לטיול שבין היתר אהיה בניו זילנד\אוסטרליה\תאילנד והונג קונג לאחר הטיול אני מעוניין במחשב עסקי קל משקל ובעל ביצועים טובים וזה די מבאס להוציא 8K על מחשב שבחול אפשר בהרבה פחות. האם באחת מן המדינות שאבקר בהן ניתן להביא מחשב נייד במחיר זול משמעותית מן המחיר בארץ? כמו מחשב מארה"ב לדוגמא תודה רבה לעונים!

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  3. שלום חברים, אחרי עזרה רבה שהענקתם לי בהרכבת "מחשב על" אישי , אודה מקרב לב לעזרה נוספת: מחשבי פי.סי. בעל משרד עו"ד, מעוניין לרכוש מספר מחשבי PC בסביבות 1,500 ש"ח למחשב (2,000 ש"ח גג, אך רצוי מאוד שפחות). שימושי המחשבים: תוכנות אופיס, אינטרנט, והרצת תוכנות ניהול משרד ומאגרי פסיקה. לעת עתה יריצו Windows XP, ורצוי שיהיו חזקים באופן יחסי למספר שנים (עם אפשרות למעבר למערכת הפעלה עתידית). הצצתי במפרטים המומלצים. מה ההבדל בין מעבדי AMD לאינטל? אודה מקרב לב, עבור מפרטים, הערות והמלצות! מחשב שרת כמו כן, דרוש מחשב שרת. איני בטוח מה דרוש, כך שאיני רושם תקציב. על השרת מצויים מסמכי אופיס, הזמינים ברשת לכלל המחשבים. כמו כן, רצוי שתהיה אפשרות למערכת גיבוי. וגם כאן... אודה מק…

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  4. אהלן, הגיע לידי מחשב נייד של HP, יחסית חדש. הכרטיס מסך של הנייד שרוף לגמרי ולכן אין תצוגה לא על המסך ולא כשמחברים מסך חיצוני (VGA\HDMI). אני מאוד מעוניין להפוך את המחשב לשרת קבצים אבל איך אני יכול לקבל שליטה? ברמת העקרון אם אני מצליח לדחוף לו VNC כלשהוא זה כל מה שאני צריך, אבל איך? מה גם שאולי יש סיסמאת LOGIN ל-WINDOWS שאני לא יודע אותה. יש למישהו רעיון יצירתי איך אני משתלט על המחשב? אני יכול לחבר אליו מה שבא לי וגם לפרק ממנו את ההארדיסק ולחבר למחשב אחר. תודה

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ארכיטקטורה ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. …

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  6. בס"ד שלום רב אני מחפש לחבר מחשב עם מסך 19 אינץ שטוח שמתאים לגרפיקה (מעבד דואל קור צריך?) וגם שיריץ משחקים עדיפות לזיכרון 2 גיגה תקציב :6000 רק מחשב ומסך תודה רבה

• 11 תגובות
    • 834 צפיות
  7. Started by Holography,

אהלן, החלטתי להתחדש בלפטופ חדש; המטלה המסובכת ביותר שעליו לעשות היא להריץ וידאו 1080P חלק. כמו כן שימוש יומיומי אינטרנט אופיס מוזיקה וכדומה. יציאת HDMI חובה, צורב DVD חובה, הרדדיסק גדול יתרון משמעותי מבחינתי. התקציב בנתיים פתוח, אקח את המחשב הזול ביותר שעומד בדרישות הללו. רב תודות.

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  8. אוקיי , מפרט למחשב הכי טוב שאני יכול להוציא בתשלום הזה! שיהיה הכרטיס מסך הכי טוב שיש בשוק כרגע [אם אפשר] זכרון 2GB + הארד דיסק כמה שיותר גדול קירור וכל הדברים האלו... מפרטים למשחקים כבדים ושיחזיק לאורך שנים. לא צריך ציוד עקפי כמו : מסך , מקלדת , עכבר , רמקולים , וכו'... רק מחשב!. תודה =] - ד"א קיבלתי הצעה [7002ש"ח כולל משלוח] על : AMD 5200 64X2 AM2 SOCKETED 2xGB 800 MHZ XMS2 PRO CORSAIR eVGA 8800 GTS 320 160 GB SATA 2 לוח אם נורמלי , לא זול מידי , לא יקר מידי [500 ש"ח ככה]... - מקווה לקבל תהצעה הטובה ביותר למחיר שהבאתי . תודה

• 13 תגובות
    • 834 צפיות
  9. Started by adis84,

שלום אני חדש כאן אני מחפש מחשב ל: קצת משחקים עיבוד תמונה ווידאו בעתיד יש מצב שהוא יהיה גם שרת מידיה (מוסיקה וסרטים) הרכבתי לי את המפרט הבא ורציתי לקבל חוות דעת - בעיקר אם אפשר באותה עלות (לא נמוכה) לקבל משהו יותר טוב (טוב = מהיר יותר, שקט יותר) תודה מראש מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q8300 : " SLB5W" - BOX ₪725 לוח אם: [..] ASUS P5Q PRO TURBO ₪749 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 1150 CL5 - TITANIUM EDITION : OCZ2T11504GK ₪375 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ₪609 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA ₪119 מארז: [..] THERMALTAKE SOPRANO RS 101 ( BLACK+WINDOW) VG7000BWS w/o PSU ₪284 מערכות הפעלה: [..] WINDOWS 7 HOME …

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  10. Started by pazer005,

אם היה לכם בערך 13 אלף שקל והייתם צריכים להשקיע אותם במחשב חדש. עכשיו במחשב הזה, לא צריך מסך, ולא צורב dvd ולא כרטיס קול. איך הייתם מחלקים את הכסף? לא צריך להגיד את הרכיבים, אלא רק כמה הייתם שמים על כל רכיב (מעבד, לוח, זיכרון...)

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  11. שלום ! שמי ירון אני רוצה לרכוש לעצמי מחשב חזק שמיועד בעיקר לעבודה בתוכנות 3D ו-2D ועריכת וידיאו וקול (במידה פחות חשובה אבל הכרחית) כגון: Maya, LightWave, ZBrush, ,Adobe: PhotoShop, After Effects, Premiere Pro, Audiotion ועוד.. מי שיכול לתרום מהנסיון והידע שלו ולעזור לי לרשום מפרט שהוא חושב שמתאים לצרכים שלי לפי התקציב והשיקולים שאני ארשום בהמשך ההודעה אני אודה לו מאוד כיום יש לי מחשב בן שנתיים וחצי שאני רוצה לשדרג אותו: המפרט הנוכחי הוא: AMD Athlon XP 2600 -מעבד לוח-אם- ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard זכרונות- Kingston 512MB PC3200 CL3 X2 SATA - 120GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Serial ATA X2-Raid]-הארד דיסקים Lite-On 52x32x52 CDRW Black -צורב מארז- Co…

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  12. Started by Asaf_l4,

1. מה התקציב המקסימלי? 4,000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים, HD, אינטרנט במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? כרגע 1024*768 אבל קונה חדש בקרוב * באיזה סוג משחקים תשחקו? Call of duty, Splinter Cell, PES, FIFA ועוד כבדים בגדול.. * באילו הגדרות תשחקו? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? Floppy 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול. אני צריך מפרט מלא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10? 9 …

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  13. שלום . קניתי היום את המחשב הזה . http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania השימושים במחשב בסיסיים . שירים ,סרטים, אינטרנט . עכשיו יש לי כמה שאלות . 1.אני יוכל להשתמש בו כמו מחשב רגיל ? זאת אומרת אפשר להשתמש בו הרבה זמן (כמה שעות רצוף) כשהוא מחובר לחשמל ? 2.תמיד לחבר אותו לחשמל ? הוא רק כשמשתמשים בו? 3. ניסיתי לחבר אותו לLCD של הייסנס 26 דרך כבל HDMI והתמונה ההיתה קטנה ולא איכותית , אפשר להגדיל את התמונה ולשפר את האיכות בשביל לצפות בסרטים דרך הLCD ? 4. אני מתכוון לקנות ראוטר , איך תיהיה המהירות של הגלישה דרך ראוטר שמחובר למודם שלי ? (יש לי 12 מגה) כי התחברתי לכול מיני אנשים והמהירות הייתה איטית . 5.המחשב ממש מתחמם אם אני שם יד מתחת למחשב הוא ממש חם , זה צריך להיות…

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  14. טוב אז ככה: לוח ASUS P4P800 DELUXE מעבד INTEL 2.8 HT זכרון 512 DDR DUAL CANNAL מארז MIDI ATX ספק 400 וואט סידי רום DVD TOSHIBA צורב ASUS 52X32X52 מסך LG FLATRON הארד SEAGATE 120 GB SATA כרטיס מסך READON 9600 128 DDR ASUS כל זה 5500 שח כולל מעם מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  15. Started by nati1972,

אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הנ"ל: מעבד Intel Core i7-950 Box לוח אם Asus Sabertooth X58 כונן קשיח Westren Digital Caviar Black WD5002AALX 3.5" 500GB SATA3 32MB זיכרון Kingston DDR3 3 *2048MB 1600Mhz CL 9-9-9-27 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD6950 2048MB DDR5 PCIeDVD-RW כונן Blu-Ray משולב צורב LG GBC20L DVD מארז כולל ספק Antec One Hundred 80plus 700W ללא ציוד היקפי אשמח לקבל חוות דעת

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  16. אני יודע ששאלתי הרבה שאלות ואפילו כבר כנעט סגרתי על מחשב אינטל עכשיו אני צריך לדעת איזה סוקט עדיף???? איזה מעבדים יותר טובים, מהירים, נגיד מעבד amd 3000 כדאי בסוקט 754 או 939

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתו…

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  18. שלום לכולם, בימים אלה ימלאו שלוש שנים למחשב הישן שלי שקניתי בעזרת הפורום הנפלא הזה ואני מתחיל לחשוב על קניית מחשב חדש. מה שחשבתי לעשות זה לקנות מחשב חדש ולהשתמש בחלק מהרכיבים שיש לי כבר עכשיו, מהמחשב הישן. ממה שישאר ושאי אפשר להשתמש, אני רוצה לבנות מחשב HTPC לסלון - אם זה אפשרי. המחשב הנוכחי כרגע עובד לא רע ואפילו מצליח להריץ משחקים בצורה סבירה (בלק אנד וויט 2, BF2, far cry - רצו בצורה סבירה עם הגדרות נמוכות). המחשב החדש ישמש למשחקים מדי פעם (אני לא גיימר מושבע אבל כשיש לי קצת זמן, אני מעביר אותו במשחקים במחשב), המחשב בסלון יהיה להקלטה וצפייה של תוכניות מהכבלים והשמעת מוזיקה. המפרט כרגע במחשב הישן הוא: Abit NF-7 2.0, AMD AXP 2200+ (HTF:BigTyphoon), ATI Redaon 9500 pro [OC…

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  19. Started by yarin153,

יש לי מסר חלקים בבית שאני מעדיף להשאיר כמו דיסק קשיח (500GB ) וכ מסך (רק לבנתיים : HD5670) מארז : NZXT APOLLO וגם ספק כוח : COOLER MASTER EXTREME POWER PLUS 460W עכשיו החלטתי להחליף את השילוש במחשב כי הם באמת כבר ישנים ... התקציב שלי הוא 2000 שקל בדיוק אין לי שקל יותר מלבד קירור מעבד שאני כבר משיג אחכ אז מה אתם אומרים על החלקים הללו: I5 3470 Asus P8H77-V LE Corsair 2x8GB Vengeance DDR3 1600MHZ כ.מסך אני ישדרג בהמשך סה"כ זה יוצא לי במזומן : 1977 ואני יביא מאייבורי את הקירור של Zalman CNPS5X כי בKSP האחריות שלהם עד חודש על מאווררים על הלוח אני סגור כי אני רוצה רק ASUS אפילו שGIGABYTE זה מעולה ושיהיה ATX עם כל מיני דברים שיש בו אז אני סגור. אז מה אתם אומרים על…

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  20. הזמנתי מחשב חדש אז ככה יש לי כמה התלבטויות תגידו לי אתם אומרים! ככה : ספק: ‏eXtreme Power Plus 600W 12cm Fan CoolerMaster מחליף לזה:‏SeaSonic ‎ - ‏650W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan SS-650HT‎ מעבד: ‏Core i7 920, s1366, 8MB Box‎ לוח אם: ‏EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E‎ זכרונות: ‏3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel 1600Mhz( כאן ההתלבטות שלי אמרו לי להחליף ) עזרה בבקשה.... כרטיס מסך:‏HD 5870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E Sapphire הרד דיסק ‏1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FALS‎ מארז: CoolerMaster ‏HAF932 Full Tower Black Case קירור למעבד: ‏V8 CPU Cooler CoolerMaster מסך: LG 22" WIDW הכל עלה לי 6500 שקל זה התקציב שלי בגדול. קניתי את המחש…

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  21. Started by roninak,

המחשב בכללי ישב בסלון אני מעוניין במארז HTPC, חשבתי על : Thermaltake Mozart VC4000SNS, אבל אשמח אם תציעו משהו (רק שיהיה שוכב והגובה שלו לא יעבור 17 ס"מ(כי זאת השידה שלי, לא חשוב לי הרוחב או אורך שלה, רק הגובה)) אני מעוניין שהמחשב יוכל להריץ משחקים ובמיוחד אם אפשר את הGTA IV (מה שיצא אתמול) ומשחקים החדשים, והכי חשוב סרטי HD. המערכת תהיה מחוברת לטלוויזיה TOSHIBA 32" REGZA 32AV500(באופן קבוע מן הסתם), ולסטריאו. אני צריך רק את המחשב נטו בלי רמקולים, או מסך(בגלל הטלויזיה), רק אני צריך סט אל-חוטי(מקלדת, עכבר), ומארז HTPC, וגם כרטיס לחידת וידאו אני מעוניין שיהיה ערקת MCE(אני משער שתציעו PVR 150(אין לי בעיה)).(יש לי ויסטה אולטימייט, ככה שלא לדאוג גם למערכת הפעלה), ולבסוף אבל לא…

• 11 תגובות
    • 834 צפיות
  22. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח עבור הבית. אין לי תקציב מוגדר, אני מעוניין במחשב שיהיה טוב מספיק על מנת להריץ Flight Simulator בגירסתו האחרונה (ואשר יוכל להריץ גם את הבאה אם דבר כזה אפשרי) עם הגדרות טובות. בנוסף אשתמש במחשב לגלישה באינטרנט ואופיס. על המחשב תותקן מערכת הפעלה Windows 7. בנוסף, ארצה גם מסך 21"-22". אם היעדר התקציב הינו בעיה, ניתן גם לתת מספר מפרטים ברמות שונות. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  23. Started by nw,

מדובר בשדרוג די רציני מפנטיום 3 450 שבמהלך השנים התווספו לו כמה חלקים ששווים משהו גם היום: כ.מסך : gigabyte radeon 8500LE דיסק קשיח: maxtor 60GB וכל השאר כעיקרון אני צריך לוח אם, מעבד, זכרון ,מארז (וצורב), בחרתי את החלקים ע"פ המפרט המומלץ אבל ראיתי שהוא מלפני חודש וחצי ולכן אשמח אם תחוו את דעתכם. אני מעוניין שהמחשב ישמש גם למשחקים, לא מצאתי את ה- MSI NF4 ל754 בשום מקום אז בחרתי את ה- NF3 (למרות שאני מתכנן שדרוג של כ. מסך מתישהו) התקציב שלי הוא בסביבות 1500 ש"ח אבל אני יכול להגדיל אותו קצת אם זה *מאוד* משמעותי. Compucase-HEC Mini Tower CI-6821 Front USB 300W 1 269 ¤ Lite-On 52/32/52 Retail Silver CD-RW 1 139 ¤ AMD Sempron 64 2600+ Socket 754 Palermo Tray CPU 1 399 ¤ …

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  24. Started by Snufkin,

אח שלי שוקל לקבל הצעה מנועה מחשבים על באנדל שכולל: מעבד AMD ATHLON 64BIT 3200+ VENICE CORE לוח אם DFI NF4 ULTRA D LANPARTY גוף קירור ARCTIC COOLING SILENCER 64 בסכום כולל של 1600 ש"ח. רציתי לדעת אם זה כדי או שעדיף לקנות משהו אחר בסכום הנ"ל? כמו כן, מישהו מכיר את החברה PQI לזיכרונות? מומלץ? למישהו יש אולי הצעה למפרט אחר (מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, וזיכרון) עד 2500?

• 7 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים