עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by roi.vahab,

ANTECp180 thermaltake toughpower 750W philips 239CL Intel Core i 7 4770K Has wel l 3.5Ghz 8M B L3 Cache s 1150 Gigaby te GA -Z87M -D3H LGA 1150, Intel Z87, DDR3 Gigaby te GTX 780 3GB GDDR5 DX 11 2x DV I HDM I DP PCI-E חסר לי מאוורר שקט שקט למעבד וזיכרונות

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  2. שלום,אני מחפש מפרט בשביל משחקים כבדים כמו CRYSIS ,call of duty 4,bioshok.... התקציב שלי הוא 4500 אם אפשר אז בלי חריגות (מקסימום חריגה ב200 שקל במצב קריטי). אני צריך שהמחשב יכלול 320G לפחות וגם הרכבה. ואם אפשר מחנות TMS כי היא הכי קרובה אליי (או חנות אחרת הקרובה לחיפה) תודה מראש לכל מי שעוזר

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  3. Started by zuris,

היי יש לי כמה שאלות: 1)כאשר אני מחבר את המטען של המחשב נייד לשקע אז מופיעים ניצוצות,זה תקין או לא? 2) האם המטען אמור להיות חם לאחר שימוש של 10 דקות? אני מתכוון ממש חם, רותח! זה נראה לי מוזר... רז

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית, המרת קבצי RAW ל-JPEG ב-Batch, ווירטואליזציה, גלישה באינטרנט, Office וצפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש חובבני - כנראה בתוכנות עריכה Nikon Capture NX2, DXO OPtics ואולי גם Photoshop Elements (לא CS) ווירטואליזציה על תשתית חינמית של Microsoft או Vmware. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - לא מיועד לגיימינג. …

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  5. Started by yonatan1681,

שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבניית מחשב לקנייה השבוע. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, האזנה למוסיקה, צפיה ישירה בסרטים וסדרות, משחקים מסוימים (GTA, פיפ"א 15 פרו אבולושן 15) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: פרו אבולושן 15, פיפא 15, GTA 4 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט…

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  6. אני מעוניין לברר לגבי אפשרות של ייבוא DELL INSPIRON 1645 i5 מאתר דל באנגליה האם למישהו יש ניסיון עם קנייה שכזו אשמח להנחיות. קראתי את ההתיחסות לגבי רכישה מארה"ב לא ברור לי עם רכישה מאנגליה זה הליך זהה והייתי מעוניין לקבל פרטים לגבי זה. תודה

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  7. Started by aviran_n,

אני צריך נייד שישמש אותי ללימודים בבית הספר.. אחד שלא יעשה בעיות מבחינת סוללה, ביצועים נחמדים+ (מהירות.. אפילו שזה רק ללמודים.. מחשב איטי זה מעיק) הוא ישמש אותי בבית הספר להקלדה בזמן השיעורים וכו' ובשאר הזמן הוא יחובר לרשת בבית שלי (רשת חוטית 10/100) לגלישה באינטרנט וכו' עדיפות למחשב עם תמיכה בבלוטוט' אם זה לא מנפח את המחיר בצורה קריטית. אני עם תקציב לא מנופח ביכלל ושואף להוציא כמה שפחות.. באיזה טווח מחירים יהיה מחשב שיענה לדרישות שלי, אך גם לא יהיה "בור" מוחלט מבחינת משחקים (שיהיה לו כרטיס מסך חלש אבל נוראמלי יחסית.. משהו קצת מעל הרמה של כרטיסי שוק הLOW במחשבים הנייחים...)? תודה רבה לעוזרים... ואם אפשר, יחד עם העזרה בנוגע לטווח המחיר, המלצה על דגמים..

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  8. אני מתלבט בין: MSI PR601 מעבד ליבה כפולה Intel® Core 2 Duo Processor T6500 2.1GHz מסך "15.4 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video Intel® GMA X4500 זכרון 4096MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 320GB SATA 5400 RPM ב3000 ש"ח... ללא מערכת הפעלה. האם משתלם? האם אפשר לסמוך על המחשב הזה? לבין: מעבד ליבה כפולה Intel® Dual Core Processor T4200 2.0GHz מסך "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video NVIDIA GeForce G105M זכרון 4096MB DDR III 1066MHz דיסק קשיח 250GB SATA 5400 RPM כולל מערכת הפעלה Windows Vista Home Premium כולל יציאת HDMI ב200 שקל יותר מהמחשב הראשון.. השימוש הוא לתכנות בשפת C#... כלומר, VISUAL BASIC ואני רוצה שהמחשב יהיה אמין ויסחוב טוב... אני לא רוצה שעוד חצי שנה - שנה הוא ייחש…

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  9. אהלן פורום מפרטי מחשב אני אשמח אם תעזרו לי (או יותר נכון לחבר שלי..) לבחור מפרט למחשב שלו... התקציב הוא 6000 מקסימום (!) זה התחיל מ 5000 ונגרר ל 6000.. אז ככה אני אצטט לכם את הדרישות שלו כפי שהוא כתב לי אותן: "לגלוש באינטרנט,להוריד משם דברים,לשחק משחקים במחשב,לצרוב דיסקים,ועבודות בוורד כל הבולשיט הזה.זה בגדול" בנוגע לרמקולים: "רמקולים קטנים,קומפקטיים" ותוספת שלי : רצוי שיהיה מקום גם לצורב דיוידי!!! (בשבילו חחח ובעיקר בשבילי.. ) אז זהו, עכשיו אם יהיה מסך 17 אינץ' LCD זה יהיה מצוין!!! הבנאדם לא יוריד כל כך הרבה ככה ש 40-60 ג'יגה הם די ויותר בשבילו (למרות שרצוי 60 בגלל הצורב דיוידי..)... משחקים הוא לא ישחק כל כך אלא רק את הרגילים שלו שלא דורשים הרבה משאבים כמו פיפ…

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  10. אני יודע שזה הנושא השני שאני פותח, בפעם הקודמת הייתי בארה״ב ושקלתי להביא משם את המחשב אבל לאחר מחשבה נוספת החלטתי לקנות בארץ אז עמכם הסליחה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 שח ללא מע״מ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, autocad, solidworks א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of duty, bf3, ומשחקי לוחמה בגוף ראשון בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  11. שלום =] אני צריך מפרט ב3 אלף ש"ח כולל מסך כולל מקלדת רמקולים עכבר ואפילו מדפסת שאם אפשר שגם תהיה סורק לא צריך פקס אבל אם אפשר לדחוף לזה גם פקס זה יהיה נהדר השימושים הם הרבה OFFICE זה לסטודנטית.... מסך 17" LCD לא צריך להיות משהו מיוחד והיא לא משחקת במשחקים.. תודה =]

• 12 תגובות
    • 836 צפיות
  12. אני גר בארה"ב ומתכוון להרכיב מחשב בשבועות הקרובים, הרכבתי לעצמי מפרט מחשב, אך אני לא סגור בנוגע אליו ואשמח לשמוע המלצות נוספות, התקציב שלי הוא 3000$. זה המפרט שהרכבתי: ASUS A8N-SLI Deluxe Socket 939 NVIDIA nForce4 SLI ATX - motherboard AMD Athlon 64 X2 4800+ - cpu Asus Extreme AX850XT PE/2DHTV - videocard Audigy 4 Pro - soundcard THERMALTAKE CL-W0005 - Big Water - water cooling system Ultra X-Connect 500W ATX PS w/2 80mm UV Fans Black - PSU Antec Performance I P-160WF - case mushkin XP3200 Dual Pack 1GB (2 x 512MB) 184-Pin DDR SDRAM Unbuffered DDR 400 (PC 3200) Dual Channel - Memory mushkin XP3200 Dual Pack 1GB (2 x 512MB) 184-Pin DDR SDRAM Unbuffered DDR 400 (PC 3200) Du…

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  13. משרד+אינטרנט+הרצות במאטלאב לא כבדות+סרטים. הייתי שמח לשמוע המלצות האם נוח/אפשר לעבוד משרדי על 13" (בעיקר אקסל וורד) תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  14. שלום אני מעוניין במפרט למחשב+ציוד היקפי. עד 4000 ש"ח. מטרות: לשימוש ביתי(אינטרנט+אופיס),משחקים קלים(פיפא),תכנות קל. דרישות: שקט מאוד,אמינות,מסך טוב,אין לי כוונה לבצע oc תודה מראש

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  15. אהלן אני מעוניין לקנות מחדש חדש, יש לי מחשב משנת 2006 והגיע הזמן לשדרג. שימושים עיקריים זה פוטו שופ, פרמייר לייטרום ומשחקים(כמו באטלפילד). אני לומד צילום ואומנות ולכן התוכנות האלה. נתנו לי הצעה למפרט ב4 וחצי אלף שקל אבל בפועל אני אשלם עליו 4 אלף שקל. אשמח לקבל חוות דעת על המפרט שהציעו לי (אני לא מבין בחומרה בכלל) מעבד: intel i5 2500 3.3Ghz לוח אם: gigabyte z68a-d3h-b3 - יש usb 3 בלוח אם הזה? זכרונות: ddr3 1600 2x4gb kingston hyperx דיסק קשיח: טרה כרטיס מסך: asus - nvidia gtx 560 ti מארז: sharkoon vaya eco black atx ספק כוח: chieftec super 750q לפי קי אס פי המפרט הזה שווה 4455 שקל אני מקבל אותו ב4 אלף. רציתי לדעת עם הוא מתואם בין כל חלקיו ואיך אפשר …

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  16. בס"ד שלום אני מחפש מפרט הכי מהיר לצורך הפעלת תוכנות כבדות פוטושופ CS6 ועוד תוכנות אדובי ותוכנות של עריכת וידאו, אני עובד עם הרבה תוכנות במקביל שפתוחות במחשב ולא רק עם אחת ככה שיכול להיות לי 10 תוכנות פתוחות ברקע במקביל !!! (תוכנות של אדובי יכולות לשקול 15 גיגה לתוכנה אחת...) חוץ מ 50 או 100 דפדנים ביחד, שאני פותח כל שניה, בקיצור אני עובד כבד מאוד, מה שחשוב לי במחשב זה מהירות ושוב מהירותתת, (לא אכפת לי אפילו רעש העיר שיתן גז.......) כל שניה חשובה לי וכמה שיותר מהר אני מספיק יותר לעבוד. איזה מפרט מומלץ בשבילי לצריכים אמרתי שפשוט מהחשב יהיה מהיר מאוד גם בעומס כבד כזה. אני יכולק צת לחרוג מהתקציב אפילו 4000K אולי טיפה יותר אבל שיתן תמורה במצבי לחץץץ כבד גם יטוס מהררר תודה רבה…

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  17. Started by tahco,

שלום רב, אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת מחשב נייד במחיר עד 4000 ש"ח. * מטרות המחשב? צפיית סרטים ושימוש בתוכנות מוסיקה (כמו Cuebase). * גודל המסך? 13.3-15.6 * רזולוציית המסך? עדיפות ל900p ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל ויתאים לנסיעות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פחות קריטי אבל הייתי שמח אם היה מחזיק לפחות 5 שעות בלי טעינה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD או שילוב * כונן אופטי? מעדיף שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף בינלאומי אבל לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא אבל אשמח אם יהיה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שיהיה מהח…

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  18. כמובן שאם יש עוד פרטים חסרים אשמח לספק. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  19. אני מתלבט רצחחחחחחח הנה המפרט שבנו לי פה מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 7832 Foxconn TLA397SB USB Front True Power 350W FSP Case 240.00 ¤ 1 240 ¤ 1 8656 LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 200.00 ¤ 1 200 ¤ 2 8950 AMD Athlon 64 Bit 3800 Socket AM2 Box CPU 695.00 ¤ 1 965 ¤ 3 7053 Hitachi 160GB 7200 rpm S-ATA II HDD 344.00 ¤ 1 344 ¤ 4 8926 DFI Infinity NF Ultra II - M2 Socket AM2 Motherboard 554.00 ¤ 1 554 ¤ 5 7550 Twinmos 512MB DDR-II DDR 533 Memory 260.00 ¤ 2 520 ¤ 6 640 Computer Assembly 160.00 ¤ 1 160 ¤ 7 8743 Leadtek PX7600GS TDH PX7600S25b PCI-e 256MB bulk Video Card 686.00 ¤ 1 686 ¤ 3399 ¤ סוג תשלום: כרטיס אשראי (תשלומים שווים) 1 +0% הובלה: 0.00…

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  20. Started by eranir,

יצא שמאז ירידת המחירים הקודמת באפריל אני מתעכב ברכישת המחשב, וכעת אני עדיין מתלבט בנוגע למספר דברים. המפרט (החלקי) שנראה לי כרגע: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1311 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 מחיר: ¤797 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS מחיר: ¤394 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK מחיר: ¤524 מארז: NZXT HUSH w/o PSU מחיר: ¤494 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ¤421 המחשב מיועד לעבודה יומיומית + עבודה ביישומים כבדים (MATLAB וסימולציות אחרות) + סרטים (כנראה לא HD בזמן הקרוב) ומעט משחקים (בכל מקרה אין לי דרישה להגדרות מקסימליות). חשוב לי מ…

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  21. מחפש מפרט למחשב שימושים אינטרנט+אופיס וזהו ללא ציוד הקפי אשמח לקבל לינק לחנות - באזור המרכז בלבד. תודה

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  22. Started by Acrios,

שלום חברה. אני סטודנט תפרן בטכניון, זקוק למחשב לעבודה בלבד, לא חשובים ביצועי גרפיקה למיניהם. מה שכן חשוב היא המהירות. כלומר זיכרון מינימום 512 ומעבד חזק . (עובד עם תוכנות כגון matlab ו- solidworks די הרבה, למי שמכיר...) והמחיר הזה צריך לכלול מסך (17" רגיל..). המון תודה .

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  23. Started by ofer_fas,

שלום, אני צריך מפרט למחשב משרדי (לא משהו מעבר) עד 3000 ש"ח. המפרט צריך לכלול גם ציוד הקפי ומסך LCD (רצוי "19 אם זה לא מייקר בצורה רצינית..) אין לי העדפות לחברה מסוימת כל עוד שהיא לא נידחת מידי... תודה.

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  24. Started by shido,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BT3 , COD black ops -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 1920 x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  25. Started by fungiman,

שלום, לפני כמעט שנה קניתי לאשתי אסוס 901 שכרגע יש בו SSD עם 4+8 ג"ב, חשבתי להפיח בו מעט רוח חיים עם SSD חדש, זאת לאחר שקראתי מס' ביקורות בעניין שציינו עד כמה הדבר משפיע על ביצועי המחשב וכמובן סוגית נפח האחסון (בעיקר לתוכנות שונות שאשתי צריכה לעבודה, ה-SSD יהיה בנוסף לכרטיס SD שישמש לאחסון מידע סטטי לקריאה בלבד, כגון קבצי המדיה השונים). ראיתי ב-EBAY כרטיסי הרחבה של SUPERTALENT ו-RUNCORE בנפח 32 ג"ב במחיר של כ-125 דולר לאחר משלוח (לפני מיסים). מדובר בכרטיסי 7 ס"מ שמצויין שהם מתאימים למחשבי אסוס ובין השאר ל-901. הייתי מעונין לדעת אם יש מישהו שיכול לעזור לי במספר סוגיות שלא הבנתי עד הסוף: האם יש משמעות מבחינת תאימות בין מודולי PATA ל-SATA? קראתי שיש באסוס שני מודולים - 7 ס"מ …

• 3 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים