עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by IDOnoach,
    • 0 תגובות
    • 812 צפיות
  2. המחשבים הללו הם מחשבים חזקים במחירים סבירים 5500-6500 אחד מהם עם 8600 GT והשני עם 9600GT לא מצאתי מחשבים אחרים עם יחס כזה טוב של ביצוע מול מחיר הבעייייה היא שהם לא עוזרים לי בגרוש כי לפי כל הבדיקות שעשיתי הזמן בטרייה שלהם ללא חשמל ממש חלש! מדובר על שעתיים שעתיים וחצי ללא חשמל וזה ממש לא עוזר לי בתור סטודנט אני מחפש מחשב נייד עם כרטיס גרפי (מחשב נייד שיחליף את הנייח גם בנושא משחקים) אבל שאני אוכל לעבוד איתו בהרצאות באוניברסיטה (שזה מחייב זמן בטרייה של 3-3.5 שעות!) בבקשה עזרררה אני באמת לא יודע איפה אני יכול למצוא משהו כזה :s05:

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  3. הבדלים בין המחשבים: מק"ט 35076-זיכרון DDR2 512MB,דיסק קשיח 160GB,מקלדת 108 מקשים,עכבר אופטי,מסך 17" מק"ט 35077-זיכרון DDR2 1024MB,דיסק קשיח 250GB,סט מקלדת ועכבר אלחוטיים,מסך 19",מדפסת משולבת Lexmark,מארז הכולל קורא כרטיסי זיכרון. מארז ATX ספק 400 וואט+USB.שחור כסוף מעבד: אינטל פנטיום 4 64BIT 3.2 GHZ מהירות 800MHZ החשב תומך כרטיסי PCI אקספרס זיכרון DDR2 512MB מהירות 667\533\400 חברה OEN/SAMSUNG זיכרון מגיע בצ'יפ אחד. צורב DVD גם קורא DVD וגם צורב CD חברה:לייט און/סמסונג מהירות צורב:X18 לוח אם PCP VIA P4 775 P4M800 VGA+AC+LAN לוח אם של חברת PC PARTNER מהירות:800 דיסק קשיח Samsung/Western Digita 160GB 7200RPM דיסק קשיח SATA 2 מקלדת 108 מקשים- של חברה קליקר שחור כסוף עכבר …

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  4. Started by blof,

היי מחפש מחשב לשימוש בצפיה בסרטים בחיבור לטלוויזיה, וגם שימושים כלליים. צריך מסך גדול יחסית, חשוב שיהיה עמיד מבחינת הפיזיות שלו ויראה טוב גם לאחר תקופה ארוכה. תודה מראש לעוזרים. * מטרות המחשב? חיבור לטלוויזית HD וצפייה בסרטים באיכות הגבוהה ביותר,כמו כן שימושים כלליים כמו גלישה באינטרנט ואופיס. * גודל מסך ? מעל 6'15 * משקל רצוי? לא כזה חשוב, רצוי פחות מ 4 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אזור 4 שעות נראה לי סביר, אם יותר אז יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) כן HDMI מן הסתם כי הוא מיועד לסרטים * בלוטות? אפשר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1 TERA * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות ב…

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  5. Started by Slix,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוכן להוסיף עוד 2000 שקל רק במקרה של שיפור משמעותי באמת! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , מידול וגרפיקה ב3D , תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) : Unity 3D, Blender, Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of Duty, Assasins' Creed ומשחקים כבדים אחרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בהתאם למסך …

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  6. Started by aldema,

שלום אני צריך את עזרתכם: -אני צריך המלצה למחשב נייד חזק שיהיה מעל 7000 שקל לאבא שלי לעבודה. -שיהיה עם מסך איכותי לא פחות מ15 אינץ' -אפשר כל מותג אבל עדיף משהו מוכר כמו דל או טושיבה. -שיהיה אפשר גם לשחק משחקים יחסית כבדים(כאילו לא כרטיס מסך חלשלוש כזה..) תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  7. Started by shai87,

שלום רב, אחותי מחפשת מחשב נייד בגודל 13.3 אינץ'. בגלל התקציב הדל יחסית, חשבתי על המחשב הנ"ל: https://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15453 השימוש העיקרי הוא אופיס ואינטרנט לכן אני מאמין שלמרות שמדובר במפרט החלש ביותר של הדגם הזה הוא יספיק עבורה. ממה שהבנתי המחשב מתחמם יחסית יותר ממחשבים אחרים , השאלה עד כמה. לי יש את הVOSTRO 3300 במפרט החזק ביותר ואחותי עבדה על המחשב חודש רצוף ולא התלוננה על החום שבהחלט בחלקו הימני די מורגש. אם המחשב הזה פולט אותו חום ואף פחות אז זה בסדר גמור עבורה. יש לציין שהיא שומעת מוזיקה ותצפה בסרטים ובסדרות, ככה שעניין הרמקול די חשוב , ולמיטב הבנתי רמקול המחשב הזה טוב מאוד. עניין האחריות חשוב ביותר, אנחנו צריכים לפחות שנתיים אחריות ומעדיף 3. האם ז…

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  8. שלום חברים, אני זקוק לעזרתכם בבקשה. המטפלת של סבא שלי רוצה לקנות לפטופ בסכום שלא יעלה על 2000-2500 ש"ח. הדרישות הן בסיסיות לחלוטין, מלבד מחשב אמין והמלצה למקום טוב בו אוכל לקנות לה את המחשב(אנחנו מאזור הדרום). אני ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה, אני לא חזק בתחום הלפטופים והייתי שמח לשמוע על המלצות שלכם- המון תודה שי

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  9. Started by quicks2k,

שלום אני חושב על לקנות מחשב נייד מסוג LG F1-224 DE אשמח לקבל עליו ביקורות וחוות דעת תודה

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  10. עולה 4200 באייבורי מחשב לעבודה משרדית ומשחקים: מארז נורמלי מעבד amd athlon3000 64bit 939pin לוח msi k8n neo4 platinum 939 pcx או gigabyte k8nf-9 s-939 מה עדיף? זכרון ddr 256m 400mhz *2 דיסק קשיח S-ATA 120gB 8M כונן פלופי צורב nec 3520A DVDX166 Dual layer כ. מסך gigabyte NX6600 256MB pci-x או שיש לכם הצעות יותר טובות בתחום המחיר שלו. מקלדת ועכבר אלחוטיים מייקרוסופט, רמקולים קריאיטיב אינספייר2500 2.1 סה"כ עולה 4200. מה אתם אומרים? איך אייבורי? הם אמינים, כדאי לקנות שם?

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  11. Started by אורי סלמן,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לא לחסוך להשים את כל מה שהכי שווה בסכום שביקשתי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר לחרוג עד 500 שקל זאת אומרת עד 4000 שקל במידה וה500 שקל האלה ישפרו בצורה משמעותית את המפרט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים: א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 Far cry 4 COD Crysis -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא יודע -לאילו הגדרות גר…

12. Started by lox,

hi im buying a pc and i need to choose between 2 video cards: FORSA geforce 6600 128mb or HIS radeon x600pro 256mb wich one is beter and by how much thank you

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  13. יש לי מחשב נייד hp pavilion dv6-1330ej ואני מתלבט בין המשטחי קירור הבאים: 1. http://dealextreme.winwin.co.il/p/dual-fan-usb-cooling-pad-with-usb-4-port-hub-for-7-15--laptop-notebook---black--40cm-cable--59079 2. http://www.dealextreme.com/p/3-fan-usb-powered-aluminum-laptop-cooling-pad-8915 3. http://www.dealextreme.com/p/high-performance-3-fan-laptop-cooling-pad-with-4-port-usb-hub-9141 4. http://www.dealextreme.com/p/stylish-translucent-3-fan-tilted-laptop-cooling-pad-usb-powered-13227 אפשר המלצות או הצעות? איזה מבין ה-4?

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  14. שלום, כמה דברים... OC אני לא עושה.. מסך יש לי 17 אינצ' דק מתכוון לעבור ל22 או 24 צריך קצת עזרה בזה :] אני משחק בדרך כלל על הרזולוציה הכי גבוהה שיש אני רוצה מחשב למשחקים ואני רוצה שיספיק לי לפחות לשנתיים.. אני בחרתי במעבד 4 ליבות כי בטוח בעתיד יצא משחקים לזה אני לפחות מאמין שכן.. הGTA יצא ל4 ואף אחד לא יודע בדיוק מה יותר טוב למשחק אם הוא באמת דורש 4 ליבות... הכנתי מפרט אני צריך קצת תיקונים של כרטיס מסך וחברות ששמתי תמליצו לי.... ובבקשה תגובות כי כל פעם שפתחתי נושא היו לי מקסימום 4 תגובות ואני רואה פה שיש אנשים תותחים בדברים האלה ועוזרים מלא אז בבקשה תגובות תודה :] הנה המפרט שהכנתי.. http://img123.imageshack.us/my.php?image=20963823dg9.png בבקשה תגובות ותתקנו אותי איזה כרטי…

• 11 תגובות
    • 812 צפיות
  15. Started by StreetRacer,

אהלן חברים, מקווה שתצליחו לענות לי (משום מה אתם לא אוהבים לענות לשאלותיי - אבל זה לא חשוב). אני מחפש מחשב נייד עד לתקציב של 5000 ש"ח שיהיה הכי משתלם. המסך צריך להיות מינימום 15" והמעבד לא סלרון (אולי כן ? אין לי מושג) באיזה חברות לא כדאי לגעת ובאיזה כן. ראיתי פרסומת של אייבורי על מחשב MSI, כדאי בכלל ? תודה לכל העונים. נ.ב. אני מוכן להתפשר אם יהיה חסר משהו במפרט. שמוליק

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  16. שלום, עקב בעית חומרה בלוח-אם שלי אני רוצה לעשות למחשב "אוברול" - זה אומר לוח אם, מעבד וזיכרונות. . מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? עבודה משרדית, משחקים, גרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) : פוטושופ, וורד, אקסל ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1600X1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? מרוצי מכוניות, יריות * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכ…

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  17. Started by LiLaLi,

שלום! מישהו יודע מה ההבדל בין הדגמים? האם אחד מהם חדש יותר מהשני?? תודה!!

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  18. Started by RainbowInBlack,

היי, אני דיי חדש בקטע של מחשבים ניידים ועכשיו אני צריך להתחיל להיות נייד (גם מבחינת עבודה, וגם בשביל מה לעשות בנסיעות ) רוב מה שאני אעשה על המחשב זה לראות סדרות\סרטים ולתכנת (ב Visual Studio - קצת כבד) אני מחפש מחשב חדש שיתאים לצרכים הנ"ל אם אפשר כמה שיותר קל ועם סוללה שתחזיק לפחות 3 שעות (כל נסיעה שלי היא 3 שעות הלוך ו 3 שעות חזור) איזה מחשב\ים יתאימו לי? (לא משנה לי אם הוא יהיה תואם לויסטה או ל XP - אפילו עם עדיפות ל XP ) תודה רבה רועי

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  19. החלטתי לשדרג את המחשב המזדקן של החברה. היא בעיקר יוצרת בפריהנד\אילוסטרייטור\פוטושופ על מסך 22". דרישות היסוד: * מבוסס AMD; * ארבע ג'יגה RAM, כמובן * לוח אם שלא יוצר לפני 2007 * כרטיס גרפי סביר, לא שולל גם און-בורד במידה והוא לא חלשלוש. אין צורך בהתקני אחסון או צורבים או כיו"ב; יש לי שלושה-ארבעה ספייר. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  20. אוקיי, נתחיל מזה שכבר התחלתי בהזמנה.. היום, עשיתי הזמנה של משטח לעכבר SteelPad QCK+, סט Logitech Wave, מצלמת אינטרנט של Leadtek והמסך של ASUS שביקרו אותו כאן.. ביחד ההזמנה עלתה 2500 ש"ח והיא תגיע בשבועיים הקרובים. עכשיו, יש לי בבית Enermax Liberty 400W + Gigabyte Aurora 570... אני רוצה להשתמש בשניהם במערכת מחשב שאני קונה.. המערכת ללא המוצרים הנ"ל תעלה בסביבות ה5000 ש"ח.. כמה שפחות יותר טוב. אז להלן המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1230 קירור למעבד: Scythe Ninja Plus Rev. B AM2 Support כמות: 1 - מחיר: ¤207 לוח אם: Abit IP35-E כמות: 1 - מחיר: ¤485 קירור למארז: Scythe 120mm MINEBEA 1600RPM 63.7CFM כמות: 3 - מחיר: ¤86…

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  21. המפרט מצויין בצד עכשיו יש לי כמה התלבטויות הראשונה האם לשדרג את הכרטיס מסך או לשדרג את השילוש מעבד זכרונות לוח אם ?(הכרטיס שלי די חזק ואת השילוש לא החלפתי כבר 3 שנים ) (לפי מה שראיתי כאן: http://hardforum.com/showthread.php?t=1472067 החלפת השילוש נותנת תוספת משמעותית במיוחד והמעבד שלי ללא OC בעוד שבמבחני ביצועים יש OC ) שנייה : במידה ואני משדרג האם לקחת AMD או אינטל ?אני יודע שלAMD יש הרבה יותר אפשרוית לשדרוגים עתידיים וזה כן חשוב לי שלישית :האם לחכות עם השדרוג ולראות מה קורה לאחר יציאת המעבדים החדשים בסוף השנה התקציב יכול לגדול במעט בהתחשב בזה שאני אמכור את החלקים שאני אחליף

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  22. אחותי ביקשה ממני לקנות לה מחשב זול ואין לי מושג איזה מחשב אפשר להביא במחיר הזה חח ??? אז תציעו לי מפרט לא יקר ואפילו אם צריך חריגה אז בסדר . תודה!

• 10 תגובות
    • 812 צפיות
  23. Started by ggeell,

היי חג שמח מתלבט בין 2 הדגמים הנ"ל שהוצעו לי . שימוש משרדי זום ואופיס. מחיר לא רלוונטי כי זה מחשב לעבודה יומיומית שאקח מהבית לעבודה על בסיס יומי. Dell Vistro 15 3000 (i5) 15.6” Lenovo ThinkPad (i7) 8hGen 14” יש עדיפות לדגם מסויים ? את דל אני מכיר עם מסך 14 שיש לי עם 4 גיגה זיכרון . את הלנובו אני בכלל לא מכיר רק יודע שיש לו 2 יציאות USB (יש לי מתאם USB TO RJ45 ) . המחשב יהיה מחובר קבוע למקלדת עכבר ומסך חיצוני אשמח לדעתכם . תודה מראשש

24. Started by psycotix,

שלום רב! אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בבקשה... חבר טוב שלי מבקש מפרט למחשב עד 5000 ש"ח ,ללא רמקולים וללא מסך. מבקש מעבד core 2 duo... 2 ג'יגה DDR-II כרטיס מסך טוב... קירור של ZALMAN... אשמח אם תוכלו להציע לי מפרט בתקציב...

• 10 תגובות
    • 812 צפיות
  25. צריך חוות דעת על המפרט? בינוני/טוב/מצוין אשמח לדעת את דעתכם? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪579 קירור למעבד: Thermaltake BigType Value Pack for 775/AM2/AM3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪70 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3 AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪351 מארז: Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led, GZ-FSCA1-ANS, Black - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪299 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪397 זיכרון: Hynix 2GB Single Stick DDR3-1333 CL9 כמות: 2 - מחיר: ₪9…

דיונים חדשים בפורומים