עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי קיבלתי T420S חדש של לנובו, ויש לי בעיה מאוד מאוד מרגיזה - כל כמה זמן המחשב כאילו לוחץ בעצמו על כל מיני כפתורים - ESC, F1, F2 וכו' או ה-BREAK וזה משגע את המחשב. בביוס לפעמים הוא עושה מלא ביפים ונתקע, ואז אחרי כמה זמן משתחרר. עידכנתי BIOS, ופרמטתי את המערכת. למישהו יש פתרון ?

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  2. Started by meir-g,

האם יש תאימות בין החלקים במפרט מעבדי אינטל‏ Pentium E2160, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE 965GM-S2 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E זכרונות‏ DDR II 800Mhz 1GB Kingston Value כרטיסי מסך‏ GIGABYTE HD 2400 Pro 256MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E דיסקים קשיחים‏ Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II צורבים‏ LG DVD±RW GSA-H54NB x18 White מארזים‏ Spire Swirl SP-7062B Black (No PSU)

• 11 תגובות
    • 803 צפיות
  3. 1) איך המעבד הזה למחשב ? T5470, ראיתי שהמליצו על המחשב הזה http://www.adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=6241 ודווקא נראה לי שהכרטיס מסך שלו לא רע ובאמת שהמחשב הזה ממש נראה טוב אולי רק המעבד חלש אבל לא יודע מה אתם אומרים? כמובן שאני משדרג ל2GB זיכרון 2)יש המלצה למחשב נייד אחר בתקציב 4500 (גמיש אם זה עם 2GB אז אני אשלם יותר בשביל השדרוג ) אני רוצה כרטיס מסך טוב שיהיה לי אפשרות למשחקים.. תאמת שאני גם אשמח אם לא תיהיה לו מערכת הפעלה בכלל כי זה חוסך איזה 200-300 שקלים ואני יכול פשוט להתקין לי אחת שיש לי כבר בכיף שלי.. ואני לא הולך להשתמש במערכת הפעלה שהם נותנים בלי קשר... כי אני אתקין XP PRO שלי מקורי בכללי על מחשב הייתם ממליצים דרישות: 2GB RAM 120 כונן קשיח (עדיפות!!) אם ה…

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  4. היי אני מתכנן לקנות מחשב חדש בשבוע הבא מ TMS ככל הנראה ויש לי כמה שאלות לפני שאני אהיה סגור על הקנייה: המחשב יהיה 32BIT ומיועד בעיקר למשחקים כבדים 1) אני עושה משלוח עד הבית, זה אמין להזמין אצלם? תוך כמה זמן מגיע בערך? (למי שקנה מהם) 2) המפרט הזה טוב? כל החלקים מתאימים והמחשב ירוץ כמו שצריך? תודה מראש, רועי

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 6.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה, פוטושופ אילוסטרטור ופרמייר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). P2415Q -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  6. שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מחשב נייד ואני מרגיש צורך (טבעי) לראות בעין ולהרגיש ביד את המחשב לפני הרכישה. השאלה שלי היא - איפה בחיפה יש חנות שמציגה לראווה כמות מגוונת של מחשבים ניידים של מגוון החברות (DELL, HP...) כך שאוכל לראות ממש האם יש איזה סיבה לפסול אותו על הסף - מבחינת מסך מבריק/מקשים לא נוחים/חוסר בעכבר touchpad וכו'... וחוץ מזה האם החנות מומלצת... תודה!

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  7. אהלן, אני צריך עזרה במפרט למחשב שמטרתו ציוד משרדי. התקציב לדעתי בין 6-8 וכולל: מחשב, מסך דק של 15, מדפסת ליזר מה אתם אומרים? תודה! עידו

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  8. שלום רב, קנינו לאחרונה את המחשב הזה. בדקתי עם CPU-Z והזיכרון עובד על 1066. איך אפשר לדעת אם הזיכרון עצמו 1066 או 1333? ואם הזיכרון עצמו 1333 איך אני מגביר את המהירות? רצ"ב קובץ הדו"ח של CPU-Z. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  9. ראיתי את המפרט הבא למחש נייד של טושיבה. שימושים לעבודה משרדית, אינטרנט, הורדות, וקצת גרפיקה. ושרטוט אריכלי. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834114506&Tpk=S5884 הזמנה מחו"ל תעלה לי גג 3500 ש"ח ( כולל משלוח, חריטה וכו' וכו'....) בארץ מצאתי רק בחנות אחת. http://www.zol4u.co.il/Product.aspx?ProductID=547 עולה 5000 ש"ח. רציתי לקבל חוות דעת המפרט. מבחינת הניידים של טושיבה, המעבד, כרטיס מסך וכו'. איך האחריות של טושיבה בארץ? האם יש נייד מקביל של DELL בארץ מבחינת מפרט דומה ואולי מחיר יותר אטרקטיבי? אני יודע שהם נותנים 3 שנות אחריות. תודה על כל עזרה!

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  10. Started by _idank_,

אני קונה מחשב חדש ואני צריך בקשר למפרט חשבתי על כרטיס מסך GFORCE pcix 6200 ומעבד של INTEL p-4-3.0 800MHZ 2MB 64BIT ושאר הדברים אני לא ממש יודע תגידו לי בבקשה מה כדאי לקנות.(אפשר לשנות את הכרטיס והמעבד) תודה לכולם

• 12 תגובות
    • 803 צפיות
  11. Started by uriya,

מה אתם אומרים על זה? IBM X60 tablet מה דעתכם? אשמח אם תתנו דעה השימוש שלי במחשב הוא לצרכי אינטרנט וקצת סרטים וכאלה, לא יותר

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  12. Started by Galos,

אני צריך הצעה לגביע מפרט בטווח המחירים של 1500-2000 ש"ח המחשב מיועד לעבודה משרדית +אינטרנט אך אני מעונין שיהיה אופציה לשדרוג למשחקים ... יש לי כבר מסך דק ומקלדת ועכבר אלחוטים כך שאין בהם צורך... נ.ב למרות שזאת הודעה ראשונה שלי בפורומים אני באתר כבר מעל 3 חודשים... עוקב יום יום... אחלה אתר שבעולם... נ.נ.ב המפרט לא מיועד לי אלא לאחותי ובעלה אני אקנה בעוד מספר שבועות מחשב חדש (אני מקווה) . תודה מראש לכל העוזרים , גל

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  13. m.board Albatron k8x800 pro II k8t800 Chipset motherboard for AMD socker 754 CPU- RETAIL Cpu: AMD Athlon 64 3200+, 1 MB L2 Cache, the only 64-bit Windows Compatible Processor OEM Memory: Corsair Value Select 184 pin 512MB DDR PC-3200 X 2 OEM Hard drive: Samsung 120Gb 7200RPM SATA Hard Drive, Model Sp1213c, OEM Drive Only Vgc: Sapphire Ati Radeon 9800PRO Video Card, 128MB DDR, 256-bit,Dvi/TV-Out, 8X AGP, Model RADEON 9800PRO-U 128 RETAIL CPU Cooling : Thermaltake Venus 12 CPU Cooler for AMD Opteron / Athlon-64 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Gigabyte 16/48 Retail CD-RW / DVD-RW : Toshiba SD-R5112 4/2/12//16/10/40 Bulk DVD-RW Cases : Thermaltake Xaser III VM3000A SCULL S…

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  14. שבת שלום לכל אנשי הפורום, היום אמא של חבר שלי התקשרה אלי ובקשה ממני עזרה לבנות לה מחשב שישמש אותה לאינטרנט אופיס והורדות. כמובן שאין צורך לתמיכה במשחקים וכו'. היא רוצה גם את כל הציוד ההיקפי. צידו היקפי: מסך 22 רמקולים עכבר ומקלדת. אני חשבתי ללכת על פלטפורמה של core i3. לפי מה שראיתי מחשב המבוסס על המעבדים החדשים לאומת הישנים בתקציב הזה ההפרש הוא לכל היותר 400 ש"ח. אשמח לקבל הצעות למפרטים תודה.

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  15. Started by Fenomeno,

E6300 ASUS P5B DELUXE GSKILL 2X1024 DDR2 800 GAINWARD GF7900GS SEAGATE 320GB SATA2 16MB מה דעתכם? בעיקרון הייתה לי התלבטות בין הלוח הזה לבין הג'יגה בייט 865P-DS3, אבל הג'יגה בייט הוא 3 PHASE, לעומצת האסוס שהוא 8 PHASE..אז החלטתי ללכת עליו..מישהו שנוגד אותי? לגבי הזיכרון, איך זה שההבדל בין הדגם הזה 4-4-4- לבין הדגם של ה- 5-5-5- הוא רק 20 שקל? יש איזשהוא קאץ'? לגבי הכרטיס מסך, בחרתי דווקא בדגם הזה של גיינוורד גם כי יש לו אחלה קירור, וגם כי לעומת כרטיסים אחרים שבאים בד"כ עם זכרונות של HYNIX 1.4NS הו מגיע עם זכרונות 1.2NS של סמסונג. לגבי ההארדיסק, לא חושב שיש משהו משתלם יותר..ההבדלים במחיר בין הגדלים קטנים עד לדגם הזה. הבא אחריו (400) כבר ממש יקר. דעות\הצעות?

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב לחרוג מהתקציב? לחסוך אם אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF4, CCS, minecraft... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440x900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן אי…

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  17. Started by benor,

המחשבים בעיקר משמשים לשימוש משרדי. מחשב נייד Samsung NP470R5E-X01IL סמסונג [TABLE=class: standartFont] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right] מעבד:[/TD] [TD=bgcolor: #ECECEC, align: right] Intel Core i5-3230M 2.6Ghz[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right] זיכרון:[/TD] [TD=bgcolor: #ECECEC, align: right] 8GB DDR3 1600MHZ[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: standartFont] [TR] [TD=bgcol…

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  18. Started by Windows איכסה,

היי, נוסע בקרוב לארה"ב וחשבתי להביא משם מחשב חדש. הדרישות שלי: - מסך 12.1 אינץ' - Windows 7 - סוללה 7 שעות ומעלה - יכולת ניגון סרטי FHD - עד 800 דולר אופציה: -תאורת מקשים מעדיף את אסוס, אבל אם קיימים דגמים טובים יותר - בכיף קיים דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  19. אחותי גרה בניו-זילנד ורוצה לקנות מחשב נייד דרך האתר של דל אז אני בוחר בשבילה... בכל מקרה השאלה שלי היא כמו בכותרת, יש לי חבר בארה"ב שבחרתי לו Vostro לפני שנתיים והוא הזמין בלי בעיה אבל באתר זה מסווג תחת עיסקי ולכן אני מעוניין לדעת אם זה סתם הגדרה שלהם למחשבים עם אוריינטציה עיסקית (כמו כאן שמרכיבים מפרטים לעבודה משרדית) או שצריך לספק איזשהו מספר עסק/שקר כלשהו אחר? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  20. זהו המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤838 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤493 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤296 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤288 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ¤1472 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S4871GD5 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤123 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק Antec Three Hundred ¤309 כמות:1 …

• 11 תגובות
    • 803 צפיות
  21. Started by UHU,

זה המפרט : מה יש לשפר ?(עכשיו הכל עולה 6325 שח,התקציב שלי הוא עד 6700 שח) (מחיר לפי skypc) (חוץ ממעבד,כרטיס מסך,לוח אם,מארז וספק כוח) יאללה תנו בראש יש לכם אתגר!!! המפרט כרגע : מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כונן קשיח Seagate ST3500410AS 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PI כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4850 OC Edition 1024MB DDR3 PCIe צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD מארז ללא ספק COOLER MASTER Centurion 590 ספק כח Enermax Modu82+ 525W קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro מאורר למארז Arctic Cooling AF12025L 120mm מסך Samsung 22" T220 2ms LCD מקלדת Logitech G15 Gaming Keyboard עכבר לייזר Logitech …

• 14 תגובות
    • 803 צפיות
  22. שלום, אני מעוניין לקנות לפטופ ואני מתלבט בין ה- toshiba satellite l500-13t לבין hp pavillion dv6-1230. המפרט של הtoshiba: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7743&perur=2&t=1&c=339 המפרט של ה-hp: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7731&perur=2&t=1&c=320 ניתן לראות שלטושיבה יש 4gb ram ו320gb בדיסק הקשיח לעומת 2gb ו-250gb של ה-hp. אבל הבטריה של הטושיבה מחזיקה רק שעתיים ו20 דקות (לפי האתר הרשמי של טושיבה) אני לא יודע כמה זמן הבטריה של ה-hp יכולה להחזיק, אבל נראה לי שיותר.. יש לציין שאני צריך את המחשב לצורכי לימודים, סרטים, ומשחקים "רגילים" (לא כבדים). איזה מחשב לדעתכם עדיף? האם זמן סוללה של שעתיים ו-20 דקות הינה חיסרון משמעותי? (אני לא הולך להסתובב …

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  23. Started by papiron,

אהלן, אשמח לעזרה בנושא - ראשית - נעמוד בחוקים: * מטרות המחשב? מתכנת בבית... כלומר - יכולת להריץ 3 חלונות של Visual Studio ועוד כמה של Eclipse + הרבה (20+) טאבים של דפדפן, כמה מצגות כמה מסמכים - ורצוי בקלות... * גודל המסך? - גדול. זה מחשב עיקרי, שמתנייד בעיקר בין הסלון לחדר. הכיוון הוא 17 עם מקלדת מלאה. * משקל רצוי? - ר' סעיף קודם. אין אילוץ * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - כמה שיותר יותר טוב. בהגדרה מסך 17 כנראה לא יחזיק ימים... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - חיבור לטלויזיה, אז או DVI וחיבור סאונד טוב (אופטי) או HDMI. כנראה ש HDMI... * בלוטות? - אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 זה מינימלי. 640 זה הציפיה. 75…

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  24. Started by es88,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בינונים - פיפא\פרו) צפיה בסרטים, צורכי סטודנט. * גודל המסך? 15.6 \ 14 (לגבי מסך מט - לא כל כך מכיר את ההבדלים) * רזולוציית המסך? יש עדיפות קטנה ל-FULL HD - אבל יחסית למחשבים שראיתי ולמחיר זה קצת מעבר לתקציב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - * משקל רצוי? - * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימלי של 500 * כונן אופטי? - * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? = * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן - שלוש שנים לפחות (גם במחשבים שפרסמתי ניתן להרחיב את האחריות) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - האם זה אומר לרכוש בנוסף את הדיסק? אם כן אז לא. …

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  25. זקוק לעזרה בבנית מפרט לצלם חובב . (חובב כי הוא לא מתפרנס מזה ) אך הוא מצלם בציוד מקצועי מהשורה הראשונה וקבצי ה ROW(ככה קוראים לזה ?) מגיעים ל 11M לתמונה. מה בנימצא ? מסך איכותי כבר בנימצא :2007WPF של DELL . מערכת הפעלה Vista Business 32bit חוקית עם רישיון כבר קיימת, נישקול מעבר למערכת 64bit אך ורק אםהוא לא יהיה מרוצה מהביצועים של המערכת החדשה, מה שמוטל בספק כי היום הוא עובד עם P4 2.2 ו XP במערכת שלא פירמטו כבר שנתיים ולוקח לו 10 דקות רק לכבות אותה. דרישה מקדימה גיבוי. הדרישה היא מערכת עם גיבוי כפול. זאת אומרת תמיד שיהיה מקור וגיבוי למקור בכל זמן נתון. יש לי פתרון מצויין שיתן עבודה קלה ומהירה . אנו נישתמש במגירות לשליפה מהירה של ה DATA. http://www.zigzag2000.co.il/cat…

• 0 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים