עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום כולם! אני צריך מחשב שאני אוכל לשחק ולעבוד עליו למשך שנה אחת(עד הגיוס) ואולי בסופ"שים (אחרי הגיוס). דרישות - 1)שיריץ משחקים בצורה טובה( high ואם אפשר אז very high ) על מסך 19' 1440X900. 2)שיתמוך בכרטיס קול שאני אולי אקנה להקלטות. 3)שיחזיק אותי שנה אחת איך שצריך . 4) אני בונה על ווינדוס 7 אז אם אפשר, שיוכל להחזיק את המערכת + המשחק. אם לא - נשאר עם XP אוברקלוק לא בתכנון. אשמח להמלצה למקלדת נוחה(בסביבות ה100-200 ש"ח, בלי קשר לתקציב המפרט) יש לי תקציב של 2700 ועוד 100 ש"ח במקרה הצורך(אבל שבאמת יהיה צורך, לא סתם) אבל אני מעדיף לא להתחיל לחרוג כי בסוף נגיע ל-4000 שח XDD.

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  2. Started by avi.hagit,

ביקשתי אתמול שירכיבו לי מחשב לטובת עסק שהעיקר של המחשב הוא תוכנה רשימת לקוחות תוכנה לא כבדה בכלל אני רוצה מחשב זול ושיהיה הכי טוב שאפשר בסביבות 2000 שח עדיפות ל512 ראם 80 גיגה צורב רגיל {לא dvd} שיהיה מארז טוב +ספק ואם אפשר גם את שם החנות שאני יכול לקנות אותו תודה רבה לכולם

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  3. אני רוצה לקנות מחשב נייד רק למטרות קטנות, כמו גלישה באינטרנט, ICQ ו-MSN. רציתי לדעת אם בתקציב של 3500 ש"ח אני יכול להשיג מחשב נייד מתאים? לא מצפה שיהיה יותר מ-40GB כ/ק ו-256MB זיכרון. אם יהיה כלול בו כרטיס קשת אלחוטי זה יהיה מצויין. תודה . אם התקציב נמוך מדי אז בבקשה תציינו בכמה אני אמור להעלות אותו בשביל שאוכל לקנות נייד מתאים. (אני אשתמש בנייד רק בבית אגב, כך שחיי הסוללה/משקל לא חשובים)

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  4. Started by ORI-M,

אני צריך מפרט שיעבדו בו רוב או כל משחקי המחשב החדשים שיוצאים כיום ושהמשחב יהיה יחסית מהיר ולא איטי ושיהיה עד 4000 ש"ח בלי כרטיס רשת ושהתוכנות כמו איי סי קיו מסנג'ר ווינאמפ יעבדו בו ללא בעיות מסויימות

• 10 תגובות
    • 803 צפיות
  5. Started by whodosntlikeomri,

שלום אני רוצה כמה הצעות למפרט למשחקים משהו באזור ה 3500 ש"ח גמיש +- 200 ש"ח רצוי לא מKSP אבל אם צריך אז צריך וגם רצוי לא sempron או celeron תודה מראש

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  6. שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב חדש, לחלוטין. המחשב כעיקרון מיועד לתיכנות וגם למשחקים. חשוב לי בכללי שהמחשב יוכל להריץ משחקים כמו שצריך ובפרט שהוא יהיה טוב לתכנות, כלומר שהוא יוכל להריץ תוכנות רבות זכרון בקצב מאוד טוב. לדוגמא: VIsual Studio 2005 Photoshope. "סוס עבודה" (ככה אומרים?). התקציב יכול לחרוג קצת למעלה אבל לא יותר מידי. החלקים שאני צריך אם כן: מעבד, לוח אם (עדיף שיהיה מובנה בתוכו כרטיס קול וגם כרטיס רשת), מסך, זכרונות, דיסק קשיח (עדיף של 200 GB), כונן צורב, מקלדת ועכבר נוחים, כרטיס מסך, כמובן מארז, ספק כוח ומאווררים. חושב לי לציין כי המחשב אינו מיועד ל OVER CLOCKING כי אני לא ממש יודע איך להתעסק ולא בטוח שאני רוצה. תודה רבה לכל העוזרים. אני יודע שהתקציב ממש…

• 11 תגובות
    • 803 צפיות
  7. Started by blof,

היי מחפש מחשב לשימוש בצפיה בסרטים בחיבור לטלוויזיה, וגם שימושים כלליים. צריך מסך גדול יחסית, חשוב שיהיה עמיד מבחינת הפיזיות שלו ויראה טוב גם לאחר תקופה ארוכה. תודה מראש לעוזרים. * מטרות המחשב? חיבור לטלוויזית HD וצפייה בסרטים באיכות הגבוהה ביותר,כמו כן שימושים כלליים כמו גלישה באינטרנט ואופיס. * גודל מסך ? מעל 6'15 * משקל רצוי? לא כזה חשוב, רצוי פחות מ 4 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אזור 4 שעות נראה לי סביר, אם יותר אז יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) כן HDMI מן הסתם כי הוא מיועד לסרטים * בלוטות? אפשר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1 TERA * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות ב…

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  8. Started by aldema,

שלום אני צריך את עזרתכם: -אני צריך המלצה למחשב נייד חזק שיהיה מעל 7000 שקל לאבא שלי לעבודה. -שיהיה עם מסך איכותי לא פחות מ15 אינץ' -אפשר כל מותג אבל עדיף משהו מוכר כמו דל או טושיבה. -שיהיה אפשר גם לשחק משחקים יחסית כבדים(כאילו לא כרטיס מסך חלשלוש כזה..) תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  9. שלום חברים, אני זקוק לעזרתכם בבקשה. המטפלת של סבא שלי רוצה לקנות לפטופ בסכום שלא יעלה על 2000-2500 ש"ח. הדרישות הן בסיסיות לחלוטין, מלבד מחשב אמין והמלצה למקום טוב בו אוכל לקנות לה את המחשב(אנחנו מאזור הדרום). אני ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה, אני לא חזק בתחום הלפטופים והייתי שמח לשמוע על המלצות שלכם- המון תודה שי

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  10. שלום; אז ככה, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, המחשב יהיה לצורכי משחק (לא ברמה של גיימר(!) ) אממ כמו גם עבודה משרדית, מוזיקה וכד'. דגשים: - המפרט יכלול מסך 19" בשווי של עד 800ש"ח. ( הפרט היחיד מהציוד ההיקפי שנכנס למפרט. ז"א שלא צריך עכבר וכל זה.) - לא עושה OC - מעבד 2ליבות, לא נראה לי שיהיה לי שימוש בQuad. כאמור, עד 4000 עם אפשרות לחריגה קלה של 200-300 במצב קריטי ביותר. כמו כן, ישבתי קצת על מפרט, בכדי לדעת מה הכיוון של המחשבים, אני קצת חלוד (כמעט שנה לא התעדכנתי במחירים). אז ככה: מעבד E8400 לוח אם P43 זיכרון 4GB DDR 2 800MHz כרטיס מסך כ.מסך GIGABYTE GE FORCE 9600GT 128 BIT 512MB-DDR2 לגבי מארז וספק אני רוצה שימליצו לי פה ובכלל חוות דעת על החצי מפרט שהכנתי, כמו גם אני רוצה שיכ…

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  11. מעבד Intel Pentium Dual-Core E5300 Tray ¤328 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5300ay לוח אם GIGABYTE GA-P31-ES3G ¤310 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39277 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤268 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 HK ¤333 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBHK כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4550 Silent 512MB DDR2 PCIe ¤224 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C3D-H4550-512D3E צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤115 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק Cooler…

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  12. אהלן, אני מעוניין למכור את המחשב שלי כשלם או בחלקים לאחת מחנויות המחשבים באזור בו אני גר, הבעיה היא שאין לי מושג כיצד להעריך כמה שווה כל פריט, אז קצת פרטים: המחשב נקנה ביולי 2009 מחנות בירושלים שאני כבר לא בטוח שעדיין קיימת (האתר שלהם נסגר - p-see). שימש להרבה גיימינג, סרטים וכו', והמפרט כדלקמן: לוח אם - Gigabyte MA 770T-UD3P מעבד - AMD Phenom 955BE כרטיס מסך - Sapphire 4870X2 2GB זכרונות - A-Data Gaming DDR3 1333 2*2GB מארז - NZXT Guardian ספק כוח - Seasonic 650W (תקול - לא ניתן להדליק את המחשב בימים האחרונים) כונן קשיח Samsung 500GB SATA2 צורב Samsung DVD SATA2 (לא קורא כלום כבר בערך חצי שנה) עם הזמן, הוספתי למחשב מספר קירורים: באפריל 2010 - Arctic Cooling Accelero XTRE…

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  13. שלום יש לי תקציב של עד 6000 עיקר השימוש שלי הוא בתוכנת MATLAB שלעיתים מבצעת חישובים יחסית כבדים ז"א שהוא צריך להיות עם מעבד איכותי וזיכרון סביר - גרפיקה וסאונד זה נחמד אבל פחות חשוב חשוב שלא יהיה כבד - כי אני הולך לקחת אותו איתי יום יום - 1.5 ק"ג זה סבבה יש לי מספר חנויות מוגבל שאני יכול לרכוש מהן (המחשב נקנה מהעבודה): הראל טכנולוגיות מידע אקסס קומפיוטרלנד אר אי אל מולטי ונדור סרביסס תודה אריאל

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  14. אני זקוק למפרט הטוב ביותר בתקציב של 2.5K שיתאים למשחקים, רובם לא יהיו כבדים מדי. בנוסף, יש צורך במסך לא כחלק מהתקציב.. המסך צריך להיות מעל 21 אינצ' ובמחיר ממוצע (זה לא גדול מדי נכון?). עדיף מחשב שקט.

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  15. 8) שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שברשותי כרגע ,יש לי מעבד PRESSCOTT 2.8 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך שינצל אותו עד הסוף השאלה שלי היא: מה הכרטיס החזק ביותר שיעבוד עם המעבד הזה בלי צוואר בקבוק ? כנל לגבי זכרון .. כרגע יש לי 512.. המטרה היא להפעיל משחקים כבדים יש לי לוח עם PCIE צטערת..

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  16. Started by asaf-g,

היי אני רוצה לקנות מעבד, לוח, זכרונות, הארד דיסק וכרטיס מסך במחיר של 3000 שקל. הכרטיס מסך לא חשוב לי יותר מידי אבל עדיף שהוא לא יהיה משהו גרוע מידי.. אני לא מבין ולא מעודכן יותר מידי בחלקים ולכן אשמח לשמוע הצעות. תודה מראש, אסף.

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  17. Started by g191181,

התקציב מ3000-3500 פלוס * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפיה בסרטים ועבודה משרדית * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?שעות 3-4 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?לא חשוב * צורב DVD?לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL אני חשבתי אל אחד ושני אלה: Dell Inspiron N5010 i3-350M GMA HD או Dell Studio 1558 i3-350M 4570HD תודה מראש

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  18. שלום, מחפש מפרט למחשב [לבית] שייעודו העיקרי יהיה אופיס ואינטרנט וקצת סרטים. תקציב ~2500 ללא מסך אשמח לחוות דעתכם. עומר

• 12 תגובות
    • 803 צפיות
  19. Started by gilke85,

קיבלתי היום מחשב נייד חדש LENOVO T500 אחלה מחשב, אבל יש משהו שאני לא מצליח.. יש לו 2 כרטיסי מסך אחד פשוט ואחד טוב ATI 3650 איך אני מחליף בינהם? אני על האיכות הכי גבוהה של המחשב והכרטיס הATI לא מתפקד כשורה.. מה צריכים לעשות כדי להפעיל אותו? תודה

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  20. Started by idoleff,

חבר ביקש ממני להכין לו מפרט ב4K+-... למישהו יש רעינות? (לא צריך ציוד היקפי וכוננים אופטיים).

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  21. אני מעוניין לרכוש מחשב נייח לבית ולהעביר את הלאפטופ לשימוש מחוץ לבית בלבד. אין לי צורך במחשב גיימינג כי יש לי X360. אבל אני צריך מעבד וכרטיס גרפי מספיק חזקים כדי: חייב לטוס בגלישה באינטרנט (גם באתרים כבדים כמו יוטיוב ופייסבוק) חייב להריץ סרטי 1080P בצורה חלקה חייב להיות מסוגל להפעיל שני מסכי 1200*1980 במקביל ב Extended Desktop ללא בעיות. כרגע אני הולך לחבר, חוץ מה 2709 מסך LCD קטן 768*1024 אבל אני מעדיף לשמור אופציות שדרוג המסך הזה בעתיד. המפרט שנראה לי הוא: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤376 לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤352 כונן קשיח Seagate ST3750330AS 3.5" 750GB SATA2 32MB ¤394 זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤313 כרטיס גרפי …

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  22. Started by Shlomi123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה שווה את הניצול, אז לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בסיסי, משחקים... כמעט הכל חוץ מעריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משהו מיוחד. משהו כמו פיפא 2014, פרו, NBA ודברים כאלה.. אולי בעתיד ישוחקו משחקים קצת יותר כבדים אז אפשרי לשים כרטיס מסך ומעבד יותר איכותיים ובכך לחסוך את השדרוג בעתיד הקרוב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  23. היי חבר'ה, זאת ההודעה הראשונה שלי בפורומים אבל הם לא ממש זרים לי, אני פה קרוב לשנה כבר על תקן משקיף.. מנסה להשכיל קצת העניין הוא שאני קונה מחשב חדש ותכף משתחרר (מהצבא, לא מהכלא ) אז החלטתי להיות קצת יותר פעיל. אני מנסה לבנות מפרט כבר איזה חודש אבל אני לא מצליח להיסגר על חלקים... עברתי כבר פעמיים מקונרו ל-AMD ובחזרה... 'כל אופן הנה המפרט האחרון שלי, מבוסס קונרו למשחקים ומולטימדיה: KSP מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1 1180 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 1 790 790 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB SATA II 7200RPM 16MB 1 …

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  24. Started by ggeell,

היי חג שמח מתלבט בין 2 הדגמים הנ"ל שהוצעו לי . שימוש משרדי זום ואופיס. מחיר לא רלוונטי כי זה מחשב לעבודה יומיומית שאקח מהבית לעבודה על בסיס יומי. Dell Vistro 15 3000 (i5) 15.6” Lenovo ThinkPad (i7) 8hGen 14” יש עדיפות לדגם מסויים ? את דל אני מכיר עם מסך 14 שיש לי עם 4 גיגה זיכרון . את הלנובו אני בכלל לא מכיר רק יודע שיש לו 2 יציאות USB (יש לי מתאם USB TO RJ45 ) . המחשב יהיה מחובר קבוע למקלדת עכבר ומסך חיצוני אשמח לדעתכם . תודה מראשש

25. התקציב הוא בסביבות ה4500ש"ח הצרכים הם אופיס אינטרנט שירים סרטים סרטוני HD .משחקים לא כבדים בסגנון פיפא 2008 המחשב יהיה כל הזמן בבית ולא יתנייד בחוץ האם בתקציב הזה אפשר למצוא משהוא יותר טוב משניהם? והאם שניהם עונים על הצרכים ?או שהמפרט שלהם יותר מדיי לצרכים האלה?

• 6 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים