עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני מחפש המלצות למחשב נייד שיתאים לסטודנט להנדסת מכונות ויכול להריץ סולידוורק מחפש מפרט מעבד i7 דור שמיני 16 ג'יגה ביט ראם כונן sdd 512GB לפי מה שהבנתי אני צריך כרטיס מסך של nvidia מסדרת Quadro גודל 15.6 אינץ' תקציב: 5000+- תודה מראש

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  2. Started by CruelBtazal,

שלום, אני צריך שתבנו לי מפרט לפי התשובות הנ"ל: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6000 אשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. כרטיס קול איכותי כמה שהתקציב מאפשר 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן, ל-AMD . אם עדיף אחרת שכנעו אותי 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה לה…

• 14 תגובות
    • 796 צפיות
  3. Started by Anonymous1,

שלום לקוראים, אני מתעניין בחנות מחשבים מומלצת, אשר בכפר סבא. בתודה.

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  4. שלום לכולם אני מעצבת פנים שעובדת הרבה על אוטוקאד וגם לעיתים על תוכנות אדובי וסקצאפ, יתכן גם רוויט בעתיד. מעונינת במחשב טוב, בתקציב של 4.5K לא כולל מעבד (כבר קניתי) כמובן לא כולל מסך. ניסתי להרכיב מפרט אשמח לחו"ד מה שבעיקר אשמח להתיחסות זה לגבי לוח אם, כרטיס מסך וספק כח. תודה ענקית מראש!

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  5. היי חברה.. החלטי לרכוש מחשב נייד של Dell מדגם Inspiron 9400.. בניתי מפרט שכולל: מעבד : Inspiron 9400 Intel® Core 2 Duo T7200 (2.00GHz, 4MB L2 Cache, 667 MHz FSB), Genuine Windows® XP pro1 Inspiron 9400 Intel® Core 2 Duo T7200 (2.00GHz, 4MB L2 Cache, 667 MHz FSB) [222-4745] LCD Panel 17 inch UltraSharp Wide Screen UXGA Display with TrueLife [320-4926] Memory 1GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz [311-5637] Graphics Card 256MB NVIDIA® GeForce Go 7900 GS [320-4779] Hard Drive 80GB 5400RPM SATA Hard Drive [341-2943] הבעיה היא ב HD.. יכול להיות מצב שיווצר צוור בקבוק בגלל שהוא 5400RPM? והאם יש הבדל משמעותי בין 5400RPM ל7200RPM? איך זה משפיע במשחקים כבדים?

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  6. Started by aricdad,

האם מישהו בפורום יכול לעזור לי לאפיין מפרט לתחנת תיב"מ לדוגמא לצורך הרצת תוכנת inventor או SOLID תלת מימדי אחר. מעבד לוח אם זכרון כרטיס מסך אריק

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  7. Started by gryffin,

ראיתי שיש פה נציגים מחנויות מחשבים, אז תהיתי אם יש לכם מושג מה קורה עם הדגם 2GHz (מעבד T7250) של הסדרה הזאת אצל היבואן? אין אותו באף חנות וחלקן אמרו לי שהופסק הייצור של הדגם הזה. אם כן - ידוע על דגם שצפוי להחליף אותו (ולהשאר במחיר שלו, 4100-4200 ש"ח)?

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  8. השאלה בכותרת די ממצה, תוך כמה זמן אתם חושבים שיגיעו ניידים המצויידים בUSB3, וגם במחיר שפוי? אני צריך לפטופ לשנת הלימודים הבאה (אוקטובר), ורציתי לדעת אם יש טעם לחכות עד סביבות ספטמבר, או שזה לגמרי מופרך לחכות לכזה דבר?

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  9. אהלן, התחלתי בכרטיס מסך GTX 260 והשלב הבא הוא הרכבת שאר רכיבי המחשב. אני יודע שצריך להתחיל עם יעד מחיר ולפני שאני מוציא יותר מהמתוכנן - רציתי לדעת שזה כדאי. ההתלבטות שלי היא בין מעבדי הקוואד המוכרים לבין הI7 920... אם אני הולך על המעבד החדש, אני צריך גם לוח מבוסס X58 וזכרון DDR3 ששניהם מעמיסים עוד המון על המחיר. שני שלבים אחורה. המטרה הינה מחשב למשחקים (shooter) כמו far cry2 , crisis ו COD...בהרבה פחות מזה גם עריכת ווידאו (ממש הרבה פחות - משהו כמו 5% מהפעילות על המחשב). הלאה, אין לי שום צורך ביציאת HDMI מלוח האם...גם לא יציאה לשני מסכים ויעזור לי אם כן תהיה יציאת FIREWIRE. להשלמת המפרט, כל מה שאני צריך זה בחירה של מעבד, זכרון, לוח אם, קרור, מארז, ספק כח, דיסק קשיח וצורב …

• 9 תגובות
    • 796 צפיות
  10. Started by mmmbbb,

אני מחפש מחשב נייח למטרות עבודה..המחשב לא מיועד לגיימינג או עבודה אינטנסיבית עם גרפיקה ברמה גבוהה (פה ושם פוטושופ) מצד שני אני כן רוצה לראות סרטי מדי פעם ולא רוצה שהוא יתחיל לזייף עם HD התקציב יכול להגיע עד 3000 כשאיפה(איך לא..) למשוך מטה לכיוון ה2500 עד כמה שאפשר.. הנה מפרט ראשוני שהורכב שסה"כ גמיש לשינויים: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪938 קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪116 לוח אם: Gigabyte GA-PH67-DS3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪475 מארז: Gigabyte Triton 180 + Seasonic S12II-430W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪492 ק…

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  11. Started by BloodFist,

א. המפרטים חייבים להיות מפנדה. במפרט הראשון התקציב הוא 3000 ש"ח בערך ללא מסך. צריך שיהיה בוא עכבר מקלדת ורמקולים פשוטים ביותר וצורב DVD של NEC וגם כונן דיסקטים. שיהיה 80GB לא צריך יותר. ואם אפשר שתהיה אופציה לשידרוג עתידי של המחשב. (אפשר להגיע לסכום של עד 3300 ש"ח בערך) והמחשב הזה ישמש בעיקר למשחקים קלים עד בינוניים וגם אינטרנט עבודות בוורוד ודברים כאלה. במפרט השני התקציב הוא 4000 (אפשר להגיע עד 4300 בערך) במפרט הזה צריך מסך CTR עכבר מקלדת ורצוי צורב DVD וגם כונן דיסקטים (גם צורב של NEC) גם רצוי שתהיה אפשרות לשדרוג עתידי, לא צריך יותר מ80GB. והמחשב הזה ישמש בעיקר למשחקים בינוניים אולי כבדים אבל סביר להניח שלא ממש וגם לאינטרנט וורד ICQ כל מיני דברים כאלה תודה מראש. אם אתם …

• 10 תגובות
    • 796 צפיות
  12. היי, דגם: A-530-10 של פוג'יטסו. WIN 7 SP1 חיברתי ל LCD, משום מה כרגע הסאונד נשאר הלפטופ ולא עובר לטלוויזיה(עד עכשיו , זה כן עבר). מה השתנה: עדכנתי SP1, אם כי אני לא בטוח שזה מה שגרם לזה. איך מגדירים מאיפה יבוא הסאונד ב Dual view? עדכון: פתרתי. הגדרות סאונד ב WIN.

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  13. Started by Z1Z1Z1,

מצאתי מחשב קצת מוזר עם מחיר עוד יותר מוזר זהו המחשב Hp folio 13 i5 -2467m וזה המחיר שלו http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=Hp%20folio%2013%20i5%20-2467m עכשיו מה לעזאזל גורם למחשב הזה להיות כל כך יקר ?!?! לכאורה נראה מחשב פשוט..

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  14. Started by KYSG,

אני צריך חנות טובה ברשת לחלקי מחשב(חדשים כמובן)החנות צריכה להיות בחול ולעשות משלוחים לארץ אז אם מישהו מכיר(ולא EABY וחנות חנות לא מכירות פומביות) תודה לעוזרים *אני מבקש לא להעביר כי במקומות אחרים לא עוזרים....

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  15. חיברתי את המחשב לשנאי ככה שהבעיה לא בסוללה וכשאני מפעיל את המחשב כל הנורות בצד נדלקות לשנייה ולא מופיע שום דבר על המסך.......אחרי השנייה נשארת נורת ה-on/off בצד דלוקה ולא קורה כלום. מידיי פעם נדלק המחשב ונכנס לוינדוס אבל רוב הזמן הוא לא נדלק.......אחרי הרבה נסיונות איכשהו הצלחתי להדליק את המחשב וניצלתי את ההזדמנות לפרמט אותו. אחרי הפירמוט נכנסתי לוינדוס פעם אחת ואז חזרתי למצב שבו הייתי מקודם (המחשב פשוט לא רוצה להדלק) אולי הבעיה בסוללה? מבקש את עזרתכם...... תודה.

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  16. TOSHIBA SATELLITE C660-1ML - מעבד Core i3-2310M זיכרון 4GB וכרטיס מסך GeForce 315M. עם שנתיים אחריות בינ"ל. Lenovo G570 4334-4YG M514YIV - מעבד Core i5-2410M זיכרון 4GB וכרטיס מסך Radeon HD 6370 1024MB. שנה אחריות נמכר בתקציב אצל Ivory. Asus K53SJ - מעבד Core i3-2310M זיכרון 4GB וכרטיס מסך GeForce 520M. אחריות 3 שנים. אלה הפיינליסטים מבחינתי. במידה ויש מחשבים טובים יותר בתקציב שפסחתי עליהם אני אשמח לשמוע עליהם. תודה רבה מראש.

17. Started by uvs84,

שלום לכולם צריך מפרט למחשב לצורך משחקים בתקציב של עד 6000 ש"ח, שיריץ את המשחקים הכי חדשים, השקט חשוב ולא מתוכנן OC יתחבר למסך 22-23'' אם אפשרי במסגרת התקציב הזה גם להמליץ על מסך טוב, זה יהיה נחמד מאוד תודה

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  18. Started by contA-,

שלום לכולם,כמו שאתם רואים (או לא) אני חדש פה השאלה שלי היא:מה רצוי לשדרג ובאיזה חלק במחשב שלי ,התקציב הוא 4,000 פחות או יותר והכוונה היא להכין מחשב שמיועד למשחקים הכי חדשים. המפרט הקיים הוא: מעבד: Pentium 4 2.53 ghz לוח אם:Asus P4P800 Deluxe זכרון: 2X256 Mb DDR 333 mhz כרטיס מסך:ATi Radeon 9500PRO הארד דיסק:Western Digital 80GB 7200RPM *בכוונה כתבתי רק את החלקים האלה,כי לדעתי אלה החלקים הכי חשובים מבחינת ביצועים (שזה מה שהכי חשוב לי).

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  19. Started by oren778,

יש לי DELL 620 והסוללה מחזיקה 10 דקות לאחר מכן כבר מהבהב הסימון שלה שהיא גמורה גם שאני מדליק אותו אז ישר רשום לי שאני צריך ללחוץ F1 כי הסוללה גמורה השאלה שלי איך אני יכול לדעת שבאמת הסוללה מתה ולא המטען שלא מטעין למרות שאני מטעין הנורה שלו דולקת

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  20. אהלן שוב אני :] קודם כל שלום לכולם.. עד לפני יומיים ככה בניתי לי מפרט שלפי דעתי אני חושב שהוא טוב אבל אין כמו לשאול עוד אנשים שיכולים לתמוך בך.. אז הנה המפרט תנו לי חוות דעת כנה המסך לא מעניין אותי מאיזה פאנל הוא. אני יודע שזה מסך טוב ואני לא מעוניין להחליפו.. העכבר אולי אתם תיהיו נגדו אבל זה אחלה עכבר אני מאוד אוהב את הצורה שלו ואני כבר רגיל אליו מכך שהלכתי לחבר שלי ויש לו עכבר כזה.. אז גם אותו איני מעוניין להחליף.. יאללה שוט.. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz(E8400) 1333MHz/FSB 6MB 45nm - BOX ¤986 לוח אם: ASUS P5KR ¤617 מסך: DELL 19" E198WFP ¤1121 כרטיס מסך: BFG PCI-EX 2.0 GeForce 8800GT OC2 512MB GDDR3 - RETAIL ¤1404 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 720…

• 11 תגובות
    • 796 צפיות
  21. Started by shlomoreuven,

ברשותי מחשב נייד כמו חדש, בשימוש מועט בלבד. כמה אני יכול למכור אותו? זה המחשב: מחשב נייד "15.4 MSI PR601 T6500 2.1GHz הנה המפרט שלו: מעבד ליבה כפולה Intel® Core2 Duo Processor T6500 2.1GHz מסך "15.4 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video Intel® GMA X4500 זכרון 4096MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 320GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב Dual Layer Super Multi DVD תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11B/G כרטיס רשת Lan 10/100/1000 מודם פקס 56Kb Bluetooth 2.0 יציאות USB 2.0 X4 ,VGA ,Audio קורא כרטיסי זיכרון , יציאת רשת ועכבר Touch אחריות שנה אחריות (אחריות ע"י היבואן הרשמי…

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  22. שלום, אבקש את עזרתכם בייעוץ: . מה התקציב המקסימאלי? 4.7K-5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחסוך בעלויות אולם במידה ומדובר בפגיעה משמעותית אז לא לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (עדיפות נמוכה) והרצת מכונות ווירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - הרצת מכונות ווירטואליות - תדיר/כבד , גיימינג - מזדמן/תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  23. Started by ranhap,

שלום רציתי לשאול איך אני יכול לחבר את המחשב למגבר לא דרך האוזניות שנמצעות בקדמת המחשב וגם מה עדיף ויסטה בעיברת או באנגלית או שאין הבדל תודה מראש

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  24. הרכבתי את המחשב הזה, ויש לי כמה שאלות לפני שאני מזמין האם המעבד מספיק חזק ? (לא מתוכנן OC) האם הזכרונות: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT עדיפים על אלו שבחרתי ? או שכדאי לי להשאר עם הדגם הזה של OCZ ? ומה הכוונה ב VALUE ? איזה כרטיס מסך עדיף ? XFX LEADTEK ALBATRON או את ה BFG שבחרתי ? (כמו שציינתי בפוסט קודם אני הולך להוסיף עוד שני כוננים קשיחים בסאטא 1,2 ושני כוננים אופטים באיידיאי) המפרט: מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ₪716 לוח אם: ASUS M2N-E ₪526 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL ₪1756 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 72…

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  25. Started by gal_sh1,

שלום לכולם אני צריך עזרה בבניית מפרט מחשב HTPC לסלון בתקציב של עד 3000 שקל לא כולל ציוד הקיפי ומסך. חשוב מאד שהמחשב יהיה שקט ובעל כרטיס מסך חזק אשר יתחבר בחיבור HD fullלטלויזיה 32 אינץ . תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.