עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by fizban,

שלום לכולם! יש ברשותי לפ טופ די ישן... והייתי רוצה להחליף אותו... (Dell Latitude D500 - Pentium M - 1.3 GHz) עכשיו השאלה הגדולה היא, האם כדאי לי (או האם אפשר בכלל) לשדרג לפ טופ? או עדיף לקנות חדש? ואם אפשר לשדרג, אז אילו חלקים כדאי לשדרג כדי שהוא יעבוד מהר יותר.. (מצטער על הבורות.. אני עדיין לומד..) השאלה עולה מן הסתם בגלל שאיני מעוניין להוציא הרבה כסף על העניין.. (אני מעונייין להוציא גג 2000 שקל על שידרוג\החלפה). אני צריך בסך הכל מחשב לגלישה באינטרנט + כמה תוכנות אופיס בסיסיות.. והמחשב הזה כבר מתחיל לזחול.. (אני מאשים את XP!!). אז מה אתם אומרים? אם אתם זקוקים לעוד פרטים רק תגידו לי תודה מראש! טל

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  2. קיבלתי הצעה למפרט של מערכת עריכה התקציב שלי הוא 5000. אני משתמש בתוכנות פריימיר cs5 קצת after ופוטושופ זה המפרט: מארז מקצועי ומאוורר ATX 700 לוח אם Intel® P67 socket LGA1155 מעבד I7-2600B Intel Sandy Bridge 3.4Ghz 8MB 2 זיכרון GB 1600 mhz DDR34 צלעות קירור -סה"כ 8GB ספק כוח Power Supply 500W Silent Intel® 320 Series 120GB MLC 2.5" 25nm - SSD דיסק קשיח TB 7200RPM SATA3 WD Blue צורב DVD Sony nec 24 (שנה אחריות) כרטיס מסך GTX550 1GB GDDR5 2xDVI HDMI כניסת PCI FW - IEEE-1394 ממשק eSATA, USB2,USB3, SATA3 האם המפרט מספיק לי? האם הרכיבים מתאימים? האם הכונן ssd הוא כונן איכותי? האם ל-priemere cs5 יש דרישות ספציפיות שהמפרט לא נותן להם מענה

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  3. Started by itamar88,

שלום, אני מעוניין לשדרג את המפרט של המחשב שלי ( נקנה לפני קרוב ל 5 שנים), אני הייתי רוצה לשחק משחקים כמו Far cry 4 ו Battefield 4 על הגדרות בינוניות' אני מחפש שדרוג "שיחזיק" לי ביצועים בינוניים של משחקים לשנתיים בערך, כרגע אין לי כסף לרכוש חדש. האם זה אפשרי? ומה האופציות אם כן? התקציב הוא 1500~1000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך מה שימושי המחשב: גיימינג על הגדרות בינוניות אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Far cry 4 ו Battefield 4 מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב: 1680X1050 לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות כמה שניתן. עד כמה חשוב השקט במחשב? אין צורך בשקט האם מתוכנן אוברקלוק: לא האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא יש העדפה לחנו…

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לקנות לפטופ ואני מתלבט בין ה- toshiba satellite l500-13t לבין hp pavillion dv6-1230. המפרט של הtoshiba: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7743&perur=2&t=1&c=339 המפרט של ה-hp: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7731&perur=2&t=1&c=320 ניתן לראות שלטושיבה יש 4gb ram ו320gb בדיסק הקשיח לעומת 2gb ו-250gb של ה-hp. אבל הבטריה של הטושיבה מחזיקה רק שעתיים ו20 דקות (לפי האתר הרשמי של טושיבה) אני לא יודע כמה זמן הבטריה של ה-hp יכולה להחזיק, אבל נראה לי שיותר.. יש לציין שאני צריך את המחשב לצורכי לימודים, סרטים, ומשחקים "רגילים" (לא כבדים). איזה מחשב לדעתכם עדיף? האם זמן סוללה של שעתיים ו-20 דקות הינה חיסרון משמעותי? (אני לא הולך להסתובב …

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  5. שלום לכולם לאחר ההמלצות קיבלתי את המפרט הבא ב 2150 עליו אוסיף עוד HD ב 550 השימושים הם בעיקר להקרנת סרטים ב HD (בעיקר MKV, קצת BR) מעבדי אינטל Pentium E5200 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q-EM s775 C2Q 1600Mhz, Intel G45, DDR2 800, PCI-E, X4500HD זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II - ישמש למערכת ההפעלה ולהורדות סרטים Samsung 103J 1TB - ישמש כספרייה לאחסון ולהקרנת הסרטים כרטיס מסך OnBoard Intel GMA X4500HD DVI HDMI כרטיס קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים Pioneer DVR-216DBK DVD±RW x20 Black Sata מארזים DiamondStone Lascala SST-LC17B HTPC Black ספק כוח Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan 24pin שא…

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  6. שלום, אני חושב לבצע שדרוג מסוים לתצורה הבאה : amd dual 4600+ 3gb ram 667\800 mhz 160 gb hitachi 8mb X2 - שירוצו ברייד (הבנתי שזה אמור להכפיל את המהירות) מה דעתכם ?

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  7. Started by Asaf_l4,

1. מה התקציב המקסימלי? 4,000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים, HD, אינטרנט במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? כרגע 1024*768 אבל קונה חדש בקרוב * באיזה סוג משחקים תשחקו? Call of duty, Splinter Cell, PES, FIFA ועוד כבדים בגדול.. * באילו הגדרות תשחקו? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? Floppy 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול. אני צריך מפרט מלא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10? 9 …

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  8. . מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך עדיף בסביבות 1500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בסיסי ביתי, אינטרנט, סרטים, קצת פוטושופ. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין חשיבות למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הארד דיסק, צורב וציוד היקיפי (מסך מקלדת וכו') 5. עד כמה חשוב השקט בסול…

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  9. Started by CruelBtazal,

שלום, אני צריך שתבנו לי מפרט לפי התשובות הנ"ל: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6000 אשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. כרטיס קול איכותי כמה שהתקציב מאפשר 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן, ל-AMD . אם עדיף אחרת שכנעו אותי 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה לה…

• 14 תגובות
    • 813 צפיות
  10. Started by neogod,

אז כמו שכתוב בכותרת אני זקוק למפרט למטרת משחקים וסרטים ב2500 ש"ח (ניתן לחרוג קצת) ללא ציוד היקפי. ורצוי שהמפרט יורכב בפנדה. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  11. Started by Anonymous1,

שלום לקוראים, אני מתעניין בחנות מחשבים מומלצת, אשר בכפר סבא. בתודה.

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  12. * מטרות המחשב? לא למשחקים ...אינטרנט סרטים (שכן יוכל להריץ סרטי 720P טוב) ותמונות (לא פוטושופ) * גודל המסך? 10-12 אינץ * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן כן ושוב כן ! זהו מחשב לטיול ארוך (נסיעות ארוכות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד אך לא חובה , כן חובה קורא כרטיסים למצלמות . * גודל מינימלי כונן קשיח? 160 מינימום ... * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן וכמה שיותר טובה . * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא , יש לי דיסק של ווין 7 פרו. מצאתי את המחשב הנ"ל אבל מצפיה ביוטיוב עליו אני רואה שאיננו יכול לנגן וב אפילו 720P http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&keyword=asus+eeepc ישמח לעזרה ! תודה !

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  13. Started by Dj BeN Co-N,

שלום , אז ככה יש לי פה מפרט שבניתי לבן דוד שלי הוא מחפש מחשב גג עד 2200 ש"ח לא למשחקים חזקים וכל זה הוא רוצה לאינטרנט שיהיה לו צורב טוב במחשב ומשחקים מאינטרנט אתם יודעים כמו מוואלה וכו.. אז הנה : והבניה לקוחה מהאתר Ksp וכמה שלא קשורים לאתר. לוח אם - amd athlon 64 k8n s-754 nf3 250 sata מעבד - sempron 2800 (s-754) זכרון - 512mb 400mhz a-data דיסק קשיח - 80gb wd 7200 כרטיס מסך - ati radeon 9550 128mb כרטיס קול - ******** זה בטח על הלוח ! אין לי מושג מקלדת + עכבר - מיקרוסופט צורב דיווידי - x16 LG gsa-4167b מסך - Mag ah778 crt זהו אז מה דעתכם ולא בדקתי כמה יוצא לי הכל ואם זה יותר מהמחיר 2200 ש"ח אז מה בבקשה להוריד ובשביל שיהיה צימצום והמחיר יהיה טוב כמו שהוא רו…

• 11 תגובות
    • 813 צפיות
  14. 1. תקציב: 2000 שקלים, כמצויין בכותרת. 2. מטרות מחשב: מחשב לאחות- זאת אומרת office לשיעורי בית, גלישה באינטרנט (שימוש נרחב במשחקי פלאש) ומשחקים קלים. 3. ציוד היקפי: רמקולים, לא צריך משו מיוחד העיקר שיוציאו צליל נורמלי. 4. לא להוסיף למפרט: יש בבית מסך ''17 (יחובר למחשב), מקלדת, עכבר וכרטיס רשת אלחוטי (אני יכול להתקין את הכרטיס על המחשב בעצמי). 5. העדפה למותגים: אין, הכל הולך. 6. קירור ועיצוב: אין דרישה מיוחדת, מצדי שיראה כמו ארגז קרטון. 7. מערכת הפעלה והרכבה: אין צורך בקניית מערכת הפעלה, כן צריך הרכבה במעבדה. 8. צרכים מיוחדים: ככלל, אני מעדיף להימנע מקנייה בחנויות עם מוניטין שלילי סגנון KSP ואייבורי. 9. שקט: אין חשיבות מהותית. 10. OC: לא מתוכנן אוברקלוק. 11. משחקים: לא על ה…

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  15. Started by maor676,

שלום, אני מעוניין במפרט כולל מסך בעיקר למשחקים, סרטים ומוסיקה. יש לי כבר כרטיס קול ממש טוב. חשוב שהמסך יהיה ברמה גבוהה ונעים בעינניים. 1. תקציב 5000 ש"ח כולל מסך. 2. מטרות המחשב: בעיקר משחקים כבדים, עבודות משרדיות,הורדות, חשוב לי שהוא יהיה מהיר. 3. ציוד הקפי: מסך: חשוב שהוא יהיה נעים לעיניים לעבודה ממושכת עם טקסטים וטוב גם למשחקים. חשוב מאוד גם הזוויות צפייה. צריך גם צורב. 4. לא צריך כרטיס קול איכותי ורמקולים 5. חשוב לי שהחברה תהיה אמינה עם הרבה המלצות ושירות טוב. 6. בנושא הקירור אני לא כלכך מבין אבל אם צריך לקנות קירור טוב כדי לשפר ביצועים אז כדאי. חשוב לי העיצוב אבל עדיף להשקיע את רוב הכסף בחומרה. 7. לא 8. אני מעדיף לבחור מארז מגניב מכמה אופציות טובות(עדיף שיהיה לו …

• 13 תגובות
    • 813 צפיות
  16. Started by -Tal-,

היי, קניתי מחשב נייד סמסונג NP370R5E והוא הגיע עם ווינדוס 8 עם כונן C אחד. נכנסתי לתוכנה של ווינדוס לניהול מחיצות והמצב הוא די מוזר, צירפתי תמונה. מדוע יש לי הרבה כונני ריקברי? אני רוצה להקטין את C ולהוסיף כונן נוסף. ד"א- בתמונה רואים כונן D, מדובר ב DOK מן הסתם. אשמח לקבל עזרה! תודה, טל

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  17. שלום רציתי לדעת אם מעבד T3400 חזק למשחקים כבדים ותפעול המחשב בכלל

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  18. חוץ מNextop כי הם יקרים מאוד, ואין להם את הדגם שאני רוצה. עכשיו השאלה.. בגלל שאני לא מוצא XPS בשום מקום, ואני צריך מחשב נייד עד יום שבת בערב הכי מאוחר, אז אני מחפש דגם אחר, שיהיה לי יותר קל למצוא.. אז השאלה היא.. איך הדגם הזה : Toshiba Satellite U400 יש לו מפרט נחמד, חוץ מהמעבד שהוא T5550 1.83Ghz מה אתם אומרים !? אולי אתם מציעים משהו אחר.. ? כי פשוט המחשב הזה זמין. בתודה,מתן.

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  19. Started by tal.ha,

שלום, אשמח לקבל הצעות למפרטים דלי תקציב, עד 2000 ש"ח, לפי הדרישות\רצונות הבאים: 1. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר, צורב\cd-rom. 2. מחשב לשימושים משרדיים (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, הורדות, משחקי פלאש וכדומה. 3. המחשב יהיה במקום לא מאוורר, בלשון המעטה, אז כדאי שיהיה מארז שיתן מענה מיטבי לבעיה כזאת. 4. AMD תתקבל בברכה. 5. שלוח האם יאפשר שידרוג עתידי של כרטיס המסך. שתהיה תמיכה ב-sata, ddr2, מעבדי core duo. 6. אשמח לחוות דעת על המפרט הבא: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7909. תודה רבה טל

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  20. Started by yarl,

שלום לכולם . ברצוני לרכוש מחשב לנובו Lenovo U550 M25C2IV 3749C3G Intel Core2Duo SU7300 4GB 500GB ATI HD4330 15.6" Win7 וצריך המלצה וחחת דעת על המחשב הזה . השימוש יהיה עבודה אנטרנט ואם אפשר למשחקים שאולי הבן ירצה להשתמש בו אם יש איזה שהוא לינק שכבר דובר על המחשב הזה אני ישמח לקרוא ולהתעדכן תודה .

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  21. תקציב - עד 5400 ש"ח מזומן - במימון העבודה אז אפשר לנצל את כולו. מטרה - שימוש כללי, אופיס, גלישה וכו'. לשימוש ההורים בלבד ולכן מותאם לאנשים מבוגרים (מעל גיל 50) המחשב לא ישודרג בעתיד וצריך להחזיק כמו שהוא למספר שנים טובות. המחשב צריך להיות שקט , אמין לאורך זמן עיצוב חיצוני סביר לא משהו מיוחד. המפרט צריך לכלול גם מערכת הפעלה win7 המפרט צריך לכלול גם מסך ,ציוד היקפי והרכבה no OC איזור מגורים - מרכז בתודה מראש.

22. כותרת. אני צלם, צריך את המחשב לתיקון תמונות ובעתיד לעריכה מאסיבית יותר (לומד פוטושופ). חשבתי לקחת משהו פשוט ובר שידרוג כרגע, ואשדרג כשאצטרך. תודה.

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  23. Started by guy2607,

1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית ועיצוב קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים מבוססי דפדפן, ומשחקי ילדים קלים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  24. צריך מפרט למישחקים וסרטי HD סכום עד 4500-5000 לא מעל אני משחק בהרבה משחקים אבל לא חובה לי לשחק אותם על כול ההגדרות בשמיים... רזולוציה כמו שיש בהמשך היא מספיקה אני צריך שיהיה על הלוח תמיכה ב S/PDIF ולפחות 6 כניסות USB עדיפות לכרטיס מסך של NVIDIA (בלי סיבה מיוחדת היו לי רק כרטיסים שלהם ואני מרוצה) וחשוב יציאת DVI כרגע אני עם רזולוציה של 1050*1680 מסך 20 אינץ רחב רמת שקט 7-8 אני לא מתכנן OC או שידרוג מסיבי למחשב הזה מערכת הפעלה 7 שאני יתקין לבד לא חובה הרכבה בחנות לא צריך ציוד הקפי כמו מסך מקלדת עכבר או מסך וגם צורב לא צריך

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  25. בהמשך לפוסט הקודם.. אני מחפש נייד לאחי.נייד חזק שיכול להריץ משחקים וסרטים ב-HD.אני חשבתי על הנייד הזה: http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?PID=3500i5430m&Cat2ID=&Cat2Cat1ID=36&Rnd=01/10/2010%2014:29:01

• 2 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים