עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by AsD[eyal],

תודה מראש מחשב למשחקים

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  2. Started by NoamHa,

שלום. בעיקרון אני צריך מחשב לפתח תוכנות ואתרים בעיקר. אז אני צריך משהו שיקמפל מהר, וריץ כמה שרתים על המחשב כמו SQL SERVER ו IIS וכו'. חשוב לי מאוד גם יציבות. אני לא מחפש מחשב משחקים חזק בגלל שלצערי לא יוצא לי הרבה לשחק. זה המפרט שחשבתי עליו, מחירון מ KSP: Core™2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB - 1970 ‏P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E‎ - 960 של ASUS ‏1GB Kingston‎ DDR 2 -677 שתי סטיקים, בשביל 2 גיגה סה"כ - 1340 ביחד ‏250GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎, גם שתי יחידות, סה"כ 920 ביחד סה"כ 5190 ש"ח אין צורך במסך, צורב, מקלדת וכו'. מה שמשאיר לי בערך 1300 ש"ח למארז טוב, ספק טוב וכרטיס מסך בינוני. אני חשבתי על כרטיס מסך בסביבות 500 ש"ח, מארז בסביבות 400 ש"ח ואיזה ספק טוב גם ב 4…

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  3. 8) שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שברשותי כרגע ,יש לי מעבד PRESSCOTT 2.8 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך שינצל אותו עד הסוף השאלה שלי היא: מה הכרטיס החזק ביותר שיעבוד עם המעבד הזה בלי צוואר בקבוק ? כנל לגבי זכרון .. כרגע יש לי 512.. המטרה היא להפעיל משחקים כבדים יש לי לוח עם PCIE צטערת..

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  4. Started by g191181,

התקציב מ3000-3500 פלוס * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפיה בסרטים ועבודה משרדית * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?שעות 3-4 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?לא חשוב * צורב DVD?לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL אני חשבתי אל אחד ושני אלה: Dell Inspiron N5010 i3-350M GMA HD או Dell Studio 1558 i3-350M 4570HD תודה מראש

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  5. Started by michael30,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב ללימודים שלי בבית ספר לא משהו חזק במיוחד רק שיפעל מהר וחלק ולא תקוע ממש חשוב. * מטרות המחשב? אני ישתמש הרבה באופיס וכדומה לא מעבר לזה שלא יהיה לכל מיני משחקים וחרטות והמחשב ישמש אותי להרבה שנים שיהיה חזק מספיק. * גודל המסך? אני מעדיף מינימום 13 מקסימום 15 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? גם לא כל כך משנה כמה שיותר יותר טוב אבל שלא יהיה איזה 3 שעות חח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חשוב כל כך * בלוטות? גם לא חייב אבל רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא נורא אם יהיה 250GB אבל עדיף יותר * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע מזה אבל שיהיה אחריו…

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  6. שלום, עקב בעית חומרה בלוח-אם שלי אני רוצה לעשות למחשב "אוברול" - זה אומר לוח אם, מעבד וזיכרונות. . מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? עבודה משרדית, משחקים, גרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) : פוטושופ, וורד, אקסל ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1600X1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? מרוצי מכוניות, יריות * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכ…

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  7. Started by RainbowInBlack,

היי, אני דיי חדש בקטע של מחשבים ניידים ועכשיו אני צריך להתחיל להיות נייד (גם מבחינת עבודה, וגם בשביל מה לעשות בנסיעות ) רוב מה שאני אעשה על המחשב זה לראות סדרות\סרטים ולתכנת (ב Visual Studio - קצת כבד) אני מחפש מחשב חדש שיתאים לצרכים הנ"ל אם אפשר כמה שיותר קל ועם סוללה שתחזיק לפחות 3 שעות (כל נסיעה שלי היא 3 שעות הלוך ו 3 שעות חזור) איזה מחשב\ים יתאימו לי? (לא משנה לי אם הוא יהיה תואם לויסטה או ל XP - אפילו עם עדיפות ל XP ) תודה רבה רועי

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  8. Started by idoleff,

חבר ביקש ממני להכין לו מפרט ב4K+-... למישהו יש רעינות? (לא צריך ציוד היקפי וכוננים אופטיים).

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  9. Started by znavot1985,

שלום כולם, אני קונה בקרוב מחשב חדש ולהלן המפרט שחשבתי עליו: Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB Cache GIGABYTE 965P-DQ6 s775, Conroe, P965, DDRII 800, 2xPCI-E Dual 1GB Kingston DDR2 667 mhz GIGABYTE 7600GS 256MB CREATIVE X-Fi XtremeMusic Maxtor 320GB 16MB, SATA II Enermax Liberty ELT500AWT 500W כל אלה בתוך מארז של LIAN LI PC-A10. התקציב שלי הוא 10000 שקל. דבר ראשון אשמח לקבל חוות דעת על המפרט. דבר שני הבעיה שנותרה בעינה היא מערכת הקרור. אני באמת מתלבט כמה להשקיע בשביל המערכת הזאת. האופציה הראשונה היא לקנות משאבה, רדיאטור ובלוק קרור של סוויפטק עם צינורות טייגון ב 2000 שקל אבל כואב לי להוציא כזה סכום על מערכת קירור. השאלה היא אם אני יכול להסתפק בקיט מוכן דוגמת הקיט של קול…

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  10. Started by eyahalom,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט באזור המחירים הנ"ל, למטרת אינטרנט, אופיס, קצת משחקים (לא כבדים מדי, אבל נחמד אם תהיה לי את האופציה למשחקים). אני לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים. אני מעוניין שתהיה לי את האפשרות בעתיד לחבר כרטיס FIRMWARE למטרת הורדה ממצלמת ווידאו. כמו-כן, המפרט צריך לכלול צורב, להיות מבוסס AMD, וכמות הזיכרון צריכה להיות 512. אני מקווה שתוכלו לעזור לי למצוא מפרט מתאים בסכומים הללו. תודה מראש, ערן

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  11. Started by yonir,

שלום, אני חושב לקנות מחשב, הדרישות הן: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000 ש"ח פחות או יותר. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) השימוש משרדי בעיקר ומידי פעם צפייה בסרטים. (ייתכן גם הרצת תוכנות מדעיות כבדות יחסית אבל זה שימוש משני יחסית) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. המפרט כולל מסך בלבד, שאר הציוד ההיקפי קיים (מקלדת, עכבר ורמקולים). 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אין צורך…

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  12. אהלן, אני מתחיל ללמוד בקרוב ומעוניין לקנות מחשב נייד. ממה שראיתי גודל מסך של 14-15 אינץ' מתאים. השימושים יהיו בעיקר אינטרנט ואופיס (לא משחקים). אם אפשר בפחות כסף אז גם סבבה. יש לכם רעיונות? תודה, איתי

13. Started by A.Iniesta,

אני רוצה לפרק נייד מדגם ze2002ea של HP לצורך ניקוי. חיפשתי מדריך או הסבר כלשהו ולא מצאתי את מבוקשי בגוגל. זאת פעם ראשונה שאני מתעסק עם נייד, ניסיתי לפרק בעצמי והוצאתי את רוב הברגים בגב המחשב - והפלסטיקה לא רוצה לצאת. מה אני מפספס? האם אני צריך לפרק גם את הכיסוי לHDD, להוציא אותו ולמשוך משם את הפלסטיקה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  14. Started by ספי צרגס,

בוקר טוב וחג קניות שמח לכולם :) אני מחפש נייד להחליף את הU30S ASUS הישן שלי, סחב יפה עד עכשיו אבל ממש משתעל תקציב עד 3K+-, עדיפות למעבד I7, שואף ל16GB זיכרון ו1TB SSD ראית שני דגים שנראים לי זהים, אבל משום מה הפרש המחירים בהם הוא כ400 ש"ח, בכמה רשתות https://www.bug.co.il/brand/asus/color/gray/laptop/x515ea/bq869w https://www.bug.co.il/brand/asus/color/black/vivobook/15/x1500ea/bq2577w מה אני מפספס פה? שניהם בדיוק עם אותה חומרה לא? (וגם אותם כניסות USB וכו') תודה

15. המחשב הולך להיות מחובר לטלוויזיה ולשמש לטלוויזיה ,סרטים, קצת משחקים ( RB6,PRO,GTA מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 : "SLGU9" - BOX ¤451 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-G31M-ES2L - זמין במלאי ¤270 כרטיס מסך: [..] ASUS HD4350 512MB DDR2 - EAH4350 SILENT/DI/512MD2 - RETAIL ¤247 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.11 1TB 32MB SATA2 NCQ - ST31000340AS - זמין במלאי ¤450 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL6 ¤144 כמות:2 וידאו וטלוויזיה: [..] HAUPPAUGE PVR-150 MCE KIT ¤430 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER 7 LOW PROFILE FOR INTEL S775 ¤86 מחיר סופי: ¤2222 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il צריך המלצה לספק שקט או מארז שקט בתקציב נמוך ואני שואל פה אם התקציב שלי…

• 14 תגובות
    • 797 צפיות
  16. נערך כי החלטתי שנייד הוא הבחירה הנכונה יוצר. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח במידה והשדרוג משמעותי מתאפשרת חריגה עד 1500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר לצורך עריכה והפקת מוזיקה וסאונד, מיקיסינג, ושימוש להופעות בלייב. עיקר השימוש הוא בableton, וCUBASE 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. הא…

17. שלום! אני מחפש להחליף את המחשב שלי (lenovo s205 כמה בערך הוא שווה בן שנתיים?) במחשב חדש. אני יכול להשקיע עד 3000 שח וגם אפשר בלי מערכת הפעלה. אני מחפש מחשב עם מסך בין 12.1 ל- 14.1 עם מעבד דיי חזק שיספיק להריץ בקלות תוכנות תכנות כמו netbeans וכו'. חשוב שיעבוד מהר וחלק. חשוב לי שהסוללה תהיה מאוד חזקה (לפחות שתחזיק 6 שעות) יכול להיות נחמד אם יש כונן DVD ובכללי מה שלפי דעתכם מומלץ. חשבתי על כמה אופציות, אשמח אם יש לכם מה להגיד עליהם או אם יש אופציה טובה יותר: HP Pavilion dv3-4395ej- http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210791 HP ProBook 4330s- http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210166 Lenovo ThinkPad Edge E330 3354-ALG - http://www.la…

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  18. Started by VinyX,

פתחתי כאן ת'רד לפני כשבועיים בו ביקשתי המלצות למפרט. אחרי שראיתי פה הרבה מפרטים, כל אחד הוסיף משהו אחד והוריד משהו אחר. סופו של דבר בחרתי את זה: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪995 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2906 ThermalTake SpinQ VT CLP0554, יחידות 1 ₪199 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1366 MSI P67A-GD53 B3 P67 CHIPSET מוצר חדש באתר - במלאי, יחידות 1 ₪735 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2581 Crucial 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪181 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2968 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.asp…

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  19. שלום לכולם, הצורב במחשב הפסיק לעבוד (מחשב עסקי של HP). ישנה דרך לפתור את הבעיה, או שצריך לקנות חדש, אם בכלל אפשר לקנות? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  20. שלום רב! אני מעוניין לקנות 2 מחשבים נייחים לבנות 12 ו-14. מחפש המלצה לקניית המחשב (כולל מקום קנייה- שיהיה זול ככל שניתן ובעל אמינות בנושא האחריות) להלן הפירוט: 1. התקציב לכל מחשב- 1,700 ש"ח פחות או יותר 2. שימושי המחשבים: מחשבים לנערות צעירות- בעיקר משחקים ואינטרנט רצוי מחשבים שיוכלו לקבל גם משחקים עם דרישות גרפיקה גבוהות יחסית. השימוש במחשבים יהיה ככל הנראה על בסיס יום יומי. לגבי הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך- אין לי מושג מה היא (מדובר במסך דק חדש דנדש 21'' אם אני לא טועה). 3. ציוד היקפי: מקלדת ועכבר (אופטי, לא אלחוטי) ופשוטים, אין צורך בשכלולים למיניהם. אפשרות להוספת רמקולים (תלוי מחיר). אין צורך במסכים. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן ד…

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  21. היי אני מתכנן לקנות מחשב חדש בשבוע הבא מ TMS ככל הנראה ויש לי כמה שאלות לפני שאני אהיה סגור על הקנייה: המחשב יהיה 32BIT ומיועד בעיקר למשחקים כבדים 1) אני עושה משלוח עד הבית, זה אמין להזמין אצלם? תוך כמה זמן מגיע בערך? (למי שקנה מהם) 2) המפרט הזה טוב? כל החלקים מתאימים והמחשב ירוץ כמו שצריך? תודה מראש, רועי

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  22. שלום, זה המפרט: מעבד: athlon64 3200+ S939 לוח אם: ASUS A8N SLI Deluxe (יש לוח אם יותר טוב שמתאים לAMD939??) זיכרון: Kingston 2*512DDR CL3 (כדאי להשקיע ב- CL2.5?) כרטיס מסך: PINE xfx6600 256MB (התקציב הוא 1300 והכרטיס הזה עולה 880 - יש מקום לשיפור) מארז: Themaltake shark VA7000SWA (תקציב 1000 שח - חשוב שיהיה נוח לפירוק והרכבה של התקנים, ללא ברגים, מקורר היטב, יפה) אני מתלבט בעיקר לגבי כרטיס המסך. יש לי XBOX ואני בדרך כלל משחק עליו ולא על המחשב. תודה מיקו

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  23. שלום רב, קנינו לאחרונה את המחשב הזה. בדקתי עם CPU-Z והזיכרון עובד על 1066. איך אפשר לדעת אם הזיכרון עצמו 1066 או 1333? ואם הזיכרון עצמו 1333 איך אני מגביר את המהירות? רצ"ב קובץ הדו"ח של CPU-Z. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  24. Started by uriya,

מה אתם אומרים על זה? IBM X60 tablet מה דעתכם? אשמח אם תתנו דעה השימוש שלי במחשב הוא לצרכי אינטרנט וקצת סרטים וכאלה, לא יותר

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  25. Started by vadiklip,

שלום למומחים. אני מעוניין במפרט בסביבות 2k חריגה עד 300 ש"ח. השימוש המרכזי הוא גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וגם שיהיה ניתן לשחק עליו משחקים ברמה סבירה+. חשוב שהציוד הקפי ובכלל כל הרכבים במפרט מחברה טובה ובאיכות טובה גם כולל את המארז ואם יש צורך גם ספק כוח טוב חשוב... מסך מחשב לא נחוץ. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.