ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
-
-
מעבד: Q6600 של INTEL. לוח אם :דגם GYGABIT P35C-DS3R או דומה עם התכונות: תומך DDR3, עם יציאות USB קידמיות(עדיף גם עם יציאת אודיו קידמית)(עדיף גם עם אפשרות לאוברקלוק),עם אפשרות הרחבה עד 3 GB. ראמ:800 מגה הרץ, 2 גיגה דיסק קשיח: 250גיגה, 16 מגה CATCH, סאטה 2 כרטיס מסך: ATI 2600 XT עם זיכרון של 256 מגה-חשוב: שיגיע עם מתאם ליציאת VGA וגם כאבל מעביר לקומפוסיט. מארז: שיהיה עם יציאות USB קידמיות ואיוורור טוב תוספות:* יציאות FIREWIRE * כרטיס טלויזיה ורדיו כרטיס רשת וכרטיס קול: אונבורד- כבר משולבים על הלוח אם (מקלדת,עכבר,מסך,ורמקולים לא צריך) במחיר של 4000 ש"ח בערך...
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מדובר בשדרוג די רציני מפנטיום 3 450 שבמהלך השנים התווספו לו כמה חלקים ששווים משהו גם היום: כ.מסך : gigabyte radeon 8500LE דיסק קשיח: maxtor 60GB וכל השאר כעיקרון אני צריך לוח אם, מעבד, זכרון ,מארז (וצורב), בחרתי את החלקים ע"פ המפרט המומלץ אבל ראיתי שהוא מלפני חודש וחצי ולכן אשמח אם תחוו את דעתכם. אני מעוניין שהמחשב ישמש גם למשחקים, לא מצאתי את ה- MSI NF4 ל754 בשום מקום אז בחרתי את ה- NF3 (למרות שאני מתכנן שדרוג של כ. מסך מתישהו) התקציב שלי הוא בסביבות 1500 ש"ח אבל אני יכול להגדיל אותו קצת אם זה *מאוד* משמעותי. Compucase-HEC Mini Tower CI-6821 Front USB 300W 1 269 ¤ Lite-On 52/32/52 Retail Silver CD-RW 1 139 ¤ AMD Sempron 64 2600+ Socket 754 Palermo Tray CPU 1 399 ¤ …
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום אני מתעד לקנות מחשב חדש שיכולל מסך 17'' + צורב + כונן 1.44 + HD 80 GIGA אלו הדברים הקטנים. ולגבי הדברים החשובים : א) אני מחפש המלצות ו/או הארות לגבי לוח אם ומעבד - מתלבט בין AMD לINTEL מחיר לעומת תועלת. ב) קראתי את המפרטים המוצעים באתר אך המחשב לא הולך להיות מחשב משרדים וגם לא מחשב משחקים עם גרפיקות מתקדמות ולא הבנתי את "מחשב מסיבות רשת" אך כן חשוב שיהיה אמין ,בוא נאמר מחשב בינוני לטווח ארוך, תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
משתמש רשום 4 פורסם 2020 באוגוסט 24 (נערך) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500, אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב? Office, Photoshop, Premiere , Lightroom. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משמעותי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אור…
-
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
- 1 follower
-
-
הי, מעוניין לרכוש מחשב נייד בעד 3,000ש"ח לשימוש יומיומי רגיל. המליצו לי על HUAWEI MateBook D 14 AMD 2021 https://consumer.huawei.com/en/laptops/matebook-d-14-amd-2021/specs אין לי ניסיון עם מחשבים של Huawei. באותו טווח +- מצאתי: Dell Vostro 14 3400 VM-RD09-13355 https://ksp.co.il/web/item/191077 HP Laptop 14S-DQ2008NJ / 307Z1EA https://ksp.co.il/web/item/140390 השאלה האם יש אחד שעדיף בבירור על פני השאר? האם מישהו יכול להמליץ על מחשב נייד טוב במחיר של 2,500ש"ח (עם וינדוס) שלא צויין מעל? לצערי אני ממש לא מבין בזה אז אשמח לעזרה. תבורכו ותודה רבה
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
- 1 follower
-
-
חשוב לי שתשימו לב להערות בסוף!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג עוד 100-200 שקל אם זה משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כגון BF3 / gta לא חייב על ההגדרות הכי גבוהות אבל שיפעל בצורה מכובדת. חשוב לי שהמחשב יתמודד יפה עם ריבוי משימות! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך יש הכל כולל מסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הכל חוץ מציוד היקפי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? מומלץ שהיה כמה שיות…
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
המחשב בעיקר למשחקים עבודות תמונות סרטים שירים וגראפיקה(פוטושופ) אני לא מתכנן oc חשוב לי שבעתיד אני יוכל לשדרג את המחשב אז שמתי את הלוח אם הזה כרטיס מסך אני מחכה שהdx10 יהיה במחירים סבירים שאני יוכל לשדרג מפרט: מעבד אינטל: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם ? GIGABYTE 965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 2 זכרונות? DDR II 667 512MB TwinMOS כרטיס מסך? Point Of View nvidia geforce 7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E דיסק קשיח? Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II מארז HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver ספק כוח? JSP-TECH PS-05 BIG FAN 500W (12cm Fan) (24pin) צורב: ?LG DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 Black? מקלדת Microsoft Internet עכבר ? Microsoft Mi…
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב לבן משפחה(הלך לו הלוח אם)-עד 4300 ש"ח הוא מצהיר שהוא "...לא גיימר אבל אוהב לשחק"... אז נחשב לשימוש "כללי" מה שנקרא,כלומר לשימוש בייתי 1-חשוב לו ולי שיהיה שם מעבדquad הצעתי לו את הQ6600 2-הוא רוצה גם ספק 500W-הצעתי לו לקחת של ANTEC 3-אני לא סגור על הלוח אם אני די חושב שג'יגהבייט יהיה מספיק(לפי התקציב),אני רק לא סגור על הדגם הספציפי 4-כרטיס מסך 9800GT 512MB יהיה מספיק בשבילו.-לפי דעתי. כל זה עם HD חדש וללא ציוד היקפי(עכבר,מקלדת,מסך,CDROM) זה מריך לצאת לו עד 4300ש"ח לפי התקציב שלו נקודה נוספת הוא רוצה גם DDR3 בזכרונות(2-4GB) אה כן, הוא צריך גם מארז, הצעתי לו לקחת מאלומניום. ---ללא OC או משהו בסיגנון תודה.
-
- 10 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש. נייח. וחזק. שיריץ לי את התוכניות הכי כבדות.. ואת המשחקים הכי חדשים. סוג של מחשב לגיימרים. על גיימרים שמעתי שיש להם מחשבים מטורפים שאי אפשר להעלות על הדעת. אז בכל אופן, מחשב כזה זה לא מה שאני צריך.. אבל אני מחפש מחשב חזק עם מעבד חזק וכרטיס מסך חזק וכל מה שכרוך בזה. תודה רבה לעוזרים שגיא.
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי אני אשמח לקבל הצעה למפרט למחשב שישמש בעיקר עבוד VMWARE שיריץ ORACLE_DATABASE, קצת עריכות גרפיות בפוטושופ ואינדיזיין. לדעתי צריך להיות מחשב עם 4GB זכרון ועם 4 ליבות. תודה על העזרה יניב
-
- 12 תגובות
- 814 צפיות
-
-
ארונג' יצאו במבצע , מחשב נייד + אינטרנט ל18 חודשים ( עד 5 גיגה לחודש ) + פלאפון במחיר של 159 שקל , מסדרים לי הנחה של 20 שקל , כלומר יוצא לי 139 שקל לחודש ... על המחשב הבא : http://orange.co.il/PlansAndRates/15885.html HP Pavillon 1190 dv4 יש בו כרטיס מסך 9200M GS , איך הכרטיס הזה ? סה"כ אמור לשמש אותי להעביר את הזמן בבסיס המחשב , ואת אבא שלי לעבודה , אימיילים גלישה וכדו' ... מבחינתי אני רוצה שירריץ משחקים על גרפיקה נורמלית ... עם FPS נורמלי , אז מה אתם אומרים ? יריץ ? והאם החבילה משתלמת לדעתכם ? תודה ויום טוב אריק .
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם, אח שלי הוא סטודנט והוא צריך לקנות מחשב נייד. הצרכים שלו הם צרכים לימודיים והוא צריך להשתמש באופיס,לגלוש באינטרנט וגם הוא רוצה לראות סרטים וסדרות שהוא מוריד במחשב הנייד בלי שיהיו לו תקיעות כך שגם כרטיס המסך צריך לאפשר את זה. יש לו מערכת הפעלה עם רישיון כך שהוא לא צריך. התקציב שלו: כ 3000 שקל. אודה לכם על המלצות למחשב נייד.
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב שישמש לאינטרנט, אופיס וצפייה בסרטים. צריך גם מסך. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב נייד לרכישה מחר לאמא שלי. טווח מחירים: 2000-3000, כמה שפחות עדיף. המפרט לפי השאלון: * מטרות המחשב: עבודה משרדית, אינטרט ואופיס. * גודל המסך: 14-15.6 * סטנדרטי, המחשב לא נייד באופן קבוע. * זמן סוללה: 4-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה. * Bluetooth- לא חובה. * יש צורך בהארדיסק לאחסון עדיפות למחשב עם ssd. * כונן אופטי- לא חובה. * מערכת הפעלה- כן. * אם מתאפשר- מסך מגע. * 3 שנות אחריות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי, אני עורך וצלם וידאו ומחפש מחשב עבודה חדש. עובד עם תוכנות של אדובי בעיקר עם פרמייר לפעמיים גם אפטר. עובד בעיקר עם חומרים של 1080P מידי פעם גם 4K בפורמט רגיל אך אשמח גם אם למחשב יהיה אפשרות לעבוד עם לוג וראוו לעבודות עתידיות. אשמח עזרה בבניית מפרט, התקציב שלי כ5000 ש"ח (בלי מערכת הפעלה), אפשר חריגה קטנה במידת ויש אפשרות לשיפור הכרחי. רציתי לדעת אם מפרט כזה נגיד יכול להתאים? https://tms.co.il/index.php?route=product/configurator_pdf&configurator_id=315241
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
- 2 followers
-
-
הי יש צי מחשב נייד דגם טושיבה והילד נעל אותו ברמת ביוס אולי מישהו יכול לעזור הפל' שלי 0542036580
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מעוניין במפרט מחשב עד 2K לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט ושימוש בתוכנות פיתוח. הייתי שמח אם המחשב היה יכול לשמש אותי לפחות 2-3 שנים (לאותם שימושים כמובן). אין צורך בציוד היקפי. תודה, איל
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
לכל המומחים! לא הייתי הרבה זמן מעודכן. צריך מפרט ללא ציוד הקפי . חשוב שהמחשב יהיה שקט מאוד למשחקים קלים ויעבוד מהר חנות עדיפה סקאיי פיסי הוא זיג זג תודה לכול העוזרים
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
המחשב השלישי שאני צריך כבר השבוע... הפעם לסבתא של חברה שלי מחשב נייד אין דרישות מיוחדות בעיקר גלישה באינטרנט וכתיבה. כלומר הוא רוב הזמן יהיה נייח כך שמשקל לא הכי חשוב בעולם אבל כמובן אני לא רוצה משהו שיצטרכו להיות סבל בשביל להרים אותו. חשוב מאוד שיהיה אמין . טווח מחירים 6000-7000 תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
ANTECp180 thermaltake toughpower 750W philips 239CL Intel Core i 7 4770K Has wel l 3.5Ghz 8M B L3 Cache s 1150 Gigaby te GA -Z87M -D3H LGA 1150, Intel Z87, DDR3 Gigaby te GTX 780 3GB GDDR5 DX 11 2x DV I HDM I DP PCI-E חסר לי מאוורר שקט שקט למעבד וזיכרונות
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
ב"ה מפרט שנתנו לי כאן, לפני בערך חודש. אני עכשיו ממש כמה ימים לפני הקניה ורציתי לשאול אם יש משהו לשנות. (ראיתי כאן באחת ההודעות שהשוק משתנה כל כמה שבועות ולכן כדי לשאול מחדש לפני הקניה אם עבר הרבה זמן.) זיכרון פנימי: Transcend 4GB DDR3 1333Mhz לוח אם: ASROCK H61M-HVS S1155 VGA HDMI H61 Chipset, כונן קשיח: Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, צורב: LG GH22 SATA x 22 Black מעבד: Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray, מאוור למעבד: Cooler Master Socket 775, ספק כוח: Hec Cougar RS 400 80PLUS RS-400 כרטיס מסך: HIS Radeon 6870 Fan 1GB GDDR5, סט מקלדת ועכבר: Microsoft Comfort Curve Desktop 2000 סט רמקולים: Logitech Z-103 2.1, מארז: H…
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מחפש נייד לתיכנות HTML PHP לעבודה משרדית יש אפשרות של חריגה עד ל 1900 שקל
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט בתקציב 5600 שקל (תשתדלו לא לחרוג ) המחשב ישמש אותי בעיקר למשחקים כבדים ומולטיטסקינג. אין צורך בציוד היקפי מלבד עכבר ומקלדת (G5-חשוב) (אוהב את logitech internet) [שהכל יהיה שחור בבקשה] אין צורב בצורב או פלופי. כרטיס מסך רצוי EVGA (אין לי כוח להסביר למה ) אין צורך בהרכבה כמובן. ---------------עריכה------------- טוב עזבו מולטי טסקינג, רק למשחקים כבדים כל שאר הפרטים זהים, ודחפו פנימה 7800GT.
-
- 12 תגובות
- 813 צפיות
-