עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Omri Aboudi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד חריגה של 200 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, תכנות, שימוש משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Quad HD 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  2. Started by Liordjinji,

. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטי HD ו 3D. פה ושם גם משחקים לא משהו כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב מחובר לטלויזיה סמסונג 46 אינץ C7000. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  3. אהלן אני קניתי לפני שנתיים~ את המחשב שיש לי P4 2.4B לוח אינטל 256X2 ג'נריים HD 60 של WD ספק 350W ג'נרי ולפני שנה בערך קניתי עוד HD 80 של WD עכשיו..... אני קניתי את המחשב בחנות ששמה מדבקות על המארז ואם אני פותח אותו המדבקות יקרעו ואין לי יותר אחריות........ אז השאלה שלי היא.. מותר להם לעשות את זה בכלל? כמה זמן אחריות נשאר לי למעבד לוח זכרונות וHDים? בעיקרון אכפת לי רק מהאחריות של הHD כי קניתי כרטיס מסך חדש לפני חודשיים בערך בחנות אחרת (מוכרת)... הלכתי לחנות שקניתי את המחשב כדי שהם ישימו לי את הכרטיס מסך כי הרי אסור לי לפתוח את המחשב וגם שיאכלו את הלב שלא קניתי אצלהם ונגיד מותר להם לעשות את זה ובלהלבהל ואני כן פותח את המחשב... אני יכול ללכת ליבואן של WD ולתת לו …

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  4. Started by mzlbat,

היי מישהו יכול לעזור לי עם הדרייברים של הנייד הזה ? ( זה של אורנג' ) דרייברים ל XP תודות לעוזרים

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל!! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600-700 2. מה שימושי המחשב: עריכה גרפית, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש cs5.5 ,ai -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 צגים של 24' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 : 10! 6. האם מתוכנןאוברקלוOC)? אם כן איזה : כן! בינוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת …

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  6. http://www.ctm.co.il/product.asp?id=739 המחשב מיועד לאינטרנט + office + משחקי פלאש קטנים. אין דרישה לגרפיקה רצינית או תכנות כבדות במיוחד אני אשמח להצעות למחשבים נוספים ואולי טובים יותר בתקציב הנ"ל. תודה

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  7. שלום, הרכבתי לעצמי את המפרט הבא (לא כולל מארז וספק, אני אקח ג'נריים), הצרכים שלי: מחשב סולידי, אמין, לאורך זמן, אולי מתישהו להוסיף כ.מסך לצורך משחקים אבל לא בינתיים, מה שכן - אני רוצה להתקין עליו ויסטה ובנוסף שרתים של מיקרוסופט (ע"י VMware) לכן אני צריך הרבה זכרון (שמתי בינתיים 4GB, נראה מה הלאה) ומעבד יחסית טוב (בחרתי את המעבד בעיקר משיקולי עלות/תועלת, אני יודע שיש פחות חזקים שגם יתאימו למשימה, אבל כמו שאמרתי, אני חושב על העתיד). התקציב - פחות או יותר 2500, אפשר כמה מאות שקלים לכאן או לכאן (התקציב למחשב עצמו כולל מארז וספק ללא מסך וציוד היקפי). אז הנה: 1 Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm 789 2 KINGSTON 2GB DDR2 800Mhz 450 1 Intel "Buffalo Creek" G33…

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  8. הרכבתי את המשב הבא בתקציב של עד 3.5k (מהחנוית skypc ו foxpc) אשמח לקבל הצעות לשיפור או לבניית מחשב מבוסס אינטל בתקציב הנ"ל רכיב מודל מחיר מעבד AMD Athlon 64 x 4400 BOX 470 לוח אם Asus M2A-VM HDMI 412 זיכרון Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Ultra Dual Channel Kit 265 כ.מסך CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 900 דיסק קשיח western digital wd2500YS 250GB 393 מארז hec 6A19B 205 ספק כח jsp tech ps-05 BIG FAN 1000 450w 135 צורב Pioneed DVR-212 x18 DVD 165 כ.רשת אלחוטי Edimax EW7128G PCI 115 סה"כ 3060

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  9. שלום לכם, אני בונה אולפן חדש בבית (איזה כיף! ) ומתכנן גם לקנות מחשב חדש. התקציב שלי הוא 3K בתקווה בלי חריגות. אז מה אני צריך? מעבד - כנראה I5, לא נראה לי ש-I7 בקתציב. מחשב שקט (אני מעריך ש- SYCHTE). כרטיס קול - לא צריך. יש לי כבר DIGI 001 - מתחבר ב-PCI SLOT. ציוד נלווה - יש הכל. הארד דיסקים - חשבתי על 250GB+750GB. תוכנות - Cubase 4 כרגע אצלי. רוצה בעתיד להשתדרג ל-5 או 6. אם מישהו יכול להמציא מהשרוול מפרט בסיסי לצרכים האלה זה יהיה פשוט מצוין. גם הערות אחרות יתקבלו בברכה מלאה. הרבה תודה, דניאל.

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  10. Started by Genisher,

אמא שלי הגיעה למסקנה שהיא צריכה מחשב נייד. כל יעודו של המחשב הוא עבודה בתוכנות Office, וחיבורו למקרן חיצוני לשם הצגת מצגות PowerPoint. בגדול, הדברים שהיא צריכה הם: זכרון בנפח של לפחות 256MB (שיספיק להרצה של ווינדוס ואופיס...) צ'יפסט של אינטל עם כרטיס מסך מובנה בלוח האם (שבמקרה הצורך היא תוכל להציג סרטים) יציאות: USB 2.0 (רצוי יותר מאחת), PS/2, רמקולים, 15pin (לחיבור למקרן חיצוני). כונן CD/DVD (יוחלט סופית בהתאם להפרש במחירים) הארד דיסק בגודל מינימלי (בשביל הצרכים הנ"ל, אפילו 20GB יספיקו ) רצוי רמקול פנימי. שיגיע עם ווינדוס XP מקורי (עם מדבקת רשיון) כפי שאתם רואים הדרישות הן לא בשמיים, ולכן על התקציב להיות כמה שיותר נמוך (רשמתי 4,000 בתור מחיר שממנו אני מקווה רק …

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  11. Started by yanivz,

בקשה למפרט של מחשב תקציב מקסימאלי : 5,000-5,500 האם לנצל את כל התקציב או לחסוך : מומלץ לנצל את כל התקציב לאיזה צרכים המחשב : הכול בעיקר משחקים סרטים, מסמכים מוזיקה במידה והמחשב מיועד לגיימינג :המשחקים הם בעיקר HEROES' DIABLO וכו' אני רוצה שהמחשב ידע להריץ משחקים בקסימום שלהם מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית שאליה יחובר המחשב) : LCD 40" לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב : גבוהות מאוד האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט : רמקולים, מסך ( כבר יש כמו שציינתי) עד כמה חשוב השקט בסולם 1-10: חשוב מאוד 8-9 האם יש צורך בתוכנה נוספת או הרכבה: הרכבה האם ישנה העדפה לקנות את המחשב בחנות ספציפית או אזור: KSP אזור המרכז האם ישנן בקשות מיוחדות כלשהן : כרטיס קול טוב המארז צריך להיות בשכיבה …

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  12. Started by mb74ever,

רצוי שהמפרט יהיה מlogicpc כי משם אני קונה... בגדול אני יודע מה אני רוצה שיהיה במחשב..רק צריך את עזרתם בבחירת חברות הנה הדברים שאני רוצה שיהיו במחשב: מעבד AMD 64 ביט. לוח- לא ממש משנה לי, אבל קרוב לוודאי שNFORCE4 סבבה לגמרי.. זכרון- שיהיה ג'יגה. כרטיס מסך שיעלה בסביבות ה600 ש"ח אפשר לגלוש מקסימום ל700..אני פשוט לא רוצה כרטיס מפלצתי ולדעתי זה לא הגיוני לבזבז כסף על כרטיס מסך יותר מזה. צורב דיוידי. מארז+ ספק - שיעלו בסביבות ה300 ש"ח. מקלדת+עכבר אלחוטיים. מסך דק 17 אינץ', אם יכנס בתקציב 19 אינץ' מה טוב. מדפסת נורמלית. ד. קשיח 200 ג'יגה.(וכן אני צריך את זה...אני מעדיף מידע על המחשב מאשר בדיסקים). פלופי כמובן.. וזהו אני מקווה שלא שכחתי כלום. התקציב הוא לכל היותר 5500.. אפשר לגל…

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  13. Started by any1,

Intel Core 2 Quad Q6600 (S775) - 2.4GHz 1066MHz 8MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty (G0 Stepping) ש"ח 1200 ניראלי Thermaltake MAX ORB 207 ש"ח Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard 460 בערך Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 190 ש"ח Hitachi 250GB Sata II 8MB 260 ש"ח ניראלי ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 170 ש"ח ניראלי Palit 9600GT 512MB DDR3 Retail 800 ש"ח בערך Apevia X-Infinity 120mm Black כולל ספק כח 420W 288 ש"ח צריך חוות דעת + רעיונות לשיפורים + להוזיל כמה שיותר את הקנייה כי אני צריך את העודף לשפר את קניתת המסך שאני קונה

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  14. Started by doronle,

שלום, אני מחפש כבר תקופה ארוכה מחשב נייד 11.6" חזק למטרות עבודה. דרישות מעבד לפחות I3/I5 או מקביל של AMD. אני מחפש משהו שיקביל לנתונים של ה-MacBook Air 11.6 * מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך - 11.6 * משקל רצוי - 1.3/1.4 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לפחות 320GB * כונן אופטי - לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא מחיר - עד 3500 ש"ח. אשמח מאוד להמלצות לקנייה בארץ. תודה, דורון

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  15. Started by bigwave,

אז זה המפרט של המחשב שהזמנתי לא מתוכנן OC כרגע , אולי בעוד שנה שנתיים. מעבד intel core 2 dou e6300 לוח אם gigabyte ds3p זיכרון g.skill 2gb 667mhz cl5 כונן קשיח western 250gb דגם ה ys היקר יותר צורב DVS של LG כרטיס מסך leadtek 8800gts עכשיו יש לי שאלה אליכם, אני אוהב לשחק במחשב וגם לראות הרבה סרטים ועריכת תמונות בפוטושופ. האם לדעתם המפרט טוב? והכי חשוב, האם הגזמתי עם הלוח אם ואפשר לקחת לוח אם פשוט יותר מבלי לאבד "כח" עבודה במחשב ? ובכלל מישהו שמבין יכול להסביר לי מה ההבדל בין לוח אם שעולה 500 שקל ולוח אם שעולה 1000 שקל בהנחה ששניהם מאותה חברה ומיועדים להתאים לאותה חומרה(מעבד וכ'ו...)?

• 13 תגובות
    • 838 צפיות
  16. Started by DanneH,

Gigabyte GA-H77-DS3H LGA 1155 לבין ASUSP8H77-V LE s1155 Core P8H77-M s1155 ASUS P8H77-M LE מה ההבדלים בין כולם?? (המעבד שאני רוכש הוא I5 3450)

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  17. Started by morpheus1234,

המטרה: אוטוקד, תוכנות הנדסיות אחרות, אופיס, אינטרנט המפרט: AMD athlon 64 3000+VENICE BOX GIGABYTE GA-K8NF-9 NForce 4 GEFORCE PCX 6200 128 BULK עםיציאת DVI twinMOS\geIL\SAMSUNG 512*2(מה עדיף) בקשר למארז אני ממש מתלבט: אני צריך מארז עם קירור איכותי ז"א לפחות 2 מאווררים של 120מ"מ(אחד בכל צד לפחות)... רצוי ללא ברגים בPCI SLOTS ובכוננים(אלא מסילות) ושיהיה מחיר סביר מה דעתכם על FOXCONN TLA436? (כל שאר הרכיבים יש לי) המון תודה!!!

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  18. Started by lael,

מפרט למשחקים + מסך

19. זה לא ממש אקטואלי לעכשיו אבל אני עובד בחודשיים של החופש הגדול ואני ירויח 6,000 ש"ח , אני מעוניין שתבנו לי מפרט שיהיה כמה שיותר טוב לגיימרים בתקציב הזה, אם אני יראה שיוצא משהו ממש טוב אז כנראה שאני ילך על זה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  20. Started by orbachkl,

. מה התקציב המקסימלי? 2500(לא כולל מסך) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ,visual studio,OFFICE,MATLAB,SPICE ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? רצוי גם לHEROES 6 אם חורג מהתקציב אפשר להתפשר על STARCRAFT 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שבין בינוני לגבוה 3…

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  21. Started by tigerex,

מישהו יכול להרכיב לי את המחשב הכי טוב שאפשר להרכיב בסכום של 3000 ש"ח? (כולל מסך)

• 11 תגובות
    • 838 צפיות
  22. אין צורך במסך וציוד היקפי חובה 2 ג'יגה זכרון הארד דיסק גדול מעבד QUAD אינטל אני רוצה להזמין מזיגזאג יש לי נסיון מעולה איתם, זה יהיה מחשב שלישי ואף פעם לא היו לי בעיות. תודה לכולם!

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  23. Started by MegA^Mf,

ההתלבטות כמובן זה האם להכניס DX10 ולזלול את התקציב. או להחזיק שנה עם כרטיס כמו 1950PRO .... אני לפני צבא וזה דיי חשוב (עוד 5 חודש בערך) אין צורך בארדיסק מעל 160 , אפילו 80 אפשר לחיות עם זה לא במסך , כרגע 2 גיגה זיכרון מיותר .. בהמשך לפי הצורך נוסיף. כן OC , אבל לא בהגזמה . http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7070 , חשבתי על זה כמפרט חמוד במחיר מאוד שפוי הבנתי מהאתר של AC שהספק מסוגל להחזיק גם X1950XTX . ושקלתי להוסיף לזה עוד 1000 ולקחת 8800GTS של BFG. או שאפשר לרדת למחירים הנמוכים של AMD וכן להכניס DX10 ...... תודה מראש , מקווה שהאשכול נכתב לפי החוקים .. מקווה שתעזרו לי מבולבל מאוד לאחרונה

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  24. Started by balon007,

בשעה טובה קניתי את: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12652 כעת אני רוצה לשדרג את ההארדיסק לSSD ולהוסיף עוד 4GB זיכרון... אם אני אקנה אם הרכיבים ויריכב אותם בעצמי אני אאבד את האחריות? תודה

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200+-. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ואסטרטגיות למניהם כגון DOTA 2 דיבלו 3 הירוס -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 3 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים