ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
Intel Core 2 Quad Q6600 (S775) - 2.4GHz 1066MHz 8MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty (G0 Stepping) ש"ח 1200 ניראלי Thermaltake MAX ORB 207 ש"ח Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard 460 בערך Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 190 ש"ח Hitachi 250GB Sata II 8MB 260 ש"ח ניראלי ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 170 ש"ח ניראלי Palit 9600GT 512MB DDR3 Retail 800 ש"ח בערך Apevia X-Infinity 120mm Black כולל ספק כח 420W 288 ש"ח צריך חוות דעת + רעיונות לשיפורים + להוזיל כמה שיותר את הקנייה כי אני צריך את העודף לשפר את קניתת המסך שאני קונה
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים אלה ימלאו שלוש שנים למחשב הישן שלי שקניתי בעזרת הפורום הנפלא הזה ואני מתחיל לחשוב על קניית מחשב חדש. מה שחשבתי לעשות זה לקנות מחשב חדש ולהשתמש בחלק מהרכיבים שיש לי כבר עכשיו, מהמחשב הישן. ממה שישאר ושאי אפשר להשתמש, אני רוצה לבנות מחשב HTPC לסלון - אם זה אפשרי. המחשב הנוכחי כרגע עובד לא רע ואפילו מצליח להריץ משחקים בצורה סבירה (בלק אנד וויט 2, BF2, far cry - רצו בצורה סבירה עם הגדרות נמוכות). המחשב החדש ישמש למשחקים מדי פעם (אני לא גיימר מושבע אבל כשיש לי קצת זמן, אני מעביר אותו במשחקים במחשב), המחשב בסלון יהיה להקלטה וצפייה של תוכניות מהכבלים והשמעת מוזיקה. המפרט כרגע במחשב הישן הוא: Abit NF-7 2.0, AMD AXP 2200+ (HTF:BigTyphoon), ATI Redaon 9500 pro [OC…
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
1 Abit AV8-3rd Eye socket 939 VIA K8T800 Pro 815 ש"ח 1 NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 460 ש"ח 2 OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Premier Series 1,286 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6920 MIDI ATX / HEC400 LDT 565 ש"ח 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 1,050 ש"ח 1 Altec lansing ATP 3 2.1 440 ש"ח 1 Leadtek WinFast A400 TDH GeForce 6800 256-bit 128MB 1,978 ש"ח סה"כ: 6,593 ש"ח (התלבטתי בין הכטיס מסך של Point Of View GeForce 6800 128MB לבין זה) איך??.......
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
המחשב בכללי ישב בסלון אני מעוניין במארז HTPC, חשבתי על : Thermaltake Mozart VC4000SNS, אבל אשמח אם תציעו משהו (רק שיהיה שוכב והגובה שלו לא יעבור 17 ס"מ(כי זאת השידה שלי, לא חשוב לי הרוחב או אורך שלה, רק הגובה)) אני מעוניין שהמחשב יוכל להריץ משחקים ובמיוחד אם אפשר את הGTA IV (מה שיצא אתמול) ומשחקים החדשים, והכי חשוב סרטי HD. המערכת תהיה מחוברת לטלוויזיה TOSHIBA 32" REGZA 32AV500(באופן קבוע מן הסתם), ולסטריאו. אני צריך רק את המחשב נטו בלי רמקולים, או מסך(בגלל הטלויזיה), רק אני צריך סט אל-חוטי(מקלדת, עכבר), ומארז HTPC, וגם כרטיס לחידת וידאו אני מעוניין שיהיה ערקת MCE(אני משער שתציעו PVR 150(אין לי בעיה)).(יש לי ויסטה אולטימייט, ככה שלא לדאוג גם למערכת הפעלה), ולבסוף אבל לא…
-
- 11 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי, היום אני כנראה קונה מחשב חדש, ורציתי להתייעץ איתכם לגבי המפרט שבניתי לפני שאני מזמין. המפרט שלי מבוסס על תקציב של עד 3800 ש"ח. רק תגידו לי אם זהו מפרט טוב (מיועד למשחקים כבדים), ואם כדאי לי לשנות כמה מן הרכיבים. (..ולא לחרוג מהתקציב) מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ (Athlon64 3000+ (S-939) (1 810 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ (K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) (1 620 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512Mb 400MHz AData /VT (2 240X2=480 כרטיסי מסך? PINE כמות מחיר סה"כ xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E (1 1020 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ (80GB 7200 8MB WD800JB (1 335 מארזים? כמות מחיר סה…
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אח שלי שוקל לקבל הצעה מנועה מחשבים על באנדל שכולל: מעבד AMD ATHLON 64BIT 3200+ VENICE CORE לוח אם DFI NF4 ULTRA D LANPARTY גוף קירור ARCTIC COOLING SILENCER 64 בסכום כולל של 1600 ש"ח. רציתי לדעת אם זה כדי או שעדיף לקנות משהו אחר בסכום הנ"ל? כמו כן, מישהו מכיר את החברה PQI לזיכרונות? מומלץ? למישהו יש אולי הצעה למפרט אחר (מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, וזיכרון) עד 2500?
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, אחי מעוניין ברכישת מחשב חדש, אבקש את עזרתכם בנוגע למפרט. תקציב מקסימלי: 4000 שקלים. הצרכים: - עבודה עם Adobe Illustrator, Photoshop ותוכנות גרפיקה (דו מימד) קלות, גלישה, מוזיקה ואינטרנט. - מארז לא פנסי מדי, שיהיה שקט למדי (לא קריטי) ועם עיצוב נקי. - נפח של כונן - עדיפות לטרה, באם לא נכנס בתקציב - אז חצי ג'יגה. ציוד נדרש: אין צורך במקלדת ועכבר, אין צורך במסך (המסך יהיה u2312hm). אם יש תקציב מיותר, אפשר לבדוק אם ניתן להוסיף מקלדת ועכבר אלחוטיים. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
לא כולל ציוד הקפי (מקלדת, עכבר, מסך וכו') המחשב מיועד למשחקים! ללא OC. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
ההורים של חברה שלי רוצים לקנות מחשב לאינטרנט ומשחקים. הם הלכו ללוג'יק וקיבלו את ההצעה הבאה. Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W 330.99 ¤ Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW 165.00 ¤ AMD Athlon XP 2800+ Barton 512K, 333 Mhz BOX CPU 787.39 ¤ Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 384.81 ¤ Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 140.00 ¤ ABIT NF7 nForce2 Motherboard 444.01 ¤ DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory 515.06 ¤ 17" LG Flatron F700B Flatron Monitor 942.00 ¤ …
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
איפה אני יכול לראות מידע על המחשב שלי..? הכוונה כרטיס מסך, זיכרון, מקום וכו'.. חשבתי שזה איפשהו בלוח בקרה אבל לא מצאתי.. תודה מראש, אלכס.
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
אודה לעזרתכם על מחשב נייד לעיבוד תמונות צילום חובבני, התקציב 3500 ~ חשוב שיהיה קליטת WIFI טובה. * מטרות המחשב? עיבוד תמונות, אינטרנט YouTube, משחקי פלש, טקסטים סרטים, אבל אני רושצה לרכוש מחשב שישמש לאורך זמן וסרטים HD ready, OFFICE * גודל המסך? 15אינצ צפונה * משקל רצוי?לא כבד מדי, אבל אם כבד הוא יותר יקר אז שיהיה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI שיוכל להצחבר לטלביזיה * בלוטות?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 צפונה * כונן CD/DVD? צורב? בלי * כונן Bluray? בלי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא - אחריות בארץ עדיף 5 שנים לפחות 3 * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למער…
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה בקרוב לקנות מחשב חדש, המחשב מיועד בעיקר למשחקים הוא מוכן להשקיע בסביבות ה-6000 שקל ולא יותר מ-6300 הדרישות: כרטיס מסך טוב(רצוי עם VIVO)שיאפשר לחבר ממיר ולצפות בטלויזיה על גבי המחשב, או לחילופין כרטיס טלויזיה כרטיס קול שיאפשר תמיכה ב-6 ערוצים מסך LCD לפחות 17 אינץ' עם קצב תגובה מהיר למשחקים/CRT 21" איכותי מערכת רמקולים 5.1
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום אנשים, מחשב מחשב נייד לצרכים יום-יומיים (אופיס, אינטרנט ומייל, מולטימדיה וסרטים) עבור חבר מהעבודה (הוא מתכנת במקצועו, וכן ייצא לו לעבוד גם על הלפטופ) ועבור אשתו. דגשים: מסך 15.4" (אם יש גדול מזה, והמשקל נשאר עד 3.2 ק"ג ועומד בתקציב עם שאר הדרישות, אז זה יהיה נהדר) זמן סוללה ארוך ככל האפשר (גם אם זה אומר סוללת 9 תאים במקום 6 תאים) אם יש אפשרות ללא מערכת הפעלה - זה יהיה נהדר לתקציב. המחשב מיועד למולטיטסקר (המון אפליקציות פתוחות כל הזמן) רצוי מעבד - לפחות T8100 (כח עיבוד חשוב) זכרון 2GB לפחות. יציאת DVI או HDMI לצורך ניגון מדיות וידאו ע"ג מסך או מקרן חיצוני. דיסק קשיח 250GB בינתיים מצאנו פחות או יותר בתקציב שלנו את הדגמים הבאים: HP Pavilion DV-6860 HP Pavilion DV-6…
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
המחשב של בן דוד שלי הלך לעולמו[כנראה הלוח אם התקלקל כתוצאה מהפסקת חשמל/מכת ברק או משהו בסגנון..] והוא ביקש ממני להרכיב לו מפרט, עד 5000 שקל.. 5000 שקל כולל הכל-מסך ושאר הציוד ההיקפי.. ועכשיו לשימוש: השימוש הוא די כללי, קצת משחקים, בעיקר אינטרנט, קצת עריכת ויצירת מוזיקה..אז אולי כדאי להכניס[אם יכנס בתקציב כמובן] כרטיס קול נחמד.. אממ אם זה לא יהיה מאמץ מדי, יהיה נחמד אם תיתנו שתי הצעות, אחת עם מסך רגיל, ואחת עם מסך LCD, ונחליט כבר מה לקחת, בהתייעצות עם המשפחה של הבן דוד. אה, ועוד משהו. רצוי מערכת מבוססת אינטל, לא יודע להסביר את זה, אבל הם מעדיפים אינטל, כי הם לא מכירים את AMD, ואני לא בטוח אם נצליח לגרום להם לקנות AMD, ככה שכדאי מראש לתכנן מפרט מבוסס אינטל.. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי.. מחשב של HP, המסך נהייה בעייתי, הוא עובד כמו שצריך רק בזוויות מסויימות וכשאני משחק עם הבסיס (החיבור למחשב). האם צריך להחליף את כל המסך, או שטיפול פנימי במגעים יכול לסדר את זה? זה נראה כמו בעיית חשמל\מגעים, כי המסך עובד 100%, פשוט תלוי בזווית.. זה מתסכל... מישהו יודע מה אפשר \ צריך לעשות? 10X
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה בבנית מחשב.. התקציב הוא 2500 ולמחשב לא צריכים להיות ביצועים גרפיים גבוהים מדי כי אני לא אנצל את זה המפרט צריך לכלול: -מעבד -לוח אם -כרטיס מסך -מארז + ספק -צורב DVD - HD כמה שיותר אם נשאר כסף.. ד"א, איזה מהמעבדים הנ"ל יותר טוב? AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 BOX INTEL P-D LGA775 Dual Core 805 2.66GHz 2MB Cache Intel Pentium 4 3.0GHz 2MB Cache 755 _____________________________________ אשמח גם לקבל עזרה ב: ICQ#78727915 MSN: Royi_Hirsh@walla.co.il. תודה מראש, רועי!
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי אני ממש לא מעודכן בענייני חומרה אז אין לי מושג איזה לקחת הלוח אם שאני לוקח הוא Asus M2NPV-VM אנלא יודע אם לקחת SATA 2 או לא מארז וספק אין לי מושג מה אמין תודה רבה אה שכחתי, הרדיסק אני צריך בגודל של 80-120 ג'יגה
-
- 14 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שאני במקום הנכון. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שהחשוב בפרטים יהיה כ.מסך, משום מה אני לא מוצא מפרטים של ניידים עם פירוט על כ.מסך שלהם לכן הבקשה לעזרה. נתחיל בתקציב - מ3000 - 4000 ש"ח לא שקל יותר (חחח כי אין) גודל מסך שלא יהיה פחות מ15' לא חשוב מסך טאץ או לא. זיכרון RAM לפחות 4 G זיכרון איכסון מינימום 0.5 G וזהו בעיקר כל השאר פחות חשוב אפילו העיצוב העיקר שיהיה חזק בכ.מסך. תודה רבה מראש ארז אליהו
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה שכל פעם אני מדליק את הנייד הוא נדלק ומראה רק מסך שחור. רק אחרי כמה נסיונות של הדלקה פתאם הוא עובד טוב. חוץ מזה עד שהוא כבר עובד העכבר לא עובד(רק חיצוני) והמקשים במקלדת צריך ללחוץ עליהם כמה פעמים עד שהמחשב קולט. מישהו עזרה?
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד מדגם L650 כבר הרבה זמן 1. יש לי בעיה חוזרת בסוללה, כאשר הסוללה נמצאת במצב מלא, מוציא את החשמל וממשיך לגלוש באינטרנט. לאחר 30 דקות בדקתי שסוללה נמצאת על 78 אחוז ואחרי 5 דקות ללא התראה המחשב נכבה באופן כללי. כאשר הפעלתי על מחשב הסוללה מראה שיש לי 33 אחוז. מה זה יכול להיות בעיה? 2. יש לי הרבה תוכנות של טושיבה באיזו תוכנה שיעדכן את העידכון החומרות של מחשב הנייד? תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
ניתן לשדרג את ה-HD של כל מחשב נייד ? בפרט toshiba satellite l655 ? האם הנ"ל כרוך בביטול האחריות שכן המארז נפתח ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות את המחשב הנייד הבא : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=688015 אני יכול להביא אותו חדש בקופסא עם אחריות בין לאומית מיובא מחול ב-3800 שקל מחבר של אבא שלי. עכשיו כמה שאלות : 1) האם המחשב טוב? 2) האם המחיר טוב? 3) האם תהיה לי בעיה לממש את האחריות?
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, לאבא שלי יש מחשב נייד של IBM, הדגם T43, ולאחר זמן ממושך של עבודה (גם אם הפשוטות שביותר, כגון גלישה ואימיילים) הוא נכבה. אני משער שזה נובע מהתחממות, בגלל שאחרי שהוא עושה מסך כחול (ונכבה ישר), צריך לחכות כ-15 דקות (ככל הנראה הזמן שלוקח למחשב להתקרר) בכדי שיהיה אפשר להדליק אותו שוב. אני לא יודע איזה רכיב בעייתי, בקיצור אני זקוק לעזרה.. יש למישהו רעיונות? (אל תגידו לי משהו כמו "שים מאוורר".. אני צריך פתרון, ולא עקיפת הבעיה).
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מהו לפי דעתכם התקציב ה"מומלץ" למחשב גיימינג כבד? ואני מדבר גם על W7 כלול. וכשאני אומר גיימינג כבד אני מתכוון ל MW2 battlefield bad comapny 2 [יש לי מחשב ישן וזה סיוט לשחק BFBC2 עליו] Crysis 2 ובקיצור, כל המשחקים החדשים [שיצאו] וגם משחקים שיצאו בעתיד. מחשב שיחזיק כמה שנים טובות + קירור טוב. אז, התקציב ה"מומלץ" לגיימינג כבד הוא...? *אני לא מבקש פה מפרט המשך יום נעים לכולם
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-