עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש ברשותי נייד מסוג eee pc T101MT שרכשתי לפני כמעט שנתיים. אני משתמש בו ללימודים בתור מחברת אלקטרונית, ולמרות שאני מרוצה מחיי הסוללה (מחזיקה קצת יותר מ-5 שעות הרצאה), דיי הגבלתי את עצמי ללא יותר מ-5 שעות הרצאה ברצף (לא תמיד אפשר לתפוס מקום ליד שקע חשמלי...), אבל בסמסטר הקרוב נאלצתי לקחת 6 שעות הרצאה ברצף כשהסיכוי שאצליח למצוא מקום ליד שקע נמוך מאוד (כיתה אחת נמצאת בקצה אחד של העיר, השניה בקצה השני, ככה זה בבראודה עד שיסיימו לבנות בניין חדש). חיפשתי לקנות סוללה חלופית, אבל כל מה שמצאתי הם אתרים שמפרסמים במחיר נמוך - אבל אין סוללה במלאי כבר המון זמן, ובאיביי המחיר כפול משום מה. יש אולי פתרון אחר זול יותר כמו מטען סוללה נייד או משהו ברוח הזאת? http://www.ebay.com/itm/NEW-Ori…

2. יש את המבצע הזה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN110119leumi רציתי לדעת אם זה משתלם או אם אפשר למצוא משהו כזה ביותר זול.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  3. אז ככה איך המפרט הזה? אפשר לבצע חריגה קלה של עד 150+- מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 מחיר: ¤1395 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 מחיר: ¤122 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤528 מארז: Raidmax Sagitta II Black 2x120MM+1x80 ALL LED 23CM Side Fan FSP400W כמות: 1 מחיר: ¤462 זיכרון: Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 כמות: 1 מחיר: ¤322 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤426 כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 Sonic 512MB DDR3 Retail כמות: 1 מחיר: ¤1332 סה"כ: ¤4587 מומלץ? או שיש משהו להחליף? וכן אין לי צורך בצורב או כל ציוד היקפי אחר - מסך יקנה בהמשך ואשמח לקבל הצעות למסך איכותי …

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  4. Started by Miri Hoffman,

איפה ניתן לרכוש טאבלט Samsung Galaxy view 18.3 inch? בסמסונג ישראל, "סאני" היבואן הרשמי אמרו לי שהם לא מיבאים את זה לישראל . הציעו לי לחפש בחנויות שעובדות עם יבאנים מקבילים. אני לא מכירה. מבקשת הכוונה לגבי מקומות רכישה של הטאבלט הספציפי הזה.

5. שלום, אני רוצה לקנות את המחשב הנייד הבא : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=688015 אני יכול להביא אותו חדש בקופסא עם אחריות בין לאומית מיובא מחול ב-3800 שקל מחבר של אבא שלי. עכשיו כמה שאלות : 1) האם המחשב טוב? 2) האם המחיר טוב? 3) האם תהיה לי בעיה לממש את האחריות?

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  6. שלום, לאבא שלי יש מחשב נייד של IBM, הדגם T43, ולאחר זמן ממושך של עבודה (גם אם הפשוטות שביותר, כגון גלישה ואימיילים) הוא נכבה. אני משער שזה נובע מהתחממות, בגלל שאחרי שהוא עושה מסך כחול (ונכבה ישר), צריך לחכות כ-15 דקות (ככל הנראה הזמן שלוקח למחשב להתקרר) בכדי שיהיה אפשר להדליק אותו שוב. אני לא יודע איזה רכיב בעייתי, בקיצור אני זקוק לעזרה.. יש למישהו רעיונות? (אל תגידו לי משהו כמו "שים מאוורר".. אני צריך פתרון, ולא עקיפת הבעיה).

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  7. Started by Pentagrama,

אני מעוניין להרכיב מחשב שישמש כ- Media Center לצפיה בסרטים עד 1080P בנוסף ישמש למשחקים (לא הכי חדשים ולא בגרפיקה מקסימלית כמובן). יש לי כרטיס מסך 250GTS עבור המפרט הזה ובנוסף יש לי דיסק קשיח של 1TB אז מה אני צריך: 1. מארז - כמה שיותר קטן ושוכב אבל שהכרטיס יוכל להיכנס אליו 2. ספק - המינימלי שיסחוב את הכרטיס 3. לוח אם - לא חובה עם יציאה של HDMI כי יש בכרטיס 4. מעבד 5. זיכרון 6. כרטיס רשת אלחוטי - משהו פשוט לדעתי עדיף לא USB התקציב הוא עד 1500 ש"ח כמובן עדיף כמה שיותר פחות תודה

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  8. Started by evman007,

אחרי ארבע שנים של סבל עם פנטיום 3 ודיורון ,אני גאה לבשר שאני הבעלים השמח של amd athlon 64! קניתי ככה: מעבד 64 3000 לוח גיגהבייט k8ns יש לי חצי גיגה זכרון כרטיס מסך קניתי בלוגיק את ה9550 128 ביט ,כי בקייאספי זה באמת 64 ביט כפי שטענו פה כבר. לזה מוסיף הארד דיסק 120 ,וכל שאר הירקות הטריים שיש לי אהה ומארז compucase 6a19 ,איזה מאווררים מפלצות יש בפנים!

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  9. Started by RAID2010,

אשמח לקבל ממכם רשימת דגמים של לוחות אם Gigabyte - שיש בהם גם תמיכה ב Raid - ועונים על הדרישות הטכניות הבאות: * תאימות למעבד: Intel Core 2 Duo \ Socket 775 * 4 כניסות SATA + 1 IDE * תמיכה בזיכרון מסוג DDR2 \ DDR3 * כרטיס קול וכרטיס מסך - מובנה * 4 כניסות USB אחוריות, ו2 קדמיות * תמיכה בRaid - בעיקר Raid1 מחיר: אם יש, רצוי לא יותר מ 350 ש"ח

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  10. שלום לכולם, אשמח לקבל מפרט למחשב בסכום של עד 1500 ש"ח וללא ציוד הקפי. אמור להריץ אינטרנט ומשחקים קלים כמו פיפה (לא בהכרח של השנה האחרונה). אני מניח שיהיה כרטיס מסך און-בורד, אם לא אז יותר טוב כמובן :-) אשמח לקבל גם מפרט אינטל וגם מפרט AMD. תודה רבה ויום טוב לכולם.

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  11. Started by aviran_n,

אני צריך נייד שישמש אותי ללימודים בבית הספר.. אחד שלא יעשה בעיות מבחינת סוללה, ביצועים נחמדים+ (מהירות.. אפילו שזה רק ללמודים.. מחשב איטי זה מעיק) הוא ישמש אותי בבית הספר להקלדה בזמן השיעורים וכו' ובשאר הזמן הוא יחובר לרשת בבית שלי (רשת חוטית 10/100) לגלישה באינטרנט וכו' עדיפות למחשב עם תמיכה בבלוטוט' אם זה לא מנפח את המחיר בצורה קריטית. אני עם תקציב לא מנופח ביכלל ושואף להוציא כמה שפחות.. באיזה טווח מחירים יהיה מחשב שיענה לדרישות שלי, אך גם לא יהיה "בור" מוחלט מבחינת משחקים (שיהיה לו כרטיס מסך חלש אבל נוראמלי יחסית.. משהו קצת מעל הרמה של כרטיסי שוק הLOW במחשבים הנייחים...)? תודה רבה לעוזרים... ואם אפשר, יחד עם העזרה בנוגע לטווח המחיר, המלצה על דגמים..

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  12. שיריץ ווידוס חלק שיריץ אמיו אם אפשר גם cs 1.6 1 גיגה ראם לפחות מחשב טוב אופיס חלק (חשוב) תודה

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  13. Started by integral,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1908&scat=313&tcat= עדיף עם 3 שנות אחריות

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  14. [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]מבקש המלצה למפרט שיריץ לי משחקים כבדים על האפשרויות הכי גבוהות חלק.אני לא מבין גדול בחומרה אבל הדברים שחשובים לי הם מסך גדול,22 אינץ' זה מספיק או שאפשר יותר גדול? כונן פנימי לפחות 1T,עכבר ומקלדת גם צריך. מאיפה כדאי לקנות? ד.א התקציב שלי הוא 6-7 אלף יכול לחרוג טיפה. אשמח לתגובות,תודה מראש.[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/tabl…

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  15. Started by klips,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד שבסדרה DV6000 PAVILLON המחשב עובד רגיל ולפעמים הוא נכבה לבד מה יכול להיות הגורם לתקלה ? יש לי את המחשב שנה וחצי. תודה....

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  16. שלום, יש לי את המפרט הבא: מעבד - Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz לוח אם - Gigabyte GA-P35C-DS3R זיכרון - 2GB 667MHz DDR2 כרטיס מסך - GeForce 8800 GTS 320mb ספק כוח - Ultra(X-Connect X2) 550w מסך - Samsung 2494lw ============================== אז ככה, היום קיבלתי את המסך 24" הכרטיס מסך סחב עד היום מצויין, אני מעוניין להחליף אותו ל: GeForce GTX 280 1GB 512-bit GDDR3 או GeForce GTX 285 1GB / 2GB 512-bit GDDR3 אני מעוניין להחליף רק כרטיס מסך, מה שאומר שהוא צריך להתאים לספק שלי וכמובן למסך, שינוצל. אז כמובן שה-285 עם זיכרון 2 ג'יגה הכי טוב מבין השלושה, אבל האם הספק יסחוב אותו? האם בעצם מספיק זיכרון של 1 ג'יגה ואין צורך ב2 באמת? אם לקנות זיכרון 1 ג'יגה יש ה…

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  17. מעבד: [..] AMD ATHLON II X4 620 AM3 (2.6GHz) - BOX ₪564 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA770T-UD3P ₪516 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8 - RIPJAWS - F3-10666CL8D-4GBRM ₪577 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTS250 512MB GDDR3 DVI HDMI - RETAIL ₪587 מארז: [..] ANTEC TWO HUNDRED w/o PSU ₪258 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET ₪337 קרור למארז: [..] SCYTHE SLIP STREAM 120mm 1200rpm ₪41 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD322HJ ₪225 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (חינם לחברי הפורומים להזמנות מעל 3000 ש"ח !) ₪0 מחיר סופי: ₪3105 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il למשחקים חדשים אני רוצה שהמחשב ישאר לי לכמה שנים טובות... אם…

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  18. שלום, חבר שלי מחפש לבנות מפרט מבוסס AMD64 בסביבות ה 4000 - 4500 ש"ח... צריך גם להיות כלול במחיר מסך, מקלדת, עכבר, צורב DVD, ושאר הפריטים שמצויינים במפרט שהוא הרכיב ומצורף.... השימוש הוא בעיקר לגלישה באינטרנט, תיכנות, ומדי פעם הרצת משחקים במהירות סבירה... (אפשרות OVERCLOCK אולי בעתיד). אשמח לקבל את התגובות שלכם לגבי המפרט שהוא בנה וגם שינויים אם אתם מכירים שילובים יותר טובים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  19. Started by tahco,

שלום רב, אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת מחשב נייד במחיר עד 4000 ש"ח. * מטרות המחשב? צפיית סרטים ושימוש בתוכנות מוסיקה (כמו Cuebase). * גודל המסך? 13.3-15.6 * רזולוציית המסך? עדיפות ל900p ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל ויתאים לנסיעות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פחות קריטי אבל הייתי שמח אם היה מחזיק לפחות 5 שעות בלי טעינה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD או שילוב * כונן אופטי? מעדיף שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף בינלאומי אבל לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא אבל אשמח אם יהיה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שיהיה מהח…

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  20. קודם כל תודה על העזרה מכל החבר'ה הנהדרים פה! המחשב מיועד ל-OC בינוני, למשחקי "אמצע הדרך" (C&C 3 כשיגיע) ולפעולה שקטה במיוחד. ההערות וההתלבטויות בסגול. מעבד E6400 1390 או E6300 1075 לא בטוח אם שווה להוסיף 300 ש"ח בשביל מכפלה X8, אבל קראתי בהרבה מקומות שה-6400 נפוץ מאוד במערכות ל-OC. עדיין מבולבל. הרבה אמרו של-OC בוחרים 6300 או 6600 וה-6400 הוא מעבד לאלה שלא מתכוונים לעשות OC... קירור מעבד Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro 154 ביקורות טובות, לא חושב שצריך נינג'ות ל-OC בינוני. מלבד זה חשוב לי השקט. לוח אם Gigabyte 965 DS4 1090 או S3 790 זאת התלבטות קשה. אם כבר אעלה ל-DS, אבחר ב-DS4 ולא ב-DS3 בגלל הקירור. השאלה היא אם לבחור S3 עם או…

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  21. חבר שלי רוצה מחשב חזק עם מיקלדת ועכבר וצורב דיוידי יהיה קצת oc אבל נורא קטן מקסימום 400 מגההרץ יותר רצוי amd וכרטיס מסך טוב עם העדפה ל-gto החדש והתותח!!!!! תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  22. הרגע סיימתי טלפון מול הנציג של KSP והוא טוען שאין להם לא את כרטיסי המסך - יגיעו בסוף השבוע ולא את לוח האם שבכלל לא יודעים מתי יגיע וסתם מפורסם אצלם מישהו יודע / מכיר חנות זולה שמחזיקה אותם במלאי ואוכל לקבל אצלה את המחשב עוד השבוע (באזור תל אביב) להשלמת המפרט חשוב גם שיהיה במלאי אורורה או אנטק 900 2 ג'יגה זכרון מהיר 800 E6600 320 HD כפול 2 ספק אנטק 650 טריו וצורב נורמלי על המפרט אני כבר סגור פחות או יותר -וכבר דשנו את הנושא כאן רק איפה להשיג את לוח האם והכרטיס??? תודה...

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  23. Started by roei_s,

אז ככה, אני רוצה לרכוש נייד במחיר של עד 3500 ש"ח, הדרישות הן בעיקר אינטרנט ואופיס, אך גם משחקים יחסית קלים כמו פיפא ומנג'ר, בהתחלה הייתי נעול על אחד מהשניים הבאים: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?AuctionId=7713130 או http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?CategoryName=IBM_Lenovo&AuctionId=7715326 אבל אז הייתי באופיס דיפו ומצאתי מחשב שניראה לי טוב יותר, מדובר ב HP COMPAQ 6735s מעבד AMD ATHLON QL-62 2GH זיכרון 3 GB DDR2 דיסק קשיח 250GB SATA מעבד גרפי ATI RADEON HD3200 מה אתם אומרים? איזה מסך עדיף? אגב ב HP בפירסום יש חיבור אלחוטי של בלוטות ולא רשום WIFI, מה זה אומר? מה עדיף? סליחה על הבורות, תודה מראש לעונים!!!

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  24. אני רוצה לקנות מחשב שיעבוד טוב על משחקים חדשים שיהיה אמין ולא כל הזמן יעשה ריסטרטים ושיוכל להפעיל כמה שיותר פעולות בבת אחת לדוגמא ICQ MEDIAPLAYER INTERNET VENTRILO TS שיהיה שקט במחיר 5000שקל צריך גם ציוד הקפי אבל לא נכלל בתקציב תודה

• 18 תגובות
    • 806 צפיות
  25. שלום לכולם, אני מעוניין במחשב נייד לילדה בחטיבה, היא משחקת בעיקר מיינקרפט וסימס 4, אז המחשב צריך להיות מסוגל להריץ אותם וכמובן לשימוש כללי. התקציב הוא 3500, אפשר חריגה ל 4000 תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים