ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וצפייה בסרטים בFHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ידוע עדיין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ככל הנראה רזולוציה מקסימאלית למסך(32") -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציו…
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
בימים האחרונים עשיתי מלא בלאגן במארז שלי אני לא יחפור בכל מקרה הנה המפרט הנוכחי שלי שעוד לא חיברתי כי אני לא יודע איך אבל אחי טכנאי והוא יטפל בזה בכל מקרה לדעתכם עכשיו המערכת SLI תעבוד כמו שצריך? הכוונה 16X מכל חריץ ותפוקה מלאה? המפרט הכללי Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray - עוד מאוור רצחני לא זוכר את השם של ARCTIC Gigabyte GA-P55A-UD4 P55 CHIPSET Palit Geforce 460GTX 1GB - מערך SLI שתי כרטיסים אותו דבר Kingston 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 מטרה עקרית שלי היא גיימינג לא ברמה הכי מטורפת אבל שירוץ לשנה הקרובה בביצועים בין הטובים ... מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
כותרת. אני צלם, צריך את המחשב לתיקון תמונות ובעתיד לעריכה מאסיבית יותר (לומד פוטושופ). חשבתי לקחת משהו פשוט ובר שידרוג כרגע, ואשדרג כשאצטרך. תודה.
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
כותרת...שיהיה מעוצב נקי יפה ושיהיה טוב לגרפיקה
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
הגיע הזמן לרכוש לעצמי מחשב חדש להלחנה ;D התכנון הוא כדלקמן: מעתה יהיו לי 2 מחשבים, 1. מחשב חזק (בעיקר להלחנה של מוזיקה אלקטרונית, אבל גם לעריכת סרטים ותמונה, תכנות וכו'). 2. מחשב עבד (למטלות רקע, אינטרנט, עבודות משרדיות וכו'). שימו לב שאף אחד מהמחשבים לא ישמש למשחקים, אני לא גיימר בימינו : שני המחשבים יוצבו מחוץ לחדר, כל הכבלים יועברו דרך הקיר! המחשב החזק לא יחובר לאינטרנט (הוא מחשב למטרות מקצועיות ולא ל"התעסקויות"), אבל הוא יהיה מחובר בכבל קרוס ב-Gigabit Ethernet למחשב העבד. יהיו לי 3 צגי LCD מחוברים ב-DVI. שניים מהם למחשב החזק ואחד למחשב העבד. המחשב החזק יעבור אובקלוקינג נאה, המחשב השני כנראה לא. אני יודע שתשאלו מדוע אני קונה לוח מבוסס nForce3, ובכן: 1. ל-nFo…
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מעבד: Q6600 של INTEL. לוח אם :דגם GYGABIT P35C-DS3R או דומה עם התכונות: תומך DDR3, עם יציאות USB קידמיות(עדיף גם עם יציאת אודיו קידמית)(עדיף גם עם אפשרות לאוברקלוק),עם אפשרות הרחבה עד 3 GB. ראמ:800 מגה הרץ, 2 גיגה דיסק קשיח: 250גיגה, 16 מגה CATCH, סאטה 2 כרטיס מסך: ATI 2600 XT עם זיכרון של 256 מגה-חשוב: שיגיע עם מתאם ליציאת VGA וגם כאבל מעביר לקומפוסיט. מארז: שיהיה עם יציאות USB קידמיות ואיוורור טוב תוספות:* יציאות FIREWIRE * כרטיס טלויזיה ורדיו כרטיס רשת וכרטיס קול: אונבורד- כבר משולבים על הלוח אם (מקלדת,עכבר,מסך,ורמקולים לא צריך) במחיר של 4000 ש"ח בערך...
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ 2000 ש״ח למחשב לימודים / גלישה , אם יש מחשב שמאפשר משחקים אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב לילדים (יסודי / חטיבה) + אופציה למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? סביבות 15.6 - משקל לא משנה 7. האם האם …
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש דגם של מחשב ואם אפשר חנות מומלצת בחו"ל (אירופה וארה"ב בלבד) בן דוד שלי מאבטח מטוסים ונמצא בעיקר באירופה אבל גם לפעמים בארה"ב (שבוע הבא חוזר עם נקסוס 5 ) * מטרות המחשב בעיקרון שיחזיק לי ל4 שנים לפחות, לכן חשוב שיהיה מודרני מאוד. כח עיבוד חזק למטרת רינדור בתלת מימד ועבודות בפוטושופ ברזולוציה גבוהה. * גודל המסך לא פחות מ13.3 אינץ ולא יותר מ15 אינץ. * רזולוציית המסך FHD 1920x1080 והלאה. בעיקרון FHD יספק אותי. * משקל רצוי נמוך ככל האפשר. לא יותר מ1.8 קילו כולל סוללה. * נדרשת ניידות וזמן סוללה של לפחות 6-7 שעות. * SSD חובה 128GB לפחות. * כונן אופטי? אם יש למה לא, עדיף בלי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? ל…
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
המפרט צריך לכלול 200 גי'גה sata, כונן דיסקים רגיל, צורב רגיל לא דיוידי ואת כל הדברים הבסיסיים חוץ ממסך לא מתוכנן אוברקלוק תודה
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 2500(לא כולל מסך) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ,visual studio,OFFICE,MATLAB,SPICE ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? רצוי גם לHEROES 6 אם חורג מהתקציב אפשר להתפשר על STARCRAFT 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שבין בינוני לגבוה 3…
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
איפה אני יכול לראות מידע על המחשב שלי..? הכוונה כרטיס מסך, זיכרון, מקום וכו'.. חשבתי שזה איפשהו בלוח בקרה אבל לא מצאתי.. תודה מראש, אלכס.
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
אודה לעזרתכם על מחשב נייד לעיבוד תמונות צילום חובבני, התקציב 3500 ~ חשוב שיהיה קליטת WIFI טובה. * מטרות המחשב? עיבוד תמונות, אינטרנט YouTube, משחקי פלש, טקסטים סרטים, אבל אני רושצה לרכוש מחשב שישמש לאורך זמן וסרטים HD ready, OFFICE * גודל המסך? 15אינצ צפונה * משקל רצוי?לא כבד מדי, אבל אם כבד הוא יותר יקר אז שיהיה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI שיוכל להצחבר לטלביזיה * בלוטות?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 צפונה * כונן CD/DVD? צורב? בלי * כונן Bluray? בלי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא - אחריות בארץ עדיף 5 שנים לפחות 3 * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למער…
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
המחשב בעיקר למשחקים עבודות תמונות סרטים שירים וגראפיקה(פוטושופ) אני לא מתכנן oc חשוב לי שבעתיד אני יוכל לשדרג את המחשב אז שמתי את הלוח אם הזה כרטיס מסך אני מחכה שהdx10 יהיה במחירים סבירים שאני יוכל לשדרג מפרט: מעבד אינטל: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם ? GIGABYTE 965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 2 זכרונות? DDR II 667 512MB TwinMOS כרטיס מסך? Point Of View nvidia geforce 7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E דיסק קשיח? Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II מארז HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver ספק כוח? JSP-TECH PS-05 BIG FAN 500W (12cm Fan) (24pin) צורב: ?LG DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 Black? מקלדת Microsoft Internet עכבר ? Microsoft Mi…
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק לעזרה מהירה. אני רוצה לקנות מחשב נייד די פשוט סה"כ השימוש העיקרי והיחידי זה קצת אינטרנט ואימיילים לא משהו שיעבוד כל הזמן בלי הפסקה ,אלא מחשב לשימוש ביתי בלבד . התקציב הוא גג 2200-2300. הבקשה ההכרחית שלי היא שהמחשב יהיה אמין ,כמה שפחות תקלות ויעבוד טוב. החלטתי לרכוש את המחשב הזה HP G62-B50SJ LD655EA קישור למפרט:http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=8119 בסופו של דבר התברר שהמחשב "אזל במלאי " וזה מחשב מאוד "ישן " ואז הוצע לי המחשב הזה Lenovo G570 4334-AAG http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=11041 משום מה המוכר מתעקש שאני יקנה b960 הוא טוען שזה מעבד הדור השני ,הרבה יותר טוב מ-i3 בכל אופן כבר החלטתי לעשות עוד קצת חיפוש ומצא…
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין למכור את המחשב שלי ורציתי לדעת כמה לדעתכם הוא שווה: intel core 2 dual 2.8 8600GT gigabyte 256 MB חדש לגמרי 2 צורבי DVD של LG זיכרון 1GB KINGSTON ספק ג'נרי 500W מארז פשוט עם 2 יציאות USB מקדימה כרטיס רשת כרטיס קול מובנה HD sata 80GB מקווה שלא שכחתי כלום, ותודה מראש לעונים
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכם, בניתי מפרט גיימינג למחשב החדש שלי, אשמח לחוות דעת מכם. המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪937 קירור למעבד: Scythe NINJA 3 כמות: 1 - מחיר: ₪189 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪442 מארז: באנדל Core 3000 USB3 + Seasonic S12II-520W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪660 זיכרון: Crucial 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪555 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪1285 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 3TB SATA3 כמות: 1 - מחיר:…
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
הקישורים מהמפרטים המומלצים מחשב לעבודה משרדית ב 2000 ש"ח מחשב לעבודה משרדית ב 2500 ש"ח מחשב לעבודה משרדית ב 3000 ש"ח הייתי שמח אם מישהו היה מסביר לי מעט יותר לעומק מה ההבדלים בינהם, איזה ביצועים יש להם, איזה יתרונות או חסרונות יש לכל אחד מהם?
-
- 12 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מחשב חדש כיוון שהנוכחי עושה לי בעיות חומרה, המסך הכחול עם הכיתוב הלבן. וכבר המון זמן שאני רוצה יותר מקום למוזיקה, תוכנות וכדומה. אז סוף-סוף החלטתי לעשות צעד ולקנות מחשב חדש. לכן אני צריך את עזרתכם המקצועית. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות אך לא קריטי. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים, אך אעדיף שלא. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? מוזיקה, גראפיקה, עריכה ומשחקים פה ושם. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: פוטושופ CS5 ופרוטי לופס 9. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? המסך לא כולל את המפרט שכרגע הוא העיקר. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (…
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב נייד לרכישה מחר לאמא שלי. טווח מחירים: 2000-3000, כמה שפחות עדיף. המפרט לפי השאלון: * מטרות המחשב: עבודה משרדית, אינטרט ואופיס. * גודל המסך: 14-15.6 * סטנדרטי, המחשב לא נייד באופן קבוע. * זמן סוללה: 4-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה. * Bluetooth- לא חובה. * יש צורך בהארדיסק לאחסון עדיפות למחשב עם ssd. * כונן אופטי- לא חובה. * מערכת הפעלה- כן. * אם מתאפשר- מסך מגע. * 3 שנות אחריות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
הי יש צי מחשב נייד דגם טושיבה והילד נעל אותו ברמת ביוס אולי מישהו יכול לעזור הפל' שלי 0542036580
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, אני עובדת עם פרימייר Cs5 ומתעדת ללמוד ולעבוד עם תוכנת תלת מימיד (טרם החלטתי איזה). אני עומדת לקנות מחשב והציעו לי את המפרט הבא. הבנתי שהמפרט מעולה אך חלק מהאנשים שהתייעצתי איתם אמרו שהכרטיס מסך לא מספיק חזק לתלת מימד וכדאי לי להחליף לNVIDIA Quadro FX 580 או לכרטיס Quadro FX 1800. האם באמת כדאי לשנות את הכרטיס מסך לאחד מהשניים הנ"ל? ואם כן לאיזה מהם עדיף? (מה ההבדל?) להלן המפרט: לוח אם GUGABAYTE X58-UD3R מעבד I7 – 930 דיסק קשיח W.D 1000 GB SATA 6 GB זיכרון קינגסטון מהירות 1333 כרטיס מסך GIGABYTE GeForce GTX 470 מארז + ספק של Antec צורב SATA תוצרת סמסונג מסך 24" U2410 UltraSharp Black Monitor 1920X1200. מערכת הפעלה של win תודה!
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מעוניין במפרט מחשב עד 2K לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט ושימוש בתוכנות פיתוח. הייתי שמח אם המחשב היה יכול לשמש אותי לפחות 2-3 שנים (לאותם שימושים כמובן). אין צורך בציוד היקפי. תודה, איל
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש ברשותי נייד מסוג eee pc T101MT שרכשתי לפני כמעט שנתיים. אני משתמש בו ללימודים בתור מחברת אלקטרונית, ולמרות שאני מרוצה מחיי הסוללה (מחזיקה קצת יותר מ-5 שעות הרצאה), דיי הגבלתי את עצמי ללא יותר מ-5 שעות הרצאה ברצף (לא תמיד אפשר לתפוס מקום ליד שקע חשמלי...), אבל בסמסטר הקרוב נאלצתי לקחת 6 שעות הרצאה ברצף כשהסיכוי שאצליח למצוא מקום ליד שקע נמוך מאוד (כיתה אחת נמצאת בקצה אחד של העיר, השניה בקצה השני, ככה זה בבראודה עד שיסיימו לבנות בניין חדש). חיפשתי לקנות סוללה חלופית, אבל כל מה שמצאתי הם אתרים שמפרסמים במחיר נמוך - אבל אין סוללה במלאי כבר המון זמן, ובאיביי המחיר כפול משום מה. יש אולי פתרון אחר זול יותר כמו מטען סוללה נייד או משהו ברוח הזאת? http://www.ebay.com/itm/NEW-Ori…
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש את המבצע הזה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN110119leumi רציתי לדעת אם זה משתלם או אם אפשר למצוא משהו כזה ביותר זול.
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-