עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום יש לי תקציב של 8אלף שקל ואני רוצה לקנות מחשב ללא מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. אני כרגע מתלבט על רכיבי ליבה, בבקשה תנו לי מפרטים למכיר הזה. 8,000 שקל. תודה.

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  2. Started by simon_hr,

אני מחפש דרך לפתוח את הסיסמא שיש על הביוס של מחשב Ibm יש לי מחשב Ibm R50 זה מה שהוא מראה לי

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  3. המחשב עבור אמא שלי. רוב השימוש הוא משרדי + קצת עריכת תמונות. ייתכן שאפשר להגדיל את התקציב בשביל SSD. עוד מתלבט. * המחשב נועד לעבודות משרדיות + קצת עריכת תמונות. * מסך 15 אינץ מבריק. * רזולוציה - עדיף FHD. * משקל ר- עדיף משקל נמוך אבל לא מחייב. * סוללה - לפחות 4 שעות עבודה ללא חיבור. * אין צורך ביציאות מיוחדות. * אין צורך ב-Bluetooth * HD - לפחות 500 GB. * לא נדרש כונן אופטי. * לא נדרשת תמיכה בתחנת עגינה ספציפית. * לא נדרשת אחריות בינלאומית. הרכישה תהיה בארץ. * התקציב צריך לכלול מערכת הפעלה. * אין העדפה לחברה ספציפית. תודה! תודה!

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  4. Started by david012,

היי אני מעוניין בשדרוג המחשב שלי קניתי אותי לפני 3 שנים וזה כבר לא מריץ לי הכל על המקסימום אז אני מעוניין במשהו שיריץ על המקסימום את כל המשחקים המפרט שלי כרגע Intel Core 2 Duo E8400 HD4850 1GB OC'ed 4GB DDR2 לוח אם של אינטל ( לא תומך בכל המעבדים החדשים למיניהם) Windows 7 Enterprise ספק כוח של 500W 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?מה שהולך הולך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן …

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  5. יש לי מקבוק פרו 13'' עם חיבר אוזניות\מיקרופון אחד ניסיתי לחבר את המיקרופון כשאני על וינדוס 7 והוא מזהה אותו בתור אוזניות ולא נותן לי להשמש בו מה לעשות

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  6. Started by rullll1,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 עדיף פחות האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש''ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים MMORPG שאני אוכל להריץ כמה קליינטים בו זמנית עבודה במייקרסופט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).לא ממש הבנתי סעיף זה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?גודל המסך 22 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?MMORPG ויריות * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/…

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  7. אני רוצה לקנות לוח אם חדש ולהחליף את מה שיש לי עכשיו,אז בעיקרון אני צריך שהוא יתמוך: PCI-E (אם יש דבר כזה גם PCI-E וגם AGP עדיף). PATA ו SATA (ה SATA פחות חשוב לי כרגע כי אין לי שום כונן תומך SATA,אבל לעתיד...). שיתמוך במעבד שיש לי כרגע (2.6Ghz C) פנטיום 4 נורת'ווד 800Mhz FSB. לפחות 5 סלוטים PCI. לא מתכנן שום OC,לא צריך dual channel,אם שכחתי משהו תזכירו לי. תקציב: עד 800 ש"ח אפשרות לחריגה קלה.

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  8. Started by Zeliran,

עברתי על הפורום וראיתי שיש הרבה המלצות למפרטים באזור ה 1.5, ולמרות זאת ... מצאתי למשל את המפרט הבא: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3182816&refid=6 האם יש בו באמת משהו כל כך רע שאני צריך להתרחק ממנו? הצרכים הם צרכים בסיסיים לגמריי. עבודה משרדית נטו. קצת אופיס, קצת אינטרנט, אולי איזה סרט פה ושם. אבל שום משחקים וכו'... אם אתה מציעים דווקא כן להשקיע את ה 500 שקלים האלו ... אז למה? מה הם יקנו לי? ובאותה הזדמנות ... מחפש גם מסך LCD באזור ה 1000~ :-) תודה

• 11 תגובות
    • 840 צפיות
  9. שלום, קראתי את הנושא בנעוץ בנוגע לחיי הסוללה, האם ישנה דרך לכבות את הסוללה בלי להוציא אותה מהנייד על מנת להשתמש בנייד בחיבור לחשמל בלבד כדי לשמור על חיי הסוללה ולא לשחוק אותה כל פעם כשמוציאים אותה? במידה ויש אפשרות כזו, זה עדיין יעיל לכבות את הסוללה כשהיא לא בשימוש למרות שהיא עלולה להיפגע מהחום שהמחשב מוציא?

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  10. Started by shben,

שלום,אני מעוניין במחשב חזק למישחקים בעיקר,אני מעדיף amd אבל אם אתם חושבים שאינטל עדיף אז סבבה,תודה. נ.ב:ללא מסך.

• 10 תגובות
    • 840 צפיות
  11. שלום לכולם. אחרי שלוש וחצי שנים אם המחשב הזקן שלי הP4, אני חושב סוף סוף לקנות מחשב חדש. טוב מה שאני מבקש זה: מחשב שיהיה חזק למשחקים כבדים - Fallout3 . Grid . COD5 וכו'.. שיהיה שקט אבל לא בכל מחיר. אני מתכנן לעשות OC. הרזולוציה המקסימלית של המסך שלי היא - 1600X1200. ולא משנה לי על איזה רזולוציה לשחק בינתיים, רק שיהיה בהגדרות כמה שיותר חזקות! החנויות שמהם אני יקנה - skypc/foxpc/panda/tms ! תודה רבה לכולם, ויום טוב!

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מבקש הרכבת מפרט מחשב INTEL, עד 2500 ש"ח, ללא OC מטרות שימוש: - אני מקליט הרבה דברים אז נורא חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ולא רועש. - תיכנות - שימוש במספר רב של TABS בזמן גלישה - מדי פעם צפיה בסרטים ומשחקים אין צורך בציוד היקפי (מסך, מקלדת ועכבר...) סיכוי גדול שאני קונה מ http://www.omc.co.il/ תודה ...

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  13. Started by saphisto,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1000-1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט וחיבור למסך טלוויזיה, ניגון שירים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  14. אז שלום אבקש בבקשה מכם עזרה בבניית מחשב תקציב - אין הגבלה תקציב אבל שלא יגיע למחירים אסטרונים מעבר למתבקש למטרות מטרות - מטרותי אני צריך מחשב מהיר ללא בעיות שלא יתקע כי זה אמור להיות מחשב עבודה (עם הבורסה) וכאלה ושהמחשב יעבוד חלק עם high defintion למחשב אמור להיות 3 מסכים (נפרט בסעיף האחרון) אז בטח צריך כרטיס מסך סוס אבל אני לא יודע עכשיו המחשב לא אמור להיות למשחקים אבל שיעבוד פיפא פרו וכאלה יפה ציוד הקפי- לא צריך זה דבר שולי למעט ה3 מסכים שיפרט אח"כ עדפת חברות וחלקים- אין לי עדפה לחברה או חלק מסוים אלא אני פשוט סומך עליכם שתביאו לי חלקים טובים רכיב נוסף - שיהיה כרטיס קול 7 ערוצים אבל זה יהיה על הלוח כבר ושיהיה צורב די וי די * שיהיה כולל הרכבה תוספות- אני צריך 3 מסכי …

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  15. שלום רב, ברשותי מחשב נייד acer המפרט שלו הוא כדלקמן : intel pentium dual-core processor T2390 250 GB hdd (1.88 gHZ, 533 mhZ fsb,1 mb L2 cache) 2GB DDR2 המסך לאחרונה מסיבה לא ברורה החל לרצד בכל 2-3 שניות והופיעו על המסך 2 פסים דקים בצבע כחול וורוד (אין ליד המחשב מכישירם אלקטרוניים כלשהם) אינני יודע איך לפתור בעיה זאת. אשמח לעצות רב תודות קובי

16. Started by habub25,

שלום לחברי הפורום המכובדים! אני מתכוון למכור את המערכת הבא: מעבד E8500 לוח אם Asus p5q PRO זכרונות Gskill 2*2GB קירור מעבד Thermalright Ultra-120 כ. מסך Club 3D HD 4870 1GB מארז Antec One Hundred (נקנה פחות משנה) ספק Hyper 620W (ספק מעולה, שקט ומחזיק את כל המערכת בלי שום בעיה) כונן קשיח Seagate 1Tb כונן DVD רוב החלקים נקנו בסקיי פי סי הישן, ולא עברו OC. כל החלקים שמורים במצב טוב ועברו נקיון פעם ב.. כמו כן נשארו לי ניירות וחלקי ספייר מהערכה של לוח אם, כ. מסך ומארז(יש לי אפילו קופסה של המארז). המערכת מורכבת ומוכנה לעבודה - פשוט לחבר ולהשתמש. המחשב מסוגל להריץ רוב המשחקים על הגדרות גבוהות. הכוונה שלי למכור אותו לכיוון 1000-1200 ש"ח. מה דעתכם, כמה הוא שווה?

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  17. Started by Atex,

צריך מחשב הכי טוב למשחקים ב 3000 ש''ח תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  18. Started by bombraider,

התקציב בסביבות ה 4000 ש"ח ללא היקפי, למשחקים וגרפיקה (פוטושופ, אפטר, 3ds Max), לא מתוכנן OC. חשבתי על המפרט הבא: ‏‏Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray‎ GiGABYTE ‎Z68MA-D2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1333, 3xPCI-E, DVI, HDMI ‎GiGABYTE ‎GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E‎‎ ‎1x4GB Corsair Vengeance Edition CL9-9-9-24 CMZ4GX3M1A1600C9‎‎ 1x4GB Corsair Vengeance Edition CL9-9-9-24 CMZ4GX3M1A1600C9 ‎Western Digital‎ Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX ‎‎Thermaltake Element T Midi Tower Series Black Case (No PSU)‎ ‎ SeaSonic ‎620W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-620 (Retail) ‎Scythe Katana 3 CPU Cooler האם כרטיס המסך ית…

19. Started by amir232,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?זה כבר אחרי חריגה, אז לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Skyrim, minecraft , amnesia , magicka , Counter strike .. DOTA 2 בסגנון הזה 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שאני יוכל להריץ את המשחקים שכתבתי כמה שיותר טוב וחלק.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא בטוח שהבנתי .. א…

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  20. אני מתחילה ללמוד השנה לתואר ראשון ומחפשת מחשב נייד- מהיר מכל הבחינות , קל יחסית עד 2.5 קילו כולל סוללה . המחשב ישמש אותי גם לצורכי עבודה מהבית דרך האינטרנט. מחיר בסדר גודל של עד 3500 שח ראיתי 2 מפרטים אחד של טושיבה c650 t19 כולל הרחבת זיכרון ל4gb והאחריות המקיפה שלהם מצ"ב קישור- http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKC65019T ומפרט של HP G62--a10EJ WR453EA מצ"ב קישור? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKWR453EA מישהו יכול לייעץ לי בנושא? בנוסף האם יכול להיות שהמחשב של טושיבה שוקל 2.5 כולל סוללה? ( כך מפורסם גם באתר שלהם).

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  21. אורח
    Started by אורח,

שימושים: משחקים כבדים, סרטי FULL HD ושימושיים כלליים. מסך 17. תודה!

22. אורח גבי
    Started by אורח גבי,

אני מחפש מחשב נייד לתכנות עם כונן SSD ראיתי שיש כונני SSD משולבים עם HHD . האם החלק של הSSD נגיש? האם אפשר להתקין שם את המערכת הפעלה ואת התוכנות או שהוא לשימוש פנימי של המערכת?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  23. Started by eldad_z,

שלום לכולם בנייד שלי יש יציאת וידאו miniDin לא סטנדרטית של 7 פינים. לא קבלתי מתאם ליציאה הזו (מתאם שמנצל את הפינים הנוספים). מישהו יודע איפה אפשר למצוא מתאם ליציאה ומה מעבירים הפינים הנוספים? לא מצאתי אזכור לזה בחוברת של gigabyte. יציאת S-video מבוססת רק על 4 פינים.

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  24. שלום, חברה שלי מעוניינת לקנות מחשב נייד מטעמי חוסר מקום בחדר למחשב שולחני. היא אף פעם לא התקרבה למחשב והשימושים שלהם היא זקוקה הם בסיסיים: גלישה באינטרנט+הורדת סרטים ושירים (לכן חשוב נפח ההארד דיסק), מסנג'ר וכד'. המחשב לא ישמש למשחקים. מאד מאד חשוב עבורה- לצפות בסרטים שהיא מורידה דרך הטלוויזיה. כמו כן חשוב שיהיה צורב DVD. מבחינת ריבוי משימות היא תוריד סרטים/שירים רק כשהמחשב לא בשימוש, אחרת- גלישה, שמיעת שירים ושימוש במסנג'ר בו זמנית. משקל לא עקרוני וכך גם זמן סוללה, מאחר והיא תצפה בסרטים בטלוויזיה גודל המסך צריך להספיק רק לצורכי גלישה. כמו שרשום בכותרת התקציב הוא 4000 ש"ח לכל היותר. תודה (:

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  25. שלום לכולם. יש לי חבר שמחפש מחשב לשימושים בכותרת, כשהתקציב כולל מסך, מקלדת ועכבר. אני יודע שהתקציב די נמוך ואם זה קריטי אפשר להגדיל אותו לדברים נחוצים (מעבד או כרטיס מסך). אנחנו לא יודעים מה הדרישות ואיפה עדיף להשקיע כך שעזרתכם נחוצה ביותר. תודה רבה מראש!

דיונים חדשים בפורומים