ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני צריך שתבנו לי מפרט מחשב שיהיה בעיקר מיועד למשחקים וגראפיקה רצינית,מה שתבנו,שיהיה ללא מסך /מקלדת/עכבר והשאר,רק צורב די וי די וכל השאר . רצוי שיהיה כרטיס מסך חזק במיוחד,וגם מעבד טוב לגראפיקה ומשחקים(של AMD דוגמה) אולי כפול ליבה או משהו? אממ,מה עוד.. שהמחשב יקורר טוב,ועם יהיה צורך באיזשהו קירור למעבד,אז תאמרו. אממ,וזהו אני חושב עם יש שאלות,פשוט תשאלו תודה לעוזרים. עריכה: מחשב+מסך דק של 19" ב7,000.
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מעבד שיהיה Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX לוח אם מצוין זכרון DDR 400 מגההרץ ומארז את שאר החלקים יש לי תודה
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
היי, זה התיאור הכללי של מה שאני מחפש : [TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: White] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 100%]תקציב - 2500 ש"ח ללא חריגות שימושים - כרגע רק תכנות ( סטודנט למדעי המחשב ועבודה בתור מתכנת) , שימוש משרדי , סרטים , מוזיקה אבל עם אפשרות להרחבה בעתיד לכרטיס מסך לגיימרים. חומרה - רק מארז וכל מה שבתוכו כולל מתאם רשת אלחוטי , ללא מסך וציוד היקפי כלשהוא ציוד היקפי - ללא ![/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: W…
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, ההורים שלי מעוניינים לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי- אופיס, סרטים עד480P אינטרנט וכדומה. חיי סוללה לא חשובים כי רוב הזמן המחשב יחובר לשקע בקיר. הבנתי ש15" זה הכי גדול שניתן למצוא בתקציב הזה, אם יש אפשרות למסך גדול יותר אשמח לדעת. חשוב שהמחשב יהיה אמין, ובעל נותני שירות/ אחריות טובים. תודה מראש, אורי
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לפרימייר. אופציה ראשונה: Asus ROG Strix FX531GT PRO, I7-9750H,16GB DDR4, GeForce GTX 1650 4GB GDDR6 VRAM מחיר: 6300 ש"ח אופציה שניה: Lenovo Legion Y540-15, I7-9750H,16GB DDR4,NVIDIA Geforce GTX 1660Ti 6GB GDDR6 מחיר: 5900 ש"ח אמרו לי שהלנובו מתחמם יותר מידי. אשמח לקבל כיוון מה עדיף.
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום חברים. אישתי מעצבת גרפית ומשתמשת בעיקר בתוכנות של Adobe (Photoshop, illustrator, indesign) לאחרונה היא התחילה לדווח על כבדות במחשב, (דבר הגיוני בהתחשב בגילו...) כרגע המחשב עובד עם הכרטיס מסך המובנה של Intel קיבלתי מחבר כרטיס מסך שאני יודע שהוא היה חזק בזמנו...אבל זה היה בזמנו אם אני אחבר אותו למחשב שלי יש אפשרות שזה יכביד אותו יותר? או שמהכרטיס המובנה אפשר רק לעלות? זה סוג הכרטיס: GeForce 8800 GT GPU https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-NX88T512HP#ov וזה המפרט של המחשב: Intel(R) Core(TM) i5-3470 CPU @ 3.20GHz Gigabyte H77-DS3H 12Gb DDR3 1600Mhz Intel HD Graphics דיסק קשיח 500GB (לא SSD)…
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי אני עוזר לחבר להרכיב מפרט, החבר גר באילת אז אם מישהו מכיר חנויות בעלי שם טוב שם מוזמן להגיב אבל זה לא חובה. המפרט יחובר למסך LCD 30+ אינץ' כך שמסך לא צריך. המפרט יהיה בעיקרון לצפיית סרטים וגלישה אבל בעתיד הלא רחוק גם לעריכת תמונות כבדה\מקצועית (פוטושופ). המפרט לא יהיה למשחקים ולא ל OC. מעבד: לפחות בעל ליבה כפולה, אני מאמין שהשקעה כיום לעתיד מצריכה 4 ליבות אבל כמובן תקנו אותי אם אני טועה. זכרונות: לפחות 2GB שמחולקים ל 1X1 מהירים ב DC. (אם אתם חושבים שצריך יותר אני אשקול). לוח אם: שיכלול בתוכו FSB מהיר ותמיכה במהירות זכרונות המהירה שיש כיום בשוק, לפחות 4 כניסות SATA. מארז: שיהיה כמה שיותר שקט עם חיבורי USB מקדימה, שלא יקרין אורות לד לא הכרחיים. כרטיס מסך: …
-
- 14 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני מחפש דרך לפתוח את הסיסמא שיש על הביוס של מחשב Ibm יש לי מחשב Ibm R50 זה מה שהוא מראה לי
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני צריך שתיעצו לי על מחשב למשחקים כבדים (עדיף amd ) אני לא צריך מסך עכבר ספק מקלדת מארז . התקציב : 3000 בבקשה אם אפשר לרדת אז תרדו . אני מעונין בכרטיס מסך שלא עולה מעל 850. כל תגובה תתקבל בברכה
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נוסע בעוד חודש לארה"ב ושוקל לחזור עם לפטופ, בגלל הפרשי המחירים. קראתי את המדריך לגבי האחריות הבינ"ל ולא יצרתי מעודד. מניסיון עם אייפוד, אני יכול להגיד שהאחריות על מוצרי אפל באמת טובה, אבל אני לא יכול להרשות לעצמי לקנות מק, ולכן נשארנו עם האופציות האחרות... רציתי לדעת אם יש המלצות למחשב נייד, נניח באזור ה 700 דולר, שיהיה מסוגל לעמוד בריבוי משימות במקביל וכן בעריכת וידאו. אם הוא יוכל להריץ משחקים - בכלל דבש. כמובן, עדיף משהו עם אחריות בינלאומית כלשהי. אשמח לעצתכם
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3 אלף ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מומלץ לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אבל רק אם ההבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מיועד לגיימינג- -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, fifa 15 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24". 1920x1200. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מעדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום חברים הציעו לי מחשב Dell latitude D420 הכולל מעבד CORE 2 DUO U2500 1.2GHZ 2M SMART L2 CACHE זיכרון 1.5 גיגה כרטיס מסך INTEL 950 הרדיסק 60 גיגה סוללה 9 תאים יש הכנה למודם סלולרי, בלוטוס ויי-פיי צורב חיצוני מקורי של דל מסך 12.1 אינץ עמדת עגינה עם כרטיס מסך עצמאי (לא ממש הבנתי מזה אומר) ואני מקבל תיק מקורי של המחשב כמה שאלות: 1. רציתי לשאול כמה מחשב כזה חדש עולה בארץ? 2. אני רוצה לשים עליו וינדוס 7 יהיה לי בעיה? 3. אני רוצה לעשות החלפה לקחת את המחשב הנ"ל ולתת בתמורה ARCHOS 70 עם 250 גיגה האם כדאי? 4. יש דברים מיוחדים שאני צריך לדעת על המחשב הזה? תודה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני רוצה לפרק נייד מדגם ze2002ea של HP לצורך ניקוי. חיפשתי מדריך או הסבר כלשהו ולא מצאתי את מבוקשי בגוגל. זאת פעם ראשונה שאני מתעסק עם נייד, ניסיתי לפרק בעצמי והוצאתי את רוב הברגים בגב המחשב - והפלסטיקה לא רוצה לצאת. מה אני מפספס? האם אני צריך לפרק גם את הכיסוי לHDD, להוציא אותו ולמשוך משם את הפלסטיקה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
מעבד Intel Pentium E5200 (S775) 2.5GHz 800MHz FSB 2MB Cache - Box 360 לוח אם Gigabyte GA-EP31-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard 370 זיכרון פנימי DDR2 2GB Dual Channel kit 2X1024MB PC6400 A-Data\OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty - CL5 170 דיסק קשיח 320GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD3200AAKS - 3Y Warranty 250 צורב LG GSA-GH20NS10 \ Samsung SH-S223F DVDRW 125 כרטיס מסך Radeon HD4770 512MB 128bit - Gigabyte\Sapphire\Palit\Gainward\Asus... 600 סה"כ 1875
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,000 ש"ח ללא מסך חריגה של 100 200 אם הכרחי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים godfall וכדו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, 3080 מדגמים FE or ASUS TUF בלבד, כונני SSD ו ראם(יש לי 16 מהמחשב הישן של לפני 3 שנים) ויש לי מארז מחשב גדול אז גם מארז לא צריך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב בכלל. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא, …
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
צריך חוות דעת על המפרטים הבאים: החשב ישמש בעיקר לתיכנות אופיס ואינטרנט אבל גם למשחקים. לא חייב את הרזולוציה הגבוהה ביותר העיקר שירוצו חלק ברזולוציה נורמלית. מסך יהיה 22". מפרט מספר 1: מעבד: E7200 לוח אם: ABIT IP35-E זכרון: GEIL DDR2 1GX2 800 MHZ CL-5 כ.מסך: TWINTECH NVIDIA GEFORCE 9800GT 512MB ד.קשיח: WD 320GB 7200RPM 16MB מארז: NZXT ALPHA ? NZXT PP500W PSU מפרט מספר 2: מעבד: E8400 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L זכרון: KINGSTON DDR2 1GX2 800 MHZ CL-5 כ.מסך: GAINWARD GFORCE 9500GT 1GB ד.קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 7200RPM 16MB מארז: סטנדרטי עם ספק 500W מפרט מספר 3: מעבד: E8400 לוח אם: MSI P6NG ATX 7100 זכרון: MUSHKIN DDR2 1GX2 800 MHZ CL-5 כ.מסך: TWINTECH NVIDIA GEFORCE 94…
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
* מטרות המחשב:עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),משחקים (קלים ), צפיה בסרטים,. * גודל המסך?14 או 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)3 שעות וחצי * Bluetooth:לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD,שילוב SSD,או HDD מהירות 7200 ) * כונן אוטי:לא קריטי כן או לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?DELL,ASUS לא חובה *מעבד i5 וזיכרון בין 4-8 G שיהיה עם 3 שנות אחריות ורצוי שיהיה דגם כמה שיותר אמין ומולץ לפי ביקורות באתרים מקצועיים בחול
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום! היום שידרגתי את המחשב שלי מp 1.7Ghz 256 sdram mx 440 ל: p 1.7GHz (המעבד זה הדבר היחיד שלא החלפתי) motherboard asus p4p800 ram 512 DDR radeon 9800 pro 128mb 256bit והייתי שמח, לאחר שהתקנתי הכל (כולל את הדרייבר של radeon catalyst 4.6) החלטתי לנסות את הביצועים החדשים, נסיתי עם ut2004 , והעלתי הרבה מהגרפיקה לhigh , וזה רץ יותר חלק, אבל לפעמים מקרטע קצת, כמו שמשחקים באינטרנט ויש lag רק offline אני מזיז את העכבר או מקיש על המקלדת ולוקח איזה שנייה להגיב, למישהו יש רעיון?! אני יודע שזה לא בגלל המעבד, המחשב עדיין אמור להיות די חזק איתו.. (על פי האנשים הטובים בזיג זג)....
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - צוין 3600 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה כללית, משחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). - עבודה כללית, הרצת תוכנות במקביל, משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים T260HD ברזולוציה 1920*1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים/חדשים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהו…
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אז ככה, ברשותי מחשב בן כ2-3 שנים, נקנה בזמנו בחוסר ידע מוחלט וגם לא בתקציב כזה גבוה. בכל מקרה אני לא אתחיל למלא עכשיו טפסים וכו', אני רק רציתי לדעת אם יש סיכוי כלשהו "לשדרג" את המחשב כך שיתאים קצת לדרישות מערכת מעט יותר עכשוויות, או במילים אחרות, להשתמש לפחות בחלק מהרכיבים שלו בלי לזרוק את כולו לחלוטין ולבנות מפרט חדש מאפס. מטרת המחשב היא גיימינג בעיקר, ואין התייחסות כרגע לתקציב כי אני רק רוצה לדעת אם שדרוג כזה או אחר בכלל אפשרי. המפרט: לוח אם: MSI P67A-C43 מעבד: i5 2300 2800MHz ראם: 2X2GB DDR3 (לא יודע דגם מדוייק, לא חושב שרלוונטי כי ע"פ הידע הדל שלי אצטרך להחליף בכל מקרה) כ. מסך: GT 430 ספק: שוב לא יודע דגם/חברה אך לא חושב שרלוונטי מפני שהוא 450W. מארז: מארז גנ…
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
צריך עזרה בבניית מפרט זול לשימוש ביתי סביר , אינטרנט בעיקר , קצת מוזיקה סרטים וכו'.
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
המחשב במחיר של 6000 ולא עובר את המחיר! לא כולל ציוד היקפי ומסך מומלץכרטיס מסך חזק מאוד 7900gt שיותאם למשחקים כבדים בעיקר!
-
- 11 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום! סוף סוף צמצמתי לעצמי את הבחירה קצת, כעת אני מתלבט בין ACER - http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=1263&CatCode= שבהרחבה ל-3 שנות אחריות יעלה לי אותו דבר. בין DELL - http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=2002# מה עדיף מבחינת מימוש אחריות (טפו טפו, לא עלינו) במידת הצורך? איכות מחשב? תוחלת חיים? ועוד שאלה, אמרו לי בחנות מחשבים שמחשבי HP עד 3-4K לא איכותיים, אלא רק היקרים שלהם איכותיים, זה נכון?? אולי כדאי לי לחפש HP? תודה!!
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לדעת איזה מפרט יוכל להתאים לבקשה הנ"ל. התקציב שלי נע בין 1000- 2500 ש"ח אבל כמובן שאני אעדיף כמה שיותר (בכל זאת סטודנט) , ולבנתיים אין לי צורך ברכיבים עקפיים (מקלדת,מסך,עכבר וכ'ו ) . אני אשמח עם תוכלו לעזור לי , תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-