עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by PsyGhost,

שלום, לאחר מספר שנים עם ה-athlon xp הישן והטוב הגעתי למסקנה שהגיע הזמן להחליף את המחשב הזקן. הרכבתי לעצמי איזשהו מפרט מחנות קרובה לבית. המחשב לא ממש מיועד למשחקים אלא בעיקר לעבודה מאומצת עם פוטושופ, ולכן מרבית ההשקעה הלכה על המעבד ולא על כרטיס המסך. אני מתאר לעצמי שהמחשב הזה יעבור שדרוגים נוספים בעתיד הרחוק ולכן לא השקעתי המון כסף ברכיבים שיהיה קל להחליף, כמו כרטיס המסך והדיסק הקשיח. המפרט הוא: צורב ללא תוכנה LG GSA-GH20NS (B) SATA DVD WRITER BLACK OEM 2Y מארז MIDI ATX HS-8526BKS 500W 20/24PIN+SATA USB2.0+AUDIO BLACK ספק כח למחשב EZ COOL PS-800 ATX 450W 20/24PIN MODULARIZED CABLES RETAIL 3Y דיסק WD CAVIAR SE 160GB SATA2 7200RPM 8MB BUFFER WD1600AAJS 3Y כ.מסך GAINWARD …

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאה ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: עבודה משרדית וגימיינג בינוני-גבוה. ה * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? hitachi 42 1980*1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? המשחקים שארצה לשחק בהם זה פרו אבולושן משחקי מכוניות למינהם ומשחקים כמו COD. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות לא חשוב לי שכל המשחקים יעבדו על High. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? דרושים רמקולים איכותים 200 שקל בערך כלול במחיר הכולל. 4. האם יש רכיב בו אין צור…

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  3. Started by ClassZ,

הי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, עשיתי קצת מחקר, ואני רוצה שתעזרו לי בבחירת סוגי הרכיבים. בעיקרון, המחשב מיועד עבור עבודה משרדית, משחקים (אבל אני לא גיימר שרוף או משהו), וסרטים. בכל מקרה, הנה רשימת הרכיבים שאני מעוניין שיהיו לי: פנטיום 3 (פלוס-מינוס) ג'יגה (או משהו מקביל ב-AMD) זיכרון פנימי 768 מגה מהיר כונן קשיח של 120 ג'יגה כרטיס קול אני אקח מהמחשב הישן (Creative Live 5.1) כרטיס מסך - חשבתי על Radeon 9600 (לא יקר מידי, ועדיין די איכותי - מאחר ואני לא גיימר שרוף) צורב DVD כבר קניתי (ה-Nec החדש) כונן DVD - חשבתי על LiteOn אם תוכלו גם להמליץ לי על לוח אם מתאים... (אני מעדיף שכרטיס הרשת + USB יהיו On Board). בתודה מראש, ירון

4. Started by Scofield24,

אהלן אנשים, אני חדש בפורום ורציתי את דעתכם לגבי המפרט הבא : http://www.tms.co.il/preview/spec/31yexwzc אני מחפש בעיקרון מחשב שיוכל לעמוד בהרבה מאוד לחץ(בניית אתרים,גראפיקה,מוזיקה,טאבים של כרום ופיירפוקס) כמו כן את רוב המשחקים אני משחק באקסבוקס, אבל יהיה נחמד שתהיה לי את האופציה לשחק גם במשחקי אסטרטגיה מדי פעם, אז כרטיס מסך מטורף זה לא השיקול העיקרי. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  5. Started by tintin,

אבקש מכם שתמליצו לי על מפרט לעריכת וידאו כבדה וקצת משחקים. התקציב הוא 4000 עם חריגה מקסימליאת עד 4300 עדיף שלא. לא מתוכנן OC. ללא ציוד היקפי וללא מסך, המחשב יחובר ל טלוויזית LCD 32 אינטץ, אני יודע שהרזולוציה נמוכה מאוד אבל המחשב לא בשבילי. מה דעתכם על המפרט הזה? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤861 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5Q PRO ¤674 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31202 כונן קשיח Hitachi Deskstar 320GB SATA2 16MB ¤247 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar320S זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤463 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Club3D ATI…

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  6. Started by maor676,

שלום, אני מעוניין במפרט כולל מסך בעיקר למשחקים, סרטים ומוסיקה. יש לי כבר כרטיס קול ממש טוב. חשוב שהמסך יהיה ברמה גבוהה ונעים בעינניים. 1. תקציב 5000 ש"ח כולל מסך. 2. מטרות המחשב: בעיקר משחקים כבדים, עבודות משרדיות,הורדות, חשוב לי שהוא יהיה מהיר. 3. ציוד הקפי: מסך: חשוב שהוא יהיה נעים לעיניים לעבודה ממושכת עם טקסטים וטוב גם למשחקים. חשוב מאוד גם הזוויות צפייה. צריך גם צורב. 4. לא צריך כרטיס קול איכותי ורמקולים 5. חשוב לי שהחברה תהיה אמינה עם הרבה המלצות ושירות טוב. 6. בנושא הקירור אני לא כלכך מבין אבל אם צריך לקנות קירור טוב כדי לשפר ביצועים אז כדאי. חשוב לי העיצוב אבל עדיף להשקיע את רוב הכסף בחומרה. 7. לא 8. אני מעדיף לבחור מארז מגניב מכמה אופציות טובות(עדיף שיהיה לו …

• 13 תגובות
    • 800 צפיות
  7. שלום לכולם יש לי כיום לוח אם מדגם DG45ID עם מעבד Q6600 INTEL אני רוצה להחליף רק את הלוח אם ומה שהוא כולל כלומר ראם, מעבד, מאוורר ולוח. החלקים שאני רוצה מעבדי אינטל‎ - ‏Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray‎ עולה 1435: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11848 לוח אם Z68X-UD3H-B3, עולה 742 ש"ח: http://www.skypc.co.il/pl_product~950Z68X35~10~0.htm זיכרון, 8GB עם 2133GHZ, עולה 442 ש"ח: http://www.skypc.co.il/pl_product~PT-D3G8-213~15~0.htm (למאוורר אני אדאג בהמשך) עכשיו השאלה היא אם כל החלקים הללו יכולים לעבוד ביחד ללא בעיה כלשהיא? בנוסף, האם הלוח אם יכנס למארז שלי? במארז שלי כרגע יש כמו שאמרתי את DG45ID, האם הלוח של גיגבייט הוא באותו גודל? בונסף המח…

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  8. המסך נשבר ואני רוצה להוריד אותו לגמרי ולחבר לו מסך נייח. המחשב הוא compaq presario בן שנה בערך. השאלה אם צריך לשים לב למשהו מיוחד כשמנתקים אותו ואת החוטים אליו? עד כמה שנדמה לי לא צריכה להיות בעיה, פשוט רוצה להיות בטוח.

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  9. המחשב אמור להיות בעל כושר עיבוד טוב... כי מי שצריך את המחשב עובד עם תוכנה להכנת שלטים (משהו כזה) , קוראים לה CASMATE ... אז צריך כוח עיבוד חזק ... וחוץ מזה לא נראה לי שצריך משהו מיוחד... למשהו שכבר התנסה בעניין... אשמח לעזרה... יש לציין שהוא עבר מפנטיום 3 למעבד יותר חזק... והעבודות עלו יותר מהר... השאלה שלי האם זה כבר הגבול שניתן להבדיל במהירות... או שאם המעבד יהיה יותר חזר יבדילו עוד יותר? בכל אופן אשמח להצעות... תודה

• 10 תגובות
    • 800 צפיות
  10. Started by Eli464,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וצפייה בסרטים בFHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ידוע עדיין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ככל הנראה רזולוציה מקסימאלית למסך(32") -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציו…

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  11. Started by guy2607,

1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית ועיצוב קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים מבוססי דפדפן, ומשחקי ילדים קלים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  12. אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים החדשים ביותר ולסרטים + מסך 22 אינצ'. אין לי כל כך דרישות חוץ מכרטיס מסך HD4870. זה המפרט שבניתי בסקיי פיסי, אם יש הצעות לשיפור אני ישמח לשמוע: Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe Intel Core 2 Duo E8200 Tray Asus 22" VK222U 2ms LCD Antec Three Hundred Corsair CMPSU-550VXEU 550W Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB GIGABYTE GA-EP43-DS3L צורב LG GSA-GH20L X20 DVD SuperTalent DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 Zalman Case Fan ZM-F3 120mm הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מאמץ ועומס מה אתם אומרים על המפרט, המארז מספיק גדול ומאוורר בשביל הכרטיס מסך? וגם מה ההבדלים בין כל המסכים של asus בגודל 22"?

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  13. Started by DanneH,

Gigabyte GA-H77-DS3H LGA 1155 לבין ASUSP8H77-V LE s1155 Core P8H77-M s1155 ASUS P8H77-M LE מה ההבדלים בין כולם?? (המעבד שאני רוכש הוא I5 3450)

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  14. הגיע הזמן לרכוש לעצמי מחשב חדש להלחנה ;D התכנון הוא כדלקמן: מעתה יהיו לי 2 מחשבים, 1. מחשב חזק (בעיקר להלחנה של מוזיקה אלקטרונית, אבל גם לעריכת סרטים ותמונה, תכנות וכו'). 2. מחשב עבד (למטלות רקע, אינטרנט, עבודות משרדיות וכו'). שימו לב שאף אחד מהמחשבים לא ישמש למשחקים, אני לא גיימר בימינו : שני המחשבים יוצבו מחוץ לחדר, כל הכבלים יועברו דרך הקיר! המחשב החזק לא יחובר לאינטרנט (הוא מחשב למטרות מקצועיות ולא ל"התעסקויות"), אבל הוא יהיה מחובר בכבל קרוס ב-Gigabit Ethernet למחשב העבד. יהיו לי 3 צגי LCD מחוברים ב-DVI. שניים מהם למחשב החזק ואחד למחשב העבד. המחשב החזק יעבור אובקלוקינג נאה, המחשב השני כנראה לא. אני יודע שתשאלו מדוע אני קונה לוח מבוסס nForce3, ובכן: 1. ל-nFo…

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ 2000 ש״ח למחשב לימודים / גלישה , אם יש מחשב שמאפשר משחקים אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב לילדים (יסודי / חטיבה) + אופציה למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? סביבות 15.6 - משקל לא משנה 7. האם האם …

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  16. Started by cobara,

היי! יש ברשותי מחשב EEE PC 4G SURF. מותקן עלו XP SP2 זיכרון: 2G RAM HD: 4+4G אני מחפשת רעיון מעניין מה אני יכול לעשות איתו.... הכיום הוא משמש אותי לגלישה סריקות... מוזיקה לקצת למודים. תודה!

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  17. Started by mongol,

המפרט צריך לכלול 200 גי'גה sata, כונן דיסקים רגיל, צורב רגיל לא דיוידי ואת כל הדברים הבסיסיים חוץ ממסך לא מתוכנן אוברקלוק תודה

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  18. Started by joni777,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. wow cs ac וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).full hd 1920 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  19. Started by sgsg,

אני רוצה להתחדש במחשב נייד ומנסיון העבר יש כמה דברים שחשובים לי ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי: לא HP - שמעתי מיותר מדי אנשים דברים לא טובים על המחשבים שלהם, גם לאחרונה. מסך מט - חובה גודל מסך 14.1 - 15.6 אינץ', עם עדיפות למסכים הקטנים. משקל - זו אחת הסיבות למסך הקטן, משקל כמה שיותר נמוך, אני מאמין שהגבול הוא 2.5 ק"ג ככה. מעבד - לא חייב להיות מאוד חזק, אבל אני לא רוצה נטבוק - אני רוצה ש- MATLAB למשל תוכל לבצע חישובים בזמנים הגיוניים. כונן קשיח - 250GB ומעלה, בשביל הנוחות. לא יודע אם הכוננים במהירות 7200RPM נמכרים כבר במחירים הגיוניים, אז זה לא כל כך קריטי. זיכרון - 4GB או לפחות שיהיה סלוט אחד פנוי לאפשרות הרחבה. אלחוט - WIFI N + BT מובנים, לא רוצה להסתובב עם מתאמים על שקעי ה…

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  20. Started by laufgas,

סבא וסבתא שלי החליטו לקנות מחשב, ומן הסתם הם לא ישחקו בהף-לייף 2, GTA וכו'. המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ברובו, ולהדפסקת מסמכים אם מדי פעם הם יצטרכו. אין כמובן הגבלהבתקציב, אבל אני מצפה למחיר סביר וראוי בשביל המטלות הנ"ל. תודה.

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  21. חשוב לי שתשימו לב להערות בסוף!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג עוד 100-200 שקל אם זה משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כגון BF3 / gta לא חייב על ההגדרות הכי גבוהות אבל שיפעל בצורה מכובדת. חשוב לי שהמחשב יתמודד יפה עם ריבוי משימות! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך יש הכל כולל מסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הכל חוץ מציוד היקפי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? מומלץ שהיה כמה שיות…

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  22. Started by urilotan,

שלום לכם. רציתי לדעת את דעתכם לגבי המפרט הבא, המחשב יהיה מיועד לעבוד עם תוכנת אנימציה, בעיקר מאיה, פוטושופ , ניוק , פריימיר. תודה! [table][tr][td]Qty.[/t]Product DescriptionSavingsTotal Price[table][tr][td]1[/t] Intel Core i7-2600K 3.4GHz LGA 1155 95W Quad-Core Desktop Processor Item #:N82E16819115070 Return Policy: CPU Replacement Only Return Policy$314.99[table][tr][td]1[/t] MSI P67A-GD55 (B3) ATX Intel Motherboard Item #:N82E16813130573 Return Policy: Standard Return Policy$164.99[table][tr][td]1[/t] Patriot Signature 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM Server Memory Model PS316G13ER2KH-E Item #:N82E16820220554 Return Policy: Memory Standard Return Policy-$10.00 Instant …

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  23. Started by JohnnyBravo,

אני צריך מפרט מחשב לבן משפחה(הלך לו הלוח אם)-עד 4300 ש"ח הוא מצהיר שהוא "...לא גיימר אבל אוהב לשחק"... אז נחשב לשימוש "כללי" מה שנקרא,כלומר לשימוש בייתי 1-חשוב לו ולי שיהיה שם מעבדquad הצעתי לו את הQ6600 2-הוא רוצה גם ספק 500W-הצעתי לו לקחת של ANTEC 3-אני לא סגור על הלוח אם אני די חושב שג'יגהבייט יהיה מספיק(לפי התקציב),אני רק לא סגור על הדגם הספציפי 4-כרטיס מסך 9800GT 512MB יהיה מספיק בשבילו.-לפי דעתי. כל זה עם HD חדש וללא ציוד היקפי(עכבר,מקלדת,מסך,CDROM) זה מריך לצאת לו עד 4300ש"ח לפי התקציב שלו נקודה נוספת הוא רוצה גם DDR3 בזכרונות(2-4GB) אה כן, הוא צריך גם מארז, הצעתי לו לקחת מאלומניום. ---ללא OC או משהו בסיגנון תודה.

• 10 תגובות
    • 800 צפיות
  24. אני צריך מפרט, בסביבות ה3.5K. מפרט למשחקים בינוניים, המפרט לחבר שאינו פריק משחקים. אין צורך ביכולות אוברקלוק, רק שיהיה מחשב סביר ושירוץ כמו שצריך. אין צורך במסך. לגבי רמקולים - בינוניים בהחלט. אני אישית חשבתי על משהו בסגנון amd 64 3000+ geforce 6600 ומארז hec. לא ממש השקעתי מחשבה לגבי שאר הרכיבים, אני פשוט לא מתמצא מספיק בעניין. אשמח לעזרתכם, תודה רבה!! נדב.

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  25. Started by yoakall,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצרכים סטודנטיאלים וקצת מעבר מחיפושים וקריאה של פורומים ותגובות של אנשים נסגרתי פחות או יותר על ה Dell studio 1535 2.1 לדעתי זה המחשבת המשתלם ביותר במסגרת הזאת של עד 4500. מה אתם אומרים? יש הצעות אחרות ? המחשב מיועד בעיקר לשבת בדירה ולחזור איתי בסופ"ש הביתה ככה שנושא המשקל פחות קריטי אני הולך ללמוד מנהל ותקשרות ככה שאני לא מאמין שאני אצטרך להפעיל עליו תוכנות ללימודים אלא רק שימושים בסיסים ללימודים מצד שני אני כן רוצה אפשרות של עריכת תמונות ווידאו לא ברמה מקצוענית כמובן ואולי גם להריץ קצת משחקים אבל זה לא קריטי, בחרתי בDELL גם בגלל האחריות ככה ששזה נושא חשוב כי אני רוצה שהוא יחזיק לפחות בשלוש השנים הקרובות) http://www.notebookclub.co.…

• 6 תגובות
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.