עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. אני מחפש המלצה למחשב נייד פשוט עד 3000 ש"ח שיוכל לנגן סרטים + גלישה באינטרנט. אם אפשר שהמסך יהיה בגודל 15 אינץ' והמחשב יהיה אמין ולא יתקלקל במהירות. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  2. מפרט מלא של מחשב נייד Acer Apsire 5720 1.8GHz מאפיינים עיקריים דגם Aspire 5720 משקל (כולל סוללה) 2.80 ק"ג סוג מעבד Intel® Core 2 Duo Processor T7100 מהירות מעבד 1.80 GHz זיכרון מטמון 2 MB זיכרון (RAM) 1,024 MB דיסק קשיח 160 GB גודל מסך 15.40 אינטש סוג רזולוציה WXGA (מסך רחב) משקל (כולל סוללה) 2.80 ק"ג עומק 26.70 ס"מ רוחב 36 ס"מ עובי 3 ס"מ סוג מעבד Intel® Core 2 Duo Processor T7100 מהירות מעבד 1.80 GHz זיכרון מטמון 2 MB מהירות FSB 800 MHz זיכרון (RAM) 2,048 MB סוג זיכרון (RAM) DDR2 SDRAM זיכרון (RAM) מרבי 4,096 MB מספר חריצי זיכרון 2 SODIMM מערך הזיכרון 1024*2 דיסק קשיח 160 GB מהירות דיסק קשיח 5,400…

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  3. Started by 54321,

צריך מפרט עד 3000 ש"ח. שלא יכלול מסך , כרטיס מסך, וציוד היקפי המחשב מיועד למשחקים רצוי amd ועוד משהו שהלוח יתמוך בagp כי הכרטיס מסך שיש לי הוא radeon 9600xt

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  4. Started by jambo222,

שלום מחשב נייח מעבד אינטל i7 לוח אם - שכולל יציאות ל 2 מסכים זיכרון 16 gb דיסק ssd 1t ספק כח - אני לא יודע כמה וואט צריך ? המחשב מיועד לאינטרנט ותוכנות לעריכת מוסיקה

5. Started by pomba,

אני סטודנט כרגע ואני צריך מחשב נייק ללימודים. אני מחפש משהו קטן וקל עם זמן בטריה גבוה 6-7 שעות. חשבתי ללכת על ASUS UL30A-A2 לפי CNET יש לדגם אחלה ביצואים. יש למישהו חוות דעת אליו? או המלצה למחשב נייד קטן אחר באזור ה4.5-4K? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  6. Started by barhanin,

Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 2MB 800MHz HT w/ EM64T 630 Box Samsung 512MB DDR2 533 Original X2 Sapphire ATI Radeon X800GT PCIe 256MB 200G 7200 sata2 W.D DVDRWX16 NEC 3550 עם מארז וספק וכונן פלופי מחיר 4700! מטרות: עבודה כללית וגם משחקים על הדרך ... מה אתם אומרים ואיפה אפשר לשפר ?! במסגרת תקציב כזו.. תודה לכולכם!

7. Started by Pentagrama,

אני מעוניין להרכיב מחשב שישמש כ- Media Center לצפיה בסרטים עד 1080P בנוסף ישמש למשחקים (לא הכי חדשים ולא בגרפיקה מקסימלית כמובן). יש לי כרטיס מסך 250GTS עבור המפרט הזה ובנוסף יש לי דיסק קשיח של 1TB אז מה אני צריך: 1. מארז - כמה שיותר קטן ושוכב אבל שהכרטיס יוכל להיכנס אליו 2. ספק - המינימלי שיסחוב את הכרטיס 3. לוח אם - לא חובה עם יציאה של HDMI כי יש בכרטיס 4. מעבד 5. זיכרון 6. כרטיס רשת אלחוטי - משהו פשוט לדעתי עדיף לא USB התקציב הוא עד 1500 ש"ח כמובן עדיף כמה שיותר פחות תודה

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  8. Started by yonatan1681,

שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבניית מחשב לקנייה השבוע. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, האזנה למוסיקה, צפיה ישירה בסרטים וסדרות, משחקים מסוימים (GTA, פיפ"א 15 פרו אבולושן 15) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: פרו אבולושן 15, פיפא 15, GTA 4 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט…

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  9. Started by Cucilida123,

אהלן. חבר שלי מעוניין לרכוש מחשב נייד, אך לא מבין דבר בעניין. התקציב הינו 3000-4000 ש"ח. השימושים הם בעיקר משחקים(לא נורא כבדים- מנוע סורס בעיקר), אינטרנט ומעט סרטים. המחשב יהיה גם בבית וגם בעבודה- לא חייב להיות קל. סוללה- לא קריטי שתהיה חזקה, מכיוון שיהיו שקעים איפה שיהיה הנייד. HD- לפחות 320. מסך- יהיה נחמד אם יהיה גדול.

10. Started by aviran_n,

אני צריך נייד שישמש אותי ללימודים בבית הספר.. אחד שלא יעשה בעיות מבחינת סוללה, ביצועים נחמדים+ (מהירות.. אפילו שזה רק ללמודים.. מחשב איטי זה מעיק) הוא ישמש אותי בבית הספר להקלדה בזמן השיעורים וכו' ובשאר הזמן הוא יחובר לרשת בבית שלי (רשת חוטית 10/100) לגלישה באינטרנט וכו' עדיפות למחשב עם תמיכה בבלוטוט' אם זה לא מנפח את המחיר בצורה קריטית. אני עם תקציב לא מנופח ביכלל ושואף להוציא כמה שפחות.. באיזה טווח מחירים יהיה מחשב שיענה לדרישות שלי, אך גם לא יהיה "בור" מוחלט מבחינת משחקים (שיהיה לו כרטיס מסך חלש אבל נוראמלי יחסית.. משהו קצת מעל הרמה של כרטיסי שוק הLOW במחשבים הנייחים...)? תודה רבה לעוזרים... ואם אפשר, יחד עם העזרה בנוגע לטווח המחיר, המלצה על דגמים..

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  11. Started by shayre789,

שלום לכם אני מעוניין לקבל ממכם חוות דעת על מפרט שבניתי לעצמי אז לעניין: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670K 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1157 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪209 לוח אם: Gigabyte GA-Z87-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪647 מארז: SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Silverstone Strider 500W כמות: 1 - מחיר: ₪485 קירור למארז: EVERCOOL EVERGREEN Series 120mm כמות: 1 - מחיר: ₪33 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪295 כרטיס מסך: Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 with BOOST - בקניית מחשב חדש בלבד כולל חבילת משחקים כמו…

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  12. השימושים העיקריים שלי במחשב זה קריאה ומולטיטסקינג רציני . אני מפעיל 60 חלונות של אינטרנט בו זמנית ולפעמים עובר גם את זה... אינטנט משחקים (אני משחק אבל באופן לא תדיר ומידי פעם.. אבל אני רוצה שהמערכת תוכל לתת ביצועים טובים שאני משחק) אני יקנה אולי כרטיס מסך אחר בהמשך (כיום נוידייה 9300GT) מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 3 1209 ש"ח http://tms.co.il/product/10030 1. איזה קירור לקחת עם המעבד ? מה לגבי המוגן 2, והקולר מסטר V8? 2. חוץ מהמוגן 2 והמוגן 3 והV8 שאני מכיר איזה עוד קירורים איכותיים יש במחיר של 200 שקל שיותר טובים ? לוח אם: Z68 Pro3-M 645 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8420&Ca…

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  13. Started by WildChild,

אני רוצה מחשב נייד טוב לעבודה (לא לי לדודה שלי) עכשיו אני שם דגש על הדברים הבאים: 1. 512mb ddr ram אם אפשר בתקציב אז אפילו יותר מה שחשוב שיהיה ניתן להרחבה בעתיד 2. שיהיה קל (פחות משתי קילו וחצי) 3. כרטיס מסך כזה חמוד (לא משהו רציני) כזה x300+- ושיהיה מחברה די רצינית אני לא רוצה איזה משהו שישרף אחרי יומיים... תודה לכל מי שיעזור ויבנה לי מפרט...

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  14. 1.התקציב המרבי הוא 3000,יש אפשרות חריגה. 2.שימוש המחשב הוא גלישה-אוהבת לפתוח המון טאבים במקביל, וצפייה בסרטים, ולימודים. 3.רצוי שיהיה 8 ram, וכונן ssd 7. שיגיע עם וינדוז 8. בעל של חברה יהיה בארהב, אז אני רוצה להזמין מהחנות של לנובו, יש מבצעים ביום הקרוב. 12. חשוב שהמחשב יהיה כמה שיותר עמיד, ברור לי שזו בקשה לא פשוטה כשמדובר במחשב נייד. היה לי לנובו יוגה 2, ששרד כמעט חמש שנים, ועבד ללא דופי, אוהבת את העיצוב של לנובו, וחשוב לי שהמחשב לא יראה כמו גוש מתכת, למשל מסדרת הthinkpad בלבד, שהם עמידים, אבל לא מעוררים שמחה בליבי. מצרפת את הקישורים למחשבים של לנובו שמצאתי, ואשמח להבין מה ההבדל ביניהם, על מנת להזמין. תודה רבה https://www.le…

15. Started by vaskan,

שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב חדש. נכון להיום המפרט שלי זה G skill 2X4GB 1600MHz Asus H81M-E Intel i5-4570 Radeon r7 260x WD 320GB 5400RPM אם לומר את האמת מהתחלה אני ממש אבל ממש לא הייתי מסופק מהמחשב כי משחקים כמו crysis 2 and dying light אני צריך להריץ הכל על מדיום בשביל שיעבוד על 30FPS וcrysis 3 בקושי עובד על הכי נמוך, והכי מעצבן שBlack Ops III עובד על 10FPS כשהכל על הכי נמוך ומטרו 2033 רידאקס אותו דבר. אני חשבתי על המפרט הבא ואשמח להצעות ושינויים בשביל להוזיל מחיר ולהעלות ביצועים. Intel i5-6500 Tray מחיר 1010. בחרתי לפי ההמלצות בפורומים Arctic Alpine 11 Rev.2 מחיר 40. לא כל-כך מבין בזה MSI Z1…

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  16. שלום לכולם לפני יומיים קניתי acer 5633. המחשב הגיע עם Vista Home Premium, 32 bit, בעברית... הבנתי שאני יכול להשתמש בסיריאל שלי כדי להתקין Home Premium 64 bit באנגלית. עכשיו לשאלה: אין לי בעיה בהתקנה של המערכת החדשה, אבל הבנתי שכדאי לי לגבות את המערכת הנוכחית, מכלמיני סיבות. כמו שאתם יודעים, היום לא מקבלים דיסק התקנה, אלא המחשב בא עם מערכת הפעלה חצי מותקנת, ומחיצת גיבוי ניסתרת. עד כמה שאני מבין, אני צריך ליצור איזשהו אימג' של המחיצה הזו - ופה הבעיה. איך בדיוק אני עושה את זה? השתמשתי בתוכנת גיבוי של acer שבאה עם המחשב (היא נקראת eRecovery), וזה יצר לי קובץ גיבוי של משהו כמו 4 ג'יגה. האם זה כל מה שאני צריך לצרוב? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  17. שלום, יש לי את המפרט הבא: מעבד - Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz לוח אם - Gigabyte GA-P35C-DS3R זיכרון - 2GB 667MHz DDR2 כרטיס מסך - GeForce 8800 GTS 320mb ספק כוח - Ultra(X-Connect X2) 550w מסך - Samsung 2494lw ============================== אז ככה, היום קיבלתי את המסך 24" הכרטיס מסך סחב עד היום מצויין, אני מעוניין להחליף אותו ל: GeForce GTX 280 1GB 512-bit GDDR3 או GeForce GTX 285 1GB / 2GB 512-bit GDDR3 אני מעוניין להחליף רק כרטיס מסך, מה שאומר שהוא צריך להתאים לספק שלי וכמובן למסך, שינוצל. אז כמובן שה-285 עם זיכרון 2 ג'יגה הכי טוב מבין השלושה, אבל האם הספק יסחוב אותו? האם בעצם מספיק זיכרון של 1 ג'יגה ואין צורך ב2 באמת? אם לקנות זיכרון 1 ג'יגה יש ה…

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  18. אני עומד לקשל מחשב שקניתי בKPS ואני לא בטוח לגבי כל הרכיבים (המחירים הם לפני מע"מ): AMD Athlon X2 64Bit 3800+ (socket AM2,2.0Ghz,90nm) - שח 562 Asus M2v - MX - שח 320 TWINMOS DDR-II 667 1gb - שח 324 Gigabyte 7900GS 256 GDDR III - שח 891 HITACHI 160GB SATA II - שח 268 מארז CASE Midi Tower 500W - שח 142 Sony DVD AW-G170A - שח 155 ראוטר EDIMAX BR-6204WG WIRELESS - שח 207 מסך CMV LCD 17 INCH 745A - שח 727 האם שווה לשדרג אחד או יותר מהרכיבים? תודה מראש, ביחוד אם התגובה תהיה במהרה - ישנה דחיפות מסויימת בעניין

• 11 תגובות
    • 816 צפיות
  19. זקוק למחשב משחקים ב3.4K מקסימום ממש מקסימום בלי חריגות ב3.5K. ללא ציוד היקפי, ללא צורב DVD וללא OC. אני מעוניין בלוח אם עם אפשרות לCF בעתיד, כרטיס מסך חזק, זה חשוב לי נורא מכיוון שבעתיד כשהמחשב יתחלש אוכל לשפר את המעבד ולהוסיף כרטיס מסך בהתאם, חשבתי על הלוח אם EP45-DS3 בנוסף, יש לי עוד הדיסק קשיח של 150GB שאני מעוניין לצרף למחשב, אז זה יכול אולי לחסוך קצת. עוד משהו, אני מעוניין במארז Raidmax Sagitta (לא 2) ו4GB זיכרון RAM אם יש אפשרות גם להוסיף קורא כרטיסים פנימי 3.5" אבל זה ממש לא חובה. אני הרכבתי את המפרט הבא: אך נתקעתי בספק, האם יתאים בעתיד לCF וגם בקשר למעבד אני קצת לא החלטי.. (מאתר www.cobrapc.co.il ) RAIDMAX SAGITTA ₪338.00 1 ₪338.00 GIGABYTE GA-EP45-DS3 ₪643.0…

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  20. מבקש מפרט למחשב שיריץ XP תקציב עד 4000 - אם אפשר פחות. שימוש עיקרי שרת קבצים, ברשת פנימית, ב MIRC, ב-UTORRENT וכו ובנוסף שימושיים רגילים, INTERNET, OFFICE... מקום לפחות ל-4 HD, בהתחלה לפחות 2 של 500, לפי מה שהתקציב מספיק קירור מספק ל-HD (הבורד צריך לתמוך לפחות בערוץ IDE אחד) ללא ציוד היקפי לא משחקים, לא OC תודה

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  21. שלום, חבר שלי מחפש לבנות מפרט מבוסס AMD64 בסביבות ה 4000 - 4500 ש"ח... צריך גם להיות כלול במחיר מסך, מקלדת, עכבר, צורב DVD, ושאר הפריטים שמצויינים במפרט שהוא הרכיב ומצורף.... השימוש הוא בעיקר לגלישה באינטרנט, תיכנות, ומדי פעם הרצת משחקים במהירות סבירה... (אפשרות OVERCLOCK אולי בעתיד). אשמח לקבל את התגובות שלכם לגבי המפרט שהוא בנה וגם שינויים אם אתם מכירים שילובים יותר טובים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  22. יש לי LENOVO G550 ובעבודה הוא קולט לי את האינטרנט ממש חלש עכשיו אני רוצה לדעת אם אני לוקח כרטיס רשת אלחוטי האם זה ישפר את הקליטה? אין לי אפשרות להחליף את האנטנה של הנתב. למישהו יש הצעות לכרטיסי רשת שיעזרו לי?

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  23. עברתי כאן על כמה פוסטים ועדיין לא הבנתי מי נגד מי... בכל מקרה אני צריך מחשב נייד בתקציב דל יחסית של 3K עם חריגות קלות, רק אם ממש יש הבדל! מסך מאט, מבריק ממש אין לי מושג אני כאן עובד עם פאנל TN ככה שאני צריך משהו דומה ושלא יכאב בעניים המחשב ישמש בעיקר לעבודות קלות ב word קצת סטאטוסים בפייסבוק ואולי אם אפשר לדחוף בתקציב יציאת טלוויזיה אז גם סרטים אבל לא קריטי אפשר גם לצרוב ולראות.. זיכרון לפחות 2 גיגה ומעלה.. HDD לא כל כך משנה מעבד- אין לי מושג כ.מסך לא יודע איך זה הולך בניידים גודל מסך 11 קטן אני חושב משהו באמצע שיהיה נגיש.. ואין צורך במערכת הפעלה אם מורידים את המחיר (או שזה כבר מגיע ככה?) זהו אני חושב תודה אנשים..

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  24. 4 אלף. (מצורפת תמונה) [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים