ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
הוא ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, לסרטים, וקצת למשחקים וגם יהיה קצת שימוש בסולידוורקס . יהיה OC, אבל רק עוד כמה חודשים, אז בינתיים לא צריך קירור למעבד. זה מה שבניתי: דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ₪ 381 מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ₪ 1095 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ₪ 657 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 - F2-6400CL4D-2GBHK ₪ 1142 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ₪ 789 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - LIGHT SCRIBE ₪ 219 מסך: DELL LCD 20" 2007FP ULTRASHARP FLAT P…
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הנטבוק ואני אשמח לחוות דעת. והאם אני אוכל לקבל נטבוקים להשוואה איתו? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
המפרט הוא כזה: דגם מחיר כמות AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1030 ¤ 1 GIGABYTE GA-K8NS 555 ¤ 1 GeIL 512MB DDR 400MHZ Value 550 ¤ 1 WD 80/7200 SATA 8MB 430 ¤ 1 POINTOFVIEW 6600GT AGP 128MB 1490 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A21 380 ¤ 1 (אהבתי את העיצוב שלו יותר מאשר CI-6A19) סה"כ ¤ 4435 הורכב בנועה, אלו כל החלקים שאני צריך (כוננים אני לוקח מהמחשב הישן), לא צריך הרכבה, התקציב הוא 4500. השאלות: 1. מעבד - האם עדיף להשקיע ב3000 או שאפשר לחסוך עם ה2800? 2. ספק (HEC 300AR-T) - האם הוא יחזיק את המחשב טוב (לא צפוי OC)? 3. כ. מסך - האם המחיר הולך לרדת בשבועות הקרובים? 4. האם יהיה בקרוב לוח ל-AMD 64 עם PCI-E במסגרת התקציב שלי ששווה לחכות לו? בעיקרון אני לא ממהר לקנות את המחשב כי …
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום הציאו לי את המפרט הזה ואני מתלבט עליו תוכלו לעזור לי בבקשה מעבדi5 2400 3.1ghz לוח ga-pa65-ud-b3-sata3 usb3 gigabyte זכרון team elite 1333mhz 4g צורב סוני או סמסונג dvdrw22 כרטיס מסך gt240 ספק כוח ippon400 12sm או /cool max12sm מארז atx ippon a6 דיסק קשיח 500gb sata 3 7200rpm westren digital זה המפרט הציאו לי עליו 2700 מזומן 2500 זה כאדי לקנות ב2500 או שיש מפרט יותר טוב באותו מחיר
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ב3500 כרטיס מסך לוח אם זיכרון הארד דיסק ומעבד ותעזרו לי מאוד.....תודה רבה..
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
כרטיס מסך מדגם: SAPPHIRE HD 7870 2GB GDDR5 XT WITH BOOST נקנה בTMS. יתרת אחריות: 28 חודשים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
טוב כמו שהכותרת אומרת שיהיה עם כרטיס רשת וכ.מסך טוב שיתן לי תמיכה באפקטים וחומרה כמה שיותר תואמת הרד דיסק כ 80gb
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה המפרט שלי: http://www.siz.co.il/my.php?i=qyzz2yktrz1m.bmp פתחתי את המארז וכתוב על הספק שלי 400W MAX. אני רוצה לשדרג את המחשב כדי שיריץ את המשחק battle field 2142 על ההגדרות המומלצות(אני מתכוון שיריץ על הגדרות דיי גבוהות) . אני לא משדרג כדי שהמחשב שלי יריץ את המשחקים החדשים(הבנתי שבשביל זה אני צריך מחשב חדש). התקציב שלי לשדרוג לא ידוע. אני כנראה יקנה מאיבורי כי החנות קרובה לביתי. תודה מראש לכולם !!!
-
- 12 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לקנות מחשב נייד לאחותי (מחנות בארץ) הפרטים: מעבר לפרטים שרשומים למטה, הכי חשוב שהמחשב יהיה קל ואם אפשר בצבע לבן או ורוד (עדיפות לאינטל)! * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך: 13-14 אינצ' * משקל רצוי: פחות מ- 2KG, רצוי שיהיה כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא * בלוטות: לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח: 250GB * כונן CD/DVD צורב: כן (צורב) * כונן Bluray: ממש לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למחשב נייד לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט. בעל מסך 17 אינץ, 500 גיגה ומעלה (בעדיפות ל 500), אין צורך במערכת הפעלה, לפחות יציאת USB3 אחת ,מעבד i5 עם 6 גיגה ראם לפחות וסוללה בעלת שישה תאים ומעלה. עדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר דק (אם מישהו מכיר את הדגם פיזית זה יהיה מעולה). תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בפורום חומרה בוויגימס (http://forum.vgames.co.il/forumdisplay.php?f=107) יש חברה שלא מבינים במחשבים והם עוד המנהלים שמה אז כולם מקשיבים להם וקונים מפרטים גרועים, אני מבקש מאלא שמבינים בחומרה פה בפורום (PCall, Extract ועוד רבים אחרים) להכנס לשם לרגע ולעשות סדר כי מה שאתם עושים פה זה לעזור לאנשים במפרטים שם הם עושים בדיוק ההפך! אז בבקשה, השקיעו דקה מזמנכם כדי לעזור לאנשים המסכנים שמבקשים שם מפרטים (אני מנסה כבר הרבה זמן אבל בגלל שהם יותר והם המנהלים אז מקשיבים להם ולא לי, זה משגע אותי! ). הינה דוגמא: http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1050579 תודה מראש! :-\
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים,בתקציב של בסביבות 4500 לא כולל מסך רמקולים צורב... אני רוצה לשים דגש על זיכרון,אני צריך 2 גיג'ה ראם וגם כרטיס מסך מאוד חשוב.... אפשר לקצץ את זה מהhard drive שיהיה בסדר אבל אני לא צריך יותר מ120 גיג'ה וגם המארז לא צריך להיות הטופ שבטופ תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב משחקים חדש ואשמח לעזרת אנשי הפורום. להלן תשובות לשאלון + מפרט שהרכבתי: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - תוספת של 200 ש"ח לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, גם צפייה בתכני HD וקצת עבודה עם matlab. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - matlab בשימוש מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - diablo 3 ROS, Heroes of the storm, Assassin's creed וכל הרחבה/עדכון חדשים שיו…
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
- 1 follower
-
-
כותרת. אין משהו מיוחד שנדרש, רק שיהיה טוב לעבודה יומיומית שוטפת. תודה, עודד.
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
המחשב מחברת HP רשום לו על המסך G60 במדבקות קשום AMD TURION X2 VISTA WI FR משהו ALTEC LANSIN מעל המקלדת (חברת רמקולים) יש עינית על המסף של מצלמה המחשב שחור כולו עם מקלדת כסופה יש למישהו מושג איזה דגם זה או לפחות אינדיקציה על המחיר? אני רוצה לדעת אם שווה לתקן אני חושב שהלכה לו מנורת מסך כי רואים הכל אבל מאוד חשוך יש למישהו מושג כמה עולה לתקן את זה או אם אפשר לתקן לבד בבית (יש לי ידע בדברים כאלה רק צריך לקנות את החלק ולא יודע איזה מדריכים יעזרו)
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין ברכישת מחשב ויש לי שאלה עקרונית בעניין המעבד. בהנחה שהמחיר זהה, האם מבחינת ביצועיים עדיף לקנות i7 דור 7 או i5 דור 8? האם השיפור המשמעותי הוא בין סוג המעבד או בדורות? אם זה משנה אני מכוון למעבד U
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
- 1 follower
-
-
זה השרשור עם המפרט והתקציב של 3000 או קצת יותר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=551286.0 שכחתי לציין שם שאני מעוניין ב-17" עם ווינדוס 8 ולכן נתנו לי רשימה של מחשבים עם 7 אז התקשרתי לאתר בו מוכרים את המחשבים ואמרו לי שהמחשבים עם הווינדוס 8 צריכים להגיע כבר לפני שבוע ואתמול כשהתקשרתי אמרו לי שאולי שבוע הבא אז... האם אתם מכירים מקום אחר שאני יכול לקנות מחשב 17" עם ווינדוס 8 בפחות מ-4000 שקלים?
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
-
אני מבקש הצעה למפרט עד 5,000 אם אפשר לפרט למה AMD או אינטל עדיפים. ההצעה ללא מסך, ורמקולים, וכרטיס סאונד OB מספיק בהחלט. כרטיס מסך פשוט שתומך ב video-out, המחשב לא יריץ משחקים כבדים משהו ברמה של X300 יספיק כנראה. המחשב מיועד לעריכת מוזיקה עם כרטיס MIDI. אין צורך ב OC יהיה נחמד להכניס 2 דיסקים ב RAID אם אתם חושבים שיש צורך ויהיה שיפור בבצועים. אם תכוונו אותי איזה דברים חשובים אוכל לתת פרטים נוספים
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני צריך את עזרתכם בבחירת מחשב נייד חדש. קודם כל, פרטים: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בגדול - משרדי, בקטן - סרטים, משחקים קלים, בקטן מאוד - פוטושופ * גודל המסך? 15" לפחות * משקל רצוי? לא מהווה פקטור * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא מהווה פקטור * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) יציאת HDMI * בלוטות? כמובן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 ג'יגות * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, רק בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם יהיה - מה טו…
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום, להלן המפרט: מעבד: Intel core 2 Duo 1.86 GHz, 2M, E6300 לוח: GIGABYTE GA-965P-S3 כרטיס מסך: ATI RADEON X1950PRO 256MB DDR3 מארז ומאווררים: GIGABYTE TRITON ALUMINUM 2X120 ספק כח: 500W PEAK FOR P-4 זיכרון: 2X 1GB DDR2 240PIN DIMM 800Mhz דיסק קשיח: 250GB 7200RPM 16M cache SATA2 כונן אופטי: DVD RW X18 SAMSUNG מסך: "WIDE LG L194WT 5MS 1:2000, DVI 19 המחשב עובד ללא בעיות, יש לי את כל החוברות של הרכיבים והקופסת קרטון המקורית של המארז כולל הקלקרים שמורה. המארז הוא מארז איכותי ויוקרתי מאלומיניום, צבע כסף. המפרט נבחר לאחר התייעצות בפורום כאן באתר. מבקש לדעת כמה לדרוש על מחשב כזה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
היי, אני מחפש נייד לצורכי לימודים ( קריאה, גלישה ועל הדרך צפיה בסרטים ) לכן מצד אחד חשוב לי שיהיה מסך גדול ואיכותי שקל לקרוא ממנו מאמרים וצצד שני לא גדול מדי שיהיה מסורבל לסחיבה. חשבתי אולי על 14". הבעיה שכל המסכים שבדקתי היו מסכי לד מבריקים שלדעתי קצת פחות טובים ממסכי המט, זוית הצפיה בהם ממש אפסית ואם מזיזים את הראש כמה מעלות הצידה כל הצבעים משתנים והחדר משתקף. האם יש עדיין ניידים עם מסכים לא מבריקים?
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 800$ 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) הוא הולך ללמוד באוניברסיטה....אז אופיס ואינטרנט 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? תמליצו לי אתם 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? 7. האם אתם צריכים מער…
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
אני זקוק למחשב שיעבוד טוב עם משחקים חדשים ומשחקים עתידיים אבל רוב זמני על המחשב אני לא משחק משקי מחשב אלא משתמש בתוכנות כבדות ומשתמש בשני מסכים, חשבתי על המפרט הזה, מה דעתכם? AMD Athlon 64 X2 4400+ 3000 NIS ASUS a8n sli premium 1000NIS Zalman CNPS7700-cu 300 NIS MAXTOR DiamondMax 10 SATA 120GB 440 NIS Thermaltake soprano with window black with power supply 430W 750 NIS Leadtek GeForce 7900GT 2100 NIS Corsair Twinx 1GB CL2 …
-
- 13 תגובות
- 808 צפיות
-
-
למשחקים ושימושים רגילים שיהיה בו כרטיס טלויזיה שאני אוכל להקליט וכו'... ושיהיה מ KSP כי יש לי זיכוי של הרבה כסף שמה... תודה רבה לכולם!
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-