ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4,000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים, HD, אינטרנט במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? כרגע 1024*768 אבל קונה חדש בקרוב * באיזה סוג משחקים תשחקו? Call of duty, Splinter Cell, PES, FIFA ועוד כבדים בגדול.. * באילו הגדרות תשחקו? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? Floppy 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול. אני צריך מפרט מלא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10? 9 …
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום מעוניין במחשב זמני וזול למשחקים במסך FHD על הגדרות בינוניות . מעוניין לשחק במשחקים מהשנים האחרונות ולא במשחקים בעתיד ממש מכיוון שזה מחשב זמני עד שתצא חומרה חדשה . איזה מפרט יהיה עדיף עבורי כרגע? תודה מראש . מפרט 1 מעבד Intel Pentium Gold Dual Core G5400T לוח אם Gigabyte H310M S2P זיכרונות DDR4 8G 2400MHZ CL16 ספק כח ANTEC PSU 550W Neo Eco Modular SSD Crucial 275GB MX300 M.2 כרטיס מסך GTX960 2GB DDR5 או כרטיס GTX1050 2GB מפרט 2 מעבד AMD Ryzen 5 2400G With Radeon RX Vega 11 לוח אם Gigabyte GA-A320MA-M.2 זיכרונות DDR4 8G 2400MHZ CL16 ספק…
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לא למשחקים ...אינטרנט סרטים (שכן יוכל להריץ סרטי 720P טוב) ותמונות (לא פוטושופ) * גודל המסך? 10-12 אינץ * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן כן ושוב כן ! זהו מחשב לטיול ארוך (נסיעות ארוכות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד אך לא חובה , כן חובה קורא כרטיסים למצלמות . * גודל מינימלי כונן קשיח? 160 מינימום ... * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן וכמה שיותר טובה . * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא , יש לי דיסק של ווין 7 פרו. מצאתי את המחשב הנ"ל אבל מצפיה ביוטיוב עליו אני רואה שאיננו יכול לנגן וב אפילו 720P http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&keyword=asus+eeepc ישמח לעזרה ! תודה !
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה מציקה לי, והחלטתי להציק גם לכם קצת: אני מעוניין ברכישת נייד, ואחרי מחקר מעמיק החלטתי ללכת על ה-T61 14W. מנגד ראיתי שה-T400 עומד להגיע, וקראתי עליו ביקורות מאלפות. האם מישהו יודע מתי יגיעו ה-T400 לחנויות (יבואן רשמי) והאם הם יהיו דומים במחירם ל-T61 המקבילים במעבדיהם? (+/- כמה מאות שקלים נחשב מחיר דומה בעיני)
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
דרישות מהמחשב הם אופיס, אינטרנט, סרטים ושיהיה נוח להקלדה חשוב שיהיה קל ועם סוללה טובה מסך 13-14 אינצ' וכמובן היות ונקנה בחו"ל אז גם אחריות בינ"ל הכיוון הכללי זה לרכוש את המק בוק איר שעולה 1700$ עם מעבד 2.3 ו 4G זכרון הבנתי שיש מחשבים "משתלמים" יותר מבחינת עלות תועלת אשמח להצעות על מחשבים דומים או לחיזוקים שהמק בוק איר הוא קנייה טובה
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
הכנסתי בטעות אורז לתוך המקלדת... סתם שאלה שעלתה בי, איך מנקים תמקלדת?
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב משרדי(אופיס ואינטרנט) בסביבות ה 3000 שקל - בלי מסך . תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי, אני מחפש נייד לאבא שלי, שעיקר השימוש בו זה העברת קבצי מדיה באיכות FULL HD לטלוויזיה וגלישה באינטרנט. חשוב נורא שאיכות הודיאו (ואם אפשר, אז גם האודיאו) יהיה טוב. רצוי שמהסך יהיה בסביבות ה15' ואני מאמין שהוא לא יתנייד הרבה. תקציב: מומלץ לא לחרוג מ4K. תודה ענקית לעוזרים, הוא מחפש כבר הרבה זמן נייד להזרים מדיה לטלוויזיה.
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח עבור הבית. אין לי תקציב מוגדר, אני מעוניין במחשב שיהיה טוב מספיק על מנת להריץ Flight Simulator בגירסתו האחרונה (ואשר יוכל להריץ גם את הבאה אם דבר כזה אפשרי) עם הגדרות טובות. בנוסף אשתמש במחשב לגלישה באינטרנט ואופיס. על המחשב תותקן מערכת הפעלה Windows 7. בנוסף, ארצה גם מסך 21"-22". אם היעדר התקציב הינו בעיה, ניתן גם לתת מספר מפרטים ברמות שונות. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי, היום אני כנראה קונה מחשב חדש, ורציתי להתייעץ איתכם לגבי המפרט שבניתי לפני שאני מזמין. המפרט שלי מבוסס על תקציב של עד 3800 ש"ח. רק תגידו לי אם זהו מפרט טוב (מיועד למשחקים כבדים), ואם כדאי לי לשנות כמה מן הרכיבים. (..ולא לחרוג מהתקציב) מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ (Athlon64 3000+ (S-939) (1 810 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ (K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) (1 620 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512Mb 400MHz AData /VT (2 240X2=480 כרטיסי מסך? PINE כמות מחיר סה"כ xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E (1 1020 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ (80GB 7200 8MB WD800JB (1 335 מארזים? כמות מחיר סה…
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש דגם של מחשב ואם אפשר חנות מומלצת בחו"ל (אירופה וארה"ב בלבד) בן דוד שלי מאבטח מטוסים ונמצא בעיקר באירופה אבל גם לפעמים בארה"ב (שבוע הבא חוזר עם נקסוס 5 ) * מטרות המחשב בעיקרון שיחזיק לי ל4 שנים לפחות, לכן חשוב שיהיה מודרני מאוד. כח עיבוד חזק למטרת רינדור בתלת מימד ועבודות בפוטושופ ברזולוציה גבוהה. * גודל המסך לא פחות מ13.3 אינץ ולא יותר מ15 אינץ. * רזולוציית המסך FHD 1920x1080 והלאה. בעיקרון FHD יספק אותי. * משקל רצוי נמוך ככל האפשר. לא יותר מ1.8 קילו כולל סוללה. * נדרשת ניידות וזמן סוללה של לפחות 6-7 שעות. * SSD חובה 128GB לפחות. * כונן אופטי? אם יש למה לא, עדיף בלי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? ל…
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט לגרפיקה ומולטמדיה צורכי המחשב הפעלה על הרזולוציה הגבוה ביותר עם WINDOWS VISTA אפשרויות תמונות גובוהות! תוכונות כגון פוטושופ ותוכונות עריכה כגון איכסון 1TB מקום שיהיה בו חיבור FIREWIRE כ 15000 שקל גמיש +
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 2500(לא כולל מסך) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ,visual studio,OFFICE,MATLAB,SPICE ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? רצוי גם לHEROES 6 אם חורג מהתקציב אפשר להתפשר על STARCRAFT 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שבין בינוני לגבוה 3…
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני מבין שהם מגיעים עם כרטיס מסך מובנה דוגמת ה A8 האם למחשב לשימוש כללי מעבד כזה לא עדיף
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
דרישות למחשב: מקלדת, עכבר ושלט (תומך Windows Media Center - התוכנה בה אני מתכוון להשתמש בו אלה עם כן יש הצעה טובה יותר) ללא מסך. הרבה נפח זכרון בשביל סרטי HD. יציאת HDMI 1080P כרטיס טלויזיה שיודע להקליט HD (אם יש דבר כזה בשוק במחיר סביר) אם לא אז כרטיס טלויזיה רגיל. התקציב באזור ה 3K אבל מוכן להתפשר : וחשוב שיהיה שקט! תודה!
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אודה לעזרתכם על מחשב נייד לעיבוד תמונות צילום חובבני, התקציב 3500 ~ חשוב שיהיה קליטת WIFI טובה. * מטרות המחשב? עיבוד תמונות, אינטרנט YouTube, משחקי פלש, טקסטים סרטים, אבל אני רושצה לרכוש מחשב שישמש לאורך זמן וסרטים HD ready, OFFICE * גודל המסך? 15אינצ צפונה * משקל רצוי?לא כבד מדי, אבל אם כבד הוא יותר יקר אז שיהיה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI שיוכל להצחבר לטלביזיה * בלוטות?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 צפונה * כונן CD/DVD? צורב? בלי * כונן Bluray? בלי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא - אחריות בארץ עדיף 5 שנים לפחות 3 * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למער…
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
סבתא שלי החליטה שהגיע הזמן שהיא תצטרף לעולם המודרני החדש ותתחבר לאינטרנט (). אז מה אני מחפש? מחשב שמתאים לסבתא (אחר כך גם נדאג למסך רציני) - כזה שיתאים לגלישה באינטרנט, וכמעט בלי משחקים. בעקרון, למרות שזה לא מחשב לגיימרים, אני אעדיף מחשב שיוכל להריץ משחקים ברמה נמוכה-בינונית לטובת הנכדים היותר צעירים. אלא אם כן סבתא שלי תתלהב מעולם המחשבים ותתחיל לשחק עם תיזמונים של הזכרון, לא נראה לי שיש סכנה של OC במחשב הזה... מה דעתכם, יש רעיונות? עריכה: המחשב צריך לכלול הכל (כולל מקלדת, עכבר ומערכת הפעלה). המפרטים באתר מוותרים על זה...
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
החלטתי ללכת על המפרט הבא: לוח אם - p5Qpro ASUS מעבד - INTEL CORE2 QUAD Q6600 זכרון(4ג'יגה) - 2*2048 DDR2 OCZ or G.Skill or Geil אגב, האם כדאי ללכת על זיכרון מהיר יותר מ800? דיסק קשיח - SEAGATE 500GB 32MBST350032AS, SATA3 כרטיס מסך - HD4870 ATI קירור למעבד - Arctic Cooler freezer XTREME או Thermaltake bigtype120 צורב DVD סטנדרטי לא סגור לגבי מארז וספק. המחשב חייב להיות שקט מאד. נשאר לי בערך 1000 שקל בתקציב. חסר לי עוד משהו שאני לא יודע עליו? מה אתם אומרים??
-
- 11 תגובות
- 801 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית, צפייה בסרטים, משחקים (בינוניים? נראה לי הכי כבד שאני ארצה להריץ יהיה בסגנון GW2 ו-TF2) * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? נמוך P: * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? צריך להספיק למקרה שכמה הרצאות ברצף אני אתקע בלי שקע לטעינה, אבל לא יותר מדי חוץ מזה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI עדיף * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, לא יודע מה ההבדל בין הסוגים. * כונן CD/DVD? צורב? כונן כן צורב לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שאלתי כאן לפני חודשיים והמליצו לי על dell vost…
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שבוע טוב! הינה עברו שלוש וחצי שנים ואני שוב פה מבקש עזרה. פתחתי פוסט בפורום מסכים לגבי הרלוונטיות של המסך שלי האם הוא מתאים למחשב, נרשם לי שם שכן (למקרה שמישהו לא מסכים אשמח לשמוע): DELL U2312HM 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, העדפה היא לא להגיע למחיר הזה אך אם יש קפיצת מדרגה אני מוכן לשלם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך למקרה שזה לא מספיק אך אותה הערה משורה מעל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים והורדות, אני לא צופה במחשב רק מוריד דרכו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שום תוכנות ב…
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הי יש צי מחשב נייד דגם טושיבה והילד נעל אותו ברמת ביוס אולי מישהו יכול לעזור הפל' שלי 0542036580
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
ore 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX 1,557 ש"ח 1 eVGA GeForce 8800GTS 320MB 1,790 ש"ח 1 Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 630 ש"ח 1 OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 Special Ops Edition Dual Channel CL 5-5-5-12 599 ש"ח 1 Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS 460 ש"ח 1 ASUS DVDRW DRW-1814BLT x18 Sata Retail Black 210 ש"ח 1 Enermax Liberty 400W Active PFC 525 ש"ח 1 Compucase 6A21 Midi Tower Black&Blue w/No Psu 245 ש"ח 1 Microsoft® Wireless Optical Desktop 1000 BV3-00014 195 ש"ח 1 Samsung 19 LCD 931BW DVI 2ms 1,360 ש"ח 1 Logitech® 2.1 Speaker System S200 OEM 198 ש"ח סה"כ 7,768 ש"ח כולל מע"מ במה אפשר לחסוך פה המ…
-
- 13 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי יש לי פוילון DV9000 עם 6150 של נבדיה וAMD טוריון על המחשב הייה מותקן וינדוס ויסטה הום הייה לי גם קויקפליי ואת כל זה... בקיצר פירמטתי את המחשב ומאז השלט לא רוצה לעבוד (כל הדרייברים מותקנים) לא משנה מה אני נעושה הוא לא עובד אני מאתמול רק מתקין דרייברים של בערך כל נגד במחשב הזה והשלט לא עובד. והוא לא תקול השלט תקין אחרי שהורדתי את הקויקפליי המצלמה עבדה והכל כי את הדרייבר שלה גם לא מצאתי בהתחלה . מה אני עושה ? מה עושים עם זה איך אני מתקם את השלט הזה שהוא יעבוד ? אני רוצה שאני ישלוט בקויקפליי ממנו .. אים יש איזה תוכנה שמפעילה את השלט או איזה סדר של דברים או דרייברים שצריך להתקין ?
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שאני במקום הנכון. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שהחשוב בפרטים יהיה כ.מסך, משום מה אני לא מוצא מפרטים של ניידים עם פירוט על כ.מסך שלהם לכן הבקשה לעזרה. נתחיל בתקציב - מ3000 - 4000 ש"ח לא שקל יותר (חחח כי אין) גודל מסך שלא יהיה פחות מ15' לא חשוב מסך טאץ או לא. זיכרון RAM לפחות 4 G זיכרון איכסון מינימום 0.5 G וזהו בעיקר כל השאר פחות חשוב אפילו העיצוב העיקר שיהיה חזק בכ.מסך. תודה רבה מראש ארז אליהו
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-