עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shido,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BT3 , COD black ops -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 1920 x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו 2. מה שימושי המחשב : משחקים לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב :גבוהות, עד כמה שניתן 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מה שיש במפרט המקורי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1? 4 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? חודש 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: המפרט הקיים: ספק כח 12 CM SS 500W לוח אם P43T C51 1GLAN MSI מעבד אינטל E8400 מאוורר 775Dual Core זיכרון VALUE GEIL 2GB DDR2 800MHZ כ. מסך NVIDIA 9800GT 512MB בעקרון אני רוצה…

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  3. המחשב מיועד למשחקים,בתקציב של בסביבות 4500 לא כולל מסך רמקולים צורב... אני רוצה לשים דגש על זיכרון,אני צריך 2 גיג'ה ראם וגם כרטיס מסך מאוד חשוב.... אפשר לקצץ את זה מהhard drive שיהיה בסדר אבל אני לא צריך יותר מ120 גיג'ה וגם המארז לא צריך להיות הטופ שבטופ תודה מראש

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Starcraft 2, Crysis 3, GTA V, Battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,עכבר, רמקול…

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  5. שלום לכולכם, אני בודק אפשרות למכור את המחשב הקיים שלי (שמפרטו מצוין בהמשך) לחברה של אבא שלי שכרגע צריכה מחשב לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט בלבד. רציתי לדעת מה אתם חושבים על המחשב שברשותי ומהו סכום הוגן לדרוש עבורו. יש לציין שהגברת לא מבינה כלום במחשבים, אבל אני לא מחפש פרייארים, אלא deal הוגן. אשמח אם תוכלו לתת הצעת מחיר (פחות או יותר) עבור כל רכיב במחשב, אם כי אתם יכולים גם לתת הצעה למחשב כולו אם אתם עצלנים. - מעבד: Amd Athlon 1900+ - לוח אם: Gigabyte 7VARXP, כ.קול (מובנה), כ.רשת (מובנה), raid, USB 2.0. - זיכרון פנימי: 256MB DDR - כ. מסך: Nvidia Geforce 4 MX-440 - כונן קשיח: Western Digital 7200 40GB - כונן קשיח2: Western Digital 5400 40GB - כונן DVD: Toshiba 8x - צורב …

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  6. Started by Tomersoni,

שלום, סיימתי ע"פ כל ההמלצות שלכם את המפרט ויש לי מספר שאלות אחרונות לוודעות: (בסוף) מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 + AC FREEZER 7 PRO ¤1004 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤474 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI - RETAIL ¤766 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤310 צורב DVD: LG DVDRW GH-20NS10 X20 - BLACK - SATA ¤132 זיכרון: ADATA VITESTA 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 ¤290 מארז: ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ¤319 ספק כוח: SEASONIC 400W : SS-400ET- OEM ¤284 קירור למארז: SCYTHE SLIP STREAM 120mm 1200rpm ¤ 56 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤3654 המפרט הורכב ב -…

• 12 תגובות
    • 818 צפיות
  7. Started by orengore2,

שלום אני רוצה לקנות זכרונות לנייד שלי ומכיוון שיש לי אייבורי ליד העבודה אני חושב לקנות משם. בגדול, אני יודע שאייבורי "לא משהו", אבל כאן זה חלק שלא נראה לי שיכולים להתעסק איתו הרבה. אז השאלות שלי הן כאלה: 1. באופן כללי, נראה לכם בסדר לקנות זכרונות מאייבורי? (רשום שהאחריות במעבדות שלהם) 2. האם אתם מכירים חברה של זכרונות בשם Ceon? 3. יש להם זכרונות של קינגסטון והבנתי שיש הרבה זיופים בשוק, אז.... תודה

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  8. Started by dinbrca,

1. מה התקציב המקסימאלי?3900 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב עם ניסיון לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב ?גיימינג כבד מאוד, גרפיקה, תכנות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? המשחקים הכי חזקים שיש ושעומדים להיות - בין היתר כרגע Battlefield 3, modern warfare 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך.רזולוציה מקסימאלית שאני אשחק היא full HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות(? גבוהות - Adobe Photoshop, Autodesk Maya. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  9. אני מחפש נייד 13" שאשתמש בו בין ההפסקות בלימודים שאתחיל השנה(יש לי מחשב נייח בבית בנוסף). אני חשבתי לרכוש את המחשב עם מעבד I3 ו-4GB בזיכרון. האם זה יספיק כדי להפעיל מערכות במדעי המחשב?? תודה

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לחברה שלי לצרכי אינטרנט ועבודה משרדית. חשוב שהמחשב יריץ סרטים ב HD ויעבוד טוב עם תמונות גדולות ופוטושופ. חובה מסך בגודל 14.1 או 15.4, עדיפות ליציאת HDMI ותמיכה באינטרנט מהיר. כמובן מצלמת אינטרנט וסוללה בריאה תודה לממליצים.

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  11. Started by YK24,

היי הגיע זמן לשדרג את המחשב בבית של ההורים שלי התקציב הוא בערך 1500-2000 שקל המחשב יהיה עבור גלישה באינטרנט וסרטים ושימושים כללים כמו OFFICE וכו' אשמח לכל הצעה המון תודה

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  12. אני זקוק למפרט הטוב ביותר בתקציב של 2.5K שיתאים למשחקים, רובם לא יהיו כבדים מדי. בנוסף, יש צורך במסך לא כחלק מהתקציב.. המסך צריך להיות מעל 21 אינצ' ובמחיר ממוצע (זה לא גדול מדי נכון?). עדיף מחשב שקט.

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  13. Started by dani571,

ניגש יישר לעניין... המחשב עולה 4190 ש"ח... מפרט: 2542‎ ‎Model Name‎ ‎IN-RD09-2542‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Intel Core 2 Duo T8100, 2.1GHz, 3MB L2 Cache,800MHz FSB, 3MB L2 Cache ‎ ‎ Memory‎ ‎2GB (2X1024MB) 667MHz DDR2 Dual Channel Upto 4GB‎ ‎ HD‎ ‎250GB 5400 rpm‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' Widescreen WXGA (1280x800) with TrueLife‎ ‎ GPU‎ ‎Intel Integrated Graphics Media Accelerator X3100‎ ‎ Optical Device‎ ‎8xDVD+/-RW Drive - N-Series‎ ‎ Webcam‎ ‎ 2.0 Mega pixel web camera ‎ ‎ Bonus‎ ‎Dell Travel Remote control‎ ‎ Sound‎ ‎High Definition Audio 2.0‎ ‎ Wireless‎ ‎Dell Wireless 1390 802.11g Mini Card Wireless‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Dell TrueMobile 355 internal Bluetooth Module‎ ‎ Extern…

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  14. Started by Amit Chen,

שלום, אני משתמש כבר שנתיים ב mackbook pro, והאמת שמיציתי. אין לי שום סיבה לעבוד עם מאק. אז היום אני מעוניין לרכוש מחשב חדש וחזק יותר (ווינדוס כמובן). התקציב שלי הוא בערך 4500 ש״ח, אני רוצה לפחות 8 ג׳יגה ראם ומעבד i7 חזק. אני חייב שהמחשב יטוס, גם בדפדפן וגם בפתיחת תמונות וסרטונים על המחשב. גודל מסך: 15.6, גם 14 זה בסדר. 256 ג׳יגה SSD! בעוד כחודש אני אהיה בברלין, אז אם יש שם חנות שאפשר לקנות בה בזול יותר מבארץ, אשמח לדעת. תודה! עריכה: אמנם חורג מהתקציב, אבל אשמח לשמוע חוות דעת על המחשב הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=892628

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל, אך עדיף לא לחרוג מהתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גראפית, תכני HD ועבודה שוטפת ורגילה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Master Collection, Office, Steam ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים וישנים כאחד, Portal 2, Borderlands ועוד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  16. 1. המחשב מיועד לעבודה על אתרי אינטרנט כולל פוטושופ (ללא עריכות כבדות) ולעבודה משרדית - מסמכי אופיס, מיילים ואינטרנט 2. המחשב חייב להיות במארז כמה שיותר קטן וכמה שיותר שקט (אני יודע שזה מתנגש קצת) 3. חובה יציאת HDMI 4. אין צורך בשדרוג עתידי 5. המחשב צריך להחזיק לכמה שנים טובות לפחות 6. זהו 7. תודה למגיבים

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  17. אהלן חבר'ה, אני צריך את עזרתכם בבחירת מחשב נייד חדש. קודם כל, פרטים: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בגדול - משרדי, בקטן - סרטים, משחקים קלים, בקטן מאוד - פוטושופ * גודל המסך? 15" לפחות * משקל רצוי? לא מהווה פקטור * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא מהווה פקטור * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) יציאת HDMI * בלוטות? כמובן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 ג'יגות * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, רק בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם יהיה - מה טו…

18. שלום, אני חדש בפורומים של HWZONE. כבר 3 שנים יש ברשותי מחשב, שמה-לעשות לא מספק אותי מבחינת משחקים וגרפיקה. לאחרונה חבר שלי ביקש ממני להרכיב לו מעין מפרט לשדרוג רק של לוח האם, כרטיס המסך והמעבד. חבר שלי דחה את השדרוג לעוד כמה חודשים. אני לעומת זאת חשבתי להשתמש במפרט שבניתי ורציתי לשאול את עצתכם. התקציב הוא כ- +/-2,000 ש"ח. כתבתי כאן כמה אפשרויות למעבדים לוחות אם וכרטיסי מסך (ההתלבטויות שלי... אולי תציעו משהו אחר?): מעבדים: Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 790 ש"ח Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 920 ש"ח לוחות אם (לוחות אם של ABIT נראים לי משתלמים מאוד המחיר לעומת המפרט שלהם): ABIT KN8 Ultra s939, nForce4U, GBL, SATA II 590 ש"ח ABIT KN8 SLI s…

• 14 תגובות
    • 818 צפיות
  19. מחשב למשחקים עבודות וסתם גלישה ברשת...

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  20. Started by Raknor,

אני מחפש מחשב נייד חזק למשחקים (מה שהיה לי עד עכשיו זה XPS M1710 של Dell) ואני מחפש משהו בסגנון כשכרגע המחיר הוא לא כל כך בעייתי. מבחינת מפרט כולל חשבתי על משהו דומה ל-Alienwear M17x אבל טיפה פחות מסיבי.

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  21. מדובר על מחשב לגרפיקה ולא למשחקים. בקשתי שיהיה חזק... זה מפרט שקיבלתי לאחרונה בפורום - CPU Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B ¤ 1114 1 M boards Abit Fatal1ty F-I90HD HDMI ¤ 599 1 Cases Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 414 1 Memory Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 398 2 Desktop Hdd WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤ 398 1 Burners LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 196 1 סה"כ: 3517, הורכב ב TMS. שימו לב: 4 ג'יגה זכרון (2 יחידות של 2 ג'יגה זכרון כל אחת), מעבד חזק, כרטיס מסך מובנה. במידה ויש הצעות יותר טובות אשמח לשמוע. אחרת זהו המפרט שאני אסגור.

22. לוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L מעבד E5400 כולל מאוורר זיכרון Crucial DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB צורב Sony Optiarc AD-7240S X24 SATA Black DVD מארז כולל ספק HEC 6C28 Silver 300W -------------------- מחיר כולל: 1295 ש"ח (אני מקווה שהספק מספיק טוב)

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  23. למי שלא הבין לא צריך כוננן ולא צריך מסך וגם לא ציוד הקפי המפרט בשביל משחקים רשת אני לא מתכוון לעשות oc

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  24. מעוניין לקנות נייד עד 6500ש"ח הצרכים שלי הם גלישה אופיס ניגון סרטיHD משחקים 3D וכל מיני שתויות.ניידות רק בתוך הבית .האם הנייד הזה יענה על הצרכים שלי או שאתם ממליצים לי על נייד אחר?מחשב ניידHP Pavilion DV5-1179ej 2.26Ghz מהדורה מיוחדת, בעל מעבד P8400 Centrino מהסדרה החדשה, המאפשר ניידות מושלמת: קל משקל, WIFI חזק הרבה יותר, חיי סוללה ארוכים יותר, Multi Tasking גבוהה ועיבוד גראפי מתקדם... אפשרות לאספקה מיידית בתאום עם מרכז ההזמנות- 09-9578823 קנה, מוצר זה קבל, נגן Sandisk Clip 2GB מתנה! תוקף המבצע: 07/11/08 - 30/11/08 מעבד: Intel Core 2 Duo Centrino P8400 2.26Ghz 3MB cache 1066Mhz זיכרון פנימי: 3072MB 800Mhz DDR2 (8GB MAX) דיסק קשיח: 320GB 5400rpm גודל מסך: 15.4" …

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  25. 1 מה התקציב המקסימאלי? כ 250$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב 20$ לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD ו MINECRAFT, ומשחקים חדשים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע המסך הוא 19" עם רזולוציה של 1440X900 ישודרג בעתיד. -לאילו הגדרו…

• 0 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים