עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי מחשב שהוא כבר די ישן (מעבד AMD 1.33) הגיע הזמן לשדרג שאלה מיקדמית למי שאינו ממש מתמצא האם יש דבר כזה יחס עלות תועלת מירבי אל מול ביצועים אם כן אשמח לקבל מפרט (היות והיחס תועלת עלות הוא החשוב אין להתחשב במחיר...) באם אין רעיונות (ובעצם בכל מקרה) אשמח לקבל מיפרט עד 6000 ש"ח ישומי המחשב משחקים כגון : CIV 4, HEROES 5, וכן CALL FOR DUTY כלומר חדישים אבל לא הכי כבדים שיש, או שאולי אני טועה? כמו כן שימוש רגיל של אינטרנט מסמכים, שירים וכדומה. המיפרט צריך לכלול גם : מסך 17 LCD (ואני יודע שזו התקלה...) רמקולים 2.1 ציוד הקפי (מקלדת +עכבר) צורב (עדיף DVD) אין חשיבות לכרטיס קול מיוחד, או ליופיו של המארז שאלה נוספת ברוב המוחלט של המיפרטים שאני רואה כאן יש מעבדי AMD האם הינם בהכ…

2. Started by nsigns,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חסכון. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל ברמה בינונית, גיימינג בקושי אבל שיריץ את המינימום. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי, עדיף שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, עדיף הרכבה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא איכפת לי. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם …

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  3. Started by spektor,

שלום אני מחפש מחשב נייד טוב ומהיר צורך המחשב תיכנות ו לפמים למשחקים לא קבדים עד 8.5 אלף תודה

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  4. הדרישות: 1)מסך 13.3 אינץ'-חובה. 2)זמן סוללה כמה שיותר ארוך-רצוי 8 שעות. משקל נמוך יתקבל בברכה. 3)כמובן ש3-4GB RAM לפחות. המחשב הוא למטרות לימודים באוניברסיטה (משפטים) ואין צורך בכ"מ חזק וכ"ו. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  5. Started by r1v,

קניתי GT70 לא מזמן, חדש מהקופסא. מסתבר שהוא אחלה של מחשב לגיימינג רק שהוא לא קולט את כרטיס המסך שמותקן עליו: GeForce GTX675M 2GB GDDR5. מה שהוא קולט זה את ה-Intel HD4000 המסכן שיושב על המוד'רבורד ואני חייב לדעת איך אני גורם לו לעשות את זה! מרגיז שקניתי מחשב שאמור להיות פצצת גיימינג רק בגלל בעיית חומרה ספציפית. 1. הדרייברים הכי מעודכנים (של שני הכרטיסים). 2. וידאתי שה-Power Options נמצאים על ההגדרות של High Performance. 3. ניסיתי לעשות Disable לחומרה של INTEL HD4000 דרך ה-Device Manager. שום דבר לא עוזר! אשמח לתגובותיכם! תודה!

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  6. Started by .Oz,

מחפש מחשב למשחקים, מעבד AMD . אין צורך במסך. כולל צורב DVD. אפשר לחרוג קצת במחיר.

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  7. Started by alonezer,

אני מתכננן לקנות מחשב נייד בעיקר ללימודים ויכול להיות שיהיה טיפה למשחקים אבל לא כבדים.. הכי כבד COD4 (שאם אני לא טועה לא מצריך כרטיס הכי חזק) עכשיו יש לי התלבטות בין כמה חלקים: מעבד: מעבד Intel® Core™ 2 Duo T8100 מעבד Intel® Core™ 2 Duo T8300 ‏ מעבד Intel® Core™ 2 Duo T9300 ‏ מעבד Intel® Core™ 2 Duo T9500 זיכרון: יש אפשרות מ1 עד 4 GB מה הכי כדאי? כרטיס מסך: 128 מגה-בתי ; בכרטיס nVidia® GeForce® 8400 GS זה היחידי שמתאים למחשב הנ"ל האם הוא מספיק לדרישות? מסך: סטנדרטי: צג CCFL WXGA מסוג UltraSharpTM ‎ בגודל 13.3 אינץ' (‎1280x800, ‎220 nits) עם טכנולוגיית TrueLife™‎ ומצלמת ינטרנט של 2.0 מגה-פיקסל אופציונלי: צג WLED WXGA מסוג TrueLifeTM בגודל 13.3 אינץ' (‎1280x800, ‎300 n…

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  8. Started by tom123,

HP DV4 ההארד דיסק ממש מתחמם למטה מרגיש שכמעט זה חם מידי לגעת. זה אמור להיות ככה?

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  9. היי, אני זקוק לנטבוק עד כ 450$. השימושים הם רק לגלישה ו Office. רצוי סוללה חזקה שיכולה להחזיק 6+ שעות. משקל לא חשוב. מסך משהו כמו 12", ואני חייב שגודל המקלדת יהיה 100% (סטנדרטי, לא מקלדת קטנטנה שצריך עט כדי ללחוץ על משהו). בינתיים חשבתי על Lenovo Ideapad S12 (החדש, עם Win7 ומעבד של nvidia), האם הוא מתאים לשימושים שלי? תודה.

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  10. ערב טוב לכולם, אשמח לעזרתכם בהחלטה בנושא רכישת נייד בטווח מחיר שציינתי בכותרת. בעיקרון החלטתי לרכוש מאייבורי והתלבטות בין 3 דגמים שנראים לי רלוונטים. 2 של חברת MSI ו-1 של LG לא מצאתי ביקורות משמעותיות ברשת . *עדיפות למסך 14 ..לשימוש גלישה וקצת משחקים קלים..ואולי סרטים מדי פעם.. ** הנייד הראשון בא בלי מערכת הפעלה והשאלה אם אפשר להתקין XP עליו ללא בעייה (ראיתי ברשת שיש דרייברים ל-XP..לא בדקתי לגבי כל החומרה אלא רק לכרטיס המסך הלא מובנה).רכישה ללא מער' הפעלה תוזיל מבחינתי את המחשב ותאפשר לי לרכוש ציוד נלווה אחר..לגבי ה-LG אשמח לשמוע אם יש למישהו ניסיון איתו מבחינת אמינות ואורך סוללה . כמו כן , האם קיומו של כרטיס מסך לא מובנה , מקטין את אורך חיי הסוללה בשימושאו שהנ"ל רל…

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  11. אהלן אנשים... יש לחבר שלי מחשב intel pentium 3 866 mhz 256 sdram הבעיה היא שאני לא יודע איזה סוג של לוח אם יש לו בדיוק אני יודע שזה pc partner יש למישהו מושג עם אפשר להלביש עליו מעבד יותר מתקדם ועם אפשר עד איזה מהירות? והאם זה שווה הסכום לשידרוג הוא בסביבות ה2000 שקל... תודה לעוזרים שבת שלום.

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  12. Started by rost1k,

שלום אני מתלבט בין 2 מפרטים של I5 KSP : מעבדי אינטל: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11846 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12717 לוחות אם למעבדי אינטל: H61M-E23 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12423 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB G.Skill CL9 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12376 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB G.Skill CL9 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12376 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11…

13. Started by orenco102,

קודם כל יש לי שאלה, יש אתר כמו האתר של "Can you RUN it?" רק שהוא בודק איזה מחשב יש לך ואומר לך מה כדאי לך לשדרג? עכשיו, יש לי בערך 1500 שקל (חריגה מקסימלית 2000 שקל) ואני רוצה לשדרג את המחשב שלי לא למשהוא פצצה שיריץ לי fallout 3 על מקסימום, אלה משהוא שיתן לי עוד קצת אפשרויות כשאני בוחר באיזה משחק אני ישחק עכשיו. כרגע יש לי (אני לא מבין ממש במחשבים אז אני פשוט מעתיק מדביק ממש שאני מקבל מ-Can you RUN it? CPU:2 processors running - Intel® Core2 CPU 4400 @ 2.00GHz CPU Speed:1.99 GHz Performance Rated at 4.49 GHz System Ram: 1015 MB Video Card: Intel® 82945G Express Chipset Family (Intel® 82945G Express Chipset Family) תודה מראש ד"א אני גר ליד חנות "Ivory" שבמודיעין

• 11 תגובות
    • 842 צפיות
  14. הראשון: http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-1800.htm מצאתי ב 5600 ש"ח כולל WIN XP. 3 שנים אחריות מלאה. סוללה רק שנה. השני: http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=3464 יש לי אפשרות חד פעמית (רק להיום) לקבל אותו חדש מחנות ב 5500 ש"ח. שנה אחריות מלאה. שמעתי ש HP לא אמינים, בנווסף חיפשתי את הדגם הזה באתר ומצאתי אותו באתר הבינלאומי של HP תחת הכותרת "דגמים שכבר לא מיוצרים"... בבקשה, זה באמת דחוף (אחרת ההזדמנות של ה HP תחלוף). בבקשה, תעזרו לי בכך שתנמקו את הבחירה שלכם.. תודה! נ.ב. אני סטודנט. המחשב ישמש בעיקר לסרטים, מוסיקה, אופיס ואינטרנט. משחקים רק לעתים.

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  15. שלום לכולם, אני מחפש מחשב חדש לצרכי אינטרנט ועבודה נוחה ושיהיה נוח עד כמה שאפשר לניוד. שמעתי על DELL vostro 1310/1320 רציתי לדעת מה ההבדלים והאם זה משמעותי ואם אני בוחר משניהם מה כדאי? אם אפשר לחשוב גם על הE5400/5500 איז\ה מבין כל הארבעת המחשבים לעיל הכי כדאי ביחס של תמורה\כסף ? כמו כן, מה אתם אומרים לגבי ה DELL studio 1537? אני יודע שהוא יותר בעייתי לניוד, אבל איך הוא מבחינת אמינות-בניה ותכונות כמו מסך וחוזק "עבודה" כי הוא זול משמעותי מהאחרים? הסיבה שאני נע בטווח כזה של מחירים\סוג מחשבים מכיוון שהמחשב לא מיועד לאבי שאינו מבין כ"כ ולא סגור על מידת החשיבות של ניידות וביצועים. תודה רבה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  16. כאן רכשתי מהם כבר זכרונות, הם Top rated seller באי-ביי לא כולל משלוח.

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  17. Started by megaPipe,

לא כולל מסך וציוד היקיפי.. אפשר לחרוגג טיפה מהתקציב עדיף שלא.... המחשב למטרת משחקים והרדיסק של 80 תודה. :]

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  18. טוב אז המחשב שיש לי בן כבר איזה 5... והחלטתי שאני רוצה נמחשב חדש התקציב שלי הוא בין 2000 ל3000 ש"ח 1. התקציב הוא 2000-3000 2. מטרות המחשב: משחקים במו GTA IV 3. ללא שום ציוד הקפי 4. אני לא צריך כונן דיסקטים ויש לי צורב במחשב שלי (יש אפשרות להעביר את הצורב הזה למחשב החדש נכון?) 5. אין לי כל כך העדפה של חברה אני לא מתמצא כל כך 6. נושא הקירור לא חשוב 7. מערכת הפעלה חייב חוקית ושתותקן במעבדה 8. אין צרכים מיוחדים 9. חשוב שקט אך ברמה מועטה 10. אני מתכוון לשחק במשחקים כמו GTA IV ,ASSASIN'S CREED ,PES 2009 וכו'.. תודה רבה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  19. Started by ViPeRT,

שלום לכולם! אחותי מתחילה קורס לעיצוב גרפי ואני מחפש מחשב בשבילה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב Photo Shop, פיתוח אתרים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photo Shop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחקים רציניים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 1920X -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיות…

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  20. Started by lm007,

הוא ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, לסרטים, וקצת למשחקים וגם יהיה קצת שימוש בסולידוורקס . יהיה OC, אבל רק עוד כמה חודשים, אז בינתיים לא צריך קירור למעבד. זה מה שבניתי: דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ₪ 381 מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ₪ 1095 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ₪ 657 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 - F2-6400CL4D-2GBHK ₪ 1142 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ₪ 789 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - LIGHT SCRIBE ₪ 219 מסך: DELL LCD 20" 2007FP ULTRASHARP FLAT P…

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  21. היי בשעה טובה קניתי מחשב חדש: תגידו תתחדש Intel Core i5-760 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 Gigabyte GA-P55-UD3L OCZ SSD Vertex 2 60GB Samsung Spinpoint F3 1000GB Sapphire ATI Radeon HD6870 1024MB DDR5 Seasonic S12II 620W CoolerMaster CM 690 II Advanced Dell 22" 2209WA 5ms

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  22. הבהירות של המסך מספיק טובה בעייני ביחס למסך רגיל רק כשהיא על מקסימום. האם זה נורמאלי לניידים או שמשהו אינו תקין?

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  23. Started by k22,

שלום הציאו לי את המפרט הזה ואני מתלבט עליו תוכלו לעזור לי בבקשה מעבדi5 2400 3.1ghz לוח ga-pa65-ud-b3-sata3 usb3 gigabyte זכרון team elite 1333mhz 4g צורב סוני או סמסונג dvdrw22 כרטיס מסך gt240 ספק כוח ippon400 12sm או /cool max12sm מארז atx ippon a6 דיסק קשיח 500gb sata 3 7200rpm westren digital זה המפרט הציאו לי עליו 2700 מזומן 2500 זה כאדי לקנות ב2500 או שיש מפרט יותר טוב באותו מחיר

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  24. יש לי קרוב שגר בברוקלין ועומד להגיע ארצה, ואני רוצה לשלוח איתו נייד חדש מחו"ל. אשמח לדעת מבעלי הנסיון מאיזה חנויות שווה לקנות שם, כאלה שעושות משלוחים מהירים, כי הוא אוטוטו מגיע. אם יש כאלה שקנו ככה לאחרונה - אשמח לדעת מהיכן קנו, ואיזה דגם. אשמח לקבלת תגובות מהירות, כי העניין די דחוף. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  25. Started by aradgonen,

שלום אני צריך עזרה בבחירת מחשב. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תכנות (netbeans וכדומה) * גודל המסך? עדיף 13.3 אפשר עד 14.1 * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא יותר מ2 קג אולי טיפה יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן למעלה מחמש שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, נחמד אם יהיה usb3.0 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה כלכך סוג, לא פחות מ250gb * כונן אופטי? כדאי, אם לא לא נורא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא צריך יש לי עותק חדש מלא שלא בשימוש. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כל חברה תתקבל חוץ מסמסונג (סיפור א…

דיונים חדשים בפורומים