ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
כולל מעבד, מארז, לוח אם, ספק (שיהיה מעל 500W), כרטיס מסך (שלא עולה בתקציבו על 700 ש"ח), מסך LCD 17'', צורב DVD וכונן פלופי, דיסק קשיח מעל 120GB וזכרונות 2GB DDR2
-
- 10 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני זקוק למחשב חדש לעבודה. אני עובד במקביל עם המון תוכנות שזוללות המון זכרון. צריך מפרט למחשב נטו (לא כולל מסך מקלדת עכבר וכד' ) + כרטיס WiFi כמובן הדגש צריך להיות על מהירות בעבודה... תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב דיי ישן (5-6 שנים). כרגע אני מריץ עליו win7 64bit, והוא פשוט קצת איטי מידיי, בייחוד בכל הנוגע ליישומי אופיס. השימושים העיקריים במחשב הם יישומי אופיס וגלישת אינטרנט, כולל צפייה בסדרות וסרטים. כרגע יש במחשב RAM של 2 ג'יגה, תהיתי האם שדרוג הזיכרון ל4 ג'יגה יכול לעזור למחשב להיות מעט מהיר יותר? אם כן, כמה זה אמור לעלות? ובכלל איזה זיכרון אני צריך (אני פשוט לא סגור על זה 100 אחוז)? כמובן שאני מצרף נתונים של המחשב, תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נייד (תקציב כ- 6500 ש"ח). די איבדתי את הידיים והרגליים, אבל בסופו של דבר, אחרי שהחלטתי על דרישות מינימום (צורב קומבו, מסך 15", רשת אלחוטית), נשארתי עם הדילמה, מה עדיף, מעבד סנטרינו (בטווח המחירים שלי הוא בדרך כלל 1.5) או פנטיום רגיל (בד"כ 2.4)? אשמח גם להמלצות ספציפיות לגבי דגם. תודה
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט מחשב למוזיקה, אינטרנט ואולי מעט עבודה משרדית, מסך LCD הכי זול שאפשר בבקשה. ללא כרטיס מסך יקר - ON BOARD יעשה את העבודה, המערכת היא לא למשחקים. חשוב שהמערכת תיהיה יציבה, ולא תיתקע/תקרוס. תודה.
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
האם 1135g7 עם 16gb מספיק בשביל פרימייר פרו בעיקר להריץ את הטיימליין חלק בFhd 30fps ?
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
- 1 follower
-
-
חוץ מNextop כי הם יקרים מאוד, ואין להם את הדגם שאני רוצה. עכשיו השאלה.. בגלל שאני לא מוצא XPS בשום מקום, ואני צריך מחשב נייד עד יום שבת בערב הכי מאוחר, אז אני מחפש דגם אחר, שיהיה לי יותר קל למצוא.. אז השאלה היא.. איך הדגם הזה : Toshiba Satellite U400 יש לו מפרט נחמד, חוץ מהמעבד שהוא T5550 1.83Ghz מה אתם אומרים !? אולי אתם מציעים משהו אחר.. ? כי פשוט המחשב הזה זמין. בתודה,מתן.
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
צריך מפרט למישחקים וסרטי HD סכום עד 4500-5000 לא מעל אני משחק בהרבה משחקים אבל לא חובה לי לשחק אותם על כול ההגדרות בשמיים... רזולוציה כמו שיש בהמשך היא מספיקה אני צריך שיהיה על הלוח תמיכה ב S/PDIF ולפחות 6 כניסות USB עדיפות לכרטיס מסך של NVIDIA (בלי סיבה מיוחדת היו לי רק כרטיסים שלהם ואני מרוצה) וחשוב יציאת DVI כרגע אני עם רזולוציה של 1050*1680 מסך 20 אינץ רחב רמת שקט 7-8 אני לא מתכנן OC או שידרוג מסיבי למחשב הזה מערכת הפעלה 7 שאני יתקין לבד לא חובה הרכבה בחנות לא צריך ציוד הקפי כמו מסך מקלדת עכבר או מסך וגם צורב לא צריך
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אז זה המפרט של המחשב שהזמנתי לא מתוכנן OC כרגע , אולי בעוד שנה שנתיים. מעבד intel core 2 dou e6300 לוח אם gigabyte ds3p זיכרון g.skill 2gb 667mhz cl5 כונן קשיח western 250gb דגם ה ys היקר יותר צורב DVS של LG כרטיס מסך leadtek 8800gts עכשיו יש לי שאלה אליכם, אני אוהב לשחק במחשב וגם לראות הרבה סרטים ועריכת תמונות בפוטושופ. האם לדעתם המפרט טוב? והכי חשוב, האם הגזמתי עם הלוח אם ואפשר לקחת לוח אם פשוט יותר מבלי לאבד "כח" עבודה במחשב ? ובכלל מישהו שמבין יכול להסביר לי מה ההבדל בין לוח אם שעולה 500 שקל ולוח אם שעולה 1000 שקל בהנחה ששניהם מאותה חברה ומיועדים להתאים לאותה חומרה(מעבד וכ'ו...)?
-
- 13 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני לא אוהב את כבל ההטענה של Ipad Pro 2017 , מקווה שאפל פאן בויז לא ייכעסו עליי עכשיו. אני מעוניין בהטענה אלחוטית ל Ipad Pro. 1. כן אני יודע שזה יהיה איטי יותר מהטענה רגילה, לא אכפת לי. 2. אני לא רוצה את הטענה אלחוטית שמערבת את הכבלים ו/או את התקע התקניים של Apple. 3. כסף זה לא בעיה. 4. אם ההטענה האלחוטית עלולה להזיק לאייפד שלי באיזה דרך כלשהיא, זה דווקא כן אכפת לי ואשמח לשמוע את דעתכם. אם תוכלו לשלוח לי קישור למשהו שטוען אלחוטית, ותואם ל Ipad Pro 2017, ויש לו תקע שמתאים לתקן האירופאי (באמזון כל הזמן מציגים תקעים בתקן האמריקאי, אבל אני לא מבין כזה גדול באמזון - יש מצב שהם שולחים לישראל אוטומטית תקעים שמתאימים לתקן האירופי…
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
כותרת...שיהיה מעוצב נקי יפה ושיהיה טוב לגרפיקה
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
תקציב 4000 לנסות לנצל את כולו. אפשרי לחרוג מהתקציב עד כ 300 ש"ח. השימושים העיקריים הם משחקים(לא צריך שכל המשחקים החדשים יעבדו על high , בעיקר משחקי מכוניות פרו אבולושן לא משחקים כבדים מדי), ועבודה משרדית שוטפת. לא צריך מסך(משחק על הLCD בסלון(ד"א זה מומלץ מבחינת האיכות??)) לא עכבר לא מקלדת ולא רמקולים. יש צורך בצורב אבל לא ב כונן דיסקטים. השקט ממש לא חשוב, אבל שיהיה מארז טוב שיקרר את המחשב כמו שצריך. לא מתוכנן OC. המחשב צריך להגיע מורכב עם מערכת הפעלה WIN 7. אין מקום ספציפי בו ארצה לקנות את המחשב. יש לי מהמחשב הקודם סטיק זיכרון של 2 ג'יגה ddr2 , יש מה לעשות איתו? תודה רבה לעוזרים :]
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מעבד: Q6600 של INTEL. לוח אם :דגם GYGABIT P35C-DS3R או דומה עם התכונות: תומך DDR3, עם יציאות USB קידמיות(עדיף גם עם יציאת אודיו קידמית)(עדיף גם עם אפשרות לאוברקלוק),עם אפשרות הרחבה עד 3 GB. ראמ:800 מגה הרץ, 2 גיגה דיסק קשיח: 250גיגה, 16 מגה CATCH, סאטה 2 כרטיס מסך: ATI 2600 XT עם זיכרון של 256 מגה-חשוב: שיגיע עם מתאם ליציאת VGA וגם כאבל מעביר לקומפוסיט. מארז: שיהיה עם יציאות USB קידמיות ואיוורור טוב תוספות:* יציאות FIREWIRE * כרטיס טלויזיה ורדיו כרטיס רשת וכרטיס קול: אונבורד- כבר משולבים על הלוח אם (מקלדת,עכבר,מסך,ורמקולים לא צריך) במחיר של 4000 ש"ח בערך...
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייח חזק מאוד- עם הרבה ליבות ומספיק זיכרון, אבל שיהיה שקט- כי הוא יישב אצלי במשרד. הוא בנוסף צריך להיות אמין- הוא אמור להתמודד עם הרצת סימוליצות- ז"א תוכנות שיעסיקו את המעבדים שלו ברציפות (24/7) במשך כמה חודשים. צריך שיהיה גם כרטיס מסך של NVIDIA, כי אני רוצה להשתמש ב- CUDA להרצת Deep Learning. התקציב הוא עד 20,000 ש"ח (על חשבון העבודה...) הנה מפרט שהציעו לי. הוא מכיל רכיבים יקרים כדי להתמודד עם העבודה הרציפה: CPU: AMD R9 5950X 16-Core 32-Threads 3.4GHz up to 4.9GHz 64MB Motherboard: Gigabyte X570 AORUS XTREME (16 phases) CPU cooler: be quiet! Dark Rock 4 Pro CPU Cooler GPU: RTX 3070 Gigabyte Aorus Master 8GB G…
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי הרבה כאב ראש ושוטטות באתרי מחשבים הגעתי למוצר המוגמר מבחינת הידע שלי אני רוצה באמת שתתנו את חוות הדעת שלכם ואם צריך שיפור של איזשהו חלק שתפו אותי כדאי שאני יוכל לשנות תודה רבה לכל העוזרים היום אני חייב להחךיט ולקנות את המחשב זו מתנה לאחי בבקשה תעזרו לי!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך אם לא פוגע משמעותית בביצועי המחשב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים וגם צפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, י…
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
טוב חברה בא לי לקנות מחשב נייד עבדתי בחופש לא רוצה לבזבז את הכל המחשב מיועד קצת למשחקים סרטים שירים ואינטרנט אני מוכן לתת 700 דולר חשבתי על המחשב Dell XPS M1530 עם המפרט הבא http://outlet.us.dell.com/ARBOnlineSales/topics/global.aspx/arb/online/en/InventoryDetails?systemId=0GR3B7ZG&~lt=popup&c=us&l=en&s=dfh&cs=22 זה מדל outlet מה אתם אומרים עליו או שיש עוד מחשבים במחיר הזה בערך יותר טובים? עוד שאלה בנוגע לאחריות XPS M1530: 3Yr Limited Hardware Warranty, In-Home Service after Remote Diagnosis, 24x7 Phone Support + CompleteCare [add $339.00] XPS M1530: 3Yr Limited Hardware Warranty, In-Home Service after Remote Diagnosis, 24x7 Phone Support [add $220…
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
ההתלבטות כמובן זה האם להכניס DX10 ולזלול את התקציב. או להחזיק שנה עם כרטיס כמו 1950PRO .... אני לפני צבא וזה דיי חשוב (עוד 5 חודש בערך) אין צורך בארדיסק מעל 160 , אפילו 80 אפשר לחיות עם זה לא במסך , כרגע 2 גיגה זיכרון מיותר .. בהמשך לפי הצורך נוסיף. כן OC , אבל לא בהגזמה . http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7070 , חשבתי על זה כמפרט חמוד במחיר מאוד שפוי הבנתי מהאתר של AC שהספק מסוגל להחזיק גם X1950XTX . ושקלתי להוסיף לזה עוד 1000 ולקחת 8800GTS של BFG. או שאפשר לרדת למחירים הנמוכים של AMD וכן להכניס DX10 ...... תודה מראש , מקווה שהאשכול נכתב לפי החוקים .. מקווה שתעזרו לי מבולבל מאוד לאחרונה
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, בהמלצתכם ניגשתי למספר חנויות כדי לבדוק מקרוב את הנטבוקים השונים. לא פשוט בכלל - חצי מהמחשבים בתצוגה בקושי עובדים... בכל מקרה נוכחתי כי המקשים של העכבר של 1005HA אינם כה נוחים, כלומר לא נענים בקלות - האומנם? זה משהו שמתרגלים אליו? (אני מעדיף לא להזדקק לעכבר חיצוני). בהתאם לכך רציתי לשאול האם היתרון העיקרי של 1005HA (לעומת קומפאק או ACER) הוא זמן הסוללה הארוך או שיש דברים נוספים? אני שואל כי לא ברור לי למה זה משנה כל כך - האם מטען שוקל כל כך הרבה??? תודה וסליחה על האורך...
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הרחבה: מתכוון לבנות מחשב ללקוח, שיריץ חלונות 7, שימושי אינטרנט/אופיס, משחקי אינטרנט פשוטים שלא יאתגרו את כרטיס המסך, ללא OC, חשוב שיסחוב עומס של מספר ישומים פתוחים במקביל אבל לא מדובר על עריכת וידאו או גרפיקה ברמה גבוהה. מתכוון להשתמש ב-4G זכרון. ההתלבטות כרגע היא עקרונית. על איזו פלטפורמה כדאי כיום ללכת: אינטל 775 (החל ב-E5400 ועד E8400 או אפילו Q) אינטל 1156 (I3/I5) AMD X3 תודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מחשב חדש כיוון שהנוכחי עושה לי בעיות חומרה, המסך הכחול עם הכיתוב הלבן. וכבר המון זמן שאני רוצה יותר מקום למוזיקה, תוכנות וכדומה. אז סוף-סוף החלטתי לעשות צעד ולקנות מחשב חדש. לכן אני צריך את עזרתכם המקצועית. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות אך לא קריטי. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים, אך אעדיף שלא. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? מוזיקה, גראפיקה, עריכה ומשחקים פה ושם. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: פוטושופ CS5 ופרוטי לופס 9. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? המסך לא כולל את המפרט שכרגע הוא העיקר. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (…
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 1000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך צורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא מתכוון לבצע אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות 9. מאיזו חנות …
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי.. מחשב של HP, המסך נהייה בעייתי, הוא עובד כמו שצריך רק בזוויות מסויימות וכשאני משחק עם הבסיס (החיבור למחשב). האם צריך להחליף את כל המסך, או שטיפול פנימי במגעים יכול לסדר את זה? זה נראה כמו בעיית חשמל\מגעים, כי המסך עובד 100%, פשוט תלוי בזווית.. זה מתסכל... מישהו יודע מה אפשר \ צריך לעשות? 10X
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום,אני מתכנן לרכוש מחשב נייד בימים הקרובים ואני מתלבט בין שלושה דגמים.המחשב ישמש עבור עבודה משרדית ועבודה בפוטושופ, התקציב שלי הוא באיזור ה-4,000ש"ח (אך לא מעל 4,300).מה שהנחה אותי היו הדברים הבאים: שיהיה מחשב טוב ואמין. מתכנן שהוא יחזיק לי למספר שנים ומצפה לקבל סוס עבודה. שיהיה בעל כונן SSD (בנוסף, אחבר כונן חיצוני עם נפח גדול) שיהיה בעל מסך 13.3" או 14", עבור נוחות נשיאה (בבית יהיה מחובר למסך נפרד) לפחות 8GB זיכרון. יכולת לשדרג בעתיד - יתרון זמן סוללה ארוך - יתרון משמעותי סיננתי את המבחר ל-3 דגמים שאני מתלבט ביניהם, ואפשר את החסרונות והיתרונות כפי שאני רואה אותם. מאוד אשמח לקבל את דעתכם על הדגמים, בכדי שאדע שאני עושה קנייה נכונה:1…
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-