עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, מבקש לקבל מפרט למחשב חדש, ללא ציוד היקפי (אין צורך במסך, מקלדת ועכבר), שיחזיק כ-5 שנים ללא שידרוגים מיוחדים (אולי הוספת זיכרון ו/או הארד דיסק בעוד כ-3 שנים). 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית (OFFICE וגלישה באינטרנט) - תדיר, תכני HD - תדיר, פיתוח ב-VISUAL STUDIO וב-MATLAB - תדיר, עריכת תמונות (פוטושופ - תדיר) ווידאו (פרמייר - לעיתים רחוקות), משחקים - לעיתים רחוקות מאוד. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלי…

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  2. שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד לסטודנט. שימוש עיקרי זה לימודים. גודל מסך 13.3" זמן סוללה - חשוב משקל - לא חשוב, כמה כבד יכול להיות כבר מחשב 13.3? אם יריץ דיאבלו 3 - ייתרון. אלו הדברים העיקריים. לא יודע איפה זה עומד מבחינת התקציב אבל אשמח לדון גם על זה. תודה לכל העוזרים חג עצמאות שמח מוטי

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  3. אני צריך חוות דעת על המפרט הזה לגיימינג. כעיקרון התקציב היה אמור להיות 3.5קיי אבל אני רואה שתהיה חריגה מסויימת. בנוסף אני צריך המלצה ללוח אם שמתאים לשאר המפרט, אין לי כלכך מושג על המארז שבחרתי (שמגיע עם ספק) אבל היה נראה נחמד. האם לדעתכם ההבדל בביצועים בין 6950 ל gtx 570 שווה 400 ש"ח? פרטים: המחשב ישמש לגיימינג כבד (bf3,mw3,iv וכל המשחקים החדשים על הגדרות גבוהות), יכול להיות שחיבור לטלוויזיה כדי לראות תכני HD ועבודה משרדית. אפשר לחרוג מהתקציב במידת הצורך, אבל עדיף לחסוך, אם יש משהו שלדעתכם צריך לקצץ במפרט שהבאתי תגידו. רזולוציה 1920x1080. לא עושה OC. הנה המפרט שהרכבתי בRSM, שכאמור לא כולל לוח אם (אני צריך המלצה לאחד). תודה. מפרט מעודכן בתגובה מס' 3 עריכה: כמובן שלא חייב…

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K מקס! א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא …

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  5. Started by eyaler,

ידידה מחפשת מחשב נייד ​אני צריכה אותו בעיקר לכתיבה, ולנסיעות. אבל כם צריכה כונן דיוידי ושינגן וידאו, לפעמים גם כבד. אני צריכה HDMI, וחיבור לטלויזיה למקרה שאצטרך להקרין ממנו דברים, ויו אס בי 3, אבל בזה אין לא נורא. אני גם רוצה שיחזיק לי כמה שיותר זמן, ושישקול מעט. מה אתה אומר? התקציב שלי הוא בערך 2500 שח. הצעה שקיבלתי: [table][tr] [td]DELL[/td] [td] יצרן [/td] [td] [/td][/tr][/table] [/t] [table][tr][td]INSPIRON 3421 I-3[/td][/tr][/table] דגם ₪ 2,680.00 [table][tr][td]Windows 8 64 BIT[/td][/tr][/table] מערכת הפעלה [table][tr][td]שחור[/td][/tr][/table] צבע [table][tr][td]14.0" High Definition WLED Display with TrueLife[/td][/tr][/table] גודל תצוגה [table][tr][t…

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  6. שלום שמי שי הצטרפתי עכשיו לפורום. אני עומד לקנות מחשב נייד בקרוב והבנתי שפה זה המקום הנכון לייעוץ יש שתי מחשבים שאני מתלבט ביינהם 1 HP G6 “15.6 מעבד i3-2350M זכרון4GB ודיסק750GBדגם: g62020ej שלש שנות אחריות! הדפס דף מוצר חזור מחשב נייד "15.6 LED המעבד החדש Core™ i3-2350Mויכרון מהיר 4GB DDR3, ודיסק קשיח גדול בנפח 750GB !מחשב נייד עם 3 שנות אחריות !!!* מעבד מתקדם מעבד Intel Core i3 2350M במהירות 2.3GHZ* חבילת זיכרון ענקית ומהירה בנפח4GB DDR3* דיסק קשיח בנפח 750GB במהירות 5400RPM* כרטיס מסך כרטיס גרפי Intel HD Graphics 3000 * מסך איכותי ''15.6 LED ברזולוציית HD* יציאת HDMI לחיבור לפלזמה או מסך LCD* 2 כניסות USB 3.0 מהירות * מערכת הפעלה Windows® 7 Home Premium 64-bitא…

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  7. התקציב: 4,000 ש"ח. (גמיש גם ליותר וגם לפחות) הרצון: מחשב חזק ומחוזק! עמיד בסרטים משחקים וכל דבר שיכול להקרא היום "גדול", לעריכות סרטים לקולנוע בייתי. שאני ישאר מרוצה עליו הרבה זמן! המפרט הרצוי: מעבד (חזק!) קירור למעבד: שקט ואמין לוח אם (תומך USB 3.0, SATA 3) שיהיה חזק זכרונות: 4G DDR3 1333 (X2) ספק כוח: איך שבאלכם כונן קשיח: 1T שיהיה מהיר כרטיס מסך: שיריץ משחקים כבדים, HD רצוי עם 2 יציאות HD. אחד ג'יגה בייט כרטיס קול אם אין כרטיס קול מספיק טוב על הלוח אם. כרטיס טלויזיה, DVB מובנה + כמה אפשרויות מעניינות צורב כל מה שלא ציינתי לא צריך תודה רבה רבה לכם, אביעד.

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  8. שלום, אני מתלבט כבר זמן מה לגבי רכישת לאפטופ חדש אז חשבתי שאולי יהיו פה חברה עם תובנות שיעזרו לי להכריע 🙂 אני מחפש מחשב 14 אינצ' (או אפשר, אבל מעדיף פחות, 13) חזק ומהיר עם i7, כרטיס מסך דדיקייטד, נגיד משהו ברמה של MX150 ומעלה, SSD של חצי טרה ומעלה ו-16 ראם. אני לא רוצה לאפטופ גיימינג כבד אלא מחפש מחשב עד 2 קילו גג. ההתלבטות שלי קשורה בעיקר לדברים הקטנים - מחשבים יחסית קטנים ודקים עם כרטיסי מסך נוטים להתחמם (בעיה שיש לי במחשב הנוכחי) אני אני מנסה למצוא מחשב שפחות או יותר עונה על הציפיות שלי, אבל שיש לו heat management טוב, וגם חשוב לי בהירות טובה יחסית ואם להיות חמדן, גם רמקולים סבירים פלוס ובטריה חזקה זה יהיה ממש אחלה. עד כ…

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  9. שלום, אני מבקש מפרט לחבר, מדובר בסטודנט מתחיל ללימודי צילום, התעסקות עם Photoshop, Illustrater וכדומה. התקציב הוא 3.5K ויש אפשרות לניצול התקציב במלואו כמובן שאך ורק במידת הצורך. מעוניין במחשב מבוסס מעבד אינטל. מסך - אבקש המלצות למסך בהתאם למפרט כיוון שכרגע אין תקציב, ככל הניראה יהיה בעתיד. (איזור ה-800 ש"ח). 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל במידת הצורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Illustrater וכדומ…

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  10. אין צורך בציוד היקפי. המחשב מיועד לאינטרנט, אופיס ומשחקים(משחקים חדשים אבל אני לא משחק בהגדרות הכי גבוהות כך שאין צורך בכרטיס מסך חזק מאוד) זיכרון של ג'יגה,צורב דיוידי,דיסק קשיח של 160GB. יש עדיפות לחנות KSP(גיליתי שהקימו סניף בעיר שלי). לא משנה AMD או INTEL אבל שיהיה אפשרות לשדרוג עתידי.

• 12 תגובות
    • 843 צפיות
  11. Started by פבליק,

האם לא נאמר בכול המאמרים כי העובדה שהמעבד פועל בטכנולוגיה 64 ביט לא תגביל(כמעט דובר על אלפי טרהביטים) אותך יותר לגבי מערך הזכרון (שב 32 ביט היה מוגבל ע"י 4 גיגה בערך) אם כך אני יודע שT5500 הוא מעבד מסוג מרון מדוע אם כך באתר רשום כי מערך הזיכרון מוגבל ל2 גיגה בלבד בקישור הבא?? http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/1090713-1116641-1540303-1540303-1540303-12435752-77954187.html?jumpid=oc_R1002_ILHEC-001_HP%20Pavilion%20dv5269ea%20Notebook%20PC〈=he&cc=il

12. שיהיה מחנויות שנמצאות במרכז בלבד (פתח תקווה והסביבה, KSP, LOGIC וכד') המחשב לא הולך לעבוד OC. 160 ג'יגה לפחות. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 843 צפיות
  13. Started by asaf20,

היי. א. תודה (: טיילתי קצת בפורום במפרטים אבל אני בקושי מבין אז פתחתי נושא חדש בגלל שאני רוצה לקנות ביום יומים הקרובים אז זה דחוף לי. אני צריך מפרט מלא שכולל מסך 22 עכבר ומקלדת אבל זה בקטנה בעיקרון הוא אמור ליהיות למשחקים שיחזיק לי זמן ואני יוכל לשדרג אותו לפי הצורך עם הזמן ולא לקנות חדש כמו עכשיו אם צריך עוד פרטים אני יכתוב . תודה *דרך אגב מיותר לציין שאני סומך עליכם בעיינים עצומות ובאמת רוצה לקנות ולא סתם שם מוסיף עוד נושא גם את המחשב הקודם קניתי אחרי יעוץ מפה (השם משתמש הוא אסף 20 והיום אני כבר 24 )

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  14. אני מחפש לרכוש מחשב נייד לאחותי שהשימושים העיקריים שלה זה גלישה באינטרנט, אופיס ושימוש יומיומי בסיסי במחשב. עברתי על השרשורים הקודמים בנושא ואהבתי את שני הדגמים של דל: DELL Vostro A840 DELL Vostro A860 כנראה שהייתי קונה אחד מהם אך אחותי מעוניינת שבמחשב תהיה מצלמה מובנית ולכן שניהם ירדו מהפרק, איזה מחשבים אחרים אתם מצעים שתהיה בהם מצלמה מובנית? איזו גירסת ויסטה כדאי לקחת עם המחשב? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  15. נייד של Acer דגם Aspire 5050, צ'יפסט של ATI. Win 7 Ultimate מותקן. כרטיס המסך מתחמם מאוד, המחשב ממש לוהט, ובשלב מסויים , לפעמים כמה שניות אחרי שמערכת ההפעלה עולה, ולפעמים כמה דקות, המחשב נתקע ועל המסך מתחילים להופיע פסים. יש לציין, שכשהחדר מקורר מאוד, זה לא קורה. גוף הקירור יושב היטב, ואין שם משחה טרמית. יש שם כמו גומי טרמי כזה. יש מה לעשות? יכול להיות שזו בעיית דרייבר, ואם אתקין XP זה יסתדר?

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  16. התקציב הינו גמיש. הייתי מעדיף מחשב ב3000 אבל אני נותן לכם עוד 500 לגמישות במפרט. קווים עקרוניים: 1.שימוש ייעוד - בעיקר אינטרנט וסרטים בהבחנה גבוהה. כמו כן, אני רוצה לשמור את האופציה למעט משחקים, אך אני יכול גם להסתפק בגרפיקה יותר נמוכה 2. יש סיכוי שהוא יוסב למחשב סלוני. 3. מחשב שקט. דרישות מינימום: 4 גיגה זכרון פנימי מארז HTPC רכיבים איכותיים ולא עלומי שם. יציאת HDMI מספר שאלות: 1. אם אני לא טועה לAMD-ATI היה פעם איזה סדרה של לוחות אם עם כרטיסי מסך חזקים יחסית משולבים. האם הם עדיין קיימים ובאיזה רמה הכרטיס מסך שם ? 2. האם יש ציפסטים שתומכים גם במעבדי כפולי ליבה וגם במעבדים עם 4 ליבות או יותר? הייתי רוצה לשמור אופציה לשדרוג. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  17. Started by dror_gh,

שלום רב. חבר שלי רוצה לבנות מחשב למשחקים כבדים. התקציב שלו הוא 4000 ש"ח יש העדפה ברורה למעבד של אינטל. וכל התשובות לשאלות מדיון החוקים מופיעות באדום 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל רק אם יש אפשרות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג ב500 ש"ח במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  18. Started by mistaarvim,

מחפש חוות דעת על המחשב הנ"ל, ישמש לסטודנטית לאינטרנט\סקייפ וכדומה.. חלק מהאנשים מזהירים אותי לא להתקרב לATOM וחלק אומרים אחלה נטבוק.

19. אהלן חבר'ה, אני די חדש בעסק של ניידים מאוד אשמח אם תעזרו לי לבחור בין שני מחשבים מה אתם אומרים בקשר לחברות, מי יותר אמינה? ומה בקשר לכרטיס מסך HP Pavilion dv6-2120ej http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKDV62120ej TOSHIBA Satellite Pro L500-1T8 http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22953222 תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  20. № Code Product Price Quant. Summ 0 9285 17" Sony SDM-X75FB + DVI (8ms) + Speakers Black LCD Monitor 1348.00 ¤ 1 1348 ¤ 1 8735 ASUS P5LD2-SE LGA775 Intel 945 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 516.00 ¤ 1 516 ¤ 2 5922 Foxconn TLA436SB USB Front True Power 350W FSP Case 208.00 ¤ 1 208 ¤ 3 8954 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1049.00 ¤ 1 1049 ¤ 4 9470 LG GSA-H22A/N 18 x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW 190.00 ¤ 1 190 ¤ 5 1179 Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 136.00 ¤ 1 136 ¤ 6 9673 Seagate 250GB ST3250620AS 16MB NCQ S-ATA II HDD 440.00 ¤ 1 440 ¤ 7 9083 Twinmos 1024MB DDR-II DDR 667 Memory 601.00 ¤ 1 601 ¤ 4488 ¤ + http://www.skypc.co.il/scripts/prodVie…

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  21. אחרי שנים רבות שאני משתמש רק במחשבים ניידים, אני חושב לחזור למחשב שולחני. מחפש מחשב שיהיה חזק, אבל אין לי צורך בכרטיס גרפי חזק (לא משחק משחקים). המחשב ישמש לדברים משרדיים רגילים אבל גם לעבודות תכנות, שיתבצעו בעיקר במכונה וירטואלית שתריץ אובנטו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה משרדית ועריכת תמונות. בין היתר יהיה שימוש במכונות וירטואליות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920x1200 (מסך 24" של דל) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…

• 11 תגובות
    • 843 צפיות
  22. אבקש מפרט מומלץ עבור מחשב משרדי עם תוכנת AUTOCAD, אופיס, סופר מכרז וכד'. נא להמליץ גם על חנות באזור חיפה פירוט הצרכים בתגובה למטה תודה

23. ובכן, לאחר בירורים וקדיחות מוח, הזמנתי את המפרט הבא: מארז: Antec 300. ספק: OCZ StealthXstream 500W. מעבד: Core i5 750 tray. קירור למעבד: Artic Cooling Freezer 7 pr0 rev.2. דיסק: Seagate AS 500GB S2 16MB, פלטה אחת. צורב: LG H24. זכרונות: 2X2GB OCZ 1600LV4GK CL7. כרטיס מסך: Sapphire 5850. מאווררים למארז: 2X ZALMAN ZM-F. מה אתם אומרים ? הייתם משנים משהו? הזמנתי מcobrapc אגב.

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  24. שלום מעוניין במחשב זמני וזול למשחקים במסך FHD על הגדרות בינוניות . מעוניין לשחק במשחקים מהשנים האחרונות ולא במשחקים בעתיד ממש מכיוון שזה מחשב זמני עד שתצא חומרה חדשה . איזה מפרט יהיה עדיף עבורי כרגע? תודה מראש . מפרט 1 מעבד Intel Pentium Gold Dual Core G5400T לוח אם Gigabyte H310M S2P זיכרונות DDR4 8G 2400MHZ CL16 ספק כח ANTEC PSU 550W Neo Eco Modular SSD Crucial 275GB MX300 M.2 כרטיס מסך GTX960 2GB DDR5 או כרטיס GTX1050 2GB מפרט 2 מעבד AMD Ryzen 5 2400G With Radeon RX Vega 11 לוח אם Gigabyte GA-A320MA-M.2 זיכרונות DDR4 8G 2400MHZ CL16 ספק…

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  25. שלום, אני סטודנט וקונה מחשב חדש שישמש אותי בלימודים. תקציב מקסימלי: הייתי רוצה שהמחיר יתכנס לכדי 2200 שח עם אפשרות חריגה מקסימלית עד 2500. שימושים עיקריים: אינטרנט, קריאת מסמכים, סרטים ואולי משחקים בסיסיים. כמו כן, התוכנות הייעודיות שאני עובד איתם בלימודים הן תוכנות בסגנון MATLAB. (עיבוד נתונים בלי צורך בגרפיקה חזקה). המחשב לא מיועד למשחקים כבדים. ציוד היקפי: אין צורך. שקט: די חשוב לי. מבחינת דירוג לדעתי זה 8 מתוך 10 למרות שאני לא באמת יודע עד כמה שקט אני אמור לצפות שהמחשב יהיה. אוברקלוק: אין צורך. מערכת הפעלה: אין צורך. העדפות רכישה: אזור חיפה והקריות. למשל: skypc, נועה מחשבים, פנדה או אייבורי מחשבים. (מכיוון שכולם לדעתי דומים באיכות העבודה החנות הזולה ביותר מנצחת). שדר…

• 2 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים