עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by kutomer,

ערב טוב, אני צריך עזרה בבניית שני מפרטים למחשבים - האחד עבור ילד בן 10, כשהשימוש העיקרי בו הוא משחקים והשני עבור עבודה משרדית. המפרט הראשון - מחשב משחקים: 1. תקציב המחשב - 3500 שקלים, עם אפשרות לחסוך כמובן. 2. המחשב מיועד עבור ילד בן 10, השימוש העיקרי שלו הוא משחקים, מכיוון שאני קונה גם מסך, אז אין רזולוציה דרושה. בקשר לסוגי המשחקים, אין דוגמאות ספציפיות פשוט מה שמתאים לילד בגיל הזה. 3. יש צורך בציוד היקפי - עכבר + מקלדת + מסך. 4. אין רכיבים שאין צורך לכלול. 5. עדיפות למחשב כמה שיותר שקט, אך לא להפריז בנושא (הייתי מגדיר 4-5 בחשיבות לשקט) 6. לא מתוכנן שום אוברקלוקינג למחשב. 7. אין צורך בשום תוכנה (גם לא מערכת הפעלה). 8. אני גר בראשון, אם יש הבדלים משמעותים במחי…

2. המסך נשבר ואני רוצה להוריד אותו לגמרי ולחבר לו מסך נייח. המחשב הוא compaq presario בן שנה בערך. השאלה אם צריך לשים לב למשהו מיוחד כשמנתקים אותו ואת החוטים אליו? עד כמה שנדמה לי לא צריכה להיות בעיה, פשוט רוצה להיות בטוח.

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  3. יש לי מחשב לנובו 3000 N200 ןאני מאוד מרוצה. אני רוצה לקנות מחשב נוסף, שישמש כמחשב יחיד לסטודנטית, בסביבות ה- 3500ש"ח, ואני מתלבטת בין שני מחשבים, שנראים כמעט זהים, רק בהבדל של 600 ש"ח. מבקשת לדעת האם ההבדלים משמעותיים: מחשב ב- 4000 ש"ח - 0769 ELG מעבד אינטל פנטיום דואל קור T25750 2.0GH ומהירות מעבד 2.0GHZ לעומת מחשב ב 3400 ש"ח ERG 0769 מעבד אינטל פנטים דואל קור T2390 1.86GHZ ומהירות מעבד 1.86 GHZ כל היתר זהה בשני המחשבים: מעבד גרפי intel gmax3100 זיכרון פנימי 3GB DDR2 כונן אופטי DVD SUPER MULTU מערכת הפעלה ויסטה הום בייסיק צג 15.4 תקשורת אלחוטית 802.11/A/B/G + בלוטות' אחריות 12 חודשים בי"ל סוללה CELL LITHIUM-ION 6 תקשורת 10/100MB LAN למבינים, תודה!

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  4. Started by Gil3,

שלום יש לי מחשב נייד של acer שהדגם שלו הוא aspire 5100 . האם זה בסדר שהוא יגיע לטמפרטורות של 55-60 במצב שהוא מתאמץ ולטמפרטורות של 32-49 במצב רגיל?

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  5. שלום לכם, אני מתכנן לרכוש לחברה עמדת סוליד 2012. למעט ההתמודדות עם התוכנה, הדרישות בסיסיות ביותר. מסך 15.6, למשקל אין משמעות, למראה אין משמעות. כלי עבודה נטו. כבר קיבלתי כמה הצעות בין 3500-4000 ש״ח כולל תוכנת הפעלה ואני מעוניין להישאר בטווח ואף לנסות להקטינו אם יתאפשר, הן לא מולי כרגע אך נראה שיש שם רכיבים יקרים מדי שלא לצורך. אשמח לקבל מכם הצעות רלוונטיות. תודה!

6. הזמנתי מחשב חדש אז ככה יש לי כמה התלבטויות תגידו לי אתם אומרים! ככה : ספק: ‏eXtreme Power Plus 600W 12cm Fan CoolerMaster מחליף לזה:‏SeaSonic ‎ - ‏650W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan SS-650HT‎ מעבד: ‏Core i7 920, s1366, 8MB Box‎ לוח אם: ‏EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E‎ זכרונות: ‏3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel 1600Mhz( כאן ההתלבטות שלי אמרו לי להחליף ) עזרה בבקשה.... כרטיס מסך:‏HD 5870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E Sapphire הרד דיסק ‏1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FALS‎ מארז: CoolerMaster ‏HAF932 Full Tower Black Case קירור למעבד: ‏V8 CPU Cooler CoolerMaster מסך: LG 22" WIDW הכל עלה לי 6500 שקל זה התקציב שלי בגדול. קניתי את המחש…

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  7. Started by BloodFist,

א. המפרטים חייבים להיות מפנדה. במפרט הראשון התקציב הוא 3000 ש"ח בערך ללא מסך. צריך שיהיה בוא עכבר מקלדת ורמקולים פשוטים ביותר וצורב DVD של NEC וגם כונן דיסקטים. שיהיה 80GB לא צריך יותר. ואם אפשר שתהיה אופציה לשידרוג עתידי של המחשב. (אפשר להגיע לסכום של עד 3300 ש"ח בערך) והמחשב הזה ישמש בעיקר למשחקים קלים עד בינוניים וגם אינטרנט עבודות בוורוד ודברים כאלה. במפרט השני התקציב הוא 4000 (אפשר להגיע עד 4300 בערך) במפרט הזה צריך מסך CTR עכבר מקלדת ורצוי צורב DVD וגם כונן דיסקטים (גם צורב של NEC) גם רצוי שתהיה אפשרות לשדרוג עתידי, לא צריך יותר מ80GB. והמחשב הזה ישמש בעיקר למשחקים בינוניים אולי כבדים אבל סביר להניח שלא ממש וגם לאינטרנט וורד ICQ כל מיני דברים כאלה תודה מראש. אם אתם …

• 10 תגובות
    • 819 צפיות
  8. שלום רב, אני מבקש מפרט עבור מחשב אשר יכול להריץ עליו מערכת הפעלה windows 7. מטרת המחשב היא גלישה, וצפייה בסרטים. אודה לקבלת מפרט מומלץ. תודה

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  9. Started by laufgas,

סבא וסבתא שלי החליטו לקנות מחשב, ומן הסתם הם לא ישחקו בהף-לייף 2, GTA וכו'. המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ברובו, ולהדפסקת מסמכים אם מדי פעם הם יצטרכו. אין כמובן הגבלהבתקציב, אבל אני מצפה למחיר סביר וראוי בשביל המטלות הנ"ל. תודה.

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  10. אשמח לקבל חוות דעת מעמיקה עליו, במיוחד אם יש למישו התנסות איתו. בנוסף בניתי את המפרט הבא בסכום של 1400$ ואשמח לקבל חוות דעת עליו. אגב, במידה וקוני נייד בחו"ל שזה מה שאני מתכנן לעשות מהו הפתרון היעיל ביותר להטענת הבטריה בארץ?? Selected Features: * AMD Turion X2 Ultra Dual-Core Mobile Processor ZM-86 (2.4 GHz) * 4GB DDR2 System Memory (2 Dimm) * 250GB 5400RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection * 512MB ATI Radeon HD 3650 Graphics * Wireless-G Card * 15.4" diagonal WXGA High-Definition HP BrightView Widescreen Display (1280 x 800) * Genuine Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (64-bit) * Microsoft® Works 9.0 * 12 Cell Lithiu…

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  11. Started by elady,

שלום כולם מה אתם חושבים על רכישת מחשב מ - delloutlet ראיתי שמבחינת מחירים יוצא זול יותר השאלה היא אם זה באמת שווה את זה..

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  12. המחשב ישמש בעיקר אותי בעיקר ללימודים בתואר הנדסת מחשבים, אבל גם כמובן אינטרנט, סרטים וקצת משחקים פה ושם. מסך 15.6 אינצ' רזלוציה - מעדיף FHD, אבל לא קריטי. משקל רצוי - ראיתי את האולטרה-בוקים האלה, נראים נהדר ונוח מאוד, אז אם נכנס לתקציב אחד שהוא גם בנוי טוב ועם חומרה טובה אז בהחלט רצוי. זמן סוללה - לא חייב ארוך במיוחד, אבל שלא יהיה זמן סוללה אפסי.. יציאות - נדרש HDMI שזה כבר נהיה סטנדרט, וUSB3. דיסק קשיח - גדול, כמה שיותר גדול, לא צריך SSD. כונן אופטי - מיותר, אבל לא מפריע אם קיים. ועוד משהו אחרון, אם מישהו מכיר אתר שממנו ניתן להזמין עם כרטיס אשראי ישראלי לכתובת בקנדה.. וChevy, תודה על העזרה שלך מלפני כמה חודשים, אבל אחרי שכבר קיבלתי ממך עזרה ובאתי לקנות הגיעה ההז…

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  13. Started by Silver Dragon,

תודה על ההמלצות, המחשב מעולה , אני מרוצה מהקנייה וממליץ על DELL שנותנים בראש, גם מהמסך 2007WFP של דל שיש לי אני מרוצה ועכשיו גם מהמחשב, מוצרים איכותיים.. אבל גם פה כמו בכל חברה צריך לדעת מה לקנות ומה לא מחשב מעולה!

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  14. Started by SUS701,

שלום לכם, בניתי מפרט גיימינג למחשב החדש שלי, אשמח לחוות דעת מכם. המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪937 קירור למעבד: Scythe NINJA 3 כמות: 1 - מחיר: ₪189 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪442 מארז: באנדל Core 3000 USB3 + Seasonic S12II-520W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪660 זיכרון: Crucial 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪555 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪1285 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 3TB SATA3 כמות: 1 - מחיר:…

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  15. Started by sapir386,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4650 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל המשחקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-1920x1200 T240 (FULL HD( -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  16. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש... יעודיו: א. הרצת משחקים יחסית כבדים, כלומר שלא אחרי שנה אני כבר לא אוכל להריץ משחקים. ב. בעל אופציה לשדרוג עתידי. ג. ללא מסך (נקנה כבר בנפרד). ד. מבחינת רעש, זה לא ממש מפריע לי, אבל אני לא רוצה טרקטור. ה. בא לי להתנסות בהרכבת המחשב מScratch, כלומר להזמין את החלקים אליי הביתה ולהרכיב - האם זה בר קיימא ? ו. HD עם נפח גדול יחסית, אני פריק של מוזיקה ויש לי המון (and keep counting...). טווח המחירים: 4500, עם אפשרות לגלישה עד 5000 (מומלץ שלא ).. אשמח לתשובות, נעם.

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  17. Started by asdfasd,

איך המפרט ? (יהיה לי מסך t220p - רזולוציה 1920x1200) (ד"א אני סגור על הכרטיס מסך הזה. הוא יותר טוב מה4870 1gb.) מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤860 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם Gigabyte GA-EP45-DS3L ¤594 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39453 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB ¤386 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1210 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤371 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-4GBPI כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850X2 1024MB DDR3 PCIe ¤1680 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S485X21GD3 צורב LG GSA-GH22N X2…

• 10 תגובות
    • 819 צפיות
  18. Started by ILobeIL,

היי אני כמעט סגור על רוב הרכיבים שאני אספק למחשב החדש אבל מבקש חווד. מסך:2412M DELL - האם לא תיווצר לי בעית מתיחת תמונת המשחקים (המסך הזה הוא 16:10)? מעבד: intel i5 2500k לוח אם: אין לי מושג. כדאי להשקיע יותר מ- 500 שקלים? כ. מסך: מתלבט בין RADEAON 6950 gb לבין NVIDIA 560 (יש העדפה לחברה המייצרת?) זיכרונות: מתלבט אם להכניס יותר מ 4 GB? שוב אין לי מושג איזו חברה כדאי. קירור: כדאי להכניס למעבד מאורר לא? וגם מסך גם צריך? הארד דיסק וכונן אופטי יש לי ממחשב ישן (5 שנים). נראה לכם זה יעשה בעיות? עם מארז וספק אני צריך עזרה חברים... בנוסף האם לדעתכם כדאי לי לקנות את המחשב ב- 200 שקלים יותר זול אבל לנסוע רחוק? תודההה.

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  19. שלום, הזמנתי מחשב חדש כיוון שהנוכחי עושה לי בעיות חומרה, המסך הכחול עם הכיתוב הלבן. וכבר המון זמן שאני רוצה יותר מקום למוזיקה, תוכנות וכדומה. אז סוף-סוף החלטתי לעשות צעד ולקנות מחשב חדש. לכן אני צריך את עזרתכם המקצועית. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות אך לא קריטי. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים, אך אעדיף שלא. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? מוזיקה, גראפיקה, עריכה ומשחקים פה ושם. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: פוטושופ CS5 ופרוטי לופס 9. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? המסך לא כולל את המפרט שכרגע הוא העיקר. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (…

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  20. Started by shedon,

http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=2794&p=20 מישהו משתמש בו ויכול לחוות את הדעת (או כל מחשב בסדרת SZ)??? מבחינת נוחות, תקלות, שירות, משקל, נוחות וכו. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  21. שלום חברים, מה דעתכם על המפרט הבא? אשמח לדעת אם יש חלקים שלקחתי שלא מתאימים או שסתם אני מוציא יותר מידי על משהו מיותר [table] [tr] [td] קטגוריות [/td] [td] מוצרים [/td] [td]כמות[/td] [td]מחיר[/td] [/tr] [tr] [td] מעבד [/td] [td] Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray [/td] [td]1[/td] [td]₪889[/td] [/tr] [tr] [td] קירור למעבד [/td] [td] Shagon ARC-118 SV Ball Bearing fan [/td] [td]1[/td] [td]₪97[/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם [/td] [td] Gigabyte GA-H77M-D3H [/td] [td]1[/td] [td]₪445[/td] [/tr] [tr] [td] מארז [/td] [td] Fractal Design Define R3 White [/td] [td]1[/td] [td]₪486[/td] [/tr] [tr] [td] ספק כוח [/td] [td] SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk [/td]…

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  22. שלום, אני מתלבטת בין שני מחשבים ניידים ואשמח לקבל עליהם חוות דעת, fujitsu siemens amilo pro v3505 http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=421 ו- hp pavilion dv5269 תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  23. בעצם המחשב הולך להקנות בארה"ב/רוסיה בכ-1000-1200$. (כן, שם זה עולה חצי ואפילו פחות). זה לפטופ ראשון שלי אז לא בדיוק יודע מה לחפש לי. אבל יש לי כמה קווי מחשבה: - כמה שיותר קשיח (דוגמת T42 של IBM שהיה עשוי ברזל בחלקו החיצוני) גם עוזר לפיזור חום. - כרטיס מסך סביר (8600GT/8400GT או משהו בסגנון) - תמיכה ברשת אלחוטית. - מסך רחב שיתאים לצפיה בסרטים. - בעדיפות למחשב קומפקטי ולא תחליף לנייח. ראיתי בינתיים את Acer 5920 שדי עונה על הציפיות, רק שהוא פלסטי ונראה מצועצע ושביר. תודה לכל תגובה.

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  24. שלום אני מחפש לקנות מחשב חדש-עבודה משרדית . הרבה תיכנות,מולטימדיה (עושה המון המרות של קבצים מוייב לMP3 ,שומע המון מוזיקה) שימוש בMATLAB,VISUAL STUDIOמשחקים אבל לא משהו סוף הדרך אלא בקטנה המשחקים שאשחק בהם הם HEROES 5,וולפנשטיין החדש,גיימס בונד קוואנטום של נחמה, DARK MESSIAH OF MIGHT AND MAGIC וזהו בערך בעיקר הירוז 5. המאפיין הכי חשוב לי של המחשב הוא ש-ק-ט. שקט מוחלט. בגלל זה אני מתייעץ איתכם, אני מנסה לבנות את המחשב הכי שקט שרק אפשר בתקציב הזה. תמליצו לי בבקשה על מאוורר למעבד הכי שקט שיכול להיות. זה המפרט שבניתי, דרך האתר של KSP, תגידו מה דעתכם ומה ניתן לשפר או להוריד. כמובן המלצה על מאוורר הכי שקט שיש למעבד... במקום זה שבא בסטוק. מעבדי אינטל‏ Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz,…

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  25. היי אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה ב אוטוקאד בתלת מימד איך המפרט מומלץ? לוח-GIGABYTE GA-Z270P-D3 MB BOX מעבד- -I5-7600K CPU TRAY כרטיס מסך- GIGABYTE GV-N105TD5- 4GD VGA דיסק קשיח- 240GB SATA ssd זכרון ראם- 2133 DDR4 8GB 1.2v ספק כח- HUNTKEY APFC 600W PSU מארז- COOLERMASTER K280 USB3 BLACK קירור למעבד- DEEPCOOL GAMMA ARCHER CPU FAN כונן צורב- LG DVD-RW H24NSD1 SATA BK מערכת הפעלה-10 WIN PRO

דיונים חדשים בפורומים