עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המפרט המלא: Hp Pavillion a6420 מעבד : Intel Core 2 Duo E4600 2.4GHz זכרון : 4096MB DDRII כונן אופטי : DVD - Writer - Light Scribe עם תמיכה ב - Double Layer. דיסק קשיח: SATA 3G 320GB 7200rpm כרטיס גרפי: NVIDIA® GeForce 8500 GT TurboCache עם טכנולוגיית Pure Video יציאת DVI , TV-Out זיכרון גרפי: 512MB ייעודי ועד 1791MB משותף. כרטיס רשת: מובנה 10/100/1000BT ממשק ללכידת וידאו: IEEE 1394 FireWire® Interface אינטרנט אלחוטי: LAN‏ אלחוטי b/g802.11 כרטיס קול : High Definition Audio 7.1 מערכת הפעלה : Windows Vista Premium. ----------------------------------------------- מטרות המחשב : עבודות משרדיות , צפייה בסרטי HD ומשחקי מחשב . תקציב : המחשב עצמו עולה 2800 ש"ח , והתקציב הוא 3,30…

2. Started by elady,

שלום כולם מה אתם חושבים על רכישת מחשב מ - delloutlet ראיתי שמבחינת מחירים יוצא זול יותר השאלה היא אם זה באמת שווה את זה..

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  3. אני חייב להודות לפורום הנפלא הזה שעזר לי להרכיב את רובו. מספר שאלות:1)המארז יכיל את כל החלקים בלי בעיה? הוא לא קטן מידי נכון? חח 2)המאוורר ocz Vendetta טוב? או שרצוי לקנות פריזר 7 פרו בKSP ולהתקין לבד,אחרי שאקבל את המחשב? [הרכבה בחנות, עם המאוורר המקורי של INTEL שפשוט אחליף בעצמי לפריזר 7 פרו.] 3)אני מתכנן לעשות OC בינוני ומעלה [רוצה להגיע ל3.7GHZ בערך] למעבד. הלוח אם לא יגביל אותי? או שרצוי לוח איכותי יותר בעל P43 או משהו? תודה רבה את המפרט אני קונה מFoxPc Intel® Pentium® Dual-Core E5200 2.5GHZ BOX LGA775, יחידות 1 ¤359 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1380 G.Skill DDR2 4096MB 1000MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5, יחידות 1 ¤250 http://www.foxpc.co.il/product.as…

• 12 תגובות
    • 810 צפיות
  4. המחשב ישמש בעיקר אותי בעיקר ללימודים בתואר הנדסת מחשבים, אבל גם כמובן אינטרנט, סרטים וקצת משחקים פה ושם. מסך 15.6 אינצ' רזלוציה - מעדיף FHD, אבל לא קריטי. משקל רצוי - ראיתי את האולטרה-בוקים האלה, נראים נהדר ונוח מאוד, אז אם נכנס לתקציב אחד שהוא גם בנוי טוב ועם חומרה טובה אז בהחלט רצוי. זמן סוללה - לא חייב ארוך במיוחד, אבל שלא יהיה זמן סוללה אפסי.. יציאות - נדרש HDMI שזה כבר נהיה סטנדרט, וUSB3. דיסק קשיח - גדול, כמה שיותר גדול, לא צריך SSD. כונן אופטי - מיותר, אבל לא מפריע אם קיים. ועוד משהו אחרון, אם מישהו מכיר אתר שממנו ניתן להזמין עם כרטיס אשראי ישראלי לכתובת בקנדה.. וChevy, תודה על העזרה שלך מלפני כמה חודשים, אבל אחרי שכבר קיבלתי ממך עזרה ובאתי לקנות הגיעה ההז…

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  5. שלום אנשים, מחשב מחשב נייד לצרכים יום-יומיים (אופיס, אינטרנט ומייל, מולטימדיה וסרטים) עבור חבר מהעבודה (הוא מתכנת במקצועו, וכן ייצא לו לעבוד גם על הלפטופ) ועבור אשתו. דגשים: מסך 15.4" (אם יש גדול מזה, והמשקל נשאר עד 3.2 ק"ג ועומד בתקציב עם שאר הדרישות, אז זה יהיה נהדר) זמן סוללה ארוך ככל האפשר (גם אם זה אומר סוללת 9 תאים במקום 6 תאים) אם יש אפשרות ללא מערכת הפעלה - זה יהיה נהדר לתקציב. המחשב מיועד למולטיטסקר (המון אפליקציות פתוחות כל הזמן) רצוי מעבד - לפחות T8100 (כח עיבוד חשוב) זכרון 2GB לפחות. יציאת DVI או HDMI לצורך ניגון מדיות וידאו ע"ג מסך או מקרן חיצוני. דיסק קשיח 250GB בינתיים מצאנו פחות או יותר בתקציב שלנו את הדגמים הבאים: HP Pavilion DV-6860 HP Pavilion DV-6…

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  6. אני צריך מפרט, בסביבות ה3.5K. מפרט למשחקים בינוניים, המפרט לחבר שאינו פריק משחקים. אין צורך ביכולות אוברקלוק, רק שיהיה מחשב סביר ושירוץ כמו שצריך. אין צורך במסך. לגבי רמקולים - בינוניים בהחלט. אני אישית חשבתי על משהו בסגנון amd 64 3000+ geforce 6600 ומארז hec. לא ממש השקעתי מחשבה לגבי שאר הרכיבים, אני פשוט לא מתמצא מספיק בעניין. אשמח לעזרתכם, תודה רבה!! נדב.

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  7. Started by BakaNa,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית, צפייה בסרטים, משחקים (בינוניים? נראה לי הכי כבד שאני ארצה להריץ יהיה בסגנון GW2 ו-TF2) * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? נמוך P: * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? צריך להספיק למקרה שכמה הרצאות ברצף אני אתקע בלי שקע לטעינה, אבל לא יותר מדי חוץ מזה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI עדיף * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, לא יודע מה ההבדל בין הסוגים. * כונן CD/DVD? צורב? כונן כן צורב לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שאלתי כאן לפני חודשיים והמליצו לי על dell vost…

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  8. כל החלקים אני מביא במחירי יבואן כולל מסך והכל התקציב הוא בסביבות ה 3000 ש"ח אפשר לעלות קצת אבל לא לעבור 3700 אשמח לשמוע הצעות לשיפור והערכה כמה יעלה כל העניין לפי מחירי יבואן בבקשה בינתיים חשבתי על זה: מעבד - Intel Core 2 Duo E6300 (S775) - 1.8GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box לוח אם - LGA775 Intel945P - ASRock ConRoeXFire-eSATA2 זיכרון פנימי - DDR-2 - 1024mb PC4300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 533mhz זיכרון פנימי מודל שני - DDR-2 - 1024mb PC4300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 533mhz כרטיס מסך - PCX - Radeon X1900XT 256MB DDR-III 256bit מסך - LCD 17 inch - LG 1752T - 8ms +DVI מקלדת - Genius KB-21e Silver Black keyboard עכבר - Geni…

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  9. Started by Cilay,

ארונג' יצאו במבצע , מחשב נייד + אינטרנט ל18 חודשים ( עד 5 גיגה לחודש ) + פלאפון במחיר של 159 שקל , מסדרים לי הנחה של 20 שקל , כלומר יוצא לי 139 שקל לחודש ... על המחשב הבא : http://orange.co.il/PlansAndRates/15885.html HP Pavillon 1190 dv4 יש בו כרטיס מסך 9200M GS , איך הכרטיס הזה ? סה"כ אמור לשמש אותי להעביר את הזמן בבסיס המחשב , ואת אבא שלי לעבודה , אימיילים גלישה וכדו' ... מבחינתי אני רוצה שירריץ משחקים על גרפיקה נורמלית ... עם FPS נורמלי , אז מה אתם אומרים ? יריץ ? והאם החבילה משתלמת לדעתכם ? תודה ויום טוב אריק .

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  10. Started by Inertia,

שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מעבד חדש מסדרת Ivy Bridge ככל הנראה I5. צריך המלצה ללוח אם ולמארז, עם היתר אני מניח שאסתדר לבד. על המארז להיות גדול, ומאוורר היטב, מרחב פנימי גדול (לא רוצה שההרדיסק יתנגש בכרטיס מסך כמו שקורה לי עכשיו), שיהיה נח לסדר את הכבלים של הספק כח ושיהיו חיבורי USB מקדימה\למעלה. ראיתי הרבה ביקורות על מארזים באתר...קשה לי להפיק מהן את התשובות שאני מחפש וכידוע אין חכם כבעל ניסיון. לגבי לוח אם חשוב לי מאוד שחיבורי ה PCIE לא יהיו צפופים, יש לי כרטיס מסך גדול וכרטיס קול שמנמן וכרגע הם צמודים אחד לשני וזה לא עושה להם טוב. מכיוון שהמארז הולך להיות גדול אין מניעה שלוח האם יהיה גדול גם כן. כמובן שיהיו חיבורים USB3 וכל הFancy Stuff החדשים.. יש תוכניות לOC…

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  11. יש לי כבר שנה את המחשב DELL N5110 ותמיד הוא היה מתחמם ובזמן משחקים הוא ממש ממש מתחמם לאחרונה הוא גם התחיל להתכבות כשהוא מגיע לרמת חום גבוהה מדיי האם יש פתרון לבעיה הזאת ? אני לא משחק CRYSIS או משהו שמאמץ את הכרטיס מסך יותר מדיי גם לא משהו קל ( זה קרה לי בזמן משחק בUNREAL 3 או GEARS 1 ) חשבתי לקנות משטח קירור אבל נראה לי שזה סתם שטויות ... יש פתרון??

12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200+-. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ואסטרטגיות למניהם כגון DOTA 2 דיבלו 3 הירוס -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  13. אהלן, כולל ציוד הקפי והכי חשוב מסך LCD 17.. תודה

• 10 תגובות
    • 810 צפיות
  14. Started by ILobeIL,

היי אני כמעט סגור על רוב הרכיבים שאני אספק למחשב החדש אבל מבקש חווד. מסך:2412M DELL - האם לא תיווצר לי בעית מתיחת תמונת המשחקים (המסך הזה הוא 16:10)? מעבד: intel i5 2500k לוח אם: אין לי מושג. כדאי להשקיע יותר מ- 500 שקלים? כ. מסך: מתלבט בין RADEAON 6950 gb לבין NVIDIA 560 (יש העדפה לחברה המייצרת?) זיכרונות: מתלבט אם להכניס יותר מ 4 GB? שוב אין לי מושג איזו חברה כדאי. קירור: כדאי להכניס למעבד מאורר לא? וגם מסך גם צריך? הארד דיסק וכונן אופטי יש לי ממחשב ישן (5 שנים). נראה לכם זה יעשה בעיות? עם מארז וספק אני צריך עזרה חברים... בנוסף האם לדעתכם כדאי לי לקנות את המחשב ב- 200 שקלים יותר זול אבל לנסוע רחוק? תודההה.

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  15. Started by Evyatar1620,

שבוע טוב! הינה עברו שלוש וחצי שנים ואני שוב פה מבקש עזרה. פתחתי פוסט בפורום מסכים לגבי הרלוונטיות של המסך שלי האם הוא מתאים למחשב, נרשם לי שם שכן (למקרה שמישהו לא מסכים אשמח לשמוע): DELL U2312HM 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, העדפה היא לא להגיע למחיר הזה אך אם יש קפיצת מדרגה אני מוכן לשלם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך למקרה שזה לא מספיק אך אותה הערה משורה מעל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים והורדות, אני לא צופה במחשב רק מוריד דרכו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שום תוכנות ב…

16. שלום,אני מתכנן לרכוש מחשב נייד בימים הקרובים ואני מתלבט בין שלושה דגמים.המחשב ישמש עבור עבודה משרדית ועבודה בפוטושופ, התקציב שלי הוא באיזור ה-4,000ש"ח (אך לא מעל 4,300).מה שהנחה אותי היו הדברים הבאים: שיהיה מחשב טוב ואמין. מתכנן שהוא יחזיק לי למספר שנים ומצפה לקבל סוס עבודה. שיהיה בעל כונן SSD (בנוסף, אחבר כונן חיצוני עם נפח גדול) שיהיה בעל מסך 13.3" או 14", עבור נוחות נשיאה (בבית יהיה מחובר למסך נפרד) לפחות 8GB זיכרון. יכולת לשדרג בעתיד - יתרון זמן סוללה ארוך - יתרון משמעותי סיננתי את המבחר ל-3 דגמים שאני מתלבט ביניהם, ואפשר את החסרונות והיתרונות כפי שאני רואה אותם. מאוד אשמח לקבל את דעתכם על הדגמים, בכדי שאדע שאני עושה קנייה נכונה:1…

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  17. ore 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX 1,557 ש"ח 1 eVGA GeForce 8800GTS 320MB 1,790 ש"ח 1 Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 630 ש"ח 1 OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 Special Ops Edition Dual Channel CL 5-5-5-12 599 ש"ח 1 Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS 460 ש"ח 1 ASUS DVDRW DRW-1814BLT x18 Sata Retail Black 210 ש"ח 1 Enermax Liberty 400W Active PFC 525 ש"ח 1 Compucase 6A21 Midi Tower Black&Blue w/No Psu 245 ש"ח 1 Microsoft® Wireless Optical Desktop 1000 BV3-00014 195 ש"ח 1 Samsung 19 LCD 931BW DVI 2ms 1,360 ש"ח 1 Logitech® 2.1 Speaker System S200 OEM 198 ש"ח סה"כ 7,768 ש"ח כולל מע"מ במה אפשר לחסוך פה המ…

• 13 תגובות
    • 810 צפיות
  18. לוח אם: Asus P5N32E (אני מצאתי מחיר 1083.58 ש"ח) מעבד: Intel QuadCore Q6600 2.4Ghz (אני מצאתי 2809.28 ש"ח) זיכרון: כל זיכרונות שמגיעים סה"כ ל2Gb ו800Mhz (אני מצאתי 628 ש"ח) כרטיס גרפי: Bfg GeForce 8800Gts 640Mb Oc2 (אני מצאתי 2190 ש"ח) כונן קשיח: Western Digital WD2500KS (אני מצאתי 325 ש"ח) מארז מחשב: Nzxt Lexa Classic Series (אני מצאתי 643 ש"ח) מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium 64Bit Hebrew (אני מצאתי 610 ש"ח) ספק כח: Ocz Game Extreme 700W (אני מצאתי 848 ש"ח) כונן דיסקים: Asus S520b Black (אני מצאתי 91 ש"ח) צורב די וי יד: Sony Awg170ab2 Black (אני מצאתי 163 ש"ח) כונן דיסקטים: Sony Floppy 1.44 Black (אני מצאתי 38 ש"ח) כרטיס פיזיקאי:…

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  19. בעצם המחשב הולך להקנות בארה"ב/רוסיה בכ-1000-1200$. (כן, שם זה עולה חצי ואפילו פחות). זה לפטופ ראשון שלי אז לא בדיוק יודע מה לחפש לי. אבל יש לי כמה קווי מחשבה: - כמה שיותר קשיח (דוגמת T42 של IBM שהיה עשוי ברזל בחלקו החיצוני) גם עוזר לפיזור חום. - כרטיס מסך סביר (8600GT/8400GT או משהו בסגנון) - תמיכה ברשת אלחוטית. - מסך רחב שיתאים לצפיה בסרטים. - בעדיפות למחשב קומפקטי ולא תחליף לנייח. ראיתי בינתיים את Acer 5920 שדי עונה על הציפיות, רק שהוא פלסטי ונראה מצועצע ושביר. תודה לכל תגובה.

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  20. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד כלשהו ששמש אותי ללימודים בשנה הבאה ובין היתר לשימוש שותף בבית בין היתר אני רוצה למחשב תיהיה אפשרות להעלות משחקים בכל אופן, מצאתי את המחשב הזה ורציתי לדעת מה דעתכם עליו Lenovo G550 92G המחיר שלו הוא 3850 הנה קישור למפרט שלו http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4560&... רציתי לדעת גם איך הכרטיס מסך שלו אם הוא נחשב טוב ויכול להחזיק משחקים שיש היום בשוק... ואם לא איזה סגנון של משחקים הוא יחזיק?

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  21. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אינטרנט ואופיס בעיקר. * גודל המסך? 15-14". * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל, (פחות מ4 קילו) אבל בגלל שזה מסך גדול אני מניחה שזה לא בדיוק אפשרי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני צריכה בערך שעתיים, לא יודעת עד כמה זה נחשב ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) ממש לא - היחיד שאני צריכה זה USB * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 4 ג'יגה - עדיף יותר. * כונן CD/DVD? צורב? עדיף - אבל אם מכביד משמעותית אני אוותר. * כונן Bluray? אין צורך בכלל. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני לא יודעת. חשוב לי שיחזיק מעמד 7 שנים לפחות, אם זה סטנדרט בסיסי בשביל נייד שמחזיק מעמד כמה שנים, אז כן. …

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  22. Started by orel176,

שלום לכולם, אני צריך הצעה למפרט למחשב סלוני (יש לי דירה קטנה ואין לי הרבה מקום למחשב יותר גדול). המחשב מיועד לעריכה של סרטי וידאו, צריך להריץ תוכנות של adobe כמו After Effects CC התקציב הוא עד 5K. תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  23. Started by פיני1805,

שלום חברים יש לי בעיה שכל פעם אני מדליק את הנייד הוא נדלק ומראה רק מסך שחור. רק אחרי כמה נסיונות של הדלקה פתאם הוא עובד טוב. חוץ מזה עד שהוא כבר עובד העכבר לא עובד(רק חיצוני) והמקשים במקלדת צריך ללחוץ עליהם כמה פעמים עד שהמחשב קולט. מישהו עזרה?

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  24. השימושים שלי במחשב הם : גלישה , משחקים (בקטנה) ואולי וירטואליזציה ותכנון בויזואל סטודיו. אני מתלבט בין המחשבים הבאים : http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2859&catId=3 http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2727&catId=3 האם שווה לשלם 370 ש"ח יותר על המעבד של הסנדי ברידג? הוא בכלל יותר חזק? אני שם לב שהמהירות של הזיכרון בו תהיה מהירה יותר (1333 לעומת 1000 ) והוא תומך ב USB3 (כרגע לא רלוונטי לי) אך הכרטיס מסך חלש יותר והמחיר גבוה לא במעט. האם המעבד סנדי ברידג ייתן לי יתרון משמעותי בשימושים שלי? תודה.

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  25. המחשב של אחותי נהייה יותר איטי מעגלה שנוסעת ברוורס ולכן היא ביקשה שארכיב לה מפרט עד 2000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס וכרגע משחקי פשוטים באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מחשב גיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…

• 5 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים