עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי חבר'ה , אני צריך עזרה מכל התותחים במחשבים. יש לי מחשב ישן. המפרט הטכני שלו הוא כזה: אני מתלבט אם לשדרג או לקנות אחד חדש (מצד אחד נאמר לי שזה עדיף לקנות כבר חדש, מצד שני גם ככה אין לי מה לעשות עם הישן..וחבל שסתם יתפוס לי מקום בבית). בעקרון מה שאני מחפש זה לא מחשב הכי חדש או מהיר, בטח לא משהו בשביל גיימרים, משחקים אני לא מתכוון לשחק בו, אבל כן אני מצפה להרגיש שינוי משמעותי מהמחשב הנוכחי שלי. סה"כ אני צריך מחשב שיהיה טוב להורדות , אינטרנט, פייסבוק, וורד וכאלה (במחשב הקודם האינטרנט נטען לי לא הכי מהר... כשאני מפעיל ביטורנט זה נהיה ממש איטי והכל בקושי זז). אשמח לעזרה לגבי איזה מפרט אני צריך ומה העליות. לגבי תקציב זה בין 1000 ל2500 שקל - אני גם לא רואה סיבה שמחשב ש…

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  2. שלום. אני רוצה לקנות מחשב נייד בסביבות ה-2,500 שקל בארץ. השימושים: גלישה באינטרנט, לשמוע מוזיקה, עבודות על מסמכים (בי"ס וכד'), לראות סרטים, לצפות בתמונות. שומדבר כבד. יש לי כמה דרישות מהמחשב: שלא יהיה כבד מדי. אני הולך להסתובב איתו הרבה מהיום. 3 קילו זה עוד סבבה, אבל לא יותר מזה (אין לי שום כוונה לקנות מחשב אולטרה-נייד, אגב). שלא יתחמם יותר מדי בחלק העליון שלו, כלומר איפה שמניחים את הידיים. ד"א, בלוטות' גם דבר חשוב שיהיה בו. אני חשבתי בכיוון של לנובו 3000 N500 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=725950 תגובות\הצעות?

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  3. Started by r0ckY,

שלום. אני צריך עזרה בקביעת ערך מחשב לפני שאני מוכר אותו. אז המפרט הוא: לום אם: gigabyte p956-d3s מעבד: e6230 כ. מסך: 8800gts זכרונות: gskill 2gb cl4 800mhz ספק: enermax libarty 400w מארז: nzxt trinity מסך: dell 2007wfp מקלדת עכבר logitech g15+g5 חשוב לציין, שהמחשב כמו חדש לא נעשה כמעט שימוש ונשמר בקנאות אשמח שמישהו יעזור לי לתת הצעת מחיר הגיונית למחשב. תודה.

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  4. Started by Avivo,

אהלן אני מחפש מחשב בעיקר לשימושי אינטרנט ואופיס (אולי טיפה סרטים) דגש על ניידות וזמני בטריה הדגמים שאני מתלבט ביניהם זה בעיקר EEE ו-HP 2140 איזה מחשב נייד יתן לי את השילוב הכי טוב של ניידות\זמן בטריה? (יכול להיות דגמים שלא ציינתי) יש מחשבים בסגנון אולי עם כונן CD מובנה? המחיר מאוד גמיש ואפשר לדרוס אותו בגסות- אבל הייתי שמח לא להוציא יותר (צויין בגלל חוקי הפורום) תודה מראש אביב

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  5. יש לי חבר עם מחשב fujitsu siemens v5535 ויש לו בעיה עם ה- Wireless כל פעם שהוא מדליק את המחשב הוא צריך להדליק את ה Wireless מחדש (דרך קיצור ה FN??+F1 ) הוא אומר שיש שם רק אפשרות להדליק ולכבות אין אפשרוות או משהו כדי לשנות הגדרות . אם מישהו יודע איך עושים את זה אשמח לעזרה . תודה מראש ושבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  6. הנה מה שחשבתי: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray, יחידות 1 ¤890.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1472 OCZ Vendetta CPU Cooler, יחידות 1 ¤120.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=752 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤467.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1731 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤260.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1407 SAPPHIRE ATI Radeon VAPOR X HD48701GB GDDR5 PCI-E, יחידות 1 ¤1,170.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1490 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA, יחידות 1 ¤129.00 …

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  7. אוקיי אז התקציב שלי הוא כ4000 שקל (אפשרי חריגה של עד 350 שקל) בעיקרון אני מחפש מחשב למשחקי מחשב כבדים כגון GTA 4 קרייסיס וכו', צפייה בסרטים והורדות. (יש לי מסך 19 אינטצ') מחשב שיהיה יחסית שקט (חשוב קירור) עם צורב DVD זיכרון בסביבות ה320 ג'יגה ואולי כרטיס קול אם יש במסגרת התקציב. שיורכב במעבדה ובלי מערכת הפעלה וOC בעיקרון אני לא מבין גדול במחשבים לכן חשוב לי שהחנות שממנה אקנה את המחשב תהיה אמינה,ו שהמחשב יהיה מסוגל לשרוד קצת התעללות לאורך זמן ארוך אם אפשר חנויות במרכז (לא חייב) תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  8. Started by d_v,

היי, נכנסתי למנהל התקנים וראיתי שיש בעיה ב vinyl ac'97- אם אני זוכר נכון איך קוראים לזה... מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? אגב, הסרתי ממנהל ההתקנים את זה כי רציתי להתקין מחדש, חיפשתי דרייברים אך ללא הצלחה

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  9. Started by eranir,

מעוניין לקנות מחשב + מסך 24". שימושים: שימוש משרדי רגיל, תכנות (בעיקר על Visual Studio ו-Matlab), קצת (ואולי בהמשך יותר) וירטואליזציה (vmware, virtual box), סרטים, וממש מעט משחקים. לכל שימוש שהוא אציין שאיני פריק של ביצועים, לא יקרה כלום אם משהו יקח עוד כמה מילי. הדבר שהכי חשוב לי בכל מקרה הוא השקט של המחשב (ולכן גם הבחירה של המארז). ניסיתי להתייעץ בשבועיים האחרונים בנוגע לרכיבים ספציפיים בפורומים השונים פה, ולצערי לא קיבלתי תשובות לכל השאלות. הפורום הזה נוטה להיות יותר פעיל, אז אני מקווה להצלחה גבוהה יותר. בכל מקרה, התקציב הוא לא קשיח לשום כיוון, ומהווה פשוט את ההערכה הנוכחית של מה שבניתי. לא אכפת לי לחרוג, בטח שלא אכפת לי לשלם פחות. אני אתחיל מהמסך - כרגע האופציה המוביל…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש, וכשהוא מסתכל על המפרטים הוא לא מבין מספר דברים: שימושים: בעיקר גלישה באינטרנט, Skype ו-Office. בעתיד אולי גם Photoshop. ראשית הנה המפרטים שהוא מסתכל עליהם: מפרט 1: מארז צבע שחור/כסוף ספק 500W לוח אם: JETWAY CHIPCET INTEL G31 EXPRESS +ICH7 מעבד: INTEL DUAL CORE 2.5 E5200 775 800MH זיכרון: DDR2 1GB 800MHZ KINGSTON דיסק קשיח:W.D 250GB 7200RPM SATA II 8MB כרטיס מסך: (O\B) מקלדת PS/2 רמקולים מולטימדיה +מגבר פנימי כונן אופטי: צורב DVD NEC/LG SATA +R-RW/RAM X22 כרטיס רשת: 10/100MB O/B מפרט 2: מארז: ATX איכותי ל-775 24PIN 2 מאווררים (80 מ"מ) לוח אם: לוח אם INTEL PearlCreek uATX/DDR2667/FSB מעבד: מעבד INTEL Conroe E7400 3MB 2.66G 1066b…

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by paz1996,

אני מחפש מפרט למחשב של משחקים אנא עזרו לי תודה

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  12. טוב יש לי שתי הצעות, תעזרו לי בבקשה לבחור או לשנות אותן: - ד"א יש לי מסך T220P FullHD 22' 1920*1200 Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤820.00 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤467.00 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤260.00 SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 512MB GDDR5 PCI-E, יחידות 1 ¤975.00 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive , יחידות 1 ¤315.00 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA, יחידות 1 ¤129.00 SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3, יחידות 1 ¤359.00 Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case , יחידות 1 ¤399.00 סה"כ מחיר לכל המוצרים: ¤3578 3% הנחת מזומ…

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  13. אני מחשב מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט וצפיה בסרטים. אם אפשר שיהיה בו יציאת HDMI, או לפחות DVI (אני ארצה לחברו לטלוויזיה). אין צורך לנצל את כל התקציב אם לא באמת הכרחי, סתם זרקתי גבול עליון. שמעתי שאולי ה Lenovo 3000 N500 יתאים לצרכים שלי, אבל יש כמה דגמים ואני לא יודע איזה מהם באמת כדאי. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by arad gonen,

שלום, אני מגיע לארה''ב בחודש הבא ואני רוצה לקנות שם מחשב נייד לעבודה בעיקר עם אינטרנט ואופיס . ראיתי באינטרנט דגם של HP: HP - Pavilion Laptop with Intel® Centrino® Processor Technology - Espresso Black Model: dv4-1365dx | SKU: 9171497 האם כדאי ויעמוד בדרישות שהצבתי

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  15. שלום רב לא זקוק לדיסק קשיח, כוננים אופטיים, ציוד היקפי מכל סוג שהוא תודה מראש

• 12 תגובות
    • 926 צפיות
  16. Intel® Core 2 Duo Processor P8600 ( 2.40GHz 1GHz 3MB ) Operating system Genuine Windows Vista Home Premium Graphics NVIDIA GeForce G 105M 512MB 4 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1066MHz 15.6 " HD Wide LED 1366x768 500GB 5400 זה הלנובו אבל בכללי חשבתי על הסוני, כעיקון אני צריך אותו שיהיה נייד אבל גם חזק לסרטים, דעתכם חשובה!!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני מחפש מחשב שיהיה אפשר לגלוש איתו באינטרנט, מדי פעם להכנס ליוטיוב או משו ולעבוד עם אופיס. אם אפשר שהמחשב יכלול גם כונן דיסקטים (1.44) וצורב DVD. אני גם מחפש מסך עם המחשב, עדיף 19 אינטצ' שלא יעייף יותר מדי את העניים בעבודה ממושכת עליו (אני אעבוד מולו כמעט כל היום). סתם זרקתי מספר בתקציב, באמת שאין צורך לנצל את כולו אם אפשר למצוא משהו זול יותר שיתאים לצרכים שלי. תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  18. אני מעוניין בעזרה הנושא של בניית מחשב לסלון אני מעוניין להשקיע לא יותר מאלף שקלים לנושא מה שאני מעוניין שהיה לפי חשיבות 1) ממויזקה שישמיע מוזקה מהאינטרנט או מהמחשב שלי (היה מחבר ברשת חוטית) 2) יש לי כבר HD ישן לכן לא צריך HD לא צריך DVD כי הDVD היה על המחשב האישי שלי ושוב הם מחוברים ברשת מהירה 3) מארז כנראה שצריך לקנות...שוכב. 4) לוח אם ומעבד ...אפשר להסיג יד שנייה מחשב ישן פנטים 4 או ללכת על חדש כבר? 5) כרגע שהיה לו כרטיס קול פנימי על הלוח אם 6) שלט יש לי 7) סרטים באיכות סבירה לא מעוניין ב FHD 8) יוריד סרטים סדרות. מה אתם חושבים ? רבותי ?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by goodspeed,

הורים של חבר שאלו אותי לגבי הפתעה שהם מתכננים לו לרגל התחלת לימודיו בקרוב: http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/enterpricesalesproduct.aspx?came=568&AuctionId=7719759 מופיע בכל אתרי המכירות הפומביות בעצם, לא מצאתי אותו במכירה רגילה. מעבד T3400 זכרון 4GB ד.ק. 250GB לצרכי סטודנט חדש (אם מישהו לומד חומרים ויודע איזה דברים מריצים שם זה יעזור) יתרונות מאוד ברורים עבורו הם היצרן, והאחריות נגד גניבות שזה חשוב מאוד במעונות של שנה ראשונה. שאלה חשובה: מפעיל זהו היבואן הרשמי של טושיבה? בהנחה שניתן לזכות במכרז בפחות מ3000שח האם זה משתלם או שיש משהו יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  20. איזה מחשב אתם ממליצים שיהיה מתאים למשחקים כמו WOW או LOTRO כלומר לא הכי דורשים שיש.... ?-אני לא צריך לעלות משחקים כמו CRYSIS או GTA4 כמובן שיתאים גם לצפייה בסרטים ומוזיקה -כלומר שיהיה לו גם רמקולים איכותיים ולא חלשים

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  21. צריך לשדרג את המחשב של אחותי למשהו סביר ועל הדרך לשדרג את שלי למשהו חדש על ידי כך שאחותי תקבל חלקים מהמחשב שלי. המחשב של אחותי צריך להריץ SIMS 3 ולהיות שקט לגמריי ושלי צריך רק להיות טיפה יותר חזק מעכשיו, להיות שקט מאוד, והפעם להיות מחלקים מומלצים שאני ישמח שיש לי במחשב ולא msi וceon מאייבורי. השדרוג צריך להיות כמה שיותר זול, מבחינת תקציב הייתי גם יכול לקנות מחשב ב10000 עכשיו אבל אני קונה מה שאני צריך ולא מה שאני יכול... לא מתוכנן שום אובר קלוק. את המפרט שלי אפשר לראות בצד ושל אחותי זה פנטיום 4 ישן וgforce 2 עם הרדיסק ide 80gb וזכרון ddr1. ללוח אם שלי יש כרטיס מסך מובנה שבדקתי והוא עובד טוב עם סימס 3, ככה שאין צורך בכרטיס מסך חדש. זה מה שחשבתי לקנות למחשב שלי: (מskypc, אלה…

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  22. אני מחפש מפרט לאחי, השימושים הם בעיקר אופיס, גלישה באינטרנט ומשחקים שירוצו לפחות ברמה סבירה. ללא ציוד היקפי וללא מסך. אשמח לכל הצעה, עזרה תודה

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  23. Started by alergic,

ללא ציוד הקפי ללא הארד דיסק(עם יציאות על לוח האם IDE) ללא צורב\כונן אופטי. המערכת צריכה לכלול: מעבד לוח אם מארז ספק זכרונות-2 GB כרטיס מסך מובנה על לוח האם יציאות IDE

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  24. Started by EliranB,

מה עדיף ? ומה ההבדלים בינהם ? מלבד המעבד, הזיכרון והשלט שהם יתרון ל .HP HP Pavilion dv5-1190 http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=6126 MSI GX620 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3160&CatCode=315

• 12 תגובות
    • 983 צפיות
  25. Started by nitzanj,

רציתי לדעת אם הדברים האלה שווים משהו. יש לי נייד של דל שיושב בבית הרבה, בדירת סטונדטים בכלל לא מאובטחת בב"ש. אפשר להכנס מהגג ברגע (אין סורגים...) וגם ה'פלדלת' כנראה לא משהו. ראיתי שיש מבחר די גדול של מנעולים ותהיתי מה אנשים פה חושבים על זה. זה מתחיל במנעולים מצחיקים ב-4$ מ-DealExtreme ונגמר בכל מיני דברים שעולים 400 ש"ח בזאפ. גם היקרים ביותר הם בסה"כ כבל של 3-4 מ"מ שאפשר לחתוך - כנראה שהמתכת והציפוי עדיין טובים משמעותית. אבל מי שרוצה לקחת ייקח לא? בכל מקרה המטרה היא בעיקר להרתיע, שאם איזה פורץ נכנס לדירה ולוקח מה שהוא יכול בדקה וחצי שהוא פה שזה לא יהיה המחשב... אגב, לאן מחברים את זה בכלל? אני לא ממש רואה בנייד (XPS M1330) לאן זה אמור להתחבר.

• 9 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.