עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by רז יחזקאל,

שלום אני רוצה לקנות מחשב בסביבות 4000-4500 בלי מסך אני רוצה להשתמש בו גם למשחקים. אני רוצה שהוא ישאר לי להרבה זמן ולכן אני צריך מחשב טוב שלא ייהרס אחרי חודשיים והאם אתם יכולים לעשות לי מפרט של מחשב שאני יוכל לקנות. תודה רז יחזקאל

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by Kitzony,

שלום, אני צריך מפרט למחשב חזק עד 5 אלף בלי ציוד הקפי ומסך זאת אומרת רק מארז+צורב תודה...

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  3. Started by YOU123,

קניתי מחשב בKSP ב6200 שקל כולל מסך אם מעבד 3500 רציתי 3200 אבל לא היה להם וכרטיס מסך 6800 הרגיל מישהו יוכל להציע לי מפרט יותר טוב בסכום כזה אני עדיין יכול לשנות תודה שהיה ציוד הקפי ללא כונן DVD (לא צרייך) תודה

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  4. Started by kfirbep,

1. מה התקציב המקסימלי?1400 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא נראה לי שתוכלו לחסוך אבל אם כן מצויין במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 1400 זה המקסימום 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים,עבודות,סרטים,מוזיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1280X960 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?world of warcraft, fifa 2011, cs * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?אין לי שמץ של מושג מה זה. 3…

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  5. שלום רב, עיסוקי בעיקר בעריכת וידאו ותמונות (Adobe Photoshop, Adobe Premiere, Sony Vegas וכד') , גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים. מעוניין להתחדש במחשב שקט במיוחד לצורך עיסוקי. דגשים: קיים צורך בעכבר ומקלדת אלחוטיים. קיים צורך במסך LCD איכותי, אפילו אם דורש תוספת למחיר, חשוב שיהיה פאנל איכותי שיציג צבעים אחידים (ולא כמו הנפוץ שנמכר). אין צורך במארז מהודר בעל חלונות, ממילא המארז מוצנע אצלי. דגש מיוחד על שקט, איני סובל רעש שבוקע ממארז בעל מאווררים רועשים. תודה רבה לכם, אורן.

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  6. אהלן, קראתי רבות בפורום ואשמח לקצת הכוונה אני מחפש מחשב נייד בין 3000-4000 שח כאשר השימושים שלו יהיו: גלישה, אופיס, מוזיקה וסרטים מדי פעם. מבחינת דרישות שלי: *אחריות בינלאומית (אני הולך לשהות בחול בשנה וחצי הקרובות) - שנתיים או יותר - אם אפשר להוסיף אז גם טוב *הרד דיסק 250GB (או יותר) כאשר אם זה עדיין קיים הייתי רוצה יציאת SPDIF כאשר HDMI זה בונוס נחמד :-) גודל מסך הייתי רוצה 14 או 15אינץ. מערכת הפעלהף לא אכפת לי אם יהיה או יהיה, ואם יהיה אם זה יהיה vista או xp. נכון לזמן הקרוב אני לא מתכוון להסתובב איתו יותר מדי, לפחות לא נראה לי, אבל ניידות היא כמובן בונוס נחמד, אבל לא משהו שאני מוכן לשלם עליו מעבר ל4000 שח :-) במחינת חברה, לא משנה לי, רק כמובן שתהיה חברה אמ…

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  7. התחלתי להרכיב מפרט למחשב אבל אני צריך את עזרתכם המומחים מחשב שיוכל לעבוד גם עם גיימינג וגם גרפיקה בסגנון MAYA + SKETCH UP ופוטושופ ושישתדל לא לעבור את ה- 6000 ש"ח מעבד - I7-870 לוח אם - GIGABYTE GA-H57M-USB3 כרטיס מסך - RADEON HD-5870 זיכרון DDR3 צריך המלצה ל- 4GB או ל- 2 של 2GB - מה שיותר מומלץ ספק 750W - צריך המלצה שיהיה גם שקט עד כמה שאפשר מארז - מה דעתכם על: XCLIO A380PLUS FULLTOWER דיסקים קשיחים - 2 שיעבדו על RAID 1 לפי מה שהבנתי עדיף כך אם טעיתי תקנו אותי כונן אופטי וצורב - צריך המלצה ומה שעוד חסר לי ושכחתי לציין כאן תודה חברה וזה קצת דחוף כי אני שבוע הקרוב עולה למרכז בכדי לקנות.. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  8. Started by dinbrca,

1. מה התקציב המקסימאלי?3900 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב עם ניסיון לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב ?גיימינג כבד מאוד, גרפיקה, תכנות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? המשחקים הכי חזקים שיש ושעומדים להיות - בין היתר כרגע Battlefield 3, modern warfare 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך.רזולוציה מקסימאלית שאני אשחק היא full HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות(? גבוהות - Adobe Photoshop, Autodesk Maya. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  9. אני מחפש נייד 13" שאשתמש בו בין ההפסקות בלימודים שאתחיל השנה(יש לי מחשב נייח בבית בנוסף). אני חשבתי לרכוש את המחשב עם מעבד I3 ו-4GB בזיכרון. האם זה יספיק כדי להפעיל מערכות במדעי המחשב?? תודה

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  10. Started by eyahalom,

שלום לכולם. באפשרותי לרכוש אחד מ2 המפרטים הבאים, כאשר הצרכים הם 80% אינטרנט ואופיס, 20% משחקים (פיפ"א ודומיו, לא משהו כבד מדי): INTELL: CPU: Intel Pentium 4 2.8 G Prescott Board:Asus Gainward FX2500 WD 80GB 8MB buffer Midi ATX 400W Floppy 1.44 CDRW - Lite-on 52*32*52 Micron 2*256MB 400Mhz כולל מקלדת, עכבר והרכבה: 3500 שקלים. מצד שני, מפרט AMD נחמד מאוד שהרכבתי מתוך המלצות שלכם: AMD XP2500+ BOARD: Epox ep-8RDA+ SAPPHIRE Radeaon 9600 256MB WD 80GB 8MB buffer Compucase HEC CI-6919 300W HEC Floppy 1.44 CDRW - Lite-on 52*32*52 Micron 512MB DDR400Mhz כולל הרכבה - אותו מחיר בדיוק. קחו בחשבון שאינו מתכוון לOC (אין לי כל ידע בנושא). מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  11. Started by eran898,

שלום. אני מחפש מחשב נייד לגיימינג כלומר חשוב שיהיה לו מעבד חזק מינימום4ג'יגה ראם וכמובן כרטיס מסך חזק חשוב לציין שאני חייל שזה אומר שהאחריות היא גם מרכיב עיקרי אבל לא הכי חשוב התקציב שלי הוא בערך 6000 שקל ועדיף תשלומים בנתיים ראיתי תמחשב הבא בבאג שדיי מסקרן אותי intel icore5 430m(2.26\2.53 1066MHZ) מערכת WIN7 64BIT מסך 15.6 אינץ HD זיכרון 6גיגה ראם כ.מסך ATI M96PRO DDR3 1GB דיסק קשיח 500GB ואחריות של אם נשבר או נגנב מקבלים חדש למשך שנה עריכה: לא ראיתי את הפורמט אז הנה: * מטרות המחשב? משחקים כבדים,לא יודע ספציפית אבל כל מה שיש בשוק היום.. * גודל המסך15:+ * משקל רצוי:לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך :לא כזה חשוב אבל מעל שעתיים.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? :לא * בלוט…

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  12. Started by eliko78,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?:לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?:200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב:אינטרנט * 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?:לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?:6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?:לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים:פתח תקווה 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)?:לא 12. האם ח…

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  13. איך המפרט הזה למשחקים כבדים על מסך 22", וסרטי HD # אני מעוניין במעבד 4 ליבות (למרות שאני יודע שעדיף 2 ליבות למשחקים) # לא צריך הארד דיסק Intel Core 2 Quad Q6700 2.66GHz 8Mb Tray 895 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=25048 Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel® P43 Express Chipset LGA 775 525 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=21764 G.Skill 4GB Kit F2-6400CL4D-4GBHK DDR2 PC6400 800Mhz 4-4-4-12 270 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=23746 Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden Sample 995 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=24995 Samsung DVD-RW SH-S223F x22 SATA Black OEM 145 ש"ח ht…

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  14. Started by dani571,

ניגש יישר לעניין... המחשב עולה 4190 ש"ח... מפרט: 2542‎ ‎Model Name‎ ‎IN-RD09-2542‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Intel Core 2 Duo T8100, 2.1GHz, 3MB L2 Cache,800MHz FSB, 3MB L2 Cache ‎ ‎ Memory‎ ‎2GB (2X1024MB) 667MHz DDR2 Dual Channel Upto 4GB‎ ‎ HD‎ ‎250GB 5400 rpm‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' Widescreen WXGA (1280x800) with TrueLife‎ ‎ GPU‎ ‎Intel Integrated Graphics Media Accelerator X3100‎ ‎ Optical Device‎ ‎8xDVD+/-RW Drive - N-Series‎ ‎ Webcam‎ ‎ 2.0 Mega pixel web camera ‎ ‎ Bonus‎ ‎Dell Travel Remote control‎ ‎ Sound‎ ‎High Definition Audio 2.0‎ ‎ Wireless‎ ‎Dell Wireless 1390 802.11g Mini Card Wireless‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Dell TrueMobile 355 internal Bluetooth Module‎ ‎ Extern…

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  15. היצרנית הסינית שעסקה היום בסמארטפונים וטאבלטים ביצעה את הקפיצה הגדולה הבאה שלה עם טאבלט חלונות 10 דמוי Surface Pro במשקל נוצה במימוש מדוייק למדי של דיווח שהגיע מספר ימים לפני תחילתה של תערוכת ה-MWC 2016 – היצרנית הסינית העולה Huawei, שקטפה בשנה שעברה את המקום השלישי בשוק הסמארטפונים, הציגה את טאבלט ה-MateBook שלה שמריץ חלונות 10, ומהווה כניסה ראשונה שלה לקטגוריית המחשבים האישיים. הדגם החדש, כמו רובם המוחלט של הטאבלטים מבוססי החלונות שהושקו בשנה החולפת, מנסה להיות כמו דגמי ה-Surface Pro המצליחים מבית מיקרוסופט – אין כאן שום דבר אחרת להציג זאת. המכשיר עצמו מכיל את כל החומרה וישווק בנפרד, כאשר לצידו יוצע כיסוי שהוא גם מקלדת (והופך את המכשיר לסוג-של-מחשב נייד) ועט מ…

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  16. Started by jjj191,

המחשב משמש בעיקר לגלישה עבור תלמיד בית ספר לעבודות. אודה אם תוכלו לעזור להציע מפרט למחשב נייח בתקציב של עד 1500 שח

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  17. על המחשב מורכבים 2 סטיקים של 512 MB ברצוני לשדדג את הזכרון הפנימי של המחשב... מהי כמות הזכרון המקסימאלית והמהירות בה המחשב יעבוד תקין ? תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  18. שלום לכולם , כמו שצויין המחשב הוא סלוני (HTPC) ולכן כדאי שיבוא עם מארז אסטטי, לא חייב כרטיס טלויזיה אבל אם נכנס במסגרת התקציב אז זו תהיה תוספת נחמדה, כמובן שנדרשים עכבר ומקלדת אלחוטיים, ברצוני לציין שיש ברשותי מחשב שמריץ משחקים על המסך (COD4 COD5 CRYSIS WARHEAD וכו') בהצלחה מרובה, אך סרטי HD לפעמים קטועים כלומר Frame Rate נמוך מאוד, והמפרט שלו הוא: p-35 ep35c ds3r 2G corsair 800Hz c2d 6400 8800 GT Antec 430 WD 750 & 500 השאלה שלי היא כזו: אם לדעתכם ה frame rate הנמוך הוא תוצאה דרישות חומרה לא תואמות, אשמח למפרט תואם, ואם לא האם עדיף לקנות שוב את אותו המפרט ובכסף שאחסוך ניתן לקנות מארז וציוד היקפי יותר טוב? תודה רבה לכולם Bull

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  19. איזה משחקים לפטופ כזה יכול להריץ?

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  20. Started by The Neptune,

שלום, אני עוזב ללמוד בניו יורק ורוצה לקנות מחשב נייד פה בארץ מראש. (אל תמליצו לקנות בחו"ל יש לי סיבה לכך) בכל אופן, אני אשתמש במחשב בעיקר למוסיקה, סרטים, אינטרנט ולימודים. ראיתי כבר כמה דגמים ועכשיו אני מתלבט בין כמה.... HP pavilion zt3110 LG LS40 IBM r40 אשמח אם תוכלו לעזור לי להחליט, או שתספרו לי אם יש לכם ניסיון עם אחד מהדגמים האלה... בהמון תודה

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  21. Started by nsasseon,

כאשר המחשב מחובר לחשמל (עם המטען המקורי) לפעמים המנורה של הסוללה דולקת ונכבית לאחר כמה שניות, האם הבעיה היא בסוללה או במטען? המחשב נדלק לשניה ונכבה. תודה

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  22. מחשב למשחקים עבודות וסתם גלישה ברשת...

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  23. Started by Raknor,

אני מחפש מחשב נייד חזק למשחקים (מה שהיה לי עד עכשיו זה XPS M1710 של Dell) ואני מחפש משהו בסגנון כשכרגע המחיר הוא לא כל כך בעייתי. מבחינת מפרט כולל חשבתי על משהו דומה ל-Alienwear M17x אבל טיפה פחות מסיבי.

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  24. לוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L מעבד E5400 כולל מאוורר זיכרון Crucial DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB צורב Sony Optiarc AD-7240S X24 SATA Black DVD מארז כולל ספק HEC 6C28 Silver 300W -------------------- מחיר כולל: 1295 ש"ח (אני מקווה שהספק מספיק טוב)

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  25. Started by nati.menash,

אהלן אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד....עדיפות עד 3300 אם ממש משתלם אפשר 3.5 * מטרות המחשב: שימושים בייתיים, המחשב לנערה בת 17 * גודל המסך: 15.6 עדיף * רזולוציית המסך: HD רצוי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: * משקל רצוי: פחות קריטי. עד 2.3 יהיה בסדר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לשימוש ביתי סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3.0 HDMI LAN * Bluetooth: לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם נכנס SSD מעולה. אם לא כמה שיותר גדול * כונן אופטי: לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: מעדיף שכן. * האם יש…

דיונים חדשים בפורומים