ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
טוב לפני כמה שבועות ביקשתי פה שיבנו לי מפרט.קיבלתי מפרט למחשב טוב שיפרתי פה ושם משום שהתקציב שלי גדל קצת ועכשיו רגע לפני שאני קונה רציתי לדעת מה דעתכם עליו. המחשב הוא בעיקר למשחקים כבדים. מעבדי AMD (Athlon 64 3000+ (S-754 מחיר:1020 ש''ח לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX 570-8KDA3J S-754 sata, gbl מחיר: 570 ש''ח זכרונות? DDR 400 1GB Samsung מחיר:1300 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) RADEON X800Pro TV,DVI 256MB מחיר:2620 ש''ח דיסקים קשיחים? Hitachi(IBM) 80GB 7200 ATA-100 מחיר:360 ש''ח מארזים HEC Compucase CI-6A19 מחיר:390 ש''ח SYSTEM ASSEMLY מחיר:190 ש''ח סה"כ: 6450 אני קונה את זה מKSP למי שרוצה לדעת.
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבניית מחשב לקנייה השבוע. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, האזנה למוסיקה, צפיה ישירה בסרטים וסדרות, משחקים מסוימים (GTA, פיפ"א 15 פרו אבולושן 15) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: פרו אבולושן 15, פיפא 15, GTA 4 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט…
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
אהלן. חבר שלי מעוניין לרכוש מחשב נייד, אך לא מבין דבר בעניין. התקציב הינו 3000-4000 ש"ח. השימושים הם בעיקר משחקים(לא נורא כבדים- מנוע סורס בעיקר), אינטרנט ומעט סרטים. המחשב יהיה גם בבית וגם בעבודה- לא חייב להיות קל. סוללה- לא קריטי שתהיה חזקה, מכיוון שיהיו שקעים איפה שיהיה הנייד. HD- לפחות 320. מסך- יהיה נחמד אם יהיה גדול.
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle כונן קשיח: W.D 5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16mb צורב: ASUS X20 ספק: SeaSonic S122II-500 500W + מארז קאמפוס NZXT מסך: 22 אינצ' של LG w2284 כעיקרון הסיבה שאני רוצה לשפר זה בגלל שיוצא המשחק Battlefield Bad Company 2 בעוד חודש. והתחלתי לשחק היום בבטא, והמשחק עובד סבבה לגמרי בהגדרות Medium +. אבל ברגע שאני מעלה להגדרות HIGH ואז משפר את הAA לX8 הוא מתחיל לקרטע קצת. איפה אני יכול לשפר כדי שמשחקים יעבדו טוב יותר? אגב על המעבד עשיתי OC ועכשיו הוא 3.0 התקציב הוא 1500 ש"ח מקסימום…
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם ערב טוב,אני מחפש מפרט למחשב,תקציב 4K גג לא צריך ציוד היקפי,מסך ושאר ירקות... יש כבר מסך,רמקולים ומקלדת ועכבר ככה שרק התכולה של המארז זה העיקר שימושים: משחקים חדשים,כבדים טיפה.. מחשב שיהיה טוב ל 3 - 4 שנים הבאות. תודה מראש..
-
- 10 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך עזרה במפרט למחשב מבוסס AMD/INTEL - מה שיותר משתלם . המחשב אמור לשמש לעריכת סרטים בעיקר באמצעות תוכנת AVID . על המחשב להיות לפחות בעל זכרון של 2G . חשוב שהמחשב יהיה שקט . המחשב יהיה מחובר ל - 2 מסכים LCD בו זמנית . אשמח לקבל גם המלצה למסך מחשב LCD full HD . תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
הסתכלתי על המחשב הזה - http://ksp.co.il/?uin=19812 ועל פניו הוא נראה ממש טוב מבחינת הכל (חוץ מחיי סוללה אבל זה צפוי ממחשב נייד חזק). הוא ממש חדש ואין עליו כמעט ביקורות אבל יש ביקורות די טובות על הקודם שלו בסדרה. הייתי רוצה לדעת אם לדעתכם המחשב הזה שווה קנייה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני יודע שזה הנושא השני שאני פותח, בפעם הקודמת הייתי בארה״ב ושקלתי להביא משם את המחשב אבל לאחר מחשבה נוספת החלטתי לקנות בארץ אז עמכם הסליחה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 שח ללא מע״מ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, autocad, solidworks א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of duty, bf3, ומשחקי לוחמה בגוף ראשון בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
Q9450 - איך זה שב-TMS הוא עולה 200 ש"ח יותר מכל מקום אחר ? Sunbeam Tuniq Tower 120mm או שאפשר לחסוך 100 ש"ח ולהסתפק ב-AC Freezer 7 ? HD4870 - משנה של איזה חברה ? לגבי לוח אם: חשבתי על P5QL-E אבל הוא על P43 ומכיוון שאני מתכנן OC ממוצע המליצו לי ללכת על צ'יפסט P35 או P45. זה נכון ? אם כן, אז אולי ללכת על איזה Gigabyte P35 פשוט ב-450 ש"ח ? חשוב: אני רוצה שתהיה תמיכה ל-16GB זיכרון. זיכרון: 4GB שווה להוסיף עוד 100 ש"ח ולהגדיל מ-800Mhz ל-1000Mhz ? זקוק להמלצות לגבי דגם ולגבי CL4 או CL5. מארז: NZXT Guardian 921 ספק: Crossair 500W/520W/550W ?? זקוק להמלצה לאיזה דגם בדיוק. דיסק: Samsung 500GB 16MB. המלצות לדגם ספציפי. ועדיין מתלבט לגבי Seagate 500GB מפני שהוא 32MB. הצעות לשיפור ית…
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היי, אבא של חברה שלי צריך מחשב חדש, הוא משתמש במחשב שלו לאינטרנט, וורד ועוד תוכנות פשוטות ביותר. הם צריכים: מארז, ספק, לוח-אם, מעבד, זיכרון. אם ניתן להכניס: דיסק קשיח, צורב די-וי-די, מקלדת+עכבר (חוטיים בלבד), רמקולים. הערות: הבנתי שמחירי Conroe ירדו בעוד 3 חודשים, אם הוא יכול להמשיך ככה, שווה לחכות? הרכיבים חייבים להיות מחנות אחת בלבד... לא צריך הרכבה.. הנה מה שאני הרכבתי: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1040 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 580 512MBx2 TwinMOS 590 Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 330 HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 240 HEC 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin 260 סה"כ 3040
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני עומד לקשל מחשב שקניתי בKPS ואני לא בטוח לגבי כל הרכיבים (המחירים הם לפני מע"מ): AMD Athlon X2 64Bit 3800+ (socket AM2,2.0Ghz,90nm) - שח 562 Asus M2v - MX - שח 320 TWINMOS DDR-II 667 1gb - שח 324 Gigabyte 7900GS 256 GDDR III - שח 891 HITACHI 160GB SATA II - שח 268 מארז CASE Midi Tower 500W - שח 142 Sony DVD AW-G170A - שח 155 ראוטר EDIMAX BR-6204WG WIRELESS - שח 207 מסך CMV LCD 17 INCH 745A - שח 727 האם שווה לשדרג אחד או יותר מהרכיבים? תודה מראש, ביחוד אם התגובה תהיה במהרה - ישנה דחיפות מסויימת בעניין
-
- 11 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום וערב טוב: אני צריך מחשב למשחקים + מסך+ ציוד היקפי(גם צורב cd) בתקציב של 4000 ש"ח ולא יותר אני צריך מחשב שיעבוד בצורה טובה יחסית עם משחקים כבדים (doom3 ו-HALF LIFE שיוצא בקרוב הבנתי) אני יודע שהתקציב מוגבל אבל אין מה לעשות. חוץ מזה יצא לי לשחק ב-doom 3 לפני כמה ימים במחשב עם כרטיס מסך fx5200 ברמת גרפיקה של-high והמשחק רץ לא רע בכלל עם גרפיקה ממש נחמדה , אז למה להשקיע בכרטיסי מסך במחירים הרבה יותר גבוהים? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
4 אלף. (מצורפת תמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
לוח אם:Asus P5KPL-VM ----מחיר:330 ש"ח http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=563&l4=0&model=1772&modelmenu=1 מעבד:Intel Dual Core E2220 ----מחיר:380 ש"ח דיסק קשיח: WD2500KS נפח 250GB ----מחיר:250 ש"ח כרטיס מסך:Asus nVIDIA Geforce 8400GS 256MB PCIe ----מחיר:224 ש"ח צורב:LG GH20N S10 DVD ----מחיר:109 ש"ח גוף קירור למעבד:Max Orb CL-P0369 ----מחיר:237 ש"ח זיכרון פנימי:Kingston 2GB DDR-2 800MHz ----מחיר:220 ש"ח --->משוער מה דעתכם על המפרט הזה? [מטרה:משחקים בכללי לא משחקים כבדים מידי >>משהו כמו …
-
- 10 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לגלישה, MSN ו-ICQ בלבד! התקציב הוא לא גדול, רק 3500 ש"ח, אבל בשביל הצרכים שלי מהנייד אין מאמין שאפשר להשיג משהו במחיר. אז בבקשה תמליצו לי על מכשיר נייד (עם כרטיס רשת אלחוטי) עד 3500 ש"ח (ובבקשה אל תביאו לי סתם קישור לאתרים של וואלה וכו', כי אני לא מבין בניידים ואני רוצה לדעת למה כדאי לי לקנות דווקא את הנייד הנ"ל). אין צורך בצורב DVD.
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
* תקציב עד 3500 * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים * גודל המסך? סטנדרטי, 15 אינץ בערך. לא כל כך ברור לי ההבדל בין מט למבריק או מה היתרונות של כל אחד אז לא משנה. * רזולוציית המסך? לא יודע אך חשוב שאוכל להריץ סרטי HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? ממוצע - עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - לא יודע. רצוי 500 גיגה * כונן אופטי? רצוי אך לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי אך לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס ר…
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני מחפש לקנות מחשב חדש.. רק מחשב לא כולל מסך וציוד היקפי השימוש העיקרי הוא משחקים, סרטים, עבודה משרדית דברים כאלה.. לא OC וכל הקקה הזה, אבל מה שכן חשוב שיהיה 2GB זיכרון ומעלה התקציב הוא כ-3.5-4K יכול להתגמש קצת, אבל לא נראה לי שיש תצורך. בסופו של דבר סביר להניח שאני יקנה אותו אצל אייבורי אז אין מה לתת חנויות אחרות.. תודה מראש לכל העוזרים :]
-
- 9 תגובות
- 803 צפיות
-
-
טוב כמו שהכותרת אומרת שיהיה עם כרטיס רשת וכ.מסך טוב שיתן לי תמיכה באפקטים וחומרה כמה שיותר תואמת הרד דיסק כ 80gb
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BT3 , COD black ops -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 1920 x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, לפני כמעט שנה קניתי לאשתי אסוס 901 שכרגע יש בו SSD עם 4+8 ג"ב, חשבתי להפיח בו מעט רוח חיים עם SSD חדש, זאת לאחר שקראתי מס' ביקורות בעניין שציינו עד כמה הדבר משפיע על ביצועי המחשב וכמובן סוגית נפח האחסון (בעיקר לתוכנות שונות שאשתי צריכה לעבודה, ה-SSD יהיה בנוסף לכרטיס SD שישמש לאחסון מידע סטטי לקריאה בלבד, כגון קבצי המדיה השונים). ראיתי ב-EBAY כרטיסי הרחבה של SUPERTALENT ו-RUNCORE בנפח 32 ג"ב במחיר של כ-125 דולר לאחר משלוח (לפני מיסים). מדובר בכרטיסי 7 ס"מ שמצויין שהם מתאימים למחשבי אסוס ובין השאר ל-901. הייתי מעונין לדעת אם יש מישהו שיכול לעזור לי במספר סוגיות שלא הבנתי עד הסוף: האם יש משמעות מבחינת תאימות בין מודולי PATA ל-SATA? קראתי שיש באסוס שני מודולים - 7 ס"מ …
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?1500-1600 עדיף לחסוך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת[/ לט b], עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש ר…
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לקנות מחשב נייד לאחותי (מחנות בארץ) הפרטים: מעבר לפרטים שרשומים למטה, הכי חשוב שהמחשב יהיה קל ואם אפשר בצבע לבן או ורוד (עדיפות לאינטל)! * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך: 13-14 אינצ' * משקל רצוי: פחות מ- 2KG, רצוי שיהיה כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא * בלוטות: לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח: 250GB * כונן CD/DVD צורב: כן (צורב) * כונן Bluray: ממש לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
המחשב מחברת HP רשום לו על המסך G60 במדבקות קשום AMD TURION X2 VISTA WI FR משהו ALTEC LANSIN מעל המקלדת (חברת רמקולים) יש עינית על המסף של מצלמה המחשב שחור כולו עם מקלדת כסופה יש למישהו מושג איזה דגם זה או לפחות אינדיקציה על המחיר? אני רוצה לדעת אם שווה לתקן אני חושב שהלכה לו מנורת מסך כי רואים הכל אבל מאוד חשוך יש למישהו מושג כמה עולה לתקן את זה או אם אפשר לתקן לבד בבית (יש לי ידע בדברים כאלה רק צריך לקנות את החלק ולא יודע איזה מדריכים יעזרו)
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
בע״ה אני מתחילה ללמוד רפואה השנה ואני רוצה לקנות מחשב נייד. אני יודעת פחות או יותר מה הדרישות שלי אבל לא יודעת מה זה אומר בפועל. אני לא אגור בבית ולא יהיה לי מחשב שולחני פרט לספריות, אני רוצה שהמחשב יחזיק לי מעמד לפחות 3-4 שנים, הסוללה צריכה להספיק לכמה שעות טובות והוא צריך להיות די קל. אני חשבתי על הדגמים של DELL, כשגודל המסך שלי צריך להיות ״14.1-״13.3. אשמח לקבל המלצה לגבי דגמים שיהיו רלוונטיים עבורי, ואשמח גם להמלצות נוספות אגב, קראתי כבר את המדריך לקניית מחשב נייד לפני שכתבתי את ההודעה. תודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-