עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Kaizer,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני העדיף שלא לעבור את 4K ובטח שלא את 4.5K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שיוכל להריץ את BF4 וDragon Age 3(כשהוא יצא) ברמה בינונית עד גבוה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסךSamsung SyncMaster S22B300 אני די בטוח שהוא Full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  2. Started by Eli464,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וצפייה בסרטים בFHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ידוע עדיין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ככל הנראה רזולוציה מקסימאלית למסך(32") -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציו…

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  3. Started by Cereal Killer,

Intel Core 2 Duo E8400 3GHz Tray + Arctic - Cooling Freezer 7 Pro ¤889 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 Abit IP35 Chipset P35 Socket 775 ¤540 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=102 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit ¤405 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=17 GeCube Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤1400 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1222 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤375 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=704 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1261 Cooler Master RC-690 No Power Su…

• 14 תגובות
    • 847 צפיות
  4. אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים החדשים ביותר ולסרטים + מסך 22 אינצ'. אין לי כל כך דרישות חוץ מכרטיס מסך HD4870. זה המפרט שבניתי בסקיי פיסי, אם יש הצעות לשיפור אני ישמח לשמוע: Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe Intel Core 2 Duo E8200 Tray Asus 22" VK222U 2ms LCD Antec Three Hundred Corsair CMPSU-550VXEU 550W Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB GIGABYTE GA-EP43-DS3L צורב LG GSA-GH20L X20 DVD SuperTalent DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 Zalman Case Fan ZM-F3 120mm הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מאמץ ועומס מה אתם אומרים על המפרט, המארז מספיק גדול ומאוורר בשביל הכרטיס מסך? וגם מה ההבדלים בין כל המסכים של asus בגודל 22"?

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  5. Started by vip133,

המפרט שלי הוא מעבד CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2300 MHz (11.5 x 200) 4400+ לוח אם Motherboard Name Asus M2N-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x4, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) זיכרון System Memory 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) כרטיס מסך Video Adapter Radeon X1950 Pro Secondary (256 MB) ואני רוצה להחליף בעזרת השם את הכרטיס מסך שלי ל hd 4670 השאלה אם זה יכול לגרום לי לצבר בקבוק תודה לעוזרים וסליחה אם זה הפורום הלא נכון פשוט זה הפורום הכי מתאים שמצאתי

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  6. שלום לכולם, פעם ראשונה שאני קונה מחשב נייד ואני צריך קצת עזרה... אני איעזר פה במבנה שראיתי באחד הדיונים: * מטרות המחשב: לימודים, צפייה בסרטים , קצת משחקים ולא כבדים מדי (כרטיס intel 4000 הוא מושלם מבחינתי) * גודל המסך? 15.6, לא משנה מאט או מבריק. *רזולוציה Full HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? 2-2.5. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? כן אבל לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500, אין צורך בSSD * כונן אופטי? CD\DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * …

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  7. Started by ddad,

שלום, ראיתי את המפרט באתר של המקסימום גיימינג ב2820 ₪ , והיות ואיני צריך צורב והארד דיסק המחיר עומד על 2400 ₪ , מה שמשאיר כ600 ₪ שאפשר לנצל. מה עדיף לשדרג? כרטיס מסך, מעבד, או לוח אם בכלל כדי לנסות ולהוציא אקסטרה מהכסף? אולי יש צורך במפרט אחר לגמרי? תודה רבה לעונים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משח…

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  8. Started by itzik1,

אני מתכוון לקנות לפטופ עד 2,000 שקל לצורכי לימוד בלבד כמעט, פשוט לוקח אותו איתי לתיכון. שיהיה הכי גדול שניתן בתקציב הזה (למרות שהגיוני שאעדיף קטן אבל כבר כמה גדול אוכל להשיג במחיר הזה) אשמח ללינק ללפטופ מומלץ. תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  9. תודה מראש על התשובות אני עובד בתוכנות הבאות: בעיקר After effects Revit AutoCAD גם פוטושופ ופרמייר אבל פחות צירפתי את המפרט שנתנו לי רק תגידו מה צריך להחליף כי אני לא רוצה דיון של חודש על כל פרט למרות שאני נורא מעריך את העזרה יש הרבה דעות שמי שלא מבין יותר מידי זה גם מבלבל אני ישמח לקנות את המחשב עוד השבוע לכך אני ישמח לתשובה לגבי המפרט שנתנו לי וכמובן שדברים שחובה לשנות אז לשנות המחיר הוא סביב 8500 ואני ישמח שהוא גם יהיה קרוב אחרי השינוי [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  10. Started by NaorBiton,

טוב חברה בא לי לקנות מחשב נייד עבדתי בחופש לא רוצה לבזבז את הכל המחשב מיועד קצת למשחקים סרטים שירים ואינטרנט אני מוכן לתת 700 דולר חשבתי על המחשב Dell XPS M1530 עם המפרט הבא http://outlet.us.dell.com/ARBOnlineSales/topics/global.aspx/arb/online/en/InventoryDetails?systemId=0GR3B7ZG&~lt=popup&c=us&l=en&s=dfh&cs=22 זה מדל outlet מה אתם אומרים עליו או שיש עוד מחשבים במחיר הזה בערך יותר טובים? עוד שאלה בנוגע לאחריות XPS M1530: 3Yr Limited Hardware Warranty, In-Home Service after Remote Diagnosis, 24x7 Phone Support + CompleteCare [add $339.00] XPS M1530: 3Yr Limited Hardware Warranty, In-Home Service after Remote Diagnosis, 24x7 Phone Support [add $220…

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  11. Started by wollmann,

המפרט הוא: AMD AthlonXP 2400+ Retail PCChips M810DLU-M Elixir 256MB 400Mhz DDRam Maxtor 80GB 7200RPM Samsung 52x CD-Rom Samsung 1.44MB Floppy Compucase 6CS3 (With HEC 300ER Power Supply) כל זה ב 1750 ש"ח. מה אומרים?

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  12. איפה אני יכול לראות מידע על המחשב שלי..? הכוונה כרטיס מסך, זיכרון, מקום וכו'.. חשבתי שזה איפשהו בלוח בקרה אבל לא מצאתי.. תודה מראש, אלכס.

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  13. אהלן חברה, שלחתי תמחשב למעבדה כי הוא הפסיק לעבוד לי והתברר שהלך הלוח אם. אז הציאו לי שתי אופציות - להחליף ללוח אם חלש יותר או לקנות לוח אם חזק יותר אבל אז אני יצטרך להחליף את המעבד,וזיכרון ואני יישאר עם הכרטיס מסך שלי,מארז, והספק כוח. (הכרטיס מסך שלי הוא GEFORCE 9800 ואין לי מושג בקשר לספק כוח) אז ברור שהלכתי על האופציה השנייה אבל בשביל זה אני צריך אותכם כי אני לא ממש מבין בחומרה, אני יותר בקטע של לשחק אז רציתי שתציעו לי: לוח אם זיכרון מעבד תקציב- עד 2000-2500 ואם תוכלו לשים לי בפנים גם כרטיס מסך חדש שלא יעבור ת2800 שקל (לא תקציב בנפרד) אני ישמח ( כמובן אן זה ישתלם לי). כך שאני יוכל לשחק על הגדרות הכי גבוהות ואם לא אז די טובות במשחקים כמו (Dota 2, Diablo 3) וואם…

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  14. Started by Idan-h,

שלום, אני מתחיל השנה ללמוד לימודי מדעי המחשב. יש לי מחשב לא רע 15 אינץ' עם C2D אך חשבתי לכוון לאיזור ה13.3 עם זמן סוללה ארוך במחיר טוב. אני עוסק בתחום ויודע שהמחשבים שבאמת עושים את זה טוב הם ASUS. לשני המחשבים שחשבתי יש סוללה 8 תאים. יש בחנות מסויימת מבצע שאני יכול להביא את הU31F עם מעבד i3-370M זיכרון 2GB ודיסק 500GB ב2670, מחיר מצויין לכל הדעות. בחנות אחרת יש את הi5-2410 עם זיכרון 4GB דיסק 640GB וכרטיס מסך 520M ב3890. את ביצועי הכרטיס מסך אני לא צריך - זה לא למשחקים. זיכרון 2GB אני יכול להוסיף ב120 שקל בערך ו4GB ב230. האם ההפרש במחשבים שווה 1200 שקל או שאפשר בהחלט ללכת על הU31F? תודה.

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  15. דרישות למחשב: מקלדת, עכבר ושלט (תומך Windows Media Center - התוכנה בה אני מתכוון להשתמש בו אלה עם כן יש הצעה טובה יותר) ללא מסך. הרבה נפח זכרון בשביל סרטי HD. יציאת HDMI 1080P כרטיס טלויזיה שיודע להקליט HD (אם יש דבר כזה בשוק במחיר סביר) אם לא אז כרטיס טלויזיה רגיל. התקציב באזור ה 3K אבל מוכן להתפשר : וחשוב שיהיה שקט! תודה!

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  16. המפרט המלא: Hp Pavillion a6420 מעבד : Intel Core 2 Duo E4600 2.4GHz זכרון : 4096MB DDRII כונן אופטי : DVD - Writer - Light Scribe עם תמיכה ב - Double Layer. דיסק קשיח: SATA 3G 320GB 7200rpm כרטיס גרפי: NVIDIA® GeForce 8500 GT TurboCache עם טכנולוגיית Pure Video יציאת DVI , TV-Out זיכרון גרפי: 512MB ייעודי ועד 1791MB משותף. כרטיס רשת: מובנה 10/100/1000BT ממשק ללכידת וידאו: IEEE 1394 FireWire® Interface אינטרנט אלחוטי: LAN‏ אלחוטי b/g802.11 כרטיס קול : High Definition Audio 7.1 מערכת הפעלה : Windows Vista Premium. ----------------------------------------------- מטרות המחשב : עבודות משרדיות , צפייה בסרטי HD ומשחקי מחשב . תקציב : המחשב עצמו עולה 2800 ש"ח , והתקציב הוא 3,30…

17. Started by urilotan,

שלום לכם. רציתי לדעת את דעתכם לגבי המפרט הבא, המחשב יהיה מיועד לעבוד עם תוכנת אנימציה, בעיקר מאיה, פוטושופ , ניוק , פריימיר. תודה! [table][tr][td]Qty.[/t]Product DescriptionSavingsTotal Price[table][tr][td]1[/t] Intel Core i7-2600K 3.4GHz LGA 1155 95W Quad-Core Desktop Processor Item #:N82E16819115070 Return Policy: CPU Replacement Only Return Policy$314.99[table][tr][td]1[/t] MSI P67A-GD55 (B3) ATX Intel Motherboard Item #:N82E16813130573 Return Policy: Standard Return Policy$164.99[table][tr][td]1[/t] Patriot Signature 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM Server Memory Model PS316G13ER2KH-E Item #:N82E16820220554 Return Policy: Memory Standard Return Policy-$10.00 Instant …

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  18. Started by Mgrbtz,

אהלן חברים! קיבלתי מסוכן-חבר של דוד שלי-משהו הצעת מחיר למפרט ש"הרכבנו" יחד בפלאפון הכיוון שלי היה מחשב גיימרים בינוני פלוס בתקציב של 3500 וזה מה שיצא (בקובץ המצורף) איך המפרט? הגיוני? משתלם? שמתי לב שאין מערכת איוורור אולי כדאי להוסיף? אני רואה שיש זכרון RAM 8GB יחיד. זה עדיף על 2 בגודל 4? או שבגלל המחיר הוא שם לי אחד? ודבר אחרון - הוא שלח לי את זה בנוסף: "ניתן להוסיף SSD-12OGB KINGSTON שיכול לשפר את הביצועים ואת זמני הגישה לקבצי המחשב העלות הינה : 289 ש"ח +מע"מ" האם כדאי? תודה מראש!!

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי 4800 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ועריכת וידאו קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwatch PlayerUnknown's Battlegrounds cuphead וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3…

20. Started by KYSG,

אני צריך חנות טובה ברשת לחלקי מחשב(חדשים כמובן)החנות צריכה להיות בחול ולעשות משלוחים לארץ אז אם מישהו מכיר(ולא EABY וחנות חנות לא מכירות פומביות) תודה לעוזרים *אני מבקש לא להעביר כי במקומות אחרים לא עוזרים....

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  21. Started by liav12,

אל תשאלו למה אינטל, דוד שלי רוצה מחשב מבוסס אינטל כי הם "אמינים" יותר : אני ישמח לקבל מפרט שיתאים גם למשחקים ועם מסך LCD 17. ודרוש כרטיס מסך בערך במחיר של 800-700 שקל ולא יותר..לוח אם של PCI-E וגם DDR2 תודה! [=

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  22. צהריים טובים לכולם, אשמח להמלצה מכם על מחשב שייעודו אך ורק שימוש במרפאה- דהיינו,בעיקר יישומי office קלילים וגלישה באינטרנט,לא הרבה מעבר. ההעדפה של הבעלים היא למחשב NUC עבור חיסכון במקום,אך מגישוש קצר ב-KSP לדוגמא שמתי לב שקיים למעשה רק דגם אחד,האם הסקשן הזה מת? אין שום דרישות מיוחדות מעבר,באמת,פשוט הכי בייסיק שיש. המון תודה לעוזרים.

23. Started by נמו789,

intel® core2 duo CPU E8400 @ 3.00GHz 2GB RAM 3.00GHz לוח אם BLKDG31PR G31 350GB זיכרון GEFORCE 8400 GS אין אחריות

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  24. Started by vasyhov,

היי יש לי נייד (חדש) שבא עם מערכת VISTA. אני רוצה לשים עליו WIN XP. איך אני עושה זאת??? שמעתי שלא ניתן לשים סתם כך מערכת הפעלה חדשה כמו במחשב רגיל. בניידים יש צורך להיכנס ל-BIOS ולשנות שם איזשהי הגדרה ע"מ שאוכל להתקים מערכת אחרת. אם מישהו יודע מה ואיך אשמח לשמוע.

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  25. שלום, מבקש את עזרתכם בהרכבת מחשב אודיו לאולפן ביתי. המחשב ישמש להקלטות אודיו\מידי ולמיקסים על תוכנת CUBASE ועוד כמה נלוות. משתמש בכרטיס קול חיצוני בממשק FIREWIRE חוץ מאודיו אני ארצה לגלוש באינטרנט ולהתקין תוכנות אופיס. שום דבר מעבר לזה.. שום סרטים ושום משחקים - ממש ממש כלום. הדגש הוא כמובן על שקט. מכיוון שאני פותח מיקרופונים רגישים בחדר בו נמצא המחשב (והוא קטן יחסית ולא מטופל אקוסטית), חשוב שהמחשב יהיה שקט לחלוטין. אני ארשום את המפרט שחשבתי עליו עם ההגיון מאחורי כל רכיב ואבקש שתתקנו אותי אם אני טועה?/עזרו לי בהתלבטויות: מעבד: Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB (נראה כמו סטנדרט במערכות מהסוג הזה בתקציב הזה) לוח אם: ASUS P5QL-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P43, DDRII 1066, P…

• 4 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים