עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by pig_750,

שלום לכם יש לי חבר שצריך מחשב בעיקר לצורך משחקים ו ICQ , הוא כרגע קצת מרושש והתקציב למחשב הוא רק 3.5K. אני מאוד מאוד לא מעודכן בקשר למה שקורה עכשיו בשוק החומרה והמשחקים, ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי...

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  2. דרישות מהמחשב הם אופיס, אינטרנט, סרטים ושיהיה נוח להקלדה חשוב שיהיה קל ועם סוללה טובה מסך 13-14 אינצ' וכמובן היות ונקנה בחו"ל אז גם אחריות בינ"ל הכיוון הכללי זה לרכוש את המק בוק איר שעולה 1700$ עם מעבד 2.3 ו 4G זכרון הבנתי שיש מחשבים "משתלמים" יותר מבחינת עלות תועלת אשמח להצעות על מחשבים דומים או לחיזוקים שהמק בוק איר הוא קנייה טובה

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  3. אני צריך מחשב חזק מאוד שיעבוד 24/7 למשחקים כבדים חדשים בעיקר כמו COD MW2, קרייסיס, באטלפילד באד קומפני 2 ועוד בנוסף מפרט שמתאים לסרטים באיכות HD למסך 23 אינץ' FULL HD חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט במיוחד ולא יתחמם יותר מדי כמו כן שיחסוך בצריכת חשמל לקראת החורף ללא OC אבל שיתאים למערכת הפעלה ווינדוס 7 אולטימייט (שיריץ גם משחקים שמותאמים לXP)

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  4. אז שוב תקציב עד 5000 ש"ח לקניה בארץ. * מטרה עיקרית כהגדרתו ריבוי חלונות + צפיה בסרטים (כדאי שיהיה גם סביר למשחקים וגם מוכן לעריכת תמונות וסרטים אבל בקטנה.) * גודל המסך - לא פחות מ-14 (בכל זאת לצפיה בסרטים) עדיף באזור ה-15 עד 16 אבל שלא יהיה ענקי. * משקל רצוי - עד 2.7 ק"ג עדיף פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - 4-5 שעות בפעילות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - HDMI רצוי אבל לא חובה. * בלוטות? - לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? - לפחות 500GB. * כונן CD/DVD? צורב? - כן * כונן Bluray? - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא ממ…

5. Started by infernal goat,

חברים הרכבתי לחבר מפרט AMD בסביבות ה4 אלף, הוא רוצה מעבד 64 ביט ורדאון 9800 או כרטיס משתווה לו. מה אתם אומרים על המפרט הזה? (יצא לי 4200, אפשר לקצץ במשהו?) הצעות ושיפורים יתקבלו בברכה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

6. Started by ShahafH,

שלום חברים. סבתא שלי בקשה ממני לבדוק לגבי מחשב שהיא צריכה. השימוש שלה זה רק אימיילים שום דבר חוץ מזה. כרגע יש לה משהו ממש גרוע שלוקח מלא זמן לפתוח מצגות ודברים כאלה. יש משהו בתקציב הזה שייתן מענה? תודה.

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  7. Started by ariel-ro,

שלום! חבר שלי ביקש שאני אביא לו מפרט מחשב למשחקים כבדים+מסך 22' ב5K להכל. ואם בסוף נשאר כסף אז גם להוסיף רמקולים 2.1 נחמדים. לא יהיה OC חשוב שיהיה שקט ומאוורר היטב. הנה מה שחשבתי: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray, יחידות 1 ¤890 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1472 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤467 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1731 Corsair DDR2 4096MB 800MHZ XMS Dual Channel CL5, יחידות 1 ¤292 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1950 Point-of-View nVidia GeForce GTX260 896MB Premium Core 216 PCIe, יחידות 1 ¤999 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1458 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 …

• 11 תגובות
    • 823 צפיות
  8. Started by Kameha,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,עבודה משרדית, הורדות, סרטים , סדרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NBA 2K12 ASSASSIN CREED 3 MW -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 BENQ senseye 3 22 INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  9. המחשב בעיקר לגימינג וסימולטור fsx אשמח על המלצה למחשב.... תודה

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  10. Started by cobara,

היי! יש ברשותי מחשב EEE PC 4G SURF. מותקן עלו XP SP2 זיכרון: 2G RAM HD: 4+4G אני מחפשת רעיון מעניין מה אני יכול לעשות איתו.... הכיום הוא משמש אותי לגלישה סריקות... מוזיקה לקצת למודים. תודה!

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  11. Started by dennmv,

* מטרות המחשב? תוכנות הנדסיות matlab, solidworks, autocad * גודל המסך? לא סגור על זה מתלבט בין 15.6 ל14 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? ממוצה לסוג מחשב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה מוכרת בתחום

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  12. Started by liav12,

שלום, חבר שלי רוצה לקנות מחשב במחיר מקסימום 6100 ש"ח וזה המפרט שנתנו לו באייבורי (הוא שילם מקדמה כבר אבל אם יהיה אפשר לבטל ולהזמין ממקום אחר אני יודיע) זכרון- 1g DDR 400MHZ CL 2.5 כונן דיסקים- 1.44 ספק כוח לפנטיום AMD\4 ספק כוח-12CM FANאלומ' 400W REAL כרטיס רשת- 1G OB מעבד- AMD ATHLON64 3200 939 VENICE דיסק קשיח- WAMSUNG 200 SATA 8M לוח- K8N NEO4-F 939 PCX MSI כ.מסך- MSI RX1300PRO TD256E PCI-E כרטיס קול- 7.1 OB (7 ערוצים רמקולים- SBS370 קריאטיב 2.1 מסך- AOC LM728 17" LCD 8MS DVI תודה לעוזרים עריכה: שכחתי להוסיף אם המפרט הזה שווה את המחיר.. בנוגע לכרטיס מסך דיברתי איתו וכנראה שנחליף ל X800GT

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  13. Started by shaithebest,

יש לי 2 ניידים טוב האמת יש לי 4 ניידים אבל רק לשניהם יש SVIDEO את הLG אני מחבר קווית רגיל ומבחינת התוכנה לוחץ FN+F2 ועובד פיצוץ הלנובו בעייתי אני לפי ההוראות לוחץ על FN+F7 ונפתחות בפני האופציות הזמינות לתצוגה וביניהן אופציית ה presentation-on שמשלבת תצוגה בו זמנית על מסך המחשב ומסך הטלוויזיה אבל......נאדא הוא נותן לי ארור שאני צריך לחבר כבלים אגב מדובר כמובן בויכסטה אז לרגל הסרטים החדשים ואין לי DVD אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  14. Started by jonnic,

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3744201-3819767.html זה המחשב : HP Pavilion dv5-1179ej התקציב שלי הוא בסביבות 6000 (מצאתי אותו גם ב6 בכל מיני מקומות) ...שמתי לב שיש לו כרטיס מסך יחסית חזק ללפטופים הנמכרים בארץ, כונן גדול והמון יציאות וחיבורים מכל מיני סוגים. יש לי 2 שאלות: 1. חיפשתי בפורום ומצאתי ט'ראד על המחשב שהעלה את נושא המעבד האם מעבד הP8400 הוא לא מציאה ? הוא נראה לי מהיר מספיק וחזק כדי להתמודד עם כל משימה , האם המעבד הזה יכול להתמודד עם כל המשחקים החדשים תוכנות מולטימדיה ועומסים בצורה טובה ? או שעליי לשקול בצורה רצינית מחשב עם מעבד T9400 ?? עד כמה המעבד הנ"ל חזק יותר בהשוואה לP8400?? בהנחה ואני קונה אותו עם ויסטה כי…

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  15. Started by MegA^Mf,

ההתלבטות כמובן זה האם להכניס DX10 ולזלול את התקציב. או להחזיק שנה עם כרטיס כמו 1950PRO .... אני לפני צבא וזה דיי חשוב (עוד 5 חודש בערך) אין צורך בארדיסק מעל 160 , אפילו 80 אפשר לחיות עם זה לא במסך , כרגע 2 גיגה זיכרון מיותר .. בהמשך לפי הצורך נוסיף. כן OC , אבל לא בהגזמה . http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7070 , חשבתי על זה כמפרט חמוד במחיר מאוד שפוי הבנתי מהאתר של AC שהספק מסוגל להחזיק גם X1950XTX . ושקלתי להוסיף לזה עוד 1000 ולקחת 8800GTS של BFG. או שאפשר לרדת למחירים הנמוכים של AMD וכן להכניס DX10 ...... תודה מראש , מקווה שהאשכול נכתב לפי החוקים .. מקווה שתעזרו לי מבולבל מאוד לאחרונה

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  16. Started by avih1994,

שלום, ברצוני לקנות מחשב למשפחה, כלומר מחשב שמתעסק יותר באשר בתוכנות(לא ישוחקו בו משחקים אלה אם כן איזה משהו קטן שלא דורש יותר מדי)ולכן אין צורך בכרטיס גרפי חזק וכו'. למחשב צריך להיות מעבד חזק יחסית בשביל תוכנה מסוימת ולכן אין לי בעיה עם amd אם זה יתן ביצועים גבוהים יותר במחיר מופחת . אין צורך בציוד היקפי או בתוכנה מסוימת . על המחשב יותקן windows 7 או ויסטה 32 ביט אם צריך עוד מידע או משהו רק תשאלו (: תודה,אבירם

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  17. מטרת המחשב: להחליף מחשב מזדקן בן 5 שנים הנמצא כעת ברשותי. גודל המסך: אין צורך במסך העולה על 15" ומסך הקטן מ13" יהיה קטן מדי להערכתי. העדפה למסך ללא ציפוי משקף משקל רצוי: המשקל אינו מהווה גורם משפיע. האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא. שעה-שעתיים תספיקנה. יציאות מיוחדות: אין לי כוונה לחבר את הנייד לדבר לבד ממסך CRT הנמצא ברשותי שירוץ ברזולוציה 1280x960. אין תכנון לרכוש מסך LCD טרם רכישת מחשב נייח. בלוטות: אינו מהווה גורם משפיע. גודל מינימלי של כונן קשיח: גודל הכונן הקשיח אינו מהווה גורם משפיע. הייתי רגיל בשנים האחרונות לעבוד עם כונן בן 120GB, כך שכל שיפור יהיה מבורך. צורב DVD: צורב, או כונן CD/DVD בכלל, אינו נחוץ. אך גם לא יזיק. אחריות בין-לאומית: אינה נדרשת. העדפה לחברה: אין העד…

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  18. Started by ftom2,

שלום, אני מעוניין למכור את המחשב שלי ורציתי לדעת כמה לדעתכם הוא שווה: intel core 2 dual 2.8 8600GT gigabyte 256 MB חדש לגמרי 2 צורבי DVD של LG זיכרון 1GB KINGSTON ספק ג'נרי 500W מארז פשוט עם 2 יציאות USB מקדימה כרטיס רשת כרטיס קול מובנה HD sata 80GB מקווה שלא שכחתי כלום, ותודה מראש לעונים

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  19. Started by roei88,

P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) IS7-E2 (865PE),DDR128b,H-Threding,SATA 256MB Kingston CL3 X 2 RADEON 9600XT TV,DVI 128MB 160 GB 7200 ATA-100 (8MB) Teac/SONY 1.44 Teac x16 DVD-ROM Lite-on 52 x 32 x 52 (kit) CD-RW 2439 ATX MIDI PFC, usb KSP 400W (True Watts) ActivePFC MS Internet + MS Mouse Optical Speakers 400 W סה"כ 4510 המחשב מיועד לסרטים,מוזיקה ומשחקים בלי לסטות הרבה מהמחיר מה יש לשפר? אם בעתיד אני ירצה לעשות OC הזכרונות יהיו בסדר? או שצריך להחליף לסטיק אחד של 512? טנקס 8)

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  20. Started by Mikel,

שלום, עכשיו לאחר ירידת המחירים של AMD ויציאת הקונרו החלטתי שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש. בקשות ספציפיות: 0) המחיר לא כולל מסך וציוד הקפי. 1) מחשב שקט -> מארז שקט ועדיפות לקרור פסיבי של הרכיבים. 2) HD של Seagate בנפח מינ' של 200Gb 3) כ' מסך כולל VIVO (עדיף - לא חובה). 4) 2Gb זכרון. 5) אם אין הבדל גדול במחיר אז לוח אם עם WiFi 6) חנות באזור המרכז. * אין תכנון ל-OC. נ.ב. אם יש בעיה עם הדרישות והתקציב, ניתן להגדיל את התקציב או לשנות את חלק מהבקשות (אני די נעול על Seagate בגלל האיכות והשקט, וכמובן על ה-2Gb זכרון). תודה מראש לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  21. את האמת שבכלל לא הייתי אמור לפתוח את הת'רד הזה, אני פשוט נורא מוטרד ממה שהייתי אמור לקנות. לא יודע למה. תחושה. אני מצטער ששיגעתי אותכם, זהו, עוד מעט אני ואבא שלי נצא לחנות סוף סוף אחרי שהוא דחה את זה מיום שישי... - המסך שלי הוא 17". בכל מקרה, הייתי אמור לקנות את המערכת הבאה: (אני יודע שהכרטיס מסך מעולה למסך שלי) מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Tray ₪561 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ₪463 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Samsung HD501HI 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪292 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD501HI זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ₪214 כמות:1 htt…

• 11 תגובות
    • 823 צפיות
  22. Started by poltergeits,

אני צריך להחיות מחשב עם מעבד pentium D 820 יחד עם זכרונות DDR2 667mhz, הקריטי הוא שהכרטיס מסך הוא AGP, אבל לא מפריע לי לוח עם כרטיס מובנה... מה אומרים... מישהו מוכר\מוסר\יודע איפה אפשר לקנות בזול.. ?? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  23. שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב חדש.. אז בהתאם לכללים, אכתוב לפי הסדר: התקציב המקסימלי - 3000 ש"ח, ועדיף לחסוך כמה שיותר השימושים הצפויים למחשב הם שימוש ביתי רגיל - הורדות וצפייה סרטים, גלישה מהירה באינטרנט ועבודות והדפסות ללימודים (משחקים אני לא משחקת) אני צריכה את כל הציוד מלבד מקלדת ועכבר (מסך דק כמובן... מגיע לי סוף סוף.. ) אני צריכה גם שיהיה מערכת הפעלה XP ושירכיבו לי את המחשב בחנות אני גרה באיזור הדרום (קו אשקלון-באר שבע) חשוב לי שיהיה צורב DVD בנוסף לכונן הרגיל והדבר האחרון - אין לי מושג מזה אופק שדרוג .... ??? רציתי מחשב טוב, חזק ומהיר. וכיון שאני לא מבינה כלום בזה, ולא רוצה שיעבדו עליי כשאלך לחנות מחשבים - חשוב לי לשמוע אתכם! איזה מחשב מומלץ? אני בטו…

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  24. מחפש מחשב נייד לתיכנות דוט נט פייתון גאווה תקציב 7000 אפשר לחרוג באלף רצוי בחנות ישראלית אך אפשר גם אמזון תודה

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  25. Started by tzolerguy,

היי שוקל למכור כחבילה: I7-920 + Ultra 120 eXtreme 11GB DDR3 ASUS P6T Sapphire 5870 כמה לדעתכם שווה החבילה הזו? הכל כמובן עובד במצב מצויין (החלקים כבר אינם באחריות)

• 0 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים