עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה התקציב? עד 2500 שחהאם במידת הצורך יש מקום לחריגה? לא 2. מהו היעוד של המחשב? אינטרנט, אופיס, mp3 , יוטיוב וכו'.. [אם המחשב מיועד לתוכנה מקצועית כלשהי יש לציין את שם התוכנה ואת הגרסה למשל: Photoshop, - משתמשת לא לעיתים קרובות בפוטושופ. פעם בשבוע ממוצע.. 3. האם יש לכלול גם ציוד היקפי בתקציב כגון מקלדת\עכבר\רמקולים? לא [אם לא יש לציין לפחות מה המסך הקיים, דגם\גודל\רזולוציה. מסך 15" 4. האם יש צורך בחומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת? אם כן, מה?לא 5. האם יבוצע OC (המהרה) למעבד?לא 6. האם יש צורך לכלול תוכנה בתקציב כגון מערכת הפעלה, חבילת אופיס, אנטי וירוס? לא 7. האם יש העדפה לחנות\רשת מסויימת? האם יש העדפה לחנות מאיזור כלשהו? חולון/תא/רמת גן 8. האם יש ה…

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  2. Started by NEUROMA,

http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733976 איך נראים לכם הנתונים ? * לי נראה שזו התשובה ל HP DV6EJ

3. Started by gevAA,

שלום לכולם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 ש"ח, לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, סרטים, עבודה משרדית ופיתוח תוכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop Visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:S,GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. דגש על כרט…

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  4. שלום לכולכם, תמליצו לי בבקשה על מחשב למעצב גרפי בסכום של כ-5000 ש"ח (אפשרי עם חריגה קטנה) כולל מסך. השימושים העיקריים הם: עריכה דו-מימדית, עריכה תלת-מימדית, עריכת וידיאו, אנימציה. עדיפות לכרטיס מסך מותאם לגרפיקאים. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  5. Started by yalkobi,

יש לי מחשב נייד עם מעבד p8400 האם הוא חלש יותר מול מעבד כדוגמת T4300 ומה הבדל בין סדרת ה T כדוגמת T9500 תודה

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  6. Started by amit shalev,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, Just Cause 3, Forza Motorsports 7 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

7. Started by נריה,

יש לי מחשב של סמסונג N150 Plus אני מחפש בשבילו מטען ראיתי כאן ב 180 ש"ח מצאתי כאן http://www.ebay.com/itm/180895568961?_trksid=p5197.c0.m619 האם זה מתאים מבחינת מתח וכו'(יש לי את המתאם לחיבור לשקע של הארץ) תודה אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  8. Started by EpoXi,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד מתנה למישהו ולאחר שיטוט באתר ראיתי הרבה המלצות על Compaq CQ61 הבעיה איתו שאחריות שניתנת עליו היא שנה אחת בלבד והבנתי שבניידים האחריות היא נושא חשוב. ראיתי באתר של KSP מחשב ASUS X50GL שעליו האחריות היא שנתיים. הצרכים מהמחשב הם אינטרנט לרוב חיבור לטלוויזיה להקרנת סרטים יהיה נחמד ביותר ואם אפשר גם משחקים בקטנה. כמו שאמרתי התקציב הוא 3000 פחות או יותר, בלי חריגות גדולות. אשמח להמלצות נוספות והבהרות. תודה רבה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  9. Started by ano,

זה הדיון האחרון שפתחתי : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=525071.msg4522743#msg4522743 ומאז החלטתי פשוט לקנות מערכת חדשה. הדרישות שלי מהמחשב הזה הם בעיקר גיימינג (עכשיו על 1680X1050. אוליי בעתיד אני גם הולך לקנות מסך חדש וגדול יותר) וOC למעבד בעתיד. מה אתם חושבים על זה : Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 2x4GB Corsair XMS3 Dual Channel CL9-9-9-24 HD 7850 OC 2GB GDDR5 DX11 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 (+ הקשיח שיש לי עכשיו של 1T ) Scythe Mugen 3 CPU Cooler Arctic F12 120mm (למארז... אחד כבר יש לי מהמחשב שיש לי עכשיו. הולך לשי…

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  10. אני מחפש מחשב חדש למישחקים עם מעבד פנטיום {סגור על פנטיום} לוח אם של גיגה בייט או אסוס צורב DVD 1024 מגה זיכרון וכניסה של ווידאו אני לא צריך עכבר מיקלדת רמקולים המחשב יהיה מיועד בעיקר לצפיה בסרטים וגלישה באינטרנט ומידי פעם מישחקים בבקשה תעזרו לי אני תקוע כרגע בלי מחשב ואני צריך אחד עד הסוף שבוע

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  11. Started by psybrain,

* מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, סרטים hd, קיובס הפקת מוזיקה. משחקים : משחק אחד ! פיפא 12. והורדות. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב אבל כמובן כמה שיותר זמן עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) בלוטות? Hdmi * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500+ * כונן CD/DVD? צורב? צורב dvd * כונן Bluray? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב העדפה לאחריות משנתיים ומעלה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell , toshiba חנות מועדפת - אייבורי או קי אס פי תקציב - 3000 חריגה - 200 = 3200 יש מחשב שעניין אותי http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7827 מה…

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  12. שלום אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 3200. הדגש הוא פחות על משחקים אלא יותר על הדברים הבאים: 1) גלישה באינטרנט וצפייה ב HD. 2) מקלדת נוחה לכתיבה. 3) אחריות ל 3 שנים בבית הלקוח 4) הארד דיסק 500 GB 5) מסך 15.6 6) רצוי אך לא חובה i5 במהלך החיפושים ראיתי את המחשב הבא: http://www.zprice.co.il/product-494-HP_Pavilion_G6_1170sj.aspx בתור אחד שהתנסה עם HP אני מאוד מרוצה. מה דעתכם? כמו כן מישהו מכיר את החנות הנ"ל וידוע אם היא בטוחה לקניה? בכל מקרה אשמח לשמוע עוד המלצות לניידים שעונים על הדרישות תודה לכל העוזרים והמייעצים

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  13. Started by Shafan,

שלום שמי ירון ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד להלן הפירוט: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 14 אינצ' בלבד! ועדיף מסך מט (ללא השתקפות Anti-glare) אך לא מחייב... * רזולוציית המסך? מינימום רזולוציה של 1366x768 ומעלה (לא חייב Full HD ) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה מיוחדת מה שבא טוב * משקל רצוי? מ - 1.8 קילו ומטה חובה! * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן נדרש זמן סוללה ארוך (לפחות 6 שעות ללא WLAN ומינימום בהירות מסך) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות כן HDMI + USB 3.0 * Bluetooth כן חובה! * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB מספיק אין צורך ביותר עדיף שילוב עם כוננן SSD קטן למטרת Caching אך לא חובה SSD * כונן אופטי? לא אין צורך סתם מכבי…

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  14. היי, דרישות: *קל לנשיאה *זמן סוללה ארוך (עדיפות) *מסך איכותי LED כמה שיותר חד לעין (HD) *נוח להקלדה שימושים: גלישה באינטרנט ואופיס בגדול.

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  15. מעוניין במפרט עד 1600 ש"ח לא כולל מסך, מחשב שישמש לגלישה,עבודה עם WORD וסרטים לא כולל מסך, מסך ארכוש בנפרד מעוניין במפרט עם מעבד של אינטל ולוח אם של ג'יגבייט המחשב לא ישמש למשחקים אז כמובן שאפשר לרכוש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה.. המסך שאני רוכש הוא ‏LG E2040T

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  16. תודה רבה לכל מי שעוזר, אני מעוניין לשמוע את כל חוות הדעת שיש לגבי הכל, אם המחיר הוגן ואם המפרט באמת טוב. כי הבחור שאני קונה ממנו את המחשב אומר שזה מפרט מפלצתי.

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  17. Started by Night,

http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-a430m.htm סוללת 6 תאים http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3300-430m.htm סוללת 4 תאים מרתק שלסוללה יש x תאים, אבל מישהו יודע לתרגם את זה לשעות עבודה? איזה מהדגמים עדיף לדעתכם? (חשוב לי בעיקר ניידות וזמן סוללה) יש הבדלים מורגשים בין i3 330M לבין i5 430M? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  18. * כמו שאמרתי מחשב נייד למשחקים כבדים (בעיקר guild wars 2) * גודל מסך: מינימום 15.6" * משקל לא חשוב אם יהיה כבד או קל. * זמן סוללה לא קריטי. * יציאות מיוחדות: שיהיה מה שצריך. (אני לא כל כך מכיר) * בלוטות' חובה שיהיה. * גודל מינימלי לכונן קשיח 500G. * כונן: שיהיה צורב DVD חובה. * כונן בלו ריי לא צריך. * אחריות בין לאומית לא חובה. * לא צריך לכלול מערכת הפעלה. * אין העדפה לחברה מסוימת. תודה מראש על העזרה!

19. כל מפרט אני רוצה שלא יעבור את ה 2200 שקל מבקש בלי כרטיס מסך כי כבר יש לי TI4200 חובה 512 זיכרון ללא מסך מפרט אחד מבוסס KT600 שתומך ב SATA !!! והשני שיהיה מבוסס NF2 אשמח לשמוע תגובות מה עדיף והאם כדאי 2 סטיקים 256 או סטיק אחד 512 תודה לכולם זה די דחוף כי אני קונה את המחשב ביום ראשון! שבת שלום. ועוד שאלה מזה VIA KT880 האם הוא משתווה לNF2 או KT600 ?

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  20. Started by PsyGhost,

שלום, לאחר מספר שנים עם ה-athlon xp הישן והטוב הגעתי למסקנה שהגיע הזמן להחליף את המחשב הזקן. הרכבתי לעצמי איזשהו מפרט מחנות קרובה לבית. המחשב לא ממש מיועד למשחקים אלא בעיקר לעבודה מאומצת עם פוטושופ, ולכן מרבית ההשקעה הלכה על המעבד ולא על כרטיס המסך. אני מתאר לעצמי שהמחשב הזה יעבור שדרוגים נוספים בעתיד הרחוק ולכן לא השקעתי המון כסף ברכיבים שיהיה קל להחליף, כמו כרטיס המסך והדיסק הקשיח. המפרט הוא: צורב ללא תוכנה LG GSA-GH20NS (B) SATA DVD WRITER BLACK OEM 2Y מארז MIDI ATX HS-8526BKS 500W 20/24PIN+SATA USB2.0+AUDIO BLACK ספק כח למחשב EZ COOL PS-800 ATX 450W 20/24PIN MODULARIZED CABLES RETAIL 3Y דיסק WD CAVIAR SE 160GB SATA2 7200RPM 8MB BUFFER WD1600AAJS 3Y כ.מסך GAINWARD …

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  21. Started by shevo,

שלום רב, אני סטודנט הניצב לפני השנה השלישית לתואר,מעוניין לקנות מחשב נייד. לפני שהתחלתי את התואר ראיתי שהייתה המלצה גורפת למחשב של לנובו מדגם ה-thinkPad edge e330. בסוף לא קניתי את הנ"ל והסתדרתי עם מחשב נייח. עכשיו החלטתי שהגיע הזמן להרחיב את האפשרויות ולכן אני שוב מתעניין במחשב נייד, אלא שלפי מה שעיינתי באתרים השונים ראיתי שהמחשב הנ"ל כבר לא מיוצר ולכן מאוד התקשתי למצוא מחשב שיתאים לדרישותיי ולתקציבי. אז אשמח אם מישהו יוכל להיות לי לעזר ולספק מידע על מחשב שיתאים. הדרישות הם די זהות למה שנמצא במפרט של המחשב הנ"ל, אבל אם בכל זאת צריך אז אכתוב: *מטרות המחשב: שיתאים לאופי סטודנטיאלי, בעיקר אופיס ואינטרנט אבל גם שמוש בתוכנות מסוימות למשל:Arcmap gis ,mathlab ותכנות בעזרת pytho…

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאה ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: עבודה משרדית וגימיינג בינוני-גבוה. ה * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? hitachi 42 1980*1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? המשחקים שארצה לשחק בהם זה פרו אבולושן משחקי מכוניות למינהם ומשחקים כמו COD. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות לא חשוב לי שכל המשחקים יעבדו על High. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? דרושים רמקולים איכותים 200 שקל בערך כלול במחיר הכולל. 4. האם יש רכיב בו אין צור…

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  23. Started by pig_750,

שלום לכם יש לי חבר שצריך מחשב בעיקר לצורך משחקים ו ICQ , הוא כרגע קצת מרושש והתקציב למחשב הוא רק 3.5K. אני מאוד מאוד לא מעודכן בקשר למה שקורה עכשיו בשוק החומרה והמשחקים, ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי...

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  24. שלום לכולם יש לי כיום לוח אם מדגם DG45ID עם מעבד Q6600 INTEL אני רוצה להחליף רק את הלוח אם ומה שהוא כולל כלומר ראם, מעבד, מאוורר ולוח. החלקים שאני רוצה מעבדי אינטל‎ - ‏Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray‎ עולה 1435: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11848 לוח אם Z68X-UD3H-B3, עולה 742 ש"ח: http://www.skypc.co.il/pl_product~950Z68X35~10~0.htm זיכרון, 8GB עם 2133GHZ, עולה 442 ש"ח: http://www.skypc.co.il/pl_product~PT-D3G8-213~15~0.htm (למאוורר אני אדאג בהמשך) עכשיו השאלה היא אם כל החלקים הללו יכולים לעבוד ביחד ללא בעיה כלשהיא? בנוסף, האם הלוח אם יכנס למארז שלי? במארז שלי כרגע יש כמו שאמרתי את DG45ID, האם הלוח של גיגבייט הוא באותו גודל? בונסף המח…

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  25. הכנסתי בטעות אורז לתוך המקלדת... סתם שאלה שעלתה בי, איך מנקים תמקלדת?

• 4 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים