ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
המפרט: מעבד duo core1.66Ghz זכרון 512*2 כרטיס מסך ati x1400 256mb מסך 15.4 אינץ רחב הרד דיסק 120GB usb*4 ללא bluetouth וכל היציאות האחרות שיש לכל הניידים המחשב של dell inspiron e1505 (קניתי אותו בחו"ל) מה דעתכם???
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
+ מאוורר טיטאן ,AMD ATHLON XP 3200+BARTON ABIT NF7 V2.0 512 DDR 400 TWINMOS 256 DDR 400 TWINMOS HD WD 80GB 8MB INNO3D GF4 MX440 64 DDR AGP8X CD ROM LGX52 ATX 500W ג'נרי + 3 מאוררים מקלדת + עכבר אופטי + רמקולים וסאב ג'נרים כל המחשב הנ"ל עלה לי 2750 שקל ב 6 תשלומים האם זה מחיר טוב?
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד, מאחר ואין לי מושג במחשבי נייד קראתי את הסטיקי "טיפים לקניית מחשב נייד" ואשמח אם תפרטו לי על המחשב שתמליצו לי איך הוא לפי סעיפים אלו, שהגעתי למסקנה שהם הכי חשובים( אם יש איזה שהוא משהו שפיספסתי אשמח אם תזכירו זאת: 1.תמיד עדיף לרכוש ניידים בקטגוריה עסקית ולא בקטגוריה ביתית. הם לרוב עמידים ואמינים יותר. 2.שימו לב לא ליפול בפח של אחריות ל-3 שנים. יצרן מוכר. 3.תמיד עדיף לראות את איכות התצוגה בעיניים אם ניתן. 4.יש לבדוק כמה חום המחשב הנייד שאתם בוחנים מפיק. 5.סוללה. 6.דיסק קשיח- 7200 /5400סל"ד עם 16mb זיכרון מטמון. 7.בגלל השHDD איטי ממחשב שולחני חשוב להשקיע בלפחות 1 גי'גה זיכרון. 8.Blutooth. 9.מסך בין 12.1"-14.1" העדפה לרחב עם רזולוציה גבוהה ככל הא…
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
כמובן שאם יש עוד פרטים חסרים אשמח לספק. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עוזר לידידה טובה שלי לרכוש נטבוק טוב ללימודים, בעיקר משהו שיהיה קל ונוח לנשיאה ונוח לצרכי הקלדה, יש לה לפטופ גדול יותר שאליו היא תעביר את המסמכים לצרכי עבודה ממושכת יותר. הנטבוק ישמש בעיקר להקלדה בזמן שיעורים והרצאות. תודה לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם. מחפש לקנות מחשב לעבודה משרדית, הורדות וצפייה בסרטים, בתקציב של כ-4000 ש"ח מזומן (יש מקום לתזוזות קטנות אבל רצוי שלא). ציוד היקפי כולל הכול חוץ מרמקולים - מסך LCD, צורב DVD, מקלדת, עכבר, כונן דיסקטים, הרכבה. מחפש מארז סביר (מראה ושקט) - אין דרישות מיוחדות מעבר לכך. זהו נסיון ראשון שלי לבנות מפרט ב-logicpc (אני מאיזור המרכז) - נא חוו דעתכם ותקנו את כל הטעויות... Code Product Price Quant. Summ 0 7450 AMD Sempron 64 Bit 2800+ Socket 754 Box CPU 460.01 ¤ 1 460.01 ¤ 1 4465 Compucase 6A21 (Hec 300ART) Mini ATX Case 360.02 ¤ 1 360.02 ¤ 2 640 Computer Assembly 160.00 ¤ 1 160 ¤ 3 978 DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory 320.00 ¤ 1 320 ¤ 4 5130 Gigabyte FX520…
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
ללא מסך ללא מדפסת התקציב בסביבות 2000 שח מדובר בילדים קטנים ללא דרישות גרפיות גדולות משחקי ילדים כמו איתמר קומפדיה איתמר ותוכנת אופיס תודה
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן את המחשב הנייד הזה: http://wold.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3550-a2620m.htm ואני לא ומצא בו אפשרות של אינטרנט אלחוטי. בדקתי במנהל התקנים וגם דרך EVEREST וכל מה שאני מוצא תחת NETWORK ADAPTERS זה את הרכיב של ה BT. זה אומר שחסר פיזית משהו במחשב או שצריך לעדכן איזה דרייבר או משהו? חג שמח. תודה.
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי מחשב של HP DV3-2150ej אני רוצה להריץ VM על המערכת אך כרגע אני רואה שהמעבד שלי לא פתוח לאופצייה הזו. הבנתי שצריך לשנות את זה ב BIOS ואני יודע להתעסק בו אך לא מצאתי את האפשרות והבנתי שהחברות לפעמים חוסמות חלק מהאפשרויות בפני שינוי של המשתמש. איך אני אוכל לשנות את זה שהמחשב שלי כן יוכל לעשות Virtualization תודה מראש רן
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היי חברה, צריך קצת עזרה, בעיקר בספק. מספיק, או לקחת יותר חזק? אני גר בחו"ל אז המחיר הוא רק כיוון כללי.. ולא צריך להמליץ על חנויות. לוח אם MSI 770-C45, Socket-AM3 מעבד AMD Athlon II X3 450 זיכרון Crucial DDR3 1333MHz 4GB KIT, CL9 כרטיס מסך XFX Radeon HD 5750 1GB GDDR5 ספק Corsair CX 430W PSU שאר ירקות אני אסתדר. השאלה העיקרית היא כאמור אם הספק מספיק חזק, ובכלל אם יש משהו לא מאוזן או משהו כזה במפרט. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש במחשב הנייד בלי המקלדת שלו. ניתקתי אותה אבל עכשיו כשאני מאתחל את המחשב זה ישר מגיע לי לrepair ואומר לי שהמחשב לא יכול לפעול בעקבות הסרת/שינוי חומרה. המקלדת דפוקה אני לא יכול להשתמש בה וגם לא יכול שהיא תהיה מחוברת. יש דרך לסדר את הבעיה ככה שאני אוכל להשתמש במקלדת חיצונית?
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
יש לי מחשב של טושיבה וכנראה שמחקתי את מחיצת השיחזור מבלי למחוק את הקבצים עצמם מישהו יודע האם ניתן לצור דיסק שיחזור עם הקבצים שיש בתוך התיקיית שיחזור???? סוג הקבצים זה swm
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אז ככה, עכשיו יש לי את המחשב הזה P4 3.0 GHZ Prescott 1.5 GB DDR Leadtek nVIDIA Geforce 7300 GS AGP 80GB SATA מחשב טוב אבל עם בסיס ישן שכמעט אינו ניתן לשדרוג, אני לא משחק משחקים כבדים אבל שיפעיל משחקים שאני רוצה טוב [אני לא מדבר על קרייסיס וכו', אני כולה משחק CS ולפעמים משחק פה משחק שם, לא ממש ממש כבדים..] חשוב שיהיה לי מאוד מאוד מאוד מהיר! וגם שקט שכמעט לא ישמעו אותו.. אז למפרט: תציעו לי הצעות לשיפור, אפשר לחרוג ממש טיפה בדברים שחשובים תודה !
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מחפש מחשב חדש, ללא מסך ורמקולים, לצרכים ביתיים בסיסיים.
-
- 14 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום , אני חדש פה : ;D אני משחק את המשחק קאונטר סטרייק כבר למעלה מ 5 שנים , אני משחק אולי 4-5 שעות ביום ואני רוצה לקנות מחשב חדש כיום יש לי : // CPU: Intel P4 1.5Ghz. // Motherboard: Intel Garibaldi 850GB. // Mouse: Intellimouse Explorer 3.0A (USB Port) +ICEMATE all around surfers(skatz). // Mousepad: Steelpad 4D. // Monitor: 17" CTX ultra screen. // Memory: 256 Samsung 800Mhz RDram. // Graphics card: HIS ATI RADEON 9250 128mb. // Operating System: Win XP PRO. // Sound Card: Creative Sound Blaster valua LIVE. מחשב מאעפן לכל הדעות שבקושי מזיז לי קאונטר , ואני לא יודע כמה להשקיע במחשב חדש . אני רוצה לקנות מחשב שיהייה חזק , שיריץ משחקים להרבה זמן למרות שאני מת…
-
- 11 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח להמלצות מפרטים למחשב הבא שלי, ותודה גדולה מראש לכל הממליצים. 1. תקציב המקסימלי? 5000 ש"ח לחרוג \ לחסוך - אם יש רכיבים שנותנים יחס עלות \ תועלת טוב יותר והם נותנים מפרט שהוא לא בול על ה 5000 - בשמחה. נלך על חריגה של 500 ש"ח לכל היותר. 2. שימושי המחשב: תדיר - גיימינג 'בינוני', צפיה בתכני HD, יישומי אופיס וגלישה באינטרנט. נדיר - תכנות. אני לא חייב את מפלצת הגרפיקה הכי חזקה אבל אני כן רוצה להריץ משחקים בסדר גודל של GTA 4 באופן חלק. אני מתכנן לחבר את המחשב ישירות לטלוויזיה דרך HDMI ולכן יציאת HDMI היא חובה. מסך - אני ככל הנראה אקנה אחד מאלה שהומלצו כאן (DELL U2311 או את הסמסונג "23). 3. האם יש צורך בציוד היקפי - לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - אין, מחשב…
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
ביקשתי מפרט(בפורום אחר) למחשב שיאפשר לי לשחק את המישחקים של הזמן האחרון ואולי גם של העתיד הקרוב+אופיס+סרטים(צפיה+עריכה), כרטיס קול ורשת בלוח האם(אין צורך במשהו מיוחד),מעונין במחשב שיורכב בחנות,התשלום במזומן,עם QUAD +דיסק 500G ,עם 4G זיכרון, ועם כרטיס מסך טוב!! ,ללא מערכת הפעלה,אין צורך במיקלדת+עכבר+מסך(יש כרגע CRT מתפקד),המחשב לא יוחלף בעוד שנתיים,אינני רוצה לעשות OVER CLOCKING. תקציב: 4000-5000 אם יהיה צורך גם קצת יותר. קיבלתי המלצה על פי SKYPC אבל החנות הזו רחוקה ממני ואני מחפש חנות בת"א(או קרוב מאוד),חיפשתי באתר של LOGICPC ושם לא מצאתי את כל החלקים של המפרט(גם בחנויות אחרות לא מצאתי את כל החלקים,לא דיברתי איתם בטלפון עדיין) ולכן השאלה היא אם לחפש מפרט חדש שקול לנוכחי …
-
- 10 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היי לכם~! קניתי לא מזמן לפטופ מעולה אבל שלא עונה על הצרכים שלי כרגע ואני מנסה למכור אותו. פרסמתי בפייסבוק, פה ב-HWzone וביד 2. הבעיה היא שהוא די יקר ומחברה שלא מוכרת בישראל (Clevo). יש לכם אולי איזה עצה לתת? אני די אבוד >_< תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
איך הסמסונג הזה ? (NP305-E5A) עובד שלי רוצה לקנות אותו בבאג : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12858 יש למישהו מושג אם זאת קניה טובה או שאפשר למצוא משהו עדיף במחיר הזה (ומטה) ? הדרישות הם מאוד מינימליות וכלליות - סתם אינטרנט / סרטים / סקייפ וכו'... , חשוב שיהיה אמין ועמיד כמה שאפשר , פחות דגש על ניידות - הוא כמעט ולא יזוז מהשולחן שלו... אשמח אם יש לכם דעה כלשהי בעניין או הצעה חלופית . (הוא ממתין לתשובה ממני - וזה די דחוף לו..) תודה עריכה : איך זה ? http://ksp.co.il/?uin=17072
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!4000-4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?סרטים ומשחקים בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?GTA 4, פיפא, מנג'ר, פרו אבולושן וכו'. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמק…
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
סטודנט להנדסת תוכנה ישמש בעיקר לשימושי לימודים קצת משחקים סרטים וכאלה.. אני כמעט נעול על הThinkpad W520 אבל רציתי לדעת אם יש דעות אחרות בגדול אני מחפש את המחשב החזק ביותר לתקציב הזה תודה
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
המחשב לאמא שלי היא צריכה : -סוללה אורכה -512MB זיכרון -WI-FI -מסך 15.4 (רצוי) -HD כמה שפחות (היא לא צריכה יותר מ15G) חובה אחריות לפחות שנה(עדיף יותר) ושיעלה כמה שפחות!
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב יחסית ישן (2.5 ג'יגה זיכרון פנימי, AMD 3000, כרטיס מסך 8600 ודיסק קשיח בנפח 120 ג'יגה). לצערי ובאופן די צפוי המשחקים שיוצאים היום כבר רצים בקושי על המחשב אם רצים בכלל (את GTA החדש אפילו לא ניסיתי) ואכזבה גדולה הייתה לי כש-Godfather 2 קירטע. בקיצור, אני שוקל לקנות מחשב חדש ולא ממש יודע מה טווח המחירים שאני נדרש להשקיע כיום. בגדול כשאני קונה מחשב אני כבר מעדיף להשקיע במשהו שיחזיק מעמד כמה שנים אבל מצד שני בלי להקצין, אני לא מוציא 10,000 ש"ח על מחשב. לכן אני מעוניין לדעת מה הרכיבים העיקריים המומלצים היום (כרטיס מסך, מסך, מעבד, זיכרון, ספק כוח) ומה תהיה העלות המשוערת של סך כל העניין. לצורך הדיון בוא נניח שטווח המחירים העליון הוא באזור ה-8000 ש"ח ואשמח לד…
-
- 12 תגובות
- 813 צפיות
-
-
1. המחשב מיועד לעבודה על אתרי אינטרנט כולל פוטושופ (ללא עריכות כבדות) ולעבודה משרדית - מסמכי אופיס, מיילים ואינטרנט 2. המחשב חייב להיות במארז כמה שיותר קטן וכמה שיותר שקט (אני יודע שזה מתנגש קצת) 3. חובה יציאת HDMI 4. אין צורך בשדרוג עתידי 5. המחשב צריך להחזיק לכמה שנים טובות לפחות 6. זהו 7. תודה למגיבים
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, מעוניין במחשב נייח, לשימושי אינטרנט סטנדרטים, עבודה עם פוטושופ וצפייה בסרטי Full HD הארדיסק- 1 טרה. מארז- רצוי שוכב לוח אם- מעדיף לוח חצי [קטן יותר] תקציב 1.7K ללא ציוד היקפי תודה
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-