עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nati.menash,

אהלן אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד....עדיפות עד 3300 אם ממש משתלם אפשר 3.5 * מטרות המחשב: שימושים בייתיים, המחשב לנערה בת 17 * גודל המסך: 15.6 עדיף * רזולוציית המסך: HD רצוי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: * משקל רצוי: פחות קריטי. עד 2.3 יהיה בסדר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לשימוש ביתי סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3.0 HDMI LAN * Bluetooth: לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם נכנס SSD מעולה. אם לא כמה שיותר גדול * כונן אופטי: לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: מעדיף שכן. * האם יש…

2. שלום, ההורים שלי מעוניינים לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי- אופיס, סרטים עד480P אינטרנט וכדומה. חיי סוללה לא חשובים כי רוב הזמן המחשב יחובר לשקע בקיר. הבנתי ש15" זה הכי גדול שניתן למצוא בתקציב הזה, אם יש אפשרות למסך גדול יותר אשמח לדעת. חשוב שהמחשב יהיה אמין, ובעל נותני שירות/ אחריות טובים. תודה מראש, אורי

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  3. Started by T-Better,

היי לכולם! קוראים לי טל, לא הגבתי פה קרוב לשלוש שנים. מהנושא אפשר להבין שאני מעוניין לקנות מחשב. אין לי ממש תקציב. המפרט הבא הוא שתראו בערך מה אני צריך. אם אין הצעות לשיפור או טעויות במפרט, גם טוב. לא מתוכנן OC. כרגע אני משתמש בנייד איטי בן חמש שנים. אני רוצה מחשב מהיר בעיקר להרצת סרטי HD (אמזון) (בפלזמה שלי) וגלישה באינטרנט. משחקים לעיתים רחוקות, בעיקר אסטרטגיה ישנים ואולי דיאבלו 3 בעתיד. הרצת משחקים לא חשובה כרגע. הרכבתי מחשב אחרי שוטטות קלה ב-Toms Hardware ובאתרי חומרה אחרים. אשמח להערות ושינויים. אני צריך USB3, HDMI והרבה זיכרון RAM, איטיות לא באה בחשבון מבחינתי. באה עליו Windows 7 Pro 64bit. חשוב שיהיה כמה שיותר זול. המחירים הם בדולרים כי אני גר בקליפורניה. ה…

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  4. Started by subarel,

המפרט הוא כזה: Intek C2D E6300 Asus P5B 160G Sata2 DVD X18 sony/LG/nec מארז ג'ינרי.. ספק 400 HEC מחיר : 2600 ש"ח.. זיכרון + כ.מ אני קונה בנפרד.. עכשיו - יש אופציה באותו מחיר את הלוח אם של גי'גביט DS3.... או MSI Neo בפחות 155 ש"ח... ואפשרות ל E6400 בעוד 230 ש"ח.. השאלה כזאת - מתי אמורים לרדת המחירים של המעבדים של אינטל ? (לפי הכתבה פה באתר ברבעון השני...?) והאם שווה לחכות..? לוח אם - מבין ה3..? אני ממש צריך עזרה - אני רוצה מחר על הבוקר ללכת לקנות... בראל.

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  5. שלום אני צריך את עזרתכם בבחירת מחשב נייד שיעמוד בדרישות הבאות(אני יכול גם להביא מחו"ל אם המחיר זול יותר): מטרות המחשב- עבודות משרדיות, תכנות וצפיה בסרטים גודל המסך- 14 ומעדיף מסך מאט. רזולוצייה פחות משנה אבל לפחות שיהיה HD. משקל- 1.5-2 קילו. זמן סוללה- צריך שיחזיק 4 שעות לפחות. יציאות מיוחדות - HDMI כונן אופטי-לא תחנת עגינה-לא אחריות בינלאומית-עדיף שכן אבל לא קריטי רישיון מערכת הפעלה-לא העדפה לחברה כלשהיא-dell דרישות נוספות - אין

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  6. Started by simon_hr,

אני מחפש דרך לפתוח את הסיסמא שיש על הביוס של מחשב Ibm יש לי מחשב Ibm R50 זה מה שהוא מראה לי

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  7. שלום לכולם חבר שלי צריך מחשב חדש בתקציב עד מקסימום 4k הוא לא צריך ציוד הקפי, מסך והוא לא עושה oc אבל שיחזיק גם משחקים של היום אבל לא עד כדי כך כבדים. המטרות שלו זה כמו בכותרת:גלישה,עבודות בword וקצת משחקים כמו: cs nfsc ואולי cod4.ותבנו לו מחשב מחנות באזור המרכז זה מאוד חשוב!!,ועוד דבר שחשוב לו זה מארז יפה,שיהיה שקט. תראו בינתיים מה בניתי לו ותגידו לו מה עדיף: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ₪887 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6750 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ₪362 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ₪304 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL…

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  8. יש לי מקבוק פרו 13'' עם חיבר אוזניות\מיקרופון אחד ניסיתי לחבר את המיקרופון כשאני על וינדוס 7 והוא מזהה אותו בתור אוזניות ולא נותן לי להשמש בו מה לעשות

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  9. Started by rullll1,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 עדיף פחות האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש''ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים MMORPG שאני אוכל להריץ כמה קליינטים בו זמנית עבודה במייקרסופט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).לא ממש הבנתי סעיף זה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?גודל המסך 22 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?MMORPG ויריות * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/…

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  10. Started by Or_s2006,

הי חברה מה נשמע אני עומד לקנות מחשב חדש והרכבתי מפרט אבל לא יודע אם הוא כל כך טוב מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1485 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤675 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2900XT 512MB GDDR3 512 BIT TV/O VIVO HDMI DVI - R600XT - DX10 - RETAIL ¤2189 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤362 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤416 מארז: NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU ¤534 ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤592 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤258 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤76 מחיר סופי: ¤6587 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il בתודה אור

• 11 תגובות
    • 806 צפיות
  11. Started by MaorK,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - צוין 3600 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה כללית, משחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). - עבודה כללית, הרצת תוכנות במקביל, משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים T260HD ברזולוציה 1920*1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים/חדשים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  12. אז ככה, ברשותי מחשב בן כ2-3 שנים, נקנה בזמנו בחוסר ידע מוחלט וגם לא בתקציב כזה גבוה. בכל מקרה אני לא אתחיל למלא עכשיו טפסים וכו', אני רק רציתי לדעת אם יש סיכוי כלשהו "לשדרג" את המחשב כך שיתאים קצת לדרישות מערכת מעט יותר עכשוויות, או במילים אחרות, להשתמש לפחות בחלק מהרכיבים שלו בלי לזרוק את כולו לחלוטין ולבנות מפרט חדש מאפס. מטרת המחשב היא גיימינג בעיקר, ואין התייחסות כרגע לתקציב כי אני רק רוצה לדעת אם שדרוג כזה או אחר בכלל אפשרי. המפרט: לוח אם: MSI P67A-C43 מעבד: i5 2300 2800MHz ראם: 2X2GB DDR3 (לא יודע דגם מדוייק, לא חושב שרלוונטי כי ע"פ הידע הדל שלי אצטרך להחליף בכל מקרה) כ. מסך: GT 430 ספק: שוב לא יודע דגם/חברה אך לא חושב שרלוונטי מפני שהוא 450W. מארז: מארז גנ…

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  13. תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב? 4000 ש"ח אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? 100 וזהו. שימושים מהם השימושים במחשב? (גיימינג כבד במידה ובחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק. COD MODERN WARAFE 2 GTA IV \ Assassin's creed 2 אני צריך מחשב שהגרפיקה של השחקים בעוד שנה-שנתיים יהיה אצל על High באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? 64 BIT כי אני רוצה 4GB RAM \6GB RAM . שימושים מיוחדים האם תבצע OverClock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? *מידע נוסף על Overclock תוכלו למצוא בסוף האשכול. לא יודע מה זה :\ האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - בעתיד? *מערך כזה יתאפשר רק בתקציבים גבוהים. ציוד היקפי מה רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ב…

14. אני מחפש מחשב חדש למישחקים עם מעבד פנטיום {סגור על פנטיום} לוח אם של גיגה בייט או אסוס צורב DVD 1024 מגה זיכרון וכניסה של ווידאו אני לא צריך עכבר מיקלדת רמקולים המחשב יהיה מיועד בעיקר לצפיה בסרטים וגלישה באינטרנט ומידי פעם מישחקים בבקשה תעזרו לי אני תקוע כרגע בלי מחשב ואני צריך אחד עד הסוף שבוע

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  15. זה מחשב לילד בן 10 שמין הסתם היה בעיקר למישחקים אבל לא הכי כבדים שיש צריך מסך 17, מארז, ספק, עכבר .... וכו' בקיצור קומפלט כמו כן המלצה מאיפה אפשר לקנות הכול ממקום אחד אמין. תודה רבה למי שעוזר!!!

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  16. Started by nathan14,

שלום לכולם, הייתי רוצה לשדרג את המחשב שלי. לצערי ההבנה שלי בחלקים הפנימיים כנראה לא מתקרבת לרמה של החבר'ה כאן בפורום. מה שהייתי רוצה בשורה התחתונה זה שהמחשב יעבוד הרבה יותר מהר וכמובן גם לשדרג כרטיס מסך. אשמח לקבל המלצות ותודה רבה לכם מראש. זה המפרט הנוכחי שלי: Computer: [/l] Computer Type ACPI x86-based PC Motherboard: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 2333 MHz (7 x 333) Motherboard Name Gigabyte GA-965P-DS3 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Broadwater P965 System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) BIOS Type Award …

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  17. Started by roy_katz,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד acer aspire 5610 פתחתי את המחשב וראיתי שהכרטיס זיכרון הוא: 512mb 2rx16 pc2-4200s-444-12 של חברת nymix תוכלו להגיד לי מה סוג הזיכרון ואיזה סוג זיכרון אני אמור לחפש כדי להגדיל את הזיכרון? תודה רבה מאוד מראש!

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  18. Started by shaithebest,

שלום חברים יש לי נייד LG E500 עכשיו הוא מזהה לי רק 1 גיגה זכרון למרות שיש לו 2 גיגה לקחתי צ'יפ חדש של קינגסטון 667 של 1 גיגה וגם צ'יפ אחר של 2 גיגה ועדיין מזהה לי רק 1 אותו דבר עשיתי עם סמסונג יחידה של 1 ויחידה של 2 לבסוף החזרתי את מה שהיה מאז ומתמיד מה צריך לעשות? זתומרת בכל מה שקשור לתוכנה כדי שמעשית הויסטה תראה 3 גיגה? החלפת זכרונות זה plug and play או שצריך לעשות משהו לאחר ההחלפה? אני אובד עיצות ובלי אחריות יותר תודה

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  19. התקציב הינו גמיש. הייתי מעדיף מחשב ב3000 אבל אני נותן לכם עוד 500 לגמישות במפרט. קווים עקרוניים: 1.שימוש ייעוד - בעיקר אינטרנט וסרטים בהבחנה גבוהה. כמו כן, אני רוצה לשמור את האופציה למעט משחקים, אך אני יכול גם להסתפק בגרפיקה יותר נמוכה 2. יש סיכוי שהוא יוסב למחשב סלוני. 3. מחשב שקט. דרישות מינימום: 4 גיגה זכרון פנימי מארז HTPC רכיבים איכותיים ולא עלומי שם. יציאת HDMI מספר שאלות: 1. אם אני לא טועה לAMD-ATI היה פעם איזה סדרה של לוחות אם עם כרטיסי מסך חזקים יחסית משולבים. האם הם עדיין קיימים ובאיזה רמה הכרטיס מסך שם ? 2. האם יש ציפסטים שתומכים גם במעבדי כפולי ליבה וגם במעבדים עם 4 ליבות או יותר? הייתי רוצה לשמור אופציה לשדרוג. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  20. אז ככה, אני קונה בקרוב שני מחשבים זהים (בעלי אותה מטרה) המטרה שלהם היא עבודה משרדית + אינטרנט + מוזיקה + פה ושם משחקים דיי כבדים. אז בשיטוט בפורום מצאתי את המפרט הזה באחד ההודעות ורציתי לדעת אם אפשר לשפר אותו או להשאיר אותו ככה: מעבד Intel Core 2 Duo E4500 Box ¤674 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4500 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤559 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤418 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤339 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe ¤791 http://skypc.co.il/pr…

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  21. Started by רינה אלמשט,

מחפשת מחשב נייד מומלץ לסטודננטים- בעיקר לשימוש משרדי וסרטים. חשבתי על הדגם Dell Inspiron 13 5378 IN-RD33-9742 אך הוא מעט יקר לי, ישנם מחשבים שדומים לו? חשוב לי שמהסך יהיה לכל היותר13.3 וטאצ' מחשב איכותי וחזק, יכולה לחרוג קצת מהתקציב אך מעדיפה שלא. אשמח להצעות , תודה מראש

22. Started by SEangel,

אני יודע שיש סתירה בין התקציב לדרישה, אבל זה מה שבן דוד שלי הקציב לבניית המחשב שלו. זה מה שבניתי בינתיים: מעבד AMD Athlon II X2 245 Box ₪319 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX245OCGQBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-ES3 ₪419 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38493 כונן קשיח Samsung HD753LJ 3.5" 750GB SATA2 32MB ₪291 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-750SATA32M צורב Sony Optiarc AD-5240S X24 SATA Black DVD ₪106 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=918003 מארז ללא ספק CoolerMaster Elite 310 Orange ₪165 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=80320-100-30 ספק כח Seasonic SS-400ET 400W ₪249 כמות:1 http://www.sk…

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  23. קודם כל תודה למי שנכנס. אני צריך מפרט למחשב חדש הסכום: 5500 שקל. לא כולל מסך,מקלדת,עכבר, רמקולים,כונן דיסקטים סי די רום. בעיקר למשחקים,חשוב amd ,שקט וצורב dvd. שאלה נוספת היא האם יש לכם חנות באיזור המרכז שאתם ממליצים עליה שהיא עם שירות טוב,אחריות להרבה שנים והכי חשובה אמינה. תודה מראש אלירן

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  24. Started by etz,

אהלן כולם, המחשב בכותרת נראה מעולה ולכן חבר התייעץ איתי לגבי הקנייה איתו. דבר אחד אנחנו לא בטוחים - האם קיימים בו חיבורי USB3? יש אתרים שבהם כתוב שכן, יש שכתוב שלא, יש שכתוב שזה אופציונלי. בקיצור, אין לנו מושג. האם מישהו (במיוחד בעלי הדגם כמובן) יכול לתת תשובה ברורה בעניין? אני יודע שמבחינתו אם לא קיים לפחות פורט אחד כזה הוא כנראה לא יקנה אותו...

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  25. Started by bombraider,

התקציב בסביבות ה 4000 ש"ח ללא היקפי, למשחקים וגרפיקה (פוטושופ, אפטר, 3ds Max), לא מתוכנן OC. חשבתי על המפרט הבא: ‏‏Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray‎ GiGABYTE ‎Z68MA-D2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1333, 3xPCI-E, DVI, HDMI ‎GiGABYTE ‎GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E‎‎ ‎1x4GB Corsair Vengeance Edition CL9-9-9-24 CMZ4GX3M1A1600C9‎‎ 1x4GB Corsair Vengeance Edition CL9-9-9-24 CMZ4GX3M1A1600C9 ‎Western Digital‎ Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX ‎‎Thermaltake Element T Midi Tower Series Black Case (No PSU)‎ ‎ SeaSonic ‎620W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-620 (Retail) ‎Scythe Katana 3 CPU Cooler האם כרטיס המסך ית…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.