עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by YfatCohen,

שלום, אני מזמינה מחשב עם מפרט הבא. בעיקרון לא מנסה לחסוך כסף ומעניין אותי לקבל את התועלת המקסימאלית. חשוב לי לשמוע את דעתכם על 2 דברים: האם החלקים שבחרתי באמת איכותיים – חלק היו בהמלצת המכור ואנו יודעים שלא תמיד הם ממליצים על טוב אלה על שיש ליתר רווח. האם החלקים מתחברים טוב ביניהם ומבטיחים תוצאות טובות - יש לי במיוחד התלבטויות על הזיכרון כי לא יודעת כמה טוב GEIL. המחשב ישמש אותי לעבודות גרפיקה ועריכה וידאו עם הרבה תוכנות כבדות פתוחות בו זמנית. מעבד אינטל 3.4GHz 8MB CORE I7 1155 QUAD 2600 מאוורר למעבד AM3/1366/1155 HEAT-PIPE COLD BIT לוח P8P67 PRO B3 P67 ASUS זכרון HS VALUE PLUS GEIL 4GB DDR3 1333Mhz - סה"כ 8 גיגה כ.מסך Nvidia GeForce 450GTS 2G-3 P.O.VIEW מ…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. יש לי לוח אם ישן מאוד ואין לי שום אפשרות שדרוג. בעבר שדרגתי רק כרטיס מסך, ויש ברשותי 570 GTX והוא עושה את העבודה שלו. מה שיחסוך לי את הקנייה של כרטיס מסך חדש. יש לי התלבטות אם לעבור למחשב I- MAC חדש בעלות של כמעט 10 אלף שקל או לבנות בחצי מחיר מחשב נייח (פחות כרטיס מסך) שידע לרנדר מהר קבצי וידאו כבדים מאוד, והעריכה איתו תהיה מהנה ולא סיוט. התקציב שלי: עד 5000 אי אפשר לחרוג ! להפך, אני אשמח אם יהיה ניתן לחסוך עוד מהתקציב ועדיין לעמוד בדרישות. (שוב, תורידו כרטיס מסך מהחישוב) (העדפה למערכת מבית אינטל, לא AMD) - - - תגובה אוחדה: - - - 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה …

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. יש לי מפרט שאני רוצה אבל יש התלבטות לגבי הלוח/כרטיס מסך מעבד - Intel Core 2 Duo E8400 3.00GHz דיסק קשיח - 500GB (איזה כדאי?) זיכרון - קינגסטון 2 ג'יגה צורב DVD LG X 22 מארז -ATX ספק - HEC TRT 400W (איך הספק הזה?) מקלדת פשוטה ועכבר לוג'יטק USB ולגבי לוח/כרטיס מסך אני מתלבט בין: GA-EP43-DS3L + כרטיס nVIDIA GeForce 9400GT 512MB או - GA-EG43M-S2H ובלי כרטיס מסך (לא נכנס בתקציב) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388955.0

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) גיימינג כבד תכני HD הקלטה ועריכת סאונד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). cubase 5 תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. assassin's creed ,gta, cod ,BF3, HITMAN absolution -חשוב לי לשחק במשחקים אלו על ultra -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). דרוש מסך 23 אינץ' -לאילו ה…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אין לי צורך במסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, כרטיס רשת. אפשר להמתח עם קצת חריגה לא רצינית... תודה ושבת שלום אנשים..

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש ברשותי נייד T450 LENOVO ואני מחפש להחליף אותו בעיקר בגלל ביצועים עבור תוכנות סטטיסטיות ייעודיות בהם אני משתמש 1. התקציב המירבי לנייד - 6,800 ללא חריגה 2. שימושי המחשב - עבודה משרדית, תכני HD ותוכנות סטטיסטיות ייעודדיות המצריכות עיבוד מהיר. 3. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? יש כונן SSD שכבר קיים 500GB 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. אין צורך באופיס כן צריך מערכת הפעלה WIN 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא ! 9. מתי מתוכננת קניית המחשב?בקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלש…

• 20 תגובות
    • 4k צפיות
  7. שלום לכולם צריך מפרט למחשב אינטל, מצ"ב מפרט שהוצאתי מ PCH, אני רוצה להוריד 700-800 ש"ח וצריך גם רמקולים האם יש הצעות לשיפור? האם אני צריך גם קירור למעבד? CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1063.89 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,1394,USB 2) [ ¤ 692.87 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 279.85 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 498.43 ] 1 Video Cards : ABIT Siluro Geforce 4 TI4200-8X 64MB DDR DVI TV-Out Video Card [ ¤ 599.99 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive …

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. הרכבתי לי מפרט למחשב שאני רוצה לקנות מיועד בעיקר למשחקים ומדיה סנטר. רציתי לדעת אם שווה לשפר והייתי רוצה שתתנו לי הצעת מחיר זולה ביותר כמה שניתן למסך דק למחשב משהו טוב רחב 22" התקציב שלי מתאים למתואר פה ואם אפשר להוריד ושיעלה פחות מה טוב... מעבדי AMD Athlon 64 6000+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי AMD ASUS M2N AM2, nForce 430, DDRII800, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader דיסקים קשיחים Seagate 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך Point Of View GeForce 8600GT 512MB GDDRII, HDTV, DVI, PCI-E כרטיסי קול Creative X-Fi Xtreme Audio 7.1 צורבים LG DVD±RW GSA-H62NK x18 Black SATA ציוד רשתות On Boa…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by eran1,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, הבעיה שאני ממש מתלבט בכמה נושאים. המחשב אמור לשמש אותי גם למשחקים וגם לעבודה רגילה באינטרנט. התקציב שלי בסביבות ה- 600 ש"ח לגבי מעבד אני כבר יודע שאני רוצה לקחת AMD 3200+ 939 BOX לגבי לוח אם אני מתלבט בין שלושה msi k8n neo 4 platinum gigabyte k8nxp בלי sli כי אין לי צורך gigabyte nf-9 בנושא הלוח אם אני צריך את עזרתכם. עכשיו לגבי זכרונות, אני רוצה לקחת 1g כמובן שזה יהיה 2*512 חברה של הזכרונות ואיזה בדיוק אני בכלל לא מתמצא. בחנות המליצו לי על גייל השאלה איזה לקחת, ocz עולים יקר מאוד ואין תקציב בשביל זה. גם בנושא הזה אני צריך עזרה. לגבי הארדיסק אני רוצה לקחת 160g והשאלה שלי האם לקחת שניים של 80 או שזה מיותר? צורבי אני את של nec כרטיס מ…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכם, עד שהופיעו הפירסומים על הבעיות של המעבדים הגראפים של nVidia תיכננתי לקנות את המחשב הנייד Dell XPS m1330, עם כרטיס המסך NVIDIA GeForceTM Go 8400M GS המחשב ממש מצא חן בעיני ועמד בכל הדרישות שלי, אבל עכשיו לאור הפירסומים ולא מעט סרטים ב-YouTube שמתעדים את הבעיות שיש עם הכרטיס אני כבר ממש לא בטוח אם אני רוצה להכניס את הראש שלי לכל הסיפור הזה, למרות שיש אחריות לשלוש שנים(עם המזל שלי יום אחרי שנגמרת האחריות ימות לי הכרטיס ). קודם כל מה דעתכם על הנושא? האם כבר ידוע, שהבעיה הינה בכל הכרטיסים או בסידרת ייצור ספציפית? אם יש כאן אנשים שיש ברשותם את המחשב עם כרטיס המסך הנ"ל אשמח אם יוכלו לחוות דעה בנושא, או אם הם ניתקלו בתקלות מהסוג ובכלל מה דעתם על המחשב. חוץ מזה ר…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. בגדול אני צריך מחשב שיוכל להריץ את כל הוורקפלואו מאביד/פרימייר (בעיקר אביד) לאפטר ולדה וינצ'י בFHD בצורה חלקה ושיצליח להתמודד עם 4k אם אפשרי... עדיף שיהיה כונן קשיח 2טרה.

• 20 תגובות
    • 5.5k צפיות
  12. שלום לכולם, רכשתי לפני ימים אחדים את המכשיר הבא: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=00006nnQqKVG-8SPtHi2DWwdBw3:12bbi68k5?id=4359717&pr=&N=2 קראתי באינטרנט כי זמן הסוללה הממוצע אמור להיות בסביבות ה6 שעות +-, ולמרות זאת.. הן בדיווח המחשב לזמן הנותר (כאשר טעון על 100%) והן בפועל (פשוט נכבה) זמן הסוללה עומד על זמן של 2.5 שעות בלבד! מה אפשר לעשות? על הסוללה רשום: Samsung Rechargeable Li-ion Battery. Rating: DC11.1V - 48Wh(4400mAh) אשמח להבין איפה הפער. והאם מישהו מכיר את התקלה. תודה

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. דגשים: 1. שקט 2. יכולת הקלטת שידורי TV 3. אין צורך בהכנה לשדורי HD. 4. מארז שוכב. אם ניתן לרדת מהתקציב שהוגדר מה טוב בתודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by BRUTALISK,

שלום כולם,לפני קניית המחשב רציתי להתייעץ איתכם פה בפורום הקניה כנראה תבוצע רק אחרי חודש פברואר 2013 (תערוכת CES הבנתי שמשתחררים תמיד בזמן הזה עוד כרטיסים ומעבדים אז חבל) אבל כבר עכשיו אני רוצה להבין מה אתם ממליצים ולאן נושבת הרוח מבחינת התקציב שלי אז לשאלון . מה התקציב המקסימאלי? 5500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל רק אם באמת אפשרי-לא מעוניין במערכת חלשה משמעותית ממערכת דומה ב-200 300 שח יותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות אם באמת חייבים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by danielzy,

משדרג את המערכת שלי. הבסיס הוא 8700K שכבר הוזמן. לא שולל OC בעתיד, אבל כנראה שהמעבד הזה מספיק חזק ולא אתעסק עם זה, לפחות לא בשנים הקרובות. מה אני צריך? לוח אם - איכותי בבקשה, עד 800₪ דיסק - ככל הנראה יוזמן MX500 מאמאזון זכרונות - עדיין מחפש, לא פחות מ 3600MHZ, רצוי יותר מ 4000MHZ - רצוי ואף מומלץ להזמין מחול, המחירים בארץ מטורפים. אלו לדוגמה יוצאים לי כ 1120₪ עד הבית. קירור למעבד - קירור איכותי ושקט, רק קירור אוויר, עד 300₪ מה לא צריך: מארז, ספק כח וכרטיס מסך. יש, וברמה הגבוהה ביותר. תודה לכולם על העזרה.

16. היי! קודם אציין שאני שואלת את השאלות לאחר מחקר ארוך מאוד, ולאחר שאיני מסוגלת להגיע להחלטה. ראשית, שאלת השאלות - האם עכשיו זה זמן טוב? לקנות מחשב? במיוחד לאור חדירת ה USB 3.0 המתקרבת? הצורך שלי במחשב נייד חדש דחוף, אך ניתן לדחות אותו עד דצמבר-ינואר, אם הרכישה תבטיח לגיטימיות גם בעוד 4 שנים. צרכיי ע"פ סדר חשיבות: 1. סרטים וסדרות (אופטמאלי כמובן מחשב שיאפשר צפיה ב1080P) - ראשון בחשיבותו על פני המגבלות המצויינות מטה. 2. אינטרנט ואופיס. 3. מעט גיימינג. מגבלות: 1. רצון לניידות - לא יותר מ2.5 קילו (אותרו כמה בקילו וחצי אשר גירו לבצע את הרכישה מייד ) - ניתן לוותר על כונן אופטי. 2. עם זאת, אמור להחליף את הפנטיום 4 השולחני, אשר יימסר לצדקה ). משמע, תחנת עגינה תהיה יתרון,…

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by tepez,

אני צריך מפרט AMD למשחקים + מסך LCD 17 במפרט צריך להיות גם: צורב DVD עכבר אלחוטי והמארז צריך להיות 'מרשים' מה אתם אומרים על המפרט הבא: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1EK698720 עם התוספות הבאות: 1024MB RAM מסך דק MAG 8ms LCD 17 סט Microsoft אלחוטי ?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם! אני צריך עזרה בלהרכיב 2 מחשבים שונים למטרות שונות. המחשב הראשון אמור להיות סביבי לגמרי, למטרות של גלישה באינטרנט בלבד בסכום של עד 1500 שקל. המחשב השני למשחקים, ולגמרי לא לשימוש אינטרנטי בסכום של 4000-4500. תודה רבה!

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - עיצוב עם התוכנה DILIX 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - ללא ציוד הקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי אבל נחמד שיש 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by SV123,

שלום, מה דעתכם על המחשב הבא לעריכת וידאו וקצת משחקים: מעבד: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם: 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E זכרונות: 1GB TwinMOS 667 X 2 דיסק: 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב: LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 או ?NEC ND-3550A DVD±RW x16, DL x8 Silver? מארז: Chieftec Bravo Black / Black / Silver (No PSU ספק: Liberty ELT400AWT 400W מסך: L1970HR 19'' LCD 2ms DVI עכבר: Logitech U96 Optical Wheel USB רמקולים: GPT 2.1 כרטיס מסך: יש לי X1600 ממחשב אחר סה"כ ב-KSP יצא 6600 ש"ח מה דעתכם על המפרט? איזה צורב עדיף, או שאולי לקנות מסוג אחר? אשמח לשמוע דעתכם... תודה

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מחפש מפרט טוב למחשב סביבות 11K(אפשר לחרוג) בעיקר לעבודה יומיות אך גם משחקים. לא יתבצע במחשב OC. רק מחשב+מסך, ללא ציוד היקפי נוסף. מסך LCD 19'' - נראה לי שאני מעדיף שהמסך לא היה רחב, כי לצורכי סרטים יש לי טלויזית LCD שמתחברת למחשב. אשמח לקבל הצעות גם לAMD וגם INTEL. בעקרון לי יש עכשיו AMD אבל יש מין העדפה בבית לINTEL. המון תודה, ניב...

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Ghtm,

אהלן ההורים החליטו לעשות סבב שדרוגים פה בבית ואני צריך מפרט כמעט מלא לפי הדרישות: - אין צורך בהארדיסק - מארז שקט שנראה טוב (למרות שזה עניין של טעם הכוונה לא סתם קופסא... פשוט אין לי רעיון למשהו ספציפי) - צריך עכבר, מקלדת ורמקולים - לא צריך משהו מאוד יקר, הם הולכים לאחותי לסימס ואינטרנט, אין צורך במסך - כרטיס רשת אלחוטי כל השאר כרגיל - צורב DVD (אפשר גם סתם כונן אבל עם המחירים היום אני לא יודע כמה זה רלוונטי), ספק שיחזיק את העסק, כרטיס מסך, זכרונות, לוח ומעבד וקירור לרכיבים מהנ"ל אם יש צורך בכזה... החלקים המודגשים הם אלו שספציפית ישמשו למשחקים ולעבודה היותר כבדה ולכן הם אלו בעדיפות גבוהה יותר מהשאר התקציב הוא 3500 - 4000, ה-4000 כבר ממש בלחץ אז אי אפשר לחרוג ועדיף גם מתחת.…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום ידידי, לאחר למעלה משנה שאני כבר סובל עם מחשב נוכחי (1001 סיבות) החלטתי סוף סוף לקנות מחשב חדש. אני לא רוצה לבזבז יותר מידי כסף, הרף שהצבתי לעצמי הוא כ2500-3000 "גג" שתמיד לצערי אני חוצה אותו, הרכבתי לעצמי מחשב ורציתי לדעת את דעתכם ועצות אם אפשר תמיד יתקבלו בברכה: Intel Core 2 Duo 4300 - 1.8 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 - 700 NIS ASUS P5W DH DELUXE (975X) - ATX - 1171 NIS 1GB KINGSTON DDR II - 667 - KINGSTON Original X2 - 400 NIS Thermaltake SwInG ATX MIDI Tower CASE - Black - 349 NIS CooLER Master - eXtreme Power 400W(RS-430-PMSR/P) - ATX - 220 NIS WD 160GB-8MB AAJS - 7200RPM S-ATA II - 300 NIS Leadtek GeForce PX8500 GT 256MB TDH - PCX - retail - 557 NIS TOTAL = …

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אחרי שקראתי בפורום וביקורות החלטתי על הרכיבים הבאים: כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪296 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 8-8-8-21 HK ₪418 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL8D-4GBHK צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪98 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=22186 מארז כולל ספק Antec NSK2480 Black 380W ₪497 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NSK2480B כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7711In PCI ₪89 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EW-7711In ------------------------------------------------------------------------------------------------- אבל יש לי התלבטות לגבי המ…

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. היי, אשמח לשמוע חוות דעת של מקצוענים על מפרט מחשב שהציעו לי. אני עובדת בעיקר על תוכנות אדובי, זה העיסוק והפרנסה שלי, חשוב לי שיהיה מחשב תותח, אבל לא לשלם סתם... מה אתם אומרים? אשמח לשמוע גם לגבי החברות של הרכיבים, הבנתי שכל חברה מומחית ברכיב אחר. מעבד I7-8700 - מעבד 6 ליבות - 16 תהליכים לוח אם Z370 AUROS ULTRA GAMING זיכרון 32GB DDR4 ספק 650WATT כרטיס מסך GIGABYTE GTX1050TI 4GB דיסק SSD סמסונג NVME - דגם EVO960 גודל 1TB דיסק אחסון WD 3TB - דגם שרתים RE מארז GX330 ANTEC צורב DVD

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.