ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
אנינ חשבתי על הפרט הזה מה אתם חושבים תודה SAMSUNG 17'' 793 DF FLAT? מסך P4P800SE DUAL (i865) sb,SATA,lan ? לוח אם Intel p-4 2.4 Ghz 800zh מעבד 256Mb 400MHz Samsung? X2 זיכרון 80GB SATA 7200 8MB WD800JD? דיסק קשיח Sony 16x48? כונן DVD NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8? צורב EDIMAX Router 4port BR-6104K? נתב ?2439 ATX MIDI PFC, usb? מארז Fx 5200 128mb asus/abit כ.מסך מקלדת(סטדרט + עכבר אופטי
-
- 12 תגובות
- 824 צפיות
-
-
לא דרוש שום ציוד היקפי, למעט צורב DVD. אפשר כמובן לרדת מהתקציב, לא לעבור. השימוש במחשב הוא בעיקר משרדי. קצת סרטי HD, ואולי משחקים לא משהו רציני. חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט! לא יתבצע OC. חשוב מאוד שאופצית השדרוג תיהיה פתוחה. רצוי 4GB RAM ובנוסף יותקן עליו WINDOWS 7 בנוסף אני כבר לא מעודכן במה שהולך היום אבל ראיתי ששוב ממליצים על AMD, המעבדים החדשים שלהם באמת טובים?
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא גיימר מטורף, אלא סטודנט שמשתמש הרבה במחשב ללימודים ופעם ב.. אוהב לשחק קצת, את המחשב הנוכחי יש לי כבר 6 שנים עם רק הוספת זכרון במשך כל הזמן הזה וכיום המשחק היחיד שאני משחק בו הוא counter strike והייתי רוצה לשחק במשחק כמו prototype, tom clancys splinter cell ועוד כאלו... השאלה היא אם קודם כל יש מחשב במחיר כזה שיכול להריץ משחקים בסגנון הזה ואם כן אני אודה לכם אם תעזרו לי להרכיב אותו... קיבלתי הצעה למפרט אבל אני לא באמת בטוח כמה היא טובה והייתי רוצה את עזרתכם בקשר אליה או שתעזרו לי לבנות מפרט חדש... זו אחת מהן: הצעה 1: מעבד AMD Athlon II X4 630 Box לוח אם Gigabyte GA-MA785GT-UD3H כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון Kingston D…
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכווווווווווווווולם ... אני מתכנן לקנות מחשב חדדש בימים הקרובים וכנראה אני הולך על נייד חדש ! עכשיו אם אפשר שמישהו יתן לי המלצות..כי כבר חרשתי את האינטרנט וכל נייד שאני מוצא יש לו באג אחד קטן!.. את הנייד אני צריך שיכלול .. מעבד טוב AMD\DOTHAN 1.6-2.0 כרטיס מסך איכותי 9600/9700/X600 יציאת קול דיגגטלית SPDIF\optical output DDR2(עדיף) נפח לא משנה כי אפשר לשדרג(512 זה סטנדרט וכמעט היום) סוללה 3-4 שעות או יותר.. צורב DVD (עדיף) משקל עד 3ק"ג בקשר לתקציב..עד 10 אלפים..משהו בתחום אודה לכל מי שיעזור.. : עכשיו קיבלתי המלצות .: לדגמים כמו LS55 \LS70\LM70-3HJE בכל אחד מהמחשבים האלו מצאתי..שמשהו חסר אני יודע שאני שואל הרבה..אבל..אני לא רוצה להיתקע עם נייד דפוק כמה …
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום,איני מבין כל כך במחשבים ניידים ולכן אני מבקש את עזרת המומחים פה. אני רוצה מחשב שיתן את התפוקה הטובה ביותר ביחס למחיר. אין צורך במערכת הפעלה כי אני כנראה אתקין אותה בעצמי. דברים שחשובים לי: מחשב קל כמה שיותר חיי סוללה ארוכים מסך סטנדרטי,לא גדול מידי וגם לא קטן מידי לא מתחמם\מפזר חום כל כך שהנייד יראה יפה עם ציפוי מבריק ויפה + מסך איכותי. הסתכלתי קצת בפנדה מחשבים והמחשבים של גיגה בייט נראו לי די טובים ויפים,איך הם? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)מחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.צריך רק מעבד לוח אם וכ"מ 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? MD 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במע…
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) הכי פשוט, יש לי כבר כונן טוב 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העד…
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני לא יכול להוסיף יותר מהמחיר הזה..אם יש לכם חלקים יותר טובים במחיר זול יותר אז בבקשה לכתוב פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים עד כמה שאפשר 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך רק צורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כ…
-
- 10 תגובות
- 824 צפיות
-
-
צריך מפרט מחשב למשחקים עד 3,500 כולל מסך 20'. מה דעתכם על המפרט הזה: מעבד Intel Pentium Dual-Core E2220 Box ¤430 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE2220 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤440 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤213 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL 5-5-5-15 NT ¤192 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-5400PHU2-2GBNT כרטיס גרפי GeCube ATI Radeon HD3650 512MB PCIe ¤351 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GV360 צורב Pioneer DVR-115D Black X20 DVD ¤136 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR115DBK מארז כולל ספק …
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אהלן, הציעו לי מפרט למחשב - רק מארז בלי מסך ובלי כל השטויות מסביב. מארז + ספק - Thermaltake Wing RS100 + Delta 450W A.PFC כרטיס מסך - RADEON 4850 512M GDDR3+ HDMI צורב - LG DVD-RW X20 SATA זיכרון - 2G DDR II 800 A-DATA דיסק קשיח - HITACHI 250G SATA II לוח אם - GIGABYTE GAG31M-S2L מעבד אינטל - E8500 CORE 2 DUO המחשב עבור קרובי משפחה שלי בני 12 ו15 וכן ההורים שלהם. המחשב צריך להחזיק מעמד לשנתיים שלוש במשחקים לא הכי כבדים. כמו כן עבודות, אינטרנט, סרטים ומוזיקה. המחיר הוא על כלל החלקים כחבילה. אני חשבתי על טווח מחיר של 2500-2700 שקל. השאלה היא מה המפרט הכי מומלץ בנושא. תודה על העזרה.
-
- 10 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מעבד: q6600 g0 לוח אם:MSI P35 Platinum Combo זכרונות:2GB CORSAIR DDR2 CL4 800 כרטיס מסך:INNO3D 8800GT OC ספק כוח:Thermaltake 550W TR2 RX TR2 RX דיסק קשיח:Western Digital 250GB 16MB Cache SATA2 RAID Edition 24/7 WD2500YS דיסק קשיח2(כרגע הוא נייד):250Gb 7200rpm 16Mb SATA2 Seagate מארז:Thermaltake דגם Soprano VB1000SWS צורב:LG DVD X20
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עבודה עם מוזיקה (fl,cubase,traktor) גודל המסך- 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט- לא קריטי רזולוציית המסך- 1920x1080 דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- אין משקל רצוי- אין בעיה עם משקל האם נדרש זמן סוללה ארוך- לא קריטי אבל עדיפות לסוללה שתחזיק יותר זמן האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) Bluetooth? גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)- לפחות 1000GB כונן אופטי-אין צורך האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית-לא האם נדרשת אחריות בינלאומית -לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה-כן האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי-לא כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם -…
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מחפש לאמא שלי מחשב נייד. היא מנהלת משרד נסיעות, אז היא לא צריכה איזה מחשב מטורף. אני גם לא אוהב את כל המחשבים הניידים האלה עם מסך 15.4", לדעתי זה הורס את כל הניידות של המחשב. הכי חשוב לי בשבילה זה המשקל של המחשב והסוללה. אז, מישהו יכול להמליץ לי על מחשב (או כמה מחשבים) עם מסך של 14" או פחות? אה, ומסתבר שיש לה איזה 10% הנחה בבאג, אז זה יהיה יתרון אדיר אם המחשב מגיע משם! EDIT: מה דעתכם על המחשב הזה? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5916&perur=4 משום מה באתר של באג כתוב שזה 15.4", אבל בעיתון שלהם ובאתר של LG כתוב 14.1". תודה רבה, תום
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6" * משקל רצוי? עדיף עד 2.4 ק"ג, כמובן כמה שפחות יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) מעדיף זמן שימוש ארוך ככל האפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין צורך מיוחד * Bluetooth? איו צורך מיוחד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות של 3 שנים עדיף, שנתיים גם בסדר * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת ה…
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
לא מצאתי את הדגם הנ"ל באתר הרשמי של טושיבה, אבל יש אותו בהרבה חנויות מקוונות בארץ (סביבות 4500 ש"ח). אם אני מחפש A300 בלי 20F אני מוצא דגמים זולים בהרבה (סביבות 3500-4000). מישהו יודע אם יש בכלל דגם כזה, ואם כן מה היתרון שלו על האחרים? תודה
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
ראשית רצית להגיד שהקהילה הזאת נראית באמת קהילה איכותית ואני שמח ליהיות חלק ממנה קראתי כמה מאמרים וכתבות פה ולמדתי כמה דברים.. טוב אז אני מחפש מחשב בתקציב של 2000 ש"ח עד 2300 רק עם זה ממש משמעותי ללא מסך יש לי אחד חדש וללא ציוד הקפי .. המחשב ישמש לגלישה באינטרט והרצת משחקים (אני יודע שהתקציב לא כל כך מאפשר אך תנסו להוציא את המקסימום האפשרי) לגבי דיסק קשיח לא צריך יותר מ-160 רצוי שיהיו הכנות במידה ואני ירצה לשדרג בעתיד תודה רבה רבה מראש לעוזרים !!! אגב ראיתי את המפרט הזה : * מעבד מהיר כפול ליבה של INTEL CORE 2 DUO E7300 2.66GHz * לוח אם מהיצרן המוביל בעולם GIGABYTE עם ציפסט INTEL 945 * דיסק קשיח ענקי של 250GB 16MB במהירות 7200RPM SATAII * זיכרון ענ…
-
- 12 תגובות
- 824 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב כרגע הוא בסביבות 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל מה שצריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים (אפשר לחרוג עוד אם מדובר בקפיצת מדרגה אמיתית) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קודם כל משחקים, אח"כ סרטים וגלישה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MMOS, דיאבלו 3 ובאופן כללי שיתאים לכל משחק שייצא השנה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות יחסית (לא חייב להיות אולטרא, אבל כן גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מעבד: [..] INTEL 3770K - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪1617 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-Z77X-D3H ₪801 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪116 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE GTX670 "OC" 2048MB GDDR5 - RETAIL ₪2335 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪97 מארז: [..] ANTEC ELEVEN HUNDRED w/o PSU ₪566 ספק כוח: [..] SEASONIC M12II 620W - MODULAR - זמין במלאי ₪433 קרור למעבד: [..] SCYTHE KATANA III - FOR INTEL ONLY ₪135 דיסק קשיח: [..] CRUCIAL SSD M4 SATA3 2.5" 128GB - זמין במלאי ₪664 דיסק קשיח 2: HITACHI 1TB SATA3 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪473 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה של 24 שעות + חיווט ברמה גבוהה - ב…
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,סרטים,אינטרנט (עבודה מהירה עם הרבה חלונות פתוחים במקביל) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). X ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. X -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). X -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? X 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
הנה זה המפרט. חשוב לציין מעבד שיהיה INTEL אם יש צורך בשיפור.. ויעשה על מחשב OC! מחשב מורכב ב SKYPC.. תנו חוות דעת. לא לחרוג את 2100 שח בבקשה כרטיס מסך בינתיים יהיה GF 7900GT מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Tray ¤543 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200ay לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3G ¤398 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39215 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤317 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 HP ¤250 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996576 מארז ללא ספק Raidmax O² + 23cm FAN ¤198 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=RAIDO2…
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח. אני צריך מחשב לשימוש ביתי רגיל (סרטים, גלישה באינטרנט , מוסיקה) ובנוסף, מחשב יחסית חזק שיוכל להריץ matlab ולבצע פה ושם חישובים. מבחינת כרטיס המסך, אני לא מריץ משחקים כמעט, אבל אשמח אם יהיה כרטיס מסך סביר שיאפשר את האופציה לחוות משחקים בצורה סבירה. המחשב יהיה לרוב בבית, אינני מתכנן לנייד אותו יותר מדי, כך שמבחינת משקל וגודל, אין הגבלה. כמובן שמבחינת קישוריות, אשמח שיהיה למחשב כמה שיותר אפשרויות חיבור: blutooth, usb2, firewire, וכו'. איזה חברה מומלצת? יש דגם מסויים? אשמח לעזרה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לשמוע המלצותיכם לשדרוג מחשב נייח ישן, ששודרג בעבר, לטובת לימודי מדמ"ח. מפרט נוכחי: א. מעבד - Intel C2D E6750 2.67 GHz. כרטיס מסך - AMD Radeon HD 7700 Series. ב. לוח אם - איני זוכר, לא דגם יוקרתי. ג. זיכרון - 4 GM RAM. ד. כונן קשיח - WD320, WD500. ספק - hec 650. אשמח לדעת האם ראוי לשדרג כלל במיקוד למשימות התכנות בתואר, בעדיפות שניה לשימוש שוטף. ממה שאני מבין, אם אכן ראוי לשדרג, עליי להתמקד בהחלפה של המעבד (וכיוצא בזאת את לוח האם), ולשדרג ל - 16GB זיכרון, כמו כן מומלץ לשים כונן SSD. תודה מראש, רון.
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה ללפטופ שיהיה יחסית קל לסטודנטית לעבודה סוציאלית. * מטרות המחשב? לימודים - בעיקר אופיס ואינטרנט, שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים. * מחיר? עד 2000 ש"ח * גודל וציפוי המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל במסגרת התקציב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות לפחות, בשימוש אופיס ואינטרנט. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא חובה. * כונן קשיח? 320G+ * כונן אופטי? לא חובה * זכרון? מטמון - 8/16MB, זכרון מהיר - 2GB עם אופציה להרחבה ל-4GB. * מעבד? AMD או i3/i5 - יש הבדל משמעותי בין i3 לi5? * פיזור חום? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכ…
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
בשביל מערך SLI (זה לשים כמה כרטיסי מסך ביחד? שאני לא אצא דפוק : ) מה צריך לשנות במפרט? במה זה תלוי? תמיד כדאי שתהיה כזו אופציה אם זה לא יקר מדי לא? תודה! מעבד: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.4GHz 1MB CACHE - ADA4600CUBOX - BOX מחיר: ¤672 לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤520 מסך: DELL LCD 20" 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR מחיר: ¤2315 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1782 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤391 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2)…
-
- 10 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני צריך להחליף את המחשב... אני צריך את המחשב לצורך עבודה עם התוכנה SolidWorks... זאת תוכנה לשרטוט של מהנדסים. לפי מה שראיתי באתר של התוכנה אני צריך כרטיס מסך nVidia Quadro הייתי מעדיף שזה יהיה מעל 550FX, אבל אם משהו מכיר משהו יותר טוב, הצעות יתקבלו בברכה... בעקרון הסכום המקסימלי שאני רוצה להשקיע במשחב זה 4500 ש"ח, אבל אם משהו יכול להציע לי משהו טוב בפחות, אני אשמח לקבל את זה... חוץ מזה אין לי צורך במקלדת, עכבר, מסך וכרטיס קול... אודה לכם מאוד על עזרה מהירה... תודה! Trout
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-