עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב אמור להיות בעל כושר עיבוד טוב... כי מי שצריך את המחשב עובד עם תוכנה להכנת שלטים (משהו כזה) , קוראים לה CASMATE ... אז צריך כוח עיבוד חזק ... וחוץ מזה לא נראה לי שצריך משהו מיוחד... למשהו שכבר התנסה בעניין... אשמח לעזרה... יש לציין שהוא עבר מפנטיום 3 למעבד יותר חזק... והעבודות עלו יותר מהר... השאלה שלי האם זה כבר הגבול שניתן להבדיל במהירות... או שאם המעבד יהיה יותר חזר יבדילו עוד יותר? בכל אופן אשמח להצעות... תודה

• 10 תגובות
    • 815 צפיות
  2. Started by ShahafH,

שלום חברים. סבתא שלי בקשה ממני לבדוק לגבי מחשב שהיא צריכה. השימוש שלה זה רק אימיילים שום דבר חוץ מזה. כרגע יש לה משהו ממש גרוע שלוקח מלא זמן לפתוח מצגות ודברים כאלה. יש משהו בתקציב הזה שייתן מענה? תודה.

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  3. Started by ariel-ro,

שלום! חבר שלי ביקש שאני אביא לו מפרט מחשב למשחקים כבדים+מסך 22' ב5K להכל. ואם בסוף נשאר כסף אז גם להוסיף רמקולים 2.1 נחמדים. לא יהיה OC חשוב שיהיה שקט ומאוורר היטב. הנה מה שחשבתי: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray, יחידות 1 ¤890 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1472 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤467 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1731 Corsair DDR2 4096MB 800MHZ XMS Dual Channel CL5, יחידות 1 ¤292 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1950 Point-of-View nVidia GeForce GTX260 896MB Premium Core 216 PCIe, יחידות 1 ¤999 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1458 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 …

• 11 תגובות
    • 815 צפיות
  4. הלך לי לוח האם של המחשב - ASUS P4T533-c Chipset 478 למחשב יש כונן DVD כרטיס רשת אלחוטי ספק 300 ואט, כרטיס פיירוויר ומארז לא רע המחשב משמש לשימוש משרד (אופיס) + פוטושופ לעיבודי תמונות בסיסיים ולכידת וידאו במסרטה הביתית. התקלה לא באה בזמן טוב - ואשמח לרכוש את החלקים המומלצים במינימום מחיר: לוח, ספק, מעבד, 1 גיגה זכרון האופטימליים.

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  5. Started by Pompador,

אהלן לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייח חזק בעיקר לטובת משחקים. התקציב הוא עד 4500 ש"ח. בגלל שאני לא כ"כ מבין בזה, רציתי לשאול איזה מחשב /רכיבים לדעתכם כדאי לקנות ואיפה. מישהו המליץ לי על הxps של dell. התקציב אמור לכלול את כל הציוד ההיקפי- מקלדת/ עכבר /רמקולים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  6. שלום רוב הנטבוקים מגיעים עם 1 ג'יגה זיכרון האם יש משמעות להכפלת הזיכרון? או שזה מיותר? שאלה נוספת- האם ניתן לחבר נטבוק למסך גדול\למקרן ? תודה ערן

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  7. Started by zxcv12,

היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד של DELL או LENOVO. בשתי החיפושים שביצעתי באתרים של החברות, קיבלתי מספר רב של תוצאות אפילו של אותו דגם.. עם הבדל של כסף אבל אותו מפרט (לדוגמא E5420). אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת הדגם. http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/catalog.workflow:CompareByNeed?current-category-id=653343E0DE54435882FABC3CE1BC569A&menu-id=products&current-catalog-id=12F0696583E04D86B9B79B0FEC01C087#/?page-index=1&facet-4=3&facet-4=4&facet-4=5&facet-5=3&page-size=10&sort-criteria=1&facet-1=2 http://www.dell.com/us/business/p/laptops.aspx#facets=53996~0~839327,53996~0~1399771,55474~0~866168,55474~0~86…

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  8. אהלן מרכיב לקרוב משפחה מפרט מחשב מבקש לקבל 2 הצעות: 1. לשילוש- מעבד , זכרון פנימי ולוח אם ב800 שקל 2. למפרט - לא כולל ציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר - לא צריך) ב1300. לגבי התקציב - זה מה יש. שימושים: WORD, גלישה, סרטים וזהו. לא חשוב השקט לא מתוכנן OC לא חשוב אפיקי שדרוג לא לכלול שום תוכנות מכל סוג תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  9. Zalman Cpu Cooler CNPS7000B-Cu LED מכירת פיצוץ מיוחדת 195 ש"ח AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem 895 ש"ח ASUS A8N-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 1,050 ש"ח Maxtor 80GB SATA 150 8MB 7200 RPM Hard Drive Oem 457 ש"ח OCZ 512MB EL DDR400 PC3200 Platinum 2-3-2-5 845 ש"ח 2 Leadtek WinFast PX6600GT PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB 1,230 ש"ח ANTEC Super LANBOY Aluminum Super Mini Tower Case 587 ש"ח THERMALTAKE PUREPOWER TWV 480 WATT 494 ש"ח סה"כ 5,753 ש"ח

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  10. Started by shaithebest,

יש לי 2 ניידים טוב האמת יש לי 4 ניידים אבל רק לשניהם יש SVIDEO את הLG אני מחבר קווית רגיל ומבחינת התוכנה לוחץ FN+F2 ועובד פיצוץ הלנובו בעייתי אני לפי ההוראות לוחץ על FN+F7 ונפתחות בפני האופציות הזמינות לתצוגה וביניהן אופציית ה presentation-on שמשלבת תצוגה בו זמנית על מסך המחשב ומסך הטלוויזיה אבל......נאדא הוא נותן לי ארור שאני צריך לחבר כבלים אגב מדובר כמובן בויכסטה אז לרגל הסרטים החדשים ואין לי DVD אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימלי? 3300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר לנצל עדיף כמה שפחות במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?22 רזולוציה 1680/1050 * * אם לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקית בסגנון באד קומפני 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אי…

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  12. Started by Shimda123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, office, browsing the internet ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת,עכבר אין העדפה לדגמים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 …

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  13. אולי אני לא מעודכן כל כך, לא יודע.. אבל אני לקראת קניה של מחשב נייד ויש לי הרבה אופציות. ככה שאני צריך לסנן. אני נתקל בחברות מוכרות וחזקות כמו DELL HP ASUS ויש מסביב כל מיני חברות כמו FUJITSU ILenovo TOSHIBA כשעליהם פחות שמעתי ולפעמים המפרטים של ה"פחות" מוכרים יוצא יותר טוב וזול מאחרים השאלה שלי עד כמה זה בטוח לקנות כזה. עד כמה החברות האלה אמינות מבחינת האחריות והחומרה

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  14. Started by BellMan,

שלום רב, מעוניין לרכוש מחשב לשימוש ביתי. הוא צריך להריץ משחקים בסיסיים (סימס וכדומה. לא דברים מעבר לכך). אולי פוטושופ מדי פעם אבל בעיקר אינטרנט ואופיס, אך גם רוצה בעת הצורך את האופציה לחבר אותו לטלויזיה (לכן התוספת של כרטיס מסך עם יציאת HDMI). מארז: IKONIK EN1 ספק כח: CORSAIR CX SERIES 400W CMPSU-400CX לוח אם: GIGABYTE GA-G31M-ES2L מעבד: Intel Dual Core E6500 TRAY זכרון: KINGSTON KVR800D2N6/2G 2GB 800MHz DDR2 הארדיסק: Western Digital WD3200AAKS צורב: LG GH22LS40 X22 DVD±R/RW LightScribe SATA BLACK כרטיס מסך: GIGABYTE ATI Radeon™ HD 4350 512MB PCI-E GV-R435OC-512I מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 32bit English OEM הכל כולל הכל ב-2,500 כאמור. טו מאץ'? סביר? חסר…

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  15. Started by LD21,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל 2. מה שימושי המחשב: גיימינג כבד על איכות הכי גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת עכבר ומסך 22"-24" 4 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6-8 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות ללא מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP/TMS אזור נתניה 9 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? שיהיה אפשר לשדרג בעתיד כרטיס מסך/מעבד תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  16. Started by ilanvac,

היי לכולם רציתי התייעץ איתכם לגבי רכישת מכשיר חדש , כיום אני ממתין למעבדי הIVY BRIDGE בכדי לקנות מערכת מחשב מלאה , שאלתי היא האם לשדרג כבר עכשיו לsandy bridge E או לחכות ל IVY bridge החדשים , השימוש העיקרי יהיה 3DMAX MAYA ZBRUSH AUTOCAD ILuSTRATOR וPHOTOSHOP ,בכל אלה אני משתמש וקונה את המחשב במיוחד לשימושים אלו , אשמח אם תוכלו לסייע לי תודה מראש 2 בנוגע לכרטיס מסך , האם לקנות את הרדאון 7970 שבביקורות קראתי שהוא טוב מאוד לרינדורים ומנצח את ה680 gtx בהרבה למרות שהוא נחשב לכרטיס המתאים לגיימרים , או ללכת על בטוח ולקנות את הFIRE PRO V7900 שהרבה יותר יקר. נ.ב אני רואה לנכון לקנות את ההכרטיסים של amd בגלל שהם כיום עוקפים את nvidia לפי מה שראיתי בנוסף מחירם זול ביחס לnvidia

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  17. 1. מה התקציב? 3500 עם חריגה קלה... 2. מטרות המחשב? לדוגמה:משחקים (כבדים), צפיה בסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?: לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס מסך חזק!! 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני חושב שאני מעדיף כרטיס מסך של רדיאון..הבנתי שהאיכות יותר טובה ושלא יהיה פחות מ ddr3 ו 512 מהירות של זיכרון (BIT.. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שיהיה שקט.. 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך. GTA IV, fa…

• 14 תגובות
    • 815 צפיות
  18. Started by darkman,

אז ככה אני מחפש מפרט קצת מוזר.. אני צריך LCD לא סופר דופר אבל עם "מותג" 1000-1500 גג.(לא אכפת לי שיהיה 25MS) עכשיו בכסף שנותר אני צריך מחשב שיריץ משחקים נורמלי לא צריך CD,FLOPPY כן צריך מקלדת ועכבר. ואם אפשר גם קירור למעבד שיהיה שקט מאוד. (מישהו אמר ZALMAN?) תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  19. שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב חדש.. אז בהתאם לכללים, אכתוב לפי הסדר: התקציב המקסימלי - 3000 ש"ח, ועדיף לחסוך כמה שיותר השימושים הצפויים למחשב הם שימוש ביתי רגיל - הורדות וצפייה סרטים, גלישה מהירה באינטרנט ועבודות והדפסות ללימודים (משחקים אני לא משחקת) אני צריכה את כל הציוד מלבד מקלדת ועכבר (מסך דק כמובן... מגיע לי סוף סוף.. ) אני צריכה גם שיהיה מערכת הפעלה XP ושירכיבו לי את המחשב בחנות אני גרה באיזור הדרום (קו אשקלון-באר שבע) חשוב לי שיהיה צורב DVD בנוסף לכונן הרגיל והדבר האחרון - אין לי מושג מזה אופק שדרוג .... ??? רציתי מחשב טוב, חזק ומהיר. וכיון שאני לא מבינה כלום בזה, ולא רוצה שיעבדו עליי כשאלך לחנות מחשבים - חשוב לי לשמוע אתכם! איזה מחשב מומלץ? אני בטו…

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  20. Started by TamTam,

שלום לכולם ושנה טובה לאחר 6 שנים אם המחשב הנוכחי אני מעוניין לקנות מחשב חדש, זה מחשב למשחקים אם כי לא חייב שיהיה בהגדרות הכי גבוהות יש לי מסך CRT 19' אני לא הייתי בטוח איזה ספק לקחת אני מקווה שלא טעיתי אם יש לכם הצעה\המלצה לשיפור אני אשמח לשמוע זה המפרט שבניתי : מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1566 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ¤1087 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-UD3 ¤757 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL7 - PLATINUM EDITION : OCZ3P13334GK ¤392 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR HD4850 PCS 512MB GDDR3 HDMI - RETAIL ¤564 מארז: [..] RAIDMAX TORNADO BLACK w/o PSU ¤241 ספק כוח: [..] JSP-TECH EZ-COOL 500W : PS-1000-500 - RETAIL ¤209 הרכבת מחשב: [..] הרכבת …

• 10 תגובות
    • 815 צפיות
  21. הי לכולם. עבר המון המון זמן מאז שקניתי מחשב חדש ואפשר להגיד שאני מתחיל מאפס. מבחינה הבנה. התחלתי לעקוב אחרי אתר בשביל לקנות מחשב חדש. ואני חושב שהגיע הזמן. לאחר.... זה השאלות. המטרה מחשב למשחקים שהיה בטופ. לפי הבנתי העדפה אינטל. מה הדור המתקדם ביותר? 7700k ראיתי שיש עוד תושבת 22Xxx מה הבדל? עד כמה השפעה של הרץ במעבד? כי הבדל הוא 200₪. לגבי כרטיס מסך הפעם אני ילך על אנבידיה. 1080 זה הדור החזק הפעם. עד כמה הבדל הוא מ-1070? ואם זה שווה את זה ברמת $$$. לצורך הבנה כמה זמן עבר... בוא נגיד שהמחשב האחרון שקניתי היה ב 2002 החזיק 10 שנים.... עברתי ל ps3 וקיבלתי מחשב משרדי.... …

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  22. שלום לכולם, אשמח לעזרה - אני מעוניין לרכוש מחשב מחר על הבוקר, לאחר בדיקות וחיפושים נרחבים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 לכל היותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה (פוטושופ), משרדית, עריכת סאונד (סוני וגאס) ועריכת וידאו (בצורה חובבנית בלבד, מתכוון לעבוד עם תכנות פרימייר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).- עריכת סאונד (סוני וגאס) - תדיר, עריכת וידאו (פרמייר) - מזדמן, עריכה גרפית (פוטושופ) - מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא 3. האם יש צורך בציוד ה…

23. Started by ozwrx,

שלום לכולם אחי זכה במכרז מחשב כרגע הוא מתלבט אם להשאיר או לבטל התקציב של אחי הוא עד 1500-1600 גג אתמול התמזל מזלו והוא זכה במכרז באתר וואלהשופ לצורך העיינין אני אומר שאחי בן 32 לא משחק במחשב בכלל, רק אינטרנט באתרים ואימיילים...זה הכל לא יותר מיזה המחשב שהוא זכה בו הוא: מעבד INTEL DUAL CORE 2 DUO E4300 1.8GHZ לוח אם איכותי ABIT SG-95 כולל חריץ PCI-E כרטיס מסך מובנה זיכרון 512MB DDR2 667MHZ דיסק קשיח 80GB SATA2 7200RPM 8MB מארז איכותי כולל ספק כוח 400W צורב DVDRW דו שכבתי המהיר בעולם X20 כל זה ב- 1449 שקל , משלוח עוד 49 שקלים המחשב לא כולל ציוד היקפי ספר המחשב הוא נעה מחשבים מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  24. Started by tzolerguy,

היי שוקל למכור כחבילה: I7-920 + Ultra 120 eXtreme 11GB DDR3 ASUS P6T Sapphire 5870 כמה לדעתכם שווה החבילה הזו? הכל כמובן עובד במצב מצויין (החלקים כבר אינם באחריות)

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בטווח מאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צרכי לימודים , סרטים , מוזיקה, הפעלה של תוכנות כבדות יותר כמו Matlab , אילוסטרטור , פוטושופ. לא גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 עד 24 אינץ' -ל…

• 0 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים