עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מעוניין לקנות מחשב חדש לשימוש בסימולטור הטיסה של מיקרוסופט (FSX). הסימולטור עובד בצורה המיטבית עם אינטל וnVidia, לכן מעבדים וכרטיסים מסך של יצרנים אחרים לא באים בחשבון. אני מעוניין לבצע OC בעתיד וגם להוסיף SSD. זה המפרט שעזרו לי להרכיב: מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 1070 ₪ - * מבצע * - Intel Quad Core i5 4690K 3.5Ghz S1150 550 ₪ - Gigabyte GA-Z87-HD3 S1150 370 ₪ - * מבצע * - 8GB (2X4GB) Kingston Hyper-X DDR3 1600Mhz 1520 ₪ - * מבצע * - GeForce Gigabyte GTX770 2GB WindForce3 OC 279 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 220 ₪ - CoolerMaster K280 360 ₪ - FSP Raider 650W 80+ Silver 5 Years Warranty 90 ₪ - LG…

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  2. שלום חברים אני אשתדל לפרט ככל הניתן: 1. התקציב הוא 3500 שקלים, אם יהיה צורך מסויים לשידרוג אפשר למתוח אותו בעוד איזה 150-200 שקל 2. השימוש הוא בעיקר לעיצוב גראפי, עבודה עם לוח ציור תוכנות עיקריות: פוטושופ ואילוסטרייטו פרימייר ואפטר, זאת אומרת עריכת וידאו, נדיר יותר, אבל הייתי רוצה לשמור את זה כאופציה להיתפח בעתיד (אם מדובר בעלות נוספת גבוהה, אפשר להוסיף כאופציה) נכון לעכשיו מחובר אליו מסך ישן יחסית שישודרג רק בעתיד אז כניאה שאין רזולוציה רצויה. 3. אין צורך בציוד היקיפי 4. אין צורך לכלול כונן אופטי, כמו מו כן הנפח הרצויי להארד דיסק הוא 1T 5. מבחינת שקט, קשה לי להגדיר אבל אני חושב שכל עוד הוא לא נישמע כמו טרקטור (בדומה למאוררים עם לכלוך) אז זה סביר למדי 6. לא מת…

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  3. טוב אני מעוניין לקנות מחשב נייד ומצאתי מחשב שהמפרט שלו נראה די נחמד במחיר יחסית סביר: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_658&products_id=11976 עכשיו יש לי 2 שאלות: - מה דעתכם על המפרט - איך השירות של החברה הנ"ל? (אני לא מדבר על השירות של פנדס, אלא על השירות של פוג'יטסו סימנס בארץ) תודה רבה

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  4. Started by deathrevenge,

היי * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים (SC2), צפיה בסרטים * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? לא יותר מ 2 KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בינוני * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? כל גודל יספיק לר כזה קריטי רצוי 7200RPM * כונן CD/DVD? צורב * כונן Bluray? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשר בלי אם זה מוזיל את המחיר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אגב חיפשתי קצת בפורום וראיתי שהצעתם את שני אלה: http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=ori50&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he http://www.miorio.co.il/Product.asp?Pid=1497&Cat2Cat1ID=69&Cat2ID=92&aff=Zap〈=he האם הכרטיס מסך לא חלש מדי? תודה

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  5. Started by noam,

מה דעתכם על המפרט הבא: 150.00 הרכבת המחשב ע"פ המפרט 349.88 HEC Compucase "CI-6A21" Midi Tower ATX 300W Blue&White 62.48 THERMALTAKE TR2-M14SE Cooler for AMD K8 64-bit COOPER BASE 579.00 MSI "K8N Neo4-F" NVIDIA nForce4 Chipset Motherboard For AMD Socket 939 CPU -RETAIL 666.00 GeIL Value Dual Channel PC3200 400MHz "GE1GB3200BDC" / 1GB 512MB x 2 CL2.5 -Retail 43.73 Floppy Disk Drive 1.44MB / 3.5", White -BULK 350.00 NEC "NEC-3540A" Double Layer DVD±R/W/DL 16X White -BULK 64.14 Genius " KB19" Multimedia HEB/ENG White&Blue -Retail 34.86 Genius Webscroll + EYE Optical Mouse Retail 35.00 ADDA "AD1212HB-A72GL" 120mm/12V Case Fan -BULK 837.83 AMD Athlo…

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  6. Started by tm66,

שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב חדש והתקציב שלי הוא עד 1000 שקל (רק את המוח, כלומר לא מסך, רמקולים וכל שאר הציוד הנלווה). אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשבים שבגדר התקציב הזה. תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  7. Started by sh4y,

ככה, אני צריך שתעזרו לי בבנית מחשב חדש בסדר גודל של 3500 שקל עד חריגה של עוד 200 בער. בעיקר המחשב צריך להפעיל ללא שום בעיה את כל המשחקים החדשים ואלה שעתידים לבוא. חשוב שהוא יהיה שקט, ויעבוד 24\7 ללא שום בעיות. בעיקרון אני ממש לא מבין במחשבים, לכן באתי לפה שתעזרו לי..אז כל דבר קטן יהיה טוב לא צריך ציוד הקיפי רק את המארז עצמו. תודה ויום טוב, שי.

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  8. Started by op_111,

שלום לכולם, בדרך אלי שני ניידים: האחד - Dell Latitude E641 בעל מעבד i5-540M וכרטיס מסך Nvidia 3100M, דיסק קשיח 7200, גודל מסך 14.1 אינטש השני - Lenovo Thinkpad X220 בעל מעבד i5-2520M וכרטיס מסך מובנה של אינטל, דיסק קשיח 5400, גודל מסך 12.5 אינטש אני מעוניין להשאיר אחד אצלי ואת השני למכור קיימת אפשרות לבצע הכלאה ביניהם? כלומר, להעביר כרטיס מסך/מעבד מהאחד לשני? הארד דיסק וזיכרון אני יודע שאין בעיה, אפילו עשיתי את זה פעם פירקתי והרכבתי לא מעט מחשבים נייחים. אבל עם ניידים יש לי פחות ניסיון, ככה שאין לי כ"כ הבנה בחלקים הפנימיים, אבל אני מניח שזה לא יותר מדי מסובך. השאלה שלי היא יותר תאורטית, עם החלק המעשי אני מאמין (מקווה) שאני אסתדר מה אמור להגביל אותי במעבר החלקים מאחד לשני…

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  9. אז ככה, עוד מעט אני קונה מחשב אז בניתי לעצמי מפרט, יש כאלו שאמרו שהוא מבוזבז ויש כאלה שאמרו שהוא נחמד. בכל מקרה אני לא עומד לשנות את הכרטיס מסך ואת המעבד אז אל תציעו משהו אחר. אני רוצה שהמחשב הזה יחזיק לי שנתיים + . המפרט: [מה שבאדום אני לא מחליף]. יש הצעות לשיפור? נא להציע מהאתר IQPC.CO.IL בבקשה כי משם אני עומד לקנות את המחשב.

• 14 תגובות
    • 807 צפיות
  10. Started by cold fire,

המפרט: מעבד duo core1.66Ghz זכרון 512*2 כרטיס מסך ati x1400 256mb מסך 15.4 אינץ רחב הרד דיסק 120GB usb*4 ללא bluetouth וכל היציאות האחרות שיש לכל הניידים המחשב של dell inspiron e1505 (קניתי אותו בחו"ל) מה דעתכם???

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  11. שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד עבור מישהי שעיקר השימוש שלה במחשב הוא עבודות ב Office וגלישה באינטרנט. עכשיו אם אני כבר קונה מחשב חשבתי להשתמש בו גם כמדיה סנטר כי יש לי מקרן ו RECIEVER בסלון והיה טוב אם היה שם מחשב שיכול להריץ סרטי HD. אני יודע שעדיף מחשב שולחני קטן אבל חשבתי לתפוס כבר שני ציפורים במכה . הצעות? התקציב נע בין 1000-2000 ש"ח כרגע. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  12. מחפש מחשב נייד למטרת לימודים ומחקים ברמה בינונית (לא גיימר). מסך 14" או 14.1" שיהייה core 2 due לפחות 1 גיגה זיכרון. תודה : )

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  13. * מטרות המחשב? אני צריך את המחשב לשני שימושים עיקריים: אופיס ותכנות. כמובן שהפרמטר השני הוא הדומננטי ביותר, אך יש חשיבות רבה גם לנוחות המקלדת להקלדה מהירה ולנוחות העכבר (אני רוצה להשתמש במחשב גם כדי לסכם שיעורים). רמת התכנות שלי היא לא גבוהה במיוחד כרגע, ולכן אני רוצה מחשב כדי שאוכל להשתפר בעניין. אני לא צריך מחשב "סופר" מהיר אלא רק מחשב שיוכל להתמודד עם תכנות ברמה בינונית בצורה סבירה. * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?לא חשוב כ"כ למרות שאשמח ככל שיהיה קל יותר... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משהו באיזור ה3.5 שעות נשמע לי סביר בהחלט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, אני צריך 3USB, יציאת SD ואם אפשר אז גם PCMCIA * בלוטות? לא קריטי. * גודל …

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  14. Started by phi,

שלום לכולם. קניתי בעבר מחשב לפי מפרט מהפורום ומאוד עזרתם לי. אשמח לעזרתכם בשנית. . מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר קצת אם זה משתלם, ~100-150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי במחשב יהיה תכנות ועבודה עם מכונות וירטואליות (VMWare), אבל אני רוצה שיהיה מסוגל גם להריץ משחקים חדשים בהגדרות סבירות.כמו כן צפייה בתכני HD וסטרימינג למדיה סנטר בסלון. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים ל…

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  15. Started by anakin,

שלום. אני זקוק להמלצה למפרט עד 3500 לשימוש ביתי. המחשב הוא עבו ילדה (בת 5) וישמש לאינטרנט, סרטים, משחקים (לא כבדים וחדשים ביותר) ושימוש משרדי קל (כמו כן ישמש לחיבור מקלדת קומפי). אני לא מצפה לשיא הטכנולוגיה אבל דבר שחשוב לי מאוד זה שתהייה אפשרות לשדרג אותו במידת הצורך הרצון והתקציב. המחשב צריך לכלול ציוד הקפי (מקלדת,עכבר ורמקולים פשוטים) לא צריך לכלול מסך וכמו כן לכלול מדפסת. אם ניתן בעיקר מ-KSP זה יהייה מצויין. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 807 צפיות
  16. Started by jambo7,

ללא מסך ללא מדפסת התקציב בסביבות 2000 שח מדובר בילדים קטנים ללא דרישות גרפיות גדולות משחקי ילדים כמו איתמר קומפדיה איתמר ותוכנת אופיס תודה

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  17. שלום חברים, מחפש מחשב זול וטוב לפי: תקציב: 4000 שקל.(רצוי כלפי מטה) יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: לא אין מצב לחריגה!!! יד ראשונה\שניה: ראשונה. חברת המחשב הניד: HP ,LENOVO,DELL, IBM מערכת הפעלה: XP זכרון RAM : אחד (1) גיגה (רצוי אם ניתן 2 גיגה ) כונן קשיח: לא משנה משקל הניד המעונין: לא משנה לי.. גודל הצג: חייב להיות 15.4 אפשרויות נוספות במחשב: מה מטרת שימוש המחשב? המחשב למטרות רגילות - גלישה בעיקר,OFFICE . הערות נוספות: - לאישה מבוגרת לכן דרוש תצוגה ברורה והפעלה נוחה. אחריות 2-3 שנים - אני מצאתי את הדגמים הבאים: LENOVO N200 HP NX7300 IBM THINKPAD R61E DELL INSPIRION 6400 HP PAVILON G7030 תודה --------------------------------------------------------------------------------

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית, HD ומשחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 24 full hd (1920*1080) * באיזה סוג משחקים תשחקו? כל המשחקים החדשים והכבדים. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה…

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  19. מחשב לצרכים ביתיים - סרטים \מוזיקה\קצת פוטושופ תקציב -2500 (חריגה עד 3000) אין צורך ב- מסך,עכבר,מקלדת האם כדאי להסתמך על מעבד I5 והמעבד הגרפי שבתוכו (או כרטיס בנפקד) תודה.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  20. Started by a_lk,

שלום, אני צריך מפרט לחבר למשחקים קלים וכבדים הנה הפירוט: 1. מה התקציב? 3000 שקל 2. מטרות המחשב? משחקים קלים וכבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  21. חבריה שלום רכשצי מחשב נייד בעל נפח 250G האם יש מניעה לחלק את הHD למחיצות כמו במחשב הנייח או שהפעילות זהה בנושא אשמח לקבל חות דעת בברכה

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  22. Started by asi148,

יש לי מחשב של טושיבה וכנראה שמחקתי את מחיצת השיחזור מבלי למחוק את הקבצים עצמם מישהו יודע האם ניתן לצור דיסק שיחזור עם הקבצים שיש בתוך התיקיית שיחזור???? סוג הקבצים זה swm

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  23. שלום לכולם אני מחפש מחשב לעבודה משרדית ועריכת תמונות ב- PHOTOSHOP עריכת ווידאו לא נדרש משחקים תקציב 2.5K אך ניתם לחרוג עד 3K במידת הצורך לא נדרש מסך לא נדרש ציוד היקפי. על פי חיפוש אני מניח שכדאי לבסס את המחשב על מעבד i5 2500K יש לו גם תוצואת benchmark מעולות עבור photoshop לא נדרש OC . אשמח למארז + ספק איכותיים ושקטיים אם ניתן להכניס בתקציב הזה אין צורך במערכת הפעלה. כמו כן קראתי שיש בעיה עם לוחות אם מבוססים H67,P67 האם כדאי לחכות עם הקניה? חפשתי קצת בפורום והרכבתי את המפרט הבא אשמח להצעות לשיפור: מעבד: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מחיר 1080 לוח: H67M-UD2H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI - מחיר 550 זיכרון 1333 DDR 2GB K…

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  24. Started by Tomersoni,

שלום, סיימתי ע"פ כל ההמלצות שלכם את המפרט ויש לי מספר שאלות אחרונות לוודעות: (בסוף) מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 + AC FREEZER 7 PRO ¤1004 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤474 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI - RETAIL ¤766 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤310 צורב DVD: LG DVDRW GH-20NS10 X20 - BLACK - SATA ¤132 זיכרון: ADATA VITESTA 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 ¤290 מארז: ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ¤319 ספק כוח: SEASONIC 400W : SS-400ET- OEM ¤284 קירור למארז: SCYTHE SLIP STREAM 120mm 1200rpm ¤ 56 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤3654 המפרט הורכב ב -…

• 12 תגובות
    • 807 צפיות
  25. אז ככה, עכשיו יש לי את המחשב הזה P4 3.0 GHZ Prescott 1.5 GB DDR Leadtek nVIDIA Geforce 7300 GS AGP 80GB SATA מחשב טוב אבל עם בסיס ישן שכמעט אינו ניתן לשדרוג, אני לא משחק משחקים כבדים אבל שיפעיל משחקים שאני רוצה טוב [אני לא מדבר על קרייסיס וכו', אני כולה משחק CS ולפעמים משחק פה משחק שם, לא ממש ממש כבדים..] חשוב שיהיה לי מאוד מאוד מאוד מהיר! וגם שקט שכמעט לא ישמעו אותו.. אז למפרט: תציעו לי הצעות לשיפור, אפשר לחרוג ממש טיפה בדברים שחשובים תודה !

• 6 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.