ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלשום הייתי בדיזנגוף סנטר והמחשב היה באותו מחיר עד סוף השבוע (לא צריך דרך האתר). אתמול הייתי באופיס דיפו וגם היה. למי שמעוניין ב-15.6 אינץ', ב-3000 זה נראה משתלם מאוד מעבד i3-350 4Gb זיכרון דיסק של 320 Gb מהירות 7200 RPM DVD עם LightScribe מעבד גרפי פשוט של Intel סוללה של 6 תאים Windows 7 Home Premium אחריות לשנה, עם איסוף והחזרה יש בצבע לבן ושחור, למרות שנראה לי שרק נשארו לבנים המחשב נראה די סביר, ושוקל רק 2.2 קג כולל סוללה (ככה אמרו לי) המקלדת גם בסדר, ובאופן מפתיע לא שוקעת כמו כל כך הרבה דגמים (אני שונא את התופעה הזאת). 2949 בבאג. 3000 באופיס דיפו. כמעט קניתי, אבל אני עדיין בהתלבטויות. אם מישהו כבר הודיע על זה, מצטער. לא מצאתי בפורום.
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושת הלפטופים שבכותרת. שלושתם נראים מעולים, בטווח מחירים של 640-800$ (קונה בארה"ב) ולכל אחד יתרונות קטנים פה ושם. הצורך - סטודנט, שימוש יומיומי בבית ובלימודים. דברים חשובים - משקל באזור של 2 ק"ג, איכות בניה, מקלדת נוחה, מחיר עד 800$, סוללה שתחזיק 4-5 שעות (גלישה, אופיס). קונפיגורציה מבוקשת - i5/i3, 4gb ram, esata, hdmi, עדיף גם usb3. מסך - 13.3'' או 14'', מט. לא חשוב כרטיס גרפי נפרד. דעתכם? תודה מראש http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=bqct4s2&c=us&l=en&s=bsd&cs=04&model_id=vostro-3450 http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=blct541&m_2=I52410M&m_3=4G2D3&m_8=250G54&m_10=HD&m_11=7HPN61E…
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, מנסה לעזור לקרוב משפחה שזקוק לנייד חדש. דרישות המחשב: יצרן: HP או DELL מעבד מסדרת ה - I, אין חשיבות כרגע בין אם זה ה3, 5 או 7.כנ"ל לגבי מהירות המעבד.(אני אבחר לפי שאר הפרמטרים של המחשב) זכרון 4GB DDR3 רצוי בשני סלוטים ניפרדים. בנוסף רצוי אופציה להרחבה ל-8. זכרון HD - 500 GB ב 7200 RPM גודל מסך : 15.4\15.6 תקשורת : 10/100/1000 + 802.11 B/G/N, ה-N תנאי הכרחי כ.מסך: NVIDIA מסדרת ה9 וצפונה(NVIDIA תנאי הכרחי) סאונד : אין דרישה ספציפית, השאיפה לסאונד טוב, רצוי סאב מובנה. מחיר: פתוח, בסביבות ה5. שאר הדברים סטנדרטיים. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, הורדתי את הדרייברים מהאתר של היבואן הרשמי ח.י אלקטרוניקה אבל לא הותקנו כולם מישהו יכול להביא לי קישורים לדרביירים של המחשב הנ"ל במיוחד לכרטיס רשת האלחוטי תודה מראש עוזרים
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
מעבד: Pentium D 820 2.8GHz 800mhz 64bit 2MB chache D.C (ליבה כפולה) אחריות לכל החיים לוח: MSI 945GZM3 אחריות 3 שנים זיכרון: Ceon 1GB DDR2 533MHz CL4 אחריות לכל החיים כ.מסך: innovision (inno3d) GeForce 7300GT 256MB DDR2 128bit אחריות שנתיים דיסק קשיח: 80GB Hitachi S.ATA2 7200RPM 8MB Buffer אחריות 3 שנים כ. קול: 7.1 o/b כ. רשת: 10/100/1000 o/b ספק: ez-cool super silnet 350w אחריות 3 שנים מארז: שחור כסוף, usb קדימה אחורה כולל ידית נשיאה, 1 מאוורר 12CM ו2 מאווררים 8CM מחיר: 2445 משלוח: 35 סה"כ: 2480 ציוד היקפי אני לא צריך יש לי בבית (רמקולים קריאטיב sbs370 ומקלדת zboard), בנוסף יש לי בבית צורב LG DVD-RW x16 וכונן Benq CD-ROM x52 מה אתם אומרים שווה? (רצוי לציין שזה הסכום המרב…
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היי כולם ותודה מראש על העזרה! אני לא מבין בכלל במחשבים ואני מחפש מחשב שיהיה חזק ורצוי גם שקט במינימום כסף. משחקים לדוגמא שאני רוצה שהוא יריץ(לא חייב במקסימום פרפורמנס אבל שיריץ חלק): CoD BO, The Elder Scrolls V: Skyrim, MMORPG למיניהם(לא הכבדים ביותר, משהו בסגנון Runes of Magic) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוךב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת מוזיקה, גיימינג, ושימוש ביתי (סרטים וכו')א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase SX 3 שימוש תדיר. 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך את עזרה שלכם אני מרכיב מחשב בשביל המשחקים, יש לי כמה חלקים שאני לא יודע מה לקחת תעזור לי בבקשה לוח האם: Asus P8H77-M Pro Asus P8Z77-M Gigabyte GA-Z77X-D3H מעבד: Intel Core i5-3470 Tray Intel Core i5-3570 Tray קירור למעבד: Zalman CNPS10X Optima Arctic Freezer 13 Pro CO Arctic Freezer 13 זיכרון: Kingston DDR3 4GB 1333MHz Kingston DDR3 4GB 1600MHz מארז: Antec One Hundred Compucase 63R3 דיסק קשיח: Seagate Barracuda ST1000DM003 3.5" 1TB 64MB SATA3 WD Caviar Green WD10EZRX 3.5" 1TB 64MB SATA3 ספק: Seasonic M12II 620W Seasonic S12II 620W כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD6870 1GB GDDR5 PCIe
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
יום ראשון אני קונה מחשב, מטרתו היא גיימינג כבד, תקציב כ-7000 שקל. צריך רק קופסא, ללא כונן אופטי ורק כ-512 זכרון של A-data מכיוון שיש לי כבר אחד. את המחשב אקנה מזיגזאג, כך שאל תביאו לי דברים שלא קיימים כלל בבקשה. הינה המפרט: Processor: AMD Athlon 64 3700+ (939-pin) Box San diego MB: Asus A8N-SLI Premium Memory: A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 Hard Disk: WD 160GB SATA II 8MB JS 7200RPM Video Card: Leadtek WinFast PX7800 GT TDH MyVIVO Floppy: SONY Floppy 1.44 BLACK Power Supply: HEC - HEC-420W (WIN 420UB) - ATX 2 Case: A-TOP Z-Alien PC Gaming Server - Silver System Assembly 7000 ש"ח לא יהיה שימוש ב-SLI, והספק כוח יחזיק ללא שום בעיה בדוק. תיקונים יתקבלו בברכה, בבקשה אל תחרגו בתק…
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מעבד חדש מסדרת Ivy Bridge ככל הנראה I5. צריך המלצה ללוח אם ולמארז, עם היתר אני מניח שאסתדר לבד. על המארז להיות גדול, ומאוורר היטב, מרחב פנימי גדול (לא רוצה שההרדיסק יתנגש בכרטיס מסך כמו שקורה לי עכשיו), שיהיה נח לסדר את הכבלים של הספק כח ושיהיו חיבורי USB מקדימה\למעלה. ראיתי הרבה ביקורות על מארזים באתר...קשה לי להפיק מהן את התשובות שאני מחפש וכידוע אין חכם כבעל ניסיון. לגבי לוח אם חשוב לי מאוד שחיבורי ה PCIE לא יהיו צפופים, יש לי כרטיס מסך גדול וכרטיס קול שמנמן וכרגע הם צמודים אחד לשני וזה לא עושה להם טוב. מכיוון שהמארז הולך להיות גדול אין מניעה שלוח האם יהיה גדול גם כן. כמובן שיהיו חיבורים USB3 וכל הFancy Stuff החדשים.. יש תוכניות לOC…
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי כבר שנה את המחשב DELL N5110 ותמיד הוא היה מתחמם ובזמן משחקים הוא ממש ממש מתחמם לאחרונה הוא גם התחיל להתכבות כשהוא מגיע לרמת חום גבוהה מדיי האם יש פתרון לבעיה הזאת ? אני לא משחק CRYSIS או משהו שמאמץ את הכרטיס מסך יותר מדיי גם לא משהו קל ( זה קרה לי בזמן משחק בUNREAL 3 או GEARS 1 ) חשבתי לקנות משטח קירור אבל נראה לי שזה סתם שטויות ... יש פתרון??
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
במדריך המושקע שנעוץ בראש הפורום מצויין כי "כלל אצבע הוא שרוב הניידים העסקיים מספקים איכות בניה טובה מזו של הניידים הצרכניים/ ביתיים". שאלתי היא למה אפשר לקרוא ניידים עיסקיים? אשמח אם ניתן לקבל דוגמאות ממגוון מחשבי HP בבקשה, שעליהם די התמקדתי. תודה מראש, ושבוע טוב.
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
הי לכולם. עבר המון המון זמן מאז שקניתי מחשב חדש ואפשר להגיד שאני מתחיל מאפס. מבחינה הבנה. התחלתי לעקוב אחרי אתר בשביל לקנות מחשב חדש. ואני חושב שהגיע הזמן. לאחר.... זה השאלות. המטרה מחשב למשחקים שהיה בטופ. לפי הבנתי העדפה אינטל. מה הדור המתקדם ביותר? 7700k ראיתי שיש עוד תושבת 22Xxx מה הבדל? עד כמה השפעה של הרץ במעבד? כי הבדל הוא 200₪. לגבי כרטיס מסך הפעם אני ילך על אנבידיה. 1080 זה הדור החזק הפעם. עד כמה הבדל הוא מ-1070? ואם זה שווה את זה ברמת $$$. לצורך הבנה כמה זמן עבר... בוא נגיד שהמחשב האחרון שקניתי היה ב 2002 החזיק 10 שנים.... עברתי ל ps3 וקיבלתי מחשב משרדי.... …
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם * מטרות המחשב? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט והורדות(חוקיות כן?, עריכת מוזיקה- צריך כרטיס קול טוב. * גודל המסך? לא משנה, מה שיותר זול * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). כנ"ל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כדאי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? ידוע לכם על יציאות מיוחדות שצריך בעריכת מוזיקה? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 100 ג'יגה, עדיף SSR * כונן אופטי? האם הכוונה לכונן דיסקים?- אם כן אז צריך מן הסתם+צורב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * הא…
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
הצעה שלכם (תודה ל ShadowNet) מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤897 לוח אם: GIGABYTE GA-G31M-S2C ¤274 מסך: SAMSUNG LCD 22" 2243EWX 5ms DVI WIDE ¤880 כרטיס מסך: INNOVISION PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 SP192 CORE 896MB GDDR3 - RETAIL - זמין במלאי ¤893 דיסק קשיח: SAMSUNG ECOGREEN F2 500GB 16MB SATA2 5400 RPM - HD502HI ¤282 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ¤259 מארז: RAIDMAX APEX w/o PSU ¤169 ספק כוח: CORSAIR CX400 : CMPSU-400CX ¤292 טענותיהם: "הלוח אם כולל כ.מסך מובנה וגם לא מתאים בכלל למפרט. הספק כח מאוד חלש ואין סיכוי שיעמוד בעומס."ה4870 משתווה ל260 ? אצלהם ה260 יקר בהרבה מה4870 הצעת KSP…
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
מישהו יכול ללמד אותי לבנות מפרטים כאילו נגיד ואמרים לי סכום טז אם זה סכום גבוהה אי זה מעבדים לוקחים או איזה כרטיסי מסך ואם זה נמוך אאז מה לוקחים וגם איזה לוחות אם ןזיכרונות ופשוט הכל וגם הדברים הקטנים כמו מקלדות עכברים ומסכיך ואיך מבדילים ובונים מפרט לכל אחד מהדברים הבאים הכוונה במה שונה בהם ואיך משנים אותו: 1. משחקים 2. משרדי 3. קולנוע בייתי 4. אוברקלוק 5. מסיבות רשת
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום. הייתי בתרדמת בכל מה שקשור לחומרה ומחשבים נייחים בשמונה השנים האחרונות, ולכן אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש”ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני רוצה את הטוב ביותר שבמסגרת התקציב. כשזה נאמר, חיסכון זה תמיד דבר טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמה שפחות. התקציב שנתתי הוא אחרי שלקחתי בחשבון חריגות אפשריות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? חשיבות עליונה למשחקים.אני אשתמש במחשב גם לצורכי גרפיקה(דו ותלת מימד) ברמה חובבנית למחצה, ותכנות לצורכי לימודים ועבודה, אך באם התאמה לצרכים אלו תגרע מביצועי המחשב עבור משחקים, אז אני בוחר במשחקים(יש האומרים שיש לי בע…
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
-
שלום ברשתו מחשב hp dv6 ומחשב acer במחשב ב-hp החליפו לי במסגרת האחריות זמנו סוללה. הבעיה היתה שהמחשב הפסיק להיטען ובמעבדה אמרו שהסיבה היא הסוללה. לאחרונה אותה תופעה חזרה והמחשב אף נותן התרעה שעליי להחליף את הסוללה. הדבר המוזר הוא שמחשב ה-hp לא נדלק בכלל כשהסוללה בחוץ והוא מחובר ישירות לחשמל לעומת זאת מחשב האייסר נדלק כשהוא מחחובר לחשמל ישירות כשהסוללה בחוץ האם זה אינדקציה לתקלה במחשב ה-hp עצמו ולא רק בסוללה ? אודה על כל עזרה, אם התקלה היא רק בסוללה אקנה חדשה אבל אם התקלה גם במחשב אזרוק אותו, עשה לי מספר פעמים תקלות טחבל על ההשקעה.
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא: AMD Athlon™ II X2 245 BOX GA-MA78GM-UD2H גיגבייט OCZ 2G VALUE Seagate 500 G Samsung SHS-223FBLK GZ-X6 + PSU 370W שלוש שנות אחריות על הספק סה"כ 1570 ש"ח הזמנתי אבל עצרתי את ההזמנה, מתלבט האם להוסיף מאוורר נוסף (יש אחד 120 מאחור)
-
- 11 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש את המבצע הזה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN110119leumi רציתי לדעת אם זה משתלם או אם אפשר למצוא משהו כזה ביותר זול.
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה אני מחפש מחשב נייד לצורכי לימודים, הדרישות היו: עלות - סביבות 4000 ש"ח. שימוש - בעיקר לימודים - מסמכים, אופיס, אינטרנט וכו'. מסך - 13-14". כונן דיסקים - לא חובה. משקל - עדיפות לכמה שיותר קל. לגבי שאר הפרטים הייתי דיי גמיש. דיי נסגרתי על הדגם הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=823487 והייתי שמח לשמוע האם בעלות של סביבות 4000 ש"ח אני יכול למצוא מחשב נייד טוב יותר? או מומלץ יותר? המון תודה!
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
מעבד E8400 כרטיס מסך ATI 4800 HD 512 MB זיכרונות 4 ג'יגה סמסונג 800 MHZ הרדיסקים 1 500 GB ועוד אחד 320 GB כרטיס קול וכרטיס רשת מובנים על הלוח. לוח אם ASUS P5Q. המחשב בן שנה+ החלקים עם אחריות ל3 שנים. אני מעוניין למכור , איזה מחיר ריאלי לבקש? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר Adobe photoshop,premier pro,after effects,audition,audacity , תדירות גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 …
-
יש לי פנטיום 4 2000 512 RAM DDR ורדאון 9500 פרו , האם לדעתכם כדאי לי לשדרג את המחשב למשחקים כמו דום 3 והאלף לייף 2? או שמה שיש לי כרגע יספיק?(יספיק=להריץ חלק , לא על ההגדרות הכי גבוהות אבל עדיין) תפרטו לי בבקשה איזה חלקים כדי לי לשדרג על מנת להעלות את הביצועים. אגב אני לא מבין מבין כל כך בלוחות אם , רציתי לדעת איך הלוח אם שלי : sis 650 AGPset ? הוא טוב? צריך להחליף אותו כדי לשפר את הביצועים? ואם כן איזה דגם אתם ממליצים?(לא יקר מידי) נ.ב מתי הכרטיס מסך הבא אמור לצאת?
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
המסך המבוקש הינו dell 2209W או כל מסך אותו סגנון בעל פנל IPS אני יודע שהתקציב קצת לחוץ אבל תנסו מה שאפשר בבקשה תודה.
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-