ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
חברה אני צריך בקשה מפרט לחבר מקסימום 2500 בלי: מסך,רמקולים, CD,צורב ושיהיה מורכב מ- : כרטיס מסך, זכרון ( אם אפשר 512x2 ), מארז+ספק, amd 64 ולוח אם עדיף n-force 3 ובשביל לחסוך כרטיס קול - עדיך שיהיה על הלוח כרטיס איכותי המחשב מיועד לקצת משחקים, אבל בעיקר עבודה כללית. יש דגש על המהירות ( זכרונות וכזה...) אפשר בכלל להרכיב כזה מפרט בכזה סכום??? תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל 2. מה שימושי המחשב: גיימינג כבד על איכות הכי גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת עכבר ומסך 22"-24" 4 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6-8 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות ללא מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP/TMS אזור נתניה 9 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? שיהיה אפשר לשדרג בעתיד כרטיס מסך/מעבד תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שני המעבדים הללו עובדים בקצב 2GHz, בעלי 2MB מטמון, FSB 800MHz. אחד בטכנולוגיה של 65nm, האחר - 45nm. מה צפויים להיות ההבדלים בין שני המעבדים הללו? (בהנחה ששניהם יותקנו על לוח אם עם צ'יפסט GM45) מעניינים אותי כל המשמעויות: ביצועים, זמן סוללה וכו'. בתודה, איליה
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב למשפחה, כלומר מחשב שמתעסק יותר באשר בתוכנות(לא ישוחקו בו משחקים אלה אם כן איזה משהו קטן שלא דורש יותר מדי)ולכן אין צורך בכרטיס גרפי חזק וכו'. למחשב צריך להיות מעבד חזק יחסית בשביל תוכנה מסוימת ולכן אין לי בעיה עם amd אם זה יתן ביצועים גבוהים יותר במחיר מופחת . אין צורך בציוד היקפי או בתוכנה מסוימת . על המחשב יותקן windows 7 או ויסטה 32 ביט אם צריך עוד מידע או משהו רק תשאלו (: תודה,אבירם
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, עכשיו לאחר ירידת המחירים של AMD ויציאת הקונרו החלטתי שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש. בקשות ספציפיות: 0) המחיר לא כולל מסך וציוד הקפי. 1) מחשב שקט -> מארז שקט ועדיפות לקרור פסיבי של הרכיבים. 2) HD של Seagate בנפח מינ' של 200Gb 3) כ' מסך כולל VIVO (עדיף - לא חובה). 4) 2Gb זכרון. 5) אם אין הבדל גדול במחיר אז לוח אם עם WiFi 6) חנות באזור המרכז. * אין תכנון ל-OC. נ.ב. אם יש בעיה עם הדרישות והתקציב, ניתן להגדיל את התקציב או לשנות את חלק מהבקשות (אני די נעול על Seagate בגלל האיכות והשקט, וכמובן על ה-2Gb זכרון). תודה מראש לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מפרט קצת מוזר.. אני צריך LCD לא סופר דופר אבל עם "מותג" 1000-1500 גג.(לא אכפת לי שיהיה 25MS) עכשיו בכסף שנותר אני צריך מחשב שיריץ משחקים נורמלי לא צריך CD,FLOPPY כן צריך מקלדת ועכבר. ואם אפשר גם קירור למעבד שיהיה שקט מאוד. (מישהו אמר ZALMAN?) תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
htpc לסרטים בfhd מסך 37 אינץ והעברה של הפורמטים החדשים הולך לראות רק סרטים ועבודות משרדיות פשוטות כונן טרה אחד ללא כרטיס טלוויזיה וללא הקלטה שקט מאוד חשוב 10 כונן dvd פשוט צריך ציוד נלווה:מקלדת ועכבר חשוב מאוד שיתמוך בהעברה של הפורמטים החדשים לרסיבר ויציג תמונה של 1080P בקלות עד 3000 שח פלוס מינוס
-
- 11 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מחפש את המקסימום במנימום, לא צריך גרפיקה, צריך מעבד מהיר וחזק, זיכרון טוב וקירור טוב למחשב. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה לאחר 6 שנים אם המחשב הנוכחי אני מעוניין לקנות מחשב חדש, זה מחשב למשחקים אם כי לא חייב שיהיה בהגדרות הכי גבוהות יש לי מסך CRT 19' אני לא הייתי בטוח איזה ספק לקחת אני מקווה שלא טעיתי אם יש לכם הצעה\המלצה לשיפור אני אשמח לשמוע זה המפרט שבניתי : מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1566 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ¤1087 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-UD3 ¤757 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL7 - PLATINUM EDITION : OCZ3P13334GK ¤392 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR HD4850 PCS 512MB GDDR3 HDMI - RETAIL ¤564 מארז: [..] RAIDMAX TORNADO BLACK w/o PSU ¤241 ספק כוח: [..] JSP-TECH EZ-COOL 500W : PS-1000-500 - RETAIL ¤209 הרכבת מחשב: [..] הרכבת …
-
- 10 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי חברים, אני זקוק להמלצה על מפרט עבור מחשב נייח למשחקים, סטרימינג ותכנות. להלן השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 15500 ש"ח, תתאפשר חריגה עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, סטרימינג ותכנות. דוגמאות: Dead by Daylight, Final Fantasy XV, Far Cry 5, Cyberpunk 2077, Witcher 3, Doom Eternal. OBS. Unreal Engine, Unity Editor. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, מסך. איכות הציוד ההיקפי חשובה לי מאוד ולכן ייעדתי חלק נכבד מהתקציב להוצאה הזו. חשבתי על משהו בסגנון A…
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב למשחקים אבל אני לא מבין כל כך במפרטים אז מה אתם אומרים על המפרט הבא: (בתקציב של 5500 ש"ח ותעזרו לי למצוא את המפרט האידאלי בתקציב הזה) מעבד: AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL לוח אם: Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX זיכרון:512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - 3Y Warranty*2 כרטיס מסך: PCX - Radeon X800-GT (475/980) 256MB DDR-III 256bit 8-Pipes - Powercolor *R480 Core* Retail - 3Y Warranty הארד דיסק: 80GB - SATA - 7200RPM - 8MB - Western Digital - WD800JD - 3Y Warranty עכבר: Logitech MX-510 Performance Optical (blue) Mouse - RETAIL מקלדת: Genius KB-16E PS2 ENG/HEB/RUS - PS2 מ…
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3\4, GTA V, ARMA 3, CoH 2 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן SSD קטן 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6. האם מתוכנ…
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעות טובות ורעות ביקורות מאתרים אחרים הכל על המחשב נ"ל http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=8872 בתודה דן.
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במפרט בסביבות ה-6500 ש"ח עם חריגה עד 200 ש"ח. הוא נועד למשחקים החדשים: CRYSIS, ASSASSINS CREED, FALLOUT 3 וחשוב שיריץ אותם טוב בהגדרות גבוהות. יש לי כמה דרישות: *חובה שיהיה כרטיס מסך RADEON 4870HD X2 *חובה צורב DVD סטנדרטי אם אפשר בלי לפגוע בביצועי המערכת -> מסך 22 אינצ' (אם לכלול במחיר מסך 22 אינצ' אומר לוותר על רכיב שישפיע בצורה ניכרת על הביצועים אז אני אשאר עם המסך הנוכחי שלי 17 אינצ') ללא ציוד היקפי. לא רוצה: אוברקלוקינג לא איכפת לי מ: רעש, עיצוב, קירור (אלא אם כן קירור זה חובה למפרט כזה) תודה!
-
- 13 תגובות
- 809 צפיות
-
-
Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Amount: 1 Total Price: 1081.61¤ -------------------------------------------------------------------------------- ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) Amount: 1 Total Price: 525.41¤ -------------------------------------------------------------------------------- DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory Amount: 2 Total Price: 529.3¤ -------------------------------------------------------------------------------- Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Amount: 1 Total Price: 441.19¤ -----------------------------------------------…
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מחשב חדש-עבודה משרדית . הרבה תיכנות,מולטימדיה (עושה המון המרות של קבצים מוייב לMP3 ,שומע המון מוזיקה) שימוש בMATLAB,VISUAL STUDIOמשחקים אבל לא משהו סוף הדרך אלא בקטנה המשחקים שאשחק בהם הם HEROES 5,וולפנשטיין החדש,גיימס בונד קוואנטום של נחמה, DARK MESSIAH OF MIGHT AND MAGIC וזהו בערך בעיקר הירוז 5. המאפיין הכי חשוב לי של המחשב הוא ש-ק-ט. שקט מוחלט. בגלל זה אני מתייעץ איתכם, אני מנסה לבנות את המחשב הכי שקט שרק אפשר בתקציב הזה. תמליצו לי בבקשה על מאוורר למעבד הכי שקט שיכול להיות. זה המפרט שבניתי, דרך האתר של KSP, תגידו מה דעתכם ומה ניתן לשפר או להוריד. כמובן המלצה על מאוורר הכי שקט שיש למעבד... במקום זה שבא בסטוק. מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz,…
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מעבד: AMD PHENOM II X4 QUAD CORE 940 (3.0GHz) BLACK EDITION : HDZ940XCGIBOX - BOX ¤1473 לוח אם: GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 ¤536 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 - SAPPHIRE DESIGN - RETAIL ¤769 דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD321LJ ¤243 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤121 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK ¤289 מארז: COOLERMASTER CENTURION 590 (BLACK) : RC-590-KKN1-GP w/o PSU ¤330 ספק כוח: ENERMAX PRO82+ 525W ¤488 מחיר סופי: ¤4249 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il בהמשך אני רוצה לקנות עוד כרטיס HD4850 עוד איזה שנה !! *מסך 22 *לא רוצה oc *היום התקציב שלי 4300 שקל !!!
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חסכון. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל ברמה בינונית, גיימינג בקושי אבל שיריץ את המינימום. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי, עדיף שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, עדיף הרכבה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא איכפת לי. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם …
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד, וראיתי את זה: MSI M520 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=31&CatCode= במילה: Pentium M740 Dothan 1.7GHz, עם 512 מגה זיכרון, מסך 15", דיסק 40 ג'יגה. הם מציעים שנתיים אחריות. בשדרוג לצורב DVD זה יוצא 4,700 ש"ח. מישהו מכיר את המחשב ויכול להגיד איך הוא? המפרט נראה טוב ובהחלט מספיק לשימושים משרדיים (אופיס, אינטרנט, מוזיקה, סרטים), אבל המחיר נראה לי זול מאוד, לא? יש פה קאטצ'? אשמח גם להמלצות נוספות לניידים בטווח המחירים של סביבות 4,500 ש"ח. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום וחג שמח, אני שוקל להרכיב מחשב בארץ, ולהביא את החלקים היקרים מארה"ב דרך newegg או CDW (יש לי מישהו מארה"ב שיביא לי), כלומר לוח אם, כרטיס מסך, RAM ו-CPU. אם תוכלו בהמלצותיכם להביא לינק לאחד מהאתרים האלה, אעריך זאת... 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-3000 ש"ח לחלקים מארה"ב א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אם אפשר גם בפחות מ-2000 משהו טוב, אז נהדר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת וידאו תוך התחשבות בעתיד - כלומר, פוטנציאל לעריכת 4K א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני עור…
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
הי לכולם אני רוצה לקנות נייד לקו הגמר שלי אחרי המלצות וקריאות בפורומים שונים הגיעו שלושה ניידים שני דגמים של טושיבה: אחד: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=687249 שני: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=599235 ודגם אחד של HP: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=712030 הצרכים שלי הם משקל קל ונוח-הולכת לטייל איתו הרבה , אופיס XP , גלישה באינטרנט, שלא יתחמם, מסך איכותי גם בלילה בקיצור בלי חסרונות ואם יהיו לו חסרונות אז משהו זניח.. סוללה טובה בקיצור מחשב ברמה. מחשב ברמה של מחשב נייח תקציב עד 6000 עם שאיפה לפחות אשמח לעצות מתלבטת בין השלישיה לעיל אשמח לקבל חוות דעת . מוסיפה שאני לא רוצה ויסטה האם אפשר להתקין במחשבים האלו אופיס XP ? שמעתי על הויסטה דברים לא כל…
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שימושיים בעיקר אינטרנט WORD וכו.... חשבתי על הנייד הזה מה אתם אומרים http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=250&CatCode=113 חשבתי להוסיף 170 ש"ח ולשדרג למעבד T5500 ועוד 170 ש"ח ל1GB דרך אגב לכל שונאי אייבורי זה בסדר לא מפריע לי לקנות שם.... תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מפרט למחשב לשימוש משרדי, אינטרנט, אופיס וכו'.. עד 2K אם אפשר בפחות אז בכיף :] תודה. עריכה: ללא מסך, ללא ציוד היקפי, לא מתוכנן OC
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
תקציב עד 6000 שח. קבצי תמונה של של 6 גיגה JPG ולעיתים רחוקות קבצי RAW 12 GB אפשרות לשני מסכים. בלי משחקים בכלל.
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-