ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש(חודש בערך) ואני מנסה להכין מפרט כדי לקחת הצעות מחיר ממס' חנויות. אני אודה לכם מאד אם תוכלו לעזור לי בהרכבת מפרט כזה. התקציב שלי הוא 7000 ש"ח(כנראה, תלוי במה שההורים שלי יחליטו) והשימושים שלי במחשב הם בעיקר משחקים כמו nfs: most wanted ו aoe3, מעט מאד קידוד וידיאו והמון גלישה באינטרנט. אני זקוק גם למקלדת, עכבר, רמקולים ומסך. זה מה שהצלחתי לבנות עד עכשיו(אבל אין לי מושג לגבי זיכרון): AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box - 1035 ASUS A8N-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 - 804 Maxtor MaXLine III 250GB SATA 16MB 7200RPM - 690 XFX/GIGABYTE/ASUS/LEADTEK 7600GT - 1300 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X - 300 Thermaltake Swing VB6000 Black 430 Wat…
-
- 12 תגובות
- 817 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo Processor E8400 3GHz 1333MHz 6MB BOX ¤799 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1163 Asus P5K P35 Chipset Socket 775 ¤792 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=148 G.skill DDR2 2048MB 800MHZ PI CL4-4-4-12 ¤299 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1153 GeCube HD4850 512MB X2 CrossFire Bundle ¤1800 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1234 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤320 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=211 NZXT Tempest + NZXT PP600W PSU ¤799 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1169 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤4809 המפרט הורכב באתר:http://www.foxpc.co.il/
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצ"ב פחות או יותר הדרישות שלי מהמחשב ,לא משנה לי Amd או Intel .בנוסף אני לו משחק משחקים בכלל אז כרטיס מסך אינו חשוב לי. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - תכני HD ,גלישה באינטרנט,Office. 3. האם יש צורך בציוד היקפי- מסך 22"-24" 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט – לא. 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. – חשוב לי מאוד שיהיה כונן קשיח של 1TB 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - לא קריטי ,המחשב יושב בחדר עבודה מבודד. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? - לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין…
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
תודה לכל מי שנרתם לעזור, מעריך מאוד. מצורף שאלון המפרט את הדרישות בהתאם לחוקי הפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל עד 100-150 במידה ויש תועלת אמיתית. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, סרטי Hd, עבודה משרדית, Matlab א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משחקים ספציפיים, דברים חדשים ומהשנים האחרונות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גו…
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום ולילה טוב. מחפש מחשב טוב ואיכותי לעיצוב תמונות מקצועי (photoshop, lightroom) במחיר הכי זול שאפשר כדי שלא יתקע, יסחוב טוב, ולא יהיה איטי. הבנתי שכדאי לי מסך גודל 15" כרטיס SSD, (לא צריך יותר מדי נפח, לא מתחת 250 אבל אני חושב). רזולוציה טובה. ההבנה שלי שואפת ל0 אז אשמח אם תוכלו בבקשה לפרט כמה שאפשר. תןדה רבה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הולך לקנות 1005HA וראיתי את הDV-2 ורציתי לדעת מה אתם יודעים עליו - כי הוא נראה כמו פתרון יותר מתאים לצרכים שלי מה שמצא חן בעייני זה המסך 12.1 אינץ והמשקל (1.7 ק"ג) כמה זמן סוללה אני אצליח להוציא ממנו ומה המחירים שאני אוכל למצוא אותו פה פארץ?
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום רב! אני לומד גרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין וכדו' ואולי בעתיד גם מאיה) יתכן שבעתיד גם אעסוק בזה לעבודה (עם התוכנות שלעיל) אני משתמש גם בוורד. אני גם אוהב לשחק הרבה פיפ"א (וקצת גם ניד פור ספיד) וגם אוהב לראות סרטים וסדרות וכמובן להוריד קבצים (סרטים, תוכנות וכדו'). התקציב שלי הוא 4500 ש"ח אבל אפשר להגיע גם ל 4800 ש"ח. אני צריך שהמפרט יכלול מקלדת, עכבר ומסך (נראה לי שכדאי לפחות 22 אינץ', אבל אתם המומחים...) כונן רגיל וDVD וצורב שצורב גם רגיל וגם DVD. אפשר הכל בכונן אחד. (לא צריך כונן דיסקטים). ללא אוברקלוק. השקט חשוב (זה מחשב לבית), אבל אם הוא עולה הרבה אז נסתדר עם רעש. אז נגיד 5 בסולם השקט. אני גר בבנין טרומי ובקומה האחרונה, מה שגורם לטמפרטורה …
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי ואפשר לחסוך, אך אין מניעה מלנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, סרטים ומוזיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר המשחקים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ??? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום רב, ראשית תודה רבה מראש, נעזרתי בכם מאוד בעבר, ומנסה שוב. הדרישה היא מחשב משרדי, חזק. שימוש בגרפיקה. וכן תוכנות עריכת סרטים וכד'. (יש לציין שתחום עריכת הסרטים הוא נלווי, ולא המקצוע העיקרי) הדרישה עבור מערכת קומפלט כולל מסך טוב. אשמח לשמוע את ההמלצה שלכם. כמו"כ אם כבר היה דיון בעבר בנושא הזה, גם קישור יעזור לי. חייבת לציין שאם התקציב צריך מעט יותר, בשביל תוספת משמעותית באיכות, זו לא תהיה הגבלה המון תודה
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי. החלטתי להרים קצת את התקציב שלי (מקודם חיפשתי נייד זול יותר). אני מחפש מחשב נייד חזק ל4-5 שנים הקרובות, עדיפות למעבד חזק ואם אפשרי גם כרטיס מסך טוב. אין לי הרבה חשיבות לזמן סוללה כי יש לי איפה לחבר את הנייד לחשמל בעבודה לימודים וכמובן בבית. חשוב לי שתהיה אחריות ומספר גדול לתשלומים. תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
על כל העזרה. הרכישה שלי התבצעה אתמול, נקווה לטוב. אז תודה לכולם, במיוחד לINTEGRAL.
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אהלן, אני עורך דין עצמאי, בקרוב (אינשאללה) חוזר לספסל הלימודים. אני צריך מחשב נייד לעבודה במשרד ובחוץ, וקצת למשחקים כמו gta 5 או bf4. אפשר לומר ש10- 15 אחוז מהזמן יהיה למשחקים והשאר לעבודה ולימודים. רוב הזמן המחשב מחובר במשרד למסך חיצוני גדול. ההתלבטות: ASUS GL502VS עולה בערך 9,100 ויש לו מעבד 7700HQ, כרטיס מסך GTX1070, זכרון 32 גיגה. המסך בגודל 15.6 וקצב 60HZ. הוא שוקל 2.2 ק"ג כך שהוא נוח לנשיאה. אפשרות נוספת וקצת פחות ריאלית היא ASUS G701VI שעולה 14,000 ש"ח, עם מעבד 6820HK, כרטיס מסך GTX1080 ו- 64 גיגה זיכרון. גודל המסך 17.3 בקצב 120HZ. פלוס נוסף שלו זה 2 כונני SSD של 512 גיגה במקום כונן אחד של 256 ועוד דיסק של 1tb sata שקיים…
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כבר תקופה ארוכה מחשב נייד 11.6" חזק למטרות עבודה. דרישות מעבד לפחות I3/I5 או מקביל של AMD. אני מחפש משהו שיקביל לנתונים של ה-MacBook Air 11.6 * מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך - 11.6 * משקל רצוי - 1.3/1.4 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לפחות 320GB * כונן אופטי - לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא מחיר - עד 3500 ש"ח. אשמח מאוד להמלצות לקנייה בארץ. תודה, דורון
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידה ואפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? קול אוף דיוטי,באטלפילד 3,פיפא וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע מסך 17 אינץ' 1024X768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא הארד דיסק ולא צורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי) 5-6 ברמה שהוא לא יפריע לשינה 6. האם…
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלשום הייתי בדיזנגוף סנטר והמחשב היה באותו מחיר עד סוף השבוע (לא צריך דרך האתר). אתמול הייתי באופיס דיפו וגם היה. למי שמעוניין ב-15.6 אינץ', ב-3000 זה נראה משתלם מאוד מעבד i3-350 4Gb זיכרון דיסק של 320 Gb מהירות 7200 RPM DVD עם LightScribe מעבד גרפי פשוט של Intel סוללה של 6 תאים Windows 7 Home Premium אחריות לשנה, עם איסוף והחזרה יש בצבע לבן ושחור, למרות שנראה לי שרק נשארו לבנים המחשב נראה די סביר, ושוקל רק 2.2 קג כולל סוללה (ככה אמרו לי) המקלדת גם בסדר, ובאופן מפתיע לא שוקעת כמו כל כך הרבה דגמים (אני שונא את התופעה הזאת). 2949 בבאג. 3000 באופיס דיפו. כמעט קניתי, אבל אני עדיין בהתלבטויות. אם מישהו כבר הודיע על זה, מצטער. לא מצאתי בפורום.
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש מחר מחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים כבדים, DIABLO3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בעיקר למשחקים למסך 23 אינץ' אבל גם לטלויזיה מסך 37 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום רב! אני צריך מפרט לעריכה גרפית עד 3.5K ללא מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
כמו בכותרת - ממש מפגר הוא רק חופר - המאוורר בלפטופ הממהר אותי הוא מערער כשמרעיש ומטרטר - אני חושב שזה המאוורר באיזשהו שלב המאוורר של הלפטופ שלי מתחיל לעבוד - אבל במקום רעש נשיפה רגיל הוא משמיע צרצורים שמטריפים לי את השכל. מה עושים??? תודה מראש רון.
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, מנסה לעזור לקרוב משפחה שזקוק לנייד חדש. דרישות המחשב: יצרן: HP או DELL מעבד מסדרת ה - I, אין חשיבות כרגע בין אם זה ה3, 5 או 7.כנ"ל לגבי מהירות המעבד.(אני אבחר לפי שאר הפרמטרים של המחשב) זכרון 4GB DDR3 רצוי בשני סלוטים ניפרדים. בנוסף רצוי אופציה להרחבה ל-8. זכרון HD - 500 GB ב 7200 RPM גודל מסך : 15.4\15.6 תקשורת : 10/100/1000 + 802.11 B/G/N, ה-N תנאי הכרחי כ.מסך: NVIDIA מסדרת ה9 וצפונה(NVIDIA תנאי הכרחי) סאונד : אין דרישה ספציפית, השאיפה לסאונד טוב, רצוי סאב מובנה. מחיר: פתוח, בסביבות ה5. שאר הדברים סטנדרטיים. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
הדרישות הם: (לחבר שלי) 1) מעבד אינטל!!! 2) שיהיה טוב למשחקים 3) ללא מסך 4) ללא ציוד היקפי 5) הכל עד 4000 ש"ח תודה מראש לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה בבנית מפרט למחשב חדש תקציב 6K למשחקים 1. מה התקציב המקסימלי? 6K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? גמיש - לכל כיוון. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים ומולטימדיה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר, משחקים, ריבוי לשוניות בגלישה וכן ריבוי מסמכי אופיס ומצגות. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920*1080 לפחות * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? מה שחדש היום בשוק, וגם בעתי…
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
עריכה: בגלל שכולכם אמרתם שהמחיר שביקשתי לא מספיק, אז תורידו את ה GPU. נכון שאמרתי אימון של רשתות נוירונים אבל זה לא המטרה העיקרית ואם אני מאמן אז רשתות נוירונים לא עמוקות במיוחד. שלום לכולם, אני מחפש עזרה בבחירת מפרט למחשב חדש. השימוש העיקרי שלי הוא עבור computational science, והוא כולל את התחומים הבאים: 1. Digital Signal Processing (DSP) 2. Optimization 3. Neural Network Training (כולל מודלים מבוססי Deep Learning) 4. Data Analysis (כולל עבודה עם מסדי נתונים גדולים וכלים כמו Python/Matlab) 5. סימולציות כבדות וחישובים מתמטיים מורכבים מה חשוב לי במחשב: • מעבד (CPU): ביצועים גבוהים עם כמה שיותר ליבות פיזיות (לריבוי משימות ו-parallel computing). • כרטיס גרפי (GPU): ביצועים …
-
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
- 2 followers
-
-
1. התקציב המקסימאלי 7.5K א) לנצל את כל התקציב 2. שימושי המחשב עריכה גרפית, תכני HD א) שימוש בעיקר בתוכנת עריכה אדיוס, פוטושופ ואפטר אפקטס, א ופן שימוש-תדיר 3. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 -10 4. לא מתוכנן אוברקלוק ( OC ) מעבד אינטל :[/r][table][tr][td]Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table]1מאוורר למעבד :[table][tr][td]Noctua NH-D14 CPU Cooler[/td][/tr][/table]1לוחות אם למעבדי אינטל :[table][tr][td]Asus Maximus V Gene s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 2xPCI-E, HDMI[/td][/tr][/table]1זכרונות :[table][tr][td]G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz Ripjaws Z Edition Quad Channel CL9-9-9-24[/td][/tr][/table…
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים (כבדים) מחנות מחשבים בחיפה (ולכן אשמח אם תרכיבו לי מפרט באתר של חנות מהאזור). - תקציב 4000 שקל (אפשרות לחריגה של עד 500 שקל). - אני לא יודע לעשות OC ומעדיף שלא להתעסק עם זה. - השקט חשוב לי אבל לא בצורה מטורפת. - יש לי מסך 22" של סמסונג: SyncMaster 206BW. אני מתלבט בין כפול ליבה למרובע ליבה. אני יודע שנכון להיום כפולי ליבה מציגים ביצועים טובים יותר במשחקים. מכיוון שעיקר השימוש במחשב שלי יהיה במספר החודשים הסמוכים בלבד (עד יציאה לקורס של מספר חודשים) אעדיף משהו שיהיה טוב לתקופה הקרובה, כלומר כפול ליבה. אשמח אם תמליצו לי על מערכת אמינה ואיכותית. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-