ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
קיצר אז ככה אני צריך שתבנו לי מפרט טוב למשחקים דרך אגב רק מחשב ללא שום ציוד היקפי. עכשיו רציתי לדעת המחיר של HD 4870 כי אני ממש מעוניין בכרטיס, אמור לרדת בזמן הקרוב עקב השקה של כרטיסי מסך אחרים בטווח של שבועיים מהיום ידוע לכם אם המחירים ירדו. תודה
-
- 11 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אהלן אני חייל ולכן לא מעוניין להשקיע, עם זאת מעוניין שמשחקים עדיין יעבדו על המחשב. כמה נקודות. * מחיר\תועלת מירבי. * כרטיס מסך חיצוני + tv out * ברשותי רמקולים עם חיבור דיגיטלי (יש לי 5.1 SB LIVE PCI) **במידה ולא מתאים ללוח צריך חדש. * ללא מסך, מקלדת עכבר, רמקולים, כונן אופטי , מערכת הפעלה, **כרטיס קול. * אם ממליצים על קירור משודרג שלא יהיה רועש, רעש של מארז סטנדרטי...
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצות למחשב עם מעבד i5/7, עם כרטיס גרפי, ובהשקעה של עד 4000 ש"ח. ראיתי שני מחשבים שנראו לי סבירים בהקשר הזה: Lenovo IdeaPad G510 Toshiba satellite L50-A-105 אשמח לחוות דעת לגבי המחשבים הללו ו/או המלצות לגבי מחשבים אחרים. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,עבודה יומיומית וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אם אפשר להוסיף מסך שיתמוך (חשבתי על הDELL U23) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי חבר שצריך מחשב בעיקר לצורך משחקים ו ICQ , הוא כרגע קצת מרושש והתקציב למחשב הוא רק 3.5K. אני מאוד מאוד לא מעודכן בקשר למה שקורה עכשיו בשוק החומרה והמשחקים, ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי...
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך לקנות מחשב לאבי לצרכי גלישה באינטרנט בלבד. אנא עיזרו לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט. 3. ללא ציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה ללא אופיס כולל הרכבה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?לא 10. האם חשוב לשמו…
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי ואפשר לחסוך, אך אין מניעה מלנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, סרטים ומוזיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר המשחקים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ??? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחותי צריכה מחשב מולטמדיה ביתי עיקר הצרכים זה הורדות אינטרנט איימל ואופיס. התקציב הוא עד 3000 שקל ללא חריגה. לא צריך מסך מקדלת עכבר ורמקולים. צריך: צורב DVD כרטיס מסך- לדעתי FX5200 או RADEON 9200 יספיקו לה. זיכרון אם אפשר לשים גיגה זיכרון יהיה טוב. אין חשביות לתיזמונים או OC. מעבד- לדעתי AMD64 אבל אם זה לא אפשרי עדיף ללכת לכיון סלרון או סמפרון. אין טעם ללכת לפנטיום גם יקר וגם מתחמם מהר. לוח אם עם כרטיס קול ורשת מובנים. לא משנה החברה. הארד דיסק לפחות 80גיגה של WD. כונן דיסקטים מארז לא משנה. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם עלולה להיות לי בעיות תאימות בהוספת ג'יגה זיכרון DDRI (חברה לא רלוונטית, נכון?) למחשב נייד Dell Latitud D400. מה שמדאיג אותי זה הצפיפות הגבוהה של המודולים האלה ושמחשב לא הכי חדש (בן 4) לא יכיר בהם.
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שמתי לב שהרבה ניידים מגיעים היום עם windows 7 מותקן, עם מחיצת שיחזור, אך ללא דיסק ההתקנה של windows 1. האם יש דרך לדעת מהו הserial של העותק שלי? אם כן איפה לחפש? 2. האם יש דרך לשחזר את מחיצת השיחזור עצמה? (להמחשה, נניח מת לי הדיסק הקשיח וקניתי חדש...) אם כן אז איך? אם זה תלוי יצרן - אילו יצרנים מספקים אמצעים כאלו?
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
על כל העזרה. הרכישה שלי התבצעה אתמול, נקווה לטוב. אז תודה לכולם, במיוחד לINTEGRAL.
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום חברים. סבתא שלי בקשה ממני לבדוק לגבי מחשב שהיא צריכה. השימוש שלה זה רק אימיילים שום דבר חוץ מזה. כרגע יש לה משהו ממש גרוע שלוקח מלא זמן לפתוח מצגות ודברים כאלה. יש משהו בתקציב הזה שייתן מענה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד של DELL או LENOVO. בשתי החיפושים שביצעתי באתרים של החברות, קיבלתי מספר רב של תוצאות אפילו של אותו דגם.. עם הבדל של כסף אבל אותו מפרט (לדוגמא E5420). אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת הדגם. http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/catalog.workflow:CompareByNeed?current-category-id=653343E0DE54435882FABC3CE1BC569A&menu-id=products¤t-catalog-id=12F0696583E04D86B9B79B0FEC01C087#/?page-index=1&facet-4=3&facet-4=4&facet-4=5&facet-5=3&page-size=10&sort-criteria=1&facet-1=2 http://www.dell.com/us/business/p/laptops.aspx#facets=53996~0~839327,53996~0~1399771,55474~0~866168,55474~0~86…
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי 2 ניידים טוב האמת יש לי 4 ניידים אבל רק לשניהם יש SVIDEO את הLG אני מחבר קווית רגיל ומבחינת התוכנה לוחץ FN+F2 ועובד פיצוץ הלנובו בעייתי אני לפי ההוראות לוחץ על FN+F7 ונפתחות בפני האופציות הזמינות לתצוגה וביניהן אופציית ה presentation-on שמשלבת תצוגה בו זמנית על מסך המחשב ומסך הטלוויזיה אבל......נאדא הוא נותן לי ארור שאני צריך לחבר כבלים אגב מדובר כמובן בויכסטה אז לרגל הסרטים החדשים ואין לי DVD אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לתכנות אמור להריץ android studio,eclipse,ranorex,vmware וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לעסק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי עם מערכת הפעלה שעובדת ללא תקלות עם התוכנות הנ"ל 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לצי…
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
So my friend asked me to build him a computer, mostly for gaming and thats what i came up with. a few notes.. the system will be connected to 19" monitor but a 22" monitor will be bought soon. so theres the Rig CPU: Core 2 Quad Q8300, 1333MHz, s775, 4MB Tray CPU Cooler: Thermaltake Ruby Orb Silent CL-P0391 M.Board: GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E Memory: DDR II 800Mhz 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel VGA: GIGABYTE GTS 250 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E HDD: Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS Power Supply: SeaSonic 520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-520 (Retail) Case: Thermaltake SopranoRS 101 Mid…
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי כבר בן 6 שנים, ואני משתמש בו בעיקר לעיצוב גרפי (כולל עריכת סרטים) וגיימינג. בגלל המחירים המופקעים, כרגע אני מוותר על הרעיון של רכישת כרטיס מסך חדש אבל אני כן מעוניין בשידרוג המעבד ולוח האם עד שהמחירים ירדו. מעבר להמלצות, אשמח לדעת אם לדעתכם כרטיס המסך הנוכחי שלי ייצור צוואר בקבוק. המפרט הנוכחי: כ.מסך: Nvidia GTX 970 5GB זיכרון: 16GB מעבד: Intel Core i5-6600 CPU @3/30GHz לוח אם: GA-Z170X-gaming 3 1151 gigabyte מה אני חושב לרכוש (תקציב עד 6k): מעבד: Intel® Core™ I9-10900KF Comet Lake Tray + לוח אם: Gigabyte Z590 AORUS Ultra Wi-Fi ATX / Asus Prime Z490M-PLUS ATX או מעבד: AMD Ryzen 9 5950X 16 Core Box + לוח אם: Gigabyte…
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, מעוניין לרכוש מחשב לשימוש ביתי. הוא צריך להריץ משחקים בסיסיים (סימס וכדומה. לא דברים מעבר לכך). אולי פוטושופ מדי פעם אבל בעיקר אינטרנט ואופיס, אך גם רוצה בעת הצורך את האופציה לחבר אותו לטלויזיה (לכן התוספת של כרטיס מסך עם יציאת HDMI). מארז: IKONIK EN1 ספק כח: CORSAIR CX SERIES 400W CMPSU-400CX לוח אם: GIGABYTE GA-G31M-ES2L מעבד: Intel Dual Core E6500 TRAY זכרון: KINGSTON KVR800D2N6/2G 2GB 800MHz DDR2 הארדיסק: Western Digital WD3200AAKS צורב: LG GH22LS40 X22 DVD±R/RW LightScribe SATA BLACK כרטיס מסך: GIGABYTE ATI Radeon™ HD 4350 512MB PCI-E GV-R435OC-512I מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 32bit English OEM הכל כולל הכל ב-2,500 כאמור. טו מאץ'? סביר? חסר…
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אהלן! חבר שלי משדרג את המחשב ויש לו כ2000 ש"ח לחלקים הבאים: לוח אם, זכרון, כרטיס מסך, מעבד, הרכבה, מארז ואם אפשר אז גם סידי. המחשב ייקנה מזיזג ככל הנראה אז בבקשה הצעות משמה לגבי החלקים והמחיר. הוא הרכיב את הדבר הבא: amd sempron 2400 256 ddr samsung pc3200/400 gigabyte ga-7vm440-rz radeon 9250 128mb asus!! cdrom 52 שינויים לחיוב יתקבלו בברכה!
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מחשב למשחקים לחבר בלי מסך בלי ציוד הקפי לא לאוברקלוק תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה מחשב למשחקים שיפעלו בצורה טובה. מסך 22LCD אני חושב שכרטיס מסך 4850 יספיק.(אלא אם כן יש הצעות טובות ומשתלמות יותר) המחשב לא יעבור OC מארז יפה, אבל שיהיה בו קירור טוב. המחשב כאמור מיועד למשחקים(אבל לא לעד כדי כך שקרייסיס יעבוד על מקסימום) משחקים שיפעלו בצורה טובה. לעבודות באינטרנט OFFICE אולי PHOTOSHOP וסרטים מן הסתם. והבנתי משהו על זה שאם רוכשים WINDOWS VISTA אז יהיה אפשר לקבל שידרוג בחינם ל 7 שהוא יצא השאלה איזה VISTA מספיק למחשב כזה. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אהלן וסאהלן חברים יקרים, ביוני הקרוב אני יוצא להקיף את העולם עם 0 תיקים, כחלק ממסע/פרויקט שלי, והתכנון היה לקנות מקבוק אייר 11.6, שכן קראתי עליו דברים נפלאים, והוא נכנס לי בדיוק בכיס של מה שאני לובש. עכשיו, תכננתי למכור את המחשב הנוכחי שלי (שאני מבסוט עליו מאוד, מאוד, מאוד.), כי הנחתי שהוא יהיה מעט גדול מדי בשביל כל הסיפור, וגם ההארד דרייב הרגיל שלו לא יעמוד לאורך זמן בכל מהמורות הדרך. לפני כמה ימים נסעתי ל"למטייל" על מנת לקנות כמה דברים קטנים, והמחשב נפל לי מהתיק על הכביש. המסך הלך, ומסתבר שגם ההארד דרייב. אז חשבתי "על הדרך" להחליף לו את ההארד דרייב ולנסות להשתמש בו, במקום לרכוש מק. לפחות לעת עתה. המפרט המקורי הוא : 13.3� Diagonal High-Definition HP LED BrightView Wi…
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
את האמת שבכלל לא הייתי אמור לפתוח את הת'רד הזה, אני פשוט נורא מוטרד ממה שהייתי אמור לקנות. לא יודע למה. תחושה. אני מצטער ששיגעתי אותכם, זהו, עוד מעט אני ואבא שלי נצא לחנות סוף סוף אחרי שהוא דחה את זה מיום שישי... - המסך שלי הוא 17". בכל מקרה, הייתי אמור לקנות את המערכת הבאה: (אני יודע שהכרטיס מסך מעולה למסך שלי) מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Tray ₪561 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ₪463 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Samsung HD501HI 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪292 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD501HI זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ₪214 כמות:1 htt…
-
- 11 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב חדש.. אז בהתאם לכללים, אכתוב לפי הסדר: התקציב המקסימלי - 3000 ש"ח, ועדיף לחסוך כמה שיותר השימושים הצפויים למחשב הם שימוש ביתי רגיל - הורדות וצפייה סרטים, גלישה מהירה באינטרנט ועבודות והדפסות ללימודים (משחקים אני לא משחקת) אני צריכה את כל הציוד מלבד מקלדת ועכבר (מסך דק כמובן... מגיע לי סוף סוף.. ) אני צריכה גם שיהיה מערכת הפעלה XP ושירכיבו לי את המחשב בחנות אני גרה באיזור הדרום (קו אשקלון-באר שבע) חשוב לי שיהיה צורב DVD בנוסף לכונן הרגיל והדבר האחרון - אין לי מושג מזה אופק שדרוג .... ??? רציתי מחשב טוב, חזק ומהיר. וכיון שאני לא מבינה כלום בזה, ולא רוצה שיעבדו עליי כשאלך לחנות מחשבים - חשוב לי לשמוע אתכם! איזה מחשב מומלץ? אני בטו…
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, אימא שלי צריכה מחשב לאחר שהישן התקלקל. השימושים שלה הם רק אינטרנט ושאר דברים פשוטים ביותר. התקציב הוא עד 1600 ש"ח עם אפשרות לחריגה. צריך רק מחשב ללא מערכת הפעלה וציוד היקפי. ועדיפות לאינטל אני גר בהרצליה וראיתי שיש את חנות RSM בכפר סבא, אם הם אמינים אז תבנו את המפרט שם. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-